blank
 
blank

Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καιρός για χαλάρωση, καλή παρέα και έρωτα.

 
Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καιρός για χαλάρωση, καλή παρέα και έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Tα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, στη 01.34, δυο από τους πιο ευνοϊκούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος σχηματίζουν την θετική όψη του τριγώνου μεταξύ τους. Πρόκειται για την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Πρόκειται επίσης για ένα ξεχωριστό τρίγωνο, που αποκτά ιδιαίτερη δυναμική, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε πολύ ευνοϊκά – γι’ αυτούς – ζώδια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσής της, τον Καρκίνο, και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο της κυβέρνησής του, τους Ιχθείς.

Δεδομένου ότι και οι δυο πλανήτες αγαπούν την καλή ζωή, την καλοπέραση, τον έρωτα, την φαντασία, την δημιουργία, πρόκειται για ένα διάστημα (δυο-τριών ημερών) εξαιρετικά θετικό, όπου το μόνο ενδιαφέρον μας – λόγω φυσικά και της καλοκαιρινής περιόδου - θα είναι η χαλάρωση, η παραλία, η καλή παρέα, ο έρωτας και το καλό φαγητό. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ίσως είναι τα πιο ευνοημένα, αν και όλοι μας θα έχουμε ένα μερίδιο χαράς.
Sponsored Links

Προβλέψεις για το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου θα φέρει στην επιφάνεια μια παλιά σχέση που θα επιστρέψει στη ζωή σου και θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα «ξυπνήσει» όλες τις αναμνήσεις σου και τις καλές στιγμές και το πιθανότερο είναι ότι οι όποιες παρεξηγήσεις σας απομάκρυναν, θα διαγραφούν οριστικά. Αν βέβαια διατηρείς ήδη μια καλή σχέση, και δεν σε ενδιαφέρει το παρελθόν, τότε μπορεί μαζί με τον σύντροφό σου να επισκεφτείς συγγενικά σου πρόσωπα ή να ταξιδέψεις σε μέρη που έχουν σημαδέψει τα παιδικά σου χρόνια για να μοιραστείς τα βιώματά σου με τον αγαπημένο σου. Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους Κριούς, είναι πιθανό να βρεις τον έρωτα μέσα από το οικιακό σου περιβάλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου, αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ παράλληλα να μπορέσεις να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα φροντίσουν να βρουν τρόπους να σου κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να σου προετοιμάζουν μια γνωριμία ακριβώς στα μέτρα σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η όψη αυτή σε βοηθά να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τον σύντροφό σου ο οποίος θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Για τις επόμενες δυο – τρεις μέρες μάλιστα ίσως έχεις την διάθεση να ξοδέψεις και να σπαταλήσεις χρήματα χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Ωστόσο, μάλλον σου αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά, αφού μέχρι τώρα και δούλεψες σκληρά και στερήθηκες πολλά πράγματα, προκειμένου να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Η δουλειά σου μάλιστα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία κι έτσι μπορείς να ελπίζεις ότι τουλάχιστον για ένα μήνα, τα έσοδά σου θα σου επιτρέπουν κάποιες μικρές ατασθαλίες. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ο έρωτας καλά κρατεί, και ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 του μήνα, και φυσικά αυτή η όψη θα αποτελέσει για σένα, την αρχή μιας σημαντικής εξέλιξης που αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ένα χαρτί που περιμένεις, ένα πτυχίο, ένας γάμος, ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια νέα ζωή που σίγουρα θα σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος ίσως θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι κάπου εδώ η ελευθερία σου τελειώνει… αφού ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε κάνει να αλλάξεις τελείως το πρόγραμμά σου. Τέλος, αν προετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, οι προδιαγραφές αυτό το διάστημα είναι άριστες.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου, μέσα από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σε καλεί να σκάψεις στο υποσυνείδητο του μυαλού σου και να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Υπάρχουν ζητήματα που βρίσκονται καλά κρυμμένα μέσα σου και που αν τα αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια θα αλλάξουν την πορεία σου. Η μοναξιά αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει ιδιαίτερα παραγωγική, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις ένα νέο νόημα στη ζωή σου και να αναζητήσεις νέες κατευθύνσεις. Με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο μάλιστα, ίσως είναι η εποχή για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανεβάσουν το γόητρό σου αλλά και τα οικονομικά σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, σημαντικές εξελίξεις σου επιφυλάσσει το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου. Ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου κατά καιρούς σου προκαλεί ανασφάλειες και διλήμματα, τώρα θα βρεις πολλές απαντήσεις στα ερωτηματικά σου και θα καταφέρεις – με την βοήθεια του συντρόφου σου πάντα – να ξεπεράσεις προβλήματα που μπορεί μέχρι τώρα να σου φαίνονταν άλυτα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε φιλικά σου πρόσωπα, που όχι μόνο είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν, αλλά δεν αποκλείεται να σου γνωρίσουν κι ένα πρόσωπο που θα σε απασχολήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, το τρίγωνο που σχηματίζει η δική σου κυβερνήτης Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και τον τομέα της δουλειάς σου και αυτό σημαίνει ότι τα επαγγελματικά ζητήματα θα έρθουν για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο. Ίσως υπάρχουν μπροστά σου επιλογές που σου δημιουργούν διλήμματα και προσπαθείς με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις αποφάσεις – αφού πιστεύεις ότι μπορεί να είναι λανθασμένες. Και όμως, αυτή η όψη είναι η πιο κατάλληλη για να σε βοηθήσει και να σου δείξει πώς μπορείς να χαράξεις μια νέα πορεία που θα σε οδηγήσει πολύ ψηλά. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος δεν υπάρχει κάποια αλλαγή και όλα εξελίσσονται ομαλά, αν όμως είσαι αδέσμευτος, πρόσεχε γιατί υπάρχει ένα άτομο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο που σε καλοκοιτάζει…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ανήκεις στα πιο τυχερά ζώδια, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα διαμορφώνεται στα άλλα δυο ζώδια του νερού και όπως είναι φυσικό η όψη αυτή σε ευνοεί απόλυτα. Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να χαρείς τον έρωτά σου, να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας, ή ακόμα και να προχωρήσεις σε μια πρόταση γάμου, που θα αλλάξει την ζωή σου. Μια εγκυμοσύνη ή η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού μπορεί να αποτελέσει το ζήτημα των ημερών. Αν είσαι ελεύθερος, μην χάνεις ευκαιρίες για σύντομες ή και πιο μακρινές αποδράσεις με φιλικά σου πρόσωπα, αφού η όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει στο δρόμο σου τον «πρίγκιπα» που ονειρεύεσαι σ’ όλη σου τη ζωή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου, είναι ιδανικό για να διαχειριστείς πιο ώριμα και πιο κατάλληλα τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχεις αυτό το διάστημα. Αν μάλιστα έχεις έναν συνεταίρο ή διαχειρίζεσαι κεφάλαια τρίτων, αυτές τις μέρες, μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και να βρεις την ιδανική λύση, ώστε να μην μένουν χρέη απλήρωτα και παράλληλα να εξασφαλίζεις και ένα ποσό στο κοινό ταμείο. Ωστόσο η ίδια όψη θα βγάλει στην επιφάνεια και τον ερωτισμό σου, με αποτέλεσμα να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση να αναζητήσεις μια παλιά ερωτική σχέση, ή να υποκύψεις σε ένα πειρασμό που ωστόσο μπορεί να μην έχει συνέχεια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη μέσα από τον τομέα των σχέσεών σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου και σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου και να βρεις ένα νέο κώδικα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου. Αν έχεις μια σοβαρή σχέση, τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσεις ότι γίνεσαι πιο ρομαντικός και ευαίσθητος και θα ψάξεις τρόπους να το δείξεις στο ταίρι σου. Μια έξοδος διαφορετική από τις συνηθισμένες, σε μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η τύχη σου επιφυλάσσει ένα ραντεβού με τον έρωτα της ζωής σου που μπορεί να γίνει εντελώς τυχαία και απρόβλεπτα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου αποτελεί μια θετική επιρροή κυρίως για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά και η τύχη θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις την πολυπόθητη σταθερότητα στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και να αυξήσεις τις αποδοχές σου που δεν λένε να παγιωθούν. Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος μπορεί να δημιουργήσει κάποια καθυστέρηση στα έσοδά σου, μπορεί όμως και να σου φέρει έσοδα που σου οφείλονται εδώ και καιρό. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται στάσιμη και χωρίς προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας μέσα από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, και εγγυάται να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, χαλάρωσης, ξεκούρασης, αλλά και δημιουργίας. Τις επόμενες μέρες, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο, να χαρείς – ή να προγραμματίσεις – τις διακοπές σου, να αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά σου, στον σύντροφό σου ή σε κάποιο δημιουργικό έργο που σου προσφέρει θετική διέξοδο. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει πολύ σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2012 00:00:00