blank
 
blank

Ο Άρης στον Ταύρο κι ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Ο Άρης στον Ταύρο κι ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης στον Ταύρο

Στις 20 Απριλίου 2013, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο βρίσκεται σε αδυναμία. Σ’ αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Μαΐου και αυτό το διάστημα θα υπάρξει περισσότερη διάθεση για καλοπέραση και ευημερία, παρά για σκληρές προσπάθειες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τον αγώνα για την οικονομική μας εξασφάλιση, ωστόσο οι προσπάθειές μας θα είναι αισθητά μειωμένες, αφού το ζώδιο του Ταύρου είναι το ζώδιο της Αφροδίτης που συνδέεται με τον έρωτα και τη χαρά. Παρόλα αυτά, όσα άτομα αγαπούν και απολαμβάνουν τη δουλειά τους, ίσως δουν μεγάλα οφέλη από αυτή τη διέλευση, αφού η επιμονή τους και η αποφασιστικότητά τους να επιτύχουν, θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ταύρο

Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο κερδισμένα είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, η οποία θα φέρει αναπάντεχες ειδήσεις και γεγονότα στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να μας κάνει περισσότερο οξύθυμους και επιθετικούς σε κάποιες περιπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ερμή-Ουρανού

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, θα πρέπει να προσέχουν ώστε να μην εκδηλώσουν μια άσχημη συμπεριφορά.

Άρης στον Ταύρο, Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ολοκληρώνει την διέλευσή του στο ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 20 Απριλίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Μαΐου, ώστε να σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να ρυθμίσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθείς κατάλληλα ώστε να αποκτήσεις και μια νέα πηγή εσόδων. Την ίδια μέρα η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία και να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε πιέζουν. Μια αναπάντεχη γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να συμβεί υπό την επήρεια αυτής της όψης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 20 Απριλίου, σε τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σε κινητοποιεί να κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και το τέλος Μαΐου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου προκειμένου να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα και μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους. Την ίδια μέρα η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό συνιστά αυξημένη προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς επίσης και στα οικονομικά σου ώστε να μην έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι ελεύθεροι Ταύροι, αυτό το διάστημα θα κάνουν αρκετές καινούργιες γνωριμίες, καλό θα είναι όμως να αποφύγουν τις παράνομες σχέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείς έντονα σχετικά με το μέλλον σου. Μέχρι και το τέλος του Μαΐου οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να αξιολογήσεις, να μελετήσεις και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σου και οι προσωπικές φιλοδοξίες σου, θα πρέπει τώρα να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, ίσως αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, μετά τις 31 Μαΐου που ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις από φιλικά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος να ξεκινήσεις και μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινά στις 20 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε πολλές φιλικές συγκεντρώσεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση που θα επισημοποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου. Την ίδια μέρα η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας σου, θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα σε φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου με ευνοϊκά αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 20 Απριλίου και μέχρι τις 31 Μαΐου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου. Η ανάγκη σου να βρεθείς στο προσκήνιο και να προβάλλεις τις ικανότητές σου, θα σε ωθήσει να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αφήσεις όλα τα κρυφά σου ταλέντα να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβεις μια καινούργια δουλειά, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις, γεγονός που θα το πετύχεις σχετικά εύκολα. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις ή με το εξωτερικό, και τα οποία μπορεί να σου φέρουν μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θεωρείται πολύ θετική για το ζώδιό σου, αφού ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, από τις 20 Απριλίου και μέχρι τις 31 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις ταξίδια σε μέρη μακρινά ή να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή μελέτες που σε ενδιαφέρουν. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς οριστικά σε μια ξένη χώρα που σου προσφέρει τις ιδανικές προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου μέσα από μια κοινή δραστηριότητα. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 Απριλίου μέχρι και το τέλος του Μαΐου θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα οικονομικά σου τα οποία εδώ και καιρό σου δημιουργούν άγχος. Αν έχεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη, οφειλές ή διευθέτηση περιουσιακών σου στοιχείων, ο κόκκινος πλανήτης θα σε αναγκάσει να κινητοποιηθείς και να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να τα βάλεις σε μια τάξη. Μια σημαντική αλλαγή θα επιδιώξεις και στην προσωπική σου ζωή, είτε επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν, είτε με το να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα σε μεταμορφώσει. Την ίδια μέρα εξάλλου η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται στον τομέα των σχέσεών σου, υπόσχεται να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα – αν είσαι ελεύθερος – που θα σημαδέψει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου και υπόσχεται να τονώσει τις σχέσεις σου, φίλε Σκορπιέ. Μέχρι και τις 31 Μαΐου που θα μείνει εκεί, το θέμα της συντροφικότητας θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που θα σε παροτρύνει να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σου και να κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα αποδεχτείς κάθε πρόσκληση για διασκέδαση, προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα ωστόσο, υποδεικνύει ότι ο έρωτας είναι πιο κοντά σου από όσο φαντάζεσαι και θα πρέπει να «κοιτάξεις» λίγο καλύτερα μέσα στη δουλειά σου ή στον φιλικό σου κύκλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η νέα θέση του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 Απριλίου και μέχρι τις 31 Μαΐου, πρόκειται να σε τροφοδοτήσει με την απαραίτητη ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεσαι προκειμένου να αντεπεξέλθεις τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου όσο και στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχεις το τελευταίο διάστημα. Για να μπορέσεις μάλιστα να τα βγάλεις πέρα ίσως χρειαστεί να κόψεις ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού τώρα σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Ευτυχώς, στην προσωπική σου ζωή ο σύντροφός σου φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία σου και τις προσπάθειές σου κι έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, υπόσχεται να σου φέρει έναν απρόσμενο έρωτα από εκεί που δεν το περιμένεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 20 Απριλίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Μαΐου. Έτσι, μετά από μια δύσκολη περίοδο, η ζωή σου θα πάρει επιτέλους μια θετική στροφή και θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού θα μπορέσεις να ασχοληθείς ως επί το πλείστον με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν. Ένα φλερτ που μπορεί να υποβόσκει εδώ και καιρό, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα και θα προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που μπορεί να λειτουργήσει αντιφατικά και είτε να σου δημιουργήσει απρόβλεπτα οικογενειακά προβλήματα ή αντίστροφα να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 Απριλίου και μέχρι το τέλος του Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν αποκλείεται ακόμα, να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες με τα οικεία σου πρόσωπα, τα οποία θα σε αναγκάσουν να «βγάλεις» στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του εαυτού σου, αν και θα πρέπει να ξέρεις ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει κανέναν. Ίσως λοιπόν θα είναι καλύτερα να αποφύγεις την επίθεση και να επιδιώξεις να κατανοήσεις και τις δικές τους ανάγκες. Την ίδια μέρα η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες στους ελεύθερους Υδροχόους που θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 Απριλίου και μέχρι τις 31 Μαΐου, εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Το διάστημα αυτό η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάθε στόχο που θέλεις. Οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον θα βελτιωθούν, ενώ κάποια ταξίδια –ακόμα και μικρής διάρκειας- θα σου προσφέρουν μεγάλες προοπτικές. Αν ασχολείσαι με συγγραφή, ίσως νιώσεις περισσότερο πιεσμένος, παράλληλα όμως θα έχεις και περισσότερη έμπνευση. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση με ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον. Τέλος, η σύνοδος του Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα υπόσχεται να δώσει μια ώθηση στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2013 00:00:00