Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 30 Απριλίου 2022 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 27° 49’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή φέρνει μαζί της αγάπη, αρμονία, ευτυχία αλλά και χρήμα. Είναι μια θετική και όμορφη όψη που θα έρθει να μας απαλλάξει από άγχη και αγωνίες, έστω και για λίγο, καθώς θα μοιάζει ότι όλα τα πράγματα κυλάνε όμορφα χωρίς εμείς να χρειαστεί να κουραστούμε ιδιαίτερα ή να παλέψουμε για να τα καταφέρουμε.

Sponsored Links

Τύχη, έρωτας και χρήμα!

Βέβαια και εμείς με την σειρά μας θα είμαστε περισσότερο πρόθυμοι να καταλάβουμε τους άλλους ή να είμαστε περισσότερο ανεκτικοί μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι και εμείς θα νιώθουμε εσωτερική αρμονία και θα αντιμετωπίζουμε τις όποιες καταστάσεις της ζωής μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό, θα φέρει στην πραγματικότητα μας καταστάσεις, ανθρώπους και πράγματα που θα κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη.

Με την όψη αυτή θα κοινωνικοποιηθούμε ακόμα περισσότερο και θα κάνουμε καλές και κατά περιπτώσεις τυχερές γνωριμίες με άτομα που, όχι μόνο θα θέλουν, αλλά και θα μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα κάποια φιλόδοξα σχέδιά μας. Η κεφάτη διασκέδαση, η χαρά και ο ενθουσιασμός θα συνοδέψουν την όψη αυτή στις ζωές μας, φέροντας μας δώρα όπως : Mία ερωτική επιτυχία, μία επαγγελματική ικανοποίηση, αφθονία και σε κάποιους από εμάς ξαφνικά κέρδη.

Τα οικονομικά μας θα βελτιωθούν αρκετά καθώς θα έχουμε σχετικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξουμε. Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη, με τη ομορφιά , με είδη πολυτελείας, κοσμήματα αλλά και οικονομικές επενδύσεις. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, ο έρωτας θα είναι το επίκεντρο των αναζητήσεων πολλών από εμάς καθώς νέα ειδύλλια ανατέλλουν ενώ οι δεσμευμένοι θα αναβιώσουν τις πρώτες στιγμές του έρωτά τους, εξάλλου η γοητεία και η προσεγμένη εμφάνισή μας μόνο επιτυχίες μπορεί να μας φέρουν.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες έχουν την δυναμική να βελτιώσουν αρκετά το εισόδημά σας. Επίσης, ιδιαίτερα ευνοούνται οι μυστικές συμμαχίες, με άτομα που σας συνδέουν κοινοί σκοποί, αλλά και οι έρωτες που οι τρέχοντες συνθήκες της ζωής σας απαιτούν από εσάς, έστω προσωρινά, να τους κρατήσετε κρυφούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς, ανοίγει ένας νέος και αρκετά τυχερός κύκλος, τόσο στην προσωπική, όσο και στη κοινωνική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που η όψη αυτή σας δίνει σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σχέσεις και τις επαγγελματικές γνωριμίες έτσι ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Αρκετοί από εσάς θα ξεκινήστε μια αισθηματική σχέση με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική αυτή όψη θα σας βοηθήσει, είτε να σταθεροποιήσετε την καριέρα σας, είτε να την ανεβάσετε σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο. Θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες και σχετικές προτάσεις που εκτός από την καλή εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής σας υπόσχονται να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι ίσως ξεκινήσετε μια αισθηματική σχέση με άτομο με το οποίο σχετίζεστε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις και φυσικά να προωθήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Πολύ πιθανό είναι να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να γνωρίσετε άτομα από άλλη χώρα ή με διαφορετική από την δική σας κουλτούρα.

ΛΕΩΝ

Θα εκπέμπετε γοητεία και αισθησιασμό με την όψη αυτή, κάτι που θα σας κάνει ακαταμάχητους και άκρως ερωτικούς για το αντίθετο φύλο. Αυτό θα ανανεώσει την ερωτική ζωή των δεσμευμένων ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να πιάσουν τζάκ ποτ στον έρωτα. Επίσης όμως, τυχεροί θα είστε και στο χρήμα καθώς μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα ανταλλάξετε όμορφα, τρυφερά, αλλά και ερωτικά λόγια σε μια προσπάθεια να ανανεώσετε την μεταξύ σας ερωτική ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα και ουσιαστική για το μέλλον σας γνωριμία. Επίσης, θα προχωρήσετε και στην «επισημοποίηση» μιας νέας και σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας, την φροντίδα του αλλά και με θέματα ομορφιάς. Επίσης, το πνεύμα συνεργασίας που θα σας διακατέχει θα σας κάνει περισσότερο ανεκτικούς με τους συνεργάτες σας αλλά θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από κάποιο επαγγελματικό χώρο ή δεχθείτε την ερωτική εξομολόγηση ενός συναδέλφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να προωθήσετε κάποια φιλόδοξά σχέδιά σας. Η όρεξη να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ταιριάζουν περισσότερο σε συνδυασμό με τα δημιουργικά σας ταλέντα θα σας χαρίσουν φήμη και επιτυχίες. Σε ό,τι αφορά τη προσωπική σας ζωή θα θελήστε να αφεθείτε σε απολαύσεις και να γευτείτε τον έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε περισσότερο ευδιάθετοι, αισιόδοξοι και χαρούμενοι με την όψη αυτή. Αυτό θα βοηθήσει, τόσο ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους οικείους σας, όσο και για να βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σας. Η όψη αυτή εύνοια θα φέρει και σε θέματα σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή ευκαιρίες θα υπάρξουν και για συγκατοικήσεις αλλά και επανασυνδέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία σας, ο γλυκός σας λόγος και οι καλοί σας τρόποι θα σας κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άμεσα φιλικούς αλλά και στους ευρύτερα κοινωνικούς σας κύκλους. Επίσης, θα έχετε εύνοια και σε ό,τι αφορά ταξίδια και γενικά μετακινήσεις καθώς θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ορισμένοι θα προχωρήσετε στην αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή έχει πολλά καλά για εσάς ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, και θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές επαφές των οποίων η θετική πορεία θα αναβαθμίσει την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, αναμένονται «κορταρίσματα» και ερωτικές εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν την αισθηματική σας ζωή και θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

ΙΧΘΥΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς, ευχάριστοι και κοινωνικοί κάτι που θα σας βοηθήσει στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Επιπλέον, το γεγονός ότι θα βελτιώσετε την εμφάνιση σας μαζί με την γοητεία που θα εκπέμπετε θα τραβάει τους άλλους γύρω σας όπως το μέλι τις μέλισσες. Τα αισθηματικά σας θα βιώσουν μια νέα και πιο αισιόδοξη εποχή ενώ ευνοούνται και θέματα αγοραπωλησιών και επαγγελματικών συμφωνιών.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2022 12:00:00