blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 2 Μαρτίου 2023 η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 12° 08’ του Κριού. Η όψη αυτή προμηνύει όμορφες αλλαγές και θετικές εξελίξεις για την ζωή μας, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική και καταστάσεις οι οποίες θα μας δημιουργήσουν ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευδαιμονίας. Για ό,τι κάνουμε δεν θα νιώθουμε ότι χρειάζεται να αγωνιστούμε ιδιαίτερα καθώς όλα θα μοιάζουν να παίρνουν τη θέση τους στους σωστούς χρόνους και με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά, σε αρκετές περιπτώσεις, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα παρελθούσης σκληρής, χρονοβόρας και επίπονης εργασίας και θα μοιάζει σαν το σύμπαν, με αυτήν την όψη, να μας βοηθάει να απολαύσουμε τα οφέλη της δουλειάς μας ή της έντιμης συμπεριφοράς μας με τη μορφή καλού κάρμα.

Sponsored Links

Αισιοδοξία και ευδαιμονία

Οι γνωριμίες που θα γίνουν κάτω από την επήρεια αυτής της όψης θα είναι ιδιαίτερα τυχερές και γόνιμες. Βέβαια, και εμείς θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να κοινωνικοποιηθούμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές γεμάτες απολαύσεις και καλοπέραση. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ «εκθέτουμε» τον εαυτό μας στο καινούργιο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πετύχουμε πράγματα όπως ευκαιρίες για ανάπτυξη αλλά και καταστάσεις που θα μας προκαλέσουν ικανοποίηση και ευτυχία.

Με την όψη αυτή θα μας απασχολήσουν όλων των ειδών οι σχέσεις. Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές μας σχέσεις, θα έχουμε αύξηση πελατείας, άρα και εσόδων, ή, αν έχουμε εργοδότες, θα εκτιμηθεί και θα επιβραβευτεί, είτε υλικά, είτε ηθικά, η δουλειά μας. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, γενικά, και στο ταίρι μας, ειδικά, και θα νιώσουμε, τόσο εσωτερική αρμονία και ζεστασιά, όσο και το έντονο για εμάς ενδιαφέρον.

Ορισμένοι από εμάς θα έχουμε τη χαρά να βιώσουμε μια κοινωνική επιτυχία ή να έχουμε κέρδη από μία επένδυση ή γενικά να έχουμε απροσδόκητα κέρδη ενώ, γενικά, θα γίνουμε πιο δημοφιλείς σε κοινωνικά περιβάλλοντα στα οποία κινούμαστε. Επιπλέον, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να «αρπάξουμε από τα μαλλιά» τις όποιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο διάβα μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η άκρως θετική αυτή όψη θα σας ευνοήσει σε πολλά επίπεδα. Το βασικότερο είναι το ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με «άλλον αέρα» και να προσκαλέσετε ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες προσωπικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρησιμοποιήσετε κάποιες δυσάρεστες παρελθούσες εμπειρίες που σας είχαν δημιουργήσει φοβίες και ανασφάλειες, αλλά ταυτόχρονα σας πρόσφεραν και πολύτιμη γνώση, σαν καύσιμη ύλη στο «όχημα» που θα σας μεταφέρει σε μια νέα πραγματικότητα. Ορισμένοι, ίσως χρειαστεί να δράσετε κάπως παρασκηνιακά σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από φιλικές σας σχέσεις και παρέες θα βρείτε υποστήριξη και βοήθεια σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά μελλοντικά σας σχέδια. Καλό είναι να είστε όσο πιο ανοιχτόμυαλοι γίνεται γιατί οι λύσεις, στα όποια προβλήματα σας, μπορούν να εμφανιστούν στο διάβα σας με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί. Κάποιοι από εσάς θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά με την όψη αυτή γιατί θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες σχετικές με την εξέλιξη της καριέρας σας ή γενικά με την βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας. Επιπλέον, θα έχετε τη βοήθεια ατόμων, είτε ανώτερων από εσάς στην

επαγγελματική ιεραρχία, είτε με μεγαλύτερη γνώση που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο.

ΛΕΩΝ

Στο διάβα σας θα έρθουν άνθρωποι που θα σας δείξουν καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια ή θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βγείτε από την πεπατημένη και να χαράξετε μια νέα πορεία με γνώμονα τη γνώση και τις εμπειρίες. Ιδιαίτερα ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι σχέσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια θέματα που σας απασχολούν σχετικά, είτε με δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές ή γενικά με θέματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες, θα βρουν διεξόδους πράγμα που θα σας επιτρέψει να ανακουφιστείτε ψυχικά. Για ορισμένους από εσάς θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΖΥΓΟΣ

Θα εστιάσετε, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς θα αναζητήσετε σταθερότητα αλλά και, ανάλογα με την περίσταση, εξέλιξη. Ακόμα και αν είχατε αντιμετωπίσει εντάσεις και προστριβές, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις που θα αφήσουν άπαντες ευχαριστημένους και ικανοποιημένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η φροντίδα του σώματος, η υγεία αλλά και η βελτίωση της εμφάνισής σας. Θα αναζητήσετε την ευεξία μέσα από τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, το «πολεμικό κλίμα» θα αποχωρήσει και οι εργασιακές σχέσεις θα βελτιωθούν τα μάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενικότερη επιθυμία σας θα είναι να αναζητήσετε τη χαρά και την ευδαιμονία. Θα κοινωνικοποιηθείτε, θα βγείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Δεδομένης, μάλιστα, και της αυτοπεποίθησής σας θα προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με μεγαλύτερη άνεση θα κάνετε γνωριμίες. Οι έχοντες σχέση, θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα σας προσφέρουν χαρά και ηρεμία. Θα έρθετε πιο κοντά και με άτομα που έχετε, είτε απομακρυνθεί, είτε απλά έχετε να δείτε καιρό. Ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με την κατοικία σας, ή γενικά με ακίνητα με την έννοια μιας μετακόμισης, ανακαίνισης, αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης κάποιου οικογενειακού ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από τη σωστή επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών θα καταφέρετε να βρείτε κοινούς κώδικες με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και, ταυτόχρονα, να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε. Επαγγελματικά, θα μπορέσετε με άριστο τρόπο να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας και θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν μέσα από κάποια έκτακτα έσοδα ή μια αύξηση των αποδοχών σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα οικονομικών επενδύσεων. Θα θελήσετε να βάλετε την πολυτέλεια στη ζωή σας, μόνο που θα πρέπει να προσέχετε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2023 03:49:56