blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 23 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 29° 20’ του Ταύρου. Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με την ομορφιά, την αγάπη, το χρήμα και τις ανάγκες μας, συναντά τον Δία, τον πλανήτη που είναι γνωστός για την τύχη, την ευημερία, την επέκταση, την ανάπτυξη, τη σοφία και τις ευκαιρίες, τα αποτελέσματα είναι άκρως ευεργετικά. Στην προκειμένη, η συνάντησή τους αυτή θα γίνει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα ενισχύσει θετικά ό,τι αντιπροσωπεύει το ζώδιο, δηλαδή τα υλικά αγαθά, την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα, τον αισθησιασμό, την καλοπέραση και γενικά ό,τι βιώνεται με όλες τις αισθήσεις.

Sponsored Links

Σε συντονισμό με την αφθονία, την αισιοδοξία και την επιτυχία

Αυτή η σύνοδος θα μας βοηθήσει στο να προωθήσουμε τα σχέδιά μας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αυτά να είναι υλοποιήσιμα και χρονικά μετρήσιμα και να αναζητήσουμε τη διεύρυνση των οριζόντων μας χωρίς, ωστόσο, να χάσουμε από τα μάτια μας την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την άνεσή μας.

Στο δρόμο μας θα βρεθούν ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσουμε και, φυσικά, να αρπάξουμε. Το βέβαιο πάντως είναι ότι το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η δική μας νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης καθώς θα πρέπει να είμαστε συντονισμένοι με την αφθονία και τη σιγουριά ότι όλα μπορούν να γίνουν ακριβώς όπως εμείς επιθυμούμε προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η οικονομική βελτίωση που επιθυμούμε μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας αύξησης μισθού, ενός μπόνους, ή μιας γόνιμης και κερδοφόρας επένδυσης.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα θελήσουμε να τις εμβαθύνουμε και να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αυτά που με την παρουσία τους τρέφουν την ίδια μας την ψυχή. Επίσης όμως, αρκετοί από εμάς θα κάνουμε και κάποιες καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που προβλέπεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και με τους οποίους θα έχουμε και μια περισσότερο πνευματική σύνδεση. Γεγονός πάντως είναι ότι, με την όψη αυτή, θα ασχοληθούμε με το μέλλον και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας και, αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε θα αναθεωρήσουμε ιδέες και πρακτικές που πλέον δεν αποδίδουν και να υιοθετήσουμε άλλες πιο βοηθητικές σε ό,τι αφορά την εξέλιξή μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο διάβα σας ικανές να βελτιώσουν κατά πολύ την παρούσα οικονομική πραγματικότητά σας και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα έτσι ώστε να τις εντοπίσετε και φυσικά εκμεταλλευτείτε. Επιπλέον, η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή σας θα λειτουργήσουν άκρως θετικά, τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας και θα ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θα σας απασχολήσουν, θετικά πάντα, η κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών σας, η ομαλοποίηση των προσωπικών σχέσεών σας και η βελτίωση των οικονομικών σας. Ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, η αυξημένη ερωτική σας διάθεση θα σας βοηθήσει, είτε να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας, είτε να βρείτε ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση καθώς θα νιώσετε ότι δικαιώνεστε σε πολλά επίπεδα. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία, ωστόσο, θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ιδιαίτερα ευνοούνται οι λεγόμενοι "παρασκηνιακοί έρωτες". Γενικά, να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να μην έχετε δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση των θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση καθώς και η ανάγκη να περάσετε όμορφα και να χαρείτε θα σας φέρουν πιο κοντά στους φίλους σας. Ορισμένοι θα δεχθείτε τη βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού σας σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα ενώ κάποιοι άλλοι μέσα από φιλικές παρέες ή ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα, αισθηματικής φύσης, γνωριμία. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και όσοι δραστηριοποιείστε σε ομάδες ή συλλόγους.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με την πρόοδο της καριέρας σας και θα καταφέρετε να προωθήσετε ενδιαφέρουσες ιδέες και πλάνα που έχετε κατά νου. Η αλήθεια είναι ότι θα σας βοηθήσουν και άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις καθώς θα εκτιμήσουν τη δουλειά και γενικά την ποιότητά σας. Αισθηματικά, ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις ή, για τους αδέσμευτους, τα ειδύλλια μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον ορίζοντά σας ανατέλλουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Θετικά νέα θα έχετε σε ό,τι αφορά την καριέρα σας ενώ, αν ψάχνετε εργασία, θα βρείτε κάτι που θα "κουμπώνει" στα προσωπικά θέλω και τα ταλέντα σας. Εύνοια έχετε, επίσης, σε θέματα σπουδών ή γενικά πνευματικής καλλιέργειας ενώ κάποιοι ενδέχεται να κάνετε και ένα ταξίδι. Ορισμένοι θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικών, ακίνητης περιουσίας ή οφειλών σε τρίτους, με την έννοια όμως της εύρεσης λύσεων ή της τακτοποίησής τους, στο μέτρο του δυνατού φυσικά. Αν σας χρωστούν χρήματα θα μπορέσετε να λάβετε κάποια, αν όχι όλα, από αυτά. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, η γοητεία και ο έντονος ερωτισμός σας θα λειτουργήσουν αφυπνιστικά και θα σας προσφέρουν στιγμές πάθους και έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όμορφες εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά, τόσο τις συνεργασίες, όσο και τις προσωπικές σχέσεις σας. Στην πρώτη περίπτωση, γεγονότα που θα συμβούν θα σας αναβαθμίσουν και ικανοποιήσουν σε υλικό και ηθικό επίπεδο ενώ ενδέχεται να προχωρήσετε και σε μια ενδιαφέρουσα νέα συνεργασία. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμα και με την έννοια μιας επισημοποίησης ενώ για άλλους μια νέα ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας ζωή, είτε με την έννοια εύρεσης κάτι καλύτερου, είτε με την έννοια βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Η επίλυση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητάς σας θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες και να βγάλετε από μέσα σας περιττά άγχη. Επιπλέον, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την βελτίωση της διατροφής και της εμφάνισής σας και γενικά με την ευεξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να χαρείτε, να διασκεδάσετε και γενικά να αλεγράρετε θα σας ωθήσει να συντονιστείτε με την αισιοδοξία, τη θετική σκέψη καθώς και με το εσωτερικό σας παιδί. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσα από φλερτ, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το οικογενειακό κλίμα θα βελτιωθεί και θα έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν υπήρχε ένταση μεταξύ σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της διακόσμησης ή μια ανακαίνιση. Αισθηματικά, ενδέχεται να υπάρξει μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα καθώς νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα λειτουργήσουν άκρως θετικά. Θετικές θα είναι και οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς. Ορισμένοι θα κάνετε ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι. Αισθηματικά, ιδιαίτερα ευνοούνται οι καινούργιες σχέσεις καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και για νέες γνωριμίες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2024 21:22:34