blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Όταν η ονειροπόληση και η φαντασία συναντά τη δράση. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Όταν η ονειροπόληση και η φαντασία συναντά τη δράση. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 26 Αυγούστου πραγματοποιείται άλλο ένα δυναμικό τρίγωνο, αυτή τη φορά μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα. Η δυναμική αυτού του τριγώνου, έγκειται στο γεγονός ότι και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια τα οποία κυβερνούν κι έτσιοι δυνατότητες και των δυο θα εκδηλωθούν στο έπακρο.

Ο Άρης βέβαια είναι ένας πλανήτης δραστήριος και «πολεμοχαρής», σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που αρέσκεται στην ονειροπόληση και την φαντασία. Έτσι τις επόμενες ημέρες η δημιουργικότητα – κυρίως η καλλιτεχνική δημιουργία – θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά, και πολλοί από μας θα νιώσουμε την ανάγκη να βγούμε, να χορέψουμε, ή να απολαύσουμε μια καλλιτεχνική εκδήλωση. Θέματα οικολογικά θα μας απασχολήσουν περισσότερο και ο καθένας θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τον πλανήτη που μας φιλοξενεί.
 
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα πρέπει να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί, παρόλο που μπορεί να απεγκλωβιστούν από χρόνιες και ψυχοφθόρες καταστάσεις.
Sponsored Links

Προβλέψεις για το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα στις 26 του μήνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να χειριστείς τα οικονομικά σου - που αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημά σου αυτή την στιγμή – με τον καλύτερο τρόπο, και να εφαρμόσεις μια τακτική που θα σου επιτρέψει να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Η διαίσθησή σου – αλλά και ο παράγοντας της τύχης που θα αποδειχθεί καθοριστικός – θα συμβάλλουν έτσι ώστε να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις και να απαλλαγείς από μακροχρόνια άγχη. Εκτός όμως από αυτό και η ερωτική σου ζωή πρόκειται να τακτοποιηθεί, αρκεί φυσικά να βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου και να μην τα περιμένεις όλα «εξ ουρανού». Ακόμα και αν σε απασχολεί ένας παλιός έρωτας, τόλμησε και κάνε εσύ το πρώτο βήμα και θα δεις ότι σύντομα θα είναι σαν μην έχει αλλάξει τίποτα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 26 του μήνα, είναι ένας αρκετά ευνοϊκός σχηματισμός για σένα που θα σε βοηθήσει να ζήσεις έντονες απολαύσεις το ερχόμενο διάστημα. Μετά από ένα διάστημα περισυλλογής το οποίο θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τα θέλω σου, θα νιώσεις απόλυτα έτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Έτσι, σύντομα θα νιώσεις περισσότερο ασφαλής για το μέλλον σου και επιπλέον θα μπορείς να κάνεις όνειρα χωρίς φόβο. Ο γάμος ή ένας συνεταιρισμός είναι τομείς που ευνοεί η συγκεκριμένη όψη, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση – αν έχεις – ή να δεις με θετικό μάτι μια νέα γνωριμία που σου υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε ο Ποσειδώνας που βρίσκεται εδώ και καιρό στον τομέα της καριέρας σου, στις 26 Αυγούστου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή κάποια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Ακόμα και αν κατέχεις μια απλή θέση υπαλλήλου χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και προοπτικές, σίγουρα θα υπάρξει μια βελτίωση μέσα στο εργασιακό σου χώρο που θα επηρεάσει θετικά και την δική σου πορεία. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία που μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν έχει τα «φόντα» να εξελιχθεί σοβαρά, σύντομα θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σου. Κάποιοι Δίδυμοι είναι πιθανό να δημιουργήσουν ερωτική σχέση με ένα φιλικό τους πρόσωπο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, αν η νέα θέση του Άρη στο Σκορπιό θεωρείται ευνοϊκή για σένα, τότε το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 26/8, σου επιφυλάσσει ό,τι καλύτερο μπορείς να φανταστείς. Οι προσπάθειες που έκανες στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και πλέον μπορείς να «αράξεις» και να απολαύσεις κι εσύ όσο καλοκαίρι απέμεινε, προγραμματίζοντας διακοπές σε μέρη εξωτικά μαζί φυσικά με τον αγαπημένο σου. Το εξωτερικό είναι ένας τομέας που σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και που μπορεί να σου προσφέρει και ψυχαγωγία αλλά και λαμπρές ιδέες για το μέλλον της δουλειάς σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους και να πειραματιστούν δημιουργώντας την δική τους επιχείρηση, βρίσκεσαι στην πιο κατάλληλη περίοδο.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 26/8 είναι ξεχωριστό για σένα, αφού θα σε βοηθήσει κάνοντας εύκολες κάποιες αποφάσεις που δυσκολεύεσαι να πάρεις εδώ και καιρό. Αν μάλιστα, νιώθεις την ανάγκη να αποκοπείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν και για κάποιο λόγο φοβάσαι τις αντιδράσεις των γύρω σου, τώρα θα διαπιστώσεις ότι το έδαφος είναι κατάλληλο και ίσως η τύχη «δουλέψει» για σένα και σου ανοίξει το δρόμο για να χαράξεις μια νέα πορεία. Επειδή όμως τα «ξεκαθαρίσματα» ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, φρόντισε να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης, μην προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου και σου αποσπάσουν χρήματα ή πράγματα που δικαιωματικά σου ανήκουν, αφού η γενναιοδωρία σου πρέπει να έχει και ορισμένα όρια. Η νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά σου θα σου προσφέρει την ευημερία που επιθυμείς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26 του μήνα, είναι μια θετική επιρροή που θα ευνοήσει πρώτα από όλα την αισθηματική σου ζωή. Τις επόμενες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις και διαφορές ή απλά να βάλετε σε νέα πλαίσια τη σχέση σας, προκειμένου να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα συμβεί αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρει από την αρχή, την απαραίτητη ασφάλεια που θα σε κάνει να προχωρήσεις και να σκεφτείς το μέλλον σου μαζί της. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να υπογράψεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, να είσαι σίγουρος ότι η τύχη είναι μαζί σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στις 26 Αυγούστου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια σταθερή οικονομική βάση ή ακόμα και να σου φέρει ένα νέο εισόδημα, που φαίνεται ότι το χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι άνεργος, μια νέα πρόταση εργασίας θα αποδειχθεί απόλυτα ταιριαστή για σένα και με πολύ καλή αμοιβή, γι’ αυτό αυτές τις μέρες θα πρέπει να έχεις το νου σου και να μην χάνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αν έχεις ήδη εργασία, δεν αποκλείεται να λάβεις μια αύξηση των αποδοχών σου, ειδικά αν ανήκεις στα άτομα που εργάζονται σκληρά και αξίζουν την επιβράβευση. Φυσικά, επειδή ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, ανάλογη εύνοια σε περιμένει και στην αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συμβιώσεις μαζί με τον αγαπημένο σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ο Άρης μέσα από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26 Αυγούστου, γεγονός που πρόκειται να σε ωφελήσει σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Στον αισθηματικό τομέα, τώρα μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο είτε με τον σύντροφό σου, είτε με ένα καινούργιο άτομο – αν είσαι ελεύθερος – που θα γνωρίσεις κάτω από περίεργες συνθήκες. Θα πρέπει να ξέρεις ότι όλο αυτό το διάστημα υπάρχει εύνοια σύλληψης κι έτσι αν επιθυμείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι, το διάστημα αυτό είναι πολύ ευνοϊκό. Πολλοί Σκορπιοί ωστόσο, συνεχίζουν να έχουν το μυαλό τους στα επαγγελματικά τους και ίσως τους απασχολεί η δημιουργία μιας δικής τους δουλειάς που θα τους κάνει περισσότερο ανεξάρτητους. Αν ανήκεις κι εσύ σ’ αυτή την κατηγορία, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, παρά το γεγονός ότι περνάς μια «χαλαρή» φάση της ζωής σου κατά την οποία περισσότερο σκέφτεσαι παρά πράττεις, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στις 26 Αυγούστου, θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τη σκέψη σου και τις αποφάσεις σου κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με τον τόπο διαμονής σου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν μόνο εσένα αλλά ίσως και όλη σου την οικογένεια. Αν ζεις μόνος σου, δεν αποκλείεται να επιστρέψεις στις πατρογονικές σου ρίζες ή να μετακομίσεις σε μια πόλη που θα σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και προοπτικές. Η εγκατάσταση στο εξωτερικό είναι και αυτό μια πιθανότητα, παρόλο που θα πρέπει πρώτα να μελετήσεις και να οργανώσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, οι ταλαιπωρίες που βιώνεις το τελευταίο διάστημα αρχίζουν σιγά – σιγά να τελειώνουν. Πρώτα η είσοδος του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και στη συνέχεια το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 26 Αυγούστου, αποτελούν τις πρώτες ενδείξεις για το ότι η ζωή σου αρχίζει να μπαίνει σε μια σειρά και εσύ βγαίνεις από κάποια αδιέξοδα. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις αρκετά πράγματα – τα οποία αγωνίστηκες για να κατακτήσεις – τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στην προσωπική σου. Έτσι, μπορείς πάλι να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Μέσα σ’ αυτά η απόκτηση ενός νέου ακινήτου, ή η δημιουργία της δικής σου οικογένειας είναι ένας στόχος που πλέον φαίνεται απόλυτα εφικτός, τη στιγμή που και εσύ φαίνεσαι έτοιμος να κάνεις αυτό το βήμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26 Αυγούστου, είναι μια επιρροή που μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις θεαματικά τα οικονομικά σου, παράλληλα όμως θα σου δημιουργήσει έντονη πίεση στον επαγγελματικό τομέα. Μην ξεχνάς όμως πως βρισκόμαστε σε μια εποχή, που τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν και μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να ανταμειφθεί. Έτσι, θα πρέπει να παραμερίσεις για λίγο την προσωπική σου ζωή, να ξεχάσεις διασκεδάσεις και ψυχαγωγίες και να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια εργασία που σου εγγυάται μελλοντική επιτυχία, πλούτο και ευημερία. Αν βρίσκεσαι στη φάση που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, η τύχη θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γρήγορα πελατεία και φήμη. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλά ότι ο σύντροφός σου συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και παραμένει βράχος στο πλευρό σου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Άρη στις 26 Αυγούστου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα. Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και σε λίγες μέρες μπαίνει το φθινόπωρο, εσύ έχεις την δυνατότητα να προγραμματίσεις και να απολαύσεις ταξίδια και εκδρομές χωρίς καν να ανησυχείς για την πορεία των οικονομικών σου που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Επιπλέον η σχέση σου με τον σύντροφό σου είναι καλύτερη από ποτέ και αν δεν έχεις τολμήσει ακόμα να κάνεις το μεγάλο βήμα, σύντομα θα αποφασίσεις να δεσμευτείς και επισήμως μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία και να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας πριν καλά – καλά το συνειδητοποιήσεις. Τέλος οι Ιχθείς που ξεκινούν τώρα τις σπουδές του θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2012 00:00:00