blank
 
blank

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, με τον Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, με τον Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Σχηματίζοντας σταδιακά άλλο ένα τετράγωνο εδώ και ημέρες, οι δυο μακρινοί, καρμικοί πλανήτες, που φέρνουν αλλαγές στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό μας σύστημα, καθώς αντιπροσωπεύουν κοσμικά γεγονότα, νιώθουμε για άλλη μια φορά την πίεση στο απόγειό της! Οι όψεις αυτές του Ουρανού με τον Πλούτωνα, ξεκίνησαν από το 2010 και θα ολοκληρωθούν τον Μάρτη του 2015.
                        
Στο κείμενο αυτό δεν θα δοθούν πληροφορίες σε επίπεδο πολιτικό και οικονομικό, καθώς αυτό αναλύεται από ένα άλλο κλάδο της αστρολογίας, την πολιτική αστρολογία. Εδώ, θα μάθετε για την επιρροή που έχει η όψη στα προσωπικά ωροσκόπια και θα πάρετε μια πιο ανοιχτή ματιά για το μέλλον!
 
Οι όψη αυτή λοιπόν, θα μας επηρεάσει τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας πολύ έντονα και θα έχει ισχύ μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη. Βέβαια, σε προσωπικά ωροσκόπια η επιρροή της είναι έντονη και σημαντική, ειδικά σε όσους έχετε στην 12.30’ μοίρα των παρορμητικών γενέθλιο πλανήτη ή πλανήτη σε προοδευτικό ωροσκόπιο.
 
Θέματα που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, δηλαδή συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που δεν έχουν πιά λόγο ύπαρξης στην ζωή μας και στην εξέλιξή μας, έρχονται να μας φέρουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, πρακτικές δυσκολίες επίσης σε πρώτη φάση, αλλά και τάσεις ν’ αντιδράσουμε, να δράσουμε και να κινητοποιηθούμε ώστε να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας!
 
Αν λοιπόν προσκολλιέστε συναισθηματικά σε θέματα που δεν σας ταιριάζουν πιά, σίγουρα οι καταστάσεις πάλι θα σας οδηγήσουν μπροστά τους, ώστε να τα επανεξετάσετε! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν συναισθήματα ανασφάλειας, φόβου και απόρριψης για τις επιλογές σας από εσάς τους ίδιους ή από τον περίγυρό σας!
 
Τολμήστε, λοιπόν! Τολμήστε ν’ ανοίξετε νέους δρόμους στην ζωή σας, κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία, κινηθείτε προς τους στόχους σας, αποδεσμευτείτε από ό,τι σας έχει γίνει βραχνάς και μην φοβηθείτε ν’ αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο ό,τι σας απασχολεί! Σχέσεις και συνεργασίες που “τρίζουν”, που δεν μας ταιριάζουν πιά, που μας έχουν καταπιέσει, που δεν έχουν στέρεη βάση, είναι η ώρα να αποχωρήσουν από την ζωή μας. Η διαδρομή δύσκολη, όμως αφού ανασυγκροτηθείτε, θα ξεκινήσετε για νέες διαδρομές!
 
Τώρα, για κάποιους, που η ζωή δεν τους έχει δώσει ό,τι θέλουν, η όψη αυτή, που μέσα στην πενταετία αυτή μας έχει φέρει τα πάνω κάτω, έρχεται να φέρει στην ζωή τους νέες σχέσεις και συνεργασίες, που θα εμφανιστούν ίσως από εκεί που δεν το περιμένουν!
 
Στην διαπροσωπική μας ζωή, η όψη θα χαρίσει στους ευνοημένους μοιραίες ερωτικές σχέσεις με πάθος και ερωτισμό, που θα είναι σταθμός! Το να τις διατηρήσετε και να τις εξελίξετε, είναι στο χέρι σας!
 
Όσοι ξεκινήσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό σας τομέα, επίσης θα έχετε την υποστήριξη του σύμπαντος, που θα σας ανοίξει την πόρτα σε άλλες διαδρομές!
 
Αδράξτε τις ευκαιρίες και δρομολογήστε την ζωή σας με τις νέες συγκυρίες που ανοίγονται μπροστά σας! Καλές διαδρομές! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
 
 
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-12-2014 18:59:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι