blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο. Δυο εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο. Δυο εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των θεών και πλανήτης της λογικής, σχηματίζει δυο εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο. Το συγκεκριμένο φαινόμενο ενεργοποιεί κατά κάποιο τρόπο το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που είχε δημιουργηθεί στις 27/12/12 και μάλιστα με τη θετική υποστήριξη του Ερμή.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει ότι τα γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα έχουν μια «τελική» μορφή, ή σχεδόν τελική, αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και θα ξανακάνει τις ίδιες όψεις δυο φορές κατά την διάρκεια του Μαρτίου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, δεν αναιρείται το γεγονός ότι πρόκειται για μια θετική επιρροή, που θα μας επιτρέψει να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, στα οικονομικά μας, στις σχέσεις μας, στη δουλειά μας. Με τη βοήθεια της διαίσθησης που θα είναι αυξημένη τις επόμενες μέρες, θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα, και να δρομολογήσουμε (ο καθένας μας όπως μπορεί) μια νέα πορεία, που σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρουσα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το φαινόμενο είναι οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς και ακολουθούν οι Ταύροι, οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι. Ωστόσο και τα υπόλοιπα ζώδια θα δουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν να παίρνουν μια θετική στροφή.

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 12 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει δυο θετικές όψεις μια με τον Πλούτωνα και μια με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές θα έχουν μια ευνοϊκή επιρροή στα οικονομικά σου και στην καριέρα σου. Θα πρέπει λοιπόν το επόμενο διήμερο να επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σου ανοίξουν δρόμους και να σου προσφέρουν ευκαιρίες. Καλό θα είναι ωστόσο οι κινήσεις σου να είναι παρασκηνιακές και να κρατηθούν μυστικές, καθώς υπάρχουν άτομα που δυσανασχετούν με την πρόοδό σου. Να θυμάσαι ότι μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και να αυξήσεις αρκετά τα εισοδήματά σου, ή ακόμα να αποπληρώσεις ένα μεγάλο χρέος που σε ταλαιπωρεί. Αν έχεις ασχοληθεί με επενδύσεις στο παρελθόν, ίσως ήρθε η ώρα να εισπράξεις τα κέρδη σου. Τέλος, μια ερωτική ιστορία που έχει τελειώσει στο πρόσφατο παρελθόν, θα κάνει την επανεμφάνισή της. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο Κρόνος που βρίσκεται εδώ και καιρό στον τομέα των σχέσεών σου, και που σου βάζει τρικλοποδιές και εμπόδια για να «τσεκάρει» τις αντοχές σου, στις 12 Φεβρουαρίου, συνεργάζεται με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, για να σου προσφέρουν από κοινού τη βοήθειά τους. Έτσι, το επόμενο διήμερο είναι πολύ πιθανό να δεχτείς νέες προτάσεις για συνεργασία, ή να βρεις ένα τρόπο για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχεις διαπιστώσει ότι οι υποθέσεις σου κάπου «φρακάρουν» τις επόμενες μέρες μπορείς να βρεις διεξόδους και λύσεις αν δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εξελιχθεί πολύ θετικά στην πορεία. Δεν αποκλείεται ακόμα αν τρέφεις κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο, να αποκαλυφθεί ότι κι εκείνο νιώθει το ίδιο για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο στις 12 Φεβρουαρίου, γεγονός που υπόσχεται να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Σημείο αναφοράς οπωσδήποτε θα είναι η καριέρα σου, που φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και όχι άδικα. Σε μια εποχή που οι δουλειές τείνουν να γίνουν δυσεύρετες, εσύ έχεις τις καλύτερες προοπτικές για μια σημαντική εξέλιξη. Ακόμα κι αν έχεις υποστεί κάποιες απώλειες στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα δεις το κλίμα να αλλάζει προς το καλύτερο. Αν πάλι σκέφτεσαι να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα ή να επενδύσεις ένα ποσό σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, ο κυβερνήτης σου Ερμή σου δίνει το πράσινο φως για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 12 Φεβρουαρίου ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει εξάγωνο με τον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Κρόνο σχηματίζοντας με το ζώδιό σου την ευνοϊκή διαμόρφωση της σφήνας. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα δεις τη ζωή σου να βελτιώνεται από πολλές απόψεις και θα έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν και την πελατεία σου να αυξάνεται σημαντικά. Επιπλέον οι συγκεκριμένες όψεις σηματοδοτούν εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, οπότε είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με άτομα ξένα που θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Δεν αποκλείεται και η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας με ένα αλλοδαπό πρόσωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, μπορεί να μην έχουν για σένα τη θετική επιρροή που έχουν για άλλα ζώδια, ωστόσο θα σου προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια, ώστε να χειριστείς κάποιες υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν μάλιστα η παρουσία του Κρόνου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου έχει δημιουργήσει οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα, οι συγκεκριμένες όψεις, θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να λύσεις μια για πάντα κάθε εκκρεμότητα. Θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, ακίνητη περιουσία ή οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, μπορούν τώρα να έχουν μια ευνοϊκή εξέλιξη. Τέλος, αν υποβόσκει ένα φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο, θα βρει το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθεί τις επόμενες μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει στις 12 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και πρόκειται να σου φέρει εξαιρετική εύνοια κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν μάλιστα αντιμετώπιζες προβλήματα ή είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου, τώρα μπορείς να λύσεις όλες τις διαφορές σας και να αναζωπυρώσετε τον έρωτα σας. Με έντονα αυξημένο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, μπορείς να πείσεις όχι μόνο τον σύντροφό σου, αλλά και οποιονδήποτε άλλον σε ενδιαφέρει είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε φιλικό. Αν είσαι ελεύθερος, οι συγκεκριμένες όψεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες τις επόμενες μέρες, μέσα από τις οποίες θα επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Τέλος, η έναρξη μιας νέας συνεργασίας θα έχει θετικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι θετικές γωνίες που διαμορφώνει ο Ερμής στις 12 Φεβρουαρίου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, πρόκειται να σε ευνοήσουν τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό. Είναι η ώρα να ανταμειφθείς για όσες προσπάθειες έχεις καταβάλλει το τελευταίο διάστημα και να αρχίσεις να εισπράττεις τους καρπούς των κόπων σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των άνεργων Ζυγών που αναζητούν μια εργασία, σίγουρα τις επόμενες μέρες θα βρεις μια δουλειά στα μέτρα σου, που θα σου αποφέρει ένα καλό εισόδημα. Ακόμα, υπάρχει περίπτωση να αρχίσεις να εισπράττεις έσοδα από μια νέα πηγή, που μπορεί να συνδέεται με κάποιο ακίνητο. Αν έχεις στο νου σου μάλιστα να κάνεις μια αγοραπωλησία μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το διάστημα. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα της υγείας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι από τους τυχερούς που θα ευνοηθείς ιδιαίτερα από τις θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο είναι ιδανικό για να σκεφτείς πώς θα εξασφαλίσεις το μέλλον σου, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον συναισθηματικό. Αν έχεις ήδη μια σχέση που σε ικανοποιεί, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να προγραμματίσεις τον γάμο σου και την δημιουργία της οικογένειάς σου. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα μπεις σε διλήμματα, αφού ο Ερμής θα σου φέρει πλήθος θαυμαστών που θα σε διεκδικούν φανατικά. Παρόλα αυτά τελικά θα διακρίνεις το άτομο που θα αγγίξει τη ψυχή σου. Εύνοια υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν έχεις μια δική σου επιχείρηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ερμής στις 12 Φεβρουαρίου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, θα φέρουν για άλλη μια φορά το σπίτι και την οικογένειά σου στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο θα σου δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν και να αποκαταστήσεις ζημιές που σου προκαλούν οικονομικές απώλειες. Το γεγονός όμως ότι ο Ερμής κυβερνάει τον τομέα των σχέσεων και του γάμου σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου και στον σύντροφό σου όπου επιτέλους, θα καταφέρεις να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις και διαφορές και να βρεις την χρυσή τομή που θα καλύπτει και τις δυο πλευρές. Έτσι, ίσως αποφασίσετε από κοινού να προχωρήσετε με κάποιο τρόπο τη σχέση σας, ή ακόμα και να συμβιώσετε για λίγο διάστημα. Εύνοια υπάρχει και στην καριέρα σου που μπορεί αυτές τις ημέρες να πάρει μια ανοδική πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 12 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το συγκεκριμένο φαινόμενο θα έχει πολύ θετική επιρροή σε σένα καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους τους οποίους και θα πραγματοποιήσεις χωρίς δυσκολία στο άμεσο μέλλον. Το επόμενο διήμερο μάλιστα, ίσως κάνεις κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα επηρεάσουν την πορεία σου και θα διευρύνουν τις προοπτικές σου. Αν ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς σε μια συλλογική δραστηριότητα, οι συνθήκες σε ευνοούν και πέρα από τις γνώσεις και την εμπειρία που θα αποκτήσεις, θα λάβεις και ένα έξτρα οικονομικό βοήθημα που σίγουρα χρειάζεσαι. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί θετικά με το πέρασμα του καιρού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά σου. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν πρόκειται να σου φέρει άλλες απώλειες, αντίθετα, θα σου ανοίξει το δρόμο για την επαγγελματική αναρρίχηση που ονειρεύεσαι και την αύξηση των αποδοχών σου, που θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη. Το επόμενο διήμερο θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό και για την προσωπική σου ζωή, αφού αν είσαι δεσμευμένος, θα ανακαλύψεις τις καλές προθέσεις του αγαπημένου σου για το μέλλον σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, πρόκειται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα αλλάξει –προς το καλύτερο, εννοείται- τη ζωή σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για ένα παιδί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, στις 12 Φεβρουαρίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο, δυο όψεις που θα αποδειχθούν πολύ ευνοϊκές για σένα, αφού θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Έτσι το επόμενο διήμερο, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να ξέρεις πως οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις ή ακόμα και με γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα εξελιχθούν πολύ θετικά, ενώ οι φίλοι και άλλα ισχυρά πρόσωπα θα βρεθούν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό σου. Αν είσαι άνεργος, προσπάθησε να στείλεις το βιογραφικό σου σε μεγάλες ή αλλοδαπές εταιρίες που φαίνεται ότι σε ευνοούν περισσότερο. Τέλος αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται ένας νέος μακροχρόνιος έρωτας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2013 00:00:00