blank
 
blank

Ο Ερμής στους Ιχθείς. Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί! Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Ο Ερμής στους Ιχθείς. Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί! Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Απριλίου, αφού θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 23/2 μέχρι και τις 17/3.

Στο ζώδιο του Ιχθύ ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, αφού όπως γνωρίζουμε κυβερνά το πολικό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, ο Ερμής δεν μπορεί να αποδώσει καλά, αφού η λογική του παρασύρεται από την ευαισθησία και τα συναισθήματα του Ιχθύ, με αποτέλεσμα να χάνεται η αντικειμενικότητά του. Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί, ενώ η διαίσθηση και η έμπνευση υπερτερούν της νόησης, γεγονός που «ενοχλεί» τον Ερμή που έχει ως απόλυτο και μοναδικό μέτρο το μυαλό. Αυτό ωστόσο για μας τους “κοινούς” θνητούς δεν είναι κακό, ειδικά όταν το συναίσθημα μας ωθεί σε καλές πράξεις. Έτσι, το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ρομαντικοί και οι πράξεις μας θα καθοδηγούνται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Το μόνο «κακό» είναι ότι μπορεί να παρασυρθούμε από όνειρα και ψευδαισθήσεις και να «κυνηγήσουμε» ουτοπίες.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στους Ιχθείς.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την συγκεκριμένη διέλευση είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Αντίθετα, πρέπει να προσέχουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που μπορεί να παρασυρθούν σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Ερμής στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Απριλίου – μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό ο πλανήτης της λογικής, θα «ξυπνήσει» αναμνήσεις από το παρελθόν και θα σε αναγκάσει να ανακαλέσεις κάποιες απόψεις σου που σχετίζονται με τα οράματα και τις επιθυμίες σου. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι η δουλειά που κάνεις δεν σε ικανοποιεί και να αναζητήσεις μια νέα πορεία που πάντα ονειρευόσουν. Βέβαια, ανάλογα με την ηλικία σου, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό αλλά μπορεί και όχι. Γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις τις προσπάθειές σου, χωρίς να αφήσεις κάτι σίγουρο, πριν εξασφαλιστείς. Επίσης, είναι πιθανό να νοσταλγήσεις έναν έρωτα από το παρελθόν και να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για το ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τους φίλους σου, τις επιθυμίες σου και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι μέχρι και τις 13 Απριλίου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά άτομα που είναι διατεθειμένα να σου προσφέρουν την βοήθειά τους και δεν θα πρέπει να διστάσεις να ζητήσεις την συμβουλή τους. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, όπου η σχέση σου πρόκειται να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, και να σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τέλος, μια ανοδική πορεία θα πάρουν και τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις εδώ και καιρό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Φεβρουαρίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και θα σε παροτρύνει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Έτσι, μέχρι και τις 13 Απριλίου, οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν και θα θελήσεις να διευρύνεις τις επαφές σου, ώστε να βρεθείς κοντά σε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πιθανό να αυξηθούν, η θέλησή σου και η προθυμία σου να αναλάβεις οτιδήποτε, θα έχουν ως αποτέλεσμα να σταθεροποιήσεις την θέση σου, να πάρεις μια προαγωγή, ή να αναλάβεις ένα νέο πόστο. Τέλος, αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχεις, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις μια νέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 5 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, αφού θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, μέχρι και τις 13 Απριλίου, έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες, συναλλαγές ή και ταξίδια που θα διευρύνουν τις προοπτικές σου. Τα άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες, ή συμβουλές και γι' αυτό θα πρέπει να τους αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο. Δεν αποκλείεται επίσης μια καινούργια γνωριμία να σου ανοίξει νέους δρόμους ή να πάρει ερωτικές προεκτάσεις. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σε απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ερμή από τις 5 Φεβρουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ικανότητα να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις και να καλλιεργήσεις μια νέα φιλοσοφία που θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη. Ίσως μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να έρθεις σε επαφή με οφειλέτες και πιστωτές και να συζητήσεις νέες ρυθμίσεις που εξυπηρετούν και τις δυο πλευρές, και που σίγουρα θα σε ευνοήσουν στο έπακρο. Επιπλέον, αν έχεις στο νου σου να προχωρήσεις σε μια επένδυση, τώρα μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις την τελική σου απόφαση. Η συγκεκριμένη διέλευση όμως είναι πιθανό να “ξεθάψει” συναισθήματα που κρατάς μέσα σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιού έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Έτσι, μέχρι και τις 13 Απριλίου, θα διαπιστώσεις ότι οι ανάγκες σου και τα ενδιαφέροντά σου παραμερίζονται για χάρη των αγαπημένων σου και ίσως νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους τα προβλήματά τους ώστε να τους βοηθήσεις να βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Εκείνο φυσικά που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς τελείως από τις δικές τους επιθυμίες και παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί σ' αυτή την περίπτωση, θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα όταν ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει τη δουλειά σου σε πρώτο πλάνο, και σου επιτρέπει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που κάθε άλλο παρά αγγαρεία θεωρούνται, αφού για σένα αποτελούν πηγή ευχαρίστησης. Έτσι, μέχρι και τις 13 Απριλίου, είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αλλά και να βελτιώσεις την επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Επιπλέον, θα προσπαθήσεις να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα επηρεάσουν θετικά την φυσική σου κατάσταση. Η ενασχόληση με ένα σπορ, η έναρξη μιας υγιεινής διατροφής ή ακόμα και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα σε κάνει να ξανανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 5 Φεβρουαρίου, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επιρροή για σένα. Έτσι, μέχρι και τις 13 Απριλίου, θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, και εκδηλωτικός, ενώ η αισθηματική σου ζωή θα βρεθεί πρώτη στη λίστα των ενδιαφερόντων σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, θα βελτιωθεί τόσο πολύ που ίσως αναρωτηθείς μήπως πρέπει επιτέλους να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να επισημοποιήσεις την σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σε προσελκύσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μεγάλη εύνοια σε περιμένει και στα επαγγελματικά σου κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 5 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Απριλίου, μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, όπως μια ανακαίνιση ή ίσως θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις ένα νέο χώρο που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να ετοιμάζεσαι να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια και να ψάχνεις το κατάλληλο σπίτι. Τέλος, δεν αποκλείεται απλά να “ανοίξεις” περισσότερο το σπίτι σου για να υποδεχτείς φίλους και γνωστούς ή να παρουσιάσεις τον σύντροφό σου στους γονείς σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 5 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να προωθήσεις τις ιδέες σου, να ρυθμίσεις ζητήματα που σε απασχολούν, να ολοκληρώσεις θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, έντυπα, ή να προγραμματίσεις κάποια μικρά και σύντομα ταξίδια που πρέπει να γίνουν. Οι σχέσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα και τα αδέλφια σου, για κάποιο λόγο, θα γίνουν περισσότερο στενές, αφού θα πρέπει να βρίσκεστε πιο συχνά για να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο, ο Ερμής σου επιφυλάσσει ακόμα πολλές νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου. Είτε πρόκειται για σχέσεις επαγγελματικές, είτε για φιλικές είτε και για ερωτικές, σίγουρα θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο σε βάθος χρόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Φεβρουαρίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, τα οποία πραγματικά θα παρουσιάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι και τις 13 Απριλίου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής, θα σου δώσει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη διαύγεια, και να επικεντρωθείς στο πως μπορείς να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν πολλές, το θέμα είναι να τις αξιολογήσεις κατάλληλα και να μην τις προσπεράσεις. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να επενδύσεις χρήματα σε μια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συλλέξεις πληροφορίες και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Στον ερωτικό τομέα, πρόσεξε τις κτητικές τάσεις σου που μπορεί να κλονίσουν μια σοβαρή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 5 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Απριλίου, αφού θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα που θα είναι ορθόδρομος, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου με μεγαλύτερη ευφράδεια ή ακόμα και να ξεκινήσεις σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με οικογενειακά ζητήματα. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις προσωπικές σου σχέσεις, και ίσως πρέπει να συζητήσεις κάποια σοβαρά θέματα με τον σύντροφό σου που δεν παίρνουν αναβολή. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, και μάλιστα θα πρόκειται για ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξεις από την πρώτη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2013 00:00:00