blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Δία. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Δία. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται δυο αντικρουόμενες όψεις στον έναστρο ουρανό. Πρόκειται για το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, που θα δημιουργήσει αρκετά εμπόδια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και την κυκλοφορία γενικότερα, και θα μας κάνει περισσότερο απαισιόδοξους και εσωστρεφείς. Καλό θα είναι μάλιστα να μην επιμένουμε στις απόψεις μας, αφού η διάθεση συμβιβασμού θα είναι ιδιαίτερα μειωμένη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ρήξεις.

Ωστόσο, την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και προετοιμάζεται για το τρίγωνο, που θα σχηματίσει με τον ευεργέτη πλανήτη Δία στις 26. Οι συγκεκριμένες όψεις του Ήλιου θα αποδειχθούν εξαιρετικά βοηθητικές και θα μας παροτρύνουν να δούμε την θετική πλευρά της ζωής, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να εκμεταλλευτούμε κάποιες ανέλπιστες ευκαιρίες, που θα προκύψουν.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή και του Ήλιου

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτά τα φαινόμενα που θα επικρατήσουν το επόμενο τριήμερο, είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθείς, ενώ περισσότερο πρέπει να προσέξουν οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλε Κριέ, το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 Ιανουαρίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αποφασιστικά. Αν μάλιστα έχεις χρέη και οφειλές που σε ταλαιπωρούν, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κάνεις μια ρύθμιση που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς σιγά – σιγά από το αδιέξοδο. Ο φιλικός σου κύκλος χρειάζεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι ένας τομέας που μπορεί να σου δώσει μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες απογοητεύσεις. Καλό θα είναι να προσέχεις πιθανές «λυκοφιλίες» από τον επαγγελματικό σου χώρο, και να αφοσιωθείς περισσότερο στα άτομα που προσπαθούν πάντα να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Τυχαίες γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις ημέρες έχουν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο στις 25 Ιανουαρίου, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου ή και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ειδικά αν υπάρχουν ήδη προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Φαίνεται ότι οι φιλοδοξίες σου και η πολύωρη απασχόλησή σου, προκαλούν την δυσαρέσκεια και την γκρίνια του συντρόφου σου και λειτουργούν εις βάρος της σχέσης σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι παράλληλα ο Ήλιος σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία, συνιστά να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά σου, αφού πλέον έφτασε η ώρα της ανταμοιβής και σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις σημαντικά οφέλη στα οικονομικά σου. Σε μια εποχή λοιπόν που όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου προσφέρεται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 25 Ιανουαρίου σχηματίζονται σημαντικές όψεις στον ουρανό που μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία σου. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Κρόνο παρόλο που θεωρείται δύσκολη όψη, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλύσεις κάποιες λεπτομέρειες στον τομέα της εργασίας σου, που θα σε βοηθήσουν να απαγκιστρωθείς από παλαιολιθικές μεθόδους ώστε να προσεγγίσεις νέους πελάτες. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ήλιος από το πρωτοποριακό ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσουν να αποδεχτείς την εξέλιξη της τεχνολογίας ή ακόμα και να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα σου «λύσει» τα χέρια. Οι επαφές με το εξωτερικό, κάποιες ιδέες που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες ή απλά ένας νέος έρωτας με ένα αλλοδαπό άτομο θα δώσουν μια διαφορετική νότα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Κρόνος που βρίσκεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 25 Ιανουαρίου και σε προτρέπει να δημιουργήσεις μια σταθερότητα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να επισημοποιήσεις έναν μακροχρόνιο έρωτα, ή να βρεις τρόπους να αυξήσεις την πελατεία σου – αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Και στις δυο περιπτώσεις το πρόβλημα είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται ότι είναι αρκετά περιορισμένα για να προβείς σε τέτοιου είδους «ανοίγματα». Ωστόσο, οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ήλιος από τον τομέα των οικονομικών σου με τον Ουρανό και τον Δία, μπορούν να φανούν σωτήριες , αφού θα φέρουν στο δρόμο σου χρήματα από ανέλπιστες πηγές. Τέλος, αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, έχει πιθανότητες να αναζωπυρωθεί αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 Ιανουαρίου, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κυρίως στο σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον, και θα πρέπει να δείξεις κατανόηση και ψυχραιμία ώστε να ξεπεραστούν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με τα οικεία σου πρόσωπα μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αν μπορέσετε να βρείτε τη χρυσή τομή. Προβλήματα θα παρουσιαστούν και στις προσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο σ’ αυτόν τον τομέα, θα βοηθήσουν καθοριστικά οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ήλιος με τον Ουρανό και τον Δία κι έτσι δεν αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις. Αντίθετα, θα βρεις τρόπους να ανανεώσεις τον έρωτά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Κρόνο στις 25 Ιανουαρίου, μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον χώρο της εργασίας σου, γι’ αυτό θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη, αλλά και να μην μπλεχτείς σε διαφορές και ίντριγκες με τους συναδέλφους σου. Καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου και να μην δίνεις τροφή για σχόλια. Επιπλέον, καλό θα είναι να προσέχεις και την υγεία σου και να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον Δία, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ανώδυνα τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, αλλά και να δικαιωθείς για την στάση σου και την υπομονή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τα οικονομικά σου πρόκειται να σου δημιουργήσουν προβλήματα τις επόμενες μέρες, αφού ο Κρόνος που βρίσκεται στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 25 Ιανουαρίου. Έτσι, θα πρέπει να είσαι περισσότερο φειδωλός στα έξοδά σου και να αποφεύγεις σπατάλες που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Ωστόσο, οι επόμενες ημέρες σου επιφυλάσσουν και ευχάριστες εκπλήξεις, αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Δία σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου και εγγυώνται επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα εξελιχθεί σύντομα σε σχέση ζωής, ενώ αν έχεις ήδη σχέση, ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί πια για τα καλά στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 25 Ιανουαρίου και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα νιώσεις αρκετά πιεσμένος και θα πρέπει να ακολουθήσεις ένα αυστηρό πρόγραμμα ώστε να ανταποκριθείς σε όλα σου τα καθήκοντα. Ευτυχώς για σένα, οι θετικές γωνίες που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον Δία, θα σου εξασφαλίσουν την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που πραγματικά θα σου φανεί πολύτιμη αυτό το διάστημα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν τα περιουσιακά σου στοιχεία ή να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία που θα λύσει οικονομικά σου προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25 Ιανουαρίου θα σου δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως κάποιες πρόσφατες απογοητεύσεις, αμφιβολίες ή οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε ωθούν στην αναζήτηση νέων στόχων και προοπτικών. Το γεγονός ότι ο Ήλιος που βρίσκεται σε ένα συμβατό με το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αξιόλογα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Επιπλέον αναμένεται μεγάλη εύνοια στην προσωπική σου ζωή, όπου ο σύντροφός σου είναι αποφασισμένος να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη σχέση σας, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα σε χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 25 Ιανουαρίου και συνιστά να αυξήσεις την προσοχή σου τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου είναι πιθανό να προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Ίσως θα πρέπει μάλιστα για λίγες μέρες, να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες ακόμα και με άτομα που θεωρούνται φερέγγυα, ειδικά αν πρόκειται για σημαντικά ποσά. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Ήλιος που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Δία, σου εξασφαλίζει μια συμπαντική προστασία που θα αποτρέψει μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, τις επόμενες μέρες μπορείς να ελπίζεις σε μια ουσιαστική οικονομική βοήθεια μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ αν αναζητάς μια εργασία, υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25 Ιανουαρίου, αποτελεί μια «απειλή» για την καριέρα σου, ιδίως αν υπάρχουν ήδη σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζεις αδιάφορα. Σ’ αυτή την περίπτωση η «ζημιά» που θα υποστείς μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, ενώ αντίθετα αν μέχρι τώρα έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου, η συγκεκριμένη όψη θα περάσει εντελώς «ξώφαλτσα». Από την άλλη, οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον ευεργέτη Δία, αποτελούν μια εξαιρετική ένδειξη για την προσωπική σου ζωή. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορείς να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, να βιώσεις την απόλυτη ευτυχία από την απόκτηση του πρώτου σου παιδιού, ή να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε απογειώσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 Ιανουαρίου, ίσως δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία θα πρέπει να χειριστείς με διπλωματία ώστε να αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις. Το γεγονός ότι ο Κρόνος σχηματίζει θετική όψη με το δικό σου ζώδιο, αποτελεί οπωσδήποτε έναν «ελαφρυντικό» παράγοντα, που μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις. Επιπλέον, οι θετικές γωνίες που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον Δία θα φέρουν μια σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα βρεις έναν τρόπο να βγάζεις ένα έξτρα εισόδημα μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου, κάνοντας μια δουλειά που σου αρέσει. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν προσπαθείς να προσεγγίσεις μια παλιά σου αγάπη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2013 00:00:00