blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια!

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 3 Ιανουαρίου σχηματίζεται το ανατρεπτικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, που σηματοδοτεί για άλλη μια φορά ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά μας και δυσάρεστες ειδήσεις, ενώ αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων πάσης φύσεως.

Το γεγονός μάλιστα ότι στις 6/1 ο Ερμής θα σχηματίσει και σύνοδο με τον Πλούτωνα, σημαίνει ότι για άλλη μια φορά “ενεργοποιείται” το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που επιφυλάσσει μεγάλες αλλαγές για όλους. Η συγκεκριμένη όψη είναι σε ισχύ από τις 2/1 μέχρι και τις 6/1 και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις που μας ενδιαφέρουν και να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο πιθανών κινδύνων. Παρά το γεγονός ότι ο Ουρανός μας βρίσκει απροετοίμαστους και φέρνει τα γεγονότα με έναν ξαφνικό τρόπο, η άμεση αντίδραση και σε πολλές περιπτώσεις η αποδοχή του όποιου γεγονότος αποτελεί τον πιο σημαντικό βοηθητικό παράγοντα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 24/3, 25/6, 27/9 και 26/12.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 3 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου και συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός τόσο στον τομέα της δουλειάς σου όσο και στον φιλικό σου κύκλο. Είναι πολύ πιθανό η όψη αυτή να σε κάνει περισσότερο νευρικό και οξύθυμο από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις μια τεταμένη ατμόσφαιρα που μπορεί να καταλήξει ακόμα και στην οριστική ρήξη σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Αν αναζητάς μια νέα επαγγελματική πορεία, ίσως είναι καλύτερα πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά και μετά να αρχίσεις να το αναζητάς, καθώς αυτό το διάστημα είναι πολύ εύκολο να στραφείς σε τομείς που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται στις 3 Ιανουαρίου, δεν θα σε επηρεάσει πολύ αρνητικά, ίσως όμως επιφέρει μια ανατροπή στα σχέδιά σου που θα αλλάξει για λίγο το πρόγραμμά σου. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες, γραφειοκρατικές διαδικασίες, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ή περιμένεις απάντηση από μια δουλειά, ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση που μπορεί να σε προβληματίσει αλλά θα είναι προσωρινή. Όσοι Ταύροι κάνουν σχέδια γάμου ή προγραμματίζουν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι έχουν τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να μην αντιμετωπίσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τέλος, καλό θα είναι να προσέξεις την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να προκαλέσεις σοβαρές ρήξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 3 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες. Αν μάλιστα υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες ή διαφορές που αφορούν οικονομικά ζητήματα, τότε ίσως επανέλθουν στην επιφάνεια και χρειαστούν μια ριζική αντιμετώπιση. Καλό θα είναι για δυο-τρεις ημέρες να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από φιλικά ή συγγενικά σου πρόσωπα γιατί δεν αποκλείεται μια κακή οικονομική συναλλαγή να διαλύσει μια σχέση. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, δεν θα πρέπει να επιτρέψεις σε τρίτους να ανακατευτούν στη σχέση σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να σπείρουν ζιζάνια. Αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική γνωριμία θα σου φτιάξει την διάθεση, είναι αμφίβολο όμως αν θα έχει διάρκεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται στις 3 Ιανουαρίου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις επόμενες 2-3 ημέρες. Εκείνο που θα πρέπει να ελέγχεις περισσότερο, είναι η συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες σου ή και απέναντι στον σύντροφό σου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ή ακόμα και να επιφέρει οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σου. Καλό θα είναι να μην προκαλείς καταστάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να προσπαθήσεις να τηρήσεις μια υπομονετική στάση χωρίς εντάσεις και εξάρσεις. Να θυμάσαι ότι κάθε όψη – ακόμα και η πιο δύσκολη – μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αν εσύ το επιδιώξεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ίσως σου προσφέρει όμορφες στιγμές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 3 Ιανουαρίου, είναι μια όψη που μπορεί να φέρει αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σου και να αλλάξει αρκετά τις συνήθειές σου. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, όλες αυτές οι αλλαγές να σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεσαι επιθετικά ακόμα και σε άτομα που δεν φταίνε. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου, αφού είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις αργότερα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, αλλά ίσως χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να προχωρήσεις κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Τέλος, δεν αποκλείεται ένα προγραμματισμένο ταξίδι, να αναβληθεί για λόγους που δεν μπορείς να ελέγξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ουρανό στις 3 Ιανουαρίου, πρόκειται να έχει επιπτώσεις στα οικονομικά σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, οπωσδήποτε θα αποτελέσει ένα θετικό στοιχείο, αφού θα σου επιτρέψει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο, όποιο πρόβλημα προκύψει. Αν για παράδειγμα ο ανατρεπτικός Ουρανός σε φέρει αντιμέτωπο με ένα χρέος που πρέπει να πληρωθεί, ο κυβερνήτης σου Ερμής, θα φροντίσει να σου εξασφαλίσει την εξεύρεση του ποσού που χρειάζεσαι ώστε να μην ταλαιπωρηθείς. Η συγκεκριμένη όψη ίσως φέρει έναν ερωτικό πειρασμό στο δρόμο σου, και αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις πώς θα τον χειριστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 3 Ιανουαρίου, σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σου, ειδικά αν αντιμετωπίζεις ήδη προβλήματα με την οικογένειά σου ή το οικιακό σου περιβάλλον. Ο Ουρανός συνήθως φέρνει μια οριστική λύση σε προβλήματα που “διαιωνίζονται” που μπορεί να μην σε ικανοποιεί, είναι όμως απαραίτητη για να συνεχίσεις τη ζωή σου σε πιο γερές βάσεις. Αν πάλι δεν υπάρχουν προβλήματα, ίσως μια αναπάντεχη βλάβη στο σπίτι σου ή μια ξαφνική ρήξη με ένα μέλος της οικογένειάς σου, σου δημιουργήσουν πρόβλημα, το οποίο όμως μπορεί να ξεπεραστεί με την υπομονή σου και την διπλωματία σου. Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα ανατρέψει τελείως το πρόγραμμά σου, και ίσως πάρει γρήγορα σοβαρές διαστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 3 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου είτε το θέλεις είτε όχι. Το γεγονός ότι ανήκεις στα σταθερά ζώδια που δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές, ίσως αποδειχθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, κι αυτό σημαίνει ότι αν προσπαθήσεις να αποδεχτείς τα γεγονότα, ίσως στο τέλος καταλάβεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου. Μια επαγγελματική αλλαγή για παράδειγμα, μπορεί να σε “ξενίσει” αρχικά, όσο πιο γρήγορα όμως αποδεχτείς τη νέα κατάσταση, τόσο πιο γρήγορα θα ανακαλύψεις και τα οφέλη που σου προσφέρει. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ένα φλερτ που υποβόσκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, είναι πιθανό να εκδηλωθεί και να αλλάξει την ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 3 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό και συνιστά να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Η συγκεκριμένη όψη δεν μπορεί να σου κάνει μεγάλη “ζημιά”, μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες, με αποτέλεσμα να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας για παράδειγμα, ίσως πιστέψεις ότι μια διαφήμιση μπορεί να αυξήσει την πελατεία σου, τελικά όμως τα έσοδα που θα σου φέρει δεν είναι αυτά που περιμένεις. Στην προσωπική σου ζωή μια νέα γνωριμία – αν είσαι ελεύθερος – θα σου κινήσει τόσο το ενδιαφέρον που ίσως προσπαθήσεις να την προσελκύσεις ξοδεύοντας χρήματα χωρίς λόγο. Τέλος, δεν αποκλείεται μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη να σε οδηγήσει σε έξοδα – ευχάριστα σ' αυτή την περίπτωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στις 3 Ιανουαρίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην οικογενειακή σου ζωή όσο και στα οικονομικά και επαγγελματικά σου. Η επιμονή σου να αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στην δουλειά σου και να αγνοείς σημαντικές ανάγκες των οικείων σου προσώπων ξέρεις ότι προκαλεί δυσαρέσκεια σε κάποια πρόσωπα, ίσως όμως η ξαφνική επαναστατική τους διάθεση σε βρει απροετοίμαστο. Οι συνέπειες μπορεί αυτή την φορά να είναι καθοριστικές, γεγονός που δεν περιμένεις και που δεν μπορείς πια να αποτρέψεις. Για να μην φτάσεις ως εδώ λοιπόν, ίσως είναι απαραίτητο – έστω και την τελευταία στιγμή – να ενδιαφερθείς πραγματικά και να δείξεις την μεταμέλειά σου. Όλα μπορούν να διορθωθούν αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο που σχηματίζει στις 3 Ιανουαρίου ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Ουρανό – ευτυχώς για σένα – μπορεί να ξεπεραστεί αρκετά ανώδυνα, αφού μπορείς πια να χειριστείς με ευκολία τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αξιολογήσεις κάποια πρόσωπα που επηρεάζουν τις κινήσεις και την συμπεριφορά σου, ώστε να αποφασίσεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις στη συνέχεια. Επιπλέον, ίσως καταφέρεις να προσεγγίσεις άτομα τα οποία μέχρι τώρα φαίνονταν απόμακρα, ή απλά βρίσκονταν πράγματι μακριά. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα μάλιστα, μπορείς να ποντάρεις στην βοήθειά τους για την επίτευξη κάποιων στόχων σου. Στον ερωτικό τομέα, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ καλή για σένα, θα πρέπει όμως να μείνει κρυφή για λίγο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό στις 3 Ιανουαρίου μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα - κυρίως στον οικονομικό τομέα – γι' αυτό ίσως πρέπει να προσέχεις περισσότερο τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Μια καλύτερη διαχείριση μπορεί να σε “γλυτώσει” από πολλά προβλήματα, αφού ζούμε σε μια “δύσκολη” εποχή που απαιτεί περισσότερο επιδέξιους χειρισμούς. Τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες, καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν μεγάλες παρεξηγήσεις και προβλήματα. Ακόμα και αν έχεις προγραμματίσει με κάποιο τρόπο τα έξοδά σου, ίσως προκύψουν άλλες ανάγκες περισσότερο επείγουσες που αλλάξουν τα σχέδιά σου. Στην προσωπική σου ζωή, μια φιλική σχέση μπορεί να πάρει ερωτικές διαστάσεις αυτές τις ημέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2013 00:00:00