Quantcast
blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι: Παρθένος

 
Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι: Παρθένος
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προσόντα σας: Έχετε την τύχη να ανήκετε στο στοιχείο της Γης. Πρόκειται για ένα στοιχείο που προσδίδει αυτοεκτίμηση και ρεαλισμό, γεγονός που φαίνεται και στη σεξουαλική συμπεριφορά σας. Όπως είναι γνωστό, δίνετε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και αυτό σας κάνει απαιτητικούς στα ερωτικά και αισθηματικά θέματα.
 
Τα ελαττώματά σας: Είστε αρκετά συνεσταλμένοι και ντροπαλοί, σε σημείο να φοβάστε να ζήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας . Επιπλέον, τρομάζετε στην ιδέα να γίνετε έρμαιο του πάθους. Αναλύοντας διεξοδικά τι είναι αυτό που νιώθετε, ξεχνάτε να περάσετε στην πράξη!
 
Ερωτικό δελτίο: Ο Δίας (συνεχώς) και η Αφροδίτη (μέχρι τις 7/8) από το ζώδιο των Διδύμων, θα βρίσκονται σε ένα χώρο κάπως «αφιλόξενο» για σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεφύγετε από το γενικό κανόνα και ότι δε θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Ωστόσο, αντί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτές, μάλλον θα προσπαθήσετε να τους γυρίσετε την πλάτη. Θα τα καταφέρετε; Λιγάκι δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τη φοβερή δύναμη που ασκεί πάνω σας η πλανητική επιρροή του Πλούτωνα στον τομέα του έρωτα (Αιγόκερως). Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, αντί να πνίξετε τις επιθυμίες σας (κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα), να εκφράσετε τον εαυτό σας με μέτρο και χωρίς να νιώθετε ενοχές.
 
Αν είστε δεσμευμένοι: Αν η σχέση σας έχει χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις, μέσα στο καλοκαιρινό δίμηνο θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε με νέες εμπειρίες τη συντροφική ζωή σας. Θα χρειαστεί, όμως, να βρείτε το θάρρος να εξομολογηθείτε στο ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας και να τις μοιραστείτε μαζί του. Στην περίπτωση που ο δεσμός σας δεν είναι τόσο σταθερός, η καρδιά σας θα χτυπήσει... συναγερμό για ένα τρίτο πρόσωπο.
 
Αν ψάχνεστε: Το ουράνιο σκηνικό είναι τέτοιο, που σίγουρα δε θα σας αφήσει παραπονεμένους. Αν και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πολλές απαιτήσεις από τους άλλους, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε το άτομο που θα σας καλύπτει, αν όχι απόλυτα, πάντως σ’ ένα μεγάλο βαθμό. Μόνη προϋπόθεση είναι να μοιραστείτε μαζί του τις συναισθηματικές σας αναζητήσεις.
 
Καλοκαιρινοί έρωτες: Άψογη θα ναι η συμβατότητα σας με τα υπόλοιπα δύο ζώδια της Γης, που θα βλέπουν τα πράγματα από την ίδια σκοπιά. Οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι θα κεντρίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον και μπορεί ακόμα και να σας ξελογιάσουν. Δίδυμοι και Τοξότες θα σας ζητήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, κάτι που τελικά μπορεί να αποδεχτείτε!
 
Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα υπόλοιπα ζώδια και τον έρωτα το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας κλικ σε αυτό που σας ενδιαφέρει!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2012 00:00:00