Quantcast
blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι: Υδροχόος.

 
Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι: Υδροχόος.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προσόντα σας: Παραδοσιακά, η αστρολογία σας αναφέρει σαν το ζώδιο με τα λιγότερα -ή καθόλου- ταμπού. Οι γνήσιοι εκπρόσωποι του Υδροχόου δεν διστάζουν να ανακαλύπτουν νέες εμπειρίες στο σεξ, σε σημείο να κατηγορούνται για... έκλυτο βίο. Η συμπεριφορά αυτή, ωστόσο, όταν είναι ελεγχόμενη, σας επιτρέπει να γνωρίσετε τα υψηλότερα επίπεδα του ερωτισμού.
 
Τα ελαττώματά σας: Συχνά αποφεύγετε να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος, από φόβο να μην «εγκλωβιστείτε». Όταν η ιστορία παίρνει σοβαρές διαστάσεις, εγκαταλείπετε τον άλλον στα κρύα του λουτρού, εφευρίσκοντας δικαιολογίες. Στην πραγματικότητα, η δέσμευση για σας αποτελεί το χειρότερο εχθρό για την αγάπη.
 
Ερωτικό δελτίο: Δεν θα τα καταφέρετε να ξεφύγετε από το ερωτικό «μπουρίνι», που θα προκαλέσει η παράλληλη πορεία της Αφροδίτης με τον Δία, αλλά και οι κόντρες των πλανητών με τον Πλούτωνα. Ο τελευταίος θα βρίσκεται συνεχώς στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, εκείνο που σχετίζεται με τις κρυφές καταστάσεις και τα μοιραία γεγονότα. Αυτή θα 'ναι η αιτία που ό,τι κάνετε, θα πραγματοποιηθεί με τρόπους κρυφούς και ανομολόγητους. Το μόνο κακό θα ήταν να αρνηθείτε τις φαντασιώσεις σας και να αναπτύξετε ενοχές σε σχέση με αυτές. Το καλύτερο; Να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και χωρίς διλήμματα να πείτε «ναι» στον έρωτα!
 
Αν είστε δεσμευμένοι: Οι μήνες πού ακολουθούν σας ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις, αλλά και στιγμές που δε θα ναι εύκολες για αποφάσεις. Και αυτό, γιατί οι αστρικοί σχηματισμοί του καλοκαιριού δεν έχουν καμιά σχέση με τον τομέα εκείνο που συνδέεται με το γάμο και τη συζυγική ζωή. Όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι θα παραδοθείτε σε εξωσυζυγικές περιπέτειες που -ευτυχώς- δεν θα δουν το φως του ήλιου και δεν θα φτάσουν στα αφτιά του συντρόφου σας. Για καλό και για κακό, πάντως, καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφού «κάνετε ό,τι κάνετε,» μη διαφημίζετε τουλάχιστον τις επιδόσεις σας.
 
Αν ψάχνεστε: Το ίδιο ισχύει και για σας. Ό,τι κάνετε, θα το κάνετε στα «μουλωχτά», ίσως γιατί το πρόσωπο που θα προκύψει τώρα στη ζωή σας δεν θα έχει το δικαίωμα να εκδηλώσει ανοιχτά τον έρωτα του. Βέβαια, το αν ο άλλος ή η άλλη είναι δεσμευμένος/η, μάλλον δε θα σας ενοχλήσει πολύ, ούτε θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα.
 
Καλοκαιρινοί έρωτες: Οι Δίδυμοι και οι Λέοντες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας σας και να αποδειχτούν έρωτες με μεγάλη διάρκεια. Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες θα σας αναστατώσουν ευχάριστα, αλλά περισσότερες πιθανότητες για να ζήσετε το έντονο πάθος, έχετε με τους Σκορπιούς και με τους Ταύρους.
 
Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα υπόλοιπα ζώδια και τον έρωτα το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας κλικ σε αυτό που σας ενδιαφέρει!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2012 00:00:00