blank
 
blank

Έκτακτο αστρολογικό δελτίο για τις καλοκαιρινές καυτές, ερωτικές περιπέτειες των ζωδίων!

 
Έκτακτο αστρολογικό δελτίο για τις καλοκαιρινές καυτές, ερωτικές περιπέτειες των ζωδίων!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Το ερωτικό καλοκαίρι είναι εδώ! Έρχεται με… καυτές, άγριες, ερωτικές διαθέσεις, για να μας μπλέξει σε νέες περιπέτειες, να μας «τρελάνει» με τα ερωτικά βέλη, να μας παρασύρει στη θύελλα του πάθους!

Κανείς δεν θα ξεφύγει από την ερωτική αστροθύελλα! Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, πιστοί και λιγότερο πιστοί, νέοι ή ηλικιωμένοι, όλοι μας αναμένεται να επηρεαστούμε από τους πλανητικούς σχηματισμούς, που δημιουργούνται στον ουρανό μέχρι το Bluemoon στις 31 Αυγούστου. Πρόκειται για τις όψεις που δημιουργούν μεταξύ τους οι πλανήτες, που παραδοσιακά συνδέονται με την αφύπνιση της ερωτικής επιθυμίας και των σεξουαλικών φαντασιώσεων!!

Sponsored Links

Οι… σέξι πλανήτες του καλοκαιριού

Πρώτοι και καλύτεροι ο Άρης και ο Πλούτωνας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της libido και της σεξουαλικής ζωής, ενώ ο Πλούτωνας εκπροσωπεί παραδοσιακά τις φαντασιώσεις και τη σεξουαλικότητα στην πιο αρχαϊκή και ενστικτώδη μορφή. Τα δύο αυτά άστρα του σεξ θα βρίσκονται σε… διέγερση σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι αστρολογικές όψεις το καλοκαίρι 2012

Αστρικές όψεις αρκετά σπάνιες, θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ερωτική ζωή μας. Ο καθένας από τους δύο πλανήτες θα ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του άλλου. Γύρω στις 17 με 19 Ιουλίου, με το ταυ-τετράγωνο, ο απρόβλεπτος Ουρανός θα δεκαπλασιάσει τη δύναμη του Άρη, που με τη σειρά του θα σκορπίσει έρωτες και πάθη με ασυνήθιστη ένταση και θα κεντρίσει τον Πλούτωνα, που θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις φαντασιώσεις μας και θα διαφοροποιήσει την ερωτική μας συμπεριφορά.

 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται μέχρι τις 7 Αυγούστου στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μαζί με τον τυχερό και επεκτατικό Δία, ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στο έτερο ζώδιο του Αέρα, στο Ζυγό (θα περάσει στο Σκορπιό στις 23/8). Η αρμονική πλανητική σχέση Αφροδίτης και Δία με τον Άρη βοηθά στη σύναψη ερωτικών σχέσεων στη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ο βασικός παράγοντας της επικοινωνίας θα είναι αρκετά τονισμένος, ακόμα και τη περίοδο που ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία (15 Ιουλίου-8 Αυγούστου).

 

Ένα εξίσου ενδιαφέρον διάστημα, ωστόσο, θα 'ναι από τις 7 μέχρι το τέλος του Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, θα βρίσκεται μέσα στον τρυφερό και ευαίσθητο Καρκίνο, σε περίεργη σχέση με το φοβερό ντουέτο του Ουρανού με τον Πλούτωνα (15-17 Αυγούστου). Πρόκειται για μια σπάνια πλανητική συγκυρία που θα φέρει έντονα πάθη και ξαφνικούς έρωτες για τα περισσότερα ζώδια. Όσοι δηλώνετε ρομαντικοί, προετοιμάστε ένα δείπνο κάτω από το φώς των κεριών, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 9 Αυγούστου και σας ταξιδεύει στα ροζ συννεφάκια του Αυγουστιάτικου μελτεμιού!

 

Τέλος, το καλοκαίρι μας αποχαιρετά στις 31 Αυγούστου με το Μπλε Φεγγάρι (τη δεύτερη Πανσέληνο σε ένα μήνα) που σχηματίζεται στο βασίλειο του Ποσειδώνα, στο συναισθηματικό και ιδεαλιστικό ζώδιο των Ιχθύων. Η αυλαία του καλοκαιριού, αναμένεται να μας εισάγει σε ένα γλυκό φθινοπωρινό σκηνικό. Μέχρι τότε όμως χαλαρώστε και απολαύστε τις έντονες συγκινήσεις και τα πάθη ενός καυτού καλοκαιριού, πλούσιου σε θυελλώδεις έρωτες!

Ο έρωτας στα ζώδια το καλοκαίρι 2012

Για να μάθεις πώς θα επηρεάσει το καλοκαιρινό πλανητικό σκηνικό το κάθε ζώδιο, κάνε κλικ σ’ αυτό που σε ενδιαφέρει.

 

Κριός    Ταύρος    Δίδυμοι

Καρκίνος    Λέων    Παρθένος

Ζυγός    Σκορπιός    Τοξότης

Αιγόκερως    Υδροχόος    Ιχθείς

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2012 00:00:00