blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Και μετά το ευχάριστο διάλλειμα της προηγούμενης εβδομάδας τα άστρα δίνουν σαφή εντολή: Back to reality! Επιστροφή στην πραγματικότητα λοιπόν, με ένα πλανητικό σκηνικό έτοιμο για… όλα, μια και ό,τι πήραμε, πήραμε (προς το παρόν)! Ας δούμε πως μπορούμε τώρα να το αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
 
Οι ουρανοί έρχονται να επαναλάβουν τα γνωστά… τεστ τους, για όσους δεν πέρασαν την τάξη τις προηγούμενες φορές! Μάλιστα τα ηνία αναλαμβάνει η γνωστή, σκληροπυρηνική τριανδρία των ουρανών: Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Και για πρώτο… μάθημα, έχουμε την Δευτέρα το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου! Έχετε διαβάσει ή θα πάτε να δώσετε εξετάσεις με… ό,τι ξέρετε; Γιατί τώρα οι σχέσεις περνούν από ένα τεστ αντοχής και πραγματικά χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία, για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων! Το… σκονάκι εδώ είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν… Για ρίξτε μια ματιά και διαβάστε τις οδηγίες, που μιλούν για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση! Δεν παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις και αφήνουμε τον χρόνο να μεθοδεύσει τα πράγματα…

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα και το ταυ με τον Ουρανό

Μια μέρα αργότερα, σειρά έχει ο Ήλιος, που την Τρίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και την Πέμπτη σχηματίζει ταυ με τον Ουρανό.
 
Δύσκολο μάθημα και… οι καθηγητές ιδιαίτερα απαιτητικοί, μια και θα μας φέρουν αντιμέτωπους με εκείνες τις συμπεριφορές, που θα λειτουργήσουν με ιδιαίτερα σκληρό και εξουσιαστικό τρόπο, αναγκάζοντάς μας με τον ένα η τον άλλο τρόπο, να πάρουμε θέση… Το μάθημα προϋποθέτει γερές αντοχές και… γερά νεύρα, αφού τα παιχνίδια εξουσίας θα επιβάλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες, συχνά μην αφήνοντας περιθώρια για ελιγμούς. Δημιουργώντας τις δικές τους συνθήκες, θα ανατρέψουν με ξαφνικό τρόπο τα μέχρι τώρα δεδομένα, στο όνομα του “αποφασίζω και απαιτώ να γίνει με τον τρόπο που ορίζω εγώ”…
 
Συμπεριφορές που συχνά θα γίνονται ακραίες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικά τους αιτήματα, έχει η εβδομάδα. Το… μυστικό κλειδί είναι να επιστρατεύσουμε όση ευελιξία και διπλωματία έχουμε μέσα μας, προκειμένου να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.
 
Και μαζί με αυτά, ο έρωτας έχει τη δική του, ξεχωριστή παρουσία στις ζωές, και συχνά θα κινηθεί στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της σκοτεινής πλευράς της καρδιάς, όπου δεν μπορεί να εκδηλώσει φανερά αυτά που νοιώθει. Έτσι, θα αναγκαστεί να λειτουργήσει μυστικά, παράνομα, φορτωμένος με όλο αυτό το συναίσθημα που κουβαλά η καρδιά και που, θέλοντας και μη, θα το εκτονώσει μέσα σε σύντομο χρόνο, αλλά σε ένα σμίξιμο παθιασμένο, που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή!
 
Και όπως είπε και ο Χατζηδάκις, “Μόνο οι γενναίοι αγαπούν”! Αυτό να το θυμάστε… Οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα! Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε; Το έχετε ποτέ σκεφτεί;

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν ήτανε το έδαφός σου πρόσφορο
Θα σου ‘φτιαχνα μια πίστα από φώσφορο
Με δώδεκα διαδρόμους, δώδεκα δρόμους
Με βύσματα και εντάσεις φορητές
Με πείσματα κι αεροπειρατές!
Ήρθε η ώρα του απολογισμού: Τι παίρνω και τι αφήνω πίσω… Ό,τι σε έφερε μέχρι εδώ, ό,τι σε συντρόφεψε στην μέχρι τώρα διαδρομή, περνά από την κρίση του Ουρανού! Θα έρθεις αντιμέτωπος με τις συμπεριφορές εκείνες, που σκοπό θα έχουν να σου επιβάλουν με κάθε τρόπο το δικό τους κι εσύ θα αναγκαστείς να πάρεις θέση ή να οχυρωθείς κάτω από το σκληρό σου κέλυφος και να περιμένεις… Πάντα έχεις τον τρόπο σου να τα βγάζεις πέρα, με μια μοναδική ικανότητα και μαεστρία, που θα την ζήλευαν και οι πιο έμπειροι διαπραγματευτές! Το σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρεις, μια και το καβούκι σου έχει… ειδικό σχεδιασμό προστασίας! Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πιθανόν να υπάρξουν και οι ανατροπές εκείνες, που ενώ προς στιγμή θα σε ξαφνιάσουν, ενδεχομένως παρακάτω να σε ανακουφίσουν (ιδιαίτερα σ εσένα που έχεις γεννηθεί 1, 2 και 3 Ιουλίου)! Βεβαίως, παίζει πάντα σε τέτοιες περιόδους ένας έρωτας που θα λειτουργήσει σαν… καταφύγιο…
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι απλώνεται και με τον Κριό υπάρχει ένταση! Ο Σκορπιός θα γαληνέψει τα όνειρα και τις ανησυχίες σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μα η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει
Να το θυμάσαι, μικρή μου καρδιά
Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει…
Ενεργοποιείται η… μοιραία φύση σου την εβδομάδα αυτή, μια και θα νοιώσεις πως το συναίσθημα σου είναι εκείνο που σε κατακλύζει και δεν θα σε αφήνει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα ή λογικά… Μπορεί τα επαγγελματικά σου να είναι η κύρια ενασχόλησή σου, ωστόσο εκείνο που πραγματικά σε παρασύρει στους… ξέφρενους ρυθμούς του, δεν είναι άλλο από τον έρωτα, που έρχεται με διάθεση να σε… ταράξει για τα καλά… Και αυτό μπορεί να αφορά σε μια παλαιότερη σχέση σου, που τώρα περνά από γερούς κλυδωνισμούς και μπαίνει σε μια φάση ‘‘τεσταρίσματος’’ και των δύο σας (ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση η γάμο). Όμως, και νέα, ‘‘μοιραία’’ πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες μιας νέας κατάστασης, που μπορεί να κινηθεί στους δαιδαλώδεις διαδρόμους μιας παράνομης και παθιασμένης σχέσης, η οποία ‘‘τρέφεται’’ από τη ένταση που της δίνει η μυστική της ταυτότητα! Θα το ζήσεις και θα νιώσεις όλα εκείνα τα έντονα συναισθήματα και πάθη, για τα οποία έχεις φτιαχτεί…
ΥΓ. Με τον Ταύρο περνάς όλες τις δυσκολίες της εβδομάδας και θέλει πολύ προσοχή η ένταση στο… μεταξύ σας. Αιγόκερως και Κριός σε απογειώνουν ερωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές
Των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο…
Μπορεί η ερωτική σου ζωή να έχει κάνει μια σημαντική επανεκκίνηση τον τελευταίο καιρό και να έχεις μπει σε μια έντονη συναισθηματική διαδρομή, όπου ζεις, γεύεσαι και απολαμβάνεις μοναδικές εμπειρίες… Ακόμα και αν τα πράγματα δεν έχουν πάρει οριστικό χαρακτήρα, πιθανόν να ξέρεις πως είσαι πολύ κοντά, ωστόσο την εβδομάδα αυτή περνάς από τις… απαραίτητες δοκιμασίες, εκείνες που θα τεστάρουν τα όρια, τις αντοχές, αλλά και την δυναμική που έχει το μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια πρόσφατη γνωριμία. Κι εκείνο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, είναι και η εμπλοκή κι άλλων προσώπων (ιδιαίτερα από τον φιλικό σου χώρο) στο παιχνίδι των δυο σας, που θα επηρεάσουν με τον τρόπο τους τις εξελίξεις… Βεβαίως, εδώ θα δείξει και το πόσο αντέχετε στα δύσκολα… Αν, από την άλλη μεριά, ανήκεις ακόμα στο club των μοναχικών, ενδέχεται μια καινούργια γνωριμία να αναστατώσει για τα καλά τη ζωή σου…
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Καρκίνο περνά από αρκετές εντάσεις, δεδομένου πως και αυτός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση… Ενώ ο Αιγόκερως ασκεί μια δυναμική και έντονη παρουσία στη ζωή σου, που σε παρασύρει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Όλα… όλα αλλάζουνε και τίποτα δεν μένει
Δεν κολλάω σε μια σχέση τελειωμένη
Θα κοιτάξω το δικό μου το καλό!
Γεγονός είναι πως είσαι ένας πολύ έντονος άνθρωπος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που συνήθως κινείται… στα κόκκινα, μια και εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσένα… Είναι η ένταση και το πάθος που κυριαρχούν και που συχνά σε παρασύρουν σε… ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις, που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σε κάνουν να νοιώθεις κυρίαρχος του παιχνιδιού! Έτσι και τώρα, την εβδομάδα αυτή περνάς μέσα από ηλεκτρισμένες και πολύ φορτισμένες καταστάσεις. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου ή γάμο και παράλληλα διατηρείς και κάποιες… άλλες σχέσεις, πρόσεξε πολύ, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος των αποκαλύψεων, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς! Η ερωτική σου φλέβα πάλλεται σε έντονους ρυθμούς, που σε κάνουν να θέλεις να διεκδικήσεις ό,τι νοιώθεις πως σου ανήκει! Επειδή όμως το κάθε πράγμα έχει και το τίμημά του, καλό είναι να ζυγίσεις προσεκτικά τι ακριβώς θέλεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, μια… ερωτική θύελλα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο τα πράγματα ισορροπούν πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή! Με τον Λέοντα ακολουθείς μαγικές διαδρομές πάθους, ενώ με τον Σκορπιό η αδρεναλίνη σπάει τα κοντέρ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Θα είμαι εκεί
Στις πιο κρυφές διαδρομές σου
Θα είμαι εκεί
Μικρές ρωγμές απ’ τις στιγμές σου
Θα είμαι εκεί      
Στην καθημερινότητα σου
Σκόνη απ τα αστερία στα μαλλιά σου
Θα είμαι εκεί…
Σκηνές από την ταινία της ζωής σου βλέπεις να ξετυλίγονται την εβδομάδα αυτή και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον ρόλο του θεατή, μια και δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσεις τις εξελίξεις και πολύ περισσότερο, να τις διαχειριστείς. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και τα ερωτικά σου ασκούν ένα είδος πίεσης και ελέγχουν τη ζωή σου… Ναι, η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από πολλά γεγονότα και τα πιο έντονα είναι αυτά της ερωτικής σου ζωής. Ιδιαίτερα αν έχεις μια σχέση, που για κάποιο λόγο κρατάς μυστική, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις, που δεν θα σου είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις… Ενδεχομένως το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεσαι να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντί σου, με αποτέλεσμα να έρθεις σε δύσκολη θέση και να νοιώσεις πως δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια συμπεριφορά. Βεβαίως… ‘‘παίζει’’ πάντα και το σενάριο μιας θυελλώδους, νέας ερωτικής ιστορίας, που θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους στην ερωτική σου ζωή!
ΥΓ. Μπορεί η σχέση σου με τον Σκορπιό να περνά ένα είδος… κρίσης, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς, μια και οι δύο σας μπορείτε πολύ εύκολα να φτάστε στα άκρα, ωστόσο ο Αιγόκερως φαίνεται να σου ανοίγει νέες προοπτικές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην άκρη του απείρου… στιγμούλα του ονείρου
Σταγόνα που στάζει… πόσο σου μοιάζει
Φωτιά και αέρα, ο κόσμος φοβέρα
Στη νύχτα που ουρλιάζει
Πώς σε τρομάζει
Σου μοιάζει η σελήνη
Πού να βρω γαλήνη
Στον Άδη ανατέλλω
Πόσο σε θέλω…
Πόσο σε θέλω…
Θα είναι το… μέσα σου, που βρίσκεται σε πλήρη αναταραχή και σε κάνει να μην μπορείς να σταθείς πουθενά… Το συναίσθημά σου χτυπάει… κόκκινο, όπως και οι διαθέσεις σου, που σε κυριεύουν! Βεβαίως, είναι και τα ζητήματα με τα οικονομικά σου, που σίγουρα σου δημιουργούν μια μορφή έντασης, μα εκείνο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Και πιο συγκεκριμένα, οι διαθέσεις σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που τώρα λειτουργούν με απίστευτη ένταση, καθοδηγούν τις κινήσεις σου και γίνεσαι απόλυτος, δογματικός, κτητικός! Αναζητάς την ένωση και την συνύπαρξη με ένταση. Θέλεις, διεκδικείς, κυριαρχείς στο ερωτικό παιχνίδι, μια και οι επιθυμίες σου δεν θα σου αφήσουν κανένα περιθώριο, πέρα από το να κατέχεις ολοκληρωτικά το αντικείμενο του πόθου σου. Ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, ετοιμάσου για ερωτική… πτήση, που θα σε απογειώσει με πολλές-πολλές αναταραχές!
ΥΓ. Το ζώδιο που χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, είναι αυτό του Καρκίνου, που πάντα σου προκαλεί πολύ έντονες συναισθηματικές καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας κόμπος η χαρά μου
Κι όμως αν θα ‘ρθεις
Στάλα στάλα θα σ’ τη δώσω
Για να ζεσταθείς.
Θα βρεθείς αντιμέτωπος με πολλές από τις επιλογές που σε έφεραν μέχρι εδώ και θα υπάρξουν και αρκετοί λόγοι, που μπορεί να νοιώσεις πως οι κινήσεις σου είναι περιορισμένες, μια και τα γεγονότα θα εμφανίζονται με μια μορφή σχεδόν αδιαπραγμάτευτη. Αν στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό έχει μπει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχει το ενδεχόμενο οι εξελίξεις μαζί του να μην σε ικανοποιήσουν όσο θα ήθελες ή, για να το πούμε πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξουν οι συνθήκες εκείνες, που μπορεί να δημιουργήσουν μια ρήξη ανάμεσα σας. Βεβαίως, ενδέχεται και ο σύντροφός σου να… εγείρει κάποιες έντονες απαιτήσεις απέναντί σου, στις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς, και να σου θέσει και κάποιας μορφής διλλήματα! Αυτό δεν γίνεται σε καμία περίπτωση τυχαία, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις μέσα σε ένα τόσο φορτισμένο κλίμα, γιατί είναι πιθανό παρακάτω τα πράγματα να αποκατασταθούν. Επίσης, και ο τομέας των οικονομικών σου θα δεχτεί τις ‘‘πιέσεις’’ που επιβάλλει η εβδομάδα, μα και πέρα από αυτό, σοβαρή αναθεώρηση περνά και ο τομέας των αξιών και των αναγκών σου… Τι τελικά έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα; Τι χρειάζεσαι για να νοιώσεις την ευτυχία στη ζωή σου; Ποιες είναι οι προτεραιότητες σου; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα τις επόμενες ημέρες, αλλά μην βιαστείς ούτε να πάρεις θέση ούτε να απαντήσεις. Παρακάτω, η ζωή θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Εστίασε στα άμεσα, αυτά έχουν σημασία τώρα!
ΥΓ. Με τον Ζυγό περνάς ένα είδος έντασης, που μπορεί να δείχνει πως έχει οριστικό χαρακτήρα, όμως μην βιαστείς ούτε να πάρεις θέση, ούτε και να βγάλεις συμπεράσματα. Και με τον Λέοντα η σχέση σας δεν περνά την καλύτερη της φάση… Καλό είναι να της δώσεις χρόνο και φροντίδα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Όταν θα νιώθεις μοναξιά
όταν το σπίτι θα 'ναι άδειο
θα 'χεις εμένα συντροφιά
και θα σου δίνω εγώ κουράγιο…
Εκείνο που θα σε βοηθήσει πολύ την εβδομάδα αυτή είναι η... φυσική σου τάση να ελίσσεσαι και να μπορείς να διατηρείς τις ισορροπίες, ακόμα και όταν όλα γύρω δείχνουν να σκεπάζονται από ένα πυκνό σύννεφο ομίχλης, που δεν σε αφήνει να δεις τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου! Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετά διλλήματα, που αφορούν καταρχήν στον τομέα των επαγγελματικών σου, αλλά και στις στενές σου σχέσεις, αυτές της καρδιάς! Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά σε πολύ απαιτητικές και καταπιεστικές συμπεριφορές, από αυτές που δεν θα σου αφήσουν και πολλά περιθώρια επιλογής. Ωστόσο είναι σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου και να εξετάσεις τα γεγονότα μέσα από ένα πιο ξεκάθαρο πρίσμα, που θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση, η οποία θα σε εξυπηρετήσει αφενός, αφετέρου θα προκαλέσει και τις λιγότερες απώλειες… Γιατί να ξέρεις πως, αν τεντώσεις το σκοινί, είναι πολύ πιθανό και να σπάσει, κι εδώ πρέπει να μετρήσεις το πόσο έτοιμος είσαι για κάτι τέτοιο! Βεβαίως, από την άλλη μεριά υπάρχει το ενδεχόμενο του ερχομού ενός νέου προσώπου, με πολύ έντονες διαθέσεις απέναντί σου! Ο ερχομός ενός νέου, θυελλώδους έρωτα, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου και θα φουντώσει το συναίσθημά σου… Κι εδώ πρέπει να φροντίσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν έχεις και μία άλλη, μόνιμη σχέση στη ζωή σου… Αλλά… αν ο έρωτας είχε ισορροπίες, δεν θα λεγόταν έρωτας!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Καρκίνο περνά από αρκετές εντάσεις και καλό είναι να ρίξεις τους τόνους σου, για να μπορέσεις να κρατήσεις το μεταξύ σας σε μια ισορροπία… Εκείνος όμως που σε παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς του έρωτα δεν είναι άλλος από τον Κριό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε
Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους
Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε
Ονόματα και βλέμματα και δρόμους…
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Μόνο τρόπο να κοιτάνε
Καλό είναι την εβδομάδα αυτή να μην βγάλεις εκείνο τον αντιδραστικό σου εαυτό, που αντιτίθεται σε όλους και σε όλα, για να πάει… κόντρα στο ρεύμα που του επιβάλλεται! Είναι η εβδομάδα που θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες, αυτές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να σκεφτείς το πώς πρέπει να κινηθείς, μια και η προσωπική σου ζωή θα έρθει αντιμέτωπη με καταστάσεις, που θα αναμετρηθούν με τις αντοχές και την υπομονή σου (ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο)… Βεβαίως, στην προκειμένη περίπτωση, ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι ο… εαυτός σου, μια και θα υπάρξει αρκετή εσωτερική σύγκρουση, που δεν θα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις και πώς, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα που κατακλύζουν το μυαλό και την καρδιά σου, ωστόσο μην βιαστείς να καταλήξεις σε κάτι οριστικό! Και από την άλλη μεριά, ένας έρωτας με πάρα πολλά στοιχεία κρυφού ή παράνομου, μπορεί να χτυπήσει και την δική σου πόρτα και να σε παρασύρει σε σκοτεινές και άκρως αισθησιακές διαδρομές… Γι’ αυτό και τα άστρα συμβουλεύουν: Πάρε τον χρόνο σου!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα κινείται στις κόκκινες γραμμές… Το νου σου! Από την άλλη μεριά, να ξέρεις πως ό,τι δείχνει να σας χωρίζει, μπορεί και να σας ενώσει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα
Ματάκια μου μοιραία, δεν θέλω να μου κλαίς
Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα
Στ’ ορκίζομαι παρέα
Θα ‘ρθουν μέρες καλές!
Είναι πολύ σημαντικό την εβδομάδα αυτήν να μείνεις όσο πιο… ψύχραιμος μπορείς και να μην αφεθείς στον σχεδιασμό των δικών σου σεναρίων, που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά να εστιάσεις στα γεγονότα! Μια και θα υπάρξουν λόγοι, που θα σε κάνουν να χάσεις την γνωστή σου ψυχραιμία και να παρασυρθείς από την ροή των γεγονότων, που ομολογουμένως θα έχουν ένα αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου. Ο σύντροφός σου πιθανόν να είναι εκείνος που πρώτος απ’ όλους σε πιέζει με την συμπεριφορά του και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στο μεταξύ σας και στην οικογενειακή εστία, ιδιαίτερα σ’ εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Και από την άλλη μεριά, υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθουν στο φώς κάποιες αποκαλύψεις ή κάποια στοιχεία όχι και τόσο ευχάριστα, που να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα… Ψυχραιμία, ο έρωτας, οι σχέσεις, δοκιμάζονται για τα καλά αυτήν την εβδομάδα. Όμως είναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις και βεβαίως, όλη αυτή η δοκιμασία ή η ένταση, να στραφεί υπέρ σου! Όλα έχουν να κάνουν με τους χειρισμούς σου, αυτό να μην το ξεχνάς!
ΥΓ. Η σχέσεις σου που έχουν να κάνουν με Λέοντες και Σκορπιούς, περνάνε από το… τεστ των Ουρανών και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί και εκείνοι δεν είναι στα καλύτερα τους… Μεγάλη ανακούφιση σου δίνει ο Παρθένος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλα με να μην φοβάμαι…
Πάρε με αγκαλιά και πάμε!
Την εβδομάδα αυτή γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός από τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου βρίσκουν λόγους να δημιουργούν συγκρούσεις και αναταραχές στην καρδιά και στην ζωή σου. Αυτό μπορεί να βγει εύκολα προς τα έξω με την μορφή της έντασης και να στραφεί στο φιλικό σου κύκλο, αλλά και στον ερωτικό σου σύντροφο. Κι αυτό επειδή μπορεί να έχεις κάποιες απαιτήσεις, που οι άλλοι δεν θα είναι εύκολο να δεχτούν και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Η ερωτική σου διάθεση πάντως να ξέρεις πως βρίσκεται στα… κόκκινα και πιθανόν να σε οδηγήσει σε κάποιες ερωτικές περιπέτειες με πολύ έντονο χαρακτήρα! Θα παρασυρθείς από τα πάθη σου και θα έλξεις γύρω σου τις ανάλογες καταστάσεις, που θα ικανοποιήσουν την εσωτερική σου ένταση… Πάντως, χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, μια και συχνά μπορεί να οδηγηθείς στα άκρα… Ο έρωτας την εβδομάδα αυτή βρίσκεται στις κόκκινες γραμμές και εσύ μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση!
ΥΓ. Με τον Λέοντα περνάς εύκολα τις κόκκινες γραμμές και παρασύρεσαι σε ένα πάθος χωρίς όρους και χωρίς όρια, αλλά και ο Αιγόκερως ξεσηκώνει συναισθηματικές… θύελλες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να είσαι εκεί πάντα μέσα στη ζωή μου
Τα φώτα της ν’ ανάβεις κι ας μην τη ζεις μαζί μου…
Είναι από τις ημέρες εκείνες που θα νοιώσεις πως εξάντλησες όλα τα… αποθέματα υπομονής που σου είχαν απομείνει και πως τώρα μπαίνεις στον τελικό απολογισμό: Ποιόν κρατώ κοντά μου και ποιόν αφήνω πίσω μου… Ήρθε η ώρα να διαλέξεις και βεβαίως, δεν είναι εύκολο, ωστόσο έχεις εξαντλήσει χρόνους και περιθώρια… Η ερωτική σου ζωή, αλλά και γενικότερα ο τομέας των σχέσεών σου, περνά στην τελική ευθεία των αποφάσεων… Μόνο τα σημαντικά κρατάς από εδώ και πέρα στην καρδιά σου. Τα υπόλοιπα πρόσωπα περνούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας… Από την άλλη μεριά, υπάρχει και η άλλη εκδοχή: ενός νέου προσώπου, που εισβάλλει στη ζωή σου και γίνεται η αφορμή μιας ριζικής μεταμόρφωσης … Είτε έτσι είτε αλλιώς, στο σενάριο της εβδομάδας για εσένα παίζει πολύ η αλλαγή, όχι όμως η τυχαία, αλλά αυτή που επιλέγεις εσύ να φέρεις στη ζωή σου! Δυνατό σενάριο και… με πολύ ελπίδα για την συνέχεια!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο περνάς αρκετές εντάσεις και δυσκολίες και καλό είναι, αν δεν θέλεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, να μην λειτουργήσεις ακραία και δογματικά απέναντι του… Όμως με τον Ταύρο και τον Σκορπιό έχεις πολλούς λόγους να έρθεις πιο κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2013 00:00:00