blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2014. Μπροστά στον αέναο κύκλο του έρωτα!

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2014. Μπροστά στον αέναο κύκλο του έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Όλα κυλούν και όλα βρίσκονται υπό αναθεώρηση! Την εβδομάδα αυτή στεκόμαστε απέναντι σε ό,τι μπορεί να κουβαλάμε στο μυαλό και στην καρδιά μας και το κοιτάμε… κατάματα! Ναι, είναι η αλήθεια μας, που πρέπει να υπερασπιστούμε, μια και τα περιθώρια όσο πάνε, στενεύουν όλο και περισσότερο. Κάθε επιλογή που κάναμε, κάθε στάση που κρατήσαμε, κάθε δικαιολογία που προβάλαμε μέχρι τώρα, έρχεται μπροστά μας γυμνή και απροκάλυπτη, να φωτίσει το σωστό ή το λάθος και να μας δείξει μια νέα κατεύθυνση…

Ο ανάδρομος Ερμής και το τετράγωνο Ηλιού-Κρόνου

Ο Ερμής στην ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις συναισθηματικές αναθεωρήσεις, μια και τώρα καλούμαστε να αδειάσουμε κάθε συναισθηματικό απόβλητο, που μπορεί να βαραίνει τη ψυχή μας…
 
Στο κλίμα αυτό συνηγορεί και το τετράγωνο του Ηλιού με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Τρίτη και στιγματίζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με κείνες τις επιλογές του παρελθόντος, οι οποίες τώρα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν πολλά, πιθανόν και οριστικά!
 
Η ερωτική ζωή βάλλεται, ματώνει, αλλάζει! Και μαζί της καλούμαστε να αλλάξουμε κι εμείς… τον τρόπο σκέψης μας, τις επιλογές μας, τη στάση μας, ό,τι τουλάχιστον μέχρι τώρα έδειχνε να μη μας εξυπηρετούσε πια, αλλά εμείς συνηθίζαμε να το… κουβαλάμε, φοβούμενοι… τι άραγε; Την αλλαγή; Την αποδέσμευση; Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους, μα την εβδομάδα αυτή θα καταλάβει πως δε λειτουργούν πλέον… Κάτι άλλο έχει πάρει τη θέση τους, κάτι καινούργιο, ένας καινούργιος τρόπος σκέψης ίσως;
 
Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για την όποια αλλαγή, μείνετε στην άκρη και παρατηρήστε… Τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, τις αντιδράσεις σας, τις δικές του… Να ξέρετε πως μπορούν να σας δώσουν πολύ σαφή και συγκεκριμένα συμπεράσματα!

Πανσέληνος στον Λέοντα και το τρίγωνο Ήλιου-Άρη

Η Πανσέληνος του μήνα, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, δίνει ένα πολύ συγκεκριμένο και σαφές μήνυμα στην ερωτική ζωή… μια και ο άξονας Λέοντα Υδροχόου ενισχύει τα ζητήματά της… Ναι, μπορεί να κλείνει ένας κύκλος, αλλά πάντα υπάρχει και ένας καινούργιος που ανοίγει!
 
Γιατί μπορεί να κουβαλάει πίσω της το τετράγωνο του Ηλιού με τον Κρόνο, αλλά δεν παύει να έχει και μπροστά της το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, που υπόσχεται νέους κύκλους, νέα πρόσωπα, νέα ερωτικά παιχνιδίσματα…
 
Είναι η φλόγα, η σπίθα που χρειάζεται, για να πυροδοτηθούν νέα συναισθήματα, πιο αισιόδοξα, πιο φωτεινά, πιο ζωηρά, έτοιμα να μπουν στο παιχνίδι και να αναστατώσουν τις καρδιές, με κείνη τη φλόγα που τις κάνει να νιώθουν ζωντανές και χαρούμενες!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή και το τρίγωνο Ερμή-Άρη

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα φέρει διαύγεια στην επικοινωνία, αυτή που χρειάζεται για να μπορέσουμε να εκφράσουμε ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να ανοίξουμε και πάλι τον κύκλο… Βεβαίως, ο κύκλος μπορεί να έχει και πάλι πρόσωπα από το παρελθόν, όμως αυτό είναι στη τη δική μας κρίση!
 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη θα ενεργοποιήσει την αισιόδοξη πλευρά των σκέψεων, που θα οδηγήσουν στη δράση και δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να κατακτήσουν αυτό που θέλουν…
 
Και έτσι, πιάνουμε και πάλι το νήμα από την αρχή… Κάθε κύκλος που κλείνει, έχει και έναν άλλον που ανοίγει… Αυτό όμως, συνήθως το καταλαβαίνουμε αργότερα! Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Προσοχή στις βιαστικές επιλογές!
Πριν βιαστείς να τα κάνεις όλα άνω-κάτω και να αρχίσεις εκείνα τα γνωστά… κριαρίστικα τερτίπια, του τύπου “τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα”, κάθισε λίγο να σκεφτείς τι θέλεις στην πραγματικότητα, γιατί μάλλον κάπου εκεί είναι το μπέρδεμα… Καλή η παρόρμηση, αλλά η σκέψη καλύτερη, σε βοηθάει να δράσεις πιο συγκεκριμένα, και πιο στοχευμένα… Κι επειδή το συναίσθημά σου την εβδομάδα αυτή σε βάζει προ των ευθυνών και των επιλογών σου, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς (και μάλιστα όχι εύκολα), μια σύγχυση και ένα μπέρδεμα δεν το αποφεύγεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς του τρίτου δεκαήμερου… Ωστόσο, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, δώσει λίγο χρόνο, γιατί ενδεχομένως έχεις κι άλλες εναλλακτικές, τις οποίες πολύ πιθανόν να μην τις βλέπεις! Όπως εκείνα τα νέα πρόσωπα, που μπαίνουν στο παιχνίδι και ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή! Έντονο, παιχνιδιάρικο, συναρπαστικό, ό,τι ταιριάζει δηλαδή στη φύση σου… Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε κρατάει πίσω… Υπάρχουν καινούργια πράγματα που σε προκαλούν και σε προσκαλούν… Η επιλογή δική σου!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα το μεταξύ σας είναι μεγαλειώδες, αλλά και με τον Υδροχόο ανοίγει ένας νέος κύκλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Μπροστά σε διλήμματα!
Μήπως νιώθεις ότι η ζωή σου κινείται σε ένα βαγόνι που… τρέχει ασταμάτητα, χωρίς να κάνει καμία στάση για να κατέβεις; Και βεβαίως, αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις κι εσύ την συγκεκριμένη διαδρομή, ακόμα και αν δεν σου αρέσει; Ε, την εβδομάδα αυτή ετοιμάσου για… στάση! Μια και θα έχεις τη δυνατότητα αυτήν της επιλογής, και περισσότερο οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, που καλείστε είτε να συνεχίσετε την ίδια διαδρομή, είτε να κατέβετε και να αλλάξετε τρένο! Γιατί… μπορεί και να πρέπει να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις, κλείνοντας ίσως και οριστικά την πόρτα πίσω σας… Δεν είναι εύκολο, όμως για σκεφτείτε και την προοπτική της… ελευθερίας! Μια και παρακάτω, φαίνεται να έρχεται ένα άλλο τρένο… Με νέα διαδρομή και νέα πρόσωπα… Θα το ακολουθήσεις;
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο το πράγμα θέλει προσοχή, αλλά και με τον Σκορπιό επίσης… Με τον Ζυγό όμως, η διαδρομή προβλέπεται… συναρπαστική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέα ξεκινήματα!
Γεγονός είναι πως δεν είσαι από αυτούς που αφήνουν την καθημερινότητα να τους πτοήσει… Γιατί μπορεί την εβδομάδα αυτή να νοιώσεις λίγο περισσότερο προβληματισμένος και πιεσμένος από όλα αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, όμως είναι θέμα χρόνου να μπεις στην γνωστή αισιοδοξία σου και να… ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Σημαντικός βοηθός σου σε όλο αυτό η ερωτική σου ζωή, που λειτουργεί άκρως αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου… όσο κι αν τώρα αυτό το σενάριο δείχνει να είναι πολύ μακρινό! Ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις και η εβδομάδα, αλλά και η περίοδος που ακολουθεί, σου ανάβει ένα μεγάλο φως… που θα φωτίσει και θα ζεστάνει όχι μόνο την καρδιά σου, αλλά και ολόκληρη την ύπαρξη σου… Νέος κύκλος, φίλε Τοξότη, και μάλιστα με ολοκαίνουργια δεδομένα… και βεβαίως, καινούργια πρόσωπα, που σε αναζωογονούν… (περισσότερο για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου). Ο έρωτας είναι… μαγικός και πάντα έχει την δύναμη να αλλάξει, ακόμα και σε μια μόνο στιγμή, ολόκληρη την ψυχολογία σου!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η κάθε στιγμή στο μεταξύ σας μοιάζει ολόκληρος χρόνος… Είναι υπέροχο το παιχνίδι μαζί του, δε νομίζεις; Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αφήνεσαι στις αρνητικές σου σκέψεις!
Πριν αρχίσεις να παραπονιέσαι για όλα αυτά που δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις μέχρι τώρα, φρόντισε να εστιάσεις σε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που έχεις γύρω σου… Γιατί το σίγουρο είναι πως έχουν βγει στην επιφάνεια γεγονότα, τα οποία είναι πολύ ενθαρρυντικά για την ψυχολογία σου… Μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις! Ναι, μπορεί να μη σου φτάνουν και να θέλεις και άλλα, αλλά ξέρεις, το παιχνίδι κάπως έτσι είναι… Μπορεί την εβδομάδα αυτή οι επιθυμίες σου να έχουν μια μεγαλύτερη ένταση από ό,τι συνήθως και στο μυαλό σου να υπάρχουν αρκετά μπλοκαρίσματα, που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις έτσι όπως θα ήθελες (περισσότερο για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου). Όμως, λίγο παρακάτω ο έρωτας θα έρθει να απελευθερώσει τις σκέψεις, αλλά και τις αισθήσεις σου, ανοίγοντας την πόρτα σε κάποιες πολύ ιδιαίτερες, ερωτικές εμπειρίες και στιγμές! Από αυτές όπου οι αισθήσεις παίζουν τον πρώτο ρόλο! Μια και η ένωση έχει πάντα τη δική της μαγεία… Αυτή που είναι ικανή να σε ταξιδέψει, να σε χαλαρώσει και, βεβαίως, να σε ξεμπλοκάρει!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ανοίγει και πάλι ένας κύκλος που, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει τελειώσει στο μεταξύ σας… Με τον Υδροχόο ο έρωτας έχει πολύ αισθησιακή μορφή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όχι στις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις…
Επειδή η φύση σου κινείται τις περισσότερες φορές σε απόλυτες θέσεις, την εβδομάδα αυτή φρόντισε να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός και ευέλικτος, γιατί τα πράγματα από μόνα τους δείχνουν να έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας (περισσότερο για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου)! Οτιδήποτε κάνεις, οτιδήποτε σκέπτεσαι ή ό,τι αποφασίζεις, φρόντισε να το έχεις εξετάσει διεξοδικά, γιατί δεν είναι παρά πολύ σίγουρο ότι πρόκειται και αυτό που θέλεις πραγματικά… Αν μη τι άλλο, στην όποια κατάσταση εμφανίζεται μπροστά σου τώρα, φρόντισε να δίνεις χρόνο και χώρο στον άλλον. Γιατί μπορεί αρχικά το παιχνίδι μπορεί να δείχνει αδιέξοδο, αλλά λίγο παρακάτω θα αντιληφθείς ότι οι επιλογές που έχεις είναι περισσότερες από μια… Και μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, η οποία προς το τέλος της εβδομάδας δείχνει να περνά σε έναν νέο κύκλο, με νέα πρόσωπα και νέες, ολοκαίνουργιες ερωτικές εμπειρίες… και μάλιστα, με εκείνο τον έντονο χαρακτήρα, που πάντα αναζητάς στα ερωτικά σου παιχνίδια! Όσο για σένα των πρώτων ημερών, μια ιστορία από το παρελθόν δείχνει να επανέρχεται δριμύτερη και να διεκδικήσει τα πάντα από εσένα. Και βέβαια, απ’ ό,τι φαίνεται αναθεωρεί πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σε είχαν κάνει να λες όχι…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ο κύκλος ξανανοίγει, έχοντας πιο έντονα χαρακτηριστικά αυτή τη φορά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Τα εναλλακτικά σενάρια και οι πρώην!
Είναι πολύ πιθανό για αλλού να ξεκινάς κι αλλού να καταλήγεις… άλλα πράγματα να σκέφτεσαι, αλλά να θέλεις και άλλα να κάνεις (ιδιαίτερα οι Ιχθείς των πρώτων ημερών). Και ενώ έχεις ήδη μια σχέση, το μυαλό σου να είναι στον/στην πρώην σου… Και όλες σου οι κινήσεις ή οι μεθοδεύσεις, να αφορούν τον πρώην και όχι το πρόσωπο με το οποίο τώρα είσαι μαζί… Είναι πολύ πιθανά τέτοιου τύπου σενάρια την εβδομάδα αυτή, μια και η περίοδος τώρα έχει αρκετά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που ενδεχομένως να σε ταλαιπωρήσουν λίγο περισσότερο. Από την άλλη μεριά, το παρασκήνιο συνεχίζει να λειτουργεί πιεστικά και πολύ πιθανόν να σε ωθεί σε δρόμους και κατευθύνσεις, οι οποίες να μην είναι και πολύ ευχάριστες για σένα. Ωστόσο, πριν βιαστείς να νιώσεις πως βρίσκεται σε έναν λαβύρινθο, όπου δεν μπορείς να βρεις την έξοδο, προς το τέλος της εβδομάδας να ξέρεις πως θα υπάρξουν εναλλακτικά σενάρια, τα οποία θα λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχολογία σου… Και το σενάριο μπορεί να αφορά στην επιστροφή του πρώην προσώπου που λέγαμε, το οποίο διεκδικεί με πολύ πάθος τον έρωτά σου… Όχι πως αποκλείονται καινούργια πρόσωπα, σε καμία περίπτωση, να ξέρεις όμως πως ό,τι συμβαίνει την περίοδο αυτή, έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα… που αναστατώνει την ευαίσθητη φύση σου (ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου).
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο υπάρχει πολλή ένταση στο μεταξύ σας, η οποία απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, δεν έχει τελειώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ατέλειωτο παιχνίδι!
Και οι… δύο σου εαυτοί σε εγρήγορση, ο ένας σε τραβάει στη μια κατεύθυνση και ο άλλος στην άλλη… Τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα, και θα είναι πολλές οι φορές που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις πρώτα και σε τι να δώσει προτεραιότητα… Και αυτό βεβαίως μια πίεση θα σου την δημιουργήσει (περισσότερο για τους Δίδυμους του τρίτου δεκαημέρου). Όμως, από την άλλη μεριά, όλα όσα διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σου, είναι και αυτά που σου αρέσουν… Το παιχνίδι που σε εξιτάρει περισσότερο, μια και όλη αυτή η κινητικότητα και τα πρόσωπά, ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, χωρίς όμως να αποκλείσουμε και την επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από τα… παλιά, αφού το μυαλό σου τριγυρνάει συνεχώς εκεί! Το σίγουρο είναι πως προς το τέλος της εβδομάδας, η ερωτική σου ζωή περνά σε μια νέα φάση, πιο έντονη, πιο παιχνιδιάρικη, και άκρως… αναζωογονητική! Πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει εκείνο το πρόσωπο που λέγαμε… από το παρελθόν, το οποίο έρχεται να απογειώσει την ερωτική σου ζωή και τη διάθεσή σου επίσης! Και ο κύκλος του παιχνιδιού, ανοίγει ξανά!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ η ερωτική φλόγα δε σβήνει σχεδόν ποτέ και τώρα είναι σε φάση να αναζωπυρωθεί και πάλι! Αλλά και με τον Υδροχόο, η ένταση στο μεταξύ σας είναι άκρως διεγερτική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Μην πτοείσαι στα δύσκολα… έχει και συνέχεια!
Το σίγουρο είναι πως την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι που θα σε κάνουν να χάσεις εκείνη την εντυπωσιακή γαλήνη και ηρεμία σου, και θα ανοίξουν την πόρτα στην ανασφάλεια, στην αμφιβολία, στο άγχος… Πράγματα που βεβαίως δεν ταιριάζουν με την ειρηνική φύση σου! Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, ενδεχομένως να υπάρξουν και τα διλήμματα εκείνα, που θα τους κάνουν να μην μπορούν να αποφασίσουν σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν και το πράγμα δείχνει να ζορίζει αρκετά σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας, το σίγουρο είναι πως τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, που ούτε καν μπορείς να τη φανταστείς τώρα… Η ερωτική σου ζωή ανακτά και πάλι τις ισορροπίες της αλλά και τη ζωντάνια της… Και ενδεχομένως να υπάρξουν νέα πρόσωπα, τα οποία τροφοδοτούν τον ψυχισμό σου με γενναίες δόσεις συναισθήματος, ικανές να αναζωογονήσουν πλήρως τις αισθήσεις σου… Γιατί ο κύκλος που ανοίγει τώρα, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την πιο αισθησιακή σου πλευρά!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο τίποτα δεν έχει τελειώσει… Αλλά και με τον Δίδυμο το παιχνίδι είναι ατελείωτο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άφησε τις εξελίξεις να σε οδηγήσουν!
Καλό είναι να μη βιαστείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα, ιδιαίτερα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας, γιατί σίγουρα τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, το κλίμα δείχνει να είναι αρκετά δύσκολο στην διαχείρισή του (και περισσότερο για τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου). Ενδεχομένως να νιώσεις και την ανάγκη να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, που νιώθεις ότι δεν σε εξυπηρετεί πια ή, για να το πούμε καλύτερα, που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ωστόσο, πολύ πιθανόν το κίνητρο να το δίνει και ένας άλλος κύκλος, που ανοίγει παράλληλα με αυτόν και σε βάζει στην διαδικασία να αναρωτηθείς τι τελικά σε συγκινεί περισσότερο… Και γεγονός είναι ότι υπάρχουν αρκετά διλήμματα, τα οποία θα σε προβληματίσουν όλο αυτό το διάστημα, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει και πολύς… έρωτας, ο οποίος ευθύνεται για τον… πονοκέφαλο που έχεις! Ωστόσο, λίγο παρακάτω και όσο κυλούν οι μέρες, το πράγμα δείχνει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από αυτή που σε οδηγεί η καρδιά σου…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα κινούνται επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, όμως με τον Ζυγό το κλίμα είναι άκρως διεγερτικό στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το σταυροδρόμι των αποφάσεων…
Καλό είναι να μη λειτουργήσεις με τη γνωστή σου απολυτότητα τις ημέρες αυτές, γιατί το κλίμα είναι ήδη βεβαρημένο και φορτωμένο και το μόνο που θα κάνεις είναι να πιέσεις τον ψυχισμό σου περισσότερο (ιδιαίτερα οι Ταύροι το τρίτου δεκαήμερου). Αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, υπάρχουν αρκετές αναταράξεις που θα σε κάνουν αναρωτηθείς αν τελικά μπορείς να είσαι με τον άνθρωπο αυτόν ή όχι… Δεν αποκλείεται να βρεθείς και μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες θα λειτουργήσουν άκρως απαιτητικά απέναντί σου, κι αυτό θα πιέσει ακόμα περισσότερο το μεταξύ σας… Και γεγονός είναι πως τώρα είναι πολύ εύκολο να κλείσει ο κύκλος της σχέσης σου, όμως είναι καλύτερα για την ψυχολογία σου να δώσεις χρόνο και να αφήσεις τα γεγονότα να εξελιχτούν. Τίποτα δεν είναι οριστικό, αν εσύ δεν επιλέξεις την θέση και στάση που θα κρατήσεις! Βεβαίως, το παιχνίδι των αναθεωρήσεων είναι κάτι που δε σου πηγαίνει και πολύ, γιατί συνηθίζεις να κινείσαι σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, την οποία πολύ δύσκολα θα αφήσεις… όμως τώρα είναι επιβεβλημένο και σημαντικό να το ακολουθήσεις… Ωστόσο, λίγο παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα, αν μη τι άλλο, να μπορέσεις να τις εξασφαλίσεις κάποιες ισορροπίες, τουλάχιστον μέσα σου! Γεγονός είναι όμως πως τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις και θα πρέπει να προσέξεις πολύ σε ποια κατεύθυνση θα κινηθείς… Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου όμως, τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται τελείως διαφορετικά, μια και ο έρωτας δρομολογεί τις δικές του πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό, αλλά και τον Υδροχόο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, μια και εκείνοι βρίσκονται σε μια αντίστοιχη κατάσταση και ψυχολογία με τη δική σου… Προσοχή και… υπομονή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διλήμματα, αλλά και ευκαιρίες!
Ένα βήμα μπροστά… και δύο πίσω, κάπως έτσι μοιάζει η κίνησή σου για το διάστημα αυτό! Και παρόλο που τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δεν θα λέγαμε ότι εξελίσσονται άσχημα, ωστόσο είναι τα δικά σου διλήμματα, που δεν σε αφήνουν να χαρείς αυτό που έχεις! Μια και, για παράδειγμα, μπορεί ένα νέο πρόσωπο να έχει συνεπάρει το μυαλό σου και την καρδιά σου, όμως εσύ να είσαι κολλημένος με κείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που δεν κατάφερες να του πεις όλα όσα θα ήθελες (ιδιαίτερα για τους Παρθένους των πρώτων ημερών)! Με αποτέλεσμα, ενώ βρίσκεσαι στο… τώρα, το μυαλό σου να βρίσκεται στο παρελθόν… Δύσκολο πράγμα τα διλήμματα, εξίσου δύσκολες και οι απαντήσεις τους! Για εσένα ωστόσο του δεύτερου δεκαήμερου, τα πράγματα έχουν μια πιο βατή πορεία και εξέλιξη, αφού ο έρωτας ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδρομή, η οποία σου εξασφαλίζει, αν μη τι άλλο, την ψυχική σου ηρεμία… Όχι πως κι εσύ δεν μπαίνεις στους πειρασμούς των διλημμάτων… Είπαμε, η περίοδος καλεί σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για σένα… Είναι όμως σημαντικό να μπορείς να χάρεις με ό,τι σου δίνεται και γεγονός είναι ότι τώρα σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες, αφενός για να μπορέσεις να είσαι καλά, αφετέρου και για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ένα πίσω-μπρος θα το έχεις όλο το επόμενο διάστημα, με τον Αιγόκερω όμως το παιχνίδι συνεχίζεται ακάθεκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται!
Μήπως τα έχεις λίγο… χαμένα, από τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σου; Μήπως δεν το πιστεύεις κι εσύ ο ίδιος αυτό που γίνεται; Γιατί γεγονός είναι πως η ερωτική σου ζωή, σου έχει εξασφαλίσει μια συνεχόμενη ροή εξελίξεων, από αυτές που χρειάζεσαι, για να νιώσεις ότι είσαι καλά (περισσότερο για τους Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου)! Ωστόσο, δεν αποκλείεται το μυαλό σου να πηγαίνει ποτέ από εδώ και πότε από εκεί, αφού μία ανικανοποίητη τάση την έχεις, που δεν σε αφήνει εύκολα να ησυχάσεις… τουλάχιστον για την ώρα! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με προηγούμενα κεφάλαια στην ερωτική σου ζωή, (περισσότερο οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου), που τώρα επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους μαζί σου, μέσα σε ένα νέο κύκλο επαφών και συναντήσεων… Είναι πολύ πιθανόν μηνύματα να ''σκάνε'' από το πουθενά και να διεκδικούν μία συνάντηση ή μια ευκαιρία και πραγματικά να σου ανοίγουν νέα δεδομένα, ιδιαίτερα διεγερτικά για την ψυχολογία σου… Ωστόσο, δεν αποκλείεται να χάσεις λίγο τα όρια του παιχνιδιού (περισσότερο εσύ του τρίτου δεκαημέρου) και να κάνεις τη λάθος κίνηση… Μη νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα, καλό είναι να μάθεις να βάζεις προτεραιότητες, μια και τα πρόσωπα που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου να είναι παραπάνω από ένα! Το σίγουρο είναι ότι η ερωτική σου ζωή, σου δίνει την ευκαιρία για… άκρως αισθησιακές και ερωτικές στιγμές… και βραδιές! Μαζί με όλα τα άλλα!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ βρίσκεσαι σε φάση αναθεώρησης των συναισθημάτων σου. Αλλά και με τον Παρθένο επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2014 00:00:00