blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Δεν έχετε παράπονο! Οι εξελίξεις όλη αυτή την περίοδο στην ερωτική ζωή, είναι από εκείνες που μπορεί να μην τις έχουμε βιώσει σε ολόκληρη την προηγούμενη διαδρομή μας! Kαι για πάρα πολλούς, μπορεί μεν η ζωή τους να έχει γίνει άνω κάτω, όμως οι αλλαγές που έρχονται είναι μοναδικές… αυτό πρέπει να θυμάστε. Απλά τώρα περνάμε την άχαρη περίοδο του ξεβολέματος… Το πού θα πάμε μετά, είναι μια άλλη ιστορία, επίσης μοναδική!
 
Ελάτε, χαμογελάστε, μπορεί τα πράγματα να δείχνουν δύσκολα, αλλά πώς αλλιώς θα νιώσουμε τη φλόγα της έντασης, αν η αδρεναλίνη δεν χτυπήσει κόκκινο!!! Αν δεν νιώσουμε το αίμα στις φλέβες να κυλά πιο δυνατά… και να ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς, να τους φτάνει στα όριά τους… Ξέρετε, αυτό είναι έρωτας! Και συνήθως έχει δυσκολία, αλλά είναι και μοναδικός!!!
 
Για την εβδομάδα αυτή, οι συνθήκες μάλλον δεν φαίνονται εύκολες… Όχι πως δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες, από εκείνες που θα μας δώσουν τη δυνατότητα ενός μοναδικού αισθησιακού χορού κάτω το φως των αισθήσεων, μια και η φαντασία έχει την τιμητική της… και οι επιθυμίες θα μας ταξιδέψουν σε μοναδικές διαδρομές, εκείνες που θα ξεσηκώσουν με έντονα συναισθήματα κάθε ψυχή που λαχταρά να ζήσει με πάθος!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία

Μπορεί το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία να μας δώσει τη δυνατότητα μιας πιο ανάλαφρης ή πιο αισιόδοξης οπτικής, αλλά βεβαίως και των ευκαιριών αυτών, που θα μας δώσουν την δυνατότητα να αδράξουμε μοναδικά δώρα, μια και τώρα ό,τι μπαίνει στη ζωή μας με την όψη αυτή, έχει χρώμα, χαρά, αισιοδοξία, όνειρα, συμπόρευση, έρωτα…

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα

Ωστόσο, εκείνο που κάνει τη βδομάδα ξεχωριστή και της δίνει έντονο ερωτικό χρώμα, είναι οι όψεις της Αφροδίτης. Τόσο το τετράγωνό της με τον Ουρανό, όσο και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα, θα κάνουν για μια ακόμα φορά τα πάθη… να κινούν τα νήματα και όλα να ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί στον αέρα…
 
Το άνοιγμα του κύκλου ξεκίνησε με την έκλειψη στον Σκορπιό και άνοιξε το κουτί με τα πάθη, σε έναν κύκλο που οι σχέσεις περνούν στο τελικό τους ξεκαθάρισμα. Τώρα, οι όψεις της Αφροδίτης έρχονται να συμπληρώσουν τον κύκλο αυτόν. Και βεβαίως, φέρνουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα κρυμμένα συναισθήματα, που δεν τολμήσαμε να δούμε κατά πρόσωπο, όμως υπάρχουν και αποκαλύπτονται, πυροδοτώντας εκρήξεις, που για κάποιους θα φέρουν οριστικές ρήξεις… μια και ο κύκλος πρέπει να κλείσει! Για κάποιους άλλους όμως είναι η έναρξη, το ξεκίνημα μιας διαδρομή γεμάτης από μοναδικές συγκινήσεις!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο

Η Πανσέληνος της Κυριακής θα είναι εκείνη που θα βάλει την τελική σφραγίδα στα πράγματα. Κι εδώ παίζεται η τελευταία πράξη του έργου, αυτή που δεν θα αφήσει άλλα περιθώρια για συναισθηματισμούς ή δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες… Δίνει τέλος οριστικό και αμετάκλητο, αλλά παράλληλα δίνει και μια έντονα απελευθερωτική διάθεση! Διευρύνει τον ορίζοντα και χαρίζει μεγαλύτερη ορατότητα… Και την πεποίθηση πως ο νέος κύκλος που ανοίγει είναι αυτός στον οποίο θα οδηγηθούμε, όχι γιατί έτσι έτυχε, αλλά γιατί είναι αυτός που έχουμε επιλέξει να ζήσουμε!!!!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζήτα μου ό,τι θες…
πάρε με όπου θες εσύ…
Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω…
Μοναδική εποχή αυτή που διανύεις… Ακόμα και αν σε ταλαιπωρεί, είναι η ευκαιρία σου για να αλλάξεις όλα εκείνα, τα οποία δεν αντέχεις να ζεις… Ναι, είναι μια μεταμορφωτική εποχή και βεβαίως, μπορεί να χρειάζεται κόπο, αγώνα, ενσυναίσθηση, αυτογνωσία… Δύσκολα όλα τούτα, όμως τώρα ζεις την πλήρη, την ολοκληρωτική αλλαγή σε όλη σου την ύπαρξη… Η ευκαιρία είναι εδώ και σε περιμένει… αλήθεια εσύ τι θα κάνεις; Πόσο μπορείς να τη δεις και, πολύ περισσότερο, πόσο μπορεί να την αξιοποιήσεις; Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου, το άνοιγμα αυτού του κύκλου είναι μοναδικό, κυρίως για την ερωτική τους ζωή, που τώρα βιώνει όλη την μεταμορφωτική μαγεία που έχει ο έρωτας… Μπορείς να τη νιώσεις, να την αισθανθείς σε όλο σου το κορμί, στο μυαλό, στην καρδιά… Αλλά και εσύ του πρώτου δεκαημέρου, ζεις μοναδικές προκλήσεις, που μπορεί να μην είναι εύκολες, αλλά εδώ είναι και η αξία τους… Μια και τα δύσκολα έχουμε πάντα ξεχωριστή γοητεία!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το ταξίδι είναι συναρπαστικό και σε οδηγεί σε μοναδικές εμπειρίες, αλλά γαληνεύει και τις ανησυχίες σου… Με τον Αιγόκερω όμως η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
And I can’t live without your love
Well
, I can’t live without you
Στέκεσαι απέναντι στα πράγματα, τα οποία έχουν εξελιχθεί με κείνο το συναρπαστικό τρόπο, τον οποίο έχεις μάθει εσύ να δημιουργείς… Γιατί όλα αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα, είναι δικά σου δημιουργήματα και μόνο δικά σου… Μην το αρνείσαι, η συμμετοχή σου είναι απόλυτη, τώρα έχει έρθει η στιγμή να επιλέξεις το κουτί ή την κουρτίνα… και βεβαίως, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς από δω και πέρα ή, για να είμαστε πιο συγκριμένοι, με ποιο πρόσωπο θα συμπορευτείς παρακάτω! Μια και η ζωή σου περνά σε μια ολοκαίνουργια φάση, όπου αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να μη σου ταίριαξε μέχρι τώρα και προχωράς στα νέα ταξίδια… Με νέα πρόσωπα, νέα δεδομένα, και νέα συναισθήματα, έντονα, παθιασμένα, άκρως κτητικά, που θα οδηγήσουν αυτήν την ιστορία που ξεκινά, με τον απόλυτο τρόπο που σε χαρακτηρίζει… Όχι, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ακολουθείς τη ροή, και το μόνο που σε παρασύρει είναι το πάθος του να τα ζήσεις όλα στο κόκκινο!
 
ΥΓ. Πρωταγωνιστής ο Αιγόκερως, αφού ο αισθησιασμός που χαρακτηρίζει την ένωσή σας είναι μοναδικός…
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Τα καλύτερα θα ‘ρθούν, μάτια μου, δεν ανησυχώ
φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ…
Ναι, μπορείς να επιλέξεις το πώς θα ζήσεις από δω και πέρα, μια και οδηγός σου είναι η καρδιά σου και σε οδηγεί σε κείνο το μονοπάτι των επιθυμιών, που μέχρι τώρα το διέσχιζες μονάχα στα όνειρά σου! Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα! Πίστεψέ το, γιατί από σένα εξαρτώνται όλα! Και δεν θα αργήσεις να καταλάβεις πως η αλλαγή που συμβαίνει τώρα στη ζωή σου είναι πραγματική, και πως ό,τι μέχρι τώρα πλανιόταν στο χώρο της φαντασίας, έχει αρχίσει να αποκτά υπόσταση και ναι, είναι πραγματικότητα, κι εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις, να χαρείς, να πετάξεις οτιδήποτε σε έχει πικράνει ή στενοχωρήσει στο παρελθόν! Είναι η εποχή σου, αυτή που μπορείς να ζήσεις με την καρδιά σου και να γευτείς όλα όσα το προηγούμενο διάστημα είχες στερηθεί… Μην αμφιβάλλεις για τίποτα, ακόμα κι αν κάποια πράγματα εξακολουθούν να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, θα είναι τόσο δυνατά τα στηρίγματα που θα υπάρξουν την επόμενη περίοδο δίπλα σου, που μπορείς να είσαι σίγουρος πως παίρνεις το κομμάτι ευτυχίας που δικαιούσαι!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό, με τον Καρκίνο όμως απολαμβάνεις την γαλήνη και την αρμονία μιας ήρεμης θάλασσας!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Λοιπόν εδώ είν’ η καρδιά
για όποιον δεν το ξέρει
εδώ και το μαχαίρι
που κάποτε έμπαινε βαθιά
Τα μάτια είναι για το ναι
κι η νύχτα πάντα όχι
για ’κείνον που δεν τόχει
κι ούτε που το ‘νοιωσε ποτέ
Ο έρωτας κι ο ουρανός
δεν είν’ στο χέρι κανενός
μονάχα στο δικό σου
σου το’πα, παραδώσου
Όχι, δεν ξεμπέρδεψες ακόμα με τα δύσκολα, αλλά μια στάση και… μια ανάσα θα την έχεις την εβδομάδα αυτή! Και κάτι φαίνεται να γίνεται πιο ξεκάθαρο στο μυαλό σου, κάτι δείχνει να σε ωθεί σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, όπου πλέον έχει έρθει η ώρα να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις… Όλα συνηγορούν σε αυτό και πάνω απ’ όλα η καρδιά σου, που έχει περάσει από πολύ δύσκολες διαδρομές όλη αυτήν την περίοδο! Ωστόσο, η διαδρομή σου εξακολουθεί να σε φέρνει σε σύγκρουση με ό,τι είναι κατεστημένο στη ζωή σου και ό,τι νιώθεις ότι δεν σου επιτρέπει να ανασάνεις ελεύθερος! Την εβδομάδα αυτή θέτεις όρους, όρια, και γυρίζεις την πλάτη σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σου στερούν την ελευθερία σου… Η ανάγκη του να ζήσεις έτσι όπως επιλέγεις εσύ, είναι καθοριστική στις κινήσεις που ακολουθείς όλο αυτό το διάστημα, αλλά ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή η επιθυμία σου είναι πιο δυνατή από τα ''Πρέπει" που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Και είναι αυτή που θα σε οδηγήσει εκεί όπου νιώθεις καλά… Πιθανόν στην αγκαλιά ενός προσώπου, που σε έχει αγγίξει βαθιά και που είναι για εσένα το μοιραίο πρόσωπο του έρωτα…
 
ΥΓ. Προσοχή στην σχέσεις σου με τον Ζυγό, μια και το μεταξύ σας κινείται στην ισορροπία ενός τεντωμένου σχοινιού… Με τον Αιγόκερω, κάποια πράγματα είναι μοιραίο να συμβούν!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Δεν έχω πού να πάω…
όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ!
Βλέπεις εκείνο το μικρό φωτάκι στην άκρη του τούνελ; Φρόντισε να το ακολουθήσεις, είναι αυτό που θα σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που πρέπει να πας. Μπορεί να αχνοφαίνεται τώρα, όμως όσο περισσότερο πηγαίνεις κοντά, τόσο θα μεγαλώνει… θα γίνεται πιο λαμπερό και θα φωτίζει και το δρόμο σου και τη ζωή σου! Γιατί μπορεί όλο το τελευταίο διάστημα να βρίσκεσαι μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ, απ’ όπου δεν βλέπεις καμία διέξοδο διαφυγής, όμως την εβδομάδα αυτή θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις περισσότερο τα πρόσωπα και τις καταστάσεις γύρω σου… Συχνά βεβαίως με έντονο τρόπο, μια και καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς δυσκολία, όμως αν ακολουθήσεις τα μηνύματα της καρδιάς σου, το σίγουρο είναι πως θα κατευθυνθείς προς τον σωστό δρόμο, αυτόν τον οποίο επιλέγεις να περπατήσεις από δω και πέρα! Και βεβαίως, είναι πολύ πιθανό (ιδιαίτερα για τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου), μια ερωτική ιστορία γεμάτη έντονο πάθος, να γίνει η αφορμή να ξεκαθαρίσουν με πιο γρήγορο τρόπο τα πράγματα μέσα σου! Γιατί τελικά ο έρωτας είναι και ο μόνος πραγματικός επαναστάτης!
 
ΥΓ. Με τον Κριό τα πράγματα είναι ξαφνικά, απρόβλεπτα, έντονα, κεραυνοβόλα και… άκρως ερωτικά!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αχ θάλασσα μου σκοτεινή…
θάλασσα αγριεμένη
πού θα με βγάλεις το πρωί
σε ποια στεριά μου ξένη…
Κάτι δείχνει να αλλάζει, κάτι δείχνει να κινείται περισσότερο προς τη μεριά σου και η διάθεσή σου αρχίζει να αποκτά και πάλι εκείνη την γνωστή αισιοδοξία της, γίνεται πιο χαρούμενη και έλκει γύρω της πρόσωπα και καταστάσεις αντίστοιχες… Ναι, την εβδομάδα αυτή έχεις σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν ικανοποίηση από τη μια, από την άλλη θα εγείρουν έντονα πάθη και διεκδικήσεις στην ερωτική σου ζωή, μια και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν είναι μια απλή υπόθεση… Ίσως, ένα πρόσωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου, ξυπνά τον πόθο σου και… ναι, θα το διεκδικήσεις απόλυτα, κτητικά, έντονα, ανατρέποντας πολλές από τις μέχρι τώρα ισορροπίες σου… Το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι εσύ είσαι ένας πολύ δυνατός παίκτης, που αρέσκεται σε παιχνίδια… υψηλού ρίσκου!
 
ΥΓ. Με τον Κριό η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δε θα ψάξω να βρω αφορμές 
που σκοτώνουν τη νύχτα
δε θα ψάξω να βρω εραστές
που δε θέλουν να χάσουν
Αγκαλιά σου θα με βρει η αυγή…
Είναι έντονη η ανάγκη σου να αφεθείς στο όνειρο, να ζήσεις διαφορετικά, να ξεφύγεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να αφεθείς στον έρωτα… μια και μόνο αυτός μπορεί να σε ταξιδέψει… Πρόσεξε μόνο ποιόν θα βρεις στο διπλανό μαξιλάρι, όταν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα… Γιατί είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με ένα πρόσωπο, που μάλλον δεν το γνωρίζεις… αρκετά τουλάχιστον! Η ερωτική σου ζωή θα περάσει από διάφορες ανακατατάξεις την εβδομάδα αυτή. Και από την μία είναι πολύ πιθανό να έχεις έντονες αναταράξεις με τον ερωτικό σου σύντροφο… από αυτές που διεγείρουν έντονα το πάθος και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, μια και θα προκληθείς αλλά και θα προκαλέσεις, και όλο αυτό το παιχνίδι θα είναι άκρως διεγερτικό για τις αισθήσεις σου! Από την άλλη μεριά, υπάρχει το ενδεχόμενο και ένας νέος, ολοκαίνουργιος και κατακόκκινος έρωτας, να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου! Καθόλου κακό το σενάριο… το αντίθετο θα λέγαμε!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ χάνεσαι σε αόριστες θα άλλα άκρως αισθησιακές διαδρομές, με τον Κριό όμως το παιχνίδι έχει συναρπαστικό ενδιαφέρον!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά
Μ’ αρέσει να κοιτάω ψηλά
στ’ ατέλειωτα τραγούδια…
Με την σκιά μου να πετώ
να πιάνω αστέρια στο βυθό…
βυθό της μουσικής σου…
Ετοιμάσου για συγκινήσεις έντονες, βαθιές και άκρως ανατρεπτικές, μια και η εβδομάδα αυτή σε βάζει σε πολύ βαθιά νερά και σε υποχρεώνει να έρθεις αντιμέτωπος, τόσο με την αλήθεια σου, αυτή που σε οδηγεί σε κάθε βήμα σου, όσο και με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, που τώρα γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική από σένα, ανατρέποντας τις ισορροπίες σου… Θα νιώσεις ότι προκαλείσαι σε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να το διαχειριστείς… Τόσο μέσα από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και γενικότερα σε ό,τι αφορά στον τομέα των σχέσεων σου και τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου… Αυτή είναι η μια πλευρά, γιατί η άλλη (πάντα υπάρχει και η άλλη οπτική στα πράγματα) μιλά για μια νέα ερωτική ιστορία, που έρχεται στη ζωή σου αλλάζοντας άρδην όλο το σκηνικό… αφού ό,τι εμφανίζεται τώρα, είναι από τα πρόσωπα που θα σε αγγίξουν πολύ βαθιά και θα σε κάνει να νοιώσεις μοναδικές συγκινήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Κριό, ό,τι μπορεί να σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει, με τον Αιγόκερω όμως το πάθος είναι ανεξέλεγκτο!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σ΄ ακολουθώ…
στην τσέπη σου γλιστράω…
σαν διφραγκάκι τόσο δα μικρό…
Σ’ ακολουθώ…
και ξέρω πως χωράω
μες το λακκάκι που ‘χεις στο λαιμό
Έλα κράτησέ με
και ταξίδεψέ με
μες τον μαγικό σου το βυθό
Πάρε με μαζί σου
στο βαθύ φιλί σου,
μην μ αφήνεις μόνο
θα χαθώ…
Είναι αλληλοσυγκρουόμενα τα συναισθήματα μέσα σου… Από τη μια θέλεις να ανοίξει τα φτερά σου, να πετάξεις σε άλλους ορίζοντες, μακρινούς, εκεί που μπορείς να είσαι πραγματικά ελεύθερος και όπως ακριβώς θέλεις, όπως ακριβώς έχεις ονειρευτεί… Μόνο που την εβδομάδα αυτή, για μια ακόμα φορά αναγκάζεσαι να προσγειωθείς στην πραγματικότητα… Και είναι πρακτικά τα ζητήματα τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσεις και που όλο αυτό τον καιρό σου δημιουργούν έναν πονοκέφαλο στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας τις επιθυμίες σου σε μια δεύτερη μοίρα… Όχι πως δε θα έχεις τις ευκαιρίες σου να περάσεις καλά… Όμως δεν είναι αυτό που θέλεις, δεν είναι αυτό που σε συναρπάζει, μια και η ψυχή σου διψά για άλλα πράγματα…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό σας ενώνει μια ιστορία μίσους και πάθους… Με τον Κριό ωστόσο να έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να μ’ αγαπάς…
όσο μπορείς να μ’ αγαπάς…
Ετοιμάσου για μια εβδομάδα, όπου όλα θα βρίσκονται στα κόκκινα! Και η διάθεσή σου, και οι σχέσεις σου, και ο περίγυρος σου! Όλα κινούνται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα, είναι γεγονός, είναι όμως… μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Από τη μία μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, από αυτές που θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου (ιδιαίτερα για τους Ταύρους του δεύτερου δεκαήμερου) και είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά τώρα. Από την άλλη μεριά, καλείσαι να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία πολύ πιθανόν να έχει έρθει η ώρα τους να κλείσουν τον κύκλο τους, όχι εύκολα ίσως, αλλά το σίγουρο είναι πως μετά απ’ αυτή την εμπειρία, θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος και πιο δυνατός… Πάντα κάθε κύκλος που κλείνει, σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου… Κι εσύ ετοιμάζεσαι για καινούργια πράγματα!
 
ΥΓ. Πρόσεξε την σχέση σου με το Σκορπιό, βρίσκεται σε οριακό σημείο. Από την άλλη, αυτό που μπορεί να σας χωρίζει, ίσως να είναι και αυτό που σας ενώνει!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι το γέλιο σου
που γράφει μουσική…
Είναι από αυτές τις εβδομάδες που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά… Μέσα από μια άλλη οπτική, που θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις πολλά από αυτά που κουβαλάς μέχρι τώρα και νιώθεις ότι δεν σου πάνε ή δεν σου αρέσουν… Όλα εξαρτώνται από σένα και το πώς θα κινήσεις τα νήματα, προκειμένου από την μία να φύγεις από ό,τι πλέον δεν σε εξυπηρετεί, από την άλλη να μπεις μέσα σε κείνες τις καταστάσεις, που πραγματικά θα σε κάνουν να νιώσεις ζωντανός! Γι’ αυτό φροντίζει ο… έρωτας, μια και τώρα έρχεται στη ζωή σου κόκκινος, ζεστός, παθιασμένος… Ναι, είναι η ευκαιρία σου να είσαι χαρούμενος, να ζήσεις όλ’ αυτά που έχεις φανταστεί! Τώρα να ξέρεις πως μπορείς να πραγματοποιήσεις ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα, αρκεί να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου και την αλήθεια σου! Ετοιμάσου για τα καλύτερα!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το μεταξύ σας θα σας απογειώσει!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όταν έχω εσένα
μπορώ να ονειρεύομαι ξανά
Ανοίγω μεσ’ τη θάλασσα πανιά
και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω…
Ναι, θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα, να ανοίξεις καινούργιους κύκλους, να μπεις σε νέες εμπειρίες, από αυτές που δεν έχεις ξαναζήσει στη μέχρι τώρα ζωή σου, μια και αλλάζεις… αλλάζεις σκέψη, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα… αλλάζεις εσύ! Και μπορεί συχνά να έρθεις αντιμέτωπος με διλήμματα, που αφορούν περισσότερο στο τι εσύ θέλεις να κάνεις, ωστόσο αν ακολουθήσεις το ένστικτο και την αλήθεια σου, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις το δρόμο σου! Ο έρωτας θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι, για να πραγματοποιήσεις τις βαθιές πολύ βαθιές επιθυμίες, είτε αυτό είναι το να έρθει πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς και να ανοίξεις μαζί του μια νέα διαδρομή που θα περπατήσετε μαζί, είτε ακόμα και αυτά τα νέα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, να έχουν να σου πουν πολλά… και να σε κάνουν να νιώσεις ακόμα περισσότερα… Υπέροχες διαδρομές, με υπέροχες εμπειρίες! Να περάσεις καλά!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το σίγουρο είναι ότι έχεις πολλά να μοιραστείς… με τον Παρθένο όμως η ένταση είναι συναρπαστική!
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2013 00:00:00