blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

“Οι σπουδαίοι άνθρωποι θέτουν σκοπούς, οι υπόλοιποι κάνουν ευχές.” (Ουάσιγκτον Ίρβινγκ)
 
Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και οι πλανήτες μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε μια στάση, μια και πέρα από την Πανσέληνο του μήνα, που πραγματοποιείται την Τρίτη και που δεν θα λέγαμε ότι έχει αρνητικό χρώμα ή ότι θα μας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα, υπάρχει μια έλλειψη όψεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό μας δίνει μια πολύ σημαντική δυνατότητα: Αυτή της… στάσης!
 
Τις ημέρες αυτές προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πιο πίσω και να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, προκειμένου να του θέσετε κάποια σοβαρά ερωτήματα:
Τελικά… τι πιστεύετε για τον εαυτό σας;
Τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα;
Τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα;
Πού θέλετε να φτάσετε;
Πώς έχετε σκεφτεί ότι θα τα καταφέρετε;
Πόσο πιστεύετε τελικά ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;
 
Ο κατάλογος των ερωτημάτων είναι μεγάλος και βεβαίως εσείς μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας, μια και αυτά δεν τελειώνουν ποτέ κι ο καθένας από εμάς έχει τη δική του λίστα…
 
Ωστόσο, πέρα από την έλλειψη όψεων, όπως είπαμε την εβδομάδα αυτή έχουμε δύο σημαντικά γεγονότα: το ένα είναι η ορθοδρόμηση του Ουρανού την Τρίτη και το άλλο είναι η αναδρομική κίνηση της Αφροδίτης το Σάββατο. Δύο γεγονότα, τα οποία έρχονται να ταράξουν τα νερά της καθημερινότητας, μα και πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα μας είτε θα ανατραπούν, είτε θα μπουν σε άλλη βάση…

Ο Ουρανός σε ορθή πορεία

Το ζήτημα λοιπόν είναι πόσο προετοιμασμένοι είμαστε για να αντιμετωπίσουμε την… ορμητικότητα του Ουρανού, καθώς πολλά πράγματα που μέχρι τώρα έδειχναν να μένουν σε μια σταθερή κατάσταση, επανέρχονται! Πρόκειται κυρίως για θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και που ενδεχομένως τα είχαμε αφήσει στην άκρη, τα είχαμε παραμελήσει ή απλώς κάναμε πως δεν τα βλέπαμε… Τώρα, και να θέλουμε δεν μπορούμε να κρυφτούμε… τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν από μόνα τους σε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που είχαμε φανταστεί ότι θα πάμε… Και συχνά οι αλλαγές αυτές θα είναι ξαφνικές, απότομες, από εκεί που δεν το περιμένουμε και με τρόπους που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί καν να τους βάλει το μυαλό μας!

Η ανάδρομη Αφροδίτη

Από την άλλη μεριά, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης έρχεται να σπείρει… διλήμματα, μια και θα είναι συχνές οι φορές που θα ανοίξουμε και πάλι το κουτάκι των ερωτηματικών, σε σχέση με τα πρόσωπα που έχουμε στη ζωή μας!
 
Είναι πολύ πιθανόν, ενώ όλα εξελίσσονται όμορφα και αρμονικά με το πρόσωπο που μας συντροφεύει, ξαφνικά ότι ο/η πρώην μας, να χτυπήσει την πόρτα μας και να ξυπνήσει όλα εκείνα τα συναισθήματα, που στο παρελθόν μας έκαναν να χάσουμε τον ύπνο μας για χάρη του… “Και τώρα τι γίνεται;” θα αναρωτηθούμε, μια και το νέο πρόσωπο είναι καλό… αλλά και το παλιό μας ξεσηκώνει!
 
Την εβδομάδα αυτή, αλλά και όλο το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, μιλάμε για τους πρώην, εκείνους που κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά, ίσως γιατί ο κύκλος τους δεν έχει κλείσει ακόμα … Ναι, η δεύτερη ευκαιρία είναι εδώ! Δύσκολα τα πράγματα… και εδώ απαιτείται αυτό, στο οποίο αναφερθήκαμε προηγουμένως: Η προετοιμασία!
 
Είναι σημαντικό να ψάξουμε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας τα ανεξερεύνητα και να ανακαλύψουμε τις βαθιές, τις πραγματικές επιθυμίες μας και να πιστέψουμε σε αυτές! Άλλωστε, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω την Κυριακή μας οπλίζει με επιμονή, αλλά και τη διάθεση συγκεκριμένων στόχων και σκοπών!
 
Το ζήτημα είναι πόσο ειλικρινείς είμαστε με τους εαυτούς μας, πόσο ξεκάθαρα και στοχεύουμε να θέτουμε εαυτόν στο δρόμο του μεγάλου μας ονείρου; Πόσο έτοιμοι είμαστε να αναλάβουμε πλήρως τις ευθύνες μας και να σταματήσουμε τις δικαιολογίες; Αυτή είναι και η μέρα που θα ξεκινήσουμε για την κορυφή!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Σ’ ακολουθώ… στην τσέπη σου γλιστράω
σαν διφραγκάκι τόσο δα μικρό
σ’ ακολουθώ και ξέρω πως χωράω
μες στο λακκάκι που έχεις στο λαιμό…
Η ψυχολογία σου θα μοιάζει σαν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, που δεν θα μπορεί να ησυχάσει με τίποτα, μια και τα διλήμματα πάνε κι έρχονται στην καρδιά σου, στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις πουθενά! Είναι ο έρωτας που σε ξεσηκώνει, καθώς μέχρι το τέλος Ιανουαρίου περνάς μια περίοδο όπου όλα γίνονται πολύ έντονα, τόσο μέσα σου όσο κι έξω σου! Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, η οποία έχει ξεκινήσει πρόσφατα, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να παρατηρήσεις τις λεπτομέρειές της και κατά πόσο το πρόσωπο αυτό σε αγγίζει ή σε εκφράζει… Από την άλλη μεριά όμως, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο του ανοίγματος ενός νέου κύκλου με έναν πρώην σου, που η καρδιά σου χτυπάει ακόμα γι’ αυτόν… Και εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά, στα οποία βεβαίως δεν έχεις όλες τις απαντήσεις! Το καλύτερο είναι να αφήσεις το χρόνο να δώσει εκείνος τις δικές τους λύσεις…
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω όσος καιρός και αν περάσει, το σίγουρο είναι πως έχετε πάντα κάτι να πείτε, κάτι να νιώσετε…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ψυχές και οι αγάπες
σιαμαίες αυταπάτες…
Και εκεί που λέτε πως τα πράγματα αρχίζουν πλέον να κυλάνε σε έναν πιο ήρεμο ρυθμό και η ερωτική σας ζωή αρχίζει πλέον να κινείται σε πιο ομαλά μονοπάτια και να την απολαμβάνετε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα, έρχεται ο πειρασμός… Ο πρώην σύντροφός σας! Και τώρα τι γίνεται; Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό; Ανοίγεις την πόρτα και δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία ή… την κλείνεις οριστικά, έχοντας πάρει τις αποφάσεις σου; Εδώ σε θέλω! Γιατί (ιδιαίτερα για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου) αυτά είναι τα σενάρια που γράφονται στην ερωτική σας ζωή το διάστημα αυτό, που βεβαίως δεν είναι εύκολα, ιδιαίτερα αν έχετε μία νέα σχέση στη ζωή σας… Από την άλλη μεριά όμως, είναι και αυτό που περιμένατε, ίσως και πολύ καιρό τώρα! Ίσως λοιπόν να είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι όμως και άκρως ενδιαφέροντα!
ΥΓ. Στον Ταύρο δύσκολα θα πείτε όχι… Αλλά και με τον Αιγόκερω, η χημεία που έχετε μεταξύ σας, δεν θα σας επιτρέψει να του κλείσετε την πόρτα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πέρασαν δυο μήνες σε ζητώ
και με πονάω
κόλλησαν οι δείχτες στο κενό
και πού να πάω
Πόσο μου λείπεις…
Είναι εκείνες οι σκέψεις, που γυρίζουν εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου, αλλά και η καρδιά σου, που σε οδηγεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο δρόμο… Θα τολμήσεις; Αυτό είναι το ερώτημα της εβδομάδας (αλλά και όλης της επόμενης περιόδου) που θα σε ταλαιπωρήσει, μια και όλα σε οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου). Τώρα είναι η ευκαιρία σου να χτυπήσεις την πόρτα του και να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα έχεις νοιώσει για εκείνον/εκείνη… Όλα αυτά, που για πολύ καιρό σε ταλαιπώρησαν και σε έκαναν και μόνο στο άκουσμα ενός ονόματος να χάνεις τον ύπνο σου, αλλά δεν τόλμησες ποτέ να εξομολογηθείς… Τώρα είναι η δική σου ώρα, η ευκαιρία που έψαχνες για να μιλήσεις ειλικρινά, να κοιτάξεις το άλλο πρόσωπο στα μάτια και να του πεις όλα όσα κράτησες κρυμμένα μέσα σου τόσο καιρό… Πρέπει να το τολμήσεις, δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να νιώθει και το άλλο πρόσωπο για σένα!
ΥΓ. Να ξέρεις πως ο Ταύρος πάντα έχει και αυτός με τη σειρά του πολύ βαθιά συναισθήματα για σένα και θα σε ακούσει, θα σε κατανοήσει και θα σε αγκαλιάσει…

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιο βράδυ μου ‘χες πει πως πρέπει
να γεννήθηκα για σένα, μόνο για σένα
Κι εγώ σε πήρα αγκαλιά και χάθηκα
στα μάτια σου τα μαγεμένα…
Την εβδομάδα αυτή κάνεις ένα σημαντικό restart στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, πιάνοντας το νήμα της ερωτικής σου ζωής και πάλι από την αρχή… Καταστάσεις και πρόσωπα, που μπορεί τον τελευταίο καιρό να τα ένιωθες… παγωμένα, επανέρχονται με ορμή, για να σε διεκδικήσουν και να τα διεκδικήσεις εκ νέου… Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα είναι εδώ και ξεκινούν από την αρχή! Και είναι πολύ πιθανόν τώρα να δώσεις και μια οριστική λύση σε ό,τι μπορεί να τυραννά το μυαλό ή την καρδιά σου… Ακόμα κι αν εσύ δεν έχεις καταλήξει κάπου οριστικά, είναι οι καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν και να σου ανοίξουν συγκεκριμένους δρόμους, στους οποίους θα πρέπει να κινηθείς… Και βεβαίως, θα σου δώσουν και τις πολυπόθητες λύσεις που ζητάς, όχι εύκολα, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πάρεις θέση απέναντι στα πρόσωπα που σε προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα… Αν ανήκεις στους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, η εσωτερική ένταση είναι αυτή που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις, μια και νοιώθεις έντονα την ανάγκη να διεκδικήσεις μια… ερωτική συμφωνία, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που η χημεία σου μαζί του ήταν και αυτή που έκανε πολύ βαθιές εγγραφές στην καρδιά σου και στο κορμί σου…
ΥΓ. Ο Κριός επανέρχεται, για να δώσει ένα οριστικό τέλος στα πράγματα… Με τον Αιγόκερω η χημεία είναι εκείνη που θα καθοδηγήσει και της εξελίξεις!
 
ΖΥΓΟΣ
Πού είναι η αγάπη που μ’ ανέβασε στα σύννεφα
Δώσε μου κάτι τώρα που πέφτω, να σωθώ
πού είναι η αγάπη να μου αποδείξει πριν το τέλος
αν είναι απάτη ή αν είναι κάτι μαγικό!
Διάλειμμα τέλος! Από την εβδομάδα αυτή, η ερωτική σου ζωή επανέρχεται με δριμύτερους ρυθμούς (ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου) και ανακινεί θέματα της προηγούμενης περιόδου, που μοιάζουν να έχουν ηρεμήσει, να έχουν ησυχάσει ή να έχουν ξεχαστεί… Όμως τίποτα δεν έχει κλείσει και τίποτα δεν έχει τελειώσει! Το αντίθετο, τώρα αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι και το ζήτημα είναι για εσένα… Τι αποφάσεις έχεις πάρει; Πόσο έχεις σκεφτεί ή επεξεργαστεί το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ή γάμο, τα πράγματα σαφώς και δυσκολεύουν αρκετά, πολύ περισσότερο αν το μεταξύ σας με τον σύντροφό σου, βρίσκεται σε ένα ευαίσθητο σημείο… Ο χρόνος και οι εξελίξεις είναι που θα καθορίσουν και τις τελικές αποφάσεις! Αν ανήκεις στους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου και για εσένα τα πράγματα βρίσκονται σε άμεση αναθεώρηση σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή και πολύ περισσότερο τον μόνιμο σύντροφό σου… Να ξέρεις πως ό,τι γίνεται, ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο, θα είναι και αυτό που θα σε απελευθερώσει πραγματικά και θα σε κάνει να νοιώσεις ξανά ζωντανός και έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου αυτό που νιώθεις πως σου ανήκει! Μη φοβηθείς τίποτα… Να βλέπεις πάντα το στόχο σου, δηλαδή τη δική σου ισορροπία!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Κριό κινείται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί… πρόσεξε πολύ τα βήματά σου, δεν είναι εύκολα! Αλλά και με τον Αιγόκερω οι καταστάσεις θα δείξουν και το ποιος τελικά θα είναι ο νικητής!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δωσ’ μου φωνή, δώσε μου χρώμα
κι όνειρο γίνε πλάνο μου
Πόσο μελό να γίνω ακόμα
για να κολλήσεις πάνω μου.
Την εβδομάδα αυτή επιστρέφεις δριμύτερος… μια και η ένταση στην ερωτική σου ζωή είναι και αυτή που σε καλεί να πάρεις θέση, απέναντι στα πρόσωπα και τις καταστάσεις… Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, η οποία από τη μια δεν σε αφήνει καθόλου αδιάφορο, από την άλλη σου εξάπτει το ενδιαφέρον, τη φαντασία αλλά και την ένταση! Μια και τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά ούτε και αδιάφορα, το αντίθετο μάλιστα! Κινείσαι σε πολλά επίπεδα από δω και πέρα, άλλα φανερά και άλλα κρυφά, μια και το… παρασκήνιο οργανώνει ενδιαφέρουσες ερωτικές συγκυρίες, με εκείνα τα πρόσωπα από το παρελθόν σου που για κάποιο λόγο σε συγκίνησαν βαθιά! Γι’ αυτό και ο κύκλος μαζί τους ανοίγει ξανά… Το πού θα τον πας και πόσο θα μπεις μέσα σε αυτό το παιχνίδι… είναι δική σου επιλογή!
ΥΓ. Με τον Ζυγό, σίγουρο είναι ότι έχεις πολλά ακόμα να ανταλλάξεις ή να μοιραστείς!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα σ’ όλα να με ζητάς
και όπου με βρίσκεις να με κρατάς
βάλε με ρούχο μέσα στο κρύο
κι όταν τρομάζεις
να σου λέω είμαστε δύο!
Ξέρεις, σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα πάντα γύρω σου… Αυτό κράτησε από δω και πέρα, ακόμα κι αν τώρα τα πράγματα σου φαίνονται δύσκολα, αξεπέραστα ή ακατόρθωτα! Ακόμα και αν νιώθεις την απογοήτευση να φωλιάζει στα μαλλιά σου και στη σκέψη σου, πίστεψέ το… μπορεί να αλλάξουν όλα, αρκεί να το θέλεις και να το πιστεύεις με όλο σου το είναι! Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική τους ζωή περνά σε μια άλλη φάση, φέρνοντας και πάλι πρόσωπα από το παρελθόν, που για κάποιο λόγο χρειάζεται για μια ακόμα φορά ο κύκλος στο μεταξύ τους να ανοίξει, προκειμένου να δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά αν μπορούν και αν πρέπει να είναι μαζί! Ναι, θα την έχετε την ευκαιρία που θέλετε, αυτό είναι σίγουρο! Το αν θα την εκμεταλλευτείτε όμως, είναι δικό σας θέμα… Για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου ο επαναπροσδιορισμός των θέσεών σας, θα είναι και αυτός που θα βάλει την τελική σφραγίδα στη σχέση σας… Όχι εύκολα, αλλά βεβαίως μπορείτε να τα καταφέρετε… Είπαμε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ευκαιρία της ευτυχίας είναι και για τους δύο… Πρόσεχε με τον Κριό, τα πράγματα είναι έκρυθμα!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχω ανάγκη μια σου λέξη
μια αλήθεια μες τις αυταπάτες
και μια αγκαλιά να με γιατρέψει
από θανάσιμες αγάπες
έχω ανάγκη να βουλιάξω
μέσα στο πιο βαθύ σου βλέμμα
απ’ την αλήθεια να τρομάξω
και να φουντάρω σ’ ένα ψέμα
Έλα, άφησε τη γνωστή, άκαμπτη στάση του “όλα ή τίποτα” και άνοιξε την πόρτα σου στο πρόσωπό που σε καλεί… Κάτι έχει να σου πει, άκουσέ το! Μία δεύτερη ευκαιρία μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλα μάτια, μια και το άτομο που στέκεται έξω την πόρτα σου δεν είναι τυχαίο για σένα και το ξέρεις! Όπως επίσης γνωρίζεις ότι ανοίγει ένας νέος ερωτικός κύκλος… Με κείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που δεν προλάβατε να τα πείτε όλα στο μεταξύ σας… Και τώρα και οι δύο νιώθετε ένα κενό και την ανάγκη να έρθετε και πάλι κοντά! Άνοιξε την πόρτα σου και καλωσόρισε το, είναι και αυτό στην ίδια δύσκολη θέση με εσένα… Και επειδή ο έρωτας θα έχει πάντα ανάγκη από την ευκαιρία αυτή της απόδειξης της ύπαρξης του, μην φοβηθείς και μη δειλιάσεις! Άκου μόνο την καρδιά σου, αυτή ξέρει καλύτερα…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα κινούνται στο πριν και στο τώρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Όπου να ‘ναι θα ‘ρθω να σε βρω 
Και το μυστικό μου να σου πω 
Το ‘ψαξα πολύ για να το πω σε σένα 
Κι έχανα πολύτιμο καιρό.
Αυτό που κυριαρχεί πλέον από δω και πέρα στη ζωή σου, είναι το ρήμα θέλω, διεκδικώ, μια και περνάς σε μια φάση, όπου όλα ενεργοποιούνται από την αρχή! Και δεν αφήνεις τίποτα και κανένα εμπόδιο να σταθεί μπροστά σου, προκειμένου να κατακτήσεις το στόχο σου! Που δεν είναι άλλος από αυτόν της καρδιάς σου, μια και τώρα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στην ερωτική σου ζωή, η οποία περνά σε μια φάση πιο σύνθετη, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου… Γιατί ανοίγει και ο κύκλος των φίλων, αλλά ενδεχομένως να έχει μέσα του κι ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά, για το οποίο φαίνεται πως η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπάει στο βλέμμα του, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Το σίγουρο είναι πως δεν θα το σκεφτείς και πολύ, μια και το ένστικτό σου, το συναίσθημά σου, η καρδιά σου, σε οδηγούν προς τα εκεί… Οι τελικές επιλογές, οι πράξεις, αλλά και το αποτέλεσμα, θα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη…
ΥΓ. Τόσο με τον Αιγόκερω, όσο και με τον Ταύρο, η χημεία σας είναι πολύ δυνατή για να την κρατήσεις σε φιλικό επίπεδο…

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς 
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω 
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά 
κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων 
Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο…
Μήπως τώρα τελευταία νοιώθεις να υπάρχει γύρω σου μια… ατονία και μια σκοτεινιά; Μήπως έχεις αρχίσει να βαριέσαι; Μην ανησυχείς καθόλου… το παιχνίδι, φίλε Κριέ, τώρα αρχίζει! Μπορεί σε όλο το προηγούμενο διάστημα να είχες διλήμματα, αμφιβολίες, πράγματα που σε κράτησαν πίσω, προκειμένου να επεξεργαστείς τη θέση σου, τις καταστάσεις, τα πρόσωπα, όμως τώρα (ιδιαίτερα για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου) τα γεγονότα αλλά και οι διαθέσεις σου αποκτούν μια άλλη δυναμική, η οποία δεν έχει σκοπό να σταματήσει μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα! Τα θέλεις όλα… και τα θέλεις τώρα! Η γνωστή και προσφιλής σου μέθοδος! Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ορμητικότητα ενός Κριού, που πήγαινε να κατακτήσει το στόχο του! Αν ανήκεις στους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας περνάει από έντονη αμφισβήτηση… Ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος; Αυτό που θέλεις ή αυτό που πρέπει; Είναι πολλά τα διλήμματα που θα σε ταλαιπωρήσουν όλο το επόμενο διάστημα και που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου, μια και η καρδιά, όταν συναγωνίζεται τη λογική βγαίνει πάντα πιο δυνατή! Και είναι κι εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που τριγυρνάει συνέχεια, βασανιστικά μες στο μυαλό σου και μεγαλώνει το δίλημμά σου… Προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς; Δύσκολος ο κύκλος τούτος για την ερωτική σου ζωή, αλλά και με πάρα πολύ ενδιαφέρον, μια και θα ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου, που δεν ήξερες ότι τις έχεις! Αλλά έτσι είναι ο έρωτας, σε βάζει στη διαδικασία της ανακάλυψης χαμένων θησαυρών… Κι έτσι, πού ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις το δικό σου!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα στο μεταξύ σας βρίσκονται υπό έντονη αναθεώρηση, αλλά και με τον Αιγόκερω κινούνται στα όρια…
ΛΕΩΝ
Κλείσε τα μάτια, κλείσ’ τα και χόρεψέ μου, 
γίνε κομμάτια, τη νύχτα χάρισέ μου, 
άνοιξ’ τα χέρια, σήκω και χόρεψέ μου, 
μέχρι τ’ αστέρια, τη νύχτα χάρισέ μου...
Και να, που το παιχνίδι αρχίζει ξανά, πιο έντονο, πιο ορμητικό, πιο διεκδικητικό, μια και δεν θα υπάρξουν περιθώρια πλέον για ερωτηματικά και αμφισβητήσεις… Όλα είναι εδώ και εσύ πρέπει να επιλέξεις και να πάρεις θέση απέναντι στα πράγματα και, βεβαίως, στα πρόσωπα! Η όλη ιστορία στη ζωή σου είναι τα πρόσωπα… με ποιο θα επιλέξεις να μείνεις και ποιο θα αφήσεις πίσω σου! Το σίγουρο είναι πως αλλάζεις πολλά, μια και ανοίγει ένας νέος κύκλος την ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν και με ένα άτομο από το παρελθόν σου, που η ανάγκη σου να βρίσκεσαι μαζί του σε κάνεις να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου ή ακόμα και στις σχέσεις σου. Έτσι κι αλλιώς, εκείνο που σε καθοδηγεί πάντα είναι η καρδιά σου, και ο έρωτας δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για διλήμματα και αμφιβολίες! Το συναίσθημα είναι πάντα πιο δυνατό από οτιδήποτε άλλο… Ετοιμάσου λοιπόν για νέες κατακτήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατός, αλλά και να ζήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Όχι εύκολα, αλλά το σίγουρο είναι ότι αξίζει τον κόπο!
 
ΥΓ. Με τον Κριό ο κύκλος ανοίγει ξανά…
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κι αν είναι αργά,
δεν είναι αργά για θαύματα!
Όλα στα… κόκκινα από δω και πέρα! Όσο κι αν μπορεί να ένιωθες το διάλλειμα να σε ξεκουράζει, η ερωτική σου ζωή επανέρχεται δριμύτερη και με άγριες διαθέσεις (ιδιαίτερα για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου)! Και βεβαίως, ό,τι και αν είχες αφήσει πίσω σου, είναι πολύ πιθανό να το ξαναβρείς μπροστά σου, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά και τίποτα δεν είναι δεδομένο! Η διάθεσή σου πάντως είναι αυτή του να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως απασχολεί έντονα στο μυαλό σου, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος… Και βεβαίως, τα γεγονότα, που συχνά είναι τόσο ανατρεπτικά και ξαφνικά, ποτέ δεν προλαβαίνεις να τα παρακολουθήσεις… Όλα αρχίζουν ξανά και είναι στο χέρι σου πλέον να τα δρομολογήσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ… Μην σκεφτείς τίποτα… μόνο την καρδιά σου! Γι’ αυτήν αξίζει κάθε θυσία και κάθε ανατροπή!
ΥΓ. Με τον Κριό τα πάντα γίνονται σαν να έχουν πάρει τον δικό τους δρόμο… μαγικά!
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2013 00:00:00