blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… ο Ήλιος στους Ιχθείς αναδεύει τα νερά του συναισθήματος, την εβδομάδα 17 ως 23 Φεβρουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… ο Ήλιος στους Ιχθείς αναδεύει τα νερά του συναισθήματος, την εβδομάδα 17 ως 23 Φεβρουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Με Ήλιο στους Ιχθείς συμβαίνουν εκείνα τα ταξίδια του μυαλού, που κάποιες ώρες γίνονται πιο δύσκολα, σαν να βουτάς σε ένα βαθύ, σκοτεινό βυθό… απ’ όπου νιώθεις ότι δεν υπάρχει καμία χαραμάδα για να μπει το φως…

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο την ημέρα της Τρίτης, μας κάνει να ταξιδεύουμε σε κείνα τα βαθιά, ανήλιαγα πελάγη του μυαλού μας, εκεί που κρύβονται οι προσωπικοί δαίμονες του καθενός μας… Αυτούς που θα φτιάξει το μυαλό μας, οδηγούμενο από τις δικές του φοβίες και τα δικά του πάθη… Εκεί που δεν υπάρχει διέξοδος, μια και οι σκέψεις γίνονται φυλακή της ψυχής και του συναισθήματος… Εκεί που ο έρωτας δεν μπορεί να βρει καταφύγιο ούτε καν στο όνειρο!

Ο Ήλιος στους Ιχθείς

Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή τη μετακίνηση του Ήλιου του στο ζώδιο των Ιχθύων αναδεύει τα νερά του συναισθήματος και ανοίγει πανιά για ένα ταξίδι, όπου τον πρώτο και τον κύριο λόγο έχει η καρδιά και η φαντασία… Ταξιδεύουμε στις θάλασσες εκείνες, όπου μας πηγαίνουν οι επιθυμίες… αυτές, οι πολύ βαθιές!
 
Ο έρωτας αποκτά μια άλλη διάσταση, γίνεται εξώκοσμος, μυστηριακός, κινείται στον δικό του κόσμο και ντύνει μ’ εκείνα τα αέρινα πέπλα του τις καρδιές και τα σώματα…

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα

Την Κυριακή, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ανοίγει την πόρτα στη χώρα του ονείρου, εκεί που τα πάντα μπορούν να συμβούν! Εκεί που το κάθε τι φτιάχνεται από το ύφασμα των επιθυμιών μας, εκεί που έστω και για μια στιγμή, μπορούμε να είμαστε αυτό που έχουμε οραματιστεί, όλα εκείνα τα βράδυα που σχεδιάζαμε το αύριο…
 
Εκεί που το όνειρο μπορεί, να αποκτήσει οντότητα! Εκεί που ο Έρωτας αποκτά τις διαστάσεις που εμείς του δίνουμε, έστω και για μια στιγμή!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπλοκαρίσματα, αλλά και ευκαιρίες!
Ναι, μπορεί να νιώσεις το μυαλό σου να χάνεται σε κείνους τους γνωστούς λαβύρινθους, όπου συχνά μπερδεύεσαι στην διαδρομή σου, χωρίς να μπορείς να βρεις διέξοδο (και περισσότερο εσύ του τρίτου δεκαημέρου), όπου το συναίσθημα μοιάζει να λειτουργήσει σαν παγίδα και να νοιώθεις μπλοκαρισμένος, χωρίς να ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Μην βιάζεσαι… Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει μακρινό προορισμό και θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πολύ κοντά σε όλα αυτά, τα οποία έχεις επιθυμήσει ή ονειρευτεί… Ο έρωτας επιφυλάσσει τις δικές του εκπλήξεις και τα δικά του δώρα στη ζωή σου, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Πολύ πιθανόν και με ένα πρόσωπο, με το οποίο είσαι εκ διαμέτρου αντίθετος σαν προσωπικότητα… Ωστόσο, αυτό είναι και το σημείο της έλξης στο μεταξύ σας. Μπορεί ακόμα κι ένα κοινό ενδιαφέρον, να σας φέρνει πιο κοντά. Αλλά και εσένα που έχεις ήδη μια σχέση, ο άνεμος της ανανέωσης θα σε ταξιδέψει σε πολύ όμορφα νερά…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ο κύκλος που ανοίγει, μοιάζει μαγικός… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου…
Είναι η υδάτινη φύση σου που ενεργοποιείται το διάστημα αυτό και προκαλεί όλα εκείνα τα γεγονότα που συμβαίνουν ή θα συμβούν, κατά πως τα σχεδιάζεις… Μια και το ταξίδι έχει έναν και μόνο προορισμό: τον έρωτα! Είσαι εσύ που ανοίγεις περισσότερο, σαν ένα λουλούδι στο φως του πρωινού, έτοιμο να δεχτεί την ευλογία του φωτός, την ευλογία του έρωτα… Η ερωτική σου ζωή αποκτά νέο, ολοκαίνουργο χρώμα. Δεν έχει σημασία αν ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση… Εσύ λειτουργείς διαφορετικά, αισθάνεσαι διαφορετικά, και την μεταμορφώνεις! Αλλά και πολλά νέα, πανέμορφα χρώματα έρχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά σου και να την απογειώσουν (περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου). Ναι, μπορείς να ζήσεις το όνειρο όπως το έχεις σχεδιάσει, μια και θα υπάρξουν οι ευκαιρίες εκείνες, που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου… Εσύ του τρίτου δεκαημέρου μην βιαστείς να νοιώσεις απογοήτευση, αν τα πράγματα προς στιγμήν δείχνουν μπλοκαρισμένα… Παρακάτω, θα έρθει και η δική σου σειρά!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ανοίγει ένας νέος, ονειρικός κύκλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Νέα εποχή στην ερωτική σου ζωή!
Είναι η δική σου εποχή! Αυτή, που θα πετάξει από πάνω της όλη την μουντάδα και σκοτεινιά του χειμώνα και θα σου ανοίξει την πόρτα σε νέα δεδομένα και νέες ευκαιρίες… Ναι, είναι η δική σου… άνοιξη αυτή που ξεκινά την εβδομάδα αυτή! Και μπορεί (περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου) τα… χρώματα του μυαλού σου να μην έχουν αποκτήσει ακόμα εκείνη την καθαρότητα που θα έπρεπε, ή ακόμα και μια εμπλοκή με τον ερωτικό σου σύντροφο να μην σε αφήνει να δεις καθαρά και με περισσότερη αισιοδοξία, όμως η άνοιξη είναι εδώ, σ’ εσένα, και αργά ή γρήγορα θα επισκεφτεί και το δικό σου δεκαήμερο! Τώρα, την τιμητική σου έχεις εσύ των πρώτων ημερών, μια και ο έρωτα περνά από το δικό σου κατώφλι. Αν έχεις ήδη μια σχέση, τροφοδοτείται από την αστείρευτη πηγή των συναισθημάτων σου… Όμως πολύ πιθανόν και μια νέα γνωριμία να σε κάνει να πιστέψεις πως ναι, συμβαίνουν και θαύματα! Συμβαίνουν, απλά μπορεί να κρατούν μόνο μια στιγμή… Μια και ο έρωτας ακολουθεί τους δικούς του χρόνους και ρυθμούς… Μην βιαστείς ωστόσο να τον εμπιστευτείς, τουλάχιστον όχι από την πρώτη στιγμή!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, μπορεί η απόσταση στο μεταξύ σας να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, όμως με έναν άλλο Ιχθύ ο… βυθός μοιάζει τελείως διαφορετικός, όταν κολυμπάς μαζί του… Και με τον Αιγόκερω επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Νέες προκλήσεις…
Εκείνο που αλλάζει, είναι το… μέσα σου, σαν να άνοιξες ξαφνικά μια πόρτα και ξεχύθηκαν από μέσα χιλιάδες συναισθήματα, που σε κατακλύζουν, αλλά και σε μπερδεύουν… Μια και εσύ έχεις μάθει περισσότερο την δράση… με το συνάισθημα τα χάνεις, δεν σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς! Μα να τώρα, στα δύσκολα σε θέλω! Και πολύ πιθανόν όλα να φαίνονται σαν ένα… μπερδεμένο κουβάρι και πουθενά δεν μπορείς να βρεις την άκρη του… Η ερωτική σου ζωή σου δημιουργεί… σωρεία διλημμάτων… Προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείς; Τι θέλεις από τον άλλον; Τι ζητάς για τον εαυτό σου; Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σου γυρνά σε εκείνη την… παλιά ιστορία, που ακόμα και αν έχεις φύγει από κοντά της, δεν την έχεις κλείσει μέσα σου. Το συναίσθημα γίνεται όλο και πιο βαθύ και η απόσταση επίσης… Στον κύκλο αυτό ο έρωτας θα κινηθεί υπόγεια, μυστικά, παράνομα, πυροδοτώντας μοναδικά συναισθήματα, ένταση, πάθος, αλλά και ερωτηματικά! Θα την βρεις την άκρη, είναι σίγουρο, ακόμα και αν πρέπει να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου… Κριός είσαι, και για σένα πάντα μια νέα αρχή είναι και μια πρόκληση, που πρέπει να ξεπεράσεις! Και βεβαίως, να βγεις νικητής!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο ο κύκλος δεν έχει ακόμα κλείσει, ακόμα και αν έτσι νομίζεις… Με τον Λέοντα ο έρωτας κινείται στα… σκοτεινά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΛΕΩΝ
Ο… χορός των συναισθημάτων!
Στον κύκλο αυτό, περνάς στον βαθύ ωκεανό των… συναισθημάτων! Μόνος και συχνά με πολύ έντονα διλήμματα και ερωτηματικά να κάνουν βόλτα μέσα στο μυαλό σου, ταλαιπωρώντας την σκέψη σου και τη καρδιά σου. Δεν ξέρεις πού κατευθύνεσαι, ξέρεις μόνο πως… επιθυμείς! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, το πρόσωπο από το παρελθόν, αυτό που κάνει την καρδιά σου ακόμα να χτυπά δυνατά, φαίνεται πως συνεχίζει να μπλοκάρει την σκέψη σου και να μην σε αφήνει να το ξεπεράσεις… Να γυρίσεις πίσω ή να πας παρακάτω; Να ξέρεις πως όσο υπάρχει σκέψη και καρδιοχτύπι, υπάρχει και συνέχεια… Μην παλεύεις να ξεφύγεις! Για εσένα των πρώτων ημέρων, μια άκρως αισθησιακή ερωτική εμπειρία, φαίνεται να ξεσηκώνει άγριο χορό στο μυαλό και το κορμί σου… Μην της δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν που πρέπει, μπορεί να απογοητευτείς… Φρόντισε απλά να την απολαύσεις, με όλες σου τις αισθήσεις!
 
ΥΓ. Το παιχνίδι με τον Ιχθύ είναι πάντα πολύ δυνατό και άκρως διεγερτικό! Με τον Υδροχόο, το μεταξύ σας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή στις παγίδες…
Περίεργη εποχή… Το νοιώθεις άλλωστε, μια και η διαθέσεις σου κινούνται μέσα σε ένα διπολικό σχήμα, που πότε σε εκτοξεύουν στην απόλυτη αισιοδοξία και πότε σε κάνουν να χάνεσαι μόνος και χωρίς προορισμό! Και περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σου ζωή δείχνει να σου δημιουργεί ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, απ’ όπου δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις ούτε τι συμβαίνει σε εσένα, αλλά ούτε και στο άλλο πρόσωπο… Όλα μοιάζουν να κινούνται πάνω σε μια κινούμενη άμμο, απ’ όπου δεν έχεις τίποτα για να κρατηθείς… Και βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μπλοκαρισμένος, μια και δεν υπάρχει κάτι για να σε βοηθήσει… Μόνο ο χρόνος είναι σύμμαχός σου την περίοδο αυτή… Για εσένα των πρώτων ημερών, ενδεχομένως η κατάσταση να γίνει από ασαφής ως και… χαοτική! Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν έχεις μια μόνιμη σχέση μπορεί να νοιώσεις πως δεν σου είναι εύκολο να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό να δημιουργήσει μια προσωρινή απομάκρυνση… Για εσένα που ανήκεις στους μοναχικούς Τοξότες, είναι πιθανό ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να σου δημιουργήσει πολλά διλήμματα και ερωτηματικά, αλλά και πολύ πάθος… Και εδώ όμως, χρειάζεται χρόνος!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, όλα μοιάζουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς και… συχνότητες! Με τον Δίδυμο, ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Άνοιγμα στις επιθυμίες!
Ανοίγει ο κύκλος των επιθυμιών, που θα σε οδηγήσει πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύεσαι και θα σε αποζημιώσει για οτιδήποτε μπορεί να σε ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα (αρχικά, περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου). Και βέβαια, μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που τώρα περνά σε μια πιο ''φευγάτη'' κατάσταση, πιο ονειρική, με μια τάση να σε ταξιδέψει, να σε απογειώσει και να σου ξυπνήσει όλα εκείνα τα υπέροχα συναισθήματα, που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου αλλά και την καθημερινότητά σου… Και αν ήδη έχεις μια σχέση, θα νοιώσεις πως το άλλο πρόσωπο έχει την διάθεση να έρθει πιο κοντά σου, να μοιραστεί μαζί σου την αγάπη του! Μια ρομαντική ατμόσφαιρα που πλανιέται γύρω σας, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε το μεταξύ σας… Αλλά και για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, ένα πρόσωπο, πιθανόν και μέσα από τον κύκλο των φίλων σου, έρχεται να μεταμορφώσει τις μέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου… Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, που η ''ιστορία'' με τον/την πρώην σου σε ταλαιπωρεί και σε προβληματίζει, μπορεί να περνάς δύσκολα, να νοιώθεις να τριγυρνά στο μυαλό και τα όνειρά σου και να μην ξέρεις πως να το χειριστείς… Περνάς δύσκολα, μα να ξέρεις: Ο κύκλος δεν έχει κλείσει!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με τον Ιχθύ, το ταξίδι τώρα ξεκινά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι η ώρα για αποφάσεις…
Μπορεί να νοιώσεις πως όλο αυτό το διάστημα κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, πως δεν ξέρεις προς τα που να κινηθείς και ένα σωρό αμφιβολίες και διλήμματα έχουν φωλιάσει στο μυαλό και την καρδιά, συχνά ακινητοποιώντας σε… Για σκέψου όμως λίγο, μήπως όλα αυτά είναι και λίγο παράλογα; Μήπως τους δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι πρέπει; Ωστόσο, γεγονός είναι πως η ερωτική σου ζωή θα σε προβληματίσει αρκετά την εβδομάδα αυτή και θα σε ζορίσει η ανάγκη σου να πάρεις μια απόφαση (περισσότερο εσύ του τρίτου δεκαημέρου)… Καλό είναι πάντως να δώσεις χρόνο, γιατί τώρα… μάλλον δεν είναι ώρα για οριστικές αποφάσεις… Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μια… ειδυλλιακή κατάσταση που εμφανίζεται μπροστά σου, ένα πρόσωπο το οποιο φαίνεται να… ξεσηκώνει θύελλες συναισθημάτων, καλύτερα να μην το εμπιστευτείς… Τουλάχιστον, όχι από την αρχή!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο μπορεί να περνάς δύσκολα, αλλά το πράγμα έχει και συνέχεια! Με τον Ιχθύ αποφεύγεις τα… σοβαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλάζουν οι καθημερινοί σου ρυθμοί…
Είναι πολύ πιθανό τώρα να νοιώσεις ένα μεγαλύτερο ρεύμα να σε παρασύρει σε… άγνωστες κατευθύνσεις, σε μέρη που δεν έχεις βρεθεί ξανά, καθώς και σε πρόσωπα, με τα οποία έρχεσαι σε επαφή για πρώτη φορά… Έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι και οι εξελίξεις του, μια και μπορεί να υπάρχει ασάφεια, υπάρχει όμως και ενδιαφέρον! Και παρόλο που η ανάγκη σου είναι πάντα αυτή του να ξέρεις πού πηγαίνεις και βεβαίως να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων, καλό είναι τώρα να αφεθείς στην ροή, γιατί… τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Και περισσότερο για σένα του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα μπορεί να εξελιχτούν παντού, στο δρόμο, στην τράπεζα, στο… λογιστικό γραφείο, στην εφορία… Ο έρωτας υπάρχει παντού και παραμονεύει να σε χτυπήσει με τα βέλη του! Αλλά και εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, περνάς σε μια πιο ρομαντική διάθεση, που θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες του, αλλά και αυτός τις δικές σου! Εσύ του τρίτου δεκαημέρου, μήπως γίνεσαι πολύ απαιτητικός από τον άλλον; Μήπως λειτουργείς με άξονα μόνο τις δικές σου ανάγκες και όχι του προσώπου που σε ενδιαφέρει; Πρόσεξε, γιατί αυτό έχει και συνέπειες…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ταξιδεύεις σε νέα όνειρα και νέα πραγματικότητα! Προσοχή στην σχέση σου με τον Σκορπιό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρίες, αλλά και εντάσεις…
Νοιώθεις προβληματισμένος; Πως ό,τι και αν σκέπτεσαι την μία στιγμή, ακριβώς την επόμενη το αναθεωρείς; Μην ανησυχείς, είσαι απόλυτα συμβατός με την… φύση σου! Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή, κάτι δείχνει να σε προβληματίζει περισσότερο. Πιθανόν κι εκείνο το τηλεφώνημα που θέλεις να κάνεις στο πρόσωπο από το παρελθόν και δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση που θα πάρεις… Μια και όλο αυτό το διάστημα, το μυαλό σου βρίσκεται ανάμεσα στο… τώρα και το πριν! Συμβουλή: Κάνε το και ας το μετανιώσεις! Μπορεί όμως να ακούσεις και αυτό που περιμένεις… Αν δεν το κάνεις, πώς θα το μάθεις, μια και όπως όλα δείχνουν, η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμα (περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου)! Για εσένα των πρώτων ημερών, η κοινωνική σου ζωή περνά σε πολύ έντονη δραστηριότητα και είναι πολύ πιθανό μια συνάντηση να σου ανανεώσει την διάθεση, με ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα ξυπνήσει εκείνη την… έμφυτη περιέργειά σου και θα θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα… Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν αυτό που βλέπεις να μην είναι και αυτό που νομίζεις… Γι’ αυτό… το νου σου!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ προσέχεις το… κολύμπι, σε νερά που δεν γνωρίζεις! Με τον Υδροχόο, έχετε ακόμα πολλά να πείτε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Δώσε χρόνο σε όλα!
Κάτι νοιώθεις πως δεν σου πηγαίνει καλά την εβδομάδα αυτή σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, που δείχνει να σε λειτουργεί μέσα από έντονους προβληματισμούς και διλήμματα, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να νοιώθεις και μια μεγαλύτερη απόσταση από τον σύντροφο σου και αυτό να μην σου αρέσει, αλλά να μην ξέρεις και πώς να το χειριστείς… Αυτό ενδεχομένως να μεγαλώνει την ανασφάλειά σου, αλλά να σου δημιουργεί γενικότερα κι εκείνες τις πιο απαισιόδοξες σκέψεις και σενάρια, που όμως δεν σε βοηθούν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Οπότε, καλό είναι να προσπαθήσεις να μην παρασυρθείς και να δώσεις χρόνο στις εξελίξεις να σε οδηγήσουν… Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το κλίμα αρχίζει να κινείται σ’ εκείνους τους πιο… ασαφείς ρυθμούς, ξέρεις, που άλλα προγραμματίζεις και άλλα σου βγαίνουν στην πορεία. Κι εκείνον τον έρωτα που ''παίζει'' στο περιβάλλον της δουλειάς σου, απόφυγε να τον εμπιστευτείς. Γενικότερα, την εβδομάδα αυτή ο έρωτας είναι πολύ… παραπλανητικός και γεμάτος δυσκολίες… Το νου σου!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο υπάρχει μια ένταση και μια απόσταση στο μεταξύ σας. Τον Ιχθύ δεν τον εμπιστεύεσαι με τίποτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφέσου στην ροή των εξελίξεων!
Μάλλον δεν μοιάζεις και πολύ σίγουρος, σχετικά με το ποια κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Ακόμα και αν ήδη έχεις μια σχέση, φαίνεται πως κάπου αλλού τριγυρίζει το μυαλό σου, σε ένα άλλο πρόσωπο ίσως, που για κάποιο λόγο, το τελευταίο διάστημα σε έχει ξεσηκώσει (περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου) και αυτό λειτουργεί αρκετά πιεστικά για την ψυχολογία σου. Ένα άλλο σενάριο λέει πως μάλλον την εβδομάδα αυτή, υπάρχει ένα είδος απομάκρυνσης από τον ερωτικό σου σύντροφο. Όπως και να έχει, θα υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα σε κάνουν να πιεστείς… Ωστόσο καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί παρακάτω το σίγουρο είναι πως θα τις αναθεωρήσεις, αφού η ερωτική σου διάθεση έχει ακόμα να περάσει από πολλές διαδρομές, πριν καταλήξει κάπου οριστικά! Κι επειδή γενικότερα το διάστημα αυτό όλα περνούν σε μια φάση πιο… απροσδιόριστη, που για αλλού θα ξεκινάς και αλλού θα βρίσκεσαι και βεβαίως, δεν είναι καθόλου σίγουρο, σε ποια… αγκαλιά θα κοιμάσαι, το καλύτερο είναι να αφεθείς στην ροή των γεγονότων! Αυτά θα σου δείξουν και τον δρόμο που είναι ο καλύτερος για σένα! Για καλό και για κακό πάντως, το διάστημα αυτό απόφυγε τις… επενδύσεις και περισσότερο τις συναισθηματικές!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Παρθένο, το μεταξύ σας μπορεί να βρίσκεται σε αρκετή απόσταση… Ο Σκορπιός σε προβληματίζει… πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2014 00:00:00