blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας για την εβδομάδα 18 έως 24 Νοεμβρίου

Ας πιάσουμε το νήμα από την αρχή… Μια και… τι είναι ο έρωτας; Ένα κουβάρι, που πότε βρίσκουμε την άκρη του και τις περισσότερες φορές, μπερδεύεται τόσο πολύ, που δεν ξέρουμε από πού θα ξεκινήσουμε και πού θα τελειώσουμε… Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα, το κουβάρι είχε γεμίσει κόμπους… άλυτους, που συχνά χρειάστηκε να κοπούν, για να δημιουργήσουν νέες άκρες, νέα ξεκινήματα, νέες διαδρομές…
 
Και την εβδομάδα αυτή οι ουρανοί μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση, μια και οι επιθυμίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Πάντα θα νιώθουμε την ανάγκη να ακούμε την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά, γιατί τελικά το συναίσθημα είναι ο μεγαλύτερος πυροδοτικός μηχανισμός στον άνθρωπο, αυτό που μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε μια στιγμή!

Το εξάγωνο Άρη-Δία

Και είναι το εξάγωνο του Άρη με τον Δία που εντείνει τα πάθη και γυρεύει να τραφεί μ’ εκείνη την ερωτική ένταση, που θα το κάνει να απογειωθεί… Άλλωστε, ο έρωτας έχει να κάνει και με τη δημιουργία… είναι η ώθηση, τα φτερά που φυτρώνουν στην πλάτη μας και μας κάνουν να προσπερνάμε οποιοδήποτε εμπόδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι, για να πετύχουμε αυτά που έχουμε ονειρευτεί…
 
Και αυτό για κάποιους είναι η επιτυχία και η αναγνώριση, για την οποία έχουν δουλέψει, έχουν πολεμήσει, έχουν κατακτήσει! Ναι, θα μπορούν να χαμογελάνε, μια και το πρόσωπο που θα βρεθεί κοντά τους, είναι αυτό που έχουν επιλέξει…

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Αλλά και λίγο παρακάτω, το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα μιλήσει από καρδιάς σε όποιον θα είναι ανοιχτός να ακούσει εκείνη τη φωνή, που θα φτάσει πολύ βαθιά στην ψυχή… Είναι η εξομολόγηση, που πολλές φορές θα μας αφήσει άφωνους από τις αποκαλύψεις του άλλου… Είναι το παρασκήνιο, που θα βγει στην επιφάνεια και θα μας καθηλώσει… Είναι το πάθος, που δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε!

Ο Ήλιος στον Τοξότη

Και βέβαια, την Παρασκευή ο Ήλιος φεύγει από τα σκοτεινά και δύσβατα μονοπάτια του Σκορπιού και περνά στο φως του Τοξότη, ζεσταίνοντας με τις ακτίνες του όλες αυτές τις καρδιές που ταλαιπωρήθηκαν από τον έρωτα, αλλά και δίνοντας εκείνη την πνοή της αισιοδοξίας και της λάμψης…

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Για το Σάββατο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενισχύει τις σχέσεις που έχουν ηλικιακές διαφορές, αλλά δημιουργεί και την ανάγκη να σταθούμε και να προσφέρουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Η εβδομάδα κάνει φινάλε την Κυριακή, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας αυτές τις ευαισθησίες, που μας κάνουν δεκτικούς στην όποια επιρροή μπορεί να μας αγγίξει βαθιά και που βέβαια δεν είναι πάντα αληθινή… Συχνά ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή μας είναι ντυμένο με το χρώμα των επιθυμιών μας, γι’ αυτό και νιώθουμε άνετα μαζί του, γι’ αυτό και θέλουμε να το εμπιστευτούμε. Όμως, η πλάνη είναι συνοδευτική της όψης, γι’ αυτό καλό είναι να ζήσουμε, να αφεθούμε, αλλά να κρατήσουμε και κάτι για μετά… Έτσι, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και πάλι με την ίδια διάθεση αυτό το μακρύ, ερωτικό ταξίδι…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Σύννεφα του γιαλού θε ν’ αρματώσω
Θα ’μαι στο πλάι σου και ας ματώσω…
Μακρύ το ταξίδι, ατελείωτο… και οι αποσκευές σου φορτωμένες με χίλια δύο όνειρα… Όμως τώρα ξέρεις πως έχεις μια προοπτική κι ο δρόμος έχει αρχίσει να γίνεται πιο βατός, μπορείς να περπατήσεις πιο εύκολα… Η εβδομάδα αυτή σου κάνει ένα πολύ σημαντικό δώρο: σε οπλίζει με μια εσωτερική δύναμη, αυτή που χρειάζεσαι για να πολεμήσεις τους δαίμονές σου, αλλά ρίχνει και το φως του ήλιου στην καρδιά σου, που σε ζεσταίνει γλυκά και σε κάνει να βλέπεις την άλλη πλευρά της ζωής… τη φωτεινή, εκείνη που ονειρεύεσαι όταν κλείνεις τα μάτια σου τις νύχτες… Ο έρωτας είναι και αυτός στο πλευρό σου, έτοιμος να σ’ αγκαλιάσει, να σου δοθεί, να σε απογειώσει και να σε βοηθήσει να φθάσεις στον αρχικό σου στόχο… Τα γεγονότα είναι πολλά, και αυτά που έχουν συμβεί, αλλά και αυτά που θα συμβούν παρακάτω. Τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου είναι εκείνα που χρειάζεσαι, για να σταθούν κοντά σου με ένταση, με πάθος και με ορμή… Αυτή που ταιριάζει στην πύρινη φύση σου… αυτή που ταιριάζει στη ζωή!
ΥΓ. Με τον Τοξότη τα πράγματα γίνονται ανεξέλεγκτα· τα πάντα μπορούν να συμβούν! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Να μου το πεις… το σ’ αγαπώ και πάλι
να μου το πεις… η αγάπη είναι ζάλη!
Ήταν πολλές οι φορές που ένιωσες πως έχεις να ανέβεις ένα τεράστιο βουνό, γεμάτο κακοτράχαλα μονοπάτια, βράχους και αδιέξοδα… Συχνά ένοιωσες ότι δεν μπορείς ν’ ανέβεις άλλο προς τα πάνω, προς την κορυφή, όμως σκέψου κάτι: Έχεις κάνει τη μεγαλύτερη διαδρομή, αν γυρίσεις και κοιτάξεις πίσω σου, θα φανεί ότι η απόσταση που έχει διανύσει είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που σου έχει μείνει για να φτάσει στο τέρμα… Την εβδομάδα αυτή πάντως, κανείς μια στάση για ανεφοδιασμό. Ξέρεις, ελπίδες, όνειρα, που ανανεώνονται από εσωτερική δύναμη και διάθεση… Ναι, μπορείς να φτάσεις στο τέρμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ο έρωτας έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου την περίοδο αυτή, να σε γεμίσει αποφασιστικότητα, ένταση και δράση, για να σε ρίξει ξανά στη μάχη, μια και μόνο ο έρωτας μπορεί να σε οπλίσει με εκείνη τη μοναδική διάθεση να διεκδικήσεις τη ζωή… Παρακάτω θα δεις το αληθινό του πρόσωπο, τώρα όμως υπάρχει διάλειμμα, για αναδιοργάνωση και ανασύνταξη δυνάμεων… Τα καλύτερα έρχονται!
ΥΓ. Ο Τοξότης είναι αυτός που θα σου ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και θα νιώσεις πως όλος ο χρόνος που πέρασες διαγράφεται μπροστά σε αυτό που θα συναντήσεις! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πες το κι έγινε…
πες το κι έγινε μωρό μου
η μέρα έφυγε
και τι έγινε μικρό μου…
η νύχτα αρχίζει και…
πες το κι έγινε!
Την εβδομάδα αυτή έχεις την τιμητική σου, μια και αφήνεις πίσω σου σιγά-σιγά όλα αυτά, που το προηγούμενο διάστημα σε προβλημάτισαν, σε άγχωσαν, σε πίεσαν, και έχει έρθει η ώρα να μπεις στη φωτεινή πλευρά της ζωής, έτσι όπως την ορίζει η φύση σου… Καλό όμως είναι να προσέξεις κατά την μετάβαση από το σκοτάδι στο φως, μια και η επιθυμία σου για ζωή είναι πολύ έντονη και είναι πιθανό, εκεί έξω που θα βγεις, να συναντήσεις πράγματα ή συναισθήματα, που έχεις πολύ καιρό να νοιώσεις, και αυτό να σε κάνει ιδιαίτερα επιρρεπή στα πρόσωπα και τις καταστάσεις… Ίσως να αντιληφθείς πως… με άλλο πρόσωπο να κοιμήθηκες και με άλλο ξύπνησες κι αυτό, όπως και να το κάνουμε, μια μικρή απογοήτευση μπορεί να σου τη δημιουργήσει, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους τοξότες των πρώτων ημερών! Ξέρεις, ο έρωτας έχει πολλά προσωπεία, άκρως παραπλανητικά, μαγικά, σε ταξιδεύουν, σε συνεπαίρνουν, σε κάνουν να νιώθεις συγκλονιστικά, αλλά… το πρωί καταλαβαίνεις τη διαφορά!
ΥΓ. Με τον Κριό είναι τόσο δυνατή χημεία σας, που από τη στιγμή που συναντιέστε… χάνεστε στο δικό σας, μαγικό κόσμο! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να κρυφτώ μες την σκιά σου
να χαθώ στα βήματα σου…
να χαθώ, όπως δεν μ’ έχασες ποτέ σου, να χαθώ…
Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τώρα στη ζωή σου, έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και στόχο… Και γεγονός είναι πως όλο αυτό το διάστημα η ερωτική σου διάθεση είναι εκείνη που καθοδηγεί και τις εξελίξεις, μια και το βασικό σου αίτημα είναι να περνάς καλά… και βεβαίως, όχι μόνος σου! Την εβδομάδα αυτή κάνεις τα πάντα για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπό που σε ενδιαφέρει… Και όπως δείχνουν τα πράγματα και τα σημάδια των ουρανών, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά, σε ένα άκρως ερωτικό σκηνικό, που στήνεται με όλα εκείνα τα υπέροχα χρώματα που επιθυμείς… Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και παραδώσου στις επιθυμίες σου και στην αγκαλιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, για να ταξιδέψεις, να νιώσεις, να αισθανθείς μοναδικές συγκινήσεις… που όσο περνά ο καιρός, θα γίνονται όλο και πιο βαθιά συναισθήματα… Μοναδική εποχή, που ναι, μπορεί να έχει δυσκολίες, όμως ξέρει και να σε αποζημιώνει!
ΥΓ. Με τον Σκορπιό η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, ενώ με τον Παρθένο το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δελεαστικό! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πεθαίνω για σένα
κι ας είσαι απάτη
δεν πα να είσαι ψέμα
εγώ σε λέω αγάπη…
Κάνε ένα βήμα πίσω και παρατήρησε τον τρόπο, με τον οποίο χτυπά η καρδιά σου αυτό το διάστημα… Είναι σίγουρο πως χτυπά πιο δυνατά και είναι σίγουρο επίσης πως δεν την ακούς μόνο εσύ… Είναι σαν να θέλει να μιλήσει, να πει όλα αυτά που νιώθει, αλλά και να έλξει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που επιθυμεί… Αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν μια σχέση στη ζωή τους, την εβδομάδα αυτή το πράγμα περνάει σε πιο έντονη μορφή, με τη διάθεσή σου να γίνεται πιο δυνατή και να θελήσεις να βγάλεις όλη την ένταση που νιώθεις, στο πρόσωπο που σε συντροφεύει… Καθόλου κακό το σενάριο, μια και θα σας φέρει και πιο κοντά! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, την εβδομάδα αυτή είναι η ευκαιρία σου… Η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην επιθυμία σου, μια και το πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, έχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που αναζητάς… Και πάνω απ’ όλα, πάθος, ένταση και μαγεία, που βεβαίως μπορεί και να σε αποπροσανατολίσει (ιδιαίτερα τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου). Όμως, αυτό που θα νιώσεις είναι πιο δυνατό από τις επιφυλάξεις σου και θα το ζήσεις με όλη του την ένταση!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω υπάρχει πολύ έντονη χημεία και όσο περνάει ο καιρός, το μεταξύ σας θα γίνεται όλο και καλύτερο! Με τον Ιχθύ καλό είναι να είσαι προσεκτικός, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως δείχνουν! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας κι ο ουρανός
δεν είν’ στο χέρι κανενός
μονάχα στο δικό σου,
σου το ‘πα, παραδώσου!
Είναι η εποχή σου τώρα, αυτή που από τη μια θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολύ περισσότερο το μέσα σου, και από την άλλη θα σου δώσει τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποιες πολύ βαθιές επιθυμίες σου! Όλα συνηγορούν στο να μπορέσεις να εξελιχτείς περισσότερο, στο να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά και να βγάλεις από μέσα σου ό,τι μπορεί να έχεις μέχρι τώρα κρυμμένο και ανεξερεύνητο… Και βέβαια, καταλύτης όλων αυτών είναι ο έρωτας, μια και την εβδομάδα αυτή συνεχίζει τη δράση του και έρχεται να σου ανοίξει νέους ορίζοντες, οργανώνοντας εκείνα τα γεγονότα, που σκοπό έχουν να σε φέρουν πιο κοντά σε ό,τι λαχταρά η καρδιά σου… Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, η ανάγκη του να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου είναι πλέον επιτακτική. Τώρα μπορείς να ανοίξεις ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας στο μεταξύ σας και να είσαι σίγουρος πως και η άλλη μεριά θα ανταποκριθεί! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Αιγόκερους, άσε την καρδιά σου να σε οδηγήσει… ξέρει πάντα που πρέπει να σε πάει…
ΥΓ. Με τον Καρκίνο τω μεταξύ σας απογειώνεται… με τον Παρθένο όμως γίνεται άκρως αισθησιακό! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχω ανάγκη μια σου λέξη
μια αλήθεια μες τις αυταπάτες
και μια αγκαλιά να με γιατρέψει
από θανάσιμες αγάπες
έχω ανάγκη να βουλιάξω
μέσα στο πιο βαθύ σου βλέμμα
απ’ την αλήθεια να τρομάξω
και να φουντάρω σ’ ένα ψέμα
Είναι εκείνη η σκέψη που σε βασανίζει, είναι το μυαλό σου, που θα φτιάξει τα δικά του σενάρια την εβδομάδα αυτή και θα θελήσει να ακολουθήσει, ακόμα κι αν δεν ξέρει πού ακριβώς πηγαίνει… Είναι η επιθυμία σου που οδηγεί τα βήματα σου, αυτή η ανάγκη σου, του να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα και να ζήσεις ελεύθερος, ακολουθώντας μόνον τους χτύπους της καρδιάς σου… Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα βρεθείς μπροστά σε κείνες τις συμπεριφορές, που θα σε κάνουν αναρωτηθείς για το αν αξίζει τον κόπο να μένεις σε μια σχέση, και να ζυγίσεις τα συν και τα πλην της… Και είναι και η καρδιά σου που σε παρασύρει σε κείνες τις διαδρομές, που δεν έχουν προορισμό ούτε κατάληξη… έχουν μόνο τη στιγμή! Και το πάθος αυτό, που διψάς να ζήσεις… Όμως πρόσεξε, όχι μόνο πού δίνεις την καρδιά σου, αλλά και τι περιμένεις από τον άλλον (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους διδύμους του πρώτου δεκαημέρου). Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα είχες φανταστεί…
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα είναι ομολογουμένως πολύ έντονα. Με τον Τοξότη περνούν σε έναν νέο κύκλο έντασης και πάθους! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Τα καλύτερα θα `ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ 
φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ 
Ακόμα κι αν μέχρι τώρα ένιωθες πως βρίσκεσαι σε ένα λαβύρινθο, όπου όσο και αν περπατάς, όσο και αν ψάχνεις, δεν μπορείς να βρεις την έξοδό του, την εβδομάδα αυτήν φαίνεται πως έχεις βρεθεί στην τελική ευθεία, αυτήν που θα σε οδηγήσει στην έξοδο όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που έχει διανύσει… Εντάξει, μη φανταστείς αμέσως… Όμως, όσο περνάει ο καιρός θα διαπιστώνεις πως το κλίμα στρέφεται σαφώς υπέρ σου! Και το πρώτο δείγμα που σου δίνει η βδομάδα αυτή, είναι κάποια νέα, κάποιες ειδήσεις, που ανάβουν το κόκκινο φωτάκι του μυαλού σου, αυτό το φωτάκι της αισιοδοξίας πως κάτι πάει να αλλάξει… Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, που έχει περάσει από αρκετές αναταράξεις στο προηγούμενο διάστημα, η ανάγκη του να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, τώρα βρίσκει πρόσφορο έδαφος να περπατήσει, να απλώσει το χέρι και βεβαίως, να βρει ανταπόκριση! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Ζυγούς, το κλίμα αρχίζει να προετοιμάζεται θετικά για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν… Συγκεκριμένα, αρχίζεις να αλλάζεις εσύ και η ψυχολογία σου… Λίγο παρακάτω θα βρεθείς μπροστά σε πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις! Πάρε το χρόνο σου… τα καλύτερα έρχονται!
ΥΓ. Με τον Τοξότη ανοίγει ένας νέος κύκλος χαράς, αλλά με τον Κριό η ένταση στο μεταξύ σας είναι ανυπέρβλητη! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είν' αγάπη, δεν είν' αγάπη αυτό που ζούμε
είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός Τιτανικός
και θα 'ναι θαύμα αν σωθούμε…
Ναι, εντάξει… όλο το προηγούμενο διάστημα ένιωθες σαν… να σου έχει έρθει ο ουρανός στο κεφάλι κι εσύ να μην ξέρεις από πού να ξεφύγεις! Ομολογουμένως, έχεις περάσει δύσκολα… Και το κλίμα συνεχίζει ακόμα να είναι βαρύ, όμως την εβδομάδα αυτή θα έχεις την πολυτέλεια ενός διαλείμματος και όχι μόνο! Μια και όσο περνάει ο καιρός, η διάθεσή σου αρχικά θα αρχίσει να γίνεται πιο ανάλαφρη και να βγαίνει από εκείνη την σκοτεινιά που είχε μέχρι τώρα, περνώντας σε μια πιο φωτεινή οπτική… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, γεγονός είναι πως έχει περάσει δυσκολίες όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο την εβδομάδα αυτή, μια εκ βαθέων συζήτηση και εξομολόγηση θα βοηθήσει πολύ στο να αρχίσεις να ξαναβρίσκεις εκείνες τις χαμένες ισορροπίες, μια και η άλλη μεριά θα είναι πρόθυμη να σε ακούσει, να σε κατανοήσει, να σου απλώσει το χέρι και να σου δώσει τη δυνατότητα για μια νέα αρχή ή μια επανεκκίνηση… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Υδροχόους, η αναθεώρηση της μέχρι τώρα στάσης σου επιβάλλεται, γιατί παρακάτω οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι και πολλές και καλές… Και βεβαίως, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αδράξεις!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Σκορπιό σαφώς και έχει περάσει από πολλές αναθεωρήσεις, όμως είναι στο χέρι σας να την κρατήσετε ζωντανή. Με τον Τοξότη περνάς σε έναν νέο κύκλο έρωτα… Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρε με, πάρε με
μέσα σου να χαθώ…
σαν να μην έζησα
πριν απ’ το βράδυ αυτό…
Αλήθεια… βλέπεις εκείνο το παράθυρο που σου έχει ανοίξει η ζωή; Κοίταξε λίγο μέσα απ’ αυτό… Παρατήρησε το τοπίο, τα χρώματα, τον ουρανό… δεν δείχνουν όλα διαφορετικά; Και προσπάθησε να τα δεις, όχι μέσα από μια στενή και απαισιόδοξη οπτική, αλλά μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά, αφού ακόμα και τώρα, που γύρω σου τα πράγματα μπορεί να δείχνουν δύσκολα, το τοπίο απ’ το παράθυρο έχει πολύ φως… που έρχεται να μπει στη ζωή σου! Άνοιξε την καρδιά σου, τους ορίζοντές σου, μια και την εβδομάδα αυτή έχεις πολλά να περιμένεις σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή… Και είναι πολύ πιθανό, να θελήσεις να γυρίσεις προς τα πίσω και να κοιτάξεις ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που έχει αφήσει έντονο το στίγμα του στο μυαλό και στην καρδιά σου… Αλλά και τα νέα πρόσωπα δεν θα λείψουν, μια και το ''παιχνίδι'' εμπλουτίζεται με νέα γεγονότα, έντονα, από αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις πως ο κύκλος τώρα ανοίγει και σε οδηγεί σε μοναδικές συγκινήσεις! Δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να αρπάξει την ευκαιρία, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους…
ΥΓ. Με τον Παρθένο υπάρχει έντονη χημεία στο μεταξύ σας και μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά, με τον Σκορπιό ο κύκλος δεν κλείνει ποτέ! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα
κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω.
Με τα βρεμένα και τ’ ασιδέρωτα 
της αλητείας θα βγαίνουμε έξω.
Πρέπει να παραδεχτείς ότι οι προκλήσεις σε εξιτάρουν, είναι αυτές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και σε κάνουν να μπαίνεις με μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι… Και γεγονός είναι επίσης πως όλη αυτήν την περίοδο έχεις βουτήξει σε πολύ βαθιά νερά, εκείνα τα σκοτεινά νερά της ύπαρξης, για να ανακαλύψεις τη βαθιά κρυμμένη εσωτερική σου αλήθεια… Όχι, δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι, είναι όμως πολύ ενδιαφέρον! Μια και όλο αυτό το διάστημα, έχεις ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της καρδιάς σου… αλλά και έχεις νοιώσει και τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Είναι το όνειρό σου αυτό που κυνηγάς και την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά του, μια και όλα δείχνουν ότι η ροή των γεγονότων έρχεται προς τη μεριά σου… Δεν είναι απλά τα πράγματα που βιώνεις τώρα στην ερωτική σου ζωή… Είναι δομικές οι αλλαγές που γίνονται, τόσο μέσα σου όσο και έξω σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς σου… Μα και ο μεγάλος έρωτας δεν έρχεται κάθε μέρα!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο… κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, με έναν Σκορπιό η κατάσταση βγαίνει εκτός ορίων! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έλα πάρε με,
μες στο βυθό σου να βρεθώ
ν’ αγαπηθώ, να λυτρωθώ
Έλα πάρε με 
στα γαλανά σου τα νερά
δώσε στα όνειρα φτερά.
Είναι όμορφες οι θάλασσες που ταξιδεύεις το διάστημα αυτό, γαλήνιες, ακόμα και αν δεν το έχει καταλάβει, αφού οι αλλαγές που συντελούνται τώρα, είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στη νέα σου ζωή! Μπορεί να δίνεις τους αγώνες σου και συχνά να έρχεσαι αντιμέτωπος με προκλητικές συμπεριφορές, που πληγώνουν την ευαίσθητη φύση σου… Όμως για κοίταξε λίγο τα πράγματα από απόσταση και θα δεις ότι ακόμα κι αν νιώθεις την απογοήτευση να φωλιάζει στην καρδιά σου, υπάρχει ένα φως, το οποίο όσο κι αν θέλεις, δεν μπορείς να μην το δεις! Νοιώσε τη ζεστασιά του και άφησέ το να σε οδηγήσει… Είναι ο έρωτας, που είτε υπάρχει ήδη με τη μορφή ενός συντρόφου, που είναι δίπλα σου, σε καταλαβαίνει, και σε νοιάζεται, είτε έρχεται την εβδομάδα αυτή, να σου ανοίξει ένα νέο ορίζοντα… και να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, για το οποίο η καρδιά σου θα χτυπήσει πολύ δυνατά! Φροντίστε μόνον να έχεις την ψυχή σου καθαρή και τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί συχνά παρασύρεσαι μέσα σ’ εκείνους τους σκοτεινούς βυθούς, όπου δεν σου είναι εύκολο να αντικρίσεις το φως που έχει η επιφάνεια…
ΥΓ. Με τον Τοξότη ανοίγει ένας ολοκαίνουργιος κύκλος έρωτα, μα με τον Καρκίνο ο κύκλος δε λέει να κλείσει! Σχετικά με την επιρροή της Πανσέληνου και τις προβλέψεις για το ζώδιο σας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-11-2013 00:00:00