blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Μ’ ένα ολόγιομο φεγγάρι, το μεγαλύτερο του χρόνου, μας υποδέχεται η εβδομάδα αυτή, που έχει πάνω του καρφιτσωμένη την λέξη “ελπίδα”, αλλά και την λέξη “αλλαγή”! Δίνουμε “ρεπό” διαρκείας στους φόβους, στις ανασφάλειες και ό,τι μας κρατά παγιδευμένους σε ένα μοντέλο ζωής που δεν μας εκφράζει και προχωράμε σε ό,τι μας κάνει να νοιώθουμε ζωντανοί! Σκεφτείτε πού είστε, αλλά και πού θέλετε να πάτε… Νοιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που έχετε και οργανώστε το!

Το τετράγωνο Δία-Ουρανού

Σ’ ένα ψεύτικο κόσμο σαν αυτόν, το μόνο που είναι αληθινό είναι τα όνειρά μας… Και βέβαια, το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό θα μας κάνει να θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα τώρα! Χωρίς καμία προετοιμασία, μα τα όνειρα έχουν πάντα μια αρχή κι ένα τέλος και αυτά ακολουθούμε… Αυτά πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλιώς είμαστε εκτός του παιχνιδιού της ζωής!

Ο Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο

Η μετατόπιση τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μας χτυπά το καμπανάκι… Αυτό της επιστροφής στην πραγματικότητα και την καθημερινότητα, που αρχίζει σιγά σιγά να απλώνει τα δίχτυα της πάνω από τα κεφάλια μας…

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα

Ωστόσο το Σαββατοκύριακο της εβδομάδας προβλέπεται καυτό, όπως και οι μέρες που θα ακολουθήσουν! Και είναι τα παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που θα φουντώσουν τα πάθη και τις καρδιές… Όλα στον αέναο κύκλο του έρωτα, εκεί που δεν υπάρχου εποχές, χρόνος, μα μόνο ψυχές που θέλουν να κατακτήσουν και να κατακτηθούν! Κι εκεί είναι που αρχίζουν όλα… Λες και ο χρόνος λειτουργεί μόνο στον έρωτα! Οι ώρες που θα μετρήσεις, όταν το πρόσωπο που επιθυμείς αργήσει να σου κάνει τη υπενθύμισή του στη ζωή σου… Πόσο μεγάλος φαίνεται τότε ο χρόνος, και πόσο πολύ μικραίνει, όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά του! Σαν το νερό θα πεις… Έτσι να κάνεις, να κλείσεις τα μάτια σου και να τ’ ανοίξεις, πάει πέρασε…

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και το καλοκαίρι είναι εδώ, μια και η διάθεση είναι φευγάτη, ταξιδιάρικη, ονειροπόλα, και όλα σκεπάζονται από το πέπλο των σκιών του μυαλού μας και της… αυταπάτης, αυτής που κάνει τα πάντα να φαίνονται διαφορετικά… Αυτής που το μόνο που ακούει είναι το μέσα της, την καρδιά και το ένστικτό της… Αυτά που τελικά μας οδηγούν στην κατεύθυνση των ονείρων μας…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλα με ακόμα…
Φίλα με ακόμα..
Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά
Ένα αστέρι που σκάει στ’ ουρανού την καρδιά…
Είναι η ψυχή και η καρδιά σου που ζουν στο καλοκαίρι αυτό… μαζί με τις επιθυμίες σου να ζήσεις αυτό που λαχταράς και που δεν είναι άλλο από έντονο θυελλώδη και παθιασμένο έρωτα… Και βεβαίως, μια και το επιθυμείς το σύμπαν φτιάχνει το κατάλληλο σκηνικό, για να τις υποδεχτεί… Και μιλά για εκείνα τα πάθη τα ανομολόγητα, που κατακλύζουν τον νου και την καρδιά σου και που σε οδηγούν σε δρόμους, συχνά γεμάτους αμαρτία και ηδονή… Μια και πολλοί από εσάς μπορεί να μπλεχτούν στα δίχτυα μιας παράνομης, αλλά και απόλυτα αισθησιακής ένωσης!
ΥΓ. Το παιχνίδι με τον Παρθένο αποκτά άλλες διαστάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
…Τέρμα τα ψέματα
Σε προσκαλώ σε μάχη
Μαζί να λειώσουμε
Και ας γίνουν όλα στάχτη…
Είναι το καλοκαίρι που σου ξυπνά τόσο μα τόσο έντονα συναισθήματα… η το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου και παίζεις με τα μάτια; Ίσως να είναι και τα δύο, μια και όλα συντελούν σε αυτή την μοναδική στιγμή… Αυτή που θα χαθείς μέσα σ’ ένα βλέμμα και θα ταξιδέψεις στο όνειρό σου… Μα κι εκείνο που θα βγει έντονα είναι το συναίσθημα το ανεξέλεγκτο, αυτό που χτυπά κατευθείαν στον στόχο του… Που δεν είναι άλλος από την καρδιά σου!
ΥΓ. Ακολούθησε τον Ταύρο… θα σε οδηγήσει σε μοναδικά αισθησιακές διαδρομές!Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλα με αλύπητα,
Κάνε την νύχτα μέρα…
Είναι ένας νέος κόσμος που θέλεις να ζήσεις, είναι οι νέες εμπειρίες που θέλεις να γευτείς, αυτές που δεν μοιάζουν με τίποτα από αυτά που έχεις ζήσει ως τώρα! Θα προκαλέσεις και θα προκληθείς, θα ζήσεις έντονα, αισθησιακά και φευγάτα… Θα ζήσεις διαφορετικά, ίσως βεβαίως νοιώσεις όλη εκείνη την φλόγα να δυναμώνει ανεξέλεγκτα και να φοβηθείς… Μια κι αυτό που έρχεται τώρα στη ζωή σου δεν είναι ούτε απλό, ούτε εύκολο… Μα ούτε κι εσύ … Ούτε απλός είσαι, ούτε εύκολος… Τα θέλεις όλα… Είσαι έτοιμος να τα δώσεις και όλα;
ΥΓ. Με τον Ταύρο είναι σίγουρο πως έχεις πολλά να πεις και πολύ περισσότερα να νοιώσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ψάξε με, με τα… νυχτιάτικά σου μάτια
Πάρε με στα πιο υγρά σου μονοπάτια
Τίποτα δεν θα με κάνει να μην σ’ αγαπώ…
Νιώθεις το μέσα σου ξεσηκωμένο… Θέλεις να κάνεις πολλά, να ζήσεις έντονα, η λίμπιντο σου σε πλήρη δράση και στα ύψη, διψά για την μεταμορφωτική εμπειρία του έρωτα… Πόσο διατεθειμένος είσαι ν’ αφεθείς; Πόσο μπορείς να ακολουθήσεις το “Θέλω” σου, χωρίς να νοιαστείς για το “Πρέπει”; Όσο και αν φαίνεται, το ταξίδι στον έρωτα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… Πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να θυσιάσεις την… πολυπόθητη εσωτερική σου ασφάλεια! Το σκέπτεσαι ; Όμως με την σκέψη χάνεις τη δράση… Και αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι τώρα! Αυθόρμητα, ενστικτώδικα, γιατί αυτό είναι ο έρωτας! Μην αναρωτιέσαι… Μόνο η στιγμή μετρά!
ΥΓ. Μπορεί με τον Αιγόκερω να είστε τόσο διαφορετικοί, όμως έχετε κάτι πολύ δυνατό που σας ενώνει και αυτόλέγεται Πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεροί καημοί και νερό θαλασσινό
Το σώμα σου κόλλησε στο σώμα μου
Με τον Πανσέληνο πόνο του χειμώνα…
Ακούς νερά που χύνονται στο μέσα των ποδιών σου ;
Ανάμεσα στα όνειρα σπαράζει η ζωή μας
Ανάμεσα στα όστρακα παφλάζει η καρδιά μας
Άγιος ο έρωτας
Άγιος καημός
Δικός μου και ο Αύγουστος με τις μεγάλες μνήμες
Ναι, είναι ένας Αύγουστος που θα θυμάσαι… Τις μυρωδιές από το τα σοκάκια που περπατάς, από την νύχτα που απλώνει τα πέπλα της μέσα σου και σε ξεσηκώνει επικίνδυνα, από την αίσθηση που σου αφήνει ο έρωτας πάνω στο μαξιλάρι σου… και τα μάτια που σε κοιτούν, όταν ανοίξεις τα δικά σου… Άγριο το πάθος, σαν τρικυμία ασίγαστη, απ’ αυτές που σε παίρνουν, σ’ ανεβάζουν ψηλά, μα ποτέ δεν ξέρεις που θα σ’ αφήσουν… Όμως έχεις νοιώσει, έχεις ταξιδέψει, έχεις ονειρευτεί… Και τι νόημα έχει να ξέρεις και το τέλος; Αφήσου στην μαγεία και ζήσε μοναδικές εμπειρίες… Τα άλλα όλα δεν έχουν καμία σημασία…
ΥΓ. Ο Ταύρος παίρνει τη σκυτάλη και σε οδηγεί σε άκρως αισθησιακές καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έλα, μην μου καίγεσαι
Θα σου χαρίσω ό,τι θες…
Όλα μου τα αύριο και τα χτες
Στο τώρα θα τα κλείσω…
Λίγο το φεγγάρι, λίγο τα αστέρια, λίγο το χέρι που ακουμπά δειλά και διακριτικά στην πλάτη σου, το μυαλό σου έφυγε σ’ άλλες εικόνες και το κορμί σου νοιώθει την ανάγκη να μοιραστεί τις πιο μύχιες επιθυμίες και πόθους του μ’ εκείνο το πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου και σε διεκδικεί… Ορμητικά, έντονα κι απροκάλυπτα! Κι όλα έχουν εκείνο το φως απ’ τα αστέρια, που κάνει τις στιγμές να μοιάζουν μοναδικά ερωτικές, διεγείροντας όλους τους μηχανισμούς των αισθήσεών σου, που στήνουν τον δικό τους χορό και σε προτρέπουν να ακολουθήσεις! Βεβαίως δεν μπορούν να σου υποσχεθούν τίποτα για μετά… Μόνο το τώρα έχεις! Την νύχτα αυτή!
ΥΓ. Με τον Παρθένο κάθε στιγμή μοιάζει με αιωνιότητα…Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έλα πάρε με
Μες το βυθό σου να βρεθώ
Να αγαπηθώ να λυτρωθώ
Έλα πάρε με
Στα γαλανά σου τα νερά
Δώσε στα όνειρα φτερά
Έλα πάρε με, σ’ άλλα ταξίδια μακρινά
Στου δειλινού τα μενεξιά
Έλα πάρε με
Δώσε μου αίμα και μιλιά
Σε χρυσαφένια ακρογιαλιά…
Άγριο το συναίσθημα, από αυτά που σκάβουν πολύ βαθιά στο είναι σου, το μεταβάλλουν, το αλλάζουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να ακολουθήσεις, χωρίς να ρωτήσεις ούτε που πας… ούτε γιατί! Η επιλογή… είναι μονόδρομος! Πρέπει να πας! Επιβάλλει το μέσα σου… δεν σε νοιάζει το κόστος, σε νοιάζει μόνο να είσαι εκεί, σε μια παραλία, με τα πόδια σου να παίζουν με την άμμο και τα μάτια σου με τα δικά του… Έχει πολύ έρωτα η εβδομάδα αυτή για σένα… Που βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν έρχεται με καλές διαθέσεις… Αλλά ποιος νοιάζεται;
ΥΓ. Με τον Ζυγό το δειλινό είναι συναρπαστικό… και το παιχνίδι με την άμμο επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Θα ‘θελα να ‘μουν εισιτήριο στην τσέπη σου
Όταν σ’ εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου…
Είναι οι κύκλοι που κλείνουν και οι άλλοι, που ανοίγουν, που κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον σου, μια και οι αλλαγές μπορεί να μην είναι το καλύτερό σου, όμως όταν πρέπει να τις κάνεις, σχεδόν πάντα θα βγεις νικητής! Και μπορεί η εβδομάδα να σου δημιουργεί μια αναστάτωση, μια και κάτι μπορεί να έφτασε στο τέλος της διαδρομής του, όμως πάντα υπάρχει και κάτι που ξεκινά… Μην απορείς αν γίνουν όλα μαζί… Είσαι εσύ που τα προκαλείς… Είσαι εσύ που δεν μπορείς χωρίς έρωτα ούτε λεπτό!
ΥΓ. Με τον Υδροχόο ίσως να είναι ο κύκλος που κλείνει… ή αυτός που ανοίγει; Θα δείξει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έλα στης καρδιά μου τ ανοιχτά
Νύχτα με του έρωτα του πλοίο
Κράτα με ακόμα πιο σφιχτά
Έτσι ν αγαπιόμαστε οι δύο…
Μυστηριακό το χρώμα της εβδομάδας! Κάτι από εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που νοιώθεις να “καίγεσαι” μαζί τους, να περνάς στο άπειρο… Τι θέλεις; Πού θέλεις να φτάσεις; Πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να περπατήσεις; Τι θα θυσιάσεις; Είσαι έτοιμος για ανατροπή; Αν η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι “Ναι”, προχώρα! Η διαδρομή δεν θα είναι εύκολή, μα θα έχεις την δυνατότητα να θαυμάσεις όλα εκείνα τα μοναδικά τοπία… Πώς αλλιώς θα συναντήσεις αυτό που ψάχνεις; Η εβδομάδα μπορεί να έχει ανατροπές, έχει όμως και μαγεία!
ΥΓ. Ο Δίδυμος σου… θολώνει πολύ τα νερά, αλλά κι ο Ιχθύς επίσης… Όμως το δικό σου το καράβι είναι… παντός καιρού! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πιο ακριβό σου χάδι να μου δώσεις
Κι αν η λαχτάρα σου κουρσέψει το κορμί
Αιτία πρόφαση να γίνει κι αφορμή
Ποτέ μην μ' αρνηθείς
Μην με προδώσεις...
Είναι η δίψα σου για κάτι αλλιώτικο, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μπορέσει να συνεπάρει, να σε κάνει να ζήσεις και διαφορετικά, αλλιώτικα! Και είναι τώρα που το μέσα σου είναι έτοιμο για όλα, για κάθε θυσία, προκειμένου να ζήσει το δικό της παραμύθι… Πάντως, πρόσεξε τι ζητάς, γιατί μπορεί να το βρεις μπροστά σου, και μάλιστα σε μεγαλύτερη δόση από όση φαντάζεσαι… Μια και ο… ερωτικός άνεμος φυσά και προς την δική σου μεριά! Εκείνο που δεν είναι σίγουρο είναι το αν μιλάμε για μελτεμάκι ή για… τυφώνα!
ΥΓ. Με τον Ζυγό μάλλον προς μελτεμάκι φέρνει… Με τον Αιγόκερω όμως τον τυφώνα δεν τον γλιτώνεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
…Αν μια στιγμή μπορεί
Να τ΄ αλλάξει όλα, μ’ ένα βλέμμα μ’ ένα φιλί…
Είναι πολλά τα… σύννεφα που μαζεύονται γύρω σου την εβδομάδα αυτή… κι ένας ουρανός μπουρινιασμένος, που δεν μιλά για κείνες τις αστροφεγγιές που θέλεις να βλέπεις… Και σαν έρθει η… καταιγίδα, μπες από κάτω της και άφησε την να σε βρέξει ως το κόκαλο… Μια και όλα δείχνουν διαφορετικά τώρα και η καρδιά σου θα χτυπήσει πιο δυνατά… Ίσως ένας κύκλος να φτάνει προς το κλείσιμό του… Μήπως όμως επειδή κάτι νέο, κάτι δυνατό κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό σου; Πάντα υπάρχει μια αιτία και μια αφορμή… Την εβδομάδα αυτή τα έχεις και τα δύο!
ΥΓ. Το σίγουρο είναι πως η περιπέτεια με τον Αιγόκερω θα σε φτάσει στα όριά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυο μέρες μόνο
Να σε κρατάω αγκαλιά… δυο μέρες μόνο
Να σ’ έχω δίπλα μου ξανά για τόσο μόνο!
Κύκλοι που κλείνουν και ανοίγουν διαδοχικά η ζωή σου την περίοδο αυτή, μόνο που τώρα κάτι μοιάζει να είναι διαφορετικό, κάτι που κάνει τ’ άστρα να μοιάζουν πιο λαμπερά και πιο φωτεινά… Η καρδιά σου έτοιμη να μπει στο παιχνίδι που λαχταρά το μυαλό και το κορμί, αφού όλα γύρω σου έχουν εκείνη την απροσδιόριστη λάμψη, που δεν σ’ αφήνει να καταλάβεις τι είναι αληθινό και τι όχι! Θα χαθείς στις μαγικές διαδρομές του πάθους, που θα σε κυριεύσει! Ολοκληρωτικά και απόλυτα!
ΥΓ. Με τον Παρθένο παρασύρεσαι στις μαγικές διαδρομές της ηδονής… και του χάους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!!!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2013 00:00:00