blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Δεκεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Δεκεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Γεγονός είναι πως τα καλύτερα πράγματα έρχονται από κει που δεν το περιμένεις! Και μια τέτοια υπόσχεση δίνουν για την εβδομάδα αυτή ουρανοί, με μια άκρως ανατρεπτική Νέα Σελήνη, που θα ταράξει συθέμελα τις ζωές και τις καρδιές… Βλέπετε, το τρίγωνο του Ηλίου και της Σελήνης με τον Ουρανό είναι υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές! Από αυτές θα που συχνά θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε αν όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αληθινά…
 
Και βεβαίως, εκείνος που πρωτοστατεί στις εξελίξεις είναι ο έρωτας, απρόβλεπτος, ξαφνικός, συνταρακτικός, έρχεται να αλλάξει τα πάντα στο πέρασμά του! Μην προσπαθείτε να προβλέψετε το τι θα γίνει, μια και οι εξελίξεις θα ακολουθήσουν τη δική τους πορεία, η οποία συχνά θα είναι κάτι που δεν μπορούμε καν να το φανταστούμε, δεν περνάει καν από το μυαλό μας… Αλλά αυτό είναι και το σημαντικό, το ουσιαστικό: οι ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή μας εκτός πρόβλεψης, εκτός δεδομένων, και ανατρέπουν τα πάντα! Αυτός είναι ο έρωτας και γι’ αυτόν μιλάμε!

Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης

Άρης και Αφροδίτη έρχονται να ανακατέψουν και αυτοί με την σειρά τους για τα καλά τις ζωές μας, μ’ εκείνα τα μοναδικά χρώματα, που γεμίζουν με ένταση και πάθος το μυαλό και την καρδιά και το μόνο που θέλουν είναι να ζήσουν το απόλυτο, αυτό που μπορεί να τους οδηγήσει πραγματικά σε άλλες διαστάσεις, εξώκοσμες, στο πιο ερωτικό φεγγάρι της χρονιάς!

Ο Ερμής στον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Βεβαίως, είναι και ο Ερμής που θα παίξει κι αυτός τα δικά του παιχνίδια, μια και η αλλαγή του από το ζώδιο του Σκορπιού στο ζώδιο του Τοξότη θα τον φέρει σε μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή, και είναι πολύ εύκολο το φανταστικό να μπλέξει με το πραγματικό, παρασύροντάς μας σε περίεργες διαδρομές, ακολουθώντας μόνο τις επιθυμίες… και ντύνοντας με τα χρώματα του φανταστικού τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που συναντάμε… Και βεβαίως, αυτό που θα αντιμετωπίσουμε παρακάτω συχνά δε θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Κρύβει απογοητεύσεις η όψη, για αυτό καλό είναι να βάζουμε όρια σε αυτό που προσδοκούμε από τους άλλους, μια και δεν είναι πάντα σίγουρο ότι μπορούν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες μας!!!!

Ο Άρης στον Ζυγό

Λίγο παρακάτω, την ημέρα της Κυριακής, αναλαμβάνει τα ηνία ο Άρης. Η μετακίνησή του στο ζώδιο του Ζυγού ανοίγει μια εποχή μεγάλη, όπου οι σχέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Όχι εύκολα αυτή τη φορά, αλλά μέσα από έντονες καταστάσεις, ρήξεις, αποχωρισμούς, κλεισίματα κύκλων… Θα γράψει κι αυτός τη δική του ιστορία στις καρδιές. Μια ιστορία όχι εύκολη, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουμε!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έλα να πετάξουμε μαζί,
πάντα ερωτευμένοι στους αιώνες…
Ναι, ο κύκλος τώρα ανοίγει… Και μαζί με αυτόν, αλλάζουν και τα θέλω σου. Οι επιθυμίες σου, γίνεται πιο έντονες, σε διεκδικούν και τις διεκδικείς… Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν ενδεχομένως δεν θα είναι εύκολα, θα έχουν όμως πάρα πολύ ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και, βεβαίως, μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που στον κύκλο αυτόν παίρνει φωτιά… Όχι, δεν μπορείς να ελέγξεις τα γεγονότα, αυτά θα σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν… Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την καρδιά σου, αυτή ξέρει πάντα που πρέπει να σε πάει!
ΥΓ. Με τον Τοξότη ο κύκλος που ανοίγει δεν ξέρεις σε καμιά περίπτωση που θα σε βγάλει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να νιώσεις όλα εκείνα τα μαγικά συναισθήματα, που σε απογειώνουν! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Όταν έχω εσένα
μπορώ να ονειρεύομαι ξανά
να ανοίγω μες τις θάλασσες πανιά
να πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω…
Είναι ο κύκλος του έρωτα που ανοίγει τώρα, κατακόκκινος, βελούδινος, συναρπαστικός… Σε προτρέπει να τον ακολουθήσεις και ξέρεις, δεν έχεις επιλογή… θα κλείσεις τα μάτια, θα ακουμπήσει το χέρι του και θα τον αφήσεις να σε οδηγήσει σε εκείνα τα μαγικά μονοπάτια, τις μαγικές διαδρομές που λίγοι έχουν το προνόμιο να ζήσουν! Ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, σε αγγίζει βαθιά, σε συνεπαίρνει, σε απογειώνει, σε κάνει να νιώθεις όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, που αγγίζουν βαθιά την ύπαρξή σου… Μόνο ο έρωτας μπορεί να σε αλλάξει πραγματικά… και αυτό θα κάνει τώρα!
ΥΓ. Ο Τοξότης θα λειτουργήσει καθοριστικά στη ζωή σου την περίοδο αυτή, θα την αλλάξει και θα σε απογειώσει, μια και η χημεία σου μαζί του είναι μοναδική! Και ο Κριός όμως θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πήρα κόκκινα γυαλιά
κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω…
Δεν είναι μόνο ότι είσαι ο πρωταγωνιστής του σκηνικού, είναι ότι θα γίνεις και πόλος έλξης γεγονότων, καταστάσεων, προσώπων, από εκείνα που θα κινήσουν το μοχλό των εξελίξεων, για να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρό σου… Μέσα από εκείνες τις χωροχρονικές συμπτώσεις, που βεβαίως, μόνο συμπτώσεις δεν είναι, αλλά το ραντεβού σου με την ιστορία της ζωής σου και συχνά, με τον έρωτα της ζωής σου! Όπως και αν είσαι αυτή τη στιγμή, ό,τι κι αν σκέφτεσαι, όσο κι αν σου φαίνονται τα πράγματα γύρω σου απαισιόδοξα η σκοτεινά, να ξέρεις πως πολύ σύντομα ο τροχός θα αρχίσει να γυρίζει προς την δική σου πλευρά… Να δημιουργεί τις δικές του, μοναδικές ιστορίες, που θα φωτίσουν τη ζωή σου και την καρδιά σου, με ένα και μόνο χρώμα… αυτό του έρωτά σου!
ΥΓ. Δεν αποκλείεται το άλλο σου μισό να βρίσκεται σε έναν άλλο Τοξότη, αλλά και ο Κριός θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω
πάντοτε ήσουν ότι είχα πιο γλυκό…
Μπορεί αυτός ο νέος κύκλος του φεγγαριού να εστιάζει περισσότερο στα εργασιακά σου, όμως να είσαι σίγουρος πως δε θα μείνεις παραπονεμένος σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις την ερωτική σου ζωή! Τα άστρα φροντίζουν για όλους την περίοδο αυτή και δεν παύεις, έτσι κι αλλιώς, να είσαι από τους εκλεκτούς! Μια και η Αφροδίτη απέναντί σου φροντίζει να σε κρατάει πάντα σε εγρήγορση! Και επειδή θα παραμείνει πολύ καιρό σε αυτήν τη θέση, θα κινητοποιήσει και πολλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, συχνά στρώνοντας ένα κατακόκκινο χαλί να περπατήσεις… Για την εβδομάδα αυτή, τον λόγο έχουν οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, που βρίσκονται μέσα στην ερωτική ζώνη των πλανητών και ανακαλύπτουν τις πηγές του έρωτα στην καθημερινότητά τους… Το φλερτ, το παιχνίδι, οι ματιές, το άγγιγμα, θα “παίξουν” πάρα πολύ την εβδομάδα αυτή, τονώνοντας την ψυχολογία σας και ανεβάζοντας τη διάθεση σας… Το σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείτε πολύ!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι είναι σαν αυτό της γάτας και του ποντικιού και όσο περνάει ο καιρός, αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Ωστόσο και ο Παρθένος μπαίνει και αυτός δυναμικά στη ζωή σας! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ρίξε μια βουτιά
Μέσα στη ζωή σου, ναι
Και μη φοβηθείς
Και να μην της κρυφτείς ποτέ.
Πες ναι, σ' ό,τι φέρνει η καρδιά μαζί.
Μόνο ναι, και γυρίζει το κορμί τη γη.
Και για εσένα, τα νήματα της ερωτικής ζωής κινούνται από τον Άρη και την Αφροδίτη, που την εβδομάδα αυτή παίρνουν τα ηνία και έρχονται να ξεσηκώσουν ερωτικές θύελλες στην καρδιά σου… Ο φιλικός σου κύκλος προσφέρει πρόσφορο έδαφος για άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα πυροδοτήσουν εκείνη τη γνωστή σπίθα του πάθους σου (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου) και θα ανοίξουν νέους ερωτικούς κύκλους, μέσα στους οποίους θα ζήσεις την ερωτική φλόγα σε όλο της το μεγαλείο! Τα πράγματα εξελίσσονται απρόβλεπτα και άκρως συναρπαστικά για την έντονη φύση σου, που δεν θέλει και πολύ για να ανάψει… Άλλωστε, για σένα ο έρωτας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής σου… Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να ζήσεις ούτε εσύ χωρίς αυτόν, ούτε όμως και αυτός χωρίς εσένα!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω, υπάρχει πάντα στο μεταξύ σας εκείνη η ακατανίκητη έλξη που δεν σας αφήνει να κρατηθείτε μακριά ο ένας από τον άλλον, ακόμα και αν το προσπαθείτε… Και με τον Παρθένο όμως, το σίγουρο είναι πως έχεις να ζήσεις πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Να είσαι εκεί
πάντα μέσα στη ζωή μου
τα φώτα της ν’ ανάβεις
κι ας μην τη ζεις μαζί μου
αν λίγο μ’ αγαπάς
να είσαι εκεί
αγάπη της ζωής μου
αγάπη δυνατή!
Το σίγουρο είναι ότι περνάς σε μια νέα φάση, έναν νέο κύκλο ζωής, πιο έντονο, πιο δραστήριο, με περισσότερα πρόσωπα γύρω σου, που θα διαμορφώσουν και θα δώσουν και το χρώμα τόσο στην εβδομάδα αυτή, όσο και σε ολόκληρο το επόμενο διάστημα… Παρέες, φιλίες, άγνωστοι που γίνονται γνωστοί, φίλοι που έρχονται πιο κοντά σου… Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της περιόδου, που θα ανεβάσουν για τα καλά την αδρεναλίνη σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Ζεις έντονα, ανοίγεσαι, περνάς στη δράση και βεβαίως, ο έρωτας βρίσκεται παντού γύρω σου… στα πρόσωπα που συναντάς, στους φίλους σου, μέσα σου… Η διάθεσή σου είναι άκρως ερωτική όλο το επόμενο διάστημα και είναι αυτή που θα έλξει εκείνα τα πρόσωπα, με τα οποία θα μπορέσεις να την μοιραστείς… Ωστόσο πρόσεξε, γιατί πάντα υπάρχει και η απατηλή πλευρά του έρωτα…
ΥΓ. Με τον Παρθένο βγαίνεις εκτός μέτρου και εκτός ορίων… Ένας Τοξότης όμως σε συναρπάζει! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα ή τίποτα μαζί σου…
Όλοι οι προβολείς στραμμένοι επάνω σου και στο έργο αυτό, ο ρόλος σου πρωταγωνιστικός! Ο νέος αυτός κύκλος του φεγγαριού έρχεται να φωτίσει μοναδικά τις σχέσεις σου, που τώρα αποκτούν μια άλλη διάσταση… Γίνονται πιο ενδιαφέρουσες, πιο συναρπαστικές, πιο έντονες και αυτό ανανεώνει την ψυχή σου και το μυαλό σου! Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα, ούτε εξελίσσονται κατά πώς τα περιμένουμε, αλλά αυτή είναι και η γοητεία τους! Αλίμονο αν όλα κυλούσαν μέσα στη βεβαιότητα… δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον! Το προβλέψιμο είναι κάτι που όσο κι αν ακούγεται ωραίο, είναι και αδιάφορο. Και εδώ θα βρεθείς αντιμέτωπος με διλήμματα, με πρόσωπα, με καταστάσεις, και θα κληθείς να πάρεις θέση για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις: της λογικής σου ή της καρδιάς σου; Εδώ σε θέλω…
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Παρθένο περνά από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ με τον Τοξότη έχει πολλή ένταση, αλλά και πολλές αντιθέσεις! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αν ήσουν μαζί μου αλλιώς θα ξυπνούσα
θα είχα άλλη αναπνοή κι όλα αλλιώς θα τα ζούσα…
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, περνάς στη δράση… Και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει τώρα, μια και γύρω σου υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα, η οποία σε προσκαλεί και σε προκαλεί να μπεις μέσα στο παιχνίδι τη ζωής και να το ζήσεις με όλη σου τη δύναμη! Θα υπάρχει έντονη ροή γύρω σου στις εξελίξεις, στις καταστάσεις που έρχονται τώρα στη ζωή σου και βεβαίως, στα πρόσωπα… Αυτά άλλωστε έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Η καθημερινότητά σου αποκτά μια άλλη διάσταση, μια και περνάει στη φάση εκείνη, όπου το φλερτ, το παιχνίδι, οι φευγαλέες ματιές, γίνονται μέρος της και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου στα ύψη! Άλλωστε, πάντα έχεις την ανάγκη να νιώθεις τον έρωτα (ή την ερωτική διάθεση) να κυριαρχεί γύρω σου… Αυτό θα το ζήσεις τώρα σε όλο του το μεγαλείο και βεβαίως, δεν αποκλείεται καθόλου κάπου εκεί, μέσα στην καθημερινότητά σου, ένα πρόσωπο να κρατήσει τα μάτια του καρφωμένα πάνω στα δικά σου περισσότερη ώρα… Κι εκεί να καταλάβεις πως ήρθε η στιγμή να ακολουθήσεις αυτήν τη ματιά, που μιλάει στην καρδιά σου!
ΥΓ. Με τον Τοξότη το παιχνίδι προβλέπεται συναρπαστικό… Με τον Κριό οι αντιθέσεις που σας χωρίζουν, είναι και αυτές που σας έλκουν! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην με πας απ’ το σπίτι…
τ’ ακούς, στο Θεό να με πας!
Περνάς στη φάση που σε εξιτάρει περισσότερο απ’ όλα… και είναι αυτή του παιχνιδιού, μια και ο κύκλος αυτός έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, εκεί που υπάρχουν τα πρόσωπα που αγαπάς και σ’ αγαπούν, εκεί που μπορείς να χαίρεσαι πραγματικά και να γελάς με όλη σου την καρδιά! Εκεί που οι φίλοι σε περιμένουν να σ’ αγκαλιάσουν και βεβαίως, εκεί που το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Ο έρωτας κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του και σε προσκαλεί σε ένα ερωτικό παιχνίδι… Δεν αποκλείεται το παιχνίδι αυτό να έχει να κάνει με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, με το οποίο έχετε ανταλλάξει πολλές ματιές και διαθέσεις… ερωτικού χαρακτήρα, αλλά που τώρα πια θα διαπιστώσετε πως δεν σας φτάνουν και θα θελήσετε κάτι παραπάνω! Και βεβαίως, το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το ζητήσεις!
ΥΓ. Με τον Τοξότη το παιχνίδι του μεταξύ σας πάντα (και πολύ περισσότερο τώρα) έχει και χημεία και ερωτισμό, με τον Κριό όμως έχει γνήσια και καθαρή ένταση! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο πειρασμός, ο πειρασμός
Είναι η κάφτρα του τσιγάρου σου και ο βαρύς καπνός
είν’ οι κουβέντες σου που σέρνονται σαν ψίθυρος βραχνός  
Ο πειρασμός…
Όλο το τελευταίο διάστημα, η ερωτική σου ζωή έχει περάσει σε μια νέα φάση, πιο ζωντανή, πιο αισιόδοξη, μια κι εσύ ο ίδιος έχεις αρχίσει να βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική και αυτό έχει αλλάξει τη ροή των γεγονότων! Και την εβδομάδα αυτή, η διάθεσή σου έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα και γεγονός είναι πως θα επιδιώξεις την ερωτική ένταση, με το πρόσωπο εκείνο, που νιώθεις ότι μαζί του απογειώνεσαι! Μην σε ανησυχεί τίποτα, εσύ βάλει μόνο την επιθυμία, όλα τα άλλα θα φροντίσει να τα οργανώσει για σένα το σύμπαν με τον καλύτερο τρόπο! Αφέσου σε αυτές τις μεταμορφωτικές στιγμές, που σου χαρίζονται απλόχερα τώρα!Τ όσο μέσα από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, που περνάει σε μια άκρως αναζωογονητική φάση, όσο και μέσα από τα νέα πρόσωπα, που έρχονται στη ζωή σου με πολύ συγκεκριμένο σκοπό: να σε ταξιδέψουν στην χώρα των ηδονών!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερο και τον Παρθένο το ταξίδι θα έχει πολύ μεγάλη διαδρομή και θα είναι άκρως αισθησιακό! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ό,τι κι αν γίνει, ένα να λες
πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
κι εγώ… εσένα!
Γεγονός είναι πως για σένα, στην ερωτική σου ζωή ο κύκλος έχει ανοίξει εδώ και αρκετό διάστημα και βεβαίως, θα συνεχίσει για πολύ καιρό να παραμένει ανοιχτός! Την εβδομάδα αυτή βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή! Ιδιαίτερα οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου έχουν να εισπράξουν την εύνοια των άστρων, που τώρα φέρνει στη ζωή τους κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που ενδεχομένως ονειρεύονται και επιθυμούν εδώ και καιρό και που τώρα ήρθε η ώρα να τους δοθεί! Ο έρωτας εμφανίζεται επιθετικά, έρχεται να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά μέσα από ένα πρόσωπο που ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στο “Εγώ” σου! Και μια θάλασσα συναισθημάτων έρχεται να ανακατέψει το πάθος, τη γοητεία, την ένταση, και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες αυτές που χρειάζεσαι, για να ζήσεις έναν έρωτα… στις κόκκινες γραμμές!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι άκρως διεγερτικά και η ατμόσφαιρα ιδανική, για να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε το μεγαλείο του έρωτα! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλα με να μην φοβάμαι
Πάρε με αγκαλιά και πάμε…
Σαφώς και ο κύκλος που ανοίγει είναι πιο εσωτερικός, θα σε ταξιδέψει στα βάθη της ψυχής, της ύπαρξής, προκειμένου να καταλάβεις τους λόγους και τις αιτίες που σε έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, μέσα από γεγονότα απρόσμενα, που έρχονται με απώτερο σκοπό την εσωτερική σου αλλαγή… Και γεγονός είναι πως δεν πρόκειται για έναν εύκολο κύκλο, έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και ο έρωτας θα σταθεί στο πλευρό σου για μια ακόμα φορά, δίνοντάς σου την στήριξη που χρειάζεσαι, χαϊδεύοντας εκείνες τις βαθιές ανασφάλειες, που σε κάνουν κατά βάθος να μην μπορείς να ζήσεις ούτε μια στιγμή μονάχος σου! Οι διάθεσή σου και την εβδομάδα αυτή είναι έντονα ερωτική, να συνυπάρξεις, να απλώσεις το χέρι σου στο πρόσωπο που αγαπάς και να προχωρήσεις μαζί του! Και βεβαίως, θα έχεις όλες τις προοπτικές για να το κάνεις… Αφού και ο έρωτας με τη σειρά του θα σου απλώσει το δικό του χέρι (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου). Το σίγουρο είναι πως αυτή η ανταλλαγή θα σε βοηθήσει πολύ να νοιώσεις, να ελπίζεις, να αισιοδοξείς και να ζήσεις όλα αυτά που επιθυμείς βαθιά μέσα σου!
ΥΓ. Με τον Παρθένο η ανταλλαγή της ενέργειας στο μεταξύ σας είναι άκρως αναζωογονητική και για τους δυο σας, ωστόσο και ο Ταύρος είναι το ιδανικό σου! Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2013 00:00:00