blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στον Υδροχόο

Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φόβος! (Osso)
 
Ελάτε να το δούμε το πράγμα διαφορετικά… γιατί την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο, περνά στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω του τις σκληρές τακτικές και συμπεριφορές του Αιγόκερω και ανοίγοντας μια φάση, που νιώθουμε την ανάγκη μιας μεγαλύτερης ελευθερίας, αυτής του να κινηθούμε έτσι όπως εμείς επιλέγουμε! Και αυτή η ανάγκη είναι που θα διαμορφώσει και τις όποιες εξελίξεις στο παρακάτω…

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη

Ο έρωτας ανοίγει τα δικά του πανιά και ετοιμάζει εκείνα τα ταξίδια για το άγνωστο! Για την εβδομάδα αυτή ισχύει το ρητό πως τα καλύτερα έρχονται από κει που δεν το περιμένεις… Μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, που κορυφώνεται την Παρασκευή, ανοίγει την πόρτα σε κείνες τις ξαφνικές και άκρως εντυπωσιακές εμπειρίες, που ακόμα και σε μια στιγμή, είναι ικανές να ανανεώσουν ολόκληρη την ψυχολογία σου!
 
Απρόσμενες, απρόβλεπτες, συναρπαστικές, ερωτικές συναντήσεις, έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα στην καθημερινότητα και όχι μόνο! Είναι οι συναντήσεις αυτές που σε κάνουν να ξεχνάς περιορισμούς, όρια, ''πρέπει'', και να ακολουθείς μόνο τις εντολές που σου δίνουν οι αισθήσεις σου, αφού η όψη παραπέμπει σε έντονα αισθησιακές απολαύσεις, που βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις και πού μπορεί να σε οδηγήσουν… Τίποτα, μα τίποτα δεν είναι τυχαίο και τώρα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ανοιχτοί στο καινούριο, που επισκέπτεται τη ζωή μας!

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Βεβαίως, λίγο παρακάτω, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που κορυφώνεται το Σάββατο έρχεται να δώσει ένα πιο γκρίζο χρώμα, τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στη σκέψη μας, μια και όλα περνούν από το φίλτρο της απαισιοδοξίας… Και εδώ θέλει προσοχή, γιατί συνήθως τα σενάριά του μυαλού είναι μόνο δικά του και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές… Είναι όμως αυτά που οδηγούν και σε κάποιες συμπεριφορές, ικανές να πυροδοτήσουν έντονες καταστάσεις…
 
Όμως το πιο σημαντικό είναι να κρατάμε το χρώμα στη ζωή μας! Τουλάχιστον, αυτό το χρώμα, που μόνο ο έρωτας μπορεί να δώσει! Ας αφήσουμε τις εξελίξεις να μας οδηγήσουν και να μας δείξουν το δρόμο, χωρίς να αφηνόμαστε στις δικές μας δύσκολες ή αρνητικές σκέψεις…
 
Ας επιλέξουμε τη χαρά, την αισιοδοξία και την δυνατότητα να ζούμε σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες… Έτσι κι αλλιώς, τα δύσκολα δεν τελειώνουν ποτέ, τα καλά όμως επιλέγουμε να τα δημιουργούμε και να τα φέρνουμε στη ζωή μας… Και αυτό είναι θέμα οπτικής γωνίας… Πάντα! Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερωτική ανανέωση, αλλά και παγίδες!
Ανοίγει ένας νέος κύκλος και εσύ ανοίγεις πανιά για νέα ταξίδια… Νέες εμπειρίες, μια και ο κύκλος αυτός έρχεται να φέρει πολλά πράγματα στη ζωή σου! Και γεγονός είναι ότι αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα με μια μεγαλύτερη αισιοδοξία, μια πιο φωτεινή οπτική. Θα υπάρξουν και εκείνα τα διαλείμματα, τα οποία θα σε κάνουν και πάλι να κλειστείς μέσα στον απαισιόδοξο εαυτό σου, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς, γιατί οι ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες! Ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας σου ανοίγει και πάλι την πόρτα και σε γεμίζει με έντονα συναισθήματα, από αυτά που καθορίζουν και τις εξελίξεις, τόσο στις σχέσεις σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου! Αν ήδη έχεις μια μόνιμη σχέση, πολύ πιθανόν να νιώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο μεταξύ σας, ωστόσο οτιδήποτε καινούριο ξεκινάει τώρα, να ξέρεις πως έχει πολύ μεγάλη δυναμική!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό η χημεία σας είναι ανεπανάληπτη, ωστόσο πρόσεξε τις σχέσεις με τον Σκορπιό, γιατί πολύ πιθανό να δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν πολύ πειστικά για την ψυχολογία σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Σκηνικό εξισορρόπησης αλλά και ευκαιριών!
Όσο περνάει ο καιρός το κλίμα γύρω σου, βελτιώνεται όλο και περισσότερο και η ψυχολογία σου επίσης! Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο ανοίγει μια νέα εποχή στην ερωτική σου ζωή, η οποία λειτουργεί λυτρωτικά και για την καρδιά σου και για τις σχέσεις σου! Και παρόλο που θα υπάρξουν αρκετές διακυμάνσεις, οι οποίες ενδεχομένως να σε κάνουν να μην ξέρεις πως να λειτουργήσεις, τις περισσότερες φορές θα εξισορροπούνται, μια και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και θα μπορείς να παίρνεις αυτό που ζητάς ή αυτό που έχεις ανάγκη… Όπως, αυτήν η εβδομάδα έρχεται να φωτίσει την ερωτική σου ζωή δημιουργώντας έντονα ερωτικό σκηνικό (ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου) και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, τόσο με τον ερωτικό σου σύντροφο, όσο και με νέα πρόσωπα που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον! Το σίγουρο είναι ότι τα δύσκολα αρχίζεις να τα αφήνεις πίσω σου και μπαίνεις σε μια πιο αισιόδοξη κατάσταση, που η ερωτική σου ζωή θα έχει και τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις! Ετοιμάσου!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο, το παιχνίδι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον! Πρόσεξε ωστόσο με τον Σκορπιό, γιατί τα πράγματα ενδεχόμενως να μην είναι και τόσο εύκολα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή στα απαισιόδοξα σενάρια, δες την θετική πλευρά των πραγμάτων!
Παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και βέβαια, αναλαμβάνεις και περισσότερη δράση! Και αφενός το παιχνίδι των εξελίξεων οδηγεί και τα βήματά σου, αλλά παράλληλα οδηγήσεις κι εσύ τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνονται ότι λειτουργούν υπέρ σου την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή! Η οποία προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα και συνταρακτική, μια και οι εμπειρίες που σημαδεύουν την εβδομάδα (ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου) δεν θα λέγαμε ότι είναι συνηθισμένες… Ένα παιχνίδι αισθήσεων και απόλαυσης διεγείρει το μυαλό σου και σε κάνει να βγαίνεις έξω απ’ το μετρό και τα όρια! Αν και δεν θα λείψουν και οι φορές που μπορεί να νιώσεις μπλοκαρισμένος ή ότι χάνεις τον έλεγχο και αυτό να σου δημιουργήσει μια μορφή πίεσης, η οποία όμως τις περισσότερες φορές, είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου και όχι σε επίπεδο γεγονότων… Φρόντισε να το ελέγξεις και να μην γίνει τροχοπέδη στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις στο μεταξύ σας! Όλα είναι θέμα εγκεφαλικής λειτουργίας και εσύ αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά. Επίλεξε λοιπόν να μείνεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων… γιατί σίγουρα υπάρχει!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το παιχνίδι στο μεταξύ σας απογειώνεται… με τον Σκορπιό πρόσεχε, γιατί η πίεση που νιώθετε αμφότεροι μπορεί να πυροδοτήσει επικίνδυνες καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτικά διλλήματα, αλλά και ''ιδιαίτερες'' εμπειρίες…
Είναι μια περίοδος ανασύνταξης, μια και στον τομέα των σχέσεών σου τα πράγματα βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη… Και το συναίσθημά σου επίσης, μια και συχνά υπάρχουν έντονες εναλλαγές και γεγονός είναι ότι τα διλήμματα δεν σου λείπουν! Και ιδιαίτερα για σένα που έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, υπάρχουν αρκετά θέματα, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς και βέβαια δεν είναι εύκολα! Ωστόσο, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου κάτι δείχνει να ξυπνά έντονες διεργασίες στο μυαλό και την καρδιά σου. Πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο από το παρελθόν να μην σε αφήνει να ησυχάσεις, καθώς καλείσαι να πάρεις μια πιο συγκεκριμένη θέση απέναντί του… Συχνά ωστόσο θα υπάρξει ένα μπέρδεμα ανάμεσα στα ''θέλω'' σου και στο ''πρέπει'' και σε πολλές περιπτώσεις όλο αυτό θα λειτουργήσει ανασταλτικά για την ψυχολογία σου… Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο καινούργιο να ξεσηκώσει τις ερωτικές σου ανησυχίες και να αναζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτό… Κάτι που θα έχει έντονα ερωτικό και αισθησιακό χαρακτήρα και θα σε οδηγήσει σε έναν κόσμο, όπου οι αισθήσεις έχουν τον πρώτο λόγο…
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο η διαφορετικότητά σας είναι που πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο μεταξύ σας, με τον Αιγόκερω ωστόσο τα διλήμματα δυναμώνουν το πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσοχή στις ακρότητες…
Είσαι οπαδός του… "όλα η τίποτα" και ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα οι πεποίθησή σου αυτή να λειτουργήσει πιο έντονα από ό,τι συνήθως και να προκαλέσει και εκείνες τις συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια και το μέτρο! Ωστόσο, πριν κανείς οτιδήποτε και πριν προβείς σε εκείνες τις ακραίες δηλώσεις που συνηθίζεις, σκέψου κατά πόσο όλα αυτά που νιώθεις είναι δικές σου υποθέσεις ή σχετίζονται και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Γιατί ενδεχομένως να γίνει πολλή φασαρία για το τίποτα και να χάσεις άλλες ευκαιρίες, οι οποίες βγαίνουν μπροστά σου και που σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με αυτές! Η αισθηματική σου ζωή περνάει από αρκετές διακυμάνσεις την εβδομάδα αυτή, οι οποίες σου ξυπνούν εκείνα τα ''άγρια'' συναισθήματα, και ενδεχομένως να είσαι εσύ ο αίτιος όλων των θεμάτων που εξελίσσονται στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, κάτι δείχνει να πυροδοτεί το πάθος, το οποίο βεβαίως είναι άμεσα συνυφασμένο με τη φύση σου και που τώρα δείχνει να διεγείρεται με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όλα δείχνουν ότι το μεταξύ σας έχει πολύ συνέχεια ακόμα!
 
ΥΓ. Ο Αιγόκερως πάντα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την περίοδο αυτή στη ζωή σου… Με τον Υδροχόο όμως, καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, γιατί η κατάσταση στο μεταξύ σας είναι έκρυθμη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ερωτικό… παρασκήνιο!
Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας που ακολουθεί, μια και κάτι δείχνει να αρχίζει να λειτουργεί με έναν τρόπο πιο μυστικό ή στο παρασκήνιο της ζωής σου… Και βέβαια μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που διανθίζεται με διεγερτικές δόσεις αισθησιασμού, ικανές να κάνουν την ψυχολογία σου άνω-κάτω! Περισσότερο για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται πως μια κατάσταση με πολύ έντονο πάθος κυριαρχεί το διάστημα αυτό στα πράγματα και σε ξεσηκώνει! Μια και το νέο αυτό πρόσωπο, που έρχεται τώρα κοντά σου, έχει πολλά απ’ αυτά που χρειάζεσαι, για να βγεις έξω από τα όριά σου και έξω από το συνηθισμένος σου μέτρο! Βεβαίως, οι όποιες εμπλοκές δεν θα λείψουν, μια και τα διλήμματα θα κάνουν βόλτα στο μυαλό σου, αλλά είναι και αυτά που τροφοδοτούν ακόμα περισσότερο την ερωτική έξαψη! Έτσι κι αλλιώς θα το ζήσεις, οπότε καλό είναι να αφεθείς σε ό,τι σου δίνεται… Μάλλον αυτό χρειάζεσαι… για τώρα τουλάχιστον!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο κάτι σημαντικό έχεις να ανταλλάξεις, ενώ με τον Υδροχόο το πάθος κορυφώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ερωτική ένταση!
Εκείνο που χρειάζεσαι είναι… δράση! Αυτό τροφοδοτεί την ψυχολογία σου και σε κάνει να νιώθεις ζωντανός… Και την εβδομάδα αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις σε κείνα τα πεδία της ερωτικής σου ζωής, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Τι άλλο θέλεις! Μια και σου προσφέρεται ένταση, πάθος, ερωτική διέγερση και… παιχνίδι, από αυτό που είναι ικανό να ξεσηκώσει την ψυχολογία σου και να σε ωθήσει για μια ακόμα φορά σε έντονες ερωτικές καταστάσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Όχι πως τα πράγματα θα είναι πάντα εύκολα, μια και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πίεση ή πως αυτά που θέλεις δεν γίνονται έτσι όπως ακριβώς τα έχεις φανταστεί, και αυτό να πυροδοτήσει ακόμα πιο έντονα το συναίσθημα σου! Όπως και να έχει, το ζήτημα είναι ότι υπάρχει αρκετή κινητικότητα, τέτοια που θα τροφοδοτεί την διάθεσή σου, μια και ο έρωτας μπορεί να μην ακολουθεί τα βήματά σου… Το σίγουρο είναι όμως έχει ότι υπάρχει στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω αυτό που σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει, με τον Ζυγό η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Κρύο και ζέστη εναλλάξ!
Έντονες εναλλαγές συναισθημάτων κρύβει για σένα η εβδομάδα που ακολουθεί. Το κρύο και το ζεστό θα εναλλάσσονται, δημιουργώντας έντονη συναισθηματική φόρτιση, ιδιαίτερα για τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου. Η ερωτική ζωή ανανεώνεται μέσα από εκείνες τις διεργασίες που φέρνουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα, τα οποία είναι ικανά να ανεβάσουν την ψυχολογία σου, στα ουράνια! Ναι, η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις νέα κεφάλαια στην ερωτική σου ζωή, μια και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα κοντά σου, δείχνουν να ενεργοποιούν εκείνες τις πολύ λεπτές χορδές του συναισθήματος και να σε απογειώνουν! Από την άλλη μεριά τα δύσκολα δεν θα λείψουν (και πάλι για τους Λέοντες του τρίτου δεκαήμερου), κάτι δείχνει να περνά από έντονες διακυμάνσεις στις σχέσεις σου και να σε προβληματίζει πολύ, σχετικά με το πώς θα το χειριστείς ή σχετικά και με τις διαθέσεις του άλλου προσώπου απέναντι σου… Φρόντισε να μην δώσεις μεγαλύτερες προεκτάσεις στα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, γιατί ενδεχομένως να είναι περισσότερο τα δικά σου σενάρια που πλέκουν ιστορίες, και λιγότερο η συμμετοχή του άλλου. Έτσι κι αλλιώς, παρακάτω και πάλι έχεις να λαμβάνεις… Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο, είναι το μόνο που χρειάζεται!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο το μεταξύ σας έχει απ’ όλα… Και συναίσθημα, αλλά και πολύ περισσότερο πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή!
Η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη όλο το διάστημα αυτό και πολύ περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί, μια και τα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται τώρα, αλλά και τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου, δείχνουν να έχουν πολύ έντονο ενδιαφέρον… Βεβαίως, η διάθεσή σου είναι αυτή του να ζήσεις την ένταση και το πάθος, που φαίνεται να έρχεται προς τη μεριά σου και να σε ξεσηκώνει, να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και να διεγείρει ιδιαίτερα τις αισθήσεις σου… Ναι, η εβδομάδα έχει δυνατές ερωτικές εμπειρίες και περισσότερο για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας κρύβεται παντού… στην καθημερινότητά σου, σ’ εκείνο το πρόσωπο που συναντάς σε μια τυχαία συναλλαγής σου… Ναι, μπορεί να είναι αυτό που σε ξεσηκώνει σε νέες περιπέτειες… Ωστόσο συχνά το εύκολο θα μπερδεύεται και με δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν περισσότερο από το άλλο πρόσωπο, όμως η περίοδος που ανοίγει έχει πολλά να σου δώσει στην πορεία, οπότε φρόντισε και να το εκμεταλλευτείς και να χαρείς!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο το παιχνίδι στο μεταξύ σας έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και με τον Υδροχόο το “τυχαίο” που σας φέρνει κοντά, δεν είναι καθόλου τυχαίο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα!
Η κοινωνική σου ζωή σε μεγάλη δραστηριότητα όλο το επόμενο διάστημα, φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία έχεις κάτι να ανταλλάξεις, να συζητήσεις, να μοιραστείς, αλλά πολύ περισσότερο να νιώσεις! Και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τώρα ο κοινωνικός κύκλος να σε τροφοδοτήσει με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίες μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, ή ακόμα και ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς είναι πολύ πιο εύκολο να ανθίσει, μέσα από κείνες τις πονηρές ματιές και τα κοιτάγματα, αλλά και τα τυχαία αγγίγματα, που ξεσηκώνουν θύελλες συναισθημάτων! Ιδιαίτερα για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου ωστόσο, δεν θα λείψουν ούτε οι προβληματισμοί, ούτε τα διλήμματα, ούτε οι εσωτερικές πιέσεις, μια και το παιχνίδι φαίνεται πως έχει βαθμό δυσκολίας… Όμως, είναι αυτό που το κάνει να έχει και ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο η χημεία σας είναι αυτή που σας φέρνει πιο κοντά… Αλλά και με τον Ζυγό το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα…
Η ερωτική πρωί στη ζωή σου δείχνει να κυλάει σε σχετικά αρμονικούς ρυθμούς, ίσως όχι απαραίτητα τόσο εύκολα, όμως το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον σου είναι πολύ ανεβασμένο! Αλλά είναι και κάποια εξωτερικά γεγονότα που διαμορφώνουν τις εξελίξεις και τα πρόσωπα που ανεβάζουν τους παλμούς… Πολύ πιθανόν, πέρα από το άτομο από το παρελθόν που διεκδικεί μια θέση στη ζωή σου, να προκύψουν και νέα πρόσωπα, που ανεβάζουν τον ερωτικό σφυγμό, περισσότερο για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου… Δεν αποκλείεται καθόλου κι ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο να εξάπτει το ενδιαφέρον σου και να σου δημιουργεί τη διάθεση να το γνωρίσεις καλύτερα. Βεβαίως, μπορεί τα διλήμματα που υπάρχουν στο μυαλό σου την περίοδο αυτή να λειτουργήσουν και πιεστικά για την ψυχολογία σου, όμως υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον του παιχνιδιού…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχετε ισορροπήσει ακόμα, αλλά το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει αμείωτο. Με τον Υδροχόο, το καινούργιο είναι πάντα αυτό που σε ξεσηκώνει περισσότερο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περίοδος προσαρμογής!
Το σίγουρο είναι ότι και την εβδομάδα αυτή οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή δεν θα λείψουν. Περισσότερο για τους Αιγόκερως του δεύτερου δεκαήμερου, το παιχνίδι γίνεται πολύ έντονο και τα συναισθήματα ιδιαιτέρως φορτισμένα, πολύ πιθανόν και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται να ανεβάζει κατά πολύ την αδρεναλίνη σου… Όχι πως οι ευκαιρίες για νέα πρόσωπα θα σου λείψουν, κάθε άλλο! Το παιχνίδι έχει απ’ όλα την περίοδο αυτή, δεν έχεις παρά να διαλέξεις! Βεβαίως, δε σου λείπουν ούτε οι προβληματισμοί ούτε οι εντάσεις, μια και συχνά μπορεί να νιώσεις πως δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς… Πάρε το χρόνο σου, γιατί μάλλον δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα για σοβαρές αποφάσεις… Δεν έχεις παρά να ζήσεις ό,τι σου δίνεται για τώρα! Μετά, βλέπεις!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο φαίνεται πως η σχέση δεν έχει πάρει ακόμα οριστική μορφή, ωστόσο αυτό δεν σας εμποδίζει να απολαμβάνετε τρυφερές στιγμές στο μεταξύ σας… Με τον Σκορπιό κινείσαι στα άκρα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2014 00:00:00