blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2013. Ο έρωτας γεννήθηκε για… όλους!!!!

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2013. Ο έρωτας γεννήθηκε για… όλους!!!!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα.

Η υπενθύμιση είναι σαφής: Η διαδρομή είναι μονόδρομος! Όσο κι αν θέλουμε να το δούμε αλλιώς, όσο κι αν προσπαθούμε να το ωραιοποιήσουμε, όσο κι αν η καρδιά θέλει να αφεθεί στο… δικό της παραμύθι, η πραγματικότητα είναι εδώ και ακούει στο όνομα… Ουρανός-Πλούτωνας!

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Με την κορύφωση του τρίτου κατά σειρά τετραγώνου ξεκινά η εβδομάδα αυτή, στέλνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα στους απανταχού κατοίκους του πλανήτη τούτου και υπενθυμίζοντας σε όλους πως οι εναλλακτικές έπαψαν πλέον και να υπάρχουν και να εξυπηρετούν. Η αλλαγή αποτελεί πλέον δεδομένο για τον καθέναν από εμάς. Όσοι έχουν καταλάβει το νόημα και ‘‘συμπλέουν’’ με την ροή, είναι και αυτοί που θα εισπράξουν εμπράκτως το ανταποδοτικό όφελος… Γιατί υπάρχει όφελος και σε πολλές περιπτώσεις, είναι μεγάλο!!!

Ο Ήλιος στους Διδύμους

Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων και η επικοινωνία γίνεται ο κινητήριος μοχλός των εξελίξεων. Νοιώθουμε την ανάγκη να δούμε τη ζωή και τα πράγματα από μια πιο ανάλαφρη σκοπιά, εκείνη που δεν θα μας προβληματίσει, δεν θα μας ζορίσει, αλλά θα μας βοηθήσει να παίρνουμε τα γεγονότα όπως έρχονται… Και πάνω απ’ όλα, να χαιρόμαστε, ακόμα και με τα πιο απλά…

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη

Το Σάββατο στις 25, μια ακόμα έκλειψη, σεληνιακή αυτήν τη φορά, στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, με ενεργή συμμετοχή του Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου με τα φώτα (Ήλιο-Σελήνη), μας κάνει πιο ευαίσθητους, περισσότερο ευάλωτους σε οτιδήποτε αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές του συναισθήματος και περισσότερο ευκολόπιστους, μια και είμαστε διαθέσιμοι στο να αφεθούμε, να παρασυρθούμε, να ξεφύγουμε…

 

Χρειάζεται επαγρύπνηση! Όσο γοητευτικά και να ακούγονται κάποια λόγια ή κάποιες υποσχέσεις, είναι σημαντικό ν’ αφήσουμε το χρόνο να τις επαληθεύσει… Η ροπή προς κάθε είδους απολαύσεις, τείνει να ξεφύγει από κάθε μέτρο, να υπερβάλει κατά το ζητούμενο της καρδιάς, κι ας μην ξέρει που θα την οδηγήσει!

 

Παράλληλα, ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι… ειδικοί στο να παρασύρουν, να παραπλανούν με λόγια, υποσχέσεις και… διαθέσεις, που δύσκολα θα επαληθευτούν!

 

Η λίστα των παράνομων ερώτων που θα ανθίσουν αυτό το διάστημα… μεγάλη και βεβαίως μεγάλη είναι και η γοητεία τους, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σε επικίνδυνα επίπεδα…

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Την Κυριακή ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δύσκολα αυτό που έχουμε φανταστεί ή σχεδιάσει με τα μάτια της ψυχής, θα βρει έδαφος ν’ αναπτυχθεί… Ό,τι μπορεί να φαίνεται πως θα εξυπηρετήσει τον σκοπό μας, σπάνια θα είναι αληθινό ή εκείνο που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις. Ασχολούμαστε με ό,τι μπορεί να γεμίσει την ψυχή, με ό,τι μας κάνει να νοιώθουμε καλά… Η τέχνη είναι πάντα μια πολύ καλή διέξοδος της όψης, μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, ή κάτι τέλος πάντων που θα ταξιδέψει τα όνειρά μας!

 

Το σημαντικό τώρα είναι να ζητήσουμε βαθιά, αληθινά, ό,τι νοιώθουμε πως χρειαζόμαστε, πως έχουμε ανάγκη για να είμαστε καλά… Να ξέρετε πως πάντα εκεί πάνω “κάποιος ακούει”… Τολμήστε, προσευχηθείτε, διαλογιστείτε, ζητήστε…

 

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις σας και δείτε επίσης την τηλεοπτική εκπομπή μας με ακόμη περισσότερες προβλέψεις, κάνοντας κλικ στο ζώδια σήμερα.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μα το σημάδι στο λαιμό μου απ’ τα φιλιά σου

Θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου…

Άνεμος ανανέωσης πνέει στη ζωή και στην καρδιά σου, όχι πως όλα ξαφνικά άλλαξαν, αλλά κάτι φαίνεται να δρομολογείται την περίοδο αυτή με μια μεγαλύτερη ευκολία, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαφές, τις συναλλαγές τις διαπραγματεύσεις σου, που τώρα περνούν σε μια καλύτερη φάση, διευκολύνοντας το γενικότερο κλίμα. Κάποιες υποθέσεις με πρόσωπα συγγενικά ή πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο, είτε με την μορφή ειδήσεων, είτε με την μορφή θεμάτων που βγαίνουν στο προσκήνιο προς επίλυση. Η καθημερινότητά σου αποκτά μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, και ασχολείσαι με πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι συνήθως, είτε με την μορφή ενδιαφερόντων, είτε με την μορφή εκκρεμοτήτων, που όμως θα έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις με πολύ καλά αποτελέσματα. Ο έρωτας σε απασχολεί έντονα όλο αυτό το διάστημα, περισσότερο όμως με την επιφανειακή του μορφή, αυτή του φλερτ, του παιχνιδιού, της επιβεβαίωσης και όχι σαν μια σοβαρή ή έντονη κατάσταση, που ανατρέπει τα δεδομένα σου. Πάντως καλό είναι σε ό,τι έρχεται την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν αφορά σε καινούργια πρόσωπα, να προσέξεις τι λες, πόσο δεσμεύεσαι απέναντί τους, αλλά και το πόσο επενδύεις και σε αυτά που σου λένε οι άλλοι… Γιατί μπορεί να παίρνεις εύκολα… φωτιά, το μυαλό σου να τρέχει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και να θες να τα ζήσεις όλα στο εδώ και στο τώρα… Υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς και τα πράγματα να μην εξελιχτούν όπως τα περίμενες. Πέρνα καλά και δώσε χρόνο… Αυτό είναι το σύνθημα της εβδομάδας, μην το ξεχνάς!

ΥΓ. Πολύ καλό χαρτί για την ερωτική σου ζωή ο Δίδυμος για όλο αυτό το διάστημα, όμως μην τα ποντάρεις όλα στο κόκκινο… Με τον Λέοντα υπάρχει ο κίνδυνος να τον απογοητεύσεις ή να σε απογοητεύσει. Δώσε χρόνο και στους δύο σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΛΕΩΝ

Νοιώσε με για να σε νοιώσω κι ας πονάς

Είν’ πανάκριβο σ’ το λέω ν’ αγαπάς!

Η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται, πρόσωπα νέα, αλλά και παλιά, παίζουν ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Και βεβαίως, με όλα τα… δύσκολα των καιρών, η σύσφιξη των φιλικών σου σχέσεων δεν θα είναι και το πιο δυνατό χαρτί στο σκηνικό… Πάντως, η εβδομάδα αυτή βγάζει ένα ζήτημα που αφορά στη σχέση σου με ένα πολύ κοντινό, φιλικό σου άτομο, που περνά από μια δοκιμασία, που θα τεστάρει την αξία και την αντοχή της σχέσης… Μπορεί ένα γεγονός που έρχεται στην επιφάνεια, να σας απογοητεύσει και τους δυο και να νοιώσετε πως απομακρύνεστε, μια και αισθάνεστε πως δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος… ή εσύ να νοιώσεις εκείνη την αίσθηση πως δεν σε υπολογίζουν έτσι όπως θα ήθελες και πως ό,τι έχεις δώσει μέχρι σήμερα, ο χρόνος σου, η υποστήριξή σου, η αγάπη σου, έπεσαν στο κενό. Το κλειδί είναι ο χρόνος και ο ειλικρινής διάλογος, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με το άλλο πρόσωπο. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή περνά και αυτή από… τεστ, μια και δοκιμάζει τα όρια, τις αντοχές, την πίστη και την εμπιστοσύνη σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν προκύψει τώρα ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, απόφυγε να του δείξεις εμπιστοσύνη από την αρχή… Την εβδομάδα αυτή το τοπίο είναι ιδιαίτερα θολό, δεν είναι εύκολο να αξιολογήσεις τις θέσεις ή τις προθέσεις… Την άλλη εβδομάδα θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Τώρα όμως όχι.

ΥΓ. Ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί 27 και 28 Ιουλίου, μία νέα ιστορία στην ερωτική σου ζωή μπορεί να μοιάζει ιδανική, όμως απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και μην επιτρέπεις στο συναίσθημα σου να σε οδηγεί… Γενικότερα, η σχέση σου με τον Τοξότη είναι θυελλώδης. Με τον Δίδυμο ανίχνευσε καλά τις προθέσεις του! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι παντού και πουθενά…

Ναι, υπάρχει μια… αοριστία, κάτι που πλανιέται στην ατμόσφαιρα και σου αφήνει μια αδιόρατη ασάφεια, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων… Θα νοιώσεις πως όλα κρέμονται από ένα λεπτό νήμα, που κινεί τα γεγονότα και τις εξελίξεις γύρω σου, μα δε θα σου αφήνουν ξεκάθαρη την αίσθηση για το προς τα πού πρέπει να κινηθείς. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, πολύ πιθανό να νοιώσεις μπερδεμένος από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, που αλλάζει διαρκώς θέσεις, απόψεις και σε μπερδεύει ή δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι ακριβώς του συμβαίνει… Πολύ πιθανό να νοιώθεις κι εσύ μια χαοτική κατάσταση, ιδιαίτερα αν τώρα έχει μπει στο μυαλό ή στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο που σε παρασύρει… Οι παράλληλοι έρωτες είναι στα φόρτε τους την περίοδο αυτή και είσαι από τους πρώτους στην λίστα τους! Ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το διπλό σκηνικό ανάμεσα σε δύο πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει… διλλήματα, αλλά και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!

ΥΓ. Εσύ που έχεις γενέθλιά στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου, έχεις σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, με πολλές πιθανότητες εξέλιξης! Γενικότερα, ο Δίδυμος καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου, ενώ με τον Λέοντα μπορεί να παθιαστείς, όμως καλό είναι να δώσεις χρόνο στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Και αφού μπερδεύτηκα

Και σ’ ερωτεύτηκα

Στην κατηφόρα ασ' το βράχο να κυλήσει…

Έντονα συναισθήματα, ορμητικά, παθιασμένα, διεκδικείς και διεκδικείσαι σε ένα παιχνίδι για… δυνατούς παίχτες, που σκοπό έχει να σε παρασύρει στον αέναο κύκλο του έρωτα! Θα περάσεις έντονες συναισθηματικές αναταράξεις και συχνά θα νοιώθεις πως έχεις χάσει τον έλεγχο. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, το διπλό σκηνικό είναι… ορατό και πολύ πιθανό την εβδομάδα αυτή. Ανοίγεις το κουτί εκείνων των συναισθηματικών εμπειριών, που δύσκολα πια θα σε αφήσουν να ησυχάσεις. Γίνεσαι απαιτητικός, κτητικός, έντονος, θέλεις να νοιώσεις, να ελέγξεις, να κατευθύνεις τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, μα δεν είναι εύκολο. Θα παρασυρθείς από την ορμή και την ένταση… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Ταύρους, οι όροι του παιχνιδιού ισχύουν και για εσένα και οι διπλές καταστάσεις είναι πιθανές, καθώς το άτομο με το οποίο σχετίζεσαι μπορεί να έχει δεσμεύσεις, που δεν σας επιτρέπουν το ολοκληρωτικό δόσιμο… Κι αυτό φουντώνει ακόμα περισσότερο την φλόγα! Να πούμε και προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, που προκύπτουν ιδιαίτερα σε εσένα του πρώτου δεκαημέρου…

ΥΓ. Ισχυρές αναταραχές σου φέρνει ο Παρθένος, αλλά και η ιστορία με τον Σκορπιό ξαναμπαίνει στο παιχνίδι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια

Μόνο τρόπο που κοιτάνε…

Πολλά τα ζητήματα που βγαίνουν στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή και είσαι εσύ σε μεγάλο βαθμό που… κάνεις παιχνίδι και ορίζεις και τους κανόνες, τόσο στην οικογενειακή σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Πάντως, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το τοπίο μοιάζει αρκετά θολό, υπάρχει μια έντονη ασάφεια, που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ανάμεσα στα πρόσωπα… Γιατί θα υπάρξουν πρόσωπα, που θα μπουν στο παιχνίδι, όμως καλό είναι και να αποφύγεις να τα εμπιστευτείς και να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο για τσεκάρισμα… Μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι λέγεται και ό,τι ακούγεται τώρα, κράτησέ το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και παρακάτω θα μπορέσεις να επιβεβαιώσεις του… λόγου το αληθές!!! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, νέες γνωριμίες ανοίγουν έναν κύκλο ιδιαίτερα ερωτικό, που αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα των προσωπικών σου στιγμών και όχι μόνο… Τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου έχουν πολλές προϋποθέσεις εξέλιξης!

ΥΓ. Για εσένα που έχεις γεννηθεί 27, 28, 29 Αυγούστου, μια ερωτική ιστορία πολλά υποσχόμενη έρχεται προς την μεριά σου… απόφυγε τις όποιες σοβαρές δεσμεύσεις και απλά ζήσε την στιγμή, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στις παρούσες συνθήκες! Γενικότερα, στο ‘‘παιχνίδι’’ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Τοξότης, αλλά εκείνοι που ‘‘κλέβουν’’ την παράσταση είναι οι Ιχθύες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάλι τραβάς σκανδάλη

Σ’ ό,τι προλάβαμε και ζήσαμε

Σημάδεψε και ρίξε… στο κεφάλι

Νοιώθεις ξεσηκωμένος, μια εσωτερική αναστάτωση που θα φέρει στη επιφάνεια επιθυμίες. φοβίες, ανασφάλειες, θα διαμορφώσει και την συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου, η οποία θα είναι και αρκετά αντιφατική, κι αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει κι ένα δύσκολο κλίμα και στις σχέσεις σου… Μια σχέση η οποία μένει στο παρασκήνιο τα ζωής σου πιθανά να σε απογοητεύσει μια και δεν μπορεί να φανεί συνεπής στις απαιτήσεις σου, η εσύ στις δικές της… Η το άλλο σενάριο είναι να σε παρασυρθείς σε μια κατάσταση έντονη, μυστική, που όμως δεν μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα ζητάς! Πρόσεξε πολύ επίσης τις πληροφορίες που έρχονται στ αυτιά σου μια κι ενδέχεται να είναι άκρως… παραπλανητικές….Πάντως το σενάριο για τον έρωτα στον χώρο της δουλειάς, η της καθημερινότητας και των συναλλαγών σου… συνεχίζει να είναι ενεργό, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου…

ΥΓ. Ο Καρκίνος είναι και πάλι ένας πιθανός ‘’συμπαίκτης ‘’ στην ερωτική σου ζωή για την εβδομάδα αυτή, με έντονα συναισθήματα και καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου

γιατί με τρέλανες εσύ, αγάπη νέα μου!

Είμαι στα πάνω μου, όλα είναι τέλεια,

ο έρωτας μωρό μου, είναι ψυχεδέλεια!

Ζεις την δική σου πραγματικότητα, αυτή της πολυπλοκότητας, της επικοινωνίας, του ζω και συνυπάρχω με πολλούς! Η καθημερινότητά σου γεμάτη, το μυαλό σου επίσης, μηνύματα, επαφές, συζητήσεις σε κατακλύζουν και μέσα σε όλα αυτά, έχεις και αρκετές ευκαιρίες που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου… Είναι η εποχή σου αδιαμφισβήτητα, όμως ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, φρόντισε να εξετάσεις πολύ καλά μια πρόταση για συνεργασία, που σου γίνεται τώρα, και τις οικονομικές προεκτάσεις που κρύβει. Δελεαστική μπορεί να φαίνεται και εσύ να ξεσηκώνεσαι, αλλά δεν σημαίνει πως είναι κιόλας… Επίσης και ό έρωτας, ιδανικός… και απατηλός, σε μαγεύει, σε εξυψώνει και μετά... Πάντα υπάρχει ένα μετά, που θα σε κάνει να αναρωτηθείς… Τα καλύτερα ωστόσο είναι για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, καθώς όλα δείχνουν την έναρξη ενός ειδυλλίου, με πολλές ελπίδες για κάτι μονιμότερο στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν μια ιστορία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αλλάζει μορφή και γίνεται περισσότερο προσωπική… Καλά τα νέα! Δεν μένει παρά να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους!

ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ της 10ης Ιουνίου, έχεις μια αρκετά σημαντική ευκαιρία που καλείσαι να εκμεταλλευτείς και μπορεί να αφορά τον ερχομό ενός νέου προσώπου, που γεμίζει τη ζωή σου φως… Γενικότερα, το δυνατό χαρτί της βδομάδας παίζει ανάμεσα στον Τοξότη και τον Ζυγό που σε πολιορκούν στενά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΖΥΓΟΣ

Μεθυσμένη μου καρδιά

Αλλού σου λέω κι άλλου με πας…

Ένας καινούργιος κύκλος, γεμάτος νέες εμπειρίες, από αυτές που διψάς ν’ ανακαλύψεις, που διψάς να ζήσεις, να εξερευνήσεις… Άγνωστες πηγές, να μπεις σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και να αφεθείς στην αγκαλιά του άγνωστου… κι όπου σε πάει! Έχεις ένα τέτοιο σενάριο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και λαχταράς ν’ αφεθείς στην φυγή… Μικρή ή μεγάλη, πραγματική ή νοητή, θα αποτελεί έναν διακαή σου πόθο την εβδομάδα αυτή… Καθώς και ο έρωτας θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό και πολύ πιθανόν με ένα πρόσωπο νεότερο από εσένα… Χμ, ενδιαφέρον ακούγεται… Τώρα, αν έχεις μόνιμη σχέση, έχεις και διλλήματα, μια και το μυαλό και η καρδιά σου ενδέχεται να… τελούν υπό κατάληψη! Εσύ των πρώτων ημερών πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς της υπόθεσης αυτής, γιατί ενδέχεται να είναι ένας ενθουσιασμός, που παρακάτω θα δεις πως δεν είναι εύκολο για κάποιο λόγο να τον συνεχίσεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ζεις μια ερωτική ιστορία, που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει! Άλλωστε, αν όλοι ξέραμε το τέλος του έρωτα, ίσως να μην τον τολμούσε κανείς… Όλους μας γοητεύει η αρχή!

ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ της 12ης Οκτωβρίου έχεις μια στενή πολιορκία από ένα πρόσωπο, πολύ πιθανό νεότερό σου, και μια νέα ερωτική ιστορία, που αν μη τι άλλο θα σε ταξιδέψει! Γενικότερα, ο Δίδυμος σε βάζει σε ένα νέο κόσμο εξερευνήσεων και συγκινήσεων, αλλά και ο Τοξότης φέρνει έναν αέρα ανανέωσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όμως εγώ θα είμαι δίπλα σου κι ας άργησα

Θα σε προλάβω στο λιμάνι ξημερώματα

Θα πέφτουν γύρω μας μικρά βεγγαλικά

Χιλιάδες χρώματα

Χρώματα κι αρώματα φέρνει σ’ εσένα η εβδομάδα αυτή, χρώματα έντονα, ξεχωριστά, ερωτικά, μια και όλη αυτή η περίοδος έχει σαν βασικό στόχο την… καρδιά σου, που τώρα χτυπά πιο δυνατά! Και είναι η επιθυμία σου, που σε σπρώχνει να μπεις στο άγνωστο, να εξερευνήσεις πρόσωπα, πράγματα, συναισθήματα, παρόλο που συχνά-πυκνά θα νοιώθεις την ανάγκη ν αποτραβηχτείς λίγο πιο πίσω και να μείνεις για λίγο μόνος με τον εαυτό σου… Μα τόσο η εβδομάδα, όσο και η περίοδος, σε καλεί σε μια… ερωτική γιορτή, απ’ όπου με τίποτα δεν θα μπορείς να λείψεις! Συχνά θα ανοίξεις την πόρτας σου σε δύο πρόσωπα, που θα κάνουν την επίσκεψη τους, και επίσης μπορεί να σου δημιουργηθούν διλλήματα ως προς το ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά όλα είναι μέρος του παιχνιδιού κι εσύ δεν θέλεις με τίποτα να το χάσεις! Κι είναι και επίσης πιθανό ένας έρωτας να μπει στην… σκοτεινή πλευρά της ζωής και να ζήσει το πάθος του στο παρασκήνιο, αφού εκεί γεννιούνται και τα πιο ισχυρά πάθη! Όλα τα σενάρια είναι πιθανά κι εσύ ανοιχτός επίσης σε όλα…

ΥΓ. Αν έχεις γεννηθεί 7, 8, 9 Φεβρουαρίου, μια μεγάλη ερωτική ευκαιρία σου χτυπά την πόρτα, με πολλές προοπτικές για παρακάτω… Γενικότερα και αυτήν την εβδομάδα, κυρίως ο Δίδυμος σε ξεσηκώνει με την συμπεριφορά και την έντασή του, αλλά και ο Ζυγός είναι δυνατός παίκτης για την ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα ξέρω γιατί γίνονται

και πώς λειτουργούν,

το μυαλό με βοήθησε

να καταλαβαίνω,

οι ευαίσθητοι αμύνονται

στη ζωή και αργούν

κι η λαχτάρα τους συνήθισε

να πατάει το φρένο.

Συχνά θα νοιώσεις μπλεγμένος ανάμεσα σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις και σ’ αυτό που πρέπει, κάτι που πιθανόν να σε ζορίσει πολύ κι οι αντιδράσεις θα λειτουργούν και αυτές κάτω από την πίεση του υποσυνείδητού σου, μπλοκάροντας αρκετά τα πράγματα… Η ενέργειά σου δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, φρόντισε τώρα περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί μια πρόσθετη κούραση θα την βρεις μπροστά σου… Από την άλλη μεριά, πολλά πράγματα προετοιμάζονται πίσω από την πλάτη σου, που τώρα μπορεί να μην φαίνονται, όμως θα λειτουργήσουν παρακάτω και σαφώς υπέρ σου… Ο έρωτας και για την εβδομάδα κάνει ένα… διάλλειμα από τη ζωή σου, προκειμένου να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες που έχεις, τι ακριβώς θέλεις και τι ζητάς, τόσο από εσένα όσο και από τους γύρω σου… Πρόσεξε πάντως το πώς αξιολογείς τις πληροφορίες ή και τα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, γιατί τα πράγματα συχνά δεν θα είναι όπως φαίνονται…

ΥΓ. Για εσένα που έχεις γεννηθεί στις 2 Ιουλίου, φαίνεται πως μια είδηση η μια συνάντηση που αφορά τον φιλικό σου κύκλο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα! Γενικότερα, μήπως ο Δίδυμος σε έχει αναστατώσει εσωτερικά και δεν το αποκαλύπτεις; Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν… μια στιγμή μπορεί

Να τα αλλάξει όλα μ’ ένα βλέμμα

Μ’ ένα φιλί!

Έντονη περίοδος, έντονα συναισθήματα, που όμως δεν είναι εύκολο ούτε να εκφραστούν ούτε να ειπωθούν! Μένουν μέσα σου και σε τρώνε, δεν μπορείς να τα πεις, να τα μοιραστείς, είναι μόνο δικά σου… Και η ανάγκη σου για να φύγεις, να ξεφύγεις από όλα όσα σου θυμίζουν την ίδια καθημερινότητα, που δεν έχει κάτι να την ανανεώνει… Ή μήπως έχει; Έντονη ερωτική ζωή, που μπορεί να έχει και μεγάλη ασάφεια ως προς το ποιόν και το γιατί, έχει όμως ένταση, πάθος, διεκδίκηση και… σεξ! Συναίσθημα που ξεχειλίζει από τις καρδιές και βεβαίως διλλήματα, μια και οι ερωτικές ιστορίες αυτής της περιόδου, τις περισσότερες φορές, θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για το πού πας, αν πρέπει, αν είσαι με το σωστό πρόσωπο και όλα αυτά, που στριφογυρνάνε στο μυαλό σου… Άφησέ τα όλα στην άκρη, ακολούθησε την καρδιά και το ένστικτό σου… Η λογική ποτέ μα ποτέ δεν σε βοήθησε! Μόνο η καρδιά ξέρει… Μόνο η καρδιά!

ΥΓ. Με τον Ιχθύ παρασύρεσαι, αφήνεσαι, ενθουσιάζεσαι, γοητεύεσαι! Θα το ζήσεις, αλλά πρόσεξε και το πόσο εμπιστεύεσαι το όλο κλίμα και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Και ο Δίδυμος σε προκαλεί με τις πράξεις του… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Με κοιτάζουν, μου μιλούν και απορούν

Αχ τα μάτια σου!

Μπορεί το κύριο ζήτημά σου την εβδομάδα αυτή να είναι κατά βάση ο εργασιακός τομέας, που παίρνει το μεγαλύτερο βάρος και να ακολουθούν τα οικογενειακά ζητήματα κι όλα μαζί να σε κάνουν να χάνεις πολλές φορές τον ύπνο σου, μια και εύκολα δεν θα είναι, όμως μέσα σε όλα αυτό το δύσκολο κλίμα κάτι φαίνεται να αλλάζει! Ίσως μια πρόταση, που αφορά στα οικονομικά σου και σου δίνει μια λύση, ίσως ένα εναλλακτικό σενάριο σε ένα σχέδιο σου… Πάντως, κάποια βοήθεια παίρνεις, που αν την αποδεχτείς και την αξιοποιήσεις, μπορεί να σε βγάλει από μια δύσκολη θέση… Πάντως, εσύ του πρώτου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό να κινηθείς και μ’ ένα τρόπο περισσότερο παρασκηνιακό, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου έχεις μια επαγγελματική εξέλιξη με πολύ καλές προοπτικές, μια συνεργασία που θα σου αποδώσει, μια νέα πρόταση για εργασία… Όπως και ερωτικές ευκαιρίες, πολύ πιθανόν και μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, που δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο!

ΥΓ. Ο Δίδυμος είναι μια ισχυρή επιρροή που δεν μπορείς να παραβλέψεις, όμως και με τον Παρθένο μπαίνεις στο… παιχνίδι του φλερτ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας στο ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

 

Να έχετε όλοι μια όμορφη και άκρως ερωτική εβδομάδα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2013 00:00:00