blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αυτή η εβδομάδα έχει απ' όλα… Εντάσεις, πάθη, ζήλιες, έρωτες, χωρισμούς, σμιξίματα, όλα ενεργοποιημένα κι όλα στο κόκκινο!!! Τα σενάρια πολλά και απρόβλεπτα, έτσι όπως μόνο η ζωή ξέρει να τα γράφει… Έτσι, για να μην έχουμε παράπονο πως πλήττουμε, μια και μόνο πλήξη δεν θα υπάρχει!!!

Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Την Δευτέρα, ξεκινάμε την εβδομάδα με την Αφροδίτη να συναντά τον “μεγάλο” του ζωδιακού, τον Κρόνο, σε όψη αντίθεσης, και το παιχνίδι αρχίζει! Ό,τι νόμιζες πως έχει ξεπεραστεί, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων, επανέρχεται για να ξεσηκώσει… θύελλες! Οι απογοητεύσεις σε πρώτο πλάνο για όλα αυτά που νομίζεις πως έχεις και που στην ουσία αποδεικνύεται πως είτε δεν σε καλύπτουν, είτε υπήρχαν μόνο μέσα στο μυαλό σου! Η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, βγαίνει στην επιφάνεια και ανατρέπει πρόσωπα και καταστάσεις, γκρεμίζοντας από τον θρόνο τους αυτούς που δεν το αξίζουν… “Σκληρή δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει!” μονολογεί ο... μπάρμπα-Κρόνος, καθώς βγάζει στην επιφάνεια το αληθινό πρόσωπο του προβλήματος! Είναι πάντα στην επιλογή σου ο δρόμος που θα ακολουθήσεις: Αυτόν της αλήθειας ή αυτόν του βολέματος, με τις όποιες συνέπειες;
 
Η όψη φέρνει και οικονομικά ζητήματα, καθώς πράγματα που περιμένεις και αφορούν σε μια οικονομική συναλλαγή ή ρύθμιση, πιθανόν να μην εξελιχθούν όπως περίμενες… και πάμε πάλι από τη αρχή…
 
Τα πράγματα παίρνουν μια καλύτερη τροπή στις 24 του Απρίλη, μια και η “ωραία” του ζωδιακού, η Αφροδίτη, αποφασίζει να βγάλει προς τα έξω την ερωτική της διάθεση και να κάνει άνω κάτω τις καρδιές, καθώς η ένωσή της με τον Πλούτωνα σε όψη τριγώνου, φέρνει το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο και είναι αυτό που θα κινήσει ολόκληρο τον… ερωτικό μηχανισμό, δημιουργώντας ισχυρά πάθη, από εκείνα που δεν μπορείς ούτε να τα παραβλέψεις, μα ούτε και να ξεφύγεις, από την στιγμή που στοχεύουν την καρδιά σου… Ο έρωτας ανεξέλεγκτος, υψώνεται, εκτινάσσεται, δημιουργεί το δικό του παραμύθι, αυτό που έχεις ανάγκη να ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο! Τόσο η αποκατάσταση σχέσεων όσο και η ενάρξεις νέων ερώτων ευνοούνται και μάλιστα ιδανικά, με την μοναδική σφραγίδα, αυτήν που μόνο η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας μπορεί να δώσουν… Μοναδικές ερωτικές συμφωνίες, που καίγονται μέσα στις αισθήσεις, στα βλέμματα και το φιλί… Εκεί που η λέξη “νοιώθω” αποκτά την πραγματική της διάσταση!
 
Και πάμε στα ακόμα πιο ενδιαφέροντα… (είπαμε η εβδομάδα έχει... σασπένς!) Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού… Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού μεγαλώνει, είναι μόνο για τους πιο ικανούς παίκτες… Βεβαίως, όλοι συμμετέχουν υποχρεωτικά, μα κάποιοι θα μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι!
 
Και βεβαίως, πρώτη και… κυρίαρχη η Σελήνη, που στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνει το σκοτάδι και το μυστήριο! Πολύ περισσότερο τώρα, που κάνει και σύνοδο με τον καταπιεστικό για τη φύση της Κρόνο… Το συναίσθημα καταπιέζεται, κλείνεται στα μυστικά κουτιά της ψυχής, εκεί που δεν μπορεί να το δει και να το νιώσει κανείς… Και έρχεται αντιμέτωπο με τις φοβίες που κουβαλά, αυτές που το φρενάρουν, αυτές που δεν το αφήνουν να χαρεί όπως θα ήθελε, αυτές που λειτουργούν τυραννικά στην καρδιά και στο μυαλό… Όμως έχει ανάγκη να βγει προς τα έξω, να εκφράσει τα αιτήματά του, και αφού δεν καταφέρνει να το κάνει με φανερό τρόπο, θα καταφύγει στις γνωστές λύσεις, που του προσφέρει το ζώδιο του Σκορπιού… Θα κινηθεί υπόγεια, παρασκηνιακά, ασκώντας πίεση με τον δικό του τρόπο, προκειμένου να πάρει αυτό που χρειάζεται. Και θα το διεκδικήσει με όποιον τρόπο μπορεί, έστω και ακραίο, μια και χρειάζεται στηρίγματα απτά, για να νοιώσει ασφάλεια, σε πρακτικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο!
 
Τόσο ο έρωτας, όσο και οποιοδήποτε δημιουργικό σχέδιο, θα βρει αντιστάσεις που θα στηρίζονται περισσότερο σε δικές του εσωτερικές ανασφάλειες, κάνοντάς το να υποχωρεί στις φαινομενικές δυσκολίες και συχνά προκαλώντας ακραίες αντιδράσεις!
 
Το κλειδί εδώ είναι ένα και ίσως το μόνο: Ευελιξία και διάλογος! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προκύψουν λύσεις, που μπορεί να μας βγάλουν απ' τα δύσκολα…
 
Την Κυριακή στις 28, η εβδομάδα κάνει φινάλε με απολογισμό… Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο… Τι πήρα, τι έδωσα, τι με έφερε μέχρι εδώ, πόσο ευτυχισμένος είμαι; Στ' αλήθεια είμαι ευτυχισμένος; Τωρινά, αλλά και παλιότερα ερωτήματα και καταστάσεις, κάνουν την εμφάνισή τους με σκοπό όχι μόνο να προβληματίσουν, μα και να τελειώσουν ό,τι δεν αντέχει στο χρόνο… Και πώς αλλιώς θα δώσουμε χώρο στο καινούργιο να εμφανιστεί, αν κάπου κάπου δεν κάνουμε και μια εκκαθάριση σε ό,τι πια έχει μας τελειώσει…
 
Ας μην σκεπτόμαστε λοιπόν αυτό που τελειώνει μα αυτό θα έρθει…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μ' αρέσει να μη λέω πολλά
μη λέω πολλά
μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά,
κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια
Με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ
να πιάνω αστέρια στο βυθό
στο βυθό, βυθό της μουσικής σου...
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πεις, αυτά που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που τώρα όλα δείχνουν πως περνά σε μια άλλη φάση! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, είναι πολλά αυτά που θα σε ζορίσουν κι εσύ θα κρύβεις τα συναισθήματα σου από τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι εσωτερικά, ενώ παράλληλα θα νοιώθεις την ανάγκη για τρυφεράδα και στοργή. Συχνά, αυτά μπορεί να τα διεκδικήσεις με έντονες αντιδράσεις απέναντί του και κτητικότητα. Πολύ πιθανό σενάριο επίσης ένα νέο ερωτικό ξεσήκωμα, που σε αναστατώνει και βάζει το μυαλό σου να δουλεύει ακατάπαυστα και την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά… Αν ανήκεις στους μοναχικούς Καρκίνους, ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην φάση αυτή, είτε γιατί μπορεί να “παίζει” κάτι στο μυαλό σου, που δεν μπορείς να το εκφράσεις όπως θα ήθελες, και αυτό θα λειτουργήσει πιεστικά στον ευαίσθητο ψυχισμό σου, είτε μια δέσμευση με ένα άτομο μεγαλύτερο από εσένα σε βάζει πλέον σε… σχέση! Όπως και να 'χει, τον απολογισμό σου θα τον κάνεις, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους Καρκίνους, και είναι πιθανό το σενάριο του κλεισίματος ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούργιου. Όπως και να έχει, εκείνο που θα έχει τον πρώτο λόγο είναι το συναίσθημα…
ΥΓ. Οι γεννημένοι 25 και 26 Ιουνίου μπορεί να βιώσουν κάτι πραγματικά μεγαλειώδες στην ερωτική τους ζωή, που θα τους αλλάξει όλα τα δεδομένα που είχαν μέχρι τώρα! Γενικότερα όμως ο Σκορπιός σου προφέρει αξέχαστες συγκινήσεις!
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν δυο φωτάκια βραδινού αεροπλάνου
Τα δυο σου μάτια και χαράζουν το αέρα
Η αγκαλιά σου είναι η σκάλα του Μιλάνου
Κι εγώ απόψε έχω επίσημη πρεμιέρα!
Πάρε με, πάρε με, μέσα σου να χαθώ
Σαν να μην έζησα πριν από το βράδυ αυτό…
Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν, όμοια με την δίνη ενός τυφώνα, που ξεσηκώνει τα πάντα στο πέρασμα του… Είναι πολλά αυτά που λαχταρά η ψυχή σου, μα δεν ξέρεις πώς να τα εκφράσεις, κι από την άλλη μεριά νοιώθεις έντονα την ανάγκη να συνυπάρξεις, να μοιραστείς, να ανήκεις… Ο ευαίσθητος ψυχικός σου κόσμος γίνεται περισσότερο ευάλωτος τώρα απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα απέναντι σε ένα πρόσωπο, αυτό που είναι υπεύθυνο για την θύελλα στη καρδιά σου… Ο αμυντικός σου μηχανισμός πολύ πιθανόν να σε στρέψει προς μια τάση… απομόνωσης και να θελήσεις να αποτραβηχτείς από ό,τι σου δημιουργεί ψυχική αναστάτωση (ιδιαίτερα εσένα του πρώτου δεκαημέρου), μα οι προκλήσεις από το περιβάλλον δεν θα λείψουν και συχνά θα δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές σου… Ο έρωτας πρωταγωνιστής των ημερών και… της καρδιάς σου, φτιάχνει τα δικά του ακραία σκηνικά, πότε δοκιμάζοντας τις αντοχές σου στα δύσκολα και πότε ανεβάζοντας τον… πήχη σε δυσθεώρητα ύψη! Μια και η ευκαιρία για ένα μεγάλο έρωτα δεν θα σου λείψει και μάλιστα, από αυτούς που τους ακολουθείς με... ψυχή και σώμα! Έντονος και καταλυτικός, έρχεται για να αλλάξει τα πάντα στο πέρασμά του… Όχι εύκολα, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη δέσμευση στη ζωή σου… Μα σίγουρα ό,τι έρχεται τώρα, έχει εκείνο το στίγμα του μοιραίου, που μετά από αυτό τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!
ΥΓ. Οι γεννημένοι 3 και 4 Νοεμβρίου, έχετε πολλά να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή, που αλλάζει, τα πάντα στη ζωή σας! Γενικότερα ο Ταύρος παίρνει τη σκυτάλη και σας οδηγεί σε άκρως αισθησιακές καταστάσεις!
 

ΙΧΘΕΙΣ

Πάει καιρός που σβήνω το φως
και σου ζητώ σ' ένα όνειρο μέσα να μπεις να σε δω
Μα δε μπορώ να κοιμηθώ,
γιατί φοβάμαι μη τύχει εσένα να ονειρευτώ
Την εβδομάδα αυτή το μεγαλύτερο παιχνίδι το κάνει το… μυαλό σου, το οποίο κατασκευάζει σενάρια και τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα, που την νιώθεις ασφυκτική πάνω σου… Και θα είναι συχνό το φαινόμενο αλλού να θέλεις να πας και αλλού να βρίσκεσαι! Εκείνο που μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά, είναι η οργάνωση μιας μικρής ή μεγαλύτερης απόδρασης, που θα αλλάξει το σκηνικό της καθημερινότητάς σου και θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς κατά πολύ! Κάτι ακόμα που μπορεί να σε βοηθήσει στις αναζητήσεις σου είναι οι διανοητικές εξερευνήσεις, που αφορούν στα υπαρξιακά σου ερωτήματα, τώρα μπορεί να σου δώσουν μια σημαντική διέξοδο στους προβληματισμούς σου, μέσα από ομάδες ή ομοϊδεάτες, που μοιράζεσαι μαζί τους τις ανησυχίες σου, μα βρίσκεις και σημαντικές κατευθύνσεις να κινηθείς! Νέες ιδέες, μα και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου, με τα οποία νοιώθεις την ανάγκη της συμπόρευσης και του μοιράσματος… Πάντως, κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δεν θα τις αποφύγεις εύκολα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλεις μια ανοιχτή αντιπαράθεση μαζί τους. Όσο για τον έρωτα, θα έχεις ευκαιρίες να εκτονώσεις την ερωτική σου φύση, μέσα από νέες, ρομαντικές καταστάσεις που προκύπτουν… και να ζήσεις πολλά από αυτά που επιθυμείς! Είναι στο χέρι σου και μόνο!
ΥΓ. Για εσένα που έχεις γεννηθεί 22 και 23 Φεβρουαρίου το σύμπαν προετοιμάζει μια ερωτική εμπειρία, που θα σου μείνει αξέχαστη! Ο Σκορπιός είναι από τα φαβορί για εσένα σε αυτόν τον κύκλο!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Παράξενος Χειμώνας μπαίνει
Παράξενη εποχή…
Μοιάζουν όλα να κινούνται γύρω από εσένα, ενώ εσύ στέκεις στην άκρη και παρακολουθείς τις εξελίξεις… Που βεβαίως, οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τον τομέα των σχέσεων, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών. Και δεν είναι λίγες οι φορές που θα νιώσεις σαν μια καλοκουρδισμένη μαριονέτα, που πηγαίνει πότε εδώ και πότε εκεί, ανάλογα με το πώς κινούν τα νήματα οι… από πάνω! Όμως ό,τι έρχεται τώρα στην επιφάνεια, είναι οι δικές σου επιλογές, οι δικές σου κινήσεις και βεβαίως, το δικό σου τίμημα, που καλείσαι να πληρώσεις τώρα! Γιατί εκείνο που σε ζορίζει περισσότερο, είναι πως δεν μπορείς να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα νοιώθεις ή… τα βγάζεις με λάθος τρόπο! Πιθανόν να γίνεσαι περισσότερο επιθετικός και κτητικός απ' ό,τι συνήθως και αυτό να έχει αντίκτυπο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου! Το μυστικό εδώ είναι να αφήσεις το συναίσθημά σου να ξεδιπλωθεί και να κρατήσεις μια ειλικρινή και ξεκάθαρη στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου! Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα προσφέρει για εσένα ευκαιρίες για έρωτα, έντονο, παθιασμένο και άκρως αναζωογονητικό… Για το τίμημα, θα μιλήσουμε αργότερα!
ΥΓ. Εσένα που έχεις γεννηθεί στην 1η Μαΐου, ο έρωτας θα σε βρει όπου και να 'σαι! Ο Αιγόκερως θα σε παρασύρει σε άκρως ερωτικές καταστάσεις!!!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χάραξε και δε νυστάζω
Σκέφτομαι τι μου πες χτες
Άσε με να σε κοιτάζω
Κι άμα ξημερώσει ό,τι θες!
Θα υπάρξουν πολλά που θα θελήσεις να πεις, να τα βγάλεις από μέσα σου, να ξελαφρώσεις, μα δεν θα είναι εύκολο… Ίσως λόγω συνθηκών, ίσως γιατί φοβάσαι πως αν μιλήσεις για το πώς νοιώθεις, θα υπάρξουν επιπτώσεις… Ίσως πάλι να μην έχει έρθει η ώρα... Πάντως γεγονός είναι πως θα αυτό θα σε πιέσει, όμως μάλλον δεν είναι η ώρα για ξεκάθαρες συζητήσεις! Και βέβαια, όλο αυτό το κλίμα έχει άμεσο αντίτυπο στην ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημά σου χτυπάει κόκκινο, αλλά δεν είναι εύκολο τώρα να κρατήσεις μια αντικειμενική στάση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίσεις να βρεις διεξόδους, μια απόδραση μικρή ή και μεγαλύτερη θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά! Αν στη ζωή σου υπάρχει ένας έρωτας, που για κάποιο λόγο μένει μυστικός, είναι μια εβδομάδα που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το τι θα κάνεις μαζί του… Από τη άλλη μεριά, θα έχεις τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, μέσα από το καθημερινό σου περιβάλλον, που κάποια από αυτές σου τραβά το ενδιαφέρον ιδιαίτερα… Είναι και αυτή μια λύση, για αποφορτιστείς ψυχικά και να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα... Για σκέψου το!
ΥΓ. Αν έχεις γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου σε περιμένουν ερωτικές εκπλήξεις, με πολύ σασπένς! Πάντως Ταύρος και Σκορπιός μπαίνουν στο παιχνίδι και διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου…
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νόμιζα πως είχα χαθεί
Στο σκοτεινό μονοπάτι
Μου 'δειξες πώς να πιστέψω ξανά
Παράδεισος πως… υπάρχει!
Την αξία της φιλίας αναγνωρίζεις την εβδομάδα αυτή, μια και είναι οι φίλοι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το διάστημα αυτό, με τον τρόπο τους βεβαίως, μα θα σταθούν κοντά σου, ακόμα και να δεν τους το ζητήσεις… Μια και τώρα θα έρθεις αντιμέτωπος με τις επιλογές που έχεις κάνει στην αισθηματική σου ζωή και το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου… Και βέβαια, το κίνητρο που σου δίνεται για να μπεις σε αυτήν την διαδικασία πολύ πιθανό να είναι και ένα νέο πρόσωπο, που έχει μπει στην καρδιά σου και την έχει αναστατώσει… Αν μέχρι τώρα βρισκόσουν σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά εσύ συνεχίζει να μένεις κοντά της, χωρίς να νοιώθεις πως ανταλλάσσεις πράγματα μαζί της, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο αυτό και να προχωρήσεις παρακάτω. Από εσένα εξαρτάται καθαρά, αν και τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι θα τις έχεις… Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και είναι στο χέρι σου αν θα θελήσεις να κάνεις μια σημαντική αλλαγή… Βεβαίως και θα πιεστείς, μα τόσο σημαντικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν τόσο εύκολα! Αν πάλι είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως, είναι μια περίοδος γεμάτη συγκινήσεις, πάθος και αισθησιασμό… Απόλαυσέ την !
ΥΓ. Αν έχεις γεννηθεί 1η Ιανουαρίου μια έντονη ερωτική επιθυμία σου παίρνει σάρκα και οστά, και σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις… Ταύρος και Σκορπιός σου προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις!
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μυστικέ μου έρωτα…
Οι ρυθμοί σου αυξάνονται, και μαζί το τρέξιμο και οι υποχρεώσεις, μια και βγαίνουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες που έχεις παραμελήσει εδώ και καιρό. Τώρα θα χρειαστεί να βάλεις μια τάξη και να τις ρυθμίσεις. Ο εργασιακός τομέας και αυτός σε βάζει μέσα σε μια πληθώρα επιπρόσθετων ευθυνών και υποχρεώσεων, που κι αυτές με την σειρά τους δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα εύκολα! Γεγονός είναι πως μια κούραση θα την νοιώσεις και αυτό θα λειτουργήσει πιεστικά για την ψυχολογία σου, μια και άλλα θα θέλεις να κάνεις και άλλα θα αναγκάζεσαι να κάνεις! Ο αισθηματικός τομέας λειτουργεί αρκετά αντιφατικά την εβδομάδα αυτή, από την μια σε πιέζει ή σε βάζει σε διλήμματα μια, ιστορία που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στο παρασκήνιο ή λειτουργεί σαν μυστική η παράλληλη σχέση. Ίσως ακόμα να πρόκειται για μια κατάσταση που υπάρχει στο μυαλό σου και δεν έχεις βρει ακόμα τον τρόπο να την εκτονώσεις! Θα έχεις την ευκαιρία που χρειάζεσαι να την πας παραπέρα και να παρασυρθείς από την ένταση και την δυναμική της! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου πάντως, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα… αλλά Δίδυμος είσαι και ξέρεις να ξεγλιστράς από τα δύσκολα! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, και πάλι τα διλήμματα φωλιάζουν στη καρδιά σου και την αναστατώνουν, μια και συχνά συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να ελέγξεις τα γεγονότα και τις καταστάσεις που δημιουργούνται… Φρόντισε να περάσεις καλά και να πάρεις αυτό που σου δίνεται για τώρα… Απλά! Όλη την επομένη περίοδο φρόντισε την υγεία σου... Να τρως και να κοιμάσαι καλά, μια και οι έντονοι ρυθμοί της περιόδου μια κόπωση θα σου την φέρουν…
ΥΓ. Οι γεννημένοι στις 7 Ιουνίου φροντίστε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που έρχεται μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο! Μια φιλία μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ περισσότερο! Πάντως, για καλό και για κακό, με τον Σκορπιό προσέχουμε τις κακοτοπιές!
 

ΖΥΓΟΣ

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα
Ρίξε λάδι στη φωτιά
Απ όσα έχω ζήσει ζητάω πιο πολλά!
Όλη η προηγούμενη περίοδος νοιώθεις να σε έχει κουράσει με το τρέξιμο και τις απαιτήσεις της. Τώρα, η ανάγκη σου να βγάλεις από μέσα σου κάποια πράγματα και συναισθήματα σε πνίγει, όμως θα έχεις την αίσθηση πως το περιβάλλον σου και πολύ περισσότερο ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε και να μοιραστεί μαζί σου αυτά που θα ήθελες να του πεις… Από την άλλη, η διάθεσή σου για τρυφεράδα και...αγκαλιά, αυτήν που θα μπεις μέσα της και θα ξεχάσεις τα πάντα, είναι τόσο έντονη, που θα σε ζορίσει πολύ, αφού το αίτημά σου δεν θα βρίσκει αποδέκτες… Ή έτσι νομίζεις… Τα πράγματα κινούνται σε δύο ταχύτητες την εβδομάδα αυτή και από την μια υπάρχει όλη αυτή η κατάσταση, από την άλλη όμως υπάρχουν και εκπλήξεις… Η λίμπιντο σου είναι στα κόκκινα… και έλκει γύρω της πρόσωπα, που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό της, οδηγώντας σε άκρως αισθησιακά μονοπάτια, γεμάτα απόλαυση… Οι αισθήσεις, το σώμα σου, στέλνουν ένα και μοναδικό μήνυμα… Και ναι, είναι αυτό που θα σε οδηγήσει να μοιραστείς τις μέρες σου (μα και τις νύχτες σου) σε αγκαλιές που θα εκτονώσουν την έντασή σου… Γίνεσαι απόλυτος και κυριαρχικός, και αυτές οι διαδρομές του έρωτα σε οδηγούν σε μονοπάτια άκρως συμβατά με τις επιθυμίες σου!
ΥΓ. Δώσε λίγη σημασία στον Αιγόκερω… Μπορεί να κάνει πολλά για εσένα… καθώς και ο Ταύρος σε οδηγεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο των απολαύσεων και των αισθήσεων!!!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις καλύτερες μας μέρες δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα!
Η επαγγελματική σου ζωή στο προσκήνιο, με θέματα που μόνο εύκολα δεν μοιάζουν, και τώρα θα φανεί το πόσο ευέλικτος είσαι στον χειρισμό τους… Και βεβαίως, το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η δυσκολία είναι περισσότερο στο μυαλό σου παρά στην πραγματικότητα, αλλά μια τάση να μεγεθύνεις τα προβλήματα θα την έχεις την εβδομάδα αυτή, μεταφέροντας την ένταση και στο οικογενειακό περιβάλλον! Περισσότερο βεβαίως είναι όλα αυτά που θα ήθελες να πεις ή να διεκδικήσεις, όμως δεν είναι η ώρα να το κάνεις τώρα… Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα σε προβληματίσουν περισσότερο, μια και συχνά θα νοιώσεις πως δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, και θα νοιώσεις απογοητευμένος. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, περνά ένα είδος… κρίσης, και η τάση να φτάσεις στα… άκρα είναι ορατή, γι' αυτό μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις και επέτρεψε στο χρόνο να σου δείξει κατά πως πρέπει να κινηθείς… Είναι μια εβδομάδα που θα κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία σου (ιδιαίτερα εσένα του πρώτου δεκαημέρου), μα να ξέρεις πως οι αλλαγές που σου επιβάλλει η περίοδος αυτή, είναι ό,τι πραγματικά δεν χρειάζεσαι, αυτό που θα αφήσεις πίσω σου, για να πας παρακάτω… Ακολούθησε τη ροή και την σοφία του σύμπαντος… Κάνει πάντα αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας… Κι πίστεψέ το, είναι για καλό!
ΥΓ. Πρόσεξε την σχέση σου με τον Λέοντα, κι αυτός είναι σε δύσκολη θέση… Όμως ένας Δίδυμος σου αναπτερώνει το ηθικό!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Κι έμεινα εδώ, να μην σου λείψει τίποτα
Κι έμεινα εδώ, να μην μαραθείς…
Και ναι, τα διλήμματα επιστρέφουν, για να φωλιάσουν και πάλι στο μυαλό σου… Προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς, όταν όλοι οι δρόμοι γύρω σου μοιάζουν κλειστοί; Ή… έτσι νομίζεις, γιατί λύσεις πάντα υπάρχουν, απλά η συναισθηματική φόρτιση των ημερών δεν σε αφήνει να το δεις καθαρά! Οι ανάγκες σου, έντονες και επιτακτικές, θα σου επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες για το πώς θα κινηθείς, και αυτό που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην λήψη των αποφάσεών σου, είναι η ερωτική σου διάθεση και ορμή, που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη την εβδομάδα αυτή και αναζητά διεξόδους και εκτόνωση. Και είναι αυτή η διάθεση, που θα καθορίσει την συμπεριφορά σου απέναντι στα πρόσωπα, τα οποία θα περάσουν από αυστηρή κρίση! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα στο μεταξύ σας δεν είναι εύκολα, όμως μπορεί να σωθούν, αν και οι δύο σκύψετε με αγάπη και κατανόηση πάνω στις ανάγκες του συντρόφου σας… Αν κι εσένα, το μυαλό σου έχει πάρει... άλλο δρόμο! Ο έρωτας θα σου δοθεί με… όρους, πόσο ικανός είσαι να τολμήσεις, να διεκδικήσεις, ακόμα και να θυσιάσεις; Αν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, έχεις βρει και την λύση! Της χαράς που δικαιούσαι!
ΥΓ. Όλη την ερωτική ένταση την διεκδικεί ένας Σκορπιός, αυτός που σου βάζει τα δύσκολα… Πρόσεξε την σχέση σου με τον Λέοντα, είναι πολύ εύκολο να κάνει πίσω…
 

ΛΕΩΝ

Ό,τι δεν έχεις είν' αυτό που δεν χρειάζεσαι!!!
Οικογενειακές ιστορίες επαναφέρει η εβδομάδα αυτή. Πρόσωπα και καταστάσεις που από καιρό έχουν μείνει σε… εκκρεμότητα, τώρα επανέρχονται, με σκοπό να σε κάνουν να χάσεις τον… ύπνο σου! Ναι, έχεις περάσει και καλύτερα, όμως η διαχείρισή σου στα δύσκολα θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα, που φαίνονται να υπάρχουν αυτήν την στιγμή… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, οι εντάσεις στο μεταξύ σας θα είναι καθημερινές, είτε γιατί εσύ νοιώθεις πως δεν παίρνεις αυτά που χρειάζεσαι, είτε γιατί και το άλλο πρόσωπο δεν είναι διατεθειμένο να κάνει υποχωρήσεις… Και αυτή η κατάσταση επηρεάζει και την επαγγελματική σου ζωή, που κι εδώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ! Βεβαίως όλα μα όλα γίνονται για κάποιο λόγο κι εδώ έρχεσαι αντιμέτωπος με τις μέχρι τώρα επιλογές σου και χρειάζεται να σταθείς από μια απόσταση, για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα με μια πιο ξεκάθαρη οπτική και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις… Το ξεκαθάρισμα είναι αναγκαίο, για να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι να έχεις στη ζωή σου, και όχι αυτό που σε βολεύει προς στιγμήν! Έχεις και τον τρόπο και το μυαλό, γα να μπορέσεις να δημιουργήσεις ισορροπίες… Το θέμα είναι να δεις τα πράγματα αντικειμενικά! Μόνο τότε θα βγεις πραγματικά κερδισμένος!
ΥΓ. Προσέχεις την σχέση σου με τον Υδροχόο, γιατί οι ισορροπίες στο μεταξύ σας είναι λεπτές… Ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα…
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα δύσκολα σε θέλω
Ν' ανοίξεις αγκαλιά
Εκεί μετράνε λόγια και αγάπες
Στα δύσκολα σε θέλω
Να λες τα τρυφερά
Δεν θέλω πλατινένιες αυταπάτες
Την εβδομάδα αυτή ανασύρονται μνήμες, συνειδητές ή ασυνείδητες, και βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, που σε κάνουν να λειτουργείς ανασταλτικά σε κάθε σου κίνηση, ή σε κάνουν να μην λειτουργείς καθόλου και να περνάς σε μια φάση αδράνειας… μια και μπορεί να νοιώσεις πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες, μα κι εσύ ο ίδιος θα αισθανθείς πως δεν ξέρεις τι θέλεις… Εκείνο που θα σε βοηθήσει σε τούτο τον κύκλο, είναι να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να ασχοληθείς με την… αθέατη πλευρά του εαυτού σου και τις πραγματικές του ανάγκες! Ο έρωτας δεν θα πάψει να λειτουργεί σαν καταφύγιο στα δύσκολα, μια και δίπλα σου υπάρχουν άτομα, έτοιμα να σου συμπαρασταθούν και να σε αγκαλιάσουν… Όμως, τη λύση πρέπει να την βρεις μόνος σου! Και θα τη βρεις, είναι σίγουρο, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να δεις πέρα από το προφανές και το αυτονόητο… Αυτό είναι τελικά και το ζητούμενο και αυτό που έχει πραγματική αξία… Η αλήθεια! Η αλήθεια σου… Ερωτικές ευκαιρίες θα έχεις, που θα σε κάνουν να περάσεις καλά, μα και να σου δώσουν πολλά από αυτά που χρειάζεσαι… Το θέμα είναι να αποφασίσεις εσύ τι ακριβώς θέλεις!
ΥΓ. Οι γεννημένοι στις 8 Δεκεμβρίου εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που σας δίνεται για ένα καλύτερο κλίμα στην προσωπική και την αισθηματική σας ζωή… Ο έρωτας μπορεί να κρύβει εκπλήξεις… Με τον Δίδυμο έχει πολλά να ανταλλάξεις σε αυτόν τον κύκλο…
 
 
Κι επειδή την εβδομάδα αυτή έχουμε έκλειψη, να θυμάστε πως όλα αυτά θα μας συντροφέψουν τουλάχιστον μέχρι τις 10 Μαΐου, που κι εκεί έχουμε την επόμενη, Ηλιακή αυτήν την φορά, έκλειψη!
 
Να είστε όλοι καλά… και να θυμάστε τα λόγια του Σαίξπηρ: “Τίποτα από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό, αν εσύ δεν το βλέπεις έτσι!” Καλή εβδομάδα σε όλους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2013 00:00:00