blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, αυτή την εβδομάδα. Ξαφνικές ερωτικές θύελλες παρασύρουν μαζί τους καρδιές, συναισθήματα και όνειρα!

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, αυτή την εβδομάδα. Ξαφνικές ερωτικές θύελλες παρασύρουν μαζί τους καρδιές, συναισθήματα και όνειρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Ναι, το έχουμε νιώσει όλοι κάποιες φορές, πως όταν το συναίσθημα πυροδοτηθεί, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να το σταματήσει! Είναι το πιο ισχυρό όπλο, αυτό που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, που μπορεί να ανατρέψει ολόκληρες ζωές μέσα σε ένα δευτερόλεπτο!
 
Την εβδομάδα αυτή το συναίσθημα πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό, είναι έτοιμο να δώσει τις δικές του μάχες και το δικό του αγώνα γι’ αυτά που πρεσβεύει και θεωρεί σημαντικά…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο και ο Ερμής σε ορθή πορεία

Και ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται την Τρίτη, δίνει τη δυνατότητα για μια μεγαλύτερη συναισθηματική ισορροπία, αυτή που όλοι έχουμε ανάγκη και χρειαζόμαστε, παράλληλα ο Ερμής την Παρασκευή περνά πλέον σε στάση για να μπει σε ορθόδρομη πορεία από δω και πέρα, δίνοντας τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τις χαμένες ισορροπίες στην συναισθηματική μας ζωή και όλα αυτά που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα να μπουν πλέον σε έναν πιο στρωτό δρόμο…
 
“Ωραία όλα αυτά” θα πείτε, αλλά μη νομίζετε ότι τελειώσαμε… Όχι έτσι εύκολα, τουλάχιστον!

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς υποδεχόμαστε στην αρχή του μήνα και το συναίσθημα στα κόκκινα, έτοιμο να προϋπαντήσει τον έρωτα! Αυτόν, για τον οποίο έχει ταλαιπωρηθεί τόσο στο προηγούμενο διάστημα, αυτόν για τον οποίο έχει πονέσει, έχει ματαιώσει, έχει κλάψει, αλλά είναι πάντα κυρίαρχος στην καρδιά και στον μυαλό!
 
Τη Νέα Σελήνη συνοδεύει ένα εντυπωσιακό τρίγωνο, αυτό των φώτων (Ηλίου και Σελήνης) με τον Δία. Ένα τρίγωνο πολλά υποσχόμενο για την ερωτική μας ζωή, για τα όνειρά μας, για τις επιθυμίες μας…
 
Για κάποιους οι πόρτες θα ανοίξουν και θα τους οδηγήσουν σε εκείνη τη μαγική χώρα, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ό,τι κι αν έχουν επιθυμήσει, ό,τι κι αν έχουν φανταστεί, ό,τι και αν έχουν περισσότερο ποθήσει, είναι πολύ πιθανό να το βρούνε μπροστά τους…

Ο Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη

Μα εδώ υπάρχει και η άλλη εκδοχή, εκείνη η πιο δύσκολη, μια και το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται την Κυριακή, μιλά για εκείνες τις ξαφνικές ερωτικές θύελλες, που ξεσηκώνονται από το πουθενά και παρασύρουν μαζί τους καρδιές, συναισθήματα, όνειρα, τα πάντα! Και μπορούν μέσα σε μια στιγμή να ισοπεδώσουν ολόκληρο το ερωτικό παρελθόν που χτίσαμε με τον άνθρωπό μας… Φτάνει μόνο μια στιγμή, για να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό του έρωτα!
 
Μα να θυμάστε πως ό,τι κι αν γίνει τώρα, παρακάτω θα αναθεωρηθεί, μια και ο Άρης περνά σε ανάδρομη πορεία την ημέρα του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε κι αν ταλαιπωρήσει το μυαλό και την καρδιά μας, στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσει ξανά, μέσα από κείνες τις έντονες διεργασίες που κινητοποιούν το ερωτικό μηχανισμό και θέτουν τα θέματα αυτά σε πρώτη προτεραιότητα! Τίποτα δεν έχει τον χαρακτήρα του μόνιμου ή του οριστικού στον κύκλο αυτόν. Τα πάντα θα αναθεωρηθούν πολλές φορές ακόμα, πριν περάσουν στην οριστική τους κατάληξη!
 
Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή ακόμα μια ανάδρομη κίνηση έρχεται να προστεθεί στην περίοδο αυτή, των δύσκολων διεργασιών σε οτιδήποτε αφορά τις σταθερές της ζωής μας! Ο Κρόνος, αυτός μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού, έρχεται να ταράξει με τη σειρά του ό,τι μπορεί να θεωρούμε δεδομένο μέχρι σήμερα… Η ανάδρομη κίνησή του θα φέρει έντονες ανακατατάξεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις πολύ προσωπικές μας σχέσεις… Βλέπετε, στον κόσμο αυτό τίποτα, μα τίποτα δεν είναι δεδομένο… και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέος κύκλος, αλλά και εντάσεις!
Όλα φαίνονται να λειτουργούν υπέρ σου… Μην αφήνεις οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα να επισκιάσει τα δώρα, που σου δίνει η περίοδος αυτή. Γιατί να ξέρεις πως είναι η περίοδος που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σου δώσει καινούρια φτερά, για να πετάξεις! Μια και σε όλα πνέει ένας άνεμος ανανέωσης, από αυτούς που έρχονται να καθαρίσουν ό,τι παλιό, φθαρμένο ή ενοχλητικό μπορεί να εμποδίζει μέχρι τώρα το δρόμο σου! Ιδιαίτερα εσύ, που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου, πρέπει να πιστέψεις πως… ναι, μπορούν να γίνουν και θαύματα! Από αυτά που θα αλλάξουν ολόκληρο το σκηνικό της ζωής σου και βεβαίως, των ερωτικών σου, αφού το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα είναι ο κύριος λόγος της αλλαγής και της μετάβασής σου στην… φωτεινή πλευρά! Ακόμα και αν η διάθεσή σου έχει να κάνει με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας εμφανίζει ένα πιο σκληρό πρόσωπο. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις και εντάσεις στο μεταξύ σας… Βεβαίως, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πολύ πιθανόν τώρα να έχει έρθει η ώρα να πάρεις πραγματικές αποφάσεις, που όμως δεν θα είναι οριστικές, μια και ό,τι ξεκινά τις μέρες αυτές, να ξέρεις πως θα έχει συνέχεια παρακάτω… Υπομονή!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, πολύ συχνά θα νιώσεις πως στο μεταξύ σας κινείται σε ένα τεντωμένο σκοινί… Με τον Ιχθύ, ο κύκλος που ανοίγει, μοιάζει μαγικός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτικές θύελλες, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες!
Ας ξεκινήσουμε από τα δύσκολα… που έχουν να κάνουν με σένα του τρίτου δεκαημέρου, όπου όλα μοιάζουν να κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σπάσει… Ναι, ο κύκλος αυτός σε φέρνει αντιμέτωπο καταρχήν με τον εαυτό σου, που συχνά θα κινηθεί μ’ εκείνα τα ακραία συναισθήματα που σε χαρακτηρίζουν, προκαλώντας ερωτικές… θύελλες, μια και η ανάγκη σου είναι να τα ζητάς όλα και να τα παίρνεις όλα! Οτιδήποτε λιγότερο, είναι η αιτία για… επανάσταση! Όμως, επειδή ό,τι ξεκινά την περίοδο αυτή, να ξέρεις πως θα περάσει και από αρκετές φάσεις μέχρι να πάρει την οριστική του μορφή, άσε στην άκρη του δογματισμούς και τις απόλυτες θέσεις σου και φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Όσο μπορείς τουλάχιστον, γιατί σίγουρα οι προκλήσεις θα είναι πολλές… Δες τες σαν μαθήματα εξέλιξης! Όσο για εσένα, που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου, το πράγμα έχει τελείως άλλη διάσταση… Ο έρωτας έρχεται πραγματικά να απογειώσει το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής, να σε τροφοδοτεί με τις εμπειρίες εκείνες, που ζητά η έντονη φύση σου… Πάθος, αισθησιασμός, συναίσθημα, είναι κάποια από τα συστατικά του… ερωτικού φίλτρου, που θα σε κάνουν να νοιώσεις όλη εκείνη την μεταμορφωτική εμπειρία, που μόνο ο έρωτας μπορεί να προσφέρει… Τόσο μέσα από νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, όσο και με την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου… Είναι από τις μοναδικές εκείνες εποχές, που μέσα σε λίγο καιρό μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου… Κι εκεί κάπου, ανάμεσα στον κόσμο, ν’ ανακαλύψεις το πρόσωπο εκείνο, που έχει έρθει εδώ στη γη, μόνο και μόνο για είναι μαζί σου…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο και τον Ζυγό τα πράγματα θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή, με τον Ιχθύ αλλά και το Καρκίνο, ανακαλύπτεις την… μεταμορφωτική εμπειρία του έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ερωτικές ευκαιρίες, αλλά και αναταράξεις!
Πιάσου από εκείνο το… σύννεφο, που ταξιδεύει ακριβώς από πάνω σου… και άφησέ το να σε παρασύρει στον φυσικό σου κόσμο, αυτόν του ονείρου, μια και το διάστημα που ακολουθεί, είναι τόσο μοναδικό, όσο και τα όνειρά σου! Ιδιαίτερα για εσένα, που ο Ήλιος σου βρίσκεται κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου, ετοιμάσου για τις εμπειρίες εκείνες, που θα σε περάσουν σε άλλες διαστάσεις. Εκεί που ο έρωτας έρχεται να σε συναντήσει και να σου προσφέρει τα καλύτερά του δώρα! Μοναδική εποχή για εσένα που ήδη έχεις μια σχέση και που ανακαλύπτεις… άλλες διαστάσεις με τον σύντροφό σου, πιο ερωτικές, πιο ονειρικές, από αυτές που αναζητά η υδάτινη φύση σου! Αλλά και για εσένα που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας θα χαρακτηρίσει αυτήν την περίοδο… Και βεβαίως όχι απλής ή συνηθισμένης, αλλά από αυτές που μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου για πάντα… Κάτι σαν τον μεγάλο έρωτα! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, το πράγμα έχει μια πιο σύνθετη μορφή και είναι το συναίσθημά σου που ανακατεύει την ερωτική σου ζωή, που περνά από έντονες διακυμάνσεις το διάστημα αυτό… Κι εσύ γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός, μια και νοιώθεις πως ό,τι ζεις, δεν σου φτάνει… θέλεις περισσότερα! Και αυτό είναι ικανό να φέρει έντονες ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί όμως να σου φέρει και εκείνες τις πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες, που ξυπνούν τις αισθήσεις και μπλέκουν σ’ ένα ερωτικό παραλήρημα, που δύσκολα θα μπορέσεις να το ελέγξεις… Ίσως μάλιστα μια φιλία να σου γεννήσει και πολλά ερωτήματα, του τύπου “Είναι φιλία ή έρωτας;”.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, το μεταξύ σας, σας απογειώνει μέσα σε μια δίνη συναισθημάτων και έρωτα… με τον Αιγόκερω και τον Ζυγό το πράγμα μπλέκει περισσότερο, όμως μπορεί να γίνει άκρως… αισθησιακό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Δυνατά διλήμματα, για… δυνατούς παίκτες!
Είναι εκείνες οι πολύ βαθιές σου επιθυμίες και ανάγκες, που ανακινούνται στον κύκλο αυτόν… Αυτές που σε πιέζουν στο μυαλό, στην καρδιά σου και σε κάνουν να μοιάζεις σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο, έτοιμος να σπάσεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου! Είναι κι αυτός ο έρωτας, που τριγυρνά στα σκοτεινά σοκάκια του μυαλού σου, γεμίζοντάς σε διλήμματα… Προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς; Και δεν μπορείς να μοιραστείς τα ερωτηματικά σου με άλλους, παρά μόνο με τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού είναι και ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις… Μη ψάχνεις αλλού, μόνο μέσα σου! Την περίοδο αυτή, είτε ένας έρωτα με μυστικό χαρακτήρα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, ταράζοντας την συθέμελα, είτε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, που κινείται σε παρασκηνιακό περιβάλλον, σου δημιουργεί έντονες ανάγκες και αμφισβητήσεις για το πώς πρέπει να κινηθείς… Δυνατά διλήμματα, για δυνατούς παίκτες! Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, ανοίγει μια περίοδος έντονων ερωτικών αμφισβητήσεων, που θα ανακατέψει για τα καλά το σκηνικό της ζωής σου και των συναισθημάτων σου… Κρυμμένες ανάγκες βγαίνουν στο προσκήνιο, με πολύ απαιτητικό χαρακτήρα, και ζητούν από εσένα να τους δώσεις σημασία… Πώς θα μπορούσες να τις αγνοήσεις; Μιλάμε για τα πιο αρχέγονα ένστικτά σου, αυτά που ορίζουν την φύση σου, την άκρως… ερωτική!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα κινείσαι στα… ακραία πάθη, που δημιουργεί το παρασκήνιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΛΕΩΝ
Το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο…
Μπορεί ο κύκλος αυτός να κινείται σε πιο εσωτερικά επίπεδα, που γεγονός είναι πως… δεν σου πάνε και πολύ, μια και προτιμάς κάτι πιο χειροπιαστό, όμως οι διεργασίες είναι απαραίτητες και αναγκαίες… Και το συναίσθημα έντονο, σε τραβά στα δικά του βαθιά νερά, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα για εσένα που ο Ήλιος σου βρίσκεται κοντά στη 10η μοίρα του ζωδίου, έντονες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή υπόσχεται η περίοδος αυτή, εμπλουτισμένες με μπόλικο αισθησιασμό! Πολύ συχνά θα νοιώσεις να χάνεσαι στην δίνη του ερωτικού πάθους, χωρίς να μπορείς εύκολα να το ελέγξεις… Ίσως ακόμα και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου έρχεται να τροφοδοτήσει για ακόμα μια φορά το συναίσθημά σου και πολύ πιθανόν να ανοίξει έναν νέο ερωτικό κύκλο, πολλά υποσχόμενο… Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχει αρκετή αναστάτωση, τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στη ερωτική σου ζωή, μια και αναγκάζεσαι να διαπραγματευτείς ή ακόμα και να συμβιβαστείς με καταστάσεις, που μάλλον δεν σου πηγαίνουν και πολύ. Μπορεί επίσης να υπάρξουν τα γεγονότα εκείνα, που θα δυναμιτίσουν έντονες αντιδράσεις και συμπεριφορές… Ευελιξία και διπλωματία απαιτείται και όχι βιαστικές κινήσεις… Έχει πολύ συνέχεια το πράγμα!
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη ο κύκλος στο μεταξύ σας φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα. Με τον Ζυγό, μάλλον το πράγμα έχει εμπλοκές και εντάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιστροφές σε πρώην, αλλά και νέα δεδομένα με πολλά ερωτηματικά…
Μάλλον το μυαλό σου γυρνά ακόμα σε κάποιες άλλες εποχές και… πρόσωπα, αφού τώρα κάτι δείχνει να ευνοεί αυτό το… μεταξύ σας και σας δίνει τη δυνατότητα, όχι μόνο να έρθετε πιο κοντά, αλλά να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε βαθιά και αληθινά, ξορκίζοντας όλα αυτά που σας έκαναν να απομακρυνθείτε. Αν η ανάγκη σου είναι να αναθερμάνεις μια παλαιότερη σχέση σου, ο κύκλος αυτός σου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις και πάλι το κεφάλαιο αυτό. Αλλά και νέες γνωριμίες έρχονται να ανανεώσουν το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής, και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και εξελίξεις… Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σου ζωή περνά από έντονες αναθεωρήσεις, όχι απαραίτητα κακές. Πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία να σου δημιουργήσει έντονα ερωτηματικά, σχετικά με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ή ακόμα και μια φιλία να περάσει σε μια πιο προσωπική κατάσταση και αυτό να μην σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς… Ενδιαφέρον πάντως θα έχει, αυτό είναι σίγουρο! Και παιχνίδι επίσης… Στο στοιχείο σου!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας είναι έντονα μαγνητικό και το σίγουρο είναι πως δεν έχει τελειώσει. Με τον Ζυγό το παιχνίδι έχει πολύ ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ασαφές το τοπίο, αλλά άκρως ερωτικό!
Οι επιθυμίες σου σε οδηγούν προς την κατεύθυνση που σου ορίζουν και βεβαίως, το τοπίο δεν δείχνει να έχει εκείνη την καθαρότητα που χρειάζεσαι, για να νιώσεις καλά, μια και όλα γύρω σου (και πολύ περισσότερο η ερωτική σου ζωή), δείχνει να έχει ένα πιο ασαφές πλάνο για εσένα… Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να… αφεθείς και να ακολουθήσεις την ροή και την κατεύθυνση που σου επιβάλλουν τα πράγματα, γιατί ό,τι και να κάνεις, υπάρχει πάντα κάποιος άλλος που κανονίζει τους νόμους του παιχνιδιού… Γιατί θα υπάρξει παιχνίδι, απλά δεν θα κινείται σύμφωνα με τα σχέδια τα δικά σου… Ωστόσο, πού ξέρεις; Μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ καλύτερα μέρη από αυτά που είχες φανταστεί, ιδιαίτερα αν έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα ξετυλίγουν μια διάσταση πιο… περίπλοκη! Και η ανάγκη να δεις μέσα από ένα νέο πρίσμα τα γεγονότα και τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου, επιτακτική! Πολύ πιθανόν και ένα πρόσωπο από μακριά να κάνει την έναρξη σε ένα νέο κύκλο γεγονότων… Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι όμως αναγκαία, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο… Και βεβαίως, υπάρχει το ενδεχόμενο μια νέα κατάσταση στην ερωτική σου ζωή, να είναι η αφορμή των ανακατατάξεων και των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν… Δύσκολο το εγχείρημα, αλλά πολύ ενδιαφέρον… δεν νομίζεις;
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα έχουν αρκετή ένταση και χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς… Με τον Ιχθύ η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διπλή εκδοχή του έρωτα!
Περίεργος ο κύκλος τούτος, μια και σε βάζει σε μια περίοδο, κατά την οποία δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς την ροή των γεγονότων και των προσώπων, που θα υπάρξουν γύρω σου… Μια εποχή που κρύβει μέσα της άκρως… χαοτικές και διλημματικές καταστάσεις, και είναι πολύ πιθανό να σε ''μπλέξει'' σε ιστορίες, που τα πρόσωπα που θα λάβουν χώρα στο σκηνικό, δεν θα είναι μόνο δύο! Είναι πολύ πιθανό (και πολύ εύκολο επίσης) να βρεθείς ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την καρδιά σου… Δύσκολο το σκηνικό, θα σκεφτείς, μα ακόμα πιο δύσκολο το κάνει το γεγονός πως ο ένας από τους δύο μπορεί να έχει μια μόνιμη σχέση στη ζωή του… Και πιο παθιασμένο επίσης! Ιδιαίτερα για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σε προβληματίσουν, αλλά και άλλοι τόσοι που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου κατακόρυφα! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί μπροστά σε αρκετά ανατρεπτικές καταστάσεις… Ό,τι μπορεί να έχτιζες το προηγούμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανό να το δεις να περνά από σοβαρές αναθεωρήσεις και αλλαγές. Ωστόσο μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα… Ακόμα, υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας ερωτικής εμπειρίας, πολύ προσωπικής…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές στην ερωτική σου ζωή… αλλά και με τον Αιγόκερω το ερωτικό παιχνίδι… απογειώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικές ανακατατάξεις… και άφθονο φλερτ!
Το συναίσθημα σου πυροδοτείται και σε μπερδεύει, μια και συχνά θα είναι τόσο έντονο, που δεν θα σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς… Ωστόσο, θα υπάρξουν και άλλοι λόγοι που θα πυροδοτήσουν διλημματικές καταστάσεις, όπως το μπλέξιμο ανάμεσα σε δύο πρόσωπα… Διόλου απίθανο σενάριο στον κύκλο αυτόν, που θα σε κάνει να μην ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου… Πολύ πιθανό επίσης να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μια και δεν θα σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό! Το φλερτ πάντως θα αποτελέσεις μια βασική πηγή αναζωογόνησης όλο το διάστημα αυτό, ακόμα και αν κινείται σε πιο επιφανειακό επίπεδο (βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις…). Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα όχι μόνο δεν σε διευκολύνουν, αλλά το αντίθετο… σε πυροδοτούν με πολύ μεγάλη δόση ερωτικής έντασης και το σίγουρο είναι πως θα περάσεις από ανακατατάξεις στις σχέσεις σου όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει… Πολλά τα μπρος-πίσω επίσης, μια και θα νιώσεις πως δεν ξέρεις ούτε τι ακριβώς θέλεις, αλλά πολύ περισσότερο και τι απόφαση να πάρεις… Να μείνεις; Να φύγεις; Τίποτα δεν μοιάζει εύκολο και καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να σου αποδείξει το πώς πρέπει να κινηθείς… Αυτός ξέρει καλύτερα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, το σίγουρο είναι πως δεν έχει τελειώσει το μεταξύ σας… αλλά ακόμα μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις… Με τον Ιχθύ το φλερτ σε ανεβάζει πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο… κύκλος των πρώην δεν λέει ακόμα να κλείσει!
Ναι, είναι ο κύκλος από τα παλιά, που ακόμα ούτε έχει κλείσει, αλλά ούτε φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το τι μπορεί να θέλει από εσένα, ή εσύ από αυτόν! Και τώρα θα συνεχίσει να σε πολιορκεί στενά και απαιτητικά, χωρίς όμως να παίρνει θέση στη ζωή σου… προς το παρόν τουλάχιστον… Ωστόσο, και περισσότερο για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου, η κατάσταση φαίνεται να παίρνει μια πιο συναισθηματική χροιά, αλλά και πιο μπερδεμένη επίσης… Δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση… γι’ αυτό καλύτερα είναι να αφεθείς και να την απολαύσεις ως έχει! Η κοινωνική σου ζωή από την άλλη μεριά, σε… πλήρη δράση, μπορεί να έχει και νέα πρόσωπα με αρκετό ενδιαφέρον, που θα σε ανανεώσουν κατά πολύ! Πολύ πιθανόν και να σε μπερδέψουν περισσότερο! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σου ζωή σε… ανοδική πορεία και η αδρεναλίνη σου επίσης! Ενδεχομένως να μπεις στην διαδικασία αυτή της αναθεώρησης της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου και αυτό μπορεί να το προκαλέσει ένα άλλο πρόσωπο, που μπαίνει στο παιχνίδι και σε ξεσηκώνει… Αν ανήκεις στους μοναχικούς Διδύμους, μια νέα γνωριμία σε ξεσηκώνει, αλλά παράλληλα έχει και πολύ έντονο χαρακτήρα, που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς!
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη το τοπίο δεν έχει ξεκάθαρο ορίζοντα, ενώ με τον Ζυγό υπάρχει μεγάλη ερωτική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Πίεση στην καθημερινότητα και ερωτικές ανακατατάξεις!
Παρόλο που η καθημερινότητά σου περνά σε μια πιο πιεστική κατάσταση, που δεν θα σου αφήνει και πολύ χρόνο, μια και διαρκώς θα έχεις πολλά πράγματα με τα οποία καλείσαι να ασχοληθείς, η ερωτική σου ζωή περνά από διάφορες ανακατατάξεις, που έρχονται και αυτές να προστεθούν στο ήδη φορτωμένο κλίμα της περιόδου… Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαημέρου, κάτι φαίνεται να αναμοχλεύεις από το παρελθόν, ένα πρόσωπο στο οποίο θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία… Ο κύκλος αυτός σου δίνει την δυνατότητα να το προσεγγίσεις ξανά! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, μάλλον θα έχεις πολλά πράγματα να αντιμετωπίσεις από δω και κάτω, μια και η ερωτική σου ζωή περνά σε φάση έντονων αλλαγών, που καλείσαι να διαχειριστείς και να πάρεις θέση. Τι ακριβώς θέλεις από τον σύντροφό σου, αλλά και αυτός από εσένα; Ποιοι είναι οι στόχοι σου και κατά πόσο ο άλλος μπορεί να ανταποκριθεί; Είσαι ευτυχισμένος από ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα μαζί του; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν το επόμενο διάστημα, αλλά πολύ πιθανόν να είναι και ερωτήματα του συντρόφου σου και με κάποιο τρόπο καλείσαι να πάρεις θέση… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, μια νέα και πολύ έντονη ερωτική γνωριμία φαίνεται να σε αναστατώνει, μια και δεν είναι εύκολη ιστορία στην διαχείρισή της… Είναι όμως ενδιαφέρουσα!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο κάτι ξαναγυρνά από τα παλιά, ανοίγοντας και πάλι τον κύκλο του μεταξύ σας… Με τον Αιγόκερω, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναθεωρήσεις, εντάσεις, αλλά και νέα δεδομένα!
Αλλού η σκέψη σου και αλλού η καρδιά σου το διάστημα αυτό! Θα είναι πολλές οι φορές που για αλλού θα ξεκινάς και αλλού θα βρίσκεσαι (περισσότερο εσύ του δεύτερου δεκαημέρου) μια και το πρόσωπο από το παρελθόν είναι αυτό που έχει ανοίξει τους… ασκούς του Αιόλου και… άντε να τους μαζέψεις! Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου… Κάνε λίγη υπομονή και παρακολούθησε την ροή των γεγονότων, γιατί σύντομα θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Γενικότερα, στον κύκλο αυτόν η γοητεία σου γίνεται ανεξέλεγκτη και εσύ, πόλος έλξης για πολλούς … Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, οι ανακατατάξεις πολλές στην ερωτική σου ζωή, αλλά και οι προκλήσεις επίσης… Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, πολύ πιθανόν να είναι και ο λόγος της αναθεώρησης των αναγκών και επιθυμιών σου… Ή κάποιο πρόσωπο από μακριά να ξεσηκώνει έντονα το συναίσθημα σου… Ίσως ακόμα και μια σχέση, η οποία βρίσκεται στο παρασκήνιο της ζωής σου, περνά από έντονες αναθεωρήσεις. Όπως και να το δεις πάντως, ήσυχος δεν κάθεσαι! Είτε προκαλείς τα γεγονότα, είτε εκείνα σε προκαλούν! Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο και τον Δίδυμο τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα μέσα σου, αλλά ούτε και σε εκείνον… Με τον Ζυγό θα υπάρξουν έντονες αναθεωρήσεις αλλά όχι τέλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-02-2014 00:00:00