blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Χαμόγελο… ίσως από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις αυτού του πλανήτη και όχι μόνο! Κάθε φορά που το συναντάμε στο πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας, αυτόματα δημιουργεί ακριβώς την ίδια αίσθηση και σ’ εμάς αυτή της ευφορίας και… παρατηρήστε το… είναι μεταδοτικό! Κάθε φορά που κάποιος μας χαμογελάει η διάθεσή μας είναι να του χαμογελάσουμε κι εμείς… Και ενεργοποιείται εκείνος ο μηχανισμός της έστω και στιγμιαίας αισιοδοξίας, που όμως μπορεί να φτιάξει ολόκληρη την ημέρα μας, όταν γίνεται από καρδιάς…
 
Και για την εβδομάδα αυτή οι ουρανοί μας δημιουργούν τις προϋποθέσεις, μια και οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα μας δώσουν πολλούς λόγους για πλατιά και όμορφα χαμόγελα…

Η δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου

Η μόνη δύσκολη όψη είναι αυτή του Ερμή Κρόνου, που κορυφώνεται την Τρίτη, και που επειδή ακριβώς είναι ένα έργο που το έχουμε δει αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα, ξέρουμε πως δημιουργεί κάποια φαινομενικά αδιέξοδα. Έχουμε την τάση να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας και στις σκέψεις μας, αλλά και σε εκείνη τη γνωστή απαισιοδοξία, που μας κάνει να μην μπορούμε να δούμε τίποτα έξω από αυτήν!
 
Μην ανησυχείτε, είναι προσωρινό! Αλλά επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, είναι η τελική φάση σε πολλά από τα πράγματα που μας ταλαιπώρησαν με διλήμματα το προηγούμενο καιρό. Τώρα μπαίνουν όλα σε μια πιο οριστική μορφή και ξεκαθαρίζουν!

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή κι αντίθεση με την Αφροδίτη

Τις… εντυπώσεις, η εβδομάδα τις κερδίζει από την Πέμπτη και μετά, όπου περνάμε σε εκείνη τη φάση που τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ερμής σε τρίγωνο με Δία, αλλά και Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία, έρχονται να ομορφύνουν με την ενέργειά τους, τις ζωές και τις καρδιές, που τώρα περνούν σε μια άλλη φάση… ανοίγουν, επικοινωνούν, χαίρονται και πάνω απ’ όλα, χαμογελούν!
 
Θέλω να χαρώ, θέλω να ζήσω, θέλω να περάσω όμορφα, θέλω να βρίσκομαι εκεί που νιώθω ότι μ’ αγαπούν… Και είναι η εισαγωγή σε ένα διάστημα γεμάτο χαρά, ομορφιά και… έρωτα, γιατί τελικά αυτός ο μικρός φτερωτός θεός είναι και ο βασικός λόγος για να χαμογελάμε! Και τώρα θα στήσει το δικό του χορό και θα παρασύρει μαζί του αυτές τις καρδιές, που είναι έτοιμες να χορέψουν μαζί του!

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Άλλα τα καλύτερα δεν σταματούν εδώ, μια και το Σάββατο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό έρχεται να σκορπίσει λάμψη στα πρόσωπα, στις ζωές, στην καθημερινότητα, και να ανοίξει εκείνη τη μαγική πόρτα του χωροχρόνου, δημιουργώντας αυτές τις μοναδικές συμπτώσεις, που μόνο ο Ουρανός ξέρει να δημιουργεί!
 
Ο έρωτας έχει την τιμητική του, μια και κατακλύζει τις καρδιές με κείνο τον ξαφνικό, κεραυνοβόλο τρόπο, που σε κάνει να αναρωτιέσαι… από πού ήρθε και ανακατεύει πρόσωπα και συναισθήματα, προκειμένου να δημιουργήσει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες, που πραγματικά θα μας απογειώσουν! Ας τις ζήσουμε λοιπόν!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Βρήκα σ’ ευκαιρία το αύριο
πλάι στο δικό σου παράδεισο
στο ωραιότερο σημείο 
μένουμε εμείς οι δύο από σήμερα
Έλα, μην αρνείσαι να δεις το προφανές… και σταμάτα να εστιάζεις στα αρνητικά! Ναι, έχει δυσκολίες ακόμα η κατάσταση (περισσότερο για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου), όμως για δες και γύρω σου… πόσα πράγματα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό! Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως ό,τι γίνεται τώρα, είναι για να σε βοηθήσει να αλλάξεις πρόσωπα, καταστάσεις, οπτική… Εντάξει, ζορίζεσαι είναι αλήθεια, αλλά αν δεις πίσω απ’ όλα αυτά, την εβδομάδα αυτή έχεις να εισπράξεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες! Μια και έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις καινούργια πράγματα, καινούργιες εμπειρίες, αυτές που θα ανυψώσουν το συναίσθημά σου και θα σε παρασύρουν σε καινούργιες, ολοκαίνουργιες διαδρομές… Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, με σκοπό να την μεταμορφώσουν, να την αλλάξουν… Να σε μετουσιώσουν σε κάτι πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό… Και πέρα από τις δυσκολίες, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου φέρει χαρά, πολλή χαρά, και έναν έρωτα επίσης! Πόσο πρόθυμος είσαι να τον αντικρίσεις στα μάτια;
ΥΓ. Η διαδρομή σου με τον Σκορπιό σαφώς και έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως με τον Αιγόκερω τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έλα στης καρδιάς μου τ’ ανοιχτά
νύχτα με του έρωτα το πλοίο.
Κράτα με ακόμα πιο σφιχτά
έτσι ν’ αγαπιόμαστε οι δύο.
Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται, όταν τα πράγματα δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί… Έχεις αναρωτηθεί μήπως θέλουν να σε πάνε κάπου αλλού… καλύτερα; Γιατί την εβδομάδα αυτή, σαφώς και μια πίεση μπορεί να τη νιώσεις και για αλλού να ξεκινήσεις και άλλου να καταλήξεις… Αλλά δώσε λίγο χρόνο και επίτρεψε στη μαγεία της ζωής να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει να πας! Ο έρωτας θα χαράζει τις δικές του διαδρομές στη ζωή σου και την εβδομάδα αυτή, μέσα σε πολύ όμορφα χρώματα και σε ένα τοπίο γεμάτο λάμψη και φως! Αν στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν προστριβές με το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει, που σας έκαναν να απομακρυνθείτε, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε καλύτερα και να επαναπροσδιορίσετε το κατά πόσο μπορείτε να συνεχίσετε την κοινή σας πορεία! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Παρθένους, η εβδομάδα αυτή έχεις ένα δώρο… από τον Έρωτα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερο όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνεις πως το μεταξύ σας γίνεται όλο και πιο δυνατό… με τον Καρκίνο όμως το παιχνίδι έχει έντονο ενδιαφέρον! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έλα πάρε με …
Μες τον βυθό σου να βρεθώ
Να γιατρευτώ, να λυτρωθώ…
Έλα πάρε με…
Στα γαλανά σου τα νερά
Δώσε στα όνειρα φτερά…
Είναι η ώρα που θα ζήσεις έντονα όλα αυτά τα οποία έχεις ονειρευτεί, έχεις αισθανθεί, έχεις επιθυμήσει! Την εβδομάδα αυτή θα τα βλέπεις να έρχονται στη μεριά σου ολοζώντανα και είναι σίγουρο ότι θα τρίβεις τα μάτια σου από έκπληξη… Ο έρωτας γράφεις με τεράστια γράμματα στον ουρανό το όνομά σου και το όνομα της καρδιάς που επιθυμείς… Και ναι, είναι η ώρα να την κοιτάξεις στα μάτια βαθιά και να κρατήσει στο χέρι της μέσα στο δικό σου… είναι η ώρα που θα κάνεις το βήμα αυτό, που θα σου ανοίξει την πόρτα της ζωής, για να γευτείς όλες τις ηδονές της… Ξέχνα τα ''πρέπει'' και οποιονδήποτε περιορισμό μπορεί εσύ να επιβάλεις στον εαυτό σου, οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα! Και τώρα είναι η δική σου!
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το πράγμα σοβαρεύει πολύ! Με τον Καρκίνο όμως απογειώνεσαι! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Το μηδέν θα κάνω κύκλο
κι εκεί μέσα θα χορεύω
κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
κι ας μην ξέρω τι γυρεύω
Τη ζωή μου μηδενίζω
πάει να πει πως ξαναρχίζω
την ζωή μου μηδενίζω
πίσω δεν ξαναγυρίζω…
Έλα, μην παραπονιέσαι… λίγο ακόμα έμεινε! Γιατί μπορεί την εβδομάδα αυτή μια αναστάτωση να την περάσεις, όμως ήδη έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα γύρω σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην κανονική τους ροή και ομολογουμένως, η διάθεσή σου επίσης έχει αρχίσει να αλλάζει, παίρνοντας εκείνη τη χαρούμενη, αισιόδοξη μορφή… Και είναι αυτή που θα ενεργοποιήσει τον μοχλό των εξελίξεων, μια και ο έρωτας σου ετοιμάζει και πολλά και καλά δώρα. Και βεβαίως, μόνο για… δώρα μπορούμε να μιλήσουμε για σένα, στην εβδομάδα αυτή! Και επειδή ο έρωτας έρχεται πάντα από εκεί που δεν τον περιμένεις, οι εκπλήξεις θα είναι εκείνες που θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο και… θα σε βάλουν μέσα στο παιχνίδι, με τη γνωστή ένταση και ορμή που σε διακρίνει! Ερωτεύεσαι, φίλε Κριέ, έντονα, απόλυτα, βαθιά, απρόσμενα… και ζεις όλο το μεγαλείο αυτού που ίσως έχεις ακούσει… και ονομάζεται κεραυνοβόλος έρωτας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου!  
ΥΓ. Με τον Τοξότη τα πάντα εξελίσσονται σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΛΕΩΝ
…Φίλα με ακόμα
όλα τ άλλα ηχούν μακρινά
έν’ αστέρι που σκάει
στ’ ουρανού την καρδιά…
Μπορεί να μην ξέμπλεξες ακόμα με τα δύσκολα και είναι πιθανόν στις αρχές της εβδομάδας η ένταση να χτυπήσει ξανά την πόρτα σου, όμως τα πράγματα έχουν πλέον μπει σε μία καλή ροή και αυτό είναι κάτι που μπορείς και να το νιώσεις και να το αισθανθείς με τους γύρω σου! Και τα καλύτερα είναι εδώ, μια και οι επόμενες ημέρες θα σε αποζημιώσουν για όλα όσα έχεις περάσει! Ναι, θα έχεις τις ευκαιρίες που θέλεις να χαρείς, να βγεις, να διασκεδάσεις, να πετάξεις τέλος πάντων από πάνω σου όλη τη μιζέρια που δεν σου πηγαίνει! Α… και μην ξεχάσεις το ραντεβού σου με τον έρωτα! Αλλά και να το ξεχάσεις, το σίγουρο είναι πως θα το βρει αυτός… όπου και να είσαι! Και είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές, μια μυστική για κάποιο λόγο σχέση να κάνει την εμφάνισή της. Αλλά πάνω απ’ όλα, το σίγουρο είναι πως η καρδιά σου θα χτυπήσει και πάλι πολύ δυνατά για ένα πρόσωπο, που μπαίνει στη ζωή σου με διάθεση διεκδίκησης! Αυτή του να τα ζήσει όλα… μαζί σου!  
ΥΓ. Με τον Κριό παιχνίδι έχει πολύ σασπένς! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Να μου το πεις
το σ’ αγαπώ και πάλι,
να μου το πεις
η αγάπη είναι ζάλη!
Έχει έρθει η ώρα να αποζημιωθείς για ό,τι δύσκολο μπορεί να πέρασες μέχρι τώρα! Και εκείνο το χαμόγελό σου, να φωτίσει το όμορφο πρόσωπό σου… Μπορεί ακόμα να έχεις αρκετά δύσκολα θέματα να διευθετήσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως τα γεγονότα της εβδομάδας αυτής θα είναι τέτοια, που θα σου δώσουν και πάλι τη διάθεση, την αισιοδοξία και την ελπίδα που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις! Φυσικά, πρωταγωνιστής στο σκηνικό της ζωής σου είναι ο έρωτας, που την εβδομάδα αυτή έρχεται σαν απρόσκλητος επισκέπτης, για να σου κάνει την έκπληξη! Και μπορεί εσύ να μην τον περιμένεις, όμως αυτός έχει δρομολογήσει την επίσκεψη στο ζώδιό σου! Θα τα δεις όλα και θα τα ζήσεις όλα, ιδιαίτερα αν είσαι από τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου! Μια και αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι απλό… έντονος, κατακόκκινος έρωτας στην πόρτα σου! Ε, δεν το ζεις και κάθε μέρα… Απόλαυσέ το!
ΥΓ. Ο Κριός έχει τον τίτλο του φαβορί για την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα, η χημεία σου μαζί του είναι μοναδική! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άσε με να σε λέω κόκκινο…
Είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις πολλά και γεγονός είναι πως πλέον δεν συμβιβάζεσαι με κανέναν και για τίποτα… Ό,τι δεν σου πηγαίνει ή ό,τι δεν σε εξυπηρετεί, είσαι αποφασισμένος να το βγάλεις από τη ζωή σου με όποιο κόστος… Μια και μέσα σου τα πράγματα είναι πλέον ξεκαθαρισμένα, τι θέλεις αλλά και τι δεν θέλεις! Οι αλλαγές σου χτυπούν την πόρτα, είναι ορατές, μπορείς να τις αγγίξεις και την εβδομάδα αυτή έρχονται να σου δώσουν μια ακόμα ευκαιρία, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου και στις επιθυμίες σου! Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου, ο έρωτας έρχεται να στήσει το δικό του παιχνίδι στις ζωές τους, μέσα από νέα πρόσωπα, που θα ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο σχέσεων… Και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα και εκείνη τη διάθεση για διεκδίκηση, που κάνει το παιχνίδι όλο και πιο έντονο! Είναι η ευκαιρία σας τώρα να ζήσετε αυτό που έχετε ονειρευτεί και να προχωρήσετε σε κείνη την πολυπόθητη αλλαγή, που τόσο έντονα αναζητάτε!
ΥΓ. Σκορπιός και Αιγόκερως παίρνουν την ρεβάνς στον κύκλο αυτό και σας απογειώνουν! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλα με να μην φοβάμαι
πάρε με αγκαλιά και πάμε!
Την ευκαιρία μιας σημαντικής επανεκκίνησης σου δίνει εβδομάδα, μια και οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν, είναι αυτές που θα σε κάνουν να νοιώσεις εκείνο το γνωστό αίσθημα της χαράς και τις αισιόδοξης διάθεσης, που λέει πως… το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαήμερου, τα γεγονότα έρχονται να τους κατακλύσουν κυριολεκτικά, μέσα από παλαιότερες σχέσεις, οι οποίες επανέρχονται στο προσκήνιο και προσπαθούν να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά το πραγματικά εντυπωσιακό είναι οι νέες ευκαιρίες και οι νέες ενάρξεις στην εβδομάδα αυτή, μια και ο έρωτας δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο… Έρχεται να ξεσηκώσει συναισθηματικές θύελλες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μπουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία, η οποία έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να συγκινηθούν: ένταση, πάθος, δύναμη, ηδονή… όλα είναι στο παιχνίδι, όλα!  
ΥΓ. Με τον Καρκίνο ανοίγει και πάλι ένας νέος κύκλος που θα σας φέρει πιο κοντά, με τον Αιγόκερω όμως η χημεία και η εξέλιξη προβλέπεται συναρπαστική! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έλα στης καρδιάς μου τ’ ανοιχτά
νύχτα με του έρωτα το πλοίο.
Κράτα με ακόμα πιο σφιχτά
έτσι ν’ αγαπιόμαστε οι δύο.
Ακόμα και αν τώρα νιώθεις πως τα πράγματα γύρω σου κινούνται σε μια ρευστή και αβέβαιη κατάσταση, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα λειτουργήσουν άκρως ενθαρρυντικά, τόσο για την ψυχολογία σου όσο και για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ανοιχτούν μπροστά σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή! Και ναι, μπορείς να ζήσεις το ιδανικό, εκείνο που θα νιώσεις ότι σε απογειώνει πραγματικά και σε κάνει και κινείσαι έξω από τη σφαίρα της καθημερινότητας, στο πεδίο των καθαρών επιθυμιών σου, μια και το πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου έχει αυτόν το ρόλο: να σε απογειώσει! Διόλου απίθανο να είναι κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ακόμα! Όλα παίζουν σε αυτό το παιχνίδι, και το καλύτερο; Τους κανόνες τους βάζεις εσύ!  
ΥΓ. Με τον Καρκίνο η αναθεώρηση θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο ζεστά για το μεταξύ σας… Με τον Παρθένο όμως κινείσαι στην σφαίρα του ιδανικού! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήθελα να ‘μαι εισιτήριο στην τσέπη σου
όταν σε μένα ταξιδεύει η σκέψη σου…
Είναι ο χορός των εξελίξεων, που θα σε παρασύρει σε ένα μεθυστικό ταξίδι εμπειριών, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όλα μπορούν να συμβούν… Το ξαφνικό, το απρόβλεπτο, στήνει τα δίχτυα του και σε περιμένει… να περάσεις! Τα δίχτυα του έρωτα, μια και αυτό που θα βγει μπροστά σου τις ημέρες αυτές, είναι μια άκρως συναρπαστική ερωτική εμπειρία, από αυτές που δεν θα σε κάνουν να αναρωτηθείς ούτε για ένα λεπτό τι συμβαίνει! Θα θελήσεις να μπεις και να την ακολουθήσεις με όλη την καρδιά σου (ιδιαίτερα οι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου)! Είναι εκείνο το ερωτικό κάλεσμα που δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο, θα ενδώσεις και θα το ακολουθήσεις, χωρίς να ξέρεις πολλές φορές που πηγαίνεις… Στο άγνωστο… Αν και στον έρωτα δεν υπάρχει ποτέ προορισμός, προορισμός είναι μόνο η καρδιά!
ΥΓ. Με τον Ιχθύ οι εξελίξεις στο μεταξύ θα προβλέπονται ραγδαίες, με τον Τοξότη αυτό που σας φέρνει κοντά είναι η διαφορετικότητα, που θα εκτινάξει και το συναίσθημά σας! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΖΥΓΟΣ
Σε θέλω εδώ για να μπορώ
όλα όσα ζω να ’ναι δικά μου
να ’σαι πληγή απ’την πληγή
να’ σαι χαρά απ’ τη χαρά μου
να ’σαι εδώ γιατί η ζωή
με ένα σώμα δεν αρκεί
σε θέλω εδώ για να υπάρχω
Είναι ώρα για… πάρτι! Έτσι θα νιώσεις την εβδομάδα αυτή, που μπορεί πιθανόν στις αρχές της να σου δείξει το σκληρό της πρόσωπο, όμως λίγο παρακάτω το πράγμα γίνεται τελείως διαφορετικό, το σκηνικό εμπλουτίζεται με πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα, έρωτα… Τα πάντα έχει εβδομάδα αυτή για σένα! Το σίγουρο είναι πως ο,τι και να κάνεις, θα περάσεις πολύ καλά και η διάθεσή σου θα εκτοξευθεί… και είναι αυτή που θα φέρει κοντά σου εκείνο το βλέμμα, που θα σε κοιτάξει βαθιά στα μάτια και θα καταλάβεις πως το πρόσωπο αυτό είναι εκεί για σένα… Και θα αφεθείς θα έναν έρωτα, που θα σε κάνει να νοιώσεις όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της χαράς, της ελπίδας… Μια και ο έρωτας, ακριβώς αυτό δημιουργεί, την ελπίδα! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, το μεταξύ σας θα αναθερμανθεί πλήρως το διάστημα αυτό και θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε βαθιά, ουσιαστικά, και να πείτε αυτές τις αλήθειες που θα αγγίξουν βαθιά τον άλλον! Μια και μετά απ’ όσα πέρασες στο τελευταίο διάστημα, όχι μόνο το έχεις ανάγκη, αλλά το δικαιούσαι κιόλας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς του δεύτερου δεκαήμερου.  
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω έχετε πολλούς λόγους για να διαφωνείτε, αλλά ακόμα περισσότερους για να συμφωνήσετε τον έρωτα! Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να μείνεις εδώ…
να φτάσουμε ως το τέρμα
Να μείνεις εδώ
να γίνουμε ένα…
Ο,τι και να γίνει, εσύ προχωράς μπροστά, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει! Ακόμα κι αν το προηγούμενο διάστημα τα πράγματά δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενες, εσύ έχεις μάθεις να το παλεύεις και να προσπαθείς… Όμως τώρα έχει έρθει η ώρα της αποζημίωσης! Είναι η εβδομάδα που θα σε βάλει περισσότερο σε ένα κλίμα χαράς, θα μπορέσεις να βγεις από το σκοτεινό τούνελ της τελευταίας περιόδου και θα δεις με μια άλλη οπτική τα πράγματα, πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη. Άλλωστε, είναι και όλο το σκηνικό που συνηγορεί στο να μπορέσεις πλέον να ανακάμψεις. Και είναι ο έρωτας, που θα βάλει τη δική του πινελιά στη ζωή σου, χαρακτηριστική, έντονη, απρόβλεπτη, συναρπαστική, έρχεται από το πουθενά για να σε συναντήσει και να σε κοιτάξει στα μάτια… και να τα γεμίσει φωτιά και ελπίδα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Και είναι πολύ πιθανό ο φιλικός σου κύκλος να τροφοδοτήσει με υλικό τις επιθυμίες σου, ένα πρόσωπο που μπορεί να συνυπάρχετε εδώ και καιρό, να αλλάξει το κλίμα του μεταξύ σας και να έρθετε πιο κοντά, ξαφνικά, σε μια στιγμή… Άλλωστε, μια στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τη ροή της ιστορίας!
ΥΓ. Με τον Κριό το πράγμα γίνεται ανεξέλεγκτο, με τον Τοξότη είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις σε άλλες διαστάσεις… Μάθε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου, με προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2013 00:00:00