blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα: Χωρίς τον έρωτα να μας συντροφεύει… όλα θα έμοιαζαν μάταια!

Το πιο σίγουρο πράγμα σε τούτη τη ζωή είναι πως τα πάντα αλλάζουν και αυτό είναι το μήνυμα τόσο της εβδομάδας όσο και του νέου κύκλου της Σελήνης, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο. Μυρίζει… ελευθερία ο κύκλος αυτός, ανεξαρτησία, φρέσκο αέρα, νέες ιδέες, καινούργια πράγματα, καινούργια φιλοσοφικά εγχειρήματα, από αυτά που σου δίνουν τη δυνατότητα να ανοίξεις το μυαλό σου και την ψυχή σου και να πας παραπέρα…
 
Μυρίζει και… έρωτα, μια και μας επιβάλλει την παρουσία του στο επόμενο διάστημα (άλλο που δεν θέλαμε) ο μικρός, φτερωτός θεός και εγείρει, τι άλλο από πάθη… Άγρια, απόλυτα, κυριαρχικά, τόσο για την ψυχή μας όσο και για τους άλλους!
 
Οι σχέσεις για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο, μια και η Αφροδίτη έρχεται πολύ κοντά στον Πλούτωνα, σχεδόν τον αγγίζει, κι εκεί ξεκινά το παιχνίδι των συναισθημάτων… Η διεκδίκηση, ο έλεγχος, η ζήλια, τα παιχνίδια εξουσίας, όλα σε έξαρση και οι καρδιές επίσης, που θα δώσουν τις δικές τους μάχες με τους εσωτερικούς τους δαίμονες… Το ποιος θα νικήσει, άγνωστο! Άλλωστε, συνήθως ο έρωτας έχει τον τίτλο του Νικητή!
 
Και από την άλλη μεριά έρχεται το αίτημα για ελευθερία και δημιουργεί και αυτό τις δικές του συγκρούσεις… Και είναι πολύ πιθανό, τώρα να υπάρξουν και εκείνα τα ξαφνικά κλεισίματα κύκλων, μόνο και μόνο επειδή τα πρόσωπα δεν έχουν χώρο και ανεξαρτησία μέσα στη σχέση!
 
Ή επειδή οι ιστορίες που γράφονται τώρα, είναι πολύ έντονες και δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες επιλογές… Αναγκαστικά, το παλιό πρέπει να τελειώσει, για να παραχωρήσει την θέση του στο καινούργιο!
 
Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά σε στάση, για να ξαναγυρίσει σε ορθόδρομη κίνηση και να ''καθορίσει'' πλέον και τις εξελίξεις… Οι έρωτες που επέστρεψαν από το παρελθόν, τώρα θα πάρουν και την τελική τους μορφή… Ή θα συνεχίσουν, ή θα κλείσουν οριστικά την πόρτα πίσω τους…
 
Την Παρασκευή έχουμε και την ''συνάντηση'' του Δία με τον Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης. Οτιδήποτε ''βγει'' τώρα, οτιδήποτε εκφραστεί (και πολύ περισσότερο το συναίσθημα), θα έχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής και συχνά του εντυπωσιασμού… Η όποια διεκδίκηση θα γίνει συχνά μέσα σε ''άγριο'' κλίμα και βεβαίως νικάει αυτός που είναι ο πιο ισχυρός στην σχέση… Γιατί πάντα σε μια σχέση, υπάρχει ο… ισχυρός, και αυτός που ''ακολουθεί''.
 
Έχει ενδιαφέρον πάντως ο κύκλος αυτός για τα θέματα της καρδιάς. Ωστόσο, αφήστε τις εξελίξεις να σας οδηγήσουν και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε συναισθηματική φόρτιση. Γιατί… τι σημασία έχει να ξέρεις τι θα συμβεί παρακάτω; Μπορεί κάτι απείρως καλύτερο από αυτό που είχες φανταστεί! Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέοι προορισμοί!
Νέες εμπειρίες, νέα ταξίδια, νέοι προορισμοί! Η δίψα σου για αλλαγή θα είναι και αυτή που θα σε κινητοποιήσει να πας πιο μακριά… Εκεί που δεν έχεις ξαναπερπατήσει άλλη φορά. Και περισσότερο για τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει και πνευματικό χαρακτήρα, μια και η ανάγκη σου είναι να ανακαλύψεις καινούργια πράγματα και για τον εαυτό σου, αλλά και γενικότερα για ό,τι μπορεί να σου τραβά το ενδιαφέρον! Ωστόσο, η ερωτική σου ζωή έχει και αυτή ενδιαφέρουσες εξελίξεις, είτε σε ό,τι αφορά εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που βρεθήκατε ξανά μαζί το τελευταίο διάστημα και που τώρα το μεταξύ σας φαίνεται να παίρνει έναν πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, είτε σε ό,τι έχει να κάνει με καινούργια πρόσωπα, που κάνουν τώρα την εμφάνιση τους στη ζωή σου και μάλιστα, πολύ πιθανόν να έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες σχέσεις σου… Επίσης, παίζει πολύ και το σενάριο ενός κεραυνοβόλου έρωτα… Το συναίσθημα σου πάντως, έτσι κι αλλιώς είναι… στα κόκκινα!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο, ο κύκλος του μεταξύ σας δείχνει… συναρπαστικός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΖΥΓΟΣ
Επιτέλους αισιοδοξία!
Ναι, μπορείς να χαμογελάσεις, μια και ο κύκλος αυτός του φεγγαριού έρχεται να σου δείξει το καλό πρόσωπο της ζωής, το πιο αισιόδοξο, και να επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες, που είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα! Έχεις μια άσβεστη φλόγα για ζωή, για διασκέδαση, για χαρά, για όλα αυτά που σου έλειψαν… Και βεβαίως, για έρωτα! Ιδιαίτερα οι Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε και επίσημα πλέον την δυνατότητα μιας νέας αρχής στην ερωτική σας ζωή! Ακόμα κι αν η επιλογή σας είναι η ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή ακόμα και η επιστροφή σας σε μια προηγούμενη σχέση, να ξέρετε πως θα είναι σε πολύ καλύτερη βάση, αλλά και με πλήρη ανανέωση… Βεβαίως, πάντα υπάρχει και… η τρίτη επιλογή, αυτή του καινούργιου! Γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες ευκαιρίες… αυτό είναι σίγουρο!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο η χημεία σας είναι τόσο εντυπωσιακή, που δεν θα σας αφήσει περιθώρια για δεύτερη σκέψη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές!
Εντυπωσιακός ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης για εσένα, σου ανοίγει την πόρτα σε ό,τι έχεις επιθυμήσει, σε ό,τι έχεις ονειρευτεί, σε ό,τι νοιώθεις πως χρειάζεσαι! Μάλιστα, συχνά θα βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις, που ούτε καν τις είχες φανταστεί! Κάνει και τέτοια το σύμπαν, όταν έχει όρεξη! Αν και δεν είναι καθόλου απίθανο, να θελήσεις να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο σε μια σχέση, που νοιώθεις πως δεν σε εξυπηρετεί πια… Ή ο λόγος να είναι και ένα άλλο πρόσωπο, που έχει μπει στη ζωή σου και σε έχει ξεσηκώσει… Όπως και να έχει η ερωτική σου ζωή, το σίγουρο είναι πως παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μια και το στοιχείο του ''κεραυνοβόλου'' έρωτα δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο τώρα… Όλα παίζουν στο παιχνίδι… όλα!
 
ΥΓ. Με τον Κριό νοιώθεις πως σε χτυπάει… ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και ο Ζυγός φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπροστά σε προκλήσεις…
Εκείνο που φαίνεται να πυροδοτείται… άγρια, είναι το συναίσθημά σου, που λειτουργεί έντονα, σχεδόν βασανιστικά, και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις πουθενά… Για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πιο συναισθηματικές εμπειρίες, που συνοδεύονται και με πολύ πάθος! Άκρως αισθησιακός ο κύκλος αυτός, σε συνοδεύει στα μονοπάτια του αισθησιασμού και της ηδονής, συχνά όμως μέσα από δύσκολες καταστάσεις (έτσι γίνεται συνήθως, για να ανεβαίνει και η αδρεναλίνη και να έχει και ενδιαφέρον!)… Και είτε αφορά εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που σε αναστατώνει και μόνο η σκέψη του, είτε μιλάμε για νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες, που θα εμπλουτίσουν την ερωτική σου ζωή! Για σένα του τρίτου δεκαημέρου ωστόσο, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δεν κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση… Κάτι πιο δύσκολο έχεις να αντιμετωπίσεις τώρα, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο… Μπορεί ο σύντροφος σου να δείξει περίεργες συμπεριφορές και απαιτήσεις… Μην πυροδοτείς καταστάσεις, γιατί μπορεί να μην σου βγουν σε καλό!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω οι προκλήσεις πυροδοτούν έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, με τον Ζυγό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος… μα πάντα υπάρχει και ένας άλλος, που ανοίγει!
Το σίγουρο είναι πως έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις, τόσο μέσα σου, όσο και έξω σου… Μια πάλη θα υπάρξει και φυσικά, ένας από τους βασικούς λόγους (γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι) είναι η ερωτική σου ζωή, που περνά από αρκετούς… κλυδωνισμούς στον κύκλο αυτόν! Το ''θέλω'' σου έντονο, το συναίσθημά σου επίσης και μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές, μια και έχεις μάθει όλα να γίνονται κατά πώς θέλεις… Βεβαίως, από την άλλη μεριά, το πάθος κορυφώνεται και σε οδηγεί σε άκρως αισθησιακές καταστάσεις… Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να θελήσετε να αποδεσμευτείτε από μια σχέση που δεν νοιώθετε μαζί της όπως πριν, ή αιτία να είναι και ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται μέσα από το καθημερινό σου περιβάλλον και εγείρει έντονες συγκινήσεις… Πάντως γενικότερα, ένα παρασκήνιο που υπάρχει, φαίνεται και αυτό να παίζει ρόλο στις εξελίξεις… Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, το πράγμα μπορεί να μην είναι εύκολο στην προσωπική σου ζωή και να καλείσαι να πάρεις αποφάσεις… Όμως να ξέρεις πως οι κινήσεις που κάνεις τώρα, θα σηματοδοτήσουν και έναν νέο κύκλο πραγμάτων, ιδιαίτερα ανανεωτικό! Και να θυμάσαι: τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο τα πράγματα δεν είναι εύκολα, είναι όμως άκρως διεγερτικά… Με τον Αιγόκερω η ερωτική ένταση συνεχίζει να σε συνεπαίρνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ανοίγει ο κύκλος του παρασκηνίου!
Εκείνο που φαίνεται να ανοίγει είναι… το παρασκήνιο! Ξέρεις, από αυτές τις ιστορίες που οργανώνεις στα κρυφά, πίσω απ’ τα μάτια του κόσμου, ή που οι άλλοι οργανώνουν για σένα… Αυτό θα το δείξει η πορεία! Το σίγουρο είναι ότι κάτι μυστικό φαίνεται να κινείται και να οδηγεί τις εξελίξεις. Πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη μιας μεγαλύτερης απομόνωσης, να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, να σκεφτείς, να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τα οποία δείχνουν να περνούν από έντονες διεργασίες. Ο λόγος είναι πάντα ο έρωτας, μια και το παρασκήνιο, το οποίο αναφέραμε, δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και με μια ερωτική ιστορία, η οποία κινείται στο σκοτάδι… Ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, τα πράγματα παίρνουν πιο έντονο χαρακτήρα, είτε μέσα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που εγείρει συναισθηματικές… θύελλες, είτε ακόμα και ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που δείχνει να σε προβληματίζει αρκετά η σχέση μαζί του. Όπως και να ‘χει, η ερωτική σου ζωή δείχνει να έχει αρκετά μπερδέματα, από αυτά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και μπορεί να έχουν βαθμό δυσκολίας, έχουν όμως και ερωτική έξαψη!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το δίλημμα συνεχίζεται, όμως συνεχίζεται αμείωτο και το πάθος! Αλλά και με τον Αιγόκερω τα πράγματα περνούν σε μία άλλη φάση πιο προσωπική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα!
Κάτι φαίνεται να ανοίγει, να διευρύνεται κάτι, όπως η οπτική σου, η αισιοδοξία σου, ο φιλικός σου κύκλος… Υπάρχουν πολλά σενάρια στον νέο αυτό σεληνιακό κύκλο… Όπως και μια έντονη διάθεση και τάση ελευθερίας, η οποία πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις με τη γνωστή σου παρορμητικότητα και να θελήσεις ίσως και να αποστασιοποιηθείς από κάποια πράγματα ή πρόσωπα, τα οποία δείχνουν να μη σου πάνε πολύ. Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό, θα παίξει και το σκηνικό της ερωτικής ζωής και (ιδιαίτερα για τους Κριούς του δεύτερου δεκαήμερου) ένας νέος ερωτικός κύκλος δείχνει να ξεκινά τώρα, πολύ ξεχωριστός και μάλιστα πολύ ξαφνικός, μια και το νέο πρόσωπο το οποίο εισβάλει στη ζωή σου, έρχεται πραγματικά από το πουθενά, για να σε εντυπωσιάσει και να μπεις στη διαδικασία να το κατακτήσεις. Από την άλλη μεριά, ένα θέμα με τον/την πρώην συνεχίζει να υπάρχει και να δημιουργεί διλήμματα και προβληματισμούς σχετικά με το χειρισμό του. Όσο για σένα του τρίτου δεκαήμερου, τα πράγματα δείχνουν να έχουν μια μεγαλύτερη ένταση, περισσότερο αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου. Ο αέρας της ανανέωσης δεν έχει έρθει ακόμα και απ’ ό,τι φαίνεται, θα αργήσει λίγο περισσότερο…
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο το ενδιαφέρον και από τις δύο μεριές είναι πολύ έντονο… με τον Αιγόκερω το σίγουρο είναι πως δεν έχετε τελειώσει ακόμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΛΕΩΝ
Ανανέωση τώρα!
Ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ορίσεις το παιχνίδι έτσι όπως το θέλεις εσύ, να μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, να ξεκινήσεις με νέα πρόσωπα και τελείως διαφορετική προοπτική… Γιατί το σίγουρο είναι πως την εβδομάδα αυτή ανοίγει ένας ολοκαίνουργος κύκλος στις σχέσεις σου και ανανεώνει πλήρως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Και βεβαίως, την ερωτική σου ζωή, όπου τώρα φαίνεται να πνέει ένα δροσερό αεράκι, που… φρεσκάρει τόσο την δική σου διάθεση, όσο και τα πρόσωπά του παιχνιδιού! Ιδιαίτερα για τους Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πολύ πιθανό ένας νέος έρωτας να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας και να αλλάξει τελείως τον ερωτικό ορίζοντα… Έντονος, δυνατός, παθιασμένος και απρόβλεπτος, το σίγουρο είναι ότι δίνει νέες προοπτικές, ιδιαίτερα ευοίωνες… Αν και για σένα του τρίτου δεκαημέρου οι εξελίξεις θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις και πολύ καλύτερα και πολύ πιο έντονα την ερωτική σου ζωή… Και παρόλο που (ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση) τα πράγματα μπορεί να δείχνουν πιο δύσκολα σε σχέση με το σύντροφό σου, όμως υπάρχουν εκείνες οι στιγμές, που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά και για τους δύο σας και να ισορροπήσουν την κατάσταση… Έστω και προσωρινά!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο, είναι γνωστή η έλξη του ενός για τον άλλον και δε χρειάζεται να το σκεφτείτε και πολύ… τον με τον Σκορπιό χρειάζεται προσοχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο…στοιχείο σου, που είναι το παιχνίδι!
Αυτό που σε παρακινεί αρχικά, είναι η διάθεση που νιώθεις… Χαρούμενος, ανοιχτός, και άκρως επικοινωνιακός, έτοιμος να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις, να μπεις στο παιχνίδι και να το ευχαριστηθείς! Και επειδή ακριβώς εσύ είσαι έτσι, γίνεσαι πόλος έλξης και για πολλά πρόσωπα, που θα μαζευτούν τώρα τριγύρω σου, τόσο από την καθημερινότητά σου, όσο και από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή αλλάζει κατεύθυνση και μπορεί να θελήσεις να ζήσεις κάτι πιο χαλαρό, πιο ανάλαφρο, που όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα της ανανέωσης, τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής, μια και το πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, δείχνει να έχει πολύ ενδιαφέρον! Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πολύ πιθανό μια σχέση από το παρελθόν να δημιουργήσει πολύ δυνατές αναταράξεις στο συναισθηματικό σου κόσμο… Όπως και να έχει, για σένα αυτό που παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο είναι το παιχνίδι… και τώρα το έχεις άφθονο! Μπορείς να το ευχαριστηθείς!
 
ΥΓ. Με τον Κριό πάντα έχεις πρόσφορο έδαφος για παιχνίδι αλλά και έντονο ερωτισμό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ώρα για αποφάσεις.
Γεγονός είναι πως δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς, ωστόσο στον κύκλο αυτόν τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν ένα πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα! Και μιλάμε πάντα για την ερωτική σου ζωή και τα διλήμματα που έχει περάσει σε όλο το διάστημα αυτό, ιδιαίτερα για τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου. Τώρα καλείσαι να πάρεις μια απόφαση, η οποία δεν δείχνει να είναι και πολύ εύκολη. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο στη ζωή σου, το σίγουρο είναι ότι θα προβληματιστείς πολύ. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται καθόλου και ένα νέο πρόσωπο να κάνει την εμφάνισή του τώρα, με πολύ έντονα χαρακτηριστικά, και να ανοίξει ένας νέος κύκλος, ιδιαίτερα ερωτικός και άκρως αισθησιακός! Και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου κύκλο. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχει και εδώ ένας αρκετά μεγάλος βαθμός δυσκολίας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κλείσεις ένα κύκλο στην προσωπική σου ζωή… Να ξέρεις όμως πως κλείνοντάς τον, ανοίγει πάντα ένας νέος… Και είναι αυτό που σου δίνει άλλη διάθεση, αλλά και άλλη προοπτική!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το μεταξύ σας συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με πολύ δυνατές συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου!
Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και σε εξωτερικό, μια και η δυνατότητα που έχεις την περίοδο αυτή, είναι άκρως ανανεωτική! Επιστράτευσε ό,τι νιώθεις ότι σου κάνει καλό, τόσο σε ψυχικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με το σώμα σου, τη διατροφή σου και την υγεία σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η ερωτική σου ζωή, μια και οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου έχουν λειτουργήσει θετικά για την ψυχολογία σου. Ωστόσο, πολύ πιθανόν τώρα να υπάρξουν κάποιας μορφής διλήμματα, που θα σε απασχολήσουν (ιδιαίτερα για τους Παρθένους του δεύτερου δεκαήμερου) σχετικά με το πρόσωπο από το παρελθόν σου… Ωστόσο, οι εξελίξεις όχι μόνο δεν δείχνουν άσχημες, αλλά θα λέγαμε ότι στρέφονται κατά πολύ υπέρ σου… Αλλά και νέες ιστορίες, νέα πρόσωπα, εμπλουτίζουν τον τομέα της ερωτικής σου ζωής και ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη… και το πάθος επίσης!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ο νέος κύκλος που ανοίγει φαίνεται συναρπαστικός… Αλλά και με τον Υδροχόο το σίγουρο είναι ότι υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυσκολίες, αλλά με σασπένς!
Μη νομίζεις ότι τέλειωσαν οι περιπέτειες σου… Το αντίθετο, όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά έχουν και έξτρα μπόνους στον κύκλο αυτόν! Δηλαδή πολύ έντονα φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις, οι οποίες έχουν και πολύ διεγερτικά αποτελέσματα για την ψυχολογία σου! Και μπορεί να νιώθεις ότι πιέζεσαι, είτε από τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή ακόμα μπορεί να σε πιέζουν και τα συναισθήματα που νιώθεις γι’ αυτόν ή αυτός για εσένα και όλο αυτό να δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό στο μεταξύ σας, το οποίο θα έχει και έντονα αισθησιακό χαρακτήρα! Ίσως οι καταστάσεις και τα γεγονότα να μην είναι εύκολα, όμως ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, περισσότερο για τους Αιγόκερως του δεύτερου δεκαήμερου. Επίσης, το ενδεχόμενο μιας νέας ερωτικής ιστορίας είναι και αυτό υπαρκτό… και μάλιστα πολύ ιδιαίτερης και με έντονο χαρακτήρα… Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βαρεθείς, γιατί ακόμα και αν οι καταστάσεις σε ζορίζουν, αυτές είναι που δημιουργούν και το ενδιαφέρον, αλλά και τις εξελίξεις στη σχέση.
 

ΥΓ. Με τον Ταύρο έχετε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σας, μια και η ερωτική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή και δεν σας αφήνει να απομακρυνθείτε ο ένας από τον άλλον! Αλλά και με τον Καρκίνο κάτι σας αναστατώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, με ανάλυση των όψεων της εβδομάδας και προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2014 00:00:00