blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Σενάρια τέλος! Ήρθε η ώρα της πραγματικότητας! Και όχι αυτής που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μέσα στο μυαλό μας, δικαιολογώντας τον εαυτό μας ή τους άλλους, προκειμένου να καθησυχάσουμε το συναίσθημά μας και να νιώσουμε καλά… Όχι αυτής, της άλλης, της σκληρής, εκείνης που θα μας δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, χωρίς περιστροφές, χωρίς συναισθηματισμούς και ροζ συννεφάκια… Και το ερώτημα της εβδομάδας είναι: Τελικά, ζούμε στην… αληθινή πραγματικότητα ή στην πραγματικότητα την δική μας;

 

Ξέρετε, αυτές οι δύο, είναι τελείως διαφορετικές… Η πρώτη είναι η σκληρή, η πραγματική, η αληθινή… Η δεύτερη όμως, η δική μας, είναι αυτή που θα ντύσουμε με τα δικά μας συναισθήματα, για να καθησυχάσουμε τις ανασφάλειές, τους φόβους και τις ανησυχίες μας! Ωστόσο, σχεδόν ποτέ η πρώτη δεν συμβαδίζει με τη δεύτερη… Και αυτός είναι και ο λόγος που τις περισσότερες φορές απογοητευόμαστε! Όχι από τα πράγματα, αλλά από αυτό που πιστεύουμε για τα πράγματα!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία και Πλούτωνα, και σύνοδο με Ουρανό

Η εβδομάδα που μπαίνει είναι σκληρή, δύσκολη και δύστροπη, με πρωταγωνιστή τον Ήλιο σε θεαματικούς σχηματισμούς: τετράγωνο με τον Δία, σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα!

 

Ο Ήλιος στον Κριό έχει ανάγκη από έκφραση! Κανείς δεν μπορεί ούτε να το παραβλέψει αυτό, αλλά ούτε και να τον φιμώσει! Θα κάνει αυτό που θέλει και τώρα, έχει ανάγκη να βγάλει προς τα έξω τα αιτήματά του, να απαιτήσει, να τα διεκδικήσει με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος, κάθε ρίσκο και κάθε τίμημα! Γιατί έχει τίμημα η αλλαγή, συνήθως αρκετά μεγάλο. Και μάλιστα τώρα προκύπτει ξαφνικά, ανατρέποντας κάθε νόμο, κάθε κανόνα πάνω στον οποίο έχει βαδίσει η ύπαρξη, ίσως και χρόνια ολόκληρα!

 

Οι σχέσεις περνούν από τις δικές τους συμπληγάδες, αυτές που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την ελευθερία! Την ελευθερία της έκφρασης, των συναισθημάτων, της ζωής, αυτής που επιλέγουμε να ζήσουμε, γιατί μας αρέσει κι όχι γιατί μας την έχουν επιβάλει κάποιοι άλλοι. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει, τα παράπονά μας έχουν κουράσει και η μουντάδα της καθημερινότητας σβήνει κάθε ίχνος φωτός από τη ζωή μας! Και το ερώτημα είναι, έτσι θέλουμε να ζούμε;

 

Η βασική έκφραση του Ηλίου είναι να σκορπίζει φως, να ζεσταίνει τις καρδιές, να δίνει ελπίδα, χρώμα στη ζωή, φωτεινότητα! Και αυτό θα κάνει τώρα, καίγοντας πεποιθήσεις τις οποίες μπορεί να κουβαλάμε μια ολόκληρη ζωή, όμως καταλάβαμε πια πως δεν έχουν τίποτα απολύτως να μας προσφέρουν… Αυτό είναι που θα κάνει την ανατροπή, η ανάγκη για φως!

Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, ο Ερμής σε όψη τρίγωνου με τον Κρόνο ανοίγει μια συναισθηματική δίοδο, αυτή που θα μας επιτρέψει να κρατήσουμε μέσα μας ό,τι όμορφο μας έχει ζεστάνει μέχρι τώρα, μας έχει συνοδέψει μέχρι εδώ, υποστηρίζοντας μια υγιή συναισθηματική ροή, που θα κρατήσει την αντίσταση στις δυσκολίες…και θα λειτουργήσει υποστηρικτικά, θυμίζοντας μας πως ό,τι έχει αξία, είναι αυτό που μπορούμε να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας!

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγοντας και αυτή με τη σειρά της μια συναισθηματική λεωφόρο, αυτή που επιβάλλεται να υπάρξει, για να απαλύνει παρακάτω την δύσκολη διαδρομή της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου που ακολουθεί. Γιατί το κύριο μήνυμα που στέλνει η Αφροδίτη από την θέση της αυτή, είναι αυτό της προσφοράς, της αγάπης, χωρίς όρους, χωρίς όρια, που ξέρει μόνο να είναι παρούσα όταν την χρειάζεσαι… Χωρίς να ζητάει τίποτα, να δίνει κομμάτι απ’ τον εαυτό της, γιατί τότε έχει αξία το δόσιμο, όταν δίνεις όχι απ’ αυτό που σου περισσεύει, αλλά αυτό το πολύτιμο… που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Αλήθεια… πού οδηγεί αυτός ο δρόμος;

Όλοι οι προβολείς και τα φώτα στραμμένα επάνω σου, ωστόσο δεν είναι εύκολο να σου δίνει κάποιος τον τίτλο του πρωταγωνιστή, μια και αυτομάτως αναλαμβάνεις και πολλές ευθύνες, τις οποίες δεν είναι σίγουρο ότι είσαι έτοιμος να επωμιστείς! Από την άλλη μεριά, οι συγκρούσεις με την μέχρι τώρα διαδρομή και τις επιλογές που την συνόδευαν, είναι αναπόφευκτες και καλείσαι πλέον να πάρεις επίσημη θέση απέναντι σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις… Μπροστά σου ανοίγεται ένα σταυροδρόμι, ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις, της καρδιάς σου ή της λογικής σου; Πολλά γεγονότα θα διαδραματιστούν την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, και απ’ ό,τι φαίνεται, είναι πολύ πιθανό ακόμα και εσύ ο ίδιος να μην μπορέσεις να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις. Και βέβαια, στη πρώτη γραμμή η ερωτική σου ζωή και οι επιλογές της, που θα είναι αρκετές… Κάτι αφήνεις πίσω σου, πάντως, και χαράζεις μια νέα κατεύθυνση, που μάλλον σε εκφράζει περισσότερο… Όχι εύκολα, αλλά ποιος σου είπε πως ο έρωτας χαρίζεται; Κερδίζεται, και μάλιστα με πολύ κόπο και θυσίες!

 

ΥΓ. Με τον Ζυγό το μονοπάτι που μοιράζεστε φαίνεται πως αρχίζει να στενεύει, με τον Ιχθύ κάτι περίεργο παίζεται μεταξύ σας, που ακόμα δεν γίνεται συγκεκριμένο, όμως σου εγείρει το ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΛΕΩΝ

Θέλω κάποιον να με καταλάβει!

Την περίοδο αυτή θα καταλάβεις αν και κατά πόσο έχεις δώσει χώρο και χρόνο στον εαυτό σου, πόσο έχεις ασχοληθεί με τις πραγματικές ανάγκες, πόσο έχεις αφουγκραστεί το μέσα σου και πόσο τελικά επικοινωνείς επί της ουσίας με τους γύρω σου ή απλά κινείσαι σε ένα πολύ επιφανειακό περιβάλλον, το οποίο, όπως φαίνεται, ίσως και να μη σου πηγαίνει πια. Και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία έχεις πολύ στενή επαφή, να μην καταλαβαίνουν πλέον τις ανάγκες σου, αλλά ούτε και εσύ τις δικές τους, και αυτό να δημιουργεί μια απόσταση στο μεταξύ σας… Ίσως να απευθυνθείς σε άλλα πρόσωπα, που νιώθεις πως και θέλουν και μπορούν να σε καταλάβει καλύτερα, μια και ο έρωτας την περίοδο αυτή σου ανοίγει καινούργιους δρόμους να περπατήσεις… Και δεν αποκλείεται, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, να υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα σε κάνει να νοιώσεις πιο ανανεωμένος και θα δώσει περισσότερο νόημα στην καθημερινότητά σου! Γεγονός είναι πάντως πως τα διλήμματα δεν τα αποφεύγεις… αλλά ούτε και τις έντονες συγκινήσεις!

 

ΥΓ. Με τον Κριό, το μεταξύ σας είναι σα να σε χτυπά… ηλεκτρικό ρεύμα! Ακαριαίο! Με τον Σκορπιό μάλλον η σχέση σας, έχει μπει στο…ψυγείο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευκαιρίες έρχονται πάντα από εκεί που δεν τις περιμένεις!

Μη νομίζεις πως δεν έχεις επιλογές, ακόμα κι αν τώρα τα πράγματα μπορεί να φαίνονται στριμωγμένα και δύσκολα ή αδιέξοδα! Η εβδομάδα που ακολουθεί ανακατεύει για τα καλά την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας ίσως και περισσότερες από μια επιλογές στη ζωή σου και δίνοντας τη δυνατότητα να ανοίξεις νέα και πολύ σημαντικά κεφάλαια στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ανήκει στους αδέσμευτους Τοξότες! Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις, έρχονται να ανανεώσουν και την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει και να σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις σημαντικά τις κατευθύνσεις και τα σχέδιά σου, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι, βάζοντας στη ζωή σου πρόσωπα, με τα οποία το σίγουρο είναι πως θα έχει πολλά να ανταλλάξεις! Και μάλιστα, όλο αυτό μπορεί να γίνει με τελείως απρόσμενο και ξαφνικό τρόπο! Ένα είναι σίγουρο… πως δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, μια και η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη και η ερωτική σου διάθεση έτοιμη για όλα!

 

ΥΓ. Με τον Κριό όλα είναι στα… κόκκινα και πάνω απ’ όλα το συναίσθημά σου! Με τον Αιγόκερω, πρόσεχε τις συμπεριφορές, μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γύρω-γύρω όλοι και στην μέση εσύ!

Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς σαν να σου έχουμε ρίξει έναν κουβά παγωμένο νερό πάνω στο κεφάλι σου… Όπως και να το κάνουμε, έχει έναν βαθμό δυσκολίας! Κάπως έτσι ανακατεύει το συναίσθημά σου, τόσο η εβδομάδα που έρχεται, όσο και γενικότερα η περίοδος που ακολουθεί, και σε καλεί σε προκλήσεις και… μονομαχίες με τον εαυτό σου και με τους άλλους, μια και τα μέτωπα γύρω σου είναι πολλά και ανοιχτά! Οι σχέσεις σου περνούν από πολύ στενή επεξεργασία και καλείσαι να πάρεις θέση απέναντι σε όποια σχέση θεωρείς σημαντική για σένα. Καλείσαι να την επαναξιολόγησης εκ νέου, αναλαμβάνοντας και το τίμημα των επιλογών σου, μια και είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κλείσεις τον κύκλο των επαφών σου με κάποια πρόσωπα. Θα έχεις και αφορμές και λόγους, να δεις από μια νέα οπτική συμπεριφορές, γεγονότα και καταστάσεις που σε έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, και να κρίνεις τι τελικά κάνει καλό στην καρδιά σου, στο συναίσθημά σου, στο είναι σου, και τι όχι. Ομολογουμένως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι όμως αναγκαία να συμβούν, για να δώσουν τη δυνατότητα από τη μια σημαντικών ξεκαθαρισμάτων, από την άλλη χώρο για καινούργια πρόσωπα, που θα μπουν στη ζωή σου παρακάτω. Πρόσωπα που θα έχουν πολύ περισσότερα πράγματα να μοιραστούν μαζί σου. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει εσύ να πάρεις θέση και να προχωρήσει στις βαθιές τομές και αλλαγές… Γιατί ξέρεις πως όταν θέλεις, μπορείς να επιβάλεις τη θέση σου και τις απόψεις σου στους άλλους, αρκεί να το αποφασίσεις!

 

ΥΓ. Με τον Κριό το μεταξύ σας κρέμεται από μια κλωστή, που μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει… αλλά μήπως πρέπει; Με τον Σκορπιό, δεν είναι οριστικές οι αποφάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τι… βλέπεις;

Εκείνο που θα σε βοηθήσει, είναι να μείνεις στη θέση του παρατηρητή, ουδέτερος, χωρίς εκείνα τα βαθιά συναισθήματα, που επηρεάζουν όχι μόνο την κρίση σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου… Και να περιμένεις τα γεγονότα να εξελιχθούν και να αποκαλυφθούν, γιατί την περίοδο αυτή θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις περισσότερο το δικό σου κομμάτι, γιατί εσύ να δίνεις τόσο συναίσθημα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ νοιώθεις πως αυτό που εσύ χρειάζεσαι, δεν το έχεις… Είναι η δική σου αυτοπαρατήρηση, που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις παρακάτω μαζί τους. Η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολύ περισσότερα σε ό,τι αφορά στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου. Ίσως ανακαλύψεις πως τελικά αυτό που νόμιζες ότι έχεις, αυτός που νόμιζες ότι είναι κοντά σου, ενδεχομένως εξυπηρετεί περισσότερο τις δικές του ανάγκες (έτσι γίνεται συνήθως) και πολύ λιγότερο τις δικές σου, απλά εσύ τον εξυπηρετείς και τον βολεύεις σε πολύ μεγάλο βαθμό… Είναι εντυπωσιακές οι αποκαλύψεις που θα γίνουν, τόσο την εβδομάδα που έρχεται όσο και παρακάτω, και θα σου δώσουν την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις επιτέλους την όποια κατάσταση φαίνεται να σε δυσκολεύει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα όμως, ανοίγει και ένας νέος κύκλος στην ερωτική σου ζωή, άκρως μεταμορφωτικός, και ένας άνεμος ανανέωσης φαίνεται να σκορπά τα… κακώς κείμενα του προηγούμενου καιρού, και να σε βάζει σε νέα δεδομένα, αλλά και σε καινούργια πρόσωπα… Υπομονή και αυτοπαρατήρηση, είναι τα δύο πράγματα που θα σε ενισχύσουν σημαντικά τώρα. Και μην ανησυχείς, τα καλύτερα θα έρθουν!

 

ΥΓ. Με τον Κριό τα πράγματα στο μεταξύ σας βρίσκονται σαν σε μια κινούμενη άμμο… Με τον Ιχθύ ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν γίνομαι απαιτητικός, γίνομαι πολύ!

Μπορεί να είσαι από αυτούς που σε ό,τι αφορά sτα ζητήματα της καρδιάς, πλήττονται λιγότερο την εβδομάδα αυτή… αν και σε όλους λίγο-πολύ, οι διεργασίες δεν θα πάψουν ούτε να υπάρχουν ούτε να παίζουν και ρόλο στις εξελίξεις της ζωής μας. Όμως για σένα, την εβδομάδα που ακολουθεί, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να σου προσφέρει, πέρα από ευκαιρίες, και διευκολύνσεις, από αυτές που θα τροφοδοτήσουν το συναίσθημά σου. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως ό,τι παίρνεις τώρα ή ό,τι έχεις, δεν σου φτάνει και να ζητήσεις… κι άλλα από τον σύντροφό σου! Το θέμα είναι αν στην φάση αυτή μπορεί και ο άλλος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου ή σε αφήνει μετέωρο, ν’ αναρωτιέσαι κατά πόσο τελικά σε καταλαβαίνουν οι άλλοι ή όχι! Κι επειδή η εβδομάδα έχει μια αρκετά μεγάλη πολυπλοκότητα και η επικοινωνία σου δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της τούτη την εποχή, κάνε ένα βήμα πίσω και περίμενε τις εξελίξεις, οι οποίες παρακάτω θα είναι και πολλές και καλές, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την Κυριακή, θα φροντίσει να σου δώσει τα καλύτερα στο διάστημα που θα ακολουθήσει… Αλλά για τώρα, μην γίνεσαι πολύ απαιτητικός από τους άλλους και φρόντισε να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου ζητήματα, που θα σου δημιουργήσουν έναν αρκετό πονοκέφαλο την εβδομάδα που διανύουμε και ίσως να μην αφήσουν και μυαλό να ασχοληθείς και με άλλα… Σε αναμονή λοιπόν!

 

ΥΓ. Με τον Παρθένο, αλλά και με τον Σκορπιό, το τοπίο φαίνεται να εξυγιαίνεται και να λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στις απαιτήσεις σου, αλλά και στο συναίσθημά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειδικότητά σου τα διλήμματα!

Είναι εκείνος ο άνεμος που φυσάει και σε πηγαίνει ποτέ από δω και πότε από κει, χωρίς να σε αφήνει να εστιάσεις σε αυτές τις επιθυμίες, τις οποίες επιδιώκεις! Τώρα, ο κύκλος που ανοίγει, σε πηγαίνει άλλου από την αρχική σου διαδρομή! Το διάστημα αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο μια παλιά σχέση σου, που επανεμφανίζεται τώρα στη ζωή σου, να σε κάνει να αναθεωρήσεις την πορεία του μεταξύ σας, ή να αφήσεις πίσω ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως υπάρχει στη ζωή σου… Αρκετά μπερδεμένο το σκηνικό, αλλά και οι σκέψεις σου και το συναίσθημά σου, χωρίς να μπορείς (εύκολα τουλάχιστον) να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, και να τακτοποιήσεις μέσα σου και έξω σου τις καταστάσεις, μια και όλο κάτι γίνεται, που σε κάνει να αναθεωρείς τις αρχικές σου σκέψεις… Και επειδή τώρα δεν είναι η περίοδος για αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, καλό είναι να αφεθείς στη ροή των εξελίξεων και να δεις κατά πού σε πήγαινε το ρεύμα, αλλά και πού εσύ νιώθεις καλύτερα να βρίσκεσαι… Αυτό είναι που θα καθορίσει και την τελική σου στάση παρακάτω… τώρα όμως είναι η εποχή της επεξεργασίας, γι’ αυτό μη βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε… Να ξέρεις πως ό,τι κάνεις τώρα, στην πορεία θα το αλλάξεις, οπότε… αναμονή και παρατήρηση είναι το καλύτερο για την ώρα!

 

ΥΓ. Με τον Κριό μια νέα ιστορία φαίνεται να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Αλλά και με τον Ζυγό, ο κύκλος από το παρελθόν δεν λέει να κλείσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Πότε είπατε ότι βγαίνουμε από το τούνελ;

Είναι πολλά τα μέτωπα στα οποία κινείσαι και συχνά νιώθεις πως χρειάζεται να γίνεις χίλια κομμάτια, για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου… Είναι πολλές οι φορές που νιώθεις ότι προκαλείσαι με ένα τέτοιο τρόπο, που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επεξεργασίας, παρά μόνο να πάρεις απόλυτες θέσεις και να κόψεις, ίσως και ριζικά, κάποιες σχέσεις οι οποίες φαίνεται πως έχουν διανύσει ένα πολύ μεγάλο κύκλο στη ζωή σου. Τώρα χρειάζεται να τον κλείσεις και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, κάτι που δεν ταιριάζει στην ευέλικτη και διπλωματική φύση σου… Ανοιχτά και τα μέτωπα του παρελθόντος, μια και η καρδιά σου συχνά-πυκνά γυρνά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας είναι ανοικτός ή δεν έχεις καταφέρει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνο, αλλά και τι ζητάει από σένα… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια μόνιμη σχέση η γάμο στη ζωή τους, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στη διαχείρισή τους και χρειάζεται αρκετή υπομονή και, βεβαίως, χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να κρατήσει τις ισορροπίες, οι οποίες περνούν από μεγάλη αναταραχή την εβδομάδα που ακολουθεί. Όμως, μέσα από όλο αυτό είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις πως ο εαυτός σου είναι ο μόνος που μπορείς να εμπιστευτείς επί της ουσίας και βεβαίως, αυτός που σε στηρίζει πάντα στα δύσκολα!

 

ΥΓ. Με τον Κριό νοιώθεις να προκαλείσαι σε ένα παιχνίδι, που τους κανόνες τους βάζουν άλλοι και εσύ καλείσαι απλά να τους ακολουθήσεις… Με τον Υδροχόο, το μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κριθεί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πού τελειώνει το ψέμα και πού αρχίζει η αλήθεια άραγε;

Πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως η καθημερινότητά σου είναι σαν ένα δάσος, που όσο κι αν περπατάς, δεν μπορείς με τίποτα να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα βγεις απ’ αυτό! Πολλά γεγονότα, όχι απαραίτητα δυσάρεστα, όμως να… για αλλού ξεκινάς, αλλού βρίσκεσαι, με άλλα πρόσωπα προγραμματίζεις να είσαι και με άλλα τελικά καταλήγεις, μια και η κοινωνικότητά σου όλο το προηγούμενο διάστημα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σου και ένα μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί… Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, το μπέρδεμα τώρα γίνεται πιο εμφανές, μια και υπάρχουν πάνω από ένα πρόσωπα, τα οποία διεκδικούν την καρδιά σου… Αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο, γεγονός είναι πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, μια και τα διλήμματα δεν λείπουν, αλλά και οι πιέσεις επίσης, αυτές οι εσωτερικές που δημιουργεί το συναίσθημα… Και επίσης γεγονός είναι ότι δεν θα σου λείψουν ούτε οι συγκρούσεις, ούτε οι εντάσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο, καθώς οι συζητήσεις για αλλού θα ξεκινούν κι αλλού θα καταλήγουν! Και οι ερωτικές συγκινήσεις επίσης δεν θα σου λείψουν και μάλιστα φαίνεται πως είναι μεγαλύτερες από αυτές που νομίζεις!

 

ΥΓ. Με τον Κριό το μεταξύ σας είναι εύφλεκτο και τροφοδοτεί εντάσεις, αλλά και πολύ πάθος. Με τον Λέοντα προσοχή στις συγκρούσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Αχ, αυτές οι ανησυχίες… Πότε θα σταματήσουν επιτέλους!

Το μυαλό σου, οι σκέψεις, η ψυχολογία σου, το συναίσθημά σου, όλα ένα κουβάρι που δύσκολα θα μπορέσει στην περίοδο αυτή να βρεις στην άκρη του, για να το πιάσεις το πράγμα από την αρχή και να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε όλα τούτα που συμβαίνουν γύρω σου… Όσο κι αν το προσπαθήσεις, να ξέρεις πως αυτή η περίοδος δεν βοηθάει να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, αλλά ούτε και εσύ ο ίδιος! Είναι το δικό σου μπέρδεμα, σε σχέση με τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου, το οποίο δεν διευκολύνει καθόλου τις σχέσεις σου και πολύ περισσότερο την ερωτική σου ζωή, μια και είσαι εσύ που πυροδοτείς στις περισσότερες εντάσεις με το σύντροφό σου! Όμως, επειδή είναι σημαντικό να αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις και τις δικές του ανάγκες, φρόντισε να σκύψεις με εκείνη τη γνωστή τρυφεράδα που σε διακατέχει από πάνω του και να αναζητήσεις τις δικές του ανάγκες, προσπαθώντας να τις ικανοποιήσεις στο μέγεθος και το βαθμό που μπορείς! Να ξέρεις πως αυτό, όχι μόνο θα εκτιμηθεί, αλλά πολύ πιθανόν να σου επιστραφεί στο πολλαπλάσιο… Είναι πολύ σημαντικό τώρα, αντί να… τρώγεσαι με τα ρούχα σου, να μετουσιώσεις τη δυναμική σου σε αγάπη… Αλλιώς, πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε αδιέξοδα, που δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις και δεν είναι σίγουρο πως είσαι και έτοιμος για κάτι τέτοιο!

 

ΥΓ. Με τον Σκορπιό αλλά και τον Υδροχόο, τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου εύκολα μεταξύ σας. Με τον Ιχθύ, λίγο παρακάτω ανοίγει ένα νέος κύκλος, που τροφοδοτεί τη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θέλω να σκέπτομαι, θέλω να νοιώθω!

Ο εσωτερικός σου κόσμος σε πλήρη αναδιοργάνωση, οι επιθυμίες σου χτυπάνε κόκκινο, τα συναισθήματά σου επίσης και όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς! Η εσωτερική φόρτιση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην καρδιά σου λειτουργεί πολύ πειστικά και για σένα αλλά και για τους γύρω σου, μέσω της συμπεριφοράς σου, που πολύ συχνά γίνεται πειστική και ίσως ακραία, διεκδικώντας τα πάντα από τους άλλους! Και ιδιαίτερα από τον ερωτικό σου σύντροφο, μια και στο νούμερο ένα των επιθυμιών σου είναι οι… ερωτικές, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη κατακόρυφα! Είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να ζήσεις εκείνες τις ερωτικές εμπειρίες που ξυπνούν έντονα πάθη και ανεβάζουν κατακόρυφα το δείκτη της διέγερσης των συναισθημάτων και των αισθήσεων… κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς! Μπορεί όλο αυτό να αφορά και στο πρόσωπο, το οποίο ήδη σε συντροφεύει, αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν και νέα πρόσωπα, που διανθίζουν την ποικιλία των εμπειριών σου την εβδομάδα αυτή… Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο, με ένα πρόσωπο που δείχνει να μην εξυπηρετεί πλέον τι ανάγκες σου, αλλά να ανοίξεις και νέους, και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τίποτα, φρόντισε μόνο να το απολαύσεις!

 

ΥΓ. Με τον Κριό, το πάθος είναι αυτό που σε κάνει να χάνεις τη επαφή με την πραγματικότητα και να περνάς σε άλλες διαστάσεις… μην ζητάς τίποτε παραπάνω στην παρούσα φάση, φρόντισε να το ζήσεις! Αλλά και με τον Σκορπιό η χημεία σας είναι μαγική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα όπλα στη θήκη τους, παρακαλώ!

Είναι πολλά τα γεγονότα τα οποία θα νιώσεις να σε προκαλούν σε ένα παιχνίδι, το οποίο έχει να κάνει κατά βάση με τις σχέσεις σου και με την ερωτική σου ζωή, και το οποίο φαίνεται πως από μεριάς σου τουλάχιστον, δεν είναι καθόλου διπλωματικό… Είναι η συμπεριφορά σου, η οποία θα γίνει ο λόγος για να πυροδοτηθούν εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις σου… Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο, στον κύκλο αυτόν προετοιμάσου για πολύ γερές αναταράξεις, τις οποίες τις περισσότερες φορές προκαλείς εσύ, αν και συχνά θα νοιώθεις ότι προκαλείσαι από το άλλο πρόσωπο! Άλλα καλό είναι να φροντίσει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε ρήξεις, τις οποίες δεν είναι σίγουρο πως είσαι έτοιμος να διαχειριστείς ή ότι τις θέλεις… Βεβαίως, λίγο παρακάτω, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να συζητήσεις πιο ήρεμα και να εξομαλύνεις τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες. Βεβαίως, θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα, που θα παίξουν ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής… όμως για την εβδομάδα αυτή συνιστάται αυτοσυγκράτηση και υπομονή! Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις!

 

ΥΓ. Με τον Κριό το κλίμα στο μεταξύ σας είναι έκρυθμο και καλό είναι να μην το οξύνεις περισσότερο! Με τον Ιχθύ η ψυχολογία σου μαλακώνει, μια και νοιώθεις πως κάποιος είναι κοντά σου και σε καταλαβαίνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2014 00:00:00