blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού, σαφώς και το πράγμα δεν είναι εύκολο, ας μη γελιόμαστε… Ωστόσο επειδή τίποτα, μα τίποτα δε γίνεται τυχαία (που λέει και το τραγούδι), τώρα κάνουμε μια σοβαρή στάση στη ζωή μας, προκειμένου να επανεξετάσουμε από την αρχή όλα μας τα δεδομένα…
 
Ποιοι είμαστε; τι τελικά θέλουμε; που πηγαίνουμε; με ποιους ανθρώπους επιλέγουμε να συμπορευτούμε; πόσο αξίζουν οι μέχρι τώρα επιλογές μας; Αυτή είναι μια σειρά ερωτημάτων, που θα μας απασχολήσουν πολύ όλο αυτό το διάστημα, μια και ο Σκορπιός δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, είναι η κατάδυση στα βάθη του Εγώ! Είναι ο κύκλος που πρέπει να κλείσουμε… Το τέλος που πρέπει να δώσουμε, για να προχωρήσουμε παρακάτω, πιο χαρούμενοι και πιο εστιασμένοι στη ροή μας, αυτήν με την οποία μπορούμε να χαιρόμαστε πραγματικά…
 
Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουμε από τα δύσκολα μονοπάτια του ζωδίου και βεβαίως, ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μπορεί να μας επιφυλάσσει η διαδρομή του Σκορπιού…

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Την εβδομάδα αυτή, η μετατόπιση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω μας παίρνει κάτι από τον αυθορμητισμό μας, από τη χαρά που είχαμε μέχρι τώρα, μέσα σε ένα περιβάλλον περισσότερο ελεύθερο και περισσότερο χαρούμενο, αυτό του Τοξότη… Και ζητά αποδείξεις για όλα και πολύ περισσότερο για τα αισθήματα, μια και δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τίποτα χωρίς αντάλλαγμα!

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου

Η όψη συνόδου του Ήλιου με τον Κρόνο για κάποιους θα φέρει πολύ μεγάλο πονοκέφαλο, μέσα από παρελθοντικές εκκρεμότητες, που τώρα θα βγούνε μπροστά μας με σκοπό να λυθούν οριστικά… Αυτό όμως, έχει και μια έντονη μορφή πίεσης, που θα την νοιώσουμε έντονα!
 
Για κάποιους άλλους, αυτή η όψη φέρνει μια καινούργια ευθύνη, η οποία αφενός μπορεί να τους πιέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφετέρου όμως θα τους δώσει αναγνώριση και ανταμοιβή… ό,τι δίνει δηλαδή ο Κρόνος σε αυτούς που είναι συνεπείς με τα αιτήματά του!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα

Ωστόσο, εκείνο που θα μας δώσει μια σημαντική ανάσα μέσα στην εβδομάδα είναι το τριήμερο της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.
 
Το παιχνίδι αναλαμβάνει η Αφροδίτη, αρχικά σε μια όψη εξαγώνου με τον Ερμή και κατόπιν με τον Ποσειδώνα, που θα δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε πολλά από τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών… Μιλήστε, επικοινωνήστε, κάντε ό,τι λέει το μέσα σας και η καρδιά σας, το συναίσθημά σας, μη φοβηθείτε ούτε στιγμή να αποκαλύψετε την προσωπική σας αλήθεια… είναι η μόνη που έχετε… Και είναι η μόνη που μπορεί να σας βγάλει από την όποια δυσκολία!

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου κι το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Την ημέρα του Σαββάτου, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, θα δώσει μια σημαντική ώθηση στο όποιο έργο είναι σε εξέλιξη, αλλά και ευκαιρίες, που μέσα από σκληρή δουλειά μπορούν να εδραιώσουν αυτούς που είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την προσωπική τους ευχαρίστηση, για να πετύχουν το όνειρό τους!
 
Ωστόσο, το ταξίδι έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ένα ταξίδι στο συναίσθημα, στη φαντασία… στο όνειρο, εκεί που τα πάντα μπορούν να συμβούν!
 
Βεβαίως, μη φοβηθείτε να ζητήσετε… μια και ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να εστιάσουμε σε ό,τι έχουμε πιο βαθιά στην καρδιά… και να το βγάλουμε προς τα έξω με τη μορφή της προσευχής! Αυτής που θα ακουστεί πολύ μακριά, αυτής που μπορεί να υλοποιήσει ακόμα και τα πιο τρελά μας όνειρα! Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε… άλλωστε και ο Ερμής περνά και πάλι σε ορθόρδρομη κίνηση και όλα ξαναμπαίνουν στη ροή τους…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάμε για άλλες πολιτείες ερωτικές,
να βρεθούμε εμπειρίες λυτρωτικές,
αν το θες…
Όχι, δεν αλλάζουν τα πράγματα… εσύ αλλάζεις και τα πάντα βελτιώνονται γύρω σου! Και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα τα βλέπεις με μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και βεβαίως καλά κάνεις, αφού οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα είναι πολύ σημαντικές. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που μπαίνει σε μια άλλη βάση και σαφώς εξυπηρετεί καλύτερα τις ευαισθησίες σου και περιορίζει τις ανασφάλειές σου, καθώς το πρόσωπο που υπάρχει τώρα στη ζωή σου σκύβει με πολλή αγάπη πάνω σου, για να σε φροντίσει ακριβώς όπως το χρειάζεσαι… Όμως και οι αδέσμευτοι Καρκίνοι περνούν σε μια εποχή, όπου ο έρωτας και πάλι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά τους. Θα τους ανοίξει την πόρτα σε μια σχέση μοιραία, απ’ αυτές που μιλάνε βαθιά στην καρδιά και που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης, μια και το σώμα και οι αισθήσεις είναι πάντα πιο δυνατές…
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά, ωστόσο στο παιχνίδι μπαίνει και ο Αιγόκερως, που σε ξεσηκώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν… μια στιγμή μπορεί
να τα αλλάξει όλα
μ’ ένα βλέμμα, με ένα φιλί,
αν μια λέξη αρκεί
απ’ τα δυο σου χείλη
το φως να ντυθεί…
Μπορεί η εποχή να μην είναι από τις πιο εύκολες που έχεις περάσει, το σίγουρο είναι όμως πως μέσα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων, εσύ έχεις καταλάβει πολλά και έχεις μάθει ακόμα περισσότερα, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους άλλους και είσαι πλέον σε θέση να υποστηρίξεις την όποια απόφαση σου… Ό,τι αξίζει, είναι αυτό που θα μείνει και στη ζωή σου… ό,τι μπορεί να ανταλλάξει μαζί σου αγάπη, συναίσθημα, έρωτα! Και το πιο σημαντικό είναι πως όλα αυτά τα έχεις κατακτήσει, συχνά και με πολύ αγώνα, όμως είσαι πλέον σίγουρος γι’ αυτά που θέλεις! Την εβδομάδα αυτή ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και έρχεται να διεκδικήσει για μια ακόμα φορά μια θέση στην καρδιά σου! Βεβαίως, από την άλλη μεριά, δεν σου ανοίγει όλα τα χαρτιά του, αλλά ούτε και είναι ξεκάθαρο απέναντί σου… Αυτό σε βάζει για μια ακόμα φορά στη διαδικασία να σκεφτείς αν πρέπει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, λίγο παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τυχόν ισορροπίες που το προηγούμενο διάστημα είχαν κλονιστεί, με τα πρόσωπα που αγαπάς και να επανεκκινήσεις εκ νέου το μεταξύ σας… Αλλά εκείνο που είναι επίσης σημαντικό, είναι ο κύκλος των νέων προσώπων που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου. Πολλές οι επιλογές… διάλεξε αυτήν που θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα!
ΥΓ. Ένας Παρθένος μέσα από τον κύκλο των φίλων σου πολύ πιθανόν να εκδηλώσει τελείως διαφορετικά συναισθήματα από αυτά που πίστευες πως έχει μέχρι τώρα… Αλλά και με τον Αιγόκερω το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Κόκκινη κλωστή δεμένη
στην ανέμη μπερδεμένη
Δώσε κλώτσο να γυρίσει
παραμύθι ν’ αρχινήσει…
Είσαι σε μια φάση άκρως ανανεωτική… Όπου αρχίζεις σιγά-σιγά να βλέπεις πως τα πράγματα όχι μόνο δεν ήταν τόσο δύσκολα όσο τα νόμιζες, αλλά πως όσο περνάει ο καιρός, οι εξελίξεις στρέφονται όλο και περισσότερο υπέρ σου! Αρχίζει να σου φεύγει το πολύ άγχος και μπορείς να βλέπεις με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, τόσο τα πρόσωπα γύρω σου όσο και τις καταστάσεις… Μπορείς να αρχίσεις να χαμογελάς, αφού θα διαπιστώσεις πως όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα! Και περισσότερο σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που τώρα πλέκει μοναδικές ιστορίες, κομμένες και ραμμένες στα δικά σου μέτρα! Τις επιστροφές των… πρώην είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να τις αποφύγεις και πραγματικά μπορεί να σε ξαφνιάσει το γεγονός ότι έρχονται πρόσωπα, τα οποία ούτε καν φανταζόσουν ότι μπορεί να επιστρέψουν (ιδιαίτερα για τους Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου). Να το θυμηθείς, η ερωτική σου ζωή είναι μια γιορτή, όπου εσύ είσαι ο κύριος πρωταγωνιστής! Μια και νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, τραβούν το ενδιαφέρον σου και το πιο πιθανό είναι να νιώθεις ως και μπλεγμένος από όλα τούτα!!! Απόλαυσε το… είναι μοναδικό έτσι όπως διαμορφώνεται το σκηνικό κι ευκαιρίες που προσφέρονται… Δεν έχεις παρά να διαλέξεις την καλύτερη!
ΥΓ. Το παιχνίδι με το Σκορπιό φαίνεται να σοβαρεύει πολύ! Αλλά και με τον Παρθένο, το πάρε-δώσε είναι ατελείωτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μη μου δικαιολογηθείς
μη μου εξηγείς,
πες μου “σ’ αγαπώ”… τιποτ’ άλλο…
Συχνά θα νιώσεις την εβδομάδα αυτή να κινείσαι ανάμεσα στο κρύο του Πάγου και στη ζεστασιά μιας δυνατής φωτιάς… Και είναι το μυαλό σου φυσικά, που θα κάνει τα περισσότερα σενάρια και βεβαίως, θα αντιδράσει και σε αυτά… Καλό θα είναι να μην λάβεις υπόψη σου την όποια αρνητική διάθεση σου δημιουργηθεί, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, γιατί λίγο παρακάτω έχεις τη δυνατότητα και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες, αλλά και να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία! Η ερωτική σου ζωή, θα κυλά σε πιο ήρεμους ρυθμούς όσο περνούν οι ημέρες, και θα σου δώσει τη δυνατότητα, αφενός να μιλήσεις, να εξομολογηθείς, να εκφραστείς, ξαναφέρνοντας τη γαλήνη στη ζωή σου με το ταίρι σου, αφετέρου να ονειρευτείς, γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό! Θα έχεις έντονα τη διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ζήσεις διαφορετικά… Μη φοβηθείς να ζητήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου χρειάζεται… δεν ξέρεις ποτέ ποιος μπορεί να το ακούσει… Έτσι κι αλλιώς, από την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να επαναπροσδιορίσεις με μεγαλύτερη δυναμική και με μεγαλύτερη σιγουριά, τα θέλω σου και τις αξίες σου!
ΥΓ. Μην υποτιμήσεις σε καμία περίπτωση τον Σκορπιό… ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή επάνω σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλον
πώς θες ν’ αλλάξουμε ουρανό…
τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια
που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό!
Λίγο που το τελευταίο διάστημα δεν είσαι και στα καλύτερα σου, λίγο που οι γύρω σου σε πιέζουν… η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη… Όμως την εβδομάδα αυτή θα έχεις σοβαρές ευκαιρίες να ανακάμψεις και επιτέλους να νιώσεις πως ο τροχός άρχισε να γυρίζει υπέρ σου… Ό,τι κι αν σε προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα στη σχέση με το σύντροφό σου, τώρα θα μπορέσεις και να το ξεκαθαρίσεις και να συνεχίσεις παρακάτω, μ’ ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα, αλλά και με την καρδιά σου περισσότερο γεμάτη, αφού την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να αφεθείς περισσότερο στις διαθέσεις του έρωτα… Ο οποίος τώρα έρχεται με μια πιο ρομαντική μορφή και θα διεγείρει τα βαθιά συναισθήματά σου… Η διάθεση του να συνυπάρξεις με το σύντροφό σου είναι έντονη τις ημέρες αυτές και βεβαίως, θα έχεις ευκαιρίες να ζήσεις και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά και σε ρυθμούς που θα διεγείρουν έντονα τις αισθήσεις σου… Αν ανήκεις στους μοναχικούς Ζυγούς, θα έχεις τη δυνατότητα να έλξεις τα πρόσωπα εκείνα που σου χρειάζονται… Δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την γοητεία σου και να περάσεις καλά! Και μπορείς και σου χρειάζεται!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα πορεία, πολύ πιο έντονη, μια και σου εγείρει το πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να κοιμηθούμε αγκαλιά
να μπερδευτούν τα όνειρά μας
και στων φιλιών τη μουσική
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας…
Η ψυχολογία σου μοιάζει λίγο με… ασανσέρ, που τη μια βρίσκεται στα κατώτερα πατώματα και την άλλη εκτοξεύεται στον τελευταίο όροφο! Και όλο αυτό το διάστημα, γεγονός είναι πως ένας κόμπος στο στομάχι… δεν σε έχει αφήσει να ησυχάσεις! Όχι ότι αυτήν την εβδομάδα θα πάψεις να τον έχεις, ακριβώς στην ίδια θέση που ήταν και πριν, όμως προς το τέλος της εβδομάδας κάτι δείχνει να αλλάζει και να απαλύνει το εσωτερικό σου άγχος και ανησυχία… Ό,τι μπορεί να σε έχει απομακρύνει από τους ανθρώπους που αγαπάς ή ακόμα και από το σύντροφό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να το ξανά βάλεις στη ζωή σου, ξεκαθαρίζοντάς το! Και είναι ο έρωτας παρουσιάζεται με ένα ιδανικό χρώμα, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό μία μυστική ή ακόμα και παράνομη σχέση, να κάνει την εμφάνισή της και να σας αναστατώσει… Και εκεί, μέσα από τις σκοτεινές διαδρομές των αισθήσεων, να ανακαλύψεις και το άλλο κομμάτι του εαυτού σου, αυτό με τα έντονα συναισθήματα, που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια απαιτητικά… Θα το ζήσεις έτσι κι αλλιώς, οπότε φρόντισε να το ευχαριστηθείς!
ΥΓ. H σχέση σου με τον Αιγόκερω κινείται στο τεντωμένο σκοινί της ηδονής και του ερωτισμού! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να μείνεις εδώ
να φτάσουμε ως το τέρμα…
να μείνεις εδώ
να γίνουμε ένα!
Ναι, πρέπει να πάρεις αποφάσεις! Η εβδομάδα αυτή σε βάζει στα πολύ βαθιά και σου δημιουργεί διλήμματα για το πώς πρέπει να κινηθείς και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, μια και οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντι σου κι εσύ δεν ξέρεις αν θέλεις να ακολουθηθείς την πορεία που σου επιβάλλουν… Και πολύ πιθανόν να έχει έρθει η ώρα να κλείσει οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους του δεύτερου δεκαήμερου! Ωστόσο, από την άλλη μεριά, θα υπάρξουν και οι βοήθειες εκείνες, που είτε θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ελεύθερος και αποδεσμευμένος από ό,τι σε έχει καταπιέσει μέχρι τώρα, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος, αν αυτό που εξελίσσεται δε σε βρίσκει σύμφωνο! Να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα, είναι για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω πιο ελεύθερος, με περισσότερες επιλογές, και βέβαια, να πας εκεί ακριβώς που σε οδηγεί η καρδιά σου και όχι το “πρέπει” που σου επιβάλλουν! Από την άλλη μεριά (και ιδιαίτερα για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου), κάτι ιδιαίτερα ερωτικό φαίνεται να εκτυλίσσεται αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, ένα πρόσωπο που λειτουργεί άκρως διεγερτικά για το συναίσθημά σου και για τις αισθήσεις σου!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό η ένταση παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον Ιχθύ όμως όλα εξελίσσονται μαγικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε θέλω εδώ για να μπορώ
όλα όσα ζω να ’ναι δικά μου
να ’σαι πληγή απ’ την πληγή
να ’σαι χαρά απ’ τη χαρά μου
να ’σαι εδώ γιατί η ζωή
με ένα σώμα δεν αρκεί
σε θέλω εδώ για να υπάρχω
Να ξέρεις πως όσο περνάει ο καιρός το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο… Και βεβαίως μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια άλλη εποχή, πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη και βεβαίως, με πολύ περισσότερες ευκαιρίες, στις οποίες θα προσκαλείσαι να συμμετέχεις και να επιλέξεις! Είναι μια εβδομάδα που θα κάνει την εισαγωγή σε έναν κύκλο άκρως ερωτικό, όπου τα γεγονότα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και θα σου ανοίξουν μοναδικά μονοπάτια να περπατήσεις και βέβαια, όχι μόνος σου! Γιατί το άτομο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου μόνο τυχαίο δεν είναι και, βεβαίως, η διάθεσή σου θα είναι να το κρατήσεις πολύ σφιχτά από το χέρι και να αφήσεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει μαζί του. Και βεβαίως, οι ευκαιρίες ξεκινάνε από αυτή την εβδομάδα… Να είσαι προετοιμασμένος, τα πάντα μπορούν να συμβούν!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ανοίγει ένας νέος κύκλος, όπου χάνεστε σε διαδρομές πάθους και μοναδικής ερωτικής έντασης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας κι ο ουρανός
δεν είναι στο χέρι κανενός
μονάχα στο δικό σου
σου το ‘πα, παραδώσου!
Αυτή την εβδομάδα ανοίγει ένας νέος κύκλος γεγονότων, προσώπων, καταστάσεων, που θα σε φέρει πολύ κοντά σε ό,τι έχεις επιθυμήσει μέχρι τώρα! Το ζητούμενο βεβαίως είναι να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, γιατί το πρόσωπο που εμφανίζεται στη ζωή σου το διάστημα αυτό, μόνο τυχαίο δεν θα είναι! Θα αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόσουν και έβλεπες τα πράγματα μέχρι τώρα, μια και θα σε αγγίξει βαθιά και θα θελήσεις να ξεκινήσεις μαζί του ένα ταξίδι στη χώρα του έρωτα… Εκεί που όλα είναι διαφορετικά και που τώρα δεν θα είσαι πια μόνος σου, θα έχεις μια αγκαλιά να σε συντροφεύει τις νύχτες στο μαξιλάρι σου… Άνοιξε την καρδιά σου, το μυαλό σου, και άφησε το συναίσθημά να σε κατακλύσει… Μη φοβηθείς ούτε για μια στιγμή να πεις αυτό που νιώθεις και να ακολουθήσεις μια μαγική διαδρομή…
ΥΓ. Με τον Παρθένο όλα μοιάζουν διαφορετικά… όμως με τον Σκορπιό η ένταση είναι ανεξέλεγκτη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Μη γυρίσεις, τίποτα μη ζητήσεις
για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις…
Νόμιζες πως θα ξεφύγεις; Και πως θα κατάφερνες να βρεις την τη λύση που σε βολεύει; Μάλλον τώρα κατάλαβες πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πως ό,τι μπορεί να σε βολεύει, δεν είναι απαραίτητο πως είναι και αυτό που σε ευχαριστεί ή που σε κάνει να νιώθεις καλά! Οπότε, ξαναπιάνεις το νήμα από την αρχή… Ποιος είσαι, τι θέλεις, τι έχεις μέχρι τώρα και που θέλεις να πας! Όχι, δεν θα ξεμπλέξεις έτσι εύκολα απ’ τον εαυτό σου, μη φανταστείς… Όσο αρνείσαι να δεις, τόσο περισσότερο θα ταλαιπωρείσαι… Και βεβαίως, όσο δεν καταλαβαίνεις ότι η αλλαγή είναι μονόδρομος και ότι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο, εσύ θα αλλάξεις, τόσο περισσότερο θα ταλαιπωρείσαι από τα γνωστά σου διλήμματα και στις εσωτερικές πιέσεις που επιβάλλει η εποχή! Ο έρωτας γράφει τη δική του, μοναδική ιστορία στο μυαλό και στην καρδιά σου… Αλήθεια όμως, έχεις σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή σου χωρίς αυτόν; Αυτή είναι και η απάντηση στο δίλημμα σου!
ΥΓ. Ο Σκορπιός κάνει πιο δύσκολα τα διλήμματα που φουντώνουν τώρα μέσα σου… όμως με τον Αιγόκερω μπορείς να αποκαταστήσεις έστω και προσωρινά κάποιες ισορροπίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Το ξέρω πως δεν το διάλεξα 
αν έπρεπε τη σκέψη μου να ορίζεις
μα ακόμα δεν κατάλαβα
γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις
Ήρθε η ώρα που καλείσαι να πάρεις θέση ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω σου… Δύσκολη επιλογή, θα πεις, όμως είσαι εσύ που πρέπει να επιλέξεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις… Το πράγμα όσο περνάει ο καιρός, ζορίζει όλο και περισσότερο, μια και οι επιθυμίες σου είναι σφοδρές, έντονες, σε παρασύρουν, δεν σε αφήνουν στιγμή να ησυχάσεις… Και συχνά θα νιώσεις πως υπάρχουν δύο δυνάμεις, η μία σε τραβάει δεξιά και η άλλη αριστερά… Αλήθεια, είναι τόσο έντονη αυτή η περίοδος! Η ερωτική σου ζωή ένα κουβάρι που δεν μπορείς να βρεις την άκρη, όσο και αν ψάχνεις… Μόνο η καρδιά σου είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις. Μην ψάξεις πουθενά αλλού, οτιδήποτε άλλο κι αν κοιτάξεις, δεν θα είναι αυτό που εσύ έχεις επιλέξει… Οτιδήποτε έξω από σένα θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές! Και ανήκεις στα άτομα, που πάντα επιλέγουν τη χαρά… Και ξέρεις και να τη διεκδικήσεις και να την εισπράττεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις την αλήθεια σου και αυτήν να υποστηρίξεις!
ΥΓ. Πρόσεξε πολύ τις σχέσεις του με τον Σκορπιό. Αν δεν έχεις αποφασίσει ένα τέλος, φρόντισε να χειριστείς κατάλληλα το μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγάπης φως της γης ταξίδια
μαύρα παράξενα παιχνίδια
στο φως του ήλιου θ’ ακουμπήσω
το καλοκαίρι να μυρίσω.
Μ’ άσπρο πανί θα ταξιδέψω
μικρό κορίτσι θα σε κλέψω
όσο αγαπάω μένω πίσω
κι όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω
Κάνεις μια στάση την εβδομάδα αυτή και ένα βήμα πίσω, προκειμένου να μπορέσεις να δεις πιο αποστασιοποιημένα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου. Και η ανάγκη σου είναι περισσότερο να αφεθείς, να χαλαρώσεις, να πετάξεις από πάνω σου όλη την ένταση που δημιουργήθηκε ή που σου δημιούργησαν… Και ενώ από την μια η εσωτερική σου διάθεση θα σε πιέζει συνεχώς, από την άλλη μεριά θα αφεθείς σε μια παρόρμηση των ημερών, να μπεις σε κάτι διαφορετικό. Πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να σε οδηγήσει σε μυστηριώδεις ερωτικές διαδρομές, από αυτές που θα σε κάνουν να εκτονώσεις όλη αυτήν την ενεργειακή φόρτιση… Και επειδή για τώρα αυτό σου δίνεται (ιδιαίτερα για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου) ακολούθησέ το… Είναι το μόνο φάρμακο που μπορεί να σου προσφέρει, έστω και προσωρινά, τη γαλήνη που αναζητάς… Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι καθόλου άσχημο!
ΥΓ. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με τον Σκορπιό, αλλά και με τον Παρθένο… είναι δύσκολα τα πράγματα στο να τα διαχειριστείς, μια και ούτε εσύ ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη, ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2013 00:00:00