blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Ελάτε λίγο να χαλαρώσουμε… Να πάρουμε τις αποστάσεις μας από τα πράγματα, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που μας ταλαιπώρησαν όλους το προηγούμενο διάστημα και να τα δούμε με μια πιο ξεκάθαρη οπτική! Να αφουγκραστούμε και περισσότερο το μέσα μας και, πάνω απ’ όλα, να συγχωρήσουμε τόσο εμάς, που λειτουργήσαμε με τον τρόπο που λειτουργήσαμε, όσο και τους άλλους για τον τρόπο που στάθηκαν απέναντί μας!

 

Δεδομένου ότι οι συνθήκες των προηγούμενων ημερών δεν ήταν εύκολες, ούτε να τις βιώσουμε και πολύ περισσότερο να τις διαχειριστούμε! Το πιο πιθανό είναι ότι έγιναν λάθη, από εμάς, από τους άλλους, δεν έχει σημασία… Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε παραπέρα και να μπορέσει να βρει ο καθένας από εμάς τις δικές του ισορροπίες, τόσο μέσα του όσο και στις σχέσεις του με τα πρόσωπα που αγαπά πραγματικά!

 

Γιατί τελικά, αυτό που μετράει πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα, είναι η αγάπη! Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσουμε να τη νιώσουμε, μα και να την εκφράσουμε πολύ καλύτερα στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας, αλλά και σε όλους αυτούς που μπορεί να πληγώσαμε ή να μας πλήγωσαν τις προηγούμενες ημέρες! Τώρα θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε εν μέρει τουλάχιστον τις όποιες ισορροπίες κλονίστηκαν.

 

Και είναι ο Ερμής, που κάνει τα δικά του παιχνίδια στους ουρανούς και βοηθάει αυτές τις εκ βαθέων εξομολογήσεις, που θα βγάλουν προς τα έξω την εσωτερική μας αλήθεια, αυτό που έχουμε ανάγκη να πούμε και που δεν καταφέραμε να τα εξομολογηθούμε όταν έπρεπε… Τώρα θα έχουμε τη δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να πούμε όλα όσα δεν μπορέσαμε…

Το τετράγωνο Άρη-Δία

Παράλληλα, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία την Τετάρτη ενεργοποιεί και πάλι το σκηνικό της ερωτικής ζωής, δημιουργώντας τις συμπεριφορές εκείνες, που για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν, θα βγουν έξω από τα όρια! Ο έρωτας έχει υπερβολή έτσι κι αλλιώς, αυτήν την εβδομάδα όμως πολύ περισσότερο, αφού τα σκηνικά που θα μπλεχτούν πολύ συχνά θα βγαίνουν έξω το μέτρο και τα όρια… Αλλά ο έρωτας ποτέ δεν έχει μέτρο και όρια… αλλιώς δεν είναι έρωτας!

 

Το τριήμερο ωστόσο που ακολουθεί δίνει τις προοπτικές εκείνες που χρειαζόμαστε για να τακτοποιήσουμε, τόσο μέσα μας όσο κι έξω μας, οτιδήποτε μας έχει αναστατώσει ή ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα… Ερωτικές εξομολογήσεις στο φουλ και οι καρδιές χτυπάνε πιο δυνατά… μια και η επέλαση των πρώην, όσο η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα, θα έχει πάντα το δικό της λόγο και τα δικά της σενάρια που θα στήσει προκειμένου να ανοίξει την πόρτα εκείνη της επιθυμίας…

 

Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη, Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο, είναι οι όψεις του τριημέρου, αυτές που θα χρωματίσουν με μοναδικά, όμορφα χρώματα την επικοινωνία, αλλά και πολύ περισσότερο το συναίσθημα, αυτό που θέλουμε να δώσουμε στους αγαπημένους μας, αυτό που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε απ’ αυτούς που αγαπάμε…

 

Γιατί τελικά, μόνο το συναίσθημα δίνει χρώμα σε τούτη τη ζωή και μόνο το συναίσθημα ανοίγει όλες τις πόρτες και ξεκλειδώνει όλες τις καρδιές… Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες είναι εδώ!

Το παιχνίδι των συναισθημάτων συνεχίζεται ακάθεκτο… μια και η εσωτερική σου φόρτιση είναι εκείνη που σε γυρνάει πίσω στο παρελθόν σου, να χτυπήσεις την πόρτα εκείνου του προσώπου, για το οποίο ακόμα νιώθεις ότι δεν έχεις εξαντλήσει τα όρια και τα περιθώρια σου μαζί του… Νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά, ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του… Άνοιξε την καρδιά σου, αλλά αυτή τη φορά φρόντισε να πεις εκείνες τις πολύ βαθιές αλήθειες, εκείνες που μόνο εσύ κι αυτή γνωρίζετε… Ναι, η ερωτική σου ζωή έχει τη δυνατότητα της ανανέωσης, αρκεί εσύ να αποφασίσεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου… Όμως, και νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι· ιδιαίτερα για τους Ταύρους το τρίτου δεκαήμερου, τα πάντα είναι πιθανά… Ετοιμάσου!

 

ΥΓ. Την περίοδο αυτή ο Αιγόκερως κλέβει την παράσταση στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα είναι στο χέρι σου!

Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση, αυτό είναι το σύνθημα της εβδομάδας για σένα και φρόντισε ό,τι δεν έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο διάστημα, να το δρομολογήσεις την εβδομάδα αυτή, μια και τώρα όλο το παιχνίδι γίνεται στο δικό σου γήπεδο… Οι επιθυμίες σου είναι αυτές που θα καθοδηγήσουν και τις πράξεις σου, μόνο που τώρα έχεις τη δυνατότητα να τις κάνεις πραγματικότητα, αρκεί να το χειριστείς σωστά… Όλα είναι θέμα χειρισμών την περίοδο αυτή και όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ειλικρινής είσαι, τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο και απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Ωστόσο, δεν αποκλείεται και νέα πρόσωπα, που έρχονται τώρα στη ζωή σου (και περισσότερο για τους Παρθένους του τρίτου δεκαήμερου), να έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν, που καλό είναι να σταθείς και να το ακούσεις… Το σενάριο μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις εσύ! Είπαμε, το παιχνίδι είναι δικό σου!

 

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ιστορία συνεχίζεται, αλλά και με τον Ταύρο φαίνεται ότι κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτηματικά και αμφιβολίες…

Την ιστορία τη γράφεις εσύ, φίλε Αιγόκερε, μια και είσαι ο βασικός πρωταγωνιστής όλης αυτής της περιόδου! Μάλιστα, η ερωτική σου ζωή έχει τον κυρίαρχο ρόλο και την εβδομάδα αυτή, αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα να επαναφέρεις τις ισορροπίες, που το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν κλονιστεί αρκετά στις σχέσεις σου, κυρίως τις ερωτικές, που είναι λίγο άνω-κάτω το τελευταίο διάστημα… Λίγο τα δικά σου διλήμματα, λίγο η στάση του συντρόφου σου, ένα μπέρδεμα υπάρχει μεταξύ σας! Όμως αν ανοίξεις τώρα την καρδιά σου και μιλήσεις ειλικρινά και αληθινά στο πρόσωπο που αγαπάς, να ξέρεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν… Το θέμα είναι αν εσύ έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις, μια και ακόμα αιωρούνται πολλά ερωτηματικά στην ατμόσφαιρα… και συγκεκριμένα στην ατμόσφαιρά σου!

 

ΥΓ. Με τον Ταύρο γεγονός είναι πως τα συναισθήματα που σου ξυπνούν, δεν μπορούν να καταλαγιάσουν εύκολα, αλλά και με τον Καρκίνο φαίνεται πως κάτι έχετε ακόμα να ολοκληρώσετε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα είναι στο χέρι σου!

Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι επανεξετάζονται αυτό το διάστημα, το οποίο φαίνεται πως έχει έντονη αναταραχή. Και την εβδομάδα αυτή τα πράγματα συνεχίζουν να περνούν από αρκετές διακυμάνσεις τις σχέσεις σας (ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου), κυρίως σε ό,τι αφορά στο μόνιμο σύντροφο σας… Ωστόσο, για σκεφτείτε, μήπως γίνεστε κι εσείς λίγο περισσότερο υπερβολικοί από ό,τι πρέπει; Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα δείχνουν να κινούνται σαφώς σε ένα άλλο σκηνικό και σε μια άλλη ροή, η οποία σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς, πιο κοντά στην επιθυμία σου… Άσε εκείνο το γλυκό συναίσθημα που σε χαρακτηρίζει, να βγει από μέσα σου και να αγκαλιάσει τον άνθρωπο, για τον οποίο η καρδιά σου χτυπάει δυνατά… Είναι αυτό που με μαγικό τρόπο, θα επαναφέρει ό,τι μπορεί να σας ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα… Αλλά δεν αποκλείεται καθόλου και ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να είναι η αρχή ενός νέου ερωτικού κύκλου…

 

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω οι ισορροπίες επανέρχονται… με τον Κριό ή τον Ζυγό τα πράγματα θέλουν ακόμα χρόνο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σίγουρο είναι πως θα κάνεις αυτό που θέλεις!

Και μετά την θαλασσοταραχή, έρχεται η γαλήνη… Εντάξει, πιέστηκες πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα, που σε έκανε να χάσεις έστω και προσωρινά, τις ισορροπίες σου. Όμως τώρα, τα πράγματα αποκαθίστανται και μαζί τους και η ψυχική σου ηρεμία… Το πρόσωπο που έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό και στην καρδιά σου, την εβδομάδα αυτή έρχεται πιο κοντά σου, με μια εκ βαθέων εξομολόγηση, που θα πυροδοτήσει και πάλι το συναίσθημα στο μεταξύ σας… Όχι, ο κύκλος δεν έχει κλείσει… Ο κύκλος δεν κλείνει ποτέ, αν αγαπάς πραγματικά και αυτό το ξέρεις πολύ καλά! Μη φοβηθείς ούτε μια στιγμή, πες το, βγάλ’ το από μέσα σου! Οι επιλογές πάντως, να ξέρεις πως είναι πολλές, τόσο σε ό,τι αφορά στην επιστροφή σου στο πρόσωπο από το παρελθόν, όσο και σε νέα πρόσωπα, που διευρύνουν τον κύκλο της ερωτικής σου ζωής και σου δίνουν τη δυνατότητα νέων δεδομένων και νέων ερωτικών σκιρτημάτων! Εσύ επιλέγεις!

 

ΥΓ. Με τον Ταύρο η χημεία σας είναι ασυναγώνιστη, αλλά και με τον Καρκίνο υπάρχει πολύ συναίσθημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτικές εμπειρίες ή… εντάσεις. Διαλέγεις και παίρνεις!

Άρχισε να εστιάζεις την κατεύθυνση, την οποία θέλεις να ακολουθήσεις… Γιατί μέχρι τώρα πηγαίνεις όπου σε πηγαίνει το ρεύμα και μάλλον έχεις χάσει λίγο τον προσανατολισμό σου! Πάντως, και ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις! Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε εξομολογήσεις, οι οποίες θα σε κάνουν να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις! Βεβαίως, μπορεί να νιώσεις κι εσύ την ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα πρόσωπο που σε έχει αναστατώσει πολύ τον τελευταίο καιρό! Και πολύ πιθανόν, το πρόσωπο αυτό να βρίσκεται στον κύκλο των φίλων σου, αφού όλα δείχνουν ότι μια φιλία μπορεί να περάσει σε μια φάση πιο… προσωπική και βέβαια, πιο ερωτική! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σου λείψουν ούτε τα γεγονότα ούτε η εξελίξεις! Αν ανήκεις στους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκαλέσεις εσύ μια αναστάτωση στην ερωτική σου σχέση, μια και γίνεσαι ιδιαίτερα απόλυτος και κτητικός με το πρόσωπό σε ενδιαφέρει… Ζητάς πολλά ή μάλλον, τα ζητάς όλα! Πρόσεξε όμως, μήπως γίνεσαι υπερβολικός ή μήπως παρασύρεσαι από το συναίσθημά σου… Πάντως, η άλλη εκδοχή μιλά για δυνατές ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις!

 

ΥΓ. Με τον Ταύρο το συναίσθημα χτυπάει κόκκινο και με τον Αιγόκερω επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παλιό ή καινούργιο; Ιδού το δίλημμα…

Φρόντισε την εβδομάδα αυτή να βγάλεις προς τα έξω εκείνο το προφίλ σου, του διαπραγματευτή, αυτού που ξέρει και να ακούει και να εκφράζει αυτό που νιώθει, γιατί θα το χρειαστείς, είναι το μόνο σίγουρο! Μια κι εκείνη η ιστορία από το παρελθόν σου, δεν έχει τελειώσει ακόμα… έτσι νόμισες; Ο κύκλος ανοίγει ξανά κι εσύ καλείσαι να πάρεις θέση… Μην το αρνείσαι, η καρδιά σου χτυπάει για το πρόσωπό αυτό, και μάλιστα πολύ δυνατά, αλλά σαν Δίδυμος που είσαι, έχεις την τάση να ξεγλιστράς και δεν αποφασίζεις εύκολα να πάρεις θέση… Όμως (και ιδιαίτερα για τους Δίδυμους του τρίτου δεκαημέρου) η καρδιά σου σε καλεί να την ακολουθήσεις… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και νέες ευκαιρίες, οι οποίες θα σου δώσουν άλλα δεδομένα και νέες προοπτικές… Αλλά και για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, φαίνεται πως μία νέα ιστορία έρχεται να ξεσηκώσει ερωτικές θύελλες!

 

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ό,τι σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει… Με τον Ζυγό το παιχνίδι γίνεται συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους, λίγη ηρεμία!

Ναι, το σίγουρο είναι πως η τελευταία περίοδος μοιάζει σαν να σου έχουν ρίξει έναν κουβά με παγωμένο νερό στο πρόσωπο την ώρα που εσύ κοιμάσαι! Αναγκάζεσαι να ξυπνήσεις απότομα και βεβαίως, όχι ευχάριστα… Ωστόσο, από την εβδομάδα αυτή θα αρχίσεις να βλέπεις ένα μικρό φωτάκι στην άκρη του τούνελ των σχέσεών σου, που τόσο καιρό θεωρούσες αδιέξοδο! Και βεβαίως, είναι σημαντικό τώρα να ακολουθήσεις στην προσφιλή σου τακτική: το διάλογο! Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις σε μια άλλη φάση, πιο ήρεμη, πιο διαλλακτική και πιο αρμονική, αρκεί να μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα με τον σύντροφό σου… Ξέρεις, το συναίσθημα χρειάζεται μόνο μια στιγμή να αναζωπυρωθεί και το σίγουρο είναι ότι εσύ μπορείς να τα καταφέρεις! Για εσένα που ανήκεις στους μοναχικούς και αδέσμευτους Ζυγούς, η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης κοινωνικότητας (πόσο ακόμα για ένα Ζυγό)! Τα νέα πρόσωπα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σου ανοίξουν την πόρτα σε νέα δεδομένα, που απ’ ό,τι φαίνεται, και σου αρέσουν και σε εξιτάρουν… πολύ!

 

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω κάτι φαίνεται πως μπαίνει σε μία νέα πορεία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι… μυστικές διαδρομές του έρωτα!

Το τι κάνεις αυτό τον καιρό, γεγονός είναι πως μόνο εσύ το ξέρεις! Μια και το παρασκήνιο είναι στο φόρτε του, και εσύ κινείσαι σε άκρως μυστικές και… μυστηριώδεις καταστάσεις! Βεβαίως, και για την εβδομάδα αυτή το σκηνικό εξακολουθεί να φωτίζεται από εκείνο το αχνό φως ενός έρωτα, που δύσκολα θα βγει στο φως της ημέρας, όμως αυτό είναι που σε εξιτάρει τόσο πολύ… Το σκηνικό είναι άκρως αισθησιακό και ερωτικό, οι αισθήσεις παίρνουν φωτιά και σε παρασύρουν στις μαγικές διαδρομές της απόλαυσης και της ηδονής… Ωστόσο, δεν αποκλείεται καθόλου και νέα πρόσωπα να κάνουν την είσοδό τους στην εβδομάδα αυτή στην ερωτική σου ζωή, προκαλώντας νέα ενδιαφέροντα και νέο παιχνίδι! Γεγονός, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη σου…

 

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι παίζεται με κλειστά φώτα… αλλά και με τον Ζυγό το ενδιαφέρον κορυφώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Οι ισορροπίες επανέρχονται, αλλά καλό είναι να έχεις και τον νου σου!

Τελικά μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι νομίζεις… Αλλά είσαι ένας Κριός, που παρασύρεται και λειτουργεί πάντα με βάση την έντονη ορμή και τη διεκδικητικότητα που σε χαρακτηρίζει, χωρίς να σκέφτεσαι το μετά! Είσαι της δράσης και όχι του λόγου! Όμως τελικά, ο λόγος είναι αυτός που σε βγάζει κάθε φορά από τα δύσκολα και την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις όποιες ισορροπίες διαταράχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μιλώντας ειλικρινά και αυθεντικά, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις να μιλάς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, που πέρασε δύσκολα τις προηγούμενες ημέρες, το μεταξύ σας αναθερμαίνεται, αναζωπυρώνεται και θα έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις και πάλι τον κύκλο του μεταξύ σας… Βεβαίως, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ενδεχομένως να υπάρξουν ακόμα κάποιες αναταράξεις, όμως αν προσέξεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις… Αν πάλι ανήκει στους αδέσμευτους Κριούς, η εβδομάδα αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο, είναι το παιχνίδι και μόνο!

 

ΥΓ. Προσοχή με τον Καρκίνο, ακόμα το μεταξύ σας δεν έχει αποκατασταθεί… Με τον Αιγόκερω όμως μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΛΕΩΝ

Εξισορρόπηση, αλλά και νέες προκλήσεις!

Μια κρύο και μια ζεστή… Με τίποτα δεν μπορείς να ισορροπήσεις αυτό που νιώθεις μέσα σου το διάστημα αυτό… Όμως τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να επαναφέρεις ό,τι νιώθεις πως δεν έχει λειτουργήσει καλά μέχρι τώρα. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, η εβδομάδα αυτή ανοίγει έναν νέο ορίζοντα στην προσωπική σου ζωή! Δεν είναι καθόλου κακή και μια συγγνώμη, για την ακρίβεια… είναι αυτή που λύνει τα περισσότερα προβλήματα! Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, κάτι φαίνεται πως έρχεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς προς τη μεριά σου! Και είναι πολύ πιθανό, να ανοίξει και πάλι μια ιστορία, ενδεχομένως και από το παρελθόν σου, που έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα και οι συναισθηματικές εντάσεις! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα εγείρουν δυνατά συναισθήματα, από αυτά που σε κάνουν να τα θέλεις όλα και να τα θέλεις τώρα! Οι προκλήσεις είναι πάντα δελεαστικές για έναν Λέοντα και τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να τις απολαύσεις!

 

ΥΓ. Με τον Τοξότη κάτι δείχνει να κινείται παρασκηνιακά, με τον Ζυγό γεγονός είναι πως το μεταξύ σας έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονα ερωτικό παιχνίδι!

Γεγονός είναι πως το παιχνίδι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο απ’ όλα και βεβαίως, εκφράζει και τη φύση σου… Το παιχνίδι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και θα σε κάνει να νιώθεις ζωντανός! Και τώρα, την εβδομάδα αυτή, θα έχεις τη δυνατότητα να μπεις πολύ δυνατά σε αυτό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, που έχουν ανεβασμένο και το ενδιαφέρον τους, αλλά και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν… Οι οποίες, ενδεχομένως και να σε δυσκολέψουν με κάποιο τρόπο, όμως το πρόσωπο για το οποίο γίνεται ο λόγος, δεν σε αφήνει αδιάφορο! Υπάρχει βεβαίως η περίπτωση να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το μεταξύ σας έχει μια ιδιαίτερη χημεία, και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από έναν τέτοιο ερωτικό κύκλο! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μια και θα υπάρξουν διλήμματα, τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις! Όμως, και σου αρέσει και το απολαμβάνεις, ακόμα κι αν σε δυσκολεύει! Για τους αδέσμευτους Τοξότες το σκηνικό έχει και επιστροφές, αλλά και νέα δεδομένα, τα οποία θα πυροδοτήσουν πολύ έντονες συναισθηματικές και ερωτικές καταστάσεις! Δεν έχεις παρά να το απολαύσεις, όπως κανείς πάντα!

 

ΥΓ. Με τον Δίδυμο ανοίγεις έναν νέο κύκλο, που κανείς δεν ξέρει πού θα σε οδηγήσει… Ο Καρκίνος είναι το παρελθόν που διεκδικείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2014 00:00:00