blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 μέχρι 13 Απριλίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 μέχρι 13 Απριλίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Ακόμα και αν επιστρατεύσετε την πιο δημιουργική σας φαντασία, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να φτάσετε τη μαεστρία των σεναρίων, που γράφουν οι ουρανοί αυτό το μήνα!

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Άρη

Την εβδομάδα αυτή μάλιστα, δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα, αναζωπυρώνοντας το παιχνίδι και την φωτιά, μια και η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη που κορυφώνεται την Τρίτη, εξακολουθεί να κρατά ζωντανές τις εστίες ανάφλεξης ανά τον κόσμο… και φτάνει μόνο ένα σπίρτο, δηλαδή ένα απλό γεγονός, για να γίνουν όλα παρανάλωμα του πυρός!
 
Βεβαίως, δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που μπορεί να πυροδοτήσει τις καταστάσεις, το σίγουρο είναι όμως ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο. Και οι συνέπειες αφορούν και στις ζωές του καθενός από εμάς, μια και οι επιπτώσεις στις συμπεριφορές είναι άμεσες και εκτείνονται σε μια μεγάλη γκάμα γεγονότων, από απλούς καυγάδες, μέχρι ξαφνικούς και απρόβλεπτους χωρισμούς. Αλλά και στη δημόσια ζωή μπορεί να παρακολουθήσουμε άγριες αντιπαραθέσεις, δυναμικές διεκδικήσεις ή ακόμα και το ξεσήκωμα όλων εκείνων, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νοιώθουν πως αδικούνται…
 
Δύσκολη εποχή, δύσκολες οι εξελίξεις και για τις σχέσεις, που βάλλονται για μια ακόμα φορά, μια και εδώ και καιρό έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, αποκαλύπτοντας όλες εκείνες τις δυσκολίες, για τις οποίες ο καθένας από εμάς έχει να παλέψει…
 
Βέβαια ο έρωτας, ο οποίος είναι πανταχού παρών, σε όλες τις εποχές, με όλες τις δυσκολίες, πάντα θα βρει έδαφος για να ανθίσει… Είναι σαν εκείνα τα λουλούδια, τα οποία φυτρώνουν στις άκρες απότομων και άγριων γκρεμών, πάνω σε βράχια άγονα… Έτσι κι εδώ, μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκείνοι οι ξαφνικοί, κεραυνοβόλοι έρωτες… που σε χτυπάνε σαν ηλεκτρικό ρεύμα με την πρώτη ματιά!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Και βέβαια, το Σάββατο έχουμε μια όψη, η οποία έρχεται να φυσήξει σαν το δροσερό αεράκι πάνω από τις ζωές μας και να μεταφέρει αυτό που μόνο η αγάπη μπορεί να φωτίσει… και να γεμίσει το πηγάδι των ψυχών! Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα και ναι, η αγάπη νικάει πάντα στο τέλος!
 

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Στ’ αλήθεια, αυτός ο δρόμος πού τελειώνει;
Όχι, δεν τελείωσε το έργο… Έχει και συνέχεια και θα έχει, για όσο εσύ δεν αποφασίζεις να προχωρήσεις και να αναλάβεις και το κόστος και τις ευθύνες! Γιατί θα υπάρχει κάτι μέσα σου, που θα σε τρώει και δεν θα σε αφήνει να ησυχάσεις… Οι σχέσεις σου και πάλι περνούν από διασταυρούμενα πυρά, αναστατώνοντας το σκηνικό τη ζωή σου για μια ακόμα φορά… Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε κείνες τις περίεργες συμπτώσεις που στήνονται από το σύμπαν, και να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα ξεσηκώσει συναισθηματικές… θύελλες και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Ενδεχομένως ένα πρόσωπο για το οποίο έχεις αισθανθεί τα ίδια και στο παρελθόν… Πάντως, μπορεί το σκηνικό να έχει εντάσεις διαφόρων ειδών, έχει όμως και πολύ συναίσθημα, το οποίο κάνει τα δικά του παιχνίδια στην καρδιά σου και την γεμίζει με όλη εκείνη την διάθεση του να δώσει, να πάρει, να μοιραστεί αγάπη και τρυφεράδα… Αν ήδη υπάρχει μια σχέση στη ζωή σου, η οποία λειτουργεί παρασκηνιακά, το σίγουρο είναι ότι τις ημέρες αυτές γίνεται πολύ πιο έντονη. Αν όχι, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ανοίξει ένας τέτοιος κύκλος, μυστικός και παράλληλα άκρως φορτισμένος συναισθηματικά!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό η ένταση κορυφώνεται, με τον Ιχθύ το συναίσθημα είναι και πολύ βαθύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Δεν είμαι σίγουρος για το τι θέλω, αλλά μόνο για το τι νοιώθω!
Είναι η δική σου αναστάτωση, η εσωτερική, που προκαλεί και γεγονότα έξω σου… Μια και μπορεί να νιώσεις αδυναμία στο να διαχειριστείς τις καταστάσεις, που τώρα προκύπτουν ή που προκαλείς… Το συναίσθημά σου, στήνει άγριο χορό και δεν σου επιτρέπει να το ελέγξεις, σε παρασύρει σε κείνα τα πολύ βαθιά νερά, όπου η επιθυμία σου είναι τόσο έντονη, που δεν σου αφήνει το περιθώριο για ελιγμούς! “Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!” σε διατάζει επίμονα και τα κάνει όλα άνω-κάτω, προκειμένου να ικανοποιηθεί… Όχι, δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις την εβδομάδα αυτή, ούτε με τον εαυτό σου αλλά ούτε και με τους ανθρώπους γύρω σου, μια και συχνά θα προκαλείς και θα προκαλείσαι, και αυτό είναι ένα σημείο που καλείσαι να το χειριστείς με διπλωματία και ευελιξία, γιατί οι συνέπειές του μπορεί να μην σου αρέσουν καθόλου… Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της ιστορίας, αυτή που μιλάει για ένα πρόσωπο ενδεχομένως και από το παρελθόν σου, το οποίο εγείρει νέες συναισθηματικές καταστάσεις και διεκδικεί μια θέση στη ζωή σου. Και ξέρεις, είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι, μια και η καρδιά σου φαίνεται πως χτυπά πολύ δυνατά γι’ αυτό… Όχι όμως πως θα είναι εύκολο και αυτό να το διαχειριστείς…
 
ΥΓ. Με τον Κριό ένας κύκλος που ανοίγει ξανά, φαίνεται συναρπαστικός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορώ να χαρώ τώρα;
Δες το σαν… παιχνίδι, σε βολεύει πολύ περισσότερο αυτή η οπτική και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολύ περισσότερα πράγματα, απ’ ό,τι αν μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τόσο την δική σου συμπεριφορά, όσο και τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου… Γιατί τα γεγονότα φαίνεται πως θα είναι αρκετά την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις ερωτικές ιστορίες της ζωής σου, που κινούνται σε ένα ξέφρενο γαϊτανάκι εξελίξεων και πολύ πιθανόν να μην προλαβαίνεις να τις παρακολουθήσεις. Και μπορεί να αφορούν ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα στην καρδιά σου και σε κάνει να θέλεις να μπεις εκ νέου σε έναν νέο κύκλο περιπέτειας μαζί του. Όμως, μπορεί να έχουν να κάνουν και με νέες, εντυπωσιακές γνωριμίες, οι οποίες ομολογουμένως έχουν αρκετό βαθμό δυσκολίας, αλλά και εκείνα τα συναισθήματα, που σου αρέσουν και ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Όχι πως είναι εύκολα τα πράγματα, κάθε άλλο… αλλά τα δύσκολα έχουν ενδιαφέρον, δεν νομίζεις;
 
ΥΓ. Με τον Κριό το παιχνίδι έχει και πολύ ενδιαφέρον και μεγάλη ερωτική ένταση. Με τον Ιχθύ τα πράγματα μπορεί να μην σου δίνουν συγκεκριμένο στίγμα, αλλά σε γοητεύουν πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μου αρέσουν τα διλήμματα, ακόμα και αν δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις!
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αν τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δείχνουν να μην εξελίσσονται έτσι ώστε είχες φανταστεί, γιατί οι ανατροπές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, αλλά που έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Και την εβδομάδα αυτή το σκηνικό προετοιμάζει αρκετές από αυτές, έτσι για να μην… πλήξεις και να μην βαρεθείς! Έτσι κι αλλιώς, οι ουρανοί εδώ και καιρό σε έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και δημιουργούν αρκετά θέματα, τα οποία καλείται να διαχειριστείς, και βεβαίως όχι εύκολα… Όμως, εσύ έχεις την ικανότητα να ελίσσεσαι και να βρίσκεις πάντα τις λύσεις που σε εξυπηρετούν. Έτσι και τώρα, μια και είναι πολύ πιθανό εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου να κάνει εκ νέου την εμφάνιση του, ανακατεύοντας για τα καλά τα γεγονότα, αλλά και το συναίσθημά σου για μια ακόμα φορά! Χωρίς αυτό να αποκλείει και μια νέα γνωριμία, άκρως επεισοδιακή, η οποία με τη σειρά της κάνει το ερωτικό παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον… Βεβαίως, τα διλήμματα δεν θα πάψουν, μια και από ό,τι φαίνεται, οι επιλογές σου δεν περιορίζονται σε μία! Το σίγουρο είναι ότι οι κοινωνική σου ζωή θα σου δώσει τη δυνατότητα νέων ευκαιριών, που όμως καλό είναι να αποφύγεις να τις εμπιστευτείς από την αρχή, όσο δελεαστικές και αν σου φαίνονται!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, αλλά και με τον Κριό, εκπέμπετε σε κοινό μήκος κύματος, με τον Ιχθύ όσο και αν γοητεύεσαι… θέλει προσοχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αν… ξυπνήσω, θα τα χάσω όλα ή θα τα κερδίσω όλα;
Δεν έχει έρθει ακόμα για ώρα της τελετής λήξης των Αγώνων… Μια και το τελευταίο διάστημα η ζωή σου έχει μετατραπεί σε πεδίο αγωνιστικής δράσης, που σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπος με μια σωρεία γεγονότων, προσώπων και καταστάσεων, που πιέζουν έντονα την ψυχολογία σου και σε κάνει να μην μπορείς να αντιδράσεις, τουλάχιστον έτσι όπως θα ήθελες, απέναντι σε όλα αυτά που διαδραματίζονται. Και για την εβδομάδα αυτή, το έργο συνεχίζεται και έρχεσαι αντιμέτωπος με συμπεριφορές, οι οποίες σε προκαλούν για μια ακόμα φορά να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις ένα μεγάλο όχι, σε ό,τι σε κάνει να ασφυκτιείς, σε ό,τι σου στερεί την ελευθερία σου ή σε καταπιέζει. Είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να χρειαστεί να πάρεις μια οριστική απόφαση, προκειμένου να κλείσεις έναν κύκλο σε μία σχέση, η οποία έχει σταματήσει εδώ και καιρό να σου δίνει χαρά. Και βέβαια, όσο πιο γρήγορα αποδεχτείς αυτή την κατάσταση, τόσο καλύτερα είναι για τη συνέχειά σου… Πάντως, από την άλλη μεριά, για την εβδομάδα αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσεις και να ζήσεις για λίγο το παραμύθι έτσι όπως το έχει σκεφτεί… Να ξέρεις όμως πως ό,τι κι αν γίνει, αυτό που ζεις είναι παραμύθι…
 
ΥΓ. Με τον Κριό η κατάσταση συνεχίζει να κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς… Με τον Ιχθύ υπάρχει πολύ συναίσθημα και ονειρικές καταστάσεις, που σε ταξιδεύουν, αλλά θέλουν προσοχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να πατήσω… γκάζι ή φρένο; Ιδού η απορία!
Την εβδομάδα αυτή το σίγουρο είναι ότι θα διαπιστώσεις πως η επικοινωνία είναι δύσκολο πράγμα… Αφενός γιατί κι εσύ αρνείσαι να καταλάβεις τα αυτονόητα πολλές φορές, και αφετέρου οι άλλοι φαίνεται ότι δεν έχουν και πολύ μεγάλη διάθεση να σε καταλάβουν… Και το κλίμα δείχνει να κινείται επάνω σε πολύ λεπτές ισορροπίες, οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να σπάσουν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο σύντροφό σου, καθώς εκεί εστιάζεται και το μεγαλύτερο θέμα της εβδομάδας… Όμως, από μια άλλη οπτική, ένα δεύτερο σενάριο δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον και γοητευτικό, μια και ο έρωτας ενδεχομένως να χτυπήσει και τη δική σου πόρτα, ίσως και με ένα πρόσωπο που το μεταξύ σας είτε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, είτε για κάποιο λόγο έχετε απομακρυνθεί… Και βέβαια το πράγμα δείχνει να έχει πολύ ένταση και να δημιουργεί πολλές ηλεκτρικές εκκενώσεις στην καρδιά και στο μυαλό σου… Πάντως, επειδή μια εσωτερική ένταση θα την έχεις, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός και στο πώς εκφράζεσαι, αλλά και στο πώς λειτουργείς γενικότερα, κατά τις μετακινήσεις σου και στο πώς οδηγείς… Είναι περίεργο το σκηνικό, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί…
 
ΥΓ. Με τον Κριό αλλά και τον Ζυγό η αδρεναλίνη ανεβαίνει κατακόρυφα… Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ ένταση στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πετάω όλα τα άχρηστα!
Εδώ και καιρό κινείσαι στις κόκκινες γραμμές και η ψυχολογία σου βρίσκεται σε μια διαρκή αναστάτωση. Συνειδητοποιείς την ανάγκη του να αλλάξεις ίσως και πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να τολμήσεις να δεις κατάματα ό,τι μπορεί να μην σε εκφράζει, να μην σου πηγαίνει, και να εισπράξεις επιτέλους την χαρά που δικαιούσαι! Ναι, αλλά για να γίνει αυτό, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να δρομολογήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και βεβαίως, να μην φοβηθείς να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να συνεχίσεις να προχωράς… Σε κανέναν δεν αρέσουν τα δύσκολα, και πολύ περισσότερο όταν για καιρό ''βάλλεσαι'' από όλους και από όλα! Και την εβδομάδα αυτή καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες ενέργειες, καθώς οι σχέσεις σου χτυπάνε άλλη μια φορά ένα καμπανάκι και σε καλούν να δεις με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τι μέλλει γενέσθαι. Και βεβαίως, θα προκληθείς να πάρεις θέση απέναντι στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, τόσο σε ότι αφορά το εργασιακό σου περιβάλλον, όσο και σε ότι αφορά το οικογενειακό… Τα πράγματα εστιάζουν και στους δύο τομείς, κάτι που ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολο! Ωστόσο θα έχεις τη δυνατότητα ενός σοβαρού διαλείμματος, που θα σου ανοίξει ένα παράθυρο στο ρομαντισμό και θα δώσει τροφή στην καρδιά και στην ψυχή σου. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς και να σου προσφέρει αυτές τις μοναδικές συγκινήσεις, που χρειάζεται το μέσα σου για να είναι καλά… Άρπαξε την ευκαιρία και ζήσε ό,τι σου δίνεται!
 
ΥΓ. Με τον Κριό και τον Ζυγό το πράγμα όχι μόνο δυσκολεύει, αλλά έχει φτάσει και σε οριακά σημεία! Με τον Ιχθύ ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος κόσμος… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκέπτομαι γιατί αντιδρώ… ή αντιδρώ γιατί σκέπτομαι;
Είναι το μέσα σου που πυροδοτεί τα γεγονότα ή είναι τα γεγονότα που πυροδοτούν το μέσα σου; Κάπως έτσι σε προβληματίζει η εβδομάδα που έρχεται, μια και ο Άρης σε έναν τόσο παρασκηνιακό οίκο, όπως αυτός που βρίσκεται για εσένα, έρχεται να δυναμιτίσει καταστάσεις, οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να φτιάξουν στο μυαλό σου τα δικά τους σενάρια, αλλά και να σε βάλουν σε διαδικασία να αντιδράσεις, ενδεχομένως και σε σενάρια που εσύ έχεις κατασκευάσει, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει πως όπου υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει και φωτιά… Δημιουργείται λοιπόν το ενδεχόμενο, το παρασκήνιο να φτιάχνει από μόνο του τα σενάρια του, τα οποία ήδη με κάποιο τρόπο λειτουργούν, προκαλώντας τα γεγονότα εκείνα που θα πυροδοτήσουν αρκετές εστίες έντασης σε πολλούς τομείς, ενδεχομένως και στην ερωτική σου ζωή! Όμως, λίγο παρακάτω θα νιώσεις πως υπάρχει και δικαιοσύνη και ισορροπία, μια και τα ερωτικά σενάρια της εβδομάδας, έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, έχει πολλά από τα στοιχεία εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να εξισορροπήσεις και το μέσα σου, αλλά και να ανταλλάξεις πολύ βαθύ και έντονο συναίσθημα… Το καλύτερό σου δηλαδή!
 
ΥΓ. Με τον Κριό και τον Ζυγό υπάρχει αρκετή ένταση, που οδηγεί σε ανακατατάξεις του μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ, κάτι φαίνεται να αλλάζει εντυπωσιακά στον ερωτικό ορίζοντα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σεξ, συναίσθημα… ή και τα δύο;
Το ερώτημα για σένα είναι το πώς μαθαίνεις από τα πάθη σου και κατά πόσο επαναλαμβάνεις τα λάθη σου, μια και όπως φαίνεται, το σενάριο για την εβδομάδα έχει να κάνει με την επανάληψη μιας κατάστασης, η οποία πυροδοτεί πολύ έντονα το συναίσθημά σου και μάλλον έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα. Προσδιορίζεται δηλαδή από την εύθραυστη ισορροπία που δημιουργούν οι αισθήσεις και η ανάγκη του να αφεθείς σε μια αγκαλιά, που σε ταξιδεύει στις δικές σου θάλασσες… στα δικά σου πέλαγα! Μια τέτοια ιστορία καλείσαι να αντιμετωπιστεί ξανά και να διαχειριστείς τις προκλήσεις του κορμού, μια και το σεξ λειτουργεί καθοριστικά στη ζωή σου πυροδοτώντας τα πάθη σου και τις ανάγκες σου! Από την άλλη μεριά, η κοινωνική σου ζωή παίρνει φωτιά και σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με κείνο τον μυστηριώδη, συναισθηματικό τρόπο σου, με μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, που μπορείς να δώσεις και να πάρεις έντονα συναισθήματα… Αυτά που έχεις τη δυνατοτητα απλόχερα να προσφέρεις στους γύρω σου και να τους κάνεις ευτυχισμένους! Και πού ξέρεις, μπορεί μέσα απ’ αυτή την ανταλλαγή να προκύψει κάτι πολύ όμορφο, που θα αγγίξει βαθιά την καρδιά και τα όνειρά σου!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό η ένωσή σας είναι πολύ έντονη και άκρως αισθησιακή… Με έναν άλλο Ιχθύ ξεφεύγεις σε κείνα τα καταγάλανα νερά των ωκεανών σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ποιος φοβάται τα… διλήμματα;
Οι εξελίξεις ξεκινάνε πάντα από μέσα μας και βεβαίως όχι εύκολα, μια και πολύ συχνά θα έρθεις αντιμέτωπος με κείνα τα διλήμματα, που θα ταλαιπωρήσουν και το μυαλό και την καρδιά σου, προκειμένου να καταλήξεις σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς. Και καλό είναι να μην βιαστείς να αποφασίσεις, αλλά να παρακολουθήσεις τα γεγονότα και το που σε οδηγούν, επειδή υπάρχει αρκετή φόρτιση εσωτερική, που δεν είναι εύκολο να σε αφήσει να ξεκαθαρίσεις το τι θέλεις, αλλά και το τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι από εσένα! Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με τους γύρω σου, λόγω της δικής σου ψυχολογίας και αναστάτωσης, ωστόσο χρειάζεται να προετοιμαστείς, γιατί παρακάτω οι εξελίξεις θα σε προλάβουν κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος! Εκείνο όμως που μπορείς στα σίγουρα να απολαύσεις, είναι η αγάπη που παίρνεις απ’ τους φίλους, αυτούς που μπορείς να μοιραστείς μαζί τους ό,τι η καρδιά σου επιθυμεί. Και βέβαια, δεν αποκλείεται κάπου εκεί μέσα στο φιλικό σου κύκλο, να υπάρξει και ένα πρόσωπο, το οποίο θα σκύψει πάνω στην καρδιά σου και θα της δώσει το φως, αυτό που θα γαληνέψει τα σκοτάδια σου και θα σε κάνει να δεις την καθημερινότητά σου με άλλο βλέμμα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό υπάρχει αρκετή ως και πολλή ένταση, που μοιράζεστε στο μεταξύ σας! Με τον Ιχθύ, παρασύρεσαι στο συναίσθημα και αφήνεσαι στο άγνωστο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρήμα ή συναίσθημα; Ιδού η απορία!
Αυτό που βασανίζει την καρδιά σου όλο το διάστημα που προηγήθηκε, αλλά και αυτό που θα ακολουθήσει, είναι το τι είναι πραγματικά σημαντικό για τη ζωή σου τελικά, τι είναι αυτό, που μέσα στη δίνη της καθημερινότητας, τροφοδοτεί η καρδιά σου με χαρά! Γιατί, γεγονός είναι πως τα θέματα που προκύπτουν την εβδομάδα αυτή αφορούν περισσότερο τα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής, τα οποία φαίνεται πως σου προκαλούν αρκετή ένταση και σε βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς ή να ψάξεις πηγές εκτόνωσης και ικανοποίησης! Και μπορεί το μέτωπο των οικονομικών σου να σε ζορίζει και να σε προβληματίζει, όμως ο τομέας των συναισθηματικών σου φαίνεται πως έχει πολλά πράγματα να σου δώσει και αρκετές εξελίξεις, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν ευχάριστα τη ζωή σου στον ερωτικό τομέα! Θα υπάρξουν και ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα πρόσωπα που επιθυμείς και θα σου δώσουν την δυνατότητα να επικοινωνήσεις από καρδιάς, να μιλήσεις, να εκφραστείς, να διεκδικήσεις… Ναι, είναι αυτός ο τομέας που θα δημιουργήσει ένα ισχυρό αντίβαρο στις όποιες δυσκολίες σε προβληματίζουν ή σε πιέζουν τώρα… Και βεβαίως, δεν ξέρεις ποτέ τι ή ποιο πρόσωπο μπορεί να έρθει στο δρόμο σου… Ένας μεγάλος έρωτας, ίσως;
 
ΥΓ. Με τον Κριό υπάρχει πολύ ένταση στο μεταξύ σας… Την ισορροπία σου την βρίσκεις στον Ιχθύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν οι… τρικυμίες, υπάρχει όμως και η γαλήνη!
Άγρια η θάλασσα της εβδομάδας, αλλά και όλης της περιόδου, και το καράβι σου χτυπιέται από παντού! Και τώρα έχει έρθει μια ακόμα φορά, που θα κληθείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, πριν ξεφύγει από κάθε μέτρο και κάθε έλεγχο… ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξεις! Ναι, καλείσαι να πάρεις θέση σε όλες εκείνες τις καταστάσεις, οι οποίες έρχονται να σε ζορίσουν, να σε πιέσουν και να σε βγάλουν εκτός ορίων, μια και οι προδιαγραφές της εβδομάδας για μια ακόμα φορά έρχονται να δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο, τόσο σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα, όσο και την οικογενειακή ζωή, δύο τομείς που βάλλονται όλο το διάστημα αυτό πολύ έντονα. Όμως, από την άλλη μεριά, κάπου εκεί μέσα στην καθημερινότητά σου και στα πρόσωπα που συναντάς, φαίνεται πως ένα βλέμμα ξεχωρίζει από τα άλλα… Ίσως στον τρόπο με τον οποίο σε κοιτάζει, ίσως και στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεσαι εσύ… Είναι βαθύ, τρυφερό, γεμάτο κατανόηση, έτοιμο να σου προσφέρει πολύ και βαθύ συναίσθημα! Είναι εκείνο που θα απαλύνει την τρικυμία της ψυχής σου και σε θα σε οδηγήσει σ’ εκείνο το ήσυχο λιμάνι, για να ξεκουραστείς…
 

ΥΓ. Με τον Κριό και τον Ζυγό το κλίμα είναι έκρυθμο και καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου… Με τον Ιχθύ, το λιμάνι φαίνεται πολύ κοντινό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2014 00:00:00