blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Για πού το ‘βαλες καρδιά μου;”

Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα.

Και πάνω που λέμε πως τα ‘χουμε δει όλα, το σκηνικό των εκπλήξεων έρχεται για να μας δώσει να καταλάβουμε για άλλη μια φορά, πως ρόδα είναι και γυρίζει… κι εκεί που τραγουδάς ανέμελος κι ευτυχισμένος κοιτώντας τον ουρανό, το επόμενο βήμα σου σε οδηγεί σε έναν γκρεμό… Ακραία η υπόθεση, ακραίο και το πλανητικό σκηνικό, με τόσες εναλλαγές, που θα ζήλευε κι ο Σπίλμπεργκ το σενάριο που έχουν ετοιμάσει για την εβδομάδα αυτήν οι ουρανοί!
 
Και μπορεί στην αρχή, στις 7, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο να κάνει το μυαλό να διυλίζει και τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, όμως την ίδια ημέρα δύο ‘‘επικίνδυνοι τύποι’’ κάνουν την είσοδό τους στο σκηνικό, για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη… Άρης και Κρόνος επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες. Σε μια… σύγκρουση τετραγώνου, θα μας βγάλουν έξω από τα συνηθισμένα, με ένα ξέφρενο κυνηγητό, χωρίς δικλείδες ασφαλείας… Κι εδώ ο Άρης θα επιδίδεται μετά μανίας να κάνει την ανατροπή, ενώ ο Κρόνος φρενάρει την δράση του, με αποτέλεσμα η έλλειψη ισορροπιών να είναι εμφανής, τα υπαρξιακά μας να έχουν τον πρώτο λόγο και να επιδιδόμαστε μετά μανίας στο extreme sport των ακραίων διεκδικήσεων και του ποιος θα επιβάλλει τι, σε ποιόν! Και μια και κανείς από τους δύο δεν διατίθεται να κάνει πίσω, το ντέρμπυ εξελίσσεται σε… θρίλερ, με τους δύο πρωταγωνιστές να εξαντλούν τα όριά τους και τις δυνάμεις τους, για να πέσουν αποκαμωμένοι στη αρένα… Και βεβαίως, νικητής δεν υπάρχει, μια και οι παράπλευρες απώλειες είναι εκείνες που τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι και αναδεικνύουν και το τελικό αποτέλεσμα… Όλα γύρω κομμάτια! Η λύση (γιατί υπάρχει) είναι η διοχέτευση της έντασης σε κάτι δημιουργικό, που θα απορροφήσει τους κραδασμούς!
 
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 8, σαφώς μας αναγκάζει να κινηθούμε σε πλαίσια και να λειτουργήσουμε ακόμα και στον έρωτα με την φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς! Αν και βέβαια το εξάγωνο που θα κάνει στις 10 του μηνός με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται να μας ταξιδέψει στις εξωτικές παραλίες του Έρωτα, εκεί που το παραμύθι μπερδεύεται με την πραγματικότητα και το αποτέλεσμα δικαιώνει τον ταξιδευτή του ονείρου…
 
Και βεβαίως, μια Νέα Σελήνη στις 11 μιλά για όλα εκείνα τα τραγούδια των Σειρήνων που θα ηχήσουν στ αυτιά μας, θα μας μαγέψουν, αλλά που θα πρέπει να βουλώσουμε τα αυτιά μας στις φωνές τους… Μια και πολλά θα ακούσουμε, πολλά θα μας υποσχεθούν, πιθανόν κι εμείς να υποσχεθούμε κάτι, που μπορεί να και να θέλουμε να το κάνουμε, όμως στην πορεία να ανακαλύψουμε πως ήταν αδύνατον να το τηρήσουμε! Αποφεύγουμε λοιπόν δεσμεύσεις, αλλά και την επένδυση σε λόγια και υποσχέσεις αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, μια και η αναζήτηση και η διεκδίκηση των φιλοδοξιών θα είναι έντονη και οι τόποι που θα καταφύγουμε για την εκπλήρωσή τους πολλοί, συχνά όμως αμφιβόλου ποιότητας!
 
Το καλύτερο μας το κρατά βεβαίως για το τέλος, μια και η ωραία του ζωδιακού η Αφροδίτη, αφού βαρεθεί την λογική του Αιγόκερου, προχωρά σε μαθήματα για προχωρημένους και κλείνει το μάτι στον Ουρανό, πονηρά, παιχνιδιάρικα, προκλητικά, για να ταράξει με τα καμώματά της όλο το πλανητικό σκηνικό…
 
“Έτσι είσαι;” θα της πει ο Ουρανός… “Παιχνίδια θέλεις; Τώρα θα δεις…” και το γνωστό τρόπο του ουρανού τον ξέρουμε... Ο κύριος Ανατροπή, θα κάνει πάλι το σκηνικό άνω κάτω και βέβαια ακολουθούμενος από την γνωστή του μέθοδο: Ό,τι είναι ήρεμο και σταθερό, το ταρακουνάει γερά… και ό,τι είναι στην ένταση και στα κόκκινα, επιχειρεί να ρίξει τους ρυθμούς του… έτσι για αλλαγή! Και βεβαίως, θα βγουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα, που θα ταράξουν το σκηνικό… θα βγουν όμως και έρωτες, θυελλώδεις και παθιασμένοι… Κι αυτό είναι το καλύτερο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Το μηδέν θα κάνω κύκλο
Κι εκεί μέσα θα χορεύω
Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω…
Την Ζωή μου μηδενίζω
Πίσω δεν ξαναγυρίζω…
Μια στο καρφί και μια… στο πέταλο κτυπάει η εβδομάδα αυτή, με την διάθεση από την μία να σου δώσει σοβαρές ανάσες, άλλη από την άλλη να ανατρέψει ό,τι με επιμέλεια και κόπο έχτιζες μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι πως θα βρεις πολλούς λόγους να υψώσεις την φωνή σου και να δημιουργήσεις μια ένταση στην ατμόσφαιρα και στη σχέση σου. Από την άλλη μεριά, θα νιώσεις πολύ έντονα την ανάγκη να… επεκταθείς, ή τουλάχιστον να ασχοληθείς με κάτι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και να μπεις σε έναν κύκλο διαφορετικό απ’ ό,τι ήξερες μέχρι τώρα, κι εκεί να βρεθεί μπροστά σου κάποιο πρόσωπο, που θα σου ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα… Θα περάσεις πολύ καλά, αλλά συχνά θα ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές! Αυτό να το λάβεις υπόψη σου!
ΥΓ. Ο Αιγόκερως σε αναστατώνει επικίνδυνα, ενώ με τον Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

''Καρδιά μου εγώ, φωτιά μου εγώ
στεριά μου εγώ, νύχτες βουνά.
Φιλιά μου εγώ, σταλιά μου εγώ
παλιά μου εγώ, παντοτινά''.....
Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής του σκηνικού την εβδομάδα αυτή και εμφανίζεται στην ζωή σου καταλύοντας κάθε μορφή αναστολής, ενδοιασμού ή αμφιβολίας… Θα παραδοθείς και θα ταξιδέψεις μέσα από μια μεγάλη διαδρομή γεμάτη φλερτ, παιχνίδι, χαρά, ένταση, πάθος… έχει απ’ όλα η εβδομάδα, και πάνω απ όλα συναίσθημα και συγκινήσεις, αυτές που σε κάνουν να νοιώθεις ζωντανός, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα έχεις σχεδιάσει… Και γιατί πρέπει να τα έχεις σχεδιάσει κάπως; Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι το απρόβλεπτο. Αυτό που δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει… Εκεί μπορεί να συμβούν πραγματικά τα καλύτερα… Αφήσου λοιπόν στο απρόβλεπτο και στο καλύτερο… Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το συναίσθημα εκτινάσσεται στα ύψη, ενώ με τον Ιχθύ ονειρεύεσαι… ατελείωτα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλε μου δύσκολα
Και μην με βοηθάς
Βάλε μου δύσκολα
Και μην τα παρατάς!
Αφού το ξέρω μ’ αγαπάς!
Το σίγουρο είναι πως θα θελήσεις να βάλεις νέες βάσεις και νέες προτεραιότητες στη ζωή σου και πως ένας νέος κύκλος ανοίγει για να ταξιδέψει τα όνειρα σου… Κράτα πάντως και μια ‘‘πισινή’’ σε ό,τι μπαίνει τώρα στη ζωή σου και δώσε χρόνο για να δεις κατά πόσο πραγματικά είναι κάτι, στο οποίο αξίζει να επενδύσεις παραπέρα. Συναισθηματικά λέμε, γιατί όλα δείχνουν πως ο έρωτας σου δείχνει το ‘’σκοτεινό‘’ του πρόσωπο και για κάποιο λόγο δεν βλέπει το φώς της ημέρας… Ένας έρωτας της νύχτας, του παρασκηνίου, ένας έρωτας μυστικός, που σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα και καίει μοναδικά τη φωτιά του πάθους σου… Θα ξεφύγεις μέσα στις διαδρομές ενός μυστικού, που το μοιράζονται μόνο οι δύο… τα σώματα και οι καρδιές…
ΥΓ. Με τον Καρκίνο παίζεις επικίνδυνα, ενώ με τον Σκορπιό ξεφεύγεις!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Άσε με να κάνω λάθος
Μην μου λες πως είν’ ντροπή
άσε με να δω μονάχος
Ποιο το τέλος ποια η αρχή
Άσε με να σου σφυρίξω στο σκοτάδι
Την ουσία μέσα σε όλα που χει πει
Αν αντίρρηση μου φέρεις θα θυμώσω και το ξέρεις
Αν με χάσεις αιτία θα σαι εσύ!
Ένας περίεργος κύκλος ανοίγει την εβδομάδα αυτή, που ομολογουμένως ενδέχεται να σε δυσκολέψει αρκετά, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό γιατί άλλα θέλεις να κάνεις, άλλα σκέπτεσαι και άλλα αναγκάζεσαι να κάνεις, και αυτό θα σε πιέσει και θα σου δημιουργήσει διλλήματα, που είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν σε άβολη θέση… Οι εντάσεις με την σχέση σου δεν θα λείψουν, θα νοιώσεις έντονα την διαφορετικότητα του μεταξύ σας και την πρόκληση… πιθανόν να φτάσεις και στο σημείο να αναρωτηθείς “να μείνω ή να φύγω;” Άφησε την καρδιά σου να απαντήσει το ερώτημα… όχι την λογική σου… είναι το πιο πιθανό σε μπερδέψει… Καλύτερα την εβδομάδα αυτή να κρατήσεις μια στάση περισσότερο αποστασιοποιημένη, και να αφεθείς σε ό,τι φέρνει το ποτάμι μπροστά στην πόρτα σου... Μόνιμο ή περιστασιακό, τώρα παίρνουμε την ζωή όπως ακριβώς μας έρχεται!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, η ένταση μεταξύ σας όσο πάει γίνεται και πιο έντονη, ενώ με τον Αιγόκερω προκαλείσαι στα άκρα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Κι αν αγαπώ θέλω ν’ ακούω πως μ’ αγαπάνε…
Κι αν αφεθώ να ‘χουνε κάπου να με πάνε…
Και θ’ αφεθώ αρκεί να δω πως κάπου πάω
Αρκεί αυτό… αυτό σημαίνει Αγαπάω…
Αντιφατικά τα μηνύματα στην ερωτική σου ζωή την εβδομάδα αυτή, μια και θα νοιώθεις βαρύς, υποτονικός και δεν θα έχει όρεξη ούτε για πολλές εξόδους ούτε και για πολύ κόσμο… Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, μια και οι προκλήσεις που θα δέχεσαι από τον σύντροφό σου θα είναι πολλές και ικανές να σε βάλουν στην διαδικασία αναθεώρησης πολλών πραγμάτων στο μεταξύ σας… Ασχολήσου με ό,τι σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος και μην τσιμπάς στις προκλήσεις… Είναι σημαντικό απλά να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, χωρίς να ασχολείσαι με λεπτομέρειες που μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση… Από την άλλη μεριά, θα έχεις πολλά πράγματα να ασχοληθείς στην καθημερινότητά σου, οπότε φρόντισε να ρίξεις εκεί το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερόντων σου… και πού ξέρεις, οι εκπλήξεις είναι κι αυτές μέρος του παιχνιδιού!
ΥΓ. Με τον Υδροχόο είσαι στα κόκκινα, ενώ στον Κριό απαντάς δυναμικά στις προκλήσεις που σου κάνει!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμως τι νόημα έχει το όνειρο, χωρίς μικρές νοθείες…
Η καρδιά σου χτυπά πιο δυνατά την εβδομάδα αυτή, τα συναισθήματα βρίσκονται στο κόκκινο και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν έρχονται να σου θυμίσουν πως τίποτα στην ζωή αυτή δεν είναι δεδομένο! Η ένταση που θα νοιώθεις εσωτερικά, θα σε κάνει να μην μπορείς να σταθείς εύκολα κάπου και συνεχώς κάτι να ψάχνεις, που δεν θα ξέρεις τι είναι… Το καλό της υπόθεσης είναι πως ξεκαθαρίζεις αρκετά το μέσα σου σε ό,τι αφορά αυτά που νιώθεις, τι θέλεις από την σχέση σου και τι δεν θέλεις, και αυτό μπορείς πια να το διεκδικήσεις σθεναρά από τον σύντροφό σου… Ωστόσο αυτό όπως και να το κάνεις, μπορεί να γίνει μια πηγή εντάσεων… Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς ούτε να πάρεις αποφάσεις. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, κυκλοφόρησε, φλέρταρε, παίξε, αλλά άφησε τον χρόνο να σου αποδείξει τι αξίζει τον κόπο και τι όχι!
ΥΓ. Με τον Κριό ξεπερνάς την κόκκινη γραμμή και με τον Δίδυμο προβληματίζεσαι!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωή που περνά και χάνεται…
Κι η στιγμή που ποτέ δεν πιάνεται
Αλήθεια, σκέψου τι φοβάσαι πιο πολύ… Να γίνει αυτό που επιθυμείς ή να μην γίνει; Μια και ο πειρασμός στον κύκλο αυτόν συχνά –πυκνά θα σου χτυπά την πόρτα και θα σε φέρνει αντιμέτωπο με τους προσωπικούς σου δαίμονες, τους οποίους καλείσαι να υποτάξεις ή να υποκύψεις σε αυτούς! Ναι, θα δώσεις την προσωπική σου μάχη, καθώς όλα γύρω σου θα σου λένε να υποκύψεις στον πειρασμό, ν’ ακολουθήσεις την φωνή του ενστίκτου σου και του κορμιού σου και να παραδοθείς στην γοητεία της ηδονής… μια και οι ρομαντικές στιγμές δεν θα λείψουν και όλα γύρω σου συνωμοτούν σε ένα γεγονός πως ό,τι θέλεις περισσότερο είναι η ένωση, το αγκάλιασμα και οι δυνατές επιθυμίες σου, που σε παρασύρουν… Αφήσου λοιπόν να σε παρασύρει η στιγμή, μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα για το παρακάτω… Για τώρα αυτό έχει!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω περνάς τις διαχωριστικές γραμμές, ενώ με τον Τοξότη συνεχίζεις το μυστηριώδες παιχνίδι σου…
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

Κανονικά… τυραννικά
Γι’ αυτούς που καίνε την ζωή μοναδικά…
Με το μάτι σου και το μυαλό σου στον ρόλο του αυστηρού κριτή ξεκινά η εβδομάδα, που θα περάσει τα πάντα από… κόσκινο! Ο νέος κύκλος πυροδοτεί μια σειρά αλυσιδωτών εντάσεων στον τομέα των σχέσεων και τα διλλήματα θα πάνε και θα ’ρθουν χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις αν τελικά θα διαλέξεις την κουρτίνα ή το πακέτο… Κι αυτό θα είναι συχνά τις επόμενες ημέρες μια πηγή εκνευρισμού και διαφωνίας με τον σύντροφό σου… Όπως όλα δείχνουν, το πιο ισχυρό αντίδοτο την εβδομάδα αυτή είναι οι χαμηλοί τόνοι και η εκτόνωση της ενέργειάς σου σε κάτι άλλο! Κάνε εργασιοθεραπεία, ασχολήσου με το αγαπημένο σου σπορ, κάνε οτιδήποτε σ’ ευχαριστεί, μην τροφοδοτείς συζητήσεις μόνο με το ταίρι σου, γιατί δεν ξέρεις ούτε πώς, ούτε πού θα καταλήξουν… Αν πάλι είσαι μόνος, ο έρωτας μπορεί να έχει πολλές εκπλήξεις για τους τολμηρούς!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω, μια πηγή έντασης είναι μόνιμη στο μεταξύ σας, ενώ με τον Υδροχόο ευνοούνται οι επεισοδιακές συναντήσεις.
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσα η αγάπη ονειρεύεται
Τα αφήνει όνειρα η ζωή!
Σαφώς το κλίμα που διαμορφώνεται αυτήν την εβδομάδα μια… εσωτερική αναστάτωση σου την δημιουργεί, η ενδοσκόπηση και πιθανά και η διάθεση για απομόνωση να σε κάνουν να αποτραβηχτείς για λίγο από την κοινωνική ζωή και να ασχοληθείς περισσότερο με την εσωτερική, τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του… χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παίρνεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται, όταν… χρειάζεται. Πάντως, το κλείσιμο στον εαυτό σου θα σε κάνει να αποφύγεις εστίες εντάσεων με τον σύντροφο σου, μια και το έδαφος προσφέρεται για πάσης φύσεως εμπλοκές, που καλό είναι να αποφύγεις εντέχνως! Μια σχέση πάντως που μπαίνει τώρα στη ζωή σου ή έχει ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν, έχει όλα τα στοιχεία του κρυφού και αυτού που θα λειτουργήσει πίσω από τα φώτα… στους σκοτεινούς διάδρομους της καρδιάς!
ΥΓ. Με τον Δίδυμο κατεβαίνεις στα υπόγεια του Έρωτα, ενώ με το Λιοντάρι παίζεις μυστικά και ψέματα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ειμ’ εγώ αγέρας
Κλέφτης έρωτας…
Με τις σχέσεις σου ή την σχέση σου σε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις πολλούς σκοπέλους, που θα κληθείς να ξεπεράσεις προκειμένου να ισορροπήσεις τις καταστάσεις και όπως όλα δείχνουν, έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας θα τον έχεις… μια και είναι πολύ πιθανόν έρθεις αντιμέτωπος με γεγονότα, που δεν τα είχες υπολογίσει, όπως για παράδειγμα ένας ξαφνικός Έρωτας, που ‘‘σκάει’’ από το πουθενά και ανατρέπει την συνηθισμένη ροή… Και ναι, τα συναισθήματα εκτινάσσονται σαν πίδακας νερού, πλημμυρίζοντας τα πάντα γύρω σου… Και βεβαίως, θα βιώσεις την ένταση που έχουν τα άκρα… όμως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί τα πράγματα συχνά δεν είναι όπως φαίνονται… Ζήσε το όπως σου αρέσει, αλλά απόφυγε τις δεσμεύσεις. Παρακάτω θα δεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις!.
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω φτάνεις στα ύψη, ενώ με τον Υδροχόο αποκαλύπτεται ένα απρόσμενο πάθος!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνε ένα βήμα
Να κάνω εγώ το επόμενο…
Το πιο πιθανό, τα ‘‘πρέπει’’ σου να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην συμπεριφορά σου, και να αναγκαστείς να λειτουργήσεις με πολύ κλειστά όρια και κανόνες, που σαφώς δεν σε βολεύουν, όμως υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις… χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης, που θα περάσεις πολύ καλά!!! Και βεβαίως, οι εντάσεις με τον σύντροφο δεν λείπουν, όμως η επικοινωνία σου γίνεται περισσότερο έντονη και προστίθενται και καινούργια πρόσωπα μέσα σε αυτήν, που κάτι θέλουν από εσένα… ή εσύ κάτι από αυτά! Και δεν αποκλείεται καθόλου μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κύκλο που ανοίγει, να προστεθεί και κάποιο πρόσωπο, με το οποίο οι στιγμές που θα μοιραστείτε θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, πιο φωτεινούς! Τώρα, αν αυτή είναι μια ιστορία και για κάτι περισσότερο σοβαρό, θα το δεις παρακάτω… Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία του να περάσεις καλά, και δεν χρειάζεται να αποφασίσεις τώρα για το τι θα κάνεις. Άφησε τον χρόνο να δουλέψει για σένα!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω κινείσαι στα άκρα και με τον Υδροχόο το παιχνίδι γίνεται πολύ έντονο!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Ταξιδέψε με σ' ένα ταξίδι
χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε
μαζί σου να 'μαι και δε φοβάμαι
σου λέω τίποτε
Κόσμος πάει κι έρχεται στον φιλικό σου κύκλο, οι γνωριμίες διαδέχονται η μια την άλλη και ο κύκλος που τώρα ανοίγει, θα σε κάνει να περάσεις καλά, μια και φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούν πιο κοντά σου και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές στο μεταξύ σας. Βεβαίως και παίζει ερωτικό, βεβαίως και μέσα στον φιλικό σου κύκλο θα ανακαλύψεις το ενδιαφέρον που τρέφει κάποιο πρόσωπο για εσένα, και που πολύ σύντομα θα σου το κάνει γνωστό… ή θα του το κάνεις εσύ, μια και το παιχνίδι παίζεται και αντίστροφα! Δηλαδή εσύ θα εκδηλώσεις ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο… Το καλό είναι πως οι δυσκολίες της εβδομάδας σε αφήνουν σχετικά ήρεμο και περισσότερο ασχολείσαι με αυτά που θέλεις κι αγαπάς, παρά με δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν… Καλό είναι βεβαίως, σε ό,τι συμβαίνει να δίνεις τον χρόνο που χρειάζεται, για να το ξαναδείς. Τα βιαστικά απαγορεύονται!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η μετατροπή μιας φιλίας σε ερωτική ιστορία είναι πιθανή, ενώ με τον Ζυγό, ζεις ρομαντικές στιγμές!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Καλή και ερωτική εβδομάδα σε όλους!!!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2013 00:00:00