blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Έχει μια δυσκολία το ξεκίνημα της εβδομάδας… Κι όχι απλή, μια και οι… ασκοί του Αιόλου είναι έτοιμοι να ανοίξουν, συμπαρασύροντας τα πάντα με την ενέργεια που θα εξαπολύσουν…

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο και… ο άνεμος θα πάρει την μορφή τυφώνα, προκαλώντας το… χάος! Έχω τη διάθεση να σπάσω το παλιό, το φθαρμένο, ό,τι δεν με αφήνει να ζήσω όπως θέλω κι όπως έχω επιλέξει! Η ένταση μεγάλη, ορμητική, και η καρδιά δεν θα διστάσει ακόμα και μπροστά στα οδοφράγματα του νου και της λογικής! “Θέλω να ζήσω” φωνάζει. Και θα το επιβάλει, με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα…

Ο Ερμής στον Ζυγό

Με την μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό, τα πράγματα, τα πρόσωπα, θα γυρέψουν εκείνες τις λύσεις, τις πιο συμβιβαστικές… Τίποτα, μα τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο όμως, μπροστά στην επιθυμία… Αυτήν της ψυχής και του κορμιού, που διψούν για ελευθερία!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Είναι και η μετατόπιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τετάρτη, που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο έρωτας κινείται σ’ εκείνες τις μυστικές, υπόγειες διαδρομές, που θα ξεσηκώσουν τα πάθη του τα ανομολόγητα…
 
Το σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, ο έρωτας φορά και πάλι τον πορφυρό, βασιλικό μανδύα του και μας προσκαλεί για ένα ακόμα ταξίδι στις λεωφόρους του.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και… θέλω να πετάξω πάνω από οτιδήποτε δεν ακουμπά το συναίσθημά μου βαθιά, ουσιαστικά. Να ζήσω το όνειρο, το παραμύθι, αυτό που έχω ανάγκη για να νοιώσω ζωντανός… Δεν με νοιάζει το μετά, μόνο το τώρα, που συμπυκνώνει την πεμπτουσία της ύπαρξής μου...

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και… σε θέλω έντονα, παθιασμένα, ολοκληρωτικά… Και να, κάπου εκεί, ψηλά στον ουρανό, χιλιάδες βεγγαλικά φωτίζουν την νύχτα!

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και… μπορεί να ξεχάσω το ραντεβού μου με τον έρωτα, μα το σίγουρο είναι πως αυτός δεν θα το ξεχάσει! Θα είναι εκεί, μπροστά μου… Παρών, και συνεπής στην ώρα του!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Σύννεφα του γιαλού θε ν’ αρματώσω
Να ’μαι στο πλάι σου και ας ματώσω…
Ισχυρό το τράνταγμα και προετοιμάσου… Επιστράτευσε όλα τα όπλα σου, γιατί θα τα χρειαστείς! Και μη φανταστείς πως η σύγκρουση έχει να κάνει μόνο με τους άλλους… Τον πρώτο λόγο έχει ο εαυτός σου, το μέσα σου, αφού η επιθυμία σου για τη ζωή, για τον έρωτα, λειτουργεί κυριαρχικά, τόσο στη σκέψη όσο και στο σώμα σου, σε κατακλύζει τόσο, που θα κάνει τα πάντα γύρω σου να μοιάζουν με μια αρένα, όπου θα είσαι ο μονομάχος… Κι όλα αυτά για χάρη του έρωτα, μια και αυτό σε ενδιαφέρει τώρα, πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα! Αλλά μην ανησυχείς, η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει, γιατί ο φτερωτός θεός σε έχει βάλει στο στόχαστρό του…

ΥΓ. Με τον Σκορπιό, το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ
…Είναι η άγρια πλευρά σου, που με συγκινεί…
Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν θα θυμίζεις γατούλα, που ζητάει χάδια! Ο βρυχηθμός σου θα ανάψει τα αίματα και θα σε φέρει αντιμέτωπο με πολλούς, που δεν θα δείξουν διάθεση να σε καταλάβουν! Θα υψώσεις το βασιλικό σου παράστημα και σε πολλές περιπτώσεις θα επιβάλεις το ισχυρό σου “θέλω”… Αυτό για την αρχή, γιατί παρακάτω, ο “από μηχανής θεός” είναι αυτός που θα δώσει τις λύσεις που χρειάζεσαι… Είναι αυτός που θα σου ανοίξει την πόρτα του έρωτα, που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!

ΥΓ. Προσοχή στη σχέση σου με τον Σκορπιό, πες “ναι” στον Κριό και το πάθος του! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έλα, κράτησέ με και ταξίδεψέ με
Μεσ’ το μαγικό σου το βυθό,
Πάρε με μαζί σου στο βαθύ φιλί σου,
Μη μ’ αφήνεις μόνο, θα χαθώ…
Μην ανησυχείς αν σε ό,τι θέλεις να κάνεις τώρα, βρίσκεις μπροστά σου ένα τείχος… Είναι ο εαυτός σου, που από τη μια σου λέει “ναι, προχώρα μπροστά” και από την άλλη, σου κλείνει το δρόμο σε ό,τι πας να ξεκινήσεις. Αμφιβολίες και διλήμματα κάναν φωλιά στο μυαλό και την καρδιά σου, όμως μην πτοείσαι! Τα καλύτερα έρχονται! Φόρεσε το καλό σου χαμόγελο, άνοιξε την πόρτα σου στο φως κι άσε τον έρωτα να σε παρασύρει… Πού είναι; Μα έξω απ’ την πόρτα σου, δεν τον είδες;

ΥΓ. Με τον Κριό το παιχνίδι προβλέπεται συναρπαστικό, με τον Δίδυμο όμως, παθιασμένο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρε με, πάρε με,
Μέσα σου να κρυφτώ,
Σαν να μην έζησα
Πριν απ’ το βράδυ αυτό
Συνηθισμένη η τακτική του καβουριού… αυτή του να ψάχνει ένα βραχάκι, για να κρυφτεί από κάτω και να αρχίσει να παρατηρεί αυτά που γίνονται γύρω του… Η ανασφάλειά σου χτυπάει κόκκινο την εβδομάδα αυτή και σε κάνει να καταφεύγεις στους γνωστούς τρόπους, που θα σου προσφέρουν ασφάλεια! Όμως, για βγάλε λίγο το κεφάλι σου παραέξω και παρατήρησε το τι γίνεται γύρω σου. Ποια πρόσωπα περνούν από δίπλα σου; Γιατί κάποια από αυτά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον (ερωτικό, εννοείται)! Μα αν είσαι κρυμμένος, πώς θα τα δεις;
ΥΓ. Το ταξίδι με τον Σκορπιό προβλέπεται μαγικό, έτσι που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις γνωστές σου ανασφάλειες και να μπεις στο παιχνίδι δυναμικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ήσουν μαζί μου, αλλιώς θα ξυπνούσα,
Θα ’χα άλλη αναπνοή κι όλα αλλιώς θα τα ζούσα…
Φρόντισε το… κεντρί σου να το κρατήσεις κρυμμένο στις αρχές της εβδομάδας. Η διάθεσή σου θα είναι να… τσιμπήσεις κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σου, αλλά καλύτερα να το σκεφτείς δυο φορές, πριν το κάνεις! Κι αυτό, επειδή παρακάτω οι ισορροπίες επανέρχονται, ιδιαίτερα με τον ερωτικό σου σύντροφο. Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας πρωταγωνιστεί στο σκηνικό όλο το επόμενο διάστημα και σε παρασύρει σε έναν ξέφρενο χορό, όπου τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο κι ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Θα τα δεις όλα και θα τα ζήσεις όλα στο κόκκινο, όπως ακριβώς ταιριάζει στη φύση σου!

ΥΓ. Με τον Λέοντα χρειάζεται προσοχή, με τον Ιχθύ όμως, το παιχνίδι προβλέπεται συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ
Ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ
έμαθα την αγάπη να ζω
Κρατιέμαι απ’ του ονείρου μου την άκρη
κι έξω απ’ την αλήθεια,
μέσα στα παραμύθια σου πετώ.
Μην ανησυχήσεις αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένεις στην αρχή της εβδομάδας, και οι ανασφάλειες βγουν τη γνωστή τους βόλτα στο μυαλό σου! Κάνε υπομονή και περίμενε, γιατί στο επόμενο διάστημα μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος από τις εξελίξεις και τα γεγονότα να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Το σκηνικό στήνεται κατάλληλα για σένα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς και λαχταράς, μια και στο παιχνίδι μπαίνουν καινούρια πρόσωπα, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Μόνο λίγη υπομονή χρειάζεται… Λίγη!
ΥΓ. Με τον Σκορπιό ζεις το δικό σου παραμύθι! Ο Ζυγός μπορεί να σε δυσκολέψει, αλλά να ξέρεις πως παρακάτω θα σε αποζημιώσει... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν λίγο μ’ αγαπάς να είσαι εκεί
αγάπη της ζωής μου, αγάπη δυνατή
Μπορεί η καθημερινότητά σου να θυμίζει κάτι από… ανεμοστρόβιλο και να νοιώθεις πως δεν μπορείς ούτε να σταθείς πουθενά, αλλά ούτε και να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες, κοινώς… αλλού να πατάς κι αλλού να βρίσκεσαι… Γι’ αυτό, καλό είναι να μην λειτουργήσεις πιεστικά σε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δε είναι σίγουρο πως μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις… Επίσης, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στην ερωτική σου ζωή, η οποία γεννά πιο έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Όμως, από την άλλη πλευρά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτα γεγονότα, που θα σε αφήσουν… έκπληκτο! Μια και… έρωτας είναι αυτός, που από τη μια μπορεί να σε ταλαιπωρήσει, από την άλλη να σου προσφέρει δώρα, που δεν θα τα πιστεύεις!
ΥΓ. Ο Ζυγός μπορεί να σε δυσκολέψει, αλλά να ξέρεις πως παρακάτω θα σε αποζημιώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
…Κι όλα αυτά που φοβάμαι
είναι πάντα εδώ…
Έντονη, δυνατή αλλαγή… Και είσαι εσύ που αλλάζεις, εσύ που διεκδικείς αυτό που νοιώθεις να σου ανήκει… το συναίσθημα σου βαθύ, ορμητικό, παθιασμένο, θα αναζητήσει εκτόνωση. Άκρως ερωτική, όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και η περίοδος που θα ακολουθήσει, μια και θα σε φέρει συχνά αντιμέτωπο με διλλήματα, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου. Οι κρυφοί και παράνομοι έρωτες έχουν την τιμητική τους κι εσύ θα νοιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, που δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Αν και πάντα, ή σχεδόν πάντα, ο δρόμος που κερδίζει είναι αυτός της καρδιάς…
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω υπάρχει πολλή ένταση αλλά και πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να κρυφτώ μες στη σκιά σου
να χαθώ στα βήματά σου
να χαθώ όπως δε μ’ έχασες ποτέ
σου να χαθώ
Να κρυφτώ μες στη σκιά σου
για ν’ αγγίξω την καρδιά σου
Άγριο το τοπίο… κακοτράχαλο, γεμάτο εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις, καθώς και με εντάσεις αλλά και συγκρούσεις, που σε βγάζουν έξω από τη συνηθισμένη σου ροή…. Ιδιαίτερα με το σύντροφό σου, μια και το μεταξύ σας είναι εύκολο να μπερδευτεί επικίνδυνα… Από την άλλη μεριά όμως, στο σκηνικό υπάρχουν κι εναλλακτικά σενάρια λίγο παρακάτω, που θα γραφτούν από τις απρόβλεπτες διαδρομές του έρωτα. Αυτές που “σκάνε” μπροστά σου και σε κάνουν να αναρωτιέσαι “τώρα πως έγινε αυτό;”… Να ξέρεις πως το τέλος της εβδομάδας σου επιφυλάσσει κρεββάτι… για θεαματικό φινάλε!
ΥΓ. Προσοχή στη σχέση σου με τον Λέοντα, με τον Κριό όμως στο παιχνίδι, όλα είναι πιθανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Αγάπης φως της γης ταξίδια
μαύρα παράξενα παιχνίδια
στο φως του ήλιου θ’ ακουμπήσω
το καλοκαίρι να μυρίσω.
Αυτό που θα σε δυσκολέψει περισσότερο στις αρχές της εβδομάδας είναι το να λειτουργήσεις απόλυτα και δογματικά, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σύντροφό σου. Οι παγίδες των ημερών μπορεί να φέρουν εντάσεις, τις οποίες θα σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Βεβαίως, λίγο παρακάτω όχι μόνο θα έχεις τη δυνατότητα να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, μα και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, γεμάτο συγκινήσεις που θα σε απογειώσουν, όχι απαραίτητα εύκολες, μα σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργήσεις με ευελιξία, αφού είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Να θυμάσαι επίσης πως ο έρωτας θα σου προσφέρει ευκαιρίες για ερωτικά ταξίδια, πολύ μακρινά, στη χώρα του… πάθους, της ηδονής και του ονείρου…
ΥΓ. Προσέχεις πολύ τη σχέση σου με τον Λέοντα και με τον Σκορπιό. Οι Ιχθείς πάντως, σου ανοίγουν νέους ορίζοντες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλω ακόμα μια βόλτα
στου Αιγαίου το γλυκό θαλασσί...
Θα ψάξεις πολύ για να βρεις την άκρη του νήματος στο… μυαλό σου, μια και θα νοιώσεις ότι κολλάς σε μια σκέψη, που εύκολα μπορεί να σου γίνει… εμμονή και να σε παρασύρει σε δρόμους που δεν θα σε βγάλουν πουθενά! Έχεις μια εσωτερική ένταση και μια αναστάτωση, που θα βγει εύκολα προς τα έξω, επηρεάζοντας έντονα τόσο τον περίγυρό σου, όσο και τον ερωτικό σου σύντροφο… Κι όμως, αν ανοίξεις τους ορίζοντές σου κι αφεθείς, θα δεις πολύ όμορφα χρώματα, μια κι ο έρωτας έχει τα δικά του σχέδια για σένα την εβδομάδα αυτή… και καλό θα είναι να μην τους γυρίσεις την πλάτη! Σίγουρα έχουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό ενδιαφέρον! Απλά, δεν έρχονται όποτε θέλουμε εμείς, αλλά όποτε εκείνα επιλέξουν!
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ανακαλύπτεις νέες διαδρομές, για να τις περπατήσεις μαζί του… ρομαντικές κι ονειρικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πεθαίνω για σένα
κι ας είσαι απάτη
Δεν πα να είσαι ψέμα,
εγώ σε λέω αγάπη…
Θα έρθεις σε σύγκρουση με το βαθύτερο συναίσθημά σου, αυτό που σε παρακινεί να υπερβείς τα γνωστά σου όρια και να πας παραπέρα… Συχνά θα νοιώθεις να τα ξεπερνάς και να χάνεις τον γνωστό σου έλεγχο και τη γνωστή σου αυτοσυγκράτηση… Όμως λίγο παρακάτω, θα δεις πως το παιχνίδι αρχίζει να αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον και μάλιστα το έδαφος προσφέρει ο φιλικός σου κύκλος, που έχει νέα πρόσωπα να σου γνωρίσει! Ίσως ακόμα και μια φιλική σου σχέση να πάρει ένα πιο… προσωπικό χρώμα… Έντονο, παθιασμένο, που θα δώσει μοναδικές ευκαιρίες να ζήσεις όπως ακριβώς σου αρέσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2013 00:00:00