blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Αυγούστου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Αυγούστου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 10 ως 16 Αυγούστου 2015, με τον Δία στην Παρθένο

Ο Δίας, αυτός ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, αυτή την εβδομάδα αποφασίζει να εγκαταλείψει το βασιλικό ζώδιο του Λιονταριού, για να περάσει στην Παρθένο και να φέρει την χαρά και σε μια άλλη ζωδιακή ομάδα, που περιλαμβάνει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους! Φυσικά, η θέση αυτή δεν είναι και η ιδανική για να εκφράσει ο πλανήτης τις καλύτερες του ποιότητες και ιδιότητες, όμως σίγουρα θα το προσπαθήσει, αφού όπως και να το κάνουμε, πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε ευεργετήσει!
 
Βεβαίως, το σημαντικό είναι βάλεις κι εσύ το χεράκι σουΣυν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι αρχαίοι και τώρα αυτό που πρέπει να έχεις συνεχώς κατά νου, για να μην βιαστείς να απορρίψεις ευκαιρίες που έρχονται, ενδεχομένως με όχι τόσο εμφανείς προθέσεις! Όλα έχουν τον σκοπό τους, που δεν είναι πάντα ορατός από την πρώτη στιγμή ή ίσως να πρέπει να καλλιεργήσεις εσύ το έδαφος, για να ευδοκιμήσουν οι ευκαιρίες…
 
Είναι μια σημαντική περίοδος, που θα δώσει προτεραιότητα στις πρακτικές υποθέσεις της ζωής μας και θα βοηθήσει στην διεκπεραίωσή τους, αλλά και στην επέκταση των σχεδίων ή των ιδεών που έχουν πολύ καλή μεθόδευση και οργάνωση.

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό κι Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η εβδομάδα αυτή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, από την άλλη ωστόσο, σου εφιστά την προσοχή, υπενθυμίζοντάς σου πως… ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό την Πέμπτη, και είναι η στιγμή που νοιώθεις πως για ό,τι λες, για ό,τι εύχεσαι και επιθυμείς, υπάρχει πάντα κάποιος εκεί ψηλά, που σε ακούει… και είναι θέμα χρόνο να το υλοποιήσει για σένα. Αρκεί η πρόθεσή σου να είναι έντιμη και ειλικρινής!
 
Η… δίνη των χωροχρονικών συγκυριών σου φέρνει την ξαφνική λύση σε ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί, ένα μήνυμα που περίμενες μα είχε καθυστερήσει, μια είδηση που θα σου φτιάξει την διάθεση ή μια συνάντηση που θα σου αλλάξει την ζωή! Και φυσικά, μπορεί να είναι είτε με ένα νέο πρόσωπο, που ξυπνά μέσα σου ερωτικά σκιρτήματα, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που δεν είχες ξεχάσει, αλλά δεν τολμούσες να προσεγγίσεις εκ νέου… Μην ανησυχείς όμως, φροντίζει το σύμπαν για σένα!
 
Όμως, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα την ίδια ημέρα, δίνει άλλες διαστάσεις στα γεγονότα, συχνά φροντίζοντας για την… παρερμηνεία τους! Κάνει το μικρό, το ασήμαντο γεγονός να αξιολογείται ως σπουδαίο, αλλά και το αντίθετο, δημιουργώντας πάσης φύσεως μπερδέματα, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα, που φυσικά σε οδηγούν πολύ εύκολα στη λάθος κίνηση ή τη λάθος απόφαση! Καλό θα είναι να μην βιαστείς να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε ό,τι δείχνει να κρύβει ευκαιρίες…

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας… Σου δίνει το κίνητρο, την διάθεση, την ορμητικότητα να μπεις στο παιχνίδι και να βγεις νικητής… Η δημιουργικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του νέου φεγγαριού και μπορεί να συντελέσει στην όποια θετική αλλαγή ή εξέλιξη στην ζωή σου! Σχέδια, ιδέες, φιλοδοξίες, θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, περνούν έναν νέο κύκλο γεγονότων!

Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο και Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη

Αλλά την παράσταση κλέβει ο Έρωτας, που είναι πάντα η κινητήριος δύναμη του νου και της ψυχής… Στα αισθηματικά σου έχεις μια σημαντική ευκαιρία να ξαναδείς όλα εκείνα που νόμιζες πως έχεις αφήσει πίσω, αλλά οι δυνατές αναμνήσεις δεν σε αφήνουν να κλείσεις τον κύκλο τους στη ζωή σου… Η Αφροδίτη ανάδρομη, σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Σελήνη, υπογράφει τις εξελίξεις ενός μοναδικού, υπέροχου και συναρπαστικού καλοκαιριού, που τα πάντα μπορούν να συμβούν!
 
Βεβαίως, το τετράγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Κρόνο, για μια ακόμα φορά θα σε φέρει μπροστά στις όποιες επιλογές σου, για να σε βάλει σε νέα διλήμματα! Σκέψου όμως, πως η αλλαγή δεν συμβαδίζει με τη σιγουριά! Τόλμησέ την και εμπιστεύσου κάτι πολύ μεγαλύτερο από εσένα, που σε καθοδηγεί… Όλα γίνονται για το καλό σου και την εξέλιξή σου, ακόμα και αν ο δρόμος που βαδίζεις είναι κακοτράχαλος!
 
Είναι στο χέρι σου να φτάσεις στον προορισμό σου… Πρέπει απλά να το αποφασίσεις, στο εδώ και στο τώρα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το καλοκαίρι γεμίζει την ψυχή σου με φως! Αυτός ο κύκλος έρχεται να γράψει καινούργιες σελίδες στην ιστορία της ζωής σου και να φέρει νέα δεδομένα, που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να δεις πιο ξεκάθαρα όσα τώρα συμβαίνουν, αλλά και να σε οδηγήσει σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, μέσα από την οποία έχεις να εισπράξεις πολλά θετικά στοιχεία! Οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργικότητά σου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τώρα μπορείς να πετύχεις ακόμα και στόχους, που μέχρι χτες έμοιαζαν με όνειρο… Δεν έχεις παρά να το πάρεις απόφαση και να αδράξεις κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου!
 
Και φυσικά, ο Έρωτας σε καλεί να τον ακολουθήσεις εκεί που μόνο η επιθυμία σου ή το όνειρο σου μέχρι τώρα τολμούσε να σε ταξιδέψει… Όλες οι συγκυρίες που τώρα δημιουργούνται, έχουν ένα και μόνο στόχο: Να σε κάνουν να ξαναδείς για μια ακόμα φορά εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο η καρδιά σου δεν σταμάτησε ποτέ να χτυπά! Είναι αυτή η κομβική στιγμή, που θα ανοίξεις και πάλι έναν παλιό κύκλο, για να εισάγεις νέα δεδομένα, βασισμένα όμως στην επεξεργασία που έχεις κάνει στο μυαλό σου το προηγούμενο διάστημα. Φυσικά, θα μπεις σε διλήμματα και θα πρέπει να πάρεις θέση για το τι θα κάνεις από δω και πέρα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς… Όμως, να θυμάσαι πως έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και εύνοια των άστρων σε κάθε σου κίνηση, σε κάθε απόφαση… Το άλλο πρόσωπο είναι εκεί και σε περιμένει, έτοιμο να ανταποκριθεί σε ένα θετικό νεύμα σου… Εσύ αποφασίζεις!
 
ΥΓ. Ο Δίας από την Παρθένο φέρνει έναν νέο άνεμο στα επαγγελματικά σου δεδομένα και δημιουργεί ένα θετικό κλίμα, τόσο στις εργασιακές σου σχέσεις, όσο και σε ό,τι αφορά μια προαγωγή, που τώρα μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ! Προστατεύει την υγεία σου και σου χαρίζει ζωντάνια και ευεξία! Προσοχή όμως στα κιλά σου, γιατί μια τάση για καλοπέραση και για τέρψη του… ουρανίσκου δεν την αποφεύγεις!
 
Με τον Λέοντα και τον Ζυγό, το μεταξύ σας είναι ακόμα ζωντανό και έτοιμο για νέες εξελίξεις και περιπέτειες! Με τον Σκορπιό αντιμετωπίζεις ένα μεγάλο δίλλημα!
 
ΛΕΩΝ
Είναι μια εποχή, που σε κάνει πραγματικά να νοιώσεις, να απολαύσεις, να χαρείς και να ζήσεις με όλη την ένταση της ψυχής σου την καθημερινότητα σου! Όμως μπορείς να κυνηγήσεις και το όνειρό σου, γιατί μην ξεχνάς πως αυτός είναι ο στόχος και η προτεραιότητά σου: Οι επιθυμίες σου! Και τώρα έχεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για πραγματοποιήσεις πολλές από αυτές… Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις και να υλοποιήσεις ένα σχέδιό σου, να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί, να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου προς κάθε κατεύθυνση… Όμως να θυμάσαι πως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη και να επιλέξεις εσύ ποιος θα σε συντροφεύει στο ταξίδι αυτό! Όπως και να το κάνουμε, είναι μια εποχή επιλογών, και μάλιστα καθόλου εύκολων! Έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ζητήματα, πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ζορίζουν καιρό τώρα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις…
 
Βεβαίως, η ερωτική σου ζωή πρωτοστατεί στις εξελίξεις και φαίνεται πως στον τομέα αυτόν γίνεται και το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες! Το παρελθόν σου σε έχει διδάξει και το μέλλον είναι ένας καινούργιος κόσμος, που σε καλεί να τον εξερευνήσεις! Είναι στο χέρι σου το τι θα διαλέξεις, αλλά και το τίμημα που θα πληρώσεις σε κάθε περίπτωση φυσικά!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Δία σε βάζει σε μια εποχή όπου τα οικονομικά σου παίρνουν μια άλλη τροπή! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ουσιαστικό οικονομικό άνοιγμα, μια επένδυση, να βάλεις τα θεμέλια μιας νέας οικονομικής συμφωνίας που θα σε ευνοήσει, να αναζητήσεις μια δουλειά που θα σου δώσει περισσότερο κέρδος ή μια δεύτερη εργασία, που θα συμπληρώσει το εισόδημά σου! Μέσα στο σενάριο ωστόσο, υπάρχει και μια τάση για κατανάλωση, που μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές ή ανοίγματα μεγαλύτερα από όσο αντέχεις ή υπολόγιζες! Το νου σου!
 
Με τον Κριό, οι ξαφνικές συναντήσεις μπορεί να πυροδοτήσουν εκ νέου το συναίσθημά σας, ενώ και με τον Ζυγό ο κύκλος του μεταξύ σας ανοίγει και πάλι… Προσοχή με τον Σκορπιό, οι αντιδράσεις και των δυο σας είναι απρόβλεπτες και το κλίμα περίεργο…
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Όπου και αν είσαι, είτε σε μια παραλία απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο, είτε στην πόλη δουλεύοντας, η τύχη σου δουλεύει για εσένα! Ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, ανοίγει ένα καινούργιο πεδίο δράσης στα επαγγελματικά σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντική ανάπτυξη! Έχει έρθει η ώρα να ενεργοποιήσεις φιλοδοξίες, που εδώ και καιρό είχες αφήσει στην άκρη! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δράσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να οργανώσεις, να μεθοδεύσεις και να είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου! Μην αναρωτηθείς για τίποτε άλλο, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα υπόσχεται να στηρίξει τη διάθεσή σου και την ψυχολογία σου, γεγονός που σου επιτρέπει να εξισορροπήσεις τα συναισθήματα και, κατ’ επέκταση, τις σχέσεις σου, ενώ σου ανοίγει την πόρτα του ξαφνικού, του απροσδόκητου και της έκπληξης! “Επέκταση” είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τον κύκλο που ακολουθεί, μπορείς λοιπόν να τον αξιοποιήσεις προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς! Όλα έχουν θέση στον κύκλο αυτόν. Και να θυμάσαι πως οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι στηριγμένες σε απόλυτα ρεαλιστικές και λογικές βάσεις. Και φυσικά, να είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες και τις συνέπειες των πράξεών σου, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα και οικονομικές επιλογές.
 
Καθοριστικές οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μια και ο κύκλος από το παρελθόν που τώρα ανοίγει, σου προσφέρει την ευκαιρία της αποκατάστασης μιας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε, ενώ, δημιουργεί δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική επιτυχία, ένα επαγγελματικό άνοιγμα, μια νέα πρόταση συνεργασίας ή μια σημαντική διευθέτηση στα επαγγελματικά σου!
 
Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ ερωτισμός και πολλή χαρά μεταξύ σας. Αλλά και με τον Κριό, ξαφνικές συναντήσεις ή ειδήσεις ανατρέπουν τα δεδομένα σου!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο είναι το εισιτήριό σου για την χαρά! Αυτή η πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση σου ανοίγει την πόρτα στην αισιοδοξία, αλλά και την τύχη! Τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία όλα όσα μπορεί να ονειρευόσουν και να επεδίωκες! Επιβάλλεται τώρα να κυνηγήσεις το όνειρό σου, ό,τι και αν σημαίνει για εσένα αυτό! Είτε να αναλάβεις δράση σε ένα επιχειρηματικό σχέδιό σου, είτε να αξιοποιήσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο σου, που θα σου ανοίξει νέα πεδία δραστηριοτήτων! Όπως και να ‘χει, το διάστημα που ακολουθεί σου ανοίγονται πολύ σημαντικές δυνατότητες επέκτασης, που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Και φυσικά, ο Δίας θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στην ερωτική σου ζωή φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης, με πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να ανταλλάξεις και να νοιώσεις… Θα καρποφορήσει πολύ πιο εύκολα η προσπάθειά σου για έναν απόγονο, αν είσαι σε τέτοια διαδικασία, ενώ θα σου προσφέρει και την ευκαιρία για έκτακτα κέρδη! Πόνταρε στην καλή σου τύχη… ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού σε περιμένει!
 
Από την άλλη μεριά, η Νέα Σελήνη του μήνα έχει ιδιαίτερα εξισορροπητικό χαρακτήρα σε οικογενειακά θέματα και έρχεται να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν δίπλα σου πρόσωπα, που πάντα βρίσκονται εκεί όταν τα χρειάζεσαι! Όμως, ανοίγονται και νέες επαγγελματικές προοπτικές σε αυτόν τον κύκλο. Μάλιστα, αν έχεις κατά νου την έναρξη μιας επιχείρησης που έχει έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την οργανώσεις ή ακόμα και να την ξεκινήσεις!
 
Και φυσικά, με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη ανάδρομη, βρίσκεσαι σε φάση αναθεώρησης σε πολλούς τομείς, τόσο σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις σου γενικότερα, μα πολύ περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή, που όλο το διάστημα αυτό περνά από έντονες κρίσεις, διλήμματα και ξεκαθαρίσματα! Βεβαίως, είναι πιθανή η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το μεταξύ σας έχει πολύ ένταση και δυνατή ερωτική χημεία!
 
ΥΓ. Πρόσεξε ιδιαίτερα, συγκρούσεις και εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή! Τα ξεκαθαρίσματα έχουν πάντα δύσκολο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξεις το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις!
 
Με τον Λέοντα μπορείς να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας, ενώ με τον Σκορπιό το μεταξύ σας μοιάζει με… ναρκοπέδιο!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς έφτασε! Ο Δίας επιτέλους περνά στο ζώδιό σου και σου υπόσχεται επέκταση, διεύρυνση και κυρίως την πραγματοποίηση πολλών επιθυμιών και ονείρων σου! Να θυμάσαι ωστόσο πως οι ευκαιρίες δεν αρκούν από μόνες τους, χρειάζεται να κινήσεις κι εσύ τα νήματα, να αντιληφθείς κάποιες ευκαιρίες που έρχονται με όχι και τόσο ξεκάθαρο τρόπο… Για παράδειγμα, μπορεί μια πρόταση για δουλειά να μην είναι αυτή που περίμενες, όμως να σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να βρίσκεσαι! Για αυτό, μην απορρίψεις τίποτα που μπορεί να νομίζεις ότι δεν είναι καλό… Συχνά τα γεγονότα μπορεί να εμφανίζονται με ένα τελείως άλλο πρόσωπο! Είναι μια εποχή που θα βάλεις τις βάσεις που χρειάζεται για να πας παραπέρα… Τώρα μπορείς να χτίσεις τα θεμέλια της προσωπικής σου ανάπτυξης, έτσι όπως εσύ θέλεις. Αρκεί μόνο να είσαι συγκεκριμένος σε ό,τι στοχεύεις, μεθοδικός και οργανωμένος, τα άλλα θα έρθουν μόνα τους, γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης για εσένα!
 
Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, τα γεγονότα έχουν άκρως ενθαρρυντικό χαρακτήρα. Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να δώσεις έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στην υπάρχουσα σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει προδιαγραφές εξέλιξης! Άδραξε την ευκαιρία! Αυτό είναι το μήνυμα που σου στέλνουν οι ουρανοί και φυσικά δεν μπορείς να αγνοήσεις!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να φέρει μπροστά σου κάποιες υποχρεώσεις που καλείσαι να διαχειριστείς, γεγονός που ενδεχομένως θα φορτίσει την ψυχολογία σου και θα σου δημιουργήσει πρόσθετα άγχη. Στην ερωτική σου ζωή, μια σχέση από το παρελθόν με πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα, εμφανίζεται εκ νέου στην ζωή σου διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, ενώ για εσένα του δευτέρου υπάρχει το ενδεχόμενο μιας σημαντικής επιτυχίας, ίσως οικονομικής ή και επαγγελματικής φύσεως, για την οποία έχεις δουλέψει πολύ!
 
Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ πάθος και ερωτική ένταση, ενώ με τον Ιχθύ αρκετή ασάφεια στην επικοινωνίας σας!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς τώρα να χαμογελάσεις και να ζητήσεις από το σύμπαν ό,τι επιθυμείς! Γιατί τώρα κάποιος εκεί πάνω σε ακούει… Δεν είναι άλλος από τον Δία, που το πέρασμά του στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, ενώ διευκολύνει και κάθε είδους επέκταση και ανάπτυξη! Την εποχή αυτή μπορεί να δεις μεγαλόπνοα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και επεκτάσεις που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό! Εισάγονται νέα δεδομένα στη ζωή σου και δημιουργούνται οι συνθήκες να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες, από αυτές που δεν έχεις ξανασυναντήσει ποτέ ξανά! Φυσικά, ο Δίας στην Παρθένο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής, μια και τώρα είναι πολύ πιθανό το σενάριο μιας ιδιαίτερης και ενδιαφέρουσας σχέσης, με έντονο το στοιχείο της διαφορετικότητας.
 
Όλα συνηγορούν στην εξέλιξή σου, στην άνοδο σου σε κάθε τομέα, είναι όμως σημαντικό να είσαι και εσύ προετοιμασμένος, για να εκμεταλλευτείς κάθε τι που έρχεται τώρα στην ζωή σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα, βελτιώνει και εξισορροπεί υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια σημαντική εξυπηρέτηση, διευκόλυνση ή βοήθεια σε ό,τι τα αφορά, ενισχύοντας σημαντικά την ρευστότητα σου. Προσοχή ωστόσο σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.
 
ΥΓ. Στον κύκλο αυτόν είναι πιθανό να αναζωπυρωθεί μια σχέση από το παρελθόν με πολύ έντονα και δυνατά συναισθήματα, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη!
 
Με τον Σκορπιό έχεις ακόμα πολλά να ζήσεις και να μοιραστείς, ενώ με τον Λέοντα η ερωτική φλόγα ανάβει ξανά!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ελπίδα ανανεώνεται! Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου φυσάει σαν ένας δροσερός άνεμος στη ζωή σου, φέρνοντας αισιοδοξία και αλλαγή! Θα δεις και θα νοιώσεις πως όλα γύρω σου αρχίζουν να κινούνται σε πολύ πιο θετικό κλίμα, ενισχύοντας τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σου! Οι συνθήκες στην καθημερινότητά σου λειτουργούν ιδιαίτερα ευνοϊκά στις υποθέσεις ή τις συναλλαγές που θέλεις να προωθήσεις, ενώ πολύ πιθανόν να διευρυνθούν τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητές σου. Ενδεχομένως να δεχτείς και μια σημαντική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, ενώ υπάρχει σημαντική βελτίωση και στη σχέση σου με τα πρόσωπα αυτά. Επίσης, είναι πιθανό το διάστημα αυτό να αγοράσεις ένα νέο μεταφορικό μέσο! Ο Δίας θα ευνοήσει πολύ τα ζητήματα της καθημερινότητάς σου και της επικοινωνίας σου, αναβαθμίζοντας γενικότερα όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν!
 
Ο κύκλος της Νέας Σελήνης σου ανοίγει ένα παράθυρο ώστε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που δημιουργούνται για οικονομική ανάπτυξη. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν οικονομικές συζητήσεις ή να υπάρξει η δυνατότητα μιας οικονομικής αναβάθμισης! Ωστόσο, επειδή οι εκκρεμότητες του παρελθόντος σε απασχολούν ακόμα, φρόντισε να είσαι απόλυτα οργανωμένος σε σχέση με τα ζητήματα αυτά! Και επειδή μια τάση για κατανάλωση και για σπατάλη θα την έχεις, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι ξοδεύεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις!
 
Πάντως, στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται να έχεις εξελίξεις με μια σχέση σου από το παρελθόν. Την εβδομάδα αυτή έρχεστε πιο κοντά και αναζωπυρώνεται το πάθος και η ένταση μεταξύ σας!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή καλύτερα να αποφύγεις πάσης φύσεως οικονομικά ανοίγματα και αποφάσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια ή στήριξη, που θα σε διευκολύνει!
 
Με τον Σκορπιό όχι μόνο έρχεστε πιο κοντά, αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε με πιο σοβαρή ματιά τη σχέση σας!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή που θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς εκ νέου εκείνη την επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν, που έχει μείνει σε εκκρεμότητα και που τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να την δεις με ένα νέο βλέμμα και να την συζητήσεις σε νέα δεδομένα! Ο κύκλος της Νέας Σελήνης που ανοίγει τώρα, σου δίνει τη δυνατότητα της επανεξέτασης σε εκκρεμότητες του παρελθόντος! Μπορείς να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία ή να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μέσα από το οποίο μπορεί να έχεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη! Ίσως ακόμα να υπάρξει ένα σημαντικό πρόσωπο, που θα σε βοηθήσει ή θα προωθήσει με κάποιο τρόπο την δουλειά σου! Όπως και να ‘χει, ακόμα κι αν η περίοδος αυτή σε βρίσκει σε κάποια παραλία, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που προωθούνται για εσένα και που πολύ σύντομα θα βρεθείς απέναντι τους!
 
Σημαντικές εξελίξεις ωστόσο, διαδραματίζονται και στην ερωτική σου ζωή, καθώς η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σε εξιτάρει και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς τα διλήμματα δεν θα λείψουν, μια και είναι πολύ πιθανό η παρουσία ενός τρίτου προσώπου να σε αναστατώσει, από την άλλη όμως αυτό που ζεις είναι πολύ έντονο και με πολύ πάθος! Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις παρά να πάρεις τον χρόνο σου…
 
ΥΓ. Άκρως υποστηρικτική η νέα θέση του Δία στην Παρθένο, σου ανοίγει καινούργια δεδομένα στην επέκταση και την ανανέωση των σχεδίων σου. Ταυτόχρονα, σου δίνει και μια σημαντική υποστήριξη από τα φιλικά σου πρόσωπα, ενώ διευρύνει και τον φιλικό σου κύκλο. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να καταλήξει σε έρωτα ζωής!
 
Με τον Λέοντα μπορεί να έχετε διαφωνίες, βρίσκετε όμως τον τρόπο να τις ξεπεράσετε, με διπλωματία και ευελιξία!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Δία απέναντί σου μπορείς να ελπίζεις πως η τύχη επιτέλους σου χαμογελά! Όλα δείχνουν να διευκολύνονται ιδιαίτερα. Κυρίως ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις ή συνεργασίες, κινείται σε ένα πολύ ευοίωνο κλίμα, προφέροντάς σου ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου, αλλά και να εδραιώσεις μια σχέση στην προσωπική σου ζωή. Η θέση αυτή του Δία μπορεί να σου φέρει μια σημαντική νέα γνωριμία, η οποία έχει πολλές προοπτικές εξέλιξης, ή να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας με το πρόσωπο που ήδη σε συντροφεύει! Όπως και να ‘χει, είναι μια εξαιρετικά σημαντική εποχή και αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται, μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος! Η παγίδα εδώ είναι να μην αδρανήσεις, να μην αφεθείς στο γνωστό συναίσθημα της υπεραισιοδοξίας που δημιουργεί ο πλανήτης, γιατί το σίγουρο είναι πως παρακάτω δεν θα βρεις τις ίδιες ευκαιρίες προς αξιοποίηση!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα σε φέρνει πιο κοντά στην επίλυση ενός εργασιακού ζητήματος, ή σου προσφέρει την ευκαιρία να συζητήσεις μια οικονομική αναβάθμιση. Γενικότερα η ανακίνηση εργασιακών ζητημάτων το διάστημα αυτό, ευνοείται! Επίσης, είναι πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να μπεις σε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, να βελτιώσεις την εικόνα σου και να νοιώσεις καλύτερα μ’ εσένα!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή δεν αποκλείεται να βιώσεις ένα επικοινωνιακό… χάος! Απόφυγε την λήψη σοβαρών αποφάσεων και την υπογραφή εγγράφων. Ωστόσο, λίγο παρακάτω μπορεί να έχεις μια απρόσμενα θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία σου ή ακόμα και μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να αποδειχτεί ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα…
 
Με τον Παρθένο πολύ πιθανόν να περάσετε μια περίοδο ασυνεννοησίας… Με τον Αιγόκερω όμως έρχεστε πιο κοντά!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σου και αυτό που ενισχύει κυρίως είναι η επικοινωνία σου, που προσφέρει την δυνατότητα αποκατάστασης σε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί και σε έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις εκ νέου με όποιο πρόσωπο είχες αποστάσεις και να επαναφέρεις τις ισορροπίες μεταξύ σας! Επίσης, είναι πολύ πιθανό να γίνεις αποδέκτης μηνυμάτων ή ειδήσεων με πολύ ευχάριστο περιεχόμενο, καθώς η επανασύνδεση δεν είναι κάτι που το θέλεις μόνο εσύ!
 
Παράλληλα, αυτή η περίοδος θα σου δώσει την δυνατότητα να εξετάσεις εκ νέου επαγγελματικές προτάσεις, που σου ανοίγουν έναν καινούργιο ορίζοντα και μια νέα προοπτική. Φυσικά και οι προσκλήσεις δεν λείπουν, ενώ κάποια ταξιδάκια θα έχουν άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα…
 
Ωστόσο, πιθανόν να προκύψουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου, που ενδεχομένως θα σου δώσουν λόγους τριβής ή έντασης, ίσως και με κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία από εσένα. Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να βγάλει έντονη τάση ασυνεννοησίας και να υπάρξουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ακόμα και αναβολές στα θέματα που σε ενδιαφέρουν, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικογενειακό. Μην ανοίγεις μέτωπα που δεν μπορείς να διαχειριστείς και απόφυγε την έκφραση παραπόνων ή δυσαρέσκειας…
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Δια έρχεται να δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στις υποθέσεις που έχουν να κάνουν και με την οικογενειακή ζωή. Αν έχεις κατά νου και μια αλλαγή σπιτιού, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να την πραγματοποιήσεις! Επίσης, μπορείς να ξεκινήσεις μια δουλειά με έδρα το σπίτι σου, αν αυτό είναι στα σχέδιά σου… Όπως και να ΄χει, είναι μια περίοδος που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε νέες βάσεις τα επαγγελματικά σου.
 
Με τον Λέοντα έχεις την δυνατότητα να αναθερμάνεις το μεταξύ σας, ενώ με τον Σκορπιό χρειάζεται προσοχή.
 
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και την ευχαρίστηση! Επίσης, επανέρχονται παλαιότερα σχέδια, ιδέες και προτάσεις, προκειμένου να χαράξεις μια νέα στρατηγική για την υλοποίηση τους! Ακόμα, αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια φιλική σχέση, με την οποία για κάποιο λόγο ψυχράνθηκες ή απομακρύνθηκες, τώρα θα μπορέσεις να την αποκαταστήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεφυρώνοντας το κενό που δημιουργήθηκε στο μεταξύ σας!
 
Το κύριο βάρος ωστόσο, δίνεται στην ερωτική σου ζωή, όπου δεν αποκλείεται να… ξαναζεσταθεί μια σχέση με την οποία έχεις κρατήσει αποστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος κύκλος στην ιστορία με ένα πρόσωπο, που ο χρόνος δεν κατάφερε να σας απομακρύνει! Όπως και να έχει, σου δίνονται πολλές ευκαιρίες που σε ξαναβάζουν στο παιχνίδι και μάλιστα με ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο! Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς! Μάλιστα, μπορείς να βασιστείς και στην βοήθεια που σου προσφέρουν οι φίλοι, γιατί είναι πάντα πολύτιμη!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Δία σου προσφέρει σημαντική προστασία, ακόμα και σε περιπτώσεις που εσύ μπορεί να μην γνωρίζεις, ενώ είναι το χέρι που σε βοηθά να ξεπερνάς πολύ πιο εύκολα κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται! Μυστικές συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Πολύ πιθανόν επίσης να δεχτείς την βοήθεια και συγγενικών σου προσώπων.
 
Με τον Λέοντα, η τράπουλα ανακατεύεται ξανά και το παιχνίδι ξαναρχίζει…
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου πρακτικά σημαίνει πως ανοίγεται ένας νέος κύκλος σε παλαιότερες προτάσεις, σχέσεις ή συνεργασίες, που επανεμφανίζονται με καινούργια δεδομένα! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσεις θέματα που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, ενώ κάποιες συνεργασίες που δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα θα προχωρήσουν με πιο καλούς όρους! Βεβαίως, είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με ό,τι σε έχει προβληματίσει ή σε έχει ζορίσει στα επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις κάποιες συνεργασίες, που δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου!
 
Από την άλλη μεριά, η ενέργεια του ξαφνικού και του απροσδόκητου πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσει από το πουθενά καταστάσεις, που πραγματικά μπορεί να είναι αυτές που περίμενες, για να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς! Εννοείται πως στο στόχαστρο μπαίνουν και οι σχέσεις της ερωτικής σου ζωής (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου), που ανοίγουν νέους κύκλους σε παλιές ιστορίες, δίνοντας άλλη μια ευκαιρία στις σχέσεις που πραγματικά αξίζουν!
 
ΥΓ. Ο Δίας στην νέα του θέση φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τρίτους (δάνεια, κάρτες, τράπεζες, διατροφές). Σου προσφέρει μια σημαντική υποστήριξη που θα σε διευκολύνει σημαντικά!
 
Με τον Λέοντα ο κύκλος του μεταξύ σας δεν κλείνει ποτέ… Απλά εξελίσσεται! Προσοχή με τον Σκορπιό, το κλίμα είναι ρευστό και για τους δύο σας!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-08-2015 16:47:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι