blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 23
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016

Ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν κάνεις, όσο κι αν σε πιέζει η καθημερινότητα βαραίνοντας την ψυχολογία σου, όσο δύσκολες κι αν είναι οι εξελίξεις, υπάρχει ένα συναίσθημα, που μπορεί να κάνει τα πάντα να μοιάζουν διαφορετικά: Είναι ο έρωτας, που την εβδομάδα αυτή έχει την τιμητική του!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Καθαρή, λαμπερή και φωτεινή η ενέργεια που συνοδεύει το τρίγωνο του Άρη και της Αφροδίτης την Τρίτη, από τα πύρινα ζώδια του Τοξότη και του Κριού αντίστοιχα. Η όψη αυτή δίνει στην εβδομάδα ένα ιδιαίτερο χρώμα έντασης και πάθους… Μιλά για εκείνη τη μορφή του έρωτα την ορμητική, την κατακόκκινη, που σε συνεπαίρνει, κάνοντας ολόκληρη την ύπαρξή σου να ακτινοβολεί! Οι δυο πλανήτες ενώνονται, για να προκαλέσουν εκείνες τις συγκυρίες, που για κάποιους θα δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα στη ζωή τους!

Τα… ραντεβού είναι προδιαγεγραμμένα και προκαθορισμένα! Μην ανησυχείς, εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα, μα θα το καταλάβεις σαν θα βρεθείς απέναντι από το πρόσωπο, με το οποίο πρέπει να συναντηθείς… Θα το καταλάβεις, ακόμα και αν και αν βρίσκεσαι σε έναν χώρο με δεκάδες άλλα άτομα! Μόλις το βλέμμα του συναντηθεί με το δικό σου, θα αλλάζουν τα πάντα! Μπροστά σου ανοίγεται μια νέα λεωφόρος, γεμάτη συναισθήματα, γεμάτη ερωτική διάθεση, σε καλεί να ακολουθήσεις μια νέα, άγνωστη διαδρομή, κρατώντας το χέρι ενός προσώπου, που δεν έχεις συναντήσει ποτέ ξανά, μα ξέρεις πως πρέπει να το ακολουθήσεις… Γιατί ξέρεις πως όσο υπάρχει έρωτας στον κόσμο αυτόν, υπάρχει και ελπίδα!

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τρίγωνο με ανάδρομο Δία

Την ίδια ημέρα της Τρίτης, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μας κάνει να βλέπουμε τα πάντα μέσα από τον κόσμο των συναισθημάτων, γεγονός που βελτιώνει τις σχέσεις και ενώνει τα πρόσωπα και τις καρδιές…

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, μια και την Πέμπτη ο Ερμής σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία έρχεται να διευρύνει τη σκέψη, τις διαθέσεις, την επικοινωνία, να ανοίξει νέα κανάλια, μέσα από τα οποία μπορείς να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις! Έρχεται όμως να σου φέρει και καινούργια δεδομένα σε παλαιότερα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, που τώρα αποκτούν καινούργιες προοπτικές! Παράλληλα όμως, η όψη αυτή δίνει και μια νέα ευκαιρία στα πρόσωπα εκείνα που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν, χαρίζοντας μια νέα πνοή σε κάθε ερωτική ιστορία που βρίσκεται στο περιθώριο, αλλά δεν έχει πάψει ποτέ η καρδιά σου να χτυπά γι’ αυτήν!

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Παρασκευή σε βοηθά να καταλαβαίνεις πράγματα, που μέχρι χθες μπορεί να σου ήταν άγνωστα ή ανερμήνευτα… Σου δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσεις κι εκείνα τα πιο βαθιά συναισθήματα, φέρνει όμως και αποκαλύψεις… Και ίσως εδώ αλλάξεις τη γνώμη σου για κάποια πρόσωπα!

Άρης σε ανάδρομη πορεία

Την Κυριακή, ο Άρης περνά σε ανάδρομη πορεία αναγκάζοντάς μας να κάνουμε μια στάση… Από τώρα και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016, όλα γίνονται πιο υποτονικά, καθώς η ανάγκη της αναθεώρησης μας υποχρεώνει να σταματήσουμε και να κοιτάξουμε μέσα μας. Λάθη, παραλείψεις και οτιδήποτε μπορεί να μας έβγαλε από την προγραμματισμένη μας πορεία, φαίνεται να αναθεωρείται προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου… Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη σωστά και να μην αφεθούμε στις όποιες αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες μπορεί να επισκιάσουν την ουσία των πραγμάτων, αλλά να εστιάσουμε στο τι μπορούμε να διορθώσουμε, για να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε! Και αυτή είναι η στιγμή, που όλα ξεκινούν…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σου υπόσχεται πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος όλα μπορούν να πάνε καλά! Το θεαματικό τρίγωνό της με τον Άρη είναι ένα άνοιγμα σε έναν καινούργιο κόσμο, που μπορεί να κατανοήσει το πάθος, τη φλόγα, την δίψα που έχεις για ζωή και τη διάθεσή σου να τη μοιραστείς με ένα πρόσωπο, που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα! Ο έρωτας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, αφού δημιουργούνται οι συνθήκες, που θα σε φέρουν μπροστά στο πρόσωπο εκείνο που πρέπει να συναντήσεις! Άλλωστε, ο έρωτας ποτέ δεν έρχεται τυχαία… όλα είναι συντονισμένα και προκαθορισμένα, για να συναντήσεις το άτομο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, μια και η ένταση που χαρακτηρίζει την ιστορία αυτή, θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σου στα ύψη (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου). Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει και οικονομικά ανοίγματα κι ευκαιρίες, ενώ διορθώνει λάθη της προηγούμενης περιόδου, έτσι ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σε έναν στόχο σου.

ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου Άρης σε αναδρομή πορεία από την Κυριακή, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχει γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, προκαλώντας αναβολές και καθυστερήσεις στις υποθέσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ δημιουργεί και ένα σημαντικό περιβάλλον αναθεωρήσεων σε ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή.

Με τον Τοξότη έχεις πολλά να περιμένεις και ακόμα περισσότερα να νοιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΛΕΩΝ

Είναι οι συγκυρίες, είναι η διάθεση, είναι και τα πρόσωπα, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια σειρά θετικών εξελίξεων σε διάφορες κατευθύνσεις! Είναι η βοήθεια που έχεις, για να προχωρήσεις το όνειρό σου, τα σχέδιά σου, να τα επεκτείνεις και να τους δώσεις μια καινούργια δυναμική, προκειμένου να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης! Εκείνο όμως που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δυναμική είναι το συναίσθημά σου που ανανεώνεται κι εκτοξεύεται… Ένα νέο πρόσωπο που συναντάς τώρα, σου δίνει λόγους να χαμογελάς, κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά και το στομάχι σου να σφίγγεται… Έρωτας λέγεται το καρδιοχτύπι αυτό και έχεις ραντεβού μαζί του την εβδομάδα αυτή, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Τα καλά της εβδομάδος όμως δεν σταματούν εδώ, μια και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται την περίοδο αυτή, σου δίνουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και να βελτιώσεις όλα εκείνα τα σχέδια που δεν υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, η δυνατότητα να τα επαναφέρεις και να τα ολοκληρώσεις, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ!

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη επηρεάζει κυρίως σε σένα του πρώτου δεκαημέρου, κάνοντας το όνειρό σου να απομακρύνεται προς το παρόν… Ίσως να πρέπει να το βάλεις σε μια νέα βάση και να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα επιλογές ή κινήσεις σου. Αναβολές παρατηρούνται και στην ερωτική σου ζωή, αφού κι εδώ υπάρχουν πολλοί λόγοι που σε κάνουν να αμφιβάλεις και θέλεις να εξετάσεις εκ νέου τα δεδομένα σου!

Με τον Κριό αλλά και τον Τοξότη, ο έρωτας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Με τον Ταύρο αλλά και τον Παρθένο μπορείς να διεκδικήσεις μια καινούργια ευκαιρία, αλλά και μια εξέλιξη στις υποθέσεις της επαγγελματικής σου ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σε κάνουν να χαμογελάς την εβδομάδα αυτή, μια και το πλανητικό σκηνικό είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα! Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου μπορεί να είναι έξω από αυτά που είχες φανταστεί, η σχεδιάσει και σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης κι ανανέωσης, αλλά και την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ένα δημιουργικό σου χάρισμα και να το αξιοποιήσεις. Εκεί όμως που παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ο ερωτικός σου τομέας, όπου προβλέπονται νέες γνωριμίες, συναντήσεις και συγκινήσεις, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα όμως, την εβδομάδα αυτή ανανεώνονται και τα εργασιακά σου δεδομένα, επαναφέροντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και σχέδια, που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα, και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσεις. Δεν αποκλείεται και μια οικονομική ενίσχυση, που σε βοηθά σημαντικά…

ΥΓ. Η αναδρομή του Άρη από την ημέρα της Κυριακής, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχει γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Τώρα μπορεί να δεις τα σχέδιά σου, το όραμά σου, τις ελπίδες σου να απομακρύνονται προσωρινά… Όμως να θυμάσαι πως πρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο πλάνο, να βάλεις νέα δεδομένα, να επανεξετάσεις λάθη και παραλείψεις, για να μπορέσεις παρακάτω να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Αλλά και οι σχέσεις σου περνούν με τη σειρά τους σε μια φάση αναθεωρήσεων…

Με τον Κριό ή έναν άλλο Τοξότη, το συναίσθημα εκτοξεύεται και η αδρεναλίνη σου επίσης! Με τον Ταύρο και τον Παρθένο μπορείς να πετύχεις μια σημαντική εξέλιξη ή συμφωνία στην επαγγελματική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα περιβάλλον ευνοϊκών συγκυριών συνθέτει το χάρτη της εβδομάδας αυτής. Η επαγγελματική σου ζωή ενεργοποιείται και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να τα εξελίξεις και να εισπράξεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα ευκαιρία που σε βάζει ξανά στο επαγγελματικό παιχνίδι δυναμικά! Σχέδια και ιδέες που κινούνται σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον, την εβδομάδα αυτή δημιουργούν εξαιρετικές συγκυρίες ανάπτυξης και εξέλιξης και ίσως μια οικονομική διευκόλυνση ή ανάκαμψη να βοηθήσει στην ολοκλήρωσή τους! Ίσως ακόμα και μια εργασιακή αναβάθμιση είναι πιο κοντά από ποτέ! Παράλληλα, υπάρχουν γεγονότα που εστιάζουν στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής και ίσως ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες μέχρι τώρα… Ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να περικλείει ένα πρόσωπο, που τώρα το βλέπεις με ένα άλλο βλέμμα, πιο συναισθηματικό και κυρίως πιο ερωτικό, ενώ κι εκείνο ανταποκρίνεται στην πρόθεσή σου, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου!

ΥΓ. Η αναδρομή του Άρη απέναντί σου επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και τώρα είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια πρόσωπα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, να κάνουν πίσω, να αποσύρονται με κάποιο τρόπο από τη ζωή σου… Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να επεξεργαστείς τις συνθήκες, τις καταστάσεις, τα λάθη ή τις παραλείψεις, και να τις διορθώσεις. Εκείνο που καλό είναι να αποφύγεις είναι ο ανταγωνισμός, μια και συχνά μπορεί να νιώσεις πως προκαλείσαι από τέτοιου είδους προθέσεις ή κινήσεις.

Με τον Κριό αλλά και τον Τοξότη, κάθε είδους κίνηση μπορεί να δώσει πολύ καλές ευκαιρίες εξέλιξης, αλλά κυρίως να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή! Με τον Ταύρο αλλά και τον Παρθένο, επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να επανέλθουν, με καινούργιες προοπτικές, αλλά κι ένας έρωτας που κινείται στα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη απέναντί σου, είναι ένα παράθυρο στο φως, στην αισιοδοξία, αλλά και στην εξέλιξη σε σχέσεις και συνεργασίες, που την περίοδο αυτή κινούνται σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα, που ενισχύει την ψυχολογία σου, αλλά κυρίως σου προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης και εξέλιξης! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη εξυπηρετεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και μπορεί να σου φέρει μια συμφέρουσα συμφωνία, ένα καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα ή μια έντονη κοινωνικότητα, μέσα από την οποία διευρύνεις τον κύκλο των προσώπων που σε περιστοιχίζουν! Το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ, γίνονται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή μια νέα γνωριμία να σου ανοίξει νέα συναισθηματικά κανάλια, που ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα αυτή όμως, ευνοεί και τα οικονομικά σου και διευκολύνει τη ρευστότητά σου, είτε μέσα από την είσπραξη κάποιων χρημάτων που σου χρωστούσαν, είτε μέσα από μια διευκόλυνση που προέρχεται από συνεργάτες, συνεταίρους, ή ακόμα και από τον σύντροφό σου.

ΥΓ. Η αναδρομή του Άρη επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και έρχεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αναβολών και ματαιώσεων σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις του προηγούμενου διαστήματος, πολύ πιθανόν να δημιουργήσει εμπλοκές σε σχέσεις και συνεργασίες ή ακόμα να σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις με το σύντροφό σου.

Με τον Κριό και τον Τοξότη οι εξελίξεις είναι πολύ γρήγορες και άκρως ενδιαφέρουσες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ταύρο και τον Παρθένο μια οικονομική εξέλιξη διευκολύνει σημαντικά τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι κι αν έχεις κατά νου, ό,τι κι αν σχεδιάζεις, ό,τι κι αν προσδοκίες, φρόντισε να το επικοινωνήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να εισπράξεις κι ένα θετικό αποτέλεσμα! Γιατί γεγονός είναι, πως οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου, ενώ και η διάθεσή σου είναι τέτοια, που μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους εγχείρημα, διαπραγμάτευση ή άνοιγμα, για να ωφεληθείς με οποιονδήποτε τρόπο! Και επειδή σε εσένα επαφίεται η δράση και οι πρωτοβουλίες, μην διστάζεις, μην αμφιβάλλεις, και μην αναβάλλεις ούτε μια στιγμή! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, μια θετική εξέλιξη σε ένα σχέδιό σου, την υποστήριξη ενός φιλικού προσώπου, αλλά και την επίτευξη ενός στόχου που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζε δύσκολος ή ακατόρθωτος! Επειδή όμως η διάθεσή σου είναι έντονα ερωτική, ο κύκλος αυτός φέρνει την ανανέωση και στον ερωτικό τομέα. Ίσως και με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, το μεταξύ σας να περάσει σε μια πιο προσωπική φάση, γεννώντας δυνατά συναισθήματα και έντονο πάθος, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου! Παράλληλα, ένα οικογενειακό ζήτημα που μπορεί να σε είχε απασχολήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να διευθετείται οριστικά.

ΥΓ. Η αναδρομή του Άρη αφορά κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και έρχεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αναβολών και ματαιώσεων στα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου. Όμως παράλληλα σε βάζει στη διαδικασία της αναθεώρησης των σχέσεών σου με κάποια φιλικά πρόσωπα, που νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν όπως περίμενες!

Με τον Κριό αλλά και τον Τοξότη, υπάρχουν πολύ καλές προϋποθέσεις εξέλιξης, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με τον Ταύρο ή τον Παρθένο, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίλυση μιας οικογενειακής δυσκολίας ή ακόμα και μια σημαντική εξέλιξη στην επαγγελματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να είναι η στιγμή που περίμενες, αυτή που θα σου ανοίξει την πόρτα σε ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούργια, αστραφτερή ευκαιρία στην επαγγελματική σου ζωή! Την εβδομάδα αυτή μπορείς να ελπίζεις σε εκείνη την προαγωγή που περίμενες εδώ και καιρό, σε μια νέα, ελπιδοφόρα συνεργασία με αισιόδοξες προοπτικές… Όλα αυτά είναι σενάρια που μπορεί να γράψουν τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) και να δώσουν μια σημαντική ανάταση στην ψυχολογία σου κι ένα χαμόγελο στα χείλη σου! Η εβδομάδα αυτή όμως, έρχεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων, διαπραγματεύσεων κι επαφών, που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο διάστημα, για να τους δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν, στέφοντας με επιτυχία τους στόχους και τα σχέδιά σου! Ίσως ακόμα να δεχτείς τη βοήθεια και τη στήριξη ενός φιλικού προσώπου, που η παρουσία του παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή ένα μήνυμα ή μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος που αφορά την ερωτική σου ζωή, να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από την Κυριακή, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο επανεξετάσεων και αναθεωρήσεων στα επαγγελματικά σου θέματα, ενώ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες ή λάθη, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς και να επιλύσεις.

Με τον Κριό αλλά και τον Τοξότη, μια καινούργια συνεργασία μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Με τον Ταύρο και τον Παρθένο, η σχέση σας μπορεί να αναζωπυρωθεί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης και τώρα, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, την εβδομάδα αυτή επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σου και… όχι μόνο! Είναι η στιγμή που μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να βρεις μια καινούργια εργασία, να δρομολογήσεις μια σειρά οικονομικών θεμάτων με επιτυχία, να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία ιδιαίτερα ωφέλιμη ή να πετύχεις μια οικονομική στήριξη που σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα! Δεν αποκλείεται βέβαια κι ένας έρωτας που ανθίζει στο χώρο της δουλειάς… Τα καλά νέα βεβαίως δεν σταματούν εδώ, μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να ανακινήσεις εκ νέου μια συνεργασία και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, μέσα από τον οποίο μπορείς να επιτύχεις την ολοκλήρωση του σχεδίου ή της προσπάθειάς σου γενικότερα! Είναι όμως και η αναθεώρηση μιας παλαιότερης φιλικής σχέσης, που για κάποιο λόγο είχε περάσει στο περιθώριο, όμως τώρα έχεις τη δυνατότητα να την ξαναφέρεις στη ζωή σου… Επίσης, την εβδομάδα αυτή η ερωτική σου ζωή περνά από μια άκρως αναζωογονητική φάση, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με την αναζωπύρωση μιας παλαιότερης σχέσης σου.

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ανακινεί θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ζητήματα και είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες στο προσκήνιο, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις.

Με τον Ταύρο αλλά και τον Παρθένο έχεις πολλά να μοιραστείς και ακόμα περισσότερα να νιώσεις. Με τον Κριό ή τον Τοξότη, μια νέα επαγγελματική έναρξη μπορει να έχει επιτυχία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα αυτή εστιάζει στην αναμόρφωση της επικοινωνιακής σου πραγματικότητας με μια σειρά εξελίξεων, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, επαναφέρει συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις, όπου τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις, που θα φέρουν ένα ουσιαστικό και θετικό αποτέλεσμα! Ίσως κι ένα ταξίδι, που δεν κατάφερες ακόμα να υλοποιήσεις, τώρα να είναι περισσότερο κοντά από ποτέ η επίτευξη του. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή ένα μήνυμα, μια είδηση, μια συνάντηση, να επαναφέρει στην καθημερινότητα σου ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις πολλά ακόμα να μοιραστείς! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει την ευκαιρία μιας νέας εκκίνησης των σχεδίων σου, να φέρει αποκαλύψεις μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά ή ακόμα και μια εξομολόγηση ενός προσώπου, που κρύβει εδώ και καιρό στην καρδιά του συναισθήματα για σένα! Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα, την επίτευξη ενός οικονομικού στόχου ή ακόμα και μια επαγγελματική συμφωνία, μέσα από την οποία ωφελείσαι οικονομικά!

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από την Κυριακή, επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και έρχεται να φέρει καθυστερήσεις και ματαιώσεις, ακόμα και σε προγραμματισμένα επαγγελματικά σχέδιά σου, προκειμένου να τα ξαναδείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Με τον Ταύρο, τον Παρθένο, αλλά και τον Αιγόκερω, η εβδομάδα αυτή φαίνεται να έχει ιδιαίτερα θετικό χρώμα σε κάθε συνεργασία ή προσωπική εξέλιξη! Με τον Κριό και τον Τοξότη, ένα οικονομικό άνοιγμα ή συμφωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε δύο θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, δημιουργεί μια σειρά ευνοϊκών συγκυριών, μέσα από τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσεις ιδέες που μπορεί να έμεναν μέχρι στιγμής σε εκκρεμότητα, δημιουργικές δεξιότητες και ταλέντα, που τώρα μπορείς να εξελίξεις, να επεκτείνεις ή να αναβαθμίσεις και να εισπράξεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά! Ίσως ακόμα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή και ένα ταξίδι, να βρίσκονται πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι νόμιζες! Η περίοδος αυτή έχει έντονη εξωστρέφεια, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και σε βοηθά να εκτονώνεις κάθε άγχος, προβληματισμό ή ανασφάλεια, μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές συναναστροφές, που τρέφουν την ψυχή σου! Όμως, και η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και τώρα μπορείς να ανοίξεις έναν νέο κύκλο με ένα πρόσωπο που στο παρελθόν η σχέση σας σε πλήγωσε ή σε στενοχώρησε, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα! Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Άρη, μπορεί να προωθήσει ένα σχέδιο που προετοιμάζεις παρασκηνιακά, μπορεί όμως να φέρει και μια βελτίωση ή διευκόλυνση στα οικονομικά σου. Είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή για μια ερωτική ιστορία, η οποία φαίνεται να κινείται στο παρασκήνιο, προκαλεί όμως έντονο πάθος και πολύ δυνατά συναισθήματα!

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, εκκρεμότητες, αλλά ενδεχομένως και την ανάγκη να ξοδέψεις κάποια χρήματα για το σπίτι σου και επισκευές που μπορεί να χρειάζεται. Γι’ αυτό, όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει φρόντισε να έχεις ένα μέτρο στα χρήματα που ξοδεύεις, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς αν παρουσιαστεί ανάγκη.

Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω μία συμφωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής και επιτυχής, αλλά και η αναβίωση του παρελθόντος, κυρίως με τον Παρθένο μπορεί να σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που σου δίνει κίνητρα για να πας ένα βήμα παραπέρα τα σχέδιά σου, να ολοκληρώσεις μια δραστηριότητα που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα, να έχεις μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, να διορθώσεις μια σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί και γενικά να ασχοληθείς με πράγματα που έμειναν σε εκκρεμότητα. Πολύ πιθανό επίσης, μια ευκαιρία επέκτασης στην επαγγελματική σου ζωή, να σου δώσει νέα δεδομένα, από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να ανοίξεις και έναν καινούριο κύκλο γνώσης, που θα εξυπηρετήσει έναν στόχο ή ένα σκοπό σου. Ίσως ακόμα και μια νέα γνωριμία να είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να αλλάξεις, να βελτιωθείς και να εξελιχθείς! Από την άλλη μεριά, οι εξελίξεις της εβδομάδας εστιάζουν και σε ένα οικονομικό ζήτημα, που εξυπηρετεί και διευκολύνει τη ρευστότητά σου ή σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία. Δεν αποκλείεται πάντως να δεχθείς βοήθεια ή οικονομική στήριξη από ένα πρόσωπο της οικογένειας.

ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Άρη επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου, με αναβολές και ματαιώσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, συχνά φέρνοντας και θέματα από το παρελθόν, τα οποία έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Με τον Ταύρο ή με έναν Αιγόκερω, μπορείς να επιτύχεις μια επικερδή συμφωνία, να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια, να επαναφέρεις στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να δημιουργήσεις μια νέα ερωτική ιστορία. Με τον Κριό αλλά και τον Τοξότη οικονομικές εξελίξεις φαίνεται να διανθίζουν πολύ ευχάριστα την εβδομάδα αυτή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή, το πλανητικό σκηνικό φαίνεται όχι μόνο να στηρίζει τις προσπάθειές σου, αλλά σε βοηθά να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά σου, αυτές που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, σε ωθεί να ανοίξεις νέους ορίζοντες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Όλα δείχνουν να κινούνται μέσα σε ένα ομαλό κλίμα, που σου χαρίζει μια καλή ψυχολογία, που υποστηρίζει κάθε κίνηση, κάθε προσπάθεια σου να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, τις ιδέες σου, και να έχεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά! Η εβδομάδα αυτή επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου. Ίσως κι ένα επίτευγμά τους να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Ωστόσο, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο έρωτας, μια και τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, που ο χρόνος δεν έχει καταφέρει να σβήσει την καρδιά σου. Παράλληλα, το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι μπαίνει στην καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία! Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις στο χώρο του σπιτιού και ανανεώνει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου!

ΥΓ. Ο ανάδρομος Άρης από την Κυριακή δημιουργεί ένα παρασκήνιο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν δείχνει να έχει και τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου! Πρόσεξε πολύ το διάστημα που θα ακολουθήσει τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, γιατί το σίγουρο είναι πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!

Με τον Ταύρο και τον Παρθένο, τα πράγματα όχι μόνο διευκολύνονται, αλλά μπορεί να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό στην επαγγελματική σου ζωή. Αλλά και στα ερωτικά οι εξελίξεις δείχνουν να είναι πολύ καλύτερες απ’ ό,τι περίμενες. Με τον Κριό, μια επαγγελματική εξέλιξη, μπορεί να φέρει καινούργια δεδομένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2016 20:30:00