Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου.

Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Άγιος ο έρωτας…
Άγιος καημός…
Δικός μου και ο Αύγουστος
με τις μεγάλες μνήμες…
 
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ίσως του πιο ερωτικού μήνα του χρόνου! Και η διάθεσή μας είναι να αφεθούμε στις ευωδιές μιας άλλης πραγματικότητας, πιο φωτεινής, πιο αισιόδοξης, που θα μας παρασύρει σαν καλοκαιρινό αεράκι σε κείνους τους τόπους, όπου η καρδιά λαχτάρα να βρεθεί…

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, στο ζώδιο της χαράς, της δημιουργίας, της αισιοδοξίας, του έρωτα, ανοίγει ένα νέο κύκλο, που κάποιους θα τους πριμοδοτήσει με δώρα, που μπορεί να αλλάξουν ακόμη και τη ζωή τους!

Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το στίγμα της εβδομάδας δίνει η όψη εξαγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα. Είναι ο έρωτας που θα ανάψει τις δικές του φωτιές, για να χορέψει εκείνο τον ξέφρενο χορό του γύρω από αυτές, μεταλαμπαδεύοντας τη φλόγα του στις καρδιές μας… Είναι όλα αυτά τα συναισθήματα, που θα γεννηθούν τώρα, της ερωτικής έντασης, του πάθους, της ζήλιας, της διεκδίκησης, που θα δημιουργήσουν τα δικά τους, μοναδικά σκηνικά στην εβδομάδα αυτήν, θα γράψουν τις δικές τους ιστορίες και θα φωτίσουν με μοναδικό χρώμα τις εξελίξεις… Που μόνο απλές ή εύκολες δεν είναι, μια και όταν πυροδοτούνται τα συναισθήματα, γίνονται το πιο ισχυρό όπλο, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε κανένα εμπόδιο, προκειμένου να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου τους!
 
Ερωτάς σημαίνει… χάνομαι, παρασύρομαι, αποσυντίθεμαι από τον παλιό μου εαυτό, για να δημιουργήσω έναν νέο, ξεχωριστό, φωτισμένο από την ερωτική φλόγα, που αλλάζει όλη την υπόσταση μου… Έναν εαυτό που γίνεται καλύτερος, όταν είμαι με το πρόσωπο που αγαπώ!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ζω την ένταση του τώρα!
Η φλόγα που σιγοκαίει τόσο καιρό μέσα σου, τώρα θεριεύει, φουντώνει και αρχίζει να αναζητά τρόπους, προκειμένου να κατακτήσει αυτό που έχει ονειρευτεί… Η εβδομάδα αυτή έρχεται να ανοίξει το κουτάκι, που κρατάς πολύ καλά κλειδωμένο μέσα σου, το κουτί με τα συναισθήματα, που θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις. Εξελίξεις, που φαίνεται να έχουν πολύ έντονο χρώμα, μια και τώρα είναι πολύ πιθανό το παρελθόν να σου χτυπήσει ξανά την πόρτα κι ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράστηκες μια πολύ δυνατή ερωτική ιστορία, να σε διεκδικήσει εκ νέου… Βεβαίως, και τα νέα πρόσωπα που κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου, ανοίγουν ένα νέο κύκλο, που σε συναρπάζει και σε οδηγεί σε κείνες τις διαδρομές, που δεν ξέρεις ποτέ πού σε πάνε… Το μόνο που ζεις είναι η στιγμή! Άλλωστε, αυτό μετράει!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό αλλά και τον Αιγόκερω ο κύκλος που ανοίγει τώρα, σε βάζει σε μια περίοδο, που τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται… Μια εποχή γεμάτη εκπλήξεις και πολύ έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτικές προκλήσεις!
Μην αφήνεις τις σκέψεις σου να σε επηρεάζουν και να σε κρατούν έξω απ' το παιχνίδι! Η ζωή είναι εδώ, μπροστά σου, έτοιμη να σου χαριστεί και να σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις τις εμπειρίες αυτές, που θα πριμοδοτήσουν την καρδιά σου με πολύ μεγάλες δόσεις συναισθήματος και ερωτικής έντασης! Διόλου απίθανο το σενάριο της επιστροφής ενός προσώπου, που στο παρελθόν έχει σημαδέψει με πολύ έντονα χρώματα την καρδιά σου και τώρα διεκδικεί εκ νέου μια νέα θέση εκεί, με πολύ απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο! Φυσικά, δεν θα το σκεφτείς και πολύ, θα ενδώσεις, μια και το πάθος στο μεταξύ σας, είναι πιο δυνατό από τη λογική σου! Κι από την άλλη μεριά, οι νέες γνωριμίες που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, σίγουρα δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο, μια και θα πυροδοτήσουν πολύ μεγάλη συναισθηματική ένταση, ικανή να σε παρασύρει και να αλλάξει τελείως το ρυθμό της καθημερινότητάς σου… Όμως, θα μεταμορφώσει και τις νύχτες σου, που αποκτούν ένα μυστηριακό χρώμα, ντυμένο με τα σεντόνια του πάθους…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω μια παλιά ιστορία πάθους, που ξανάρχεται στο προσκήνιο, σε συνεπαίρνει… Με τον Σκορπιό η χημεία σας προκαλεί πολύ δυνατές ερωτικές δονήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθήσεις και επιθυμίες, που κυριαρχούν!
Γεγονός είναι πως όλο το διάστημα αυτό νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση και έναν ερωτισμό, που διαχέεται στην ατμόσφαιρα… Έλκει κοντά σου πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις, που έχουν έντονα ερωτικό χρώμα και σε οδηγούν σε διαδρομές, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους, το ξύπνημα των αισθήσεων! Αυτό είναι το στίγμα της περιόδου, που την εβδομάδα αυτή για μια ακόμα φορά ανακατεύει το παιχνίδι της ερωτικής σου ζωής και σε φέρνει μπροστά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που εδώ και πολύ καιρό έχει καρφωθεί στο μυαλό σου και δεν μπορείς με τίποτα να το βγάλεις από εκεί… Εκεί φαίνεται να επιστρέφεις, για να ενεργοποιήσεις για μια ακόμα φορά έναν κύκλο, που φαίνεται πως το τέλος του δεν ήταν οριστικό… Ίσως επίσης ανοίξει τα χαρτιά του και ένα πρόσωπο από τον κύκλο των φίλων σου, που το παιχνίδι στο μεταξύ σας είναι πολύ έντονο, και οδηγηθείτε στο πλησίασμα ο ένας του άλλου, κάτι που θα δημιουργήσει πολλές ηλεκτρικές εκκενώσεις στο μεταξύ σας… Άλλωστε, ό,τι γίνεται τώρα, γράφεται πολύ έντονα στο χώρο των αισθήσεων… Αυτών που μπορούν να σε απογειώσουν!
 
ΥΓ. Με το Σκορπιό, ο κύκλος δεν κλείνει ποτέ και πάντα υπάρχει το μεγάλο ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που ξέρω καλύτερα, είναι να επικοινωνώ!
Ένας φωτεινός κύκλος ανοίγει στη ζωή σου την περίοδο αυτή, που θα ενισχύσει πάρα πολύ την κοινωνική σου ζωή και την επικοινωνία σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται τυχερές σε πολλούς τομείς το διάστημα αυτό, αλλά πολύ περισσότερο σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή! Η διάθεσή σου είναι έντονα ερωτική, απλώνεται, έλκει πρόσωπα, καταστάσεις, εξελίξεις, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι γνωριμίες εκείνες, που θα χρωματιστούν με πολύ όμορφα χρώματα την καθημερινότητά σου και θα ντύσουν με ξεχωριστό χρώμα τις ημέρες αυτού του καλοκαιριού! Δεν αποκλείεται επίσης την εβδομάδα αυτή να ζήσεις εμπειρίες, που έχουν καθαρά ερωτικό κι αισθησιακό χρώμα και ενεργοποιούν ένα μηχανισμό εξελίξεων, που θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στην ψυχολογία σου και στη διάθεσή σου, φέρνοντας κοντά σου πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις τον κόσμο από μια άλλη οπτική! Δεν αποκλείεται και μια ιστορία με ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς σου να ανακινηθεί εκ νέου, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!
 
ΥΓ. Η ιστορία με τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και θα της δώσει έντονες, ερωτικές πινελιές… Με το Σκορπιό το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αφήνω τον ήλιο του καλοκαιριού να μπει στην καρδιά μου!
Έχει μαγεία το φετινό καλοκαίρι, χρώματα, μοσχοβολιές, κι εκείνη την καλοκαιρινή διάθεση, που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ψυχολογία σου, στην καρδιά σου, στις σχέσεις σου, που τώρα περνούν σε μια φάση πιο ανάλαφρη, πιο αισιόδοξη και βεβαίως, πιο ανανεωμένη! Οι νέες γνωριμίες που εισβάλλουν με πολύ χαρούμενο τρόπο στην καθημερινότητά σου, έχουν έντονο ενδιαφέρον και μετατρέπουν μια συνηθισμένη μέρα, σε μια ημέρα γεμάτη χρώματα… Φτάνει ένα και μόνο χαμόγελο, για να μετατρέψει μία απλή, συνηθισμένη μέρα ρουτίνας, σε ένα κήπο γεμάτο ευωδιές και χαρά! Και είναι πολλά τα χαμόγελα, που θα σου δοθούν απλόχερα το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να δείχνει πιο λαμπερό, να αγγίζει κατευθείαν την καρδιά σου! Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση, καθώς ανανεώνεται μια σχέση, που μπορεί να πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα ανακτά τις ισορροπίες της. Όμως, και οι καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά και θα φέρουν στο νου σου εκείνες τις ξεχασμένες μυρωδιές του έρωτα…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα το ταξίδι έχει κάτι πρωτόγνωρο, μια ανάταση που ξεκινά από την ψυχή σου και αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι!
Νέα ζωή, νέος κύκλος, νέα γεγονότα, νέες εξελίξεις, και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο! Η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς βάζει καινούργια δεδομένα στη ζωή σου! Έρχεται να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, που μπορεί να πέρασε δύσκολα όλο το τελευταίο διάστημα… Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να αφουγκραστείτε ο ένας τον παλμό του άλλου και να ζήσετε εκείνες τις εμπειρίες, που θα σας κάνουν να εδραιώσετε με πολύ ισχυρό τρόπο τη σχέση, που σας συντροφεύει εδώ και καιρό. Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά, που εγείρει πιο έντονα το ενδιαφέρον σου! Μιλάμε για τις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, σε έναν νέο κύκλο εξελίξεων, που ανεβάζουν τις αισθήσεις σου σε πολύ υψηλά επίπεδα… Άλλωστε, μπορεί ο κύκλος αυτός για κάποιους έχει έναν ερωτικό χαρακτήρα, όμως κουβαλάει μαζί του και μια… τύχη, που θα σε βάλει ίσως και σε ένα νέο κύκλο ζωής! Ίσως το πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να σε συντροφέψει παρακάτω για πολύ καιρό, μια και δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο! Ίσως είναι κυριολεκτικά το άλλο σου μισό!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα, το μεταξύ σας έχει εκείνη τη χημεία και την ένταση, που μπορεί να σημαδέψει με πολύ δυνατά χρώματα τις ζωές και των δύο σας… Περισσότερη προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί αυτό που σας χωρίζει, είναι και αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη και των δύο στα ύψη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ταξιδεύω σταθερά στην κατεύθυνση των ονείρων μου!
Και η γιορτή συνεχίζεται… Το καλοκαίρι αυτό έχει βαλθεί να σε τροφοδοτήσει με πολύ γενναίες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας και να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά που έχεις ονειρευτεί, σε όλα αυτά για τα οποία έχεις ξαγρυπνήσει νύχτες ολόκληρες στο μαξιλάρι σου… Τώρα, η βοήθεια λες και στέλνεται από τους ουρανούς… και σου ανοίγει τις πύλες του Ονείρου! Βεβαίως, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλη τη δημιουργική ένταση που σε διακρίνει και να κάνεις πράγματα άκρως εποικοδομητικά για τη ζωή σου. Ωστόσο, εκείνο που απογειώνεται είναι η ερωτική σου ζωή… Μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αισθήσεων, έρχεται να σου δώσει ακριβώς αυτό που επιθυμείς: Έναν ζεστό, φλογερό, κατακόκκινο και παθιασμένο έρωτα… Έναν έρωτα που θα σε συντροφεύσει σε κάθε βήμα σου, έναν έρωτα που θα ακουμπήσει στα όνειρά σου, στο μαξιλάρι του… Έναν έρωτα που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή, μια και η αδρεναλίνη ανεβαίνει κατακόρυφα… και η διάθεσή σου επίσης! Τώρα μπορείς να χαρείς, να παίξεις, να ταξιδέψεις, να ονειρευτείς και πάνω απ’ όλα, να ζήσεις!
 
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα έρχεται να πυροδότησει όλα εκείνα τα συναισθήματα που σε κάνουν να νοιώθεις ζωντανός και ευτυχισμένος… Με τον Σκορπιό, ο έρωτας έχει ένα πιο μυστηριακό και έντονο χρώμα, που διεγείρει τις αισθήσεις και σας απογειώνει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Ό,τι έχεις επιθυμήσει, είναι εδώ!
Λες και αυτό το καλοκαίρι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου… Λες και όλα ακολουθούν τη ροή ενός ντόμινο, μια και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, και εσύ συχνά δεν προλαβαίνεις να παρακολουθήσει τις εξελίξεις, οι οποίες -σημειωτέον- είναι άκρως ενθαρρυντικές για την ψυχολογία σου και για τη ζωή σου γενικότερα! Οι προσωπικοί σου στόχοι σε προτεραιότητα του και μέσα από μια σειρά χωροχρονικών συμπτώσεων, σε οδηγούν ακριβώς εκεί που πρέπει να πας! Και βέβαια, ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν την περίοδο αυτή στη ζωή σου, μια και πλέον, το παιχνίδι είναι όλο στα δικά σου χέρια! Τα πρόσωπα που κινούνται γύρω σου, έλκονται από εκείνη την ιδιαίτερη αύρα που σε χαρακτηρίζει και συχνά θα νιώθεις ότι γίνεσαι πόλος έλξης του ερωτικού παιχνιδιού… Ενδεχομένως, οι επιλογές που παρουσιάζονται τώρα στη ζωή σου, να είναι αρκετές! Το σίγουρο πάντως, είναι ότι θα αλλάξεις… Σκέψη, τρόπο ζωής, διάθεση, μια και όλα συνηγορούν σε αυτό: Στο να ζήσεις καλύτερα από δω και πέρα!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό μπορεί η σχέση σας να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, όμως αυτό είναι που διεγείρει την ερωτική ένταση στο μεταξύ σας, αφού μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη, να αλλάξετε κατάσταση και συναισθήματα ο ένας για τον άλλον! Δεν αποκλείεται και ένας άλλος Λέων να τρυπώσει στην καρδιά σου το καλοκαίρι αυτό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Απ’ όλα τα άστρα του ουρανού, ένα είναι που σου μοιάζει!
Πολλά τα χρώματα του καλοκαιριού, φωλιάζουν στην καρδιά σου, στη ζωή σου, στις σκέψεις σου, αλλά και στις σχέσεις σου, που κινούνται σε ένα περιβάλλον γεμάτο εκπλήξεις, αλλαγές, και συναισθήματα… Έντονα συναισθήματα, που κυριαρχούν και ανεβάζουν το ερωτικό παιχνίδι κατακόρυφα! Άλλωστε, η φύση σου διψά για νέες εμπειρίες, για νέα πράγματα, για διαφορετικούς ορίζοντες, πιο φωτεινούς… και αυτό ακριβώς σου δίνεται τώρα! Μια μεταμορφωτική ανανέωση, που σε κάνει να θέλεις να τα ζήσεις όλα στο εδώ και στο τώρα! Οι προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σου είναι πολλές, τα χρώματα γύρω σου έντονα, και εσύ εντυπωσιασμένος απ’ τη γοητεία του σκηνικού που απλώνεται μπροστά σου… Και βέβαια, το ομορφότερο χρώμα του σκηνικού το έχει ο έρωτας, που παρουσιάζεται με ένα νέο πρόσωπο το διάστημα αυτό και σε ένα βλέμμα φωτεινό και καθάριο, που κοιτάει κατευθείαν μέσα στην καρδιά σου και οδηγεί τις εξελίξεις, φέρνοντας πλήρη ανανέωση στην καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Είναι ο Λέοντας αυτός που ταρακουνά την καρδιά σου, αλλά και τις εξελίξεις, που τώρα ετοιμάζονται να απογειωθούν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος σε απογειώνει!
Κόκκινο το χρώμα της εβδομάδας, κόκκινο και το συναίσθημά σου, που ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα και συμμετέχει στη διαμόρφωση ενός πολύ έντονου σκηνικού, που αφορά στην ερωτική σου ζωή και… όχι μόνο! Γιατί οι ιστορίες που πλέκονται την εβδομάδα αυτή, μπορεί να αφορούν και σε κάποια σχέδιά σου, αφού τώρα ανοίγει ο δρόμος για να τα προχωρήσεις, να τα μεθοδεύσεις και να τα υλοποιήσεις, έτσι όπως τα είχες φανταστεί! Ο δρόμος ανοίγει επίσης και για απολαύσεις πάσης φύσεως… Ό,τι μπορεί να λαχτάρας, ό,τι μπορεί να νιώθεις πως σου ανήκει, πως σε κάνει να χαίρεσαι, τώρα απλώνεις το χέρι σου, έτσι απλά, και το κατακτάς! Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα! Είναι πολύ πιθανό μια σχέση από το παρελθόν σου να επανέλθει, πυροδοτώντας πολύ δυνατά συναισθήματα, που θα σε απογειώσουν και θα κάνουν την καρδιά σου για μια ακόμα φορά να χτυπήσει πολύ δυνατά… Ωστόσο, πάντα στο σενάριο υπάρχουν και νέα πρόσωπα, νέες διεκδικήσεις, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην ερωτική σου ζωή και θα γράψουν καινούργιες ιστορίες, από αυτές που θα αφήσουν έντονο το στίγμα τους στο φετινό καλοκαίρι!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό η χημεία σας έχει τόσο έντονο συναίσθημα και χρώμα, που σας κάνει να χάνεστε σε ωκεανούς, που ίσως ταξιδεύετε για πρώτη φορά… Με τον Αιγόκερω μια ιστορία από το παρελθόν ανοίγει και πάλι… Καινούργιος κύκλος, με νέες διεκδικήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άσε με να σε λέω κόκκινο!
Είναι η εσωτερική φλόγα σου που πυροδοτεί τα πάντα γύρω σου… Ό,τι αφορά στις σχέσεις σου, δείχνει να κινείται σε περίεργες διαδρομές, που μπορεί να έχουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μια και είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο και μάλιστα χωρίς πυξίδα… Έχει όμως, εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί ως γνωστόν τα εύκολα δεν διεγείρουν την περιέργειά σου, δεν ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου, ούτε σε κάνουν να θέλεις να τα διεκδικήσεις… Αυτό λοιπόν που έχει μεγαλύτερη αξία τώρα, είναι ότι μπαίνεις σε ένα παιχνίδι διεκδικήσεων, όχι εύκολο, μα θα ανασύρεις όλη την εσωτερική δύναμή σου, το πάθος που σε διακρίνει, για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου… Μια και όταν μιλάμε για έρωτα, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Γιατί είναι αυτή η εσωτερική δύναμή σου, που παρασύρει τα πάντα γύρω της και πολύ περισσότερο τώρα, που το παιχνίδι γίνεται άκρως αισθησιακό… Και σε οδηγεί σε εκείνες τις διαδρομές του πόθου, εκεί που το παιχνίδι παίζεται στο ημίφως και το βλέμμα σου χαμένο μέσα στον ωκεανό των συναισθημάτων, που συναντά στο πρόσωπο που έχει απέναντί του…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο και να δημιουργήσει έντονη ερωτική αναταραχή… Με έναν άλλο Σκορπιό το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Με τον Λέοντα ο κύκλος του μεταξύ σας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη συναισθηματική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτό που νοιώθω να αιωρείται στον ορίζοντα… έιναι ερωτας;
Ακολούθησε τα σημάδια, υπάρχουν πολλά γύρω σου και είναι αυτά που σε οδηγούν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την εβδομάδα αυτή. Μπορεί κάποια πράγματα να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρα, όπως και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου, ιδιαίτερα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει… Όμως είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν! Το συναίσθημα δεν μπορεί να κρατηθεί για πολύ μυστικό… Το πρώτο σενάριο μιλά για την αποκάλυψη των συναισθημάτων ενός προσώπου, που από καιρό το φλερτ μαζί του έχει ανεβάσει το ερωτικό παιχνίδι στα ύψη! Τώρα, έρχεται η στιγμή που θα βρεθείτε πιο κοντά, πιο στενά και πιο… προσωπικά… Το δεύτερο σενάριο αφορά σε μια νέα γνωριμία, που έρχεται προς τη μεριά σου με πολύ μεγάλη ορμητικότητα και με διάθεση να διεκδικήσει πλήρως κάθε συναισθηματική απόχρωση της ψυχής σου και του μυαλού σου… Η γνωριμία αυτή θα σε βάλει σε μια περίοδο, που θα κυριαρχεί το πάθος, αυτό που σε κάνει να μην μπορείς να ορίσεις ούτε τι σου συμβαίνει, ούτε γιατί σου συμβαίνει… Δεν έχεις παρά να ακολουθείς τις διαδρομές που κάνουν οι χτύποι της καρδιάς σου…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω μία παλιά σχέση πάθους επανέρχεται και σε αναστατώνει! Με τον Σκορπιό ο κύκλος που ανοίγει τώρα στο μεταξύ σας, δημιουργεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2014 21:09:00