blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαΐου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαΐου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 11 ως 17 Μαΐου 2015, με τον Άρη στους Διδύμους

Ο Άρης δίνει τον τόνο στην εβδομάδα αυτή, με το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, μια αλλαγή που θα δώσει ώθηση στην επικοινωνία, για να φέρει εξελίξεις! Το κλίμα ζωντανεύει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ένταση, αυτή που δημιουργεί ο Άρης μέσα από την πρώτη συνάντηση που έχει στην νέα διαδρομή του!

Άρης σε αντίθεση με Κρόνο

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο την Παρασκευή, πολλές φορές θα λειτουργήσει σαν ένας ανεμοστρόβιλος, υψώνοντας σύννεφα σκόνης πάνω από την καθημερινότητά σου… Συχνά ανοίγει εκείνο το κουτάκι από το παρελθόν, που κρύβει μέσα του πολλά θέματα, με τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχεις έρθει πραγματικά αντιμέτωπος! Πρόσφορο το έδαφος για πάσης φύσεως διαφωνίες, εντάσεις, ακόμα και τσακωμούς ή και ρήξεις, που πραγματικά μπορεί να σε βρουν ανυποψίαστο! Οι σχέσεις για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο, μέσα σε ένα περιβάλλον, που θυμίζει… πεδίο μάχης
και που όλοι βρισκόμαστε εν μέσω πυρών, πολλές φορές… αδέσποτων! Το μόνο που μπορεί να εξισορροπήσει τα πράγματα, είναι η ψυχραιμία!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, την ημέρα του Σαββάτου μια όψη έρχεται να κατευνάσει τα πνεύματα και τις ψυχές, δημιουργώντας εκείνη τη γλυκύτητα στο συναίσθημα… Σε βοηθά να βγάλεις όλη εκείνη την τρυφερότητα που μπορεί να κρύβεις μέσα σου για το διπλανό σου, για τους ανθρώπους που αγαπάς, για το σύντροφό σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μοιράζει απλόχερα αγάπη, συναίσθημα και έρωτα… Είναι η στιγμή εκείνη που θα αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει ταλαιπωρήσει, να ανοίξεις την αγκαλιά σου, να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις ομορφιά, ελπίδα και αισιοδοξία! Είναι σαν να επιτρέπεις την άνοιξη να μπει στην ζωή σου και να την γεμίσει χρώματα και μυρωδιές…
 
Άνοιξε το παράθυρό σου, την καρδιά σου, την ελπίδα σου, σε όλη την ομορφιά που βρίσκεται γύρω σου… Θυμήσου πως κι εσύ είσαι μέρος της, άφησε να σε πλημμυρίσουν όλα αυτά τα συναισθήματα, που σκοπό έχουν να σε εξυψώσουν, να σε εξελίξουν και να φέρουν στην ζωή σου την ευλογία από κάτι ανώτερο… κάτι που έχει δοθεί μόνο σ’ εσένα! Έναν ανοιξιάτικο έρωτα για παράδειγμα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να προσπαθείς με κάθε τρόπο είτε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, είτε να επιβάλλεις την τάξη σε οτιδήποτε σε αναστατώνει την περίοδο αυτή, μοιάζει αν όχι ανέφικτο, τουλάχιστον δύσκολο. Γι’ αυτό, το να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις το συναίσθημά σου ίσως είναι η λύση που χρειάζεσαι, με την νέα θέση του Άρη να εκτοξεύει τα βέλη του στην ψυχή σου και να ανακατεύει την ψυχολογία σου, αλλά και να δημιουργεί θέματα στο εργασιακό σου περιβάλλον, από τους συναδέλφους μέχρι τους προϊσταμένους σου! Η υποχωρητικότητα και η ευελιξία πραγματικά μπορεί να φανούν σωτήριες την εβδομάδα αυτή και να σε κάνουν όχι μόνο να αποφύγεις τα δύσκολα, αλλά να κρατήσεις και τις ισορροπίες στις όποιες σχέσεις σου!
 
Παράλληλα όμως, η βοήθεια έρχεται για εσένα από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που μαλακώνει και γλυκαίνει την ψυχή σου, δημιουργώντας μια διάθεση να δώσεις στους γύρω σου την αγάπη σου, τη συμπαράστασή σου, το ενδιαφέρον σου, αλλά και τη φροντίδα σου! Βάλε το καλό σου χαμόγελο, φόρεσε τα καλά σου ρούχα και βγες έξω, να μυρίσεις την ομορφιά που έχει η Άνοιξη και να την αφήσεις να διεισδύσει στην ψυχή σου… Και πού ξέρεις… μαζί με αυτήν, μπορεί να έχεις άλλο ένα δώρο, όπως έναν ανοιξιάτικο έρωτα, που ομορφαίνει την καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν τα πράγματα με τη νέα θέση του Άρη γίνονται πιο δύσκολα στις σχέσεις σου και στην καθημερινότητά σου γενικότερα, μεγάλη υποστήριξη δέχεσαι από την Αφροδίτη, που κινείται πλέον στο ζώδιό σου, αφενός εξισορροπώντας τις όποιες δυσκολίες, αφετέρου δημιουργώντας και προϋποθέσεις βελτίωσης!
 
Με τον Ιχθύ όλα μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από παραμύθι!
 
Ακόμη πιο αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στις τηλεοπτικες εκπομπες μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι το συναίσθημα! Αυτό, που σε καθοδηγεί σε κάθε σου κίνηση! Οι εξελίξεις πολλές, κυρίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου, αλλά και τους στόχους, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου. Όλα κινούνται παράλληλα μέσα σου κι έξω σου, διαμορφώνοντας μια σειρά γεγονότων, που άλλες φορές θα νοιώσεις πως… δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές σου, δημιουργώντας συχνά και διλήμματα, που δεν σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατεύθυνση τελικά θέλεις να κινηθείς, και άλλες φορές λειτουργούν σαν ένα καλοφτιαγμένο σχέδιο, που σε οδηγεί ακριβώς εκεί που πρέπει να βρεθείς! Παράλληλα, έχει στο νου σου πως οι άνθρωποι που αγαπάς είναι οι σταθερές σου, που θα σε στηρίζουν πάντα σε κάθε σου βήμα… Να το θυμάσαι όταν γίνεσαι απαιτητικός ή απόλυτος στην συμπεριφορά σου, ζητώντας περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν!
 
Η Αφροδίτη, από την άλλη μεριά, έρχεται να σου υπενθυμίσει πως μόνο η αγάπη μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα… Ό,τι μπορεί να θεωρείς δύσκολο, αδύνατο ή ακατόρθωτο, μόνο αν το δεις μέσα από το πρίσμα της αγάπης, μπορείς πραγματικά να το ξεπεράσεις! Και είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να σου παρουσιάσει κάτι πολύ μεγαλύτερο απ’ το ό,τι και αν έχεις φανταστεί: Έναν έρωτα, από αυτούς που μόνο το συναίσθημά σου μπορεί να αναγνωρίσει! Μια και κινείται σε άλλες συχνότητες… πιο υψηλές, πιο αυθεντικές! Από αυτές που ακουμπούν κατευθείαν στην ψυχή σου και δίνουν άλλο χρώμα στην καθημερινότητα σου!
 
ΥΓ. Παρόλο που ο Άρης από την νέα του θέση έρχεται να σε αναστατώσει για τα καλά και να δημιουργήσει αρκετές συναισθηματικές εντάσεις, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα είναι η… προστατευτική σου ασπίδα απέναντι στα δύσκολα… Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, αλλά δίνε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν και απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις!
 
Με τον Ιχθύ αλλά και τον Καρκίνο, όλα μοιάζουν διαφορετικά… και το ερωτικό ταξίδι γεμάτο χρωματα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σου σε σπρώχνει να κάνεις κάτι διαφορετικό, να βγεις έξω, να μυρίσεις τον αέρα της Άνοιξης, να γεμίσεις την ψυχή σου με τα χρώματα ενός δειλινού, να μαγέψεις και να μαγευτείς… Όλα αυτά (και άλλα πολλά φυσικά…) περικλείονται στο σκηνικό της εβδομάδας! Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, έχει αρχίσει μια περίοδος που νοιάζεσαι πιο πολύ για την καλοπέρασή σου. Τόσο, που αφήνεις στην άκρη ακόμα και πιο σοβαρά θέματα, προκειμένου να κάνεις αυτό που νιώθεις να έχεις ανάγκη… Ο έρωτας σε ξεμυαλίζει, σε κάνει να θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες, που τώρα σου προσφέρονται απλόχερα! Η ερωτική σου ζωή περνά σε μια φάση άκρως μεταμορφωτική! Και είναι πιθανό, ιδιαίτερα για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθύες, μια νέα συνάντηση να ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητά σου!
 
Από την άλλη μεριά, ο Άρης στην καινούργια του θέση σε προετοιμάζει για ένα νέο κύκλο στην οικογενειακή σου ζωή, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολος και ανακατεύει για τα καλά το παιχνίδι. Ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος, στα οποία θα πρέπει πλέον να δώσεις οριστικές λύσεις. Μα εσύ κρατάς την ασπίδα της Αφροδίτης! Αυτή που θα σε βοηθήσει, θα σε ενισχύσει και θα γεμίσει την ψυχή σου με αισιοδοξία… Ακολούθησε το μονοπάτι του σου δείχνει, κάπου θέλει να σε πάει!
 
ΥΓ. Με την αντίθεση του Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή, χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος και προσεκτικός στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Μπορεί να βρεθείς εν μέσω τρικυμίας, όμως μην ξεχνάς… ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!
 
Με τον Καρκίνο η χημεία σας είναι δεδομένη και το συναίσθημά σας απογειώνεται!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα την περίοδο που θα ακολουθήσει, πως δύο πράγματα δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω: Τον χρόνο και τις λέξεις που εκστομίζονται! Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός, μαχητικός και ορμητικός, όμως πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να πεις και πράγματα, που ενδεχομένως αργότερα να τα μετανιώσεις!
 
Και έτσι κι αλλιώς, η καθημερινότητά σου αποκτά μια πιο έντονη κινητικότητα, μέσα στην οποία στροβιλίζεσαι κι εσύ, ίσως χάνοντας κάποιες φορές τον έλεγχο, μια και ανοίγεις πολλά μέτωπα τριγύρω σου! Τα ενδιαφέροντά σου πληθαίνουν, ενώ μια διάθεση ελευθερίας σε κάνει πιο ασυγκράτητο, χωρίς καμία διάθεση να ακούσεις αυτά που σου λένε οι γύρω σου! Είναι μια περίοδος που μπορεί να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις ούτε τα απαραίτητα, μια και ο χρόνος φαίνεται να λιγοστεύει σημαντικά, ενώ εσύ να επιμένεις να δίνεις προτεραιότητα σε ό,τι εσύ επιλέγεις! Βάλε τις σωστές προτεραιότητες και φρόντισε να δίνεις χώρο και στους ανθρώπους σου! Μην ξεχνάς πως είναι εκεί για εσένα!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έρχεται να δημιουργήσει μια ισορροπημένη και γλυκιά ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού. Σου υπενθυμίζει πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου, είναι αυτοί οι άνθρωποι, που μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναζητήσεις την αγκαλιά τους και να τη βρεις ανοιχτή!
 
Με τον Καρκίνο, η σχέση σας λειτουργεί πολύ εξισορροπητικά. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Δίδυμο γιατί υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα μεταξύ σας!
 
ΛΕΩΝ
Με την μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των διδύμων, το κλίμα σαφώς κατευνάζεται, ηρεμεί, διευκολύνοντας τις εξελίξεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, που ανακάμπτουν, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου, αλλά και την ψυχολογία σου γενικότερα! Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ο Δίας στο ζώδιό σου στέκεται αρωγός στις προσπάθειές σου, στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, στις όποιες εξελίξεις θέλεις να μεθοδεύσεις… Είναι εκείνο το χέρι που σε κρατά, καθοδηγώντας σε στον σωστό δρόμο! Έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις πίσω ό,τι νιώθεις πως δεν σε εκφράζει πια, δεν αντιπροσωπεύει τις ιδέες και τα πιστεύω σου, και να προχωρήσεις μπροστά, ακάθεκτος, ανεπηρέαστος από οποιαδήποτε αρνητική επιρροή, που σκοπό έχει να αναχαιτίσει τις προσπάθειές σου!
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έρχεται να λειτουργήσει πολύ προστατευτικά στον ψυχισμό σου, στο συναίσθημά σου, και να δημιουργήσει εκείνες τις δικλίδες ασφαλείας, που διατηρούν τις ισορροπίες! Δεν αποκλείεται βεβαίως να μιλά και για μυστικά ανοίγματα ή και μυστικές σχέσεις, που όμως δημιουργούν ισχυρά πάθη και συναισθήματα!
 
ΥΓ. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, καθώς επίσης και μια ένταση με φιλικά σου πρόσωπα!
 
Με τον Καρκίνο έχετε να ανταλλάξετε πολύ όμορφα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με έναν Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σου και τον Άρη απέναντί σου, είναι μια εποχή που χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις σου, την ψυχραιμία σου και τον ρεαλισμό σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαν ηθοποιός σε ένα έργο και σε έναν ρόλο που δεν έχεις επιλέξει, δεν σου αρέσει και θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις από τη σκηνή αμέσως! Στα δύσκολα όμως, είναι σημαντικό να θυμάσαι την τέχνη της διπλωματίας και της ευελιξίας, που πολλές φορές μπορεί να σε γλιτώσει από δύσκολες συμπεριφορές ή καταστάσεις! Ο Δίας είναι η σημαντική βοήθεια που σου προσφέρεται, για να κάνεις το βήμα που σκέπτεσαι και που επιθυμείς! Ακόμα κι αν την περίοδο αυτή τα πράγματα πάρουν μία άλλη τροπή από αυτήν που θα ήθελες, τον απολογισμό και το τελικό αποτέλεσμα θα το δεις αργότερα, όχι τώρα!
 
Από την άλλη μεριά, ο Ερμής απέναντί σου συνεχίζει να δημιουργεί ένα καλό κλίμα, που σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα (ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου) ανοίγοντας συχνά εκείνους τους ανέλπιστους δρόμους, που σε βοηθούν να φτάσεις πολύ πιο εύκολα εκεί που θέλεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας στα θέματα που σε έχουν πιέσει. Τώρα, πολύ πιθανόν να βρεις λύσεις ή διεξόδους, που σε εξυπηρετούν! Θα ενισχύσει βεβαίως και την ερωτική σου ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα εκείνων των ερωτικών εμπειριών, που κάνουν τις νύχτες σου διαφορετικές!
 
ΥΓ. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο πολύ πιθανά να ενεργοποιήσει τον ήδη ευαίσθητο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, φέροντας στο προσκήνιο ίσως και παρελθοντικά ζητήματα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, η περίοδος αυτή λειτουργεί με διάθεση να δοκιμάσει το πόσο ισχυρό είναι το μεταξύ σας…
 
Ιδιαίτερη προσοχή με το Δίδυμο, γιατί οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και για τους δύο!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρχεται η στιγμή να δοκιμάσεις την αποτελεσματικότητά σου! Η φράση ''τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!'' θα ακουστεί συχνά στην καθημερινότητά σου, μια και ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σου, προσδίδοντας μία τάση ανυπομονησίας και έντασης, ενώ παράλληλα σε κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό στην επίλυση των όποιων θεμάτων σε απασχολούν! Σαφώς είναι μια εποχή που η νιώθεις δυνατός, ατρόμητος, ικανός να σταθείς απέναντι σε όποιο εμπόδιο παρουσιάζεται μπροστά σου και να το διαλύσεις!
 
Βεβαίως, αυτή η στάση πάντα έχει ένα κόστος και δημιουργεί συγκρούσεις, μια και δε φοβάσαι ούτε να προκαλέσεις αλλά ούτε και να προκληθείς, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται! Βεβαίως, από τη μια πλευρά είναι η εποχή που πραγματικά μπορείς να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό για την εξέλιξη σου!
 
Το ερώτημα είναι ποιους θα έχεις κοντά σου; Γιατί είναι πολύ πιθανό τώρα, η όποια σου κίνηση να συναντήσει εμπόδια και πρόσωπα, που δεν συμφωνούν με τη δράση σου ή με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθουν και ότι απειλούνται… Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο σε δυσκολεύει τόσο στο να είσαι όσο αποτελεσματικός θα ήθελες, όσο και να ξεπεράσεις τα εμπόδια, που σου κλείνουν το δρόμο… Να θυμάσαι ωστόσο πως νικητής δεν είναι αυτός που έχει περισσότερη δύναμη, νικητής είναι αυτός που αντέχει στο χρόνο!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα πολύ πιθανόν να σου προσφέρει μια εξυπηρέτηση, διευκόλυνση ή ακόμα και επίλυση σε ένα οικονομικό θέμα, αλλά κι ένα άνοιγμα με θετικές προοπτικές!
 
Η σχέση σου με τον Τοξότη δοκιμάζεται την εβδομάδα αυτή (ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου) τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
ΖΥΓΟΣ
Από την εβδομάδα αυτή ξεκινάει μια περίοδος που τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σε κρατήσει κλεισμένο μέσα στο σπίτι! Λίγο η άνοιξη, λίγο η διάθεση σου, λίγο ο Άρης που περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά μαζί απογειώνουν την κοινωνικότητά σου, αλλά και τη διάθεσή σου επίσης. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πώς θα εκτονώσεις αυτή σου την διάθεση, περνώντας όσο καλύτερα μπορείς! Βεβαίως, αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνεις λίγο πιο πίσω πράγματα, που μπορεί να είναι και σημαντικά… Μα η ανάγκη σου να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου είναι πιο ισχυρή!
 
Βεβαίως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να καταπιαστείς με έναν προσωπικό στόχο σου και να αφιερώσεις τον χρόνο σου στην επίτευξή του! Σημαντικός βοηθός σου ο Ερμής, που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στα ενδιαφέροντά σου, αλλά και στις σχέσεις σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα καινούργιων, εποικοδομητικών γνωριμιών, μέσα από τις οποίες μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα και να ανταλλάξεις μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα σχέδια, ιδέες και συναισθήματα!
 
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την εβδομάδα αυτή, έρχεται να διευκολύνει πάρα πολύ τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Δημιουργεί ένα ομαλό κλίμα, ικανό να διευθετήσει οτιδήποτε σε έχει πιέσει ή προβληματίσει, ενώ δημιουργεί και πολύ καλές συνθήκες στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς!
 
ΥΓ. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει ένα κλίμα δυσφορίας στην επικοινωνία σου και στις υποθέσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Συχνά οι τόνοι ανεβαίνουν από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν ακόμα και ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Δίδυμο και με τον Τοξότη, γιατί οι ισορροπίες μοιάζουν να κινούνται σε ένα πολύ ευαίσθητο κλίμα…
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα κι αν ένιωσες το προηγούμενο διάστημα ότι τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα λειτούργησαν πιεστικά, δημιουργώντας συχνά έντονη αναταραχή στην καθημερινότητά σου, αυτό αρχίζει να αλλάζει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων… Τώρα θα δεις μία σταδιακή αποφόρτιση, αλλά και μία σημαντική αλλαγή στη διάθεσή σου! Σαν να θέλεις να πετάξεις από πάνω σου οποιαδήποτε δυσκολία και να κινηθείς προς τον δρόμο της χαράς, της διασκέδασης, να εκτονώσεις οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με έναν πιο υγιή τρόπο και να ασχοληθείς με ό,τι μπορεί να δώσει στην ψυχή σου αισιοδοξία και ελπίδα.
 
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο, μέσα από τον οποίο η αυτοπεποίθησή σου γίνεται πιο ισχυρή, σε βοηθά να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις πιο έντονα, πιο ορμητικά οτιδήποτε νιώθεις πως χρειάζεται στη ζωή σου. Παράλληλα, ανοίγει και την πόρτα στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες με ιδιαίτερη ένταση και ενδιαφέρον.
 
Ο Ερμής, σαφώς και είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντί σου κι ενισχύει αυτό το κλίμα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για επικοινωνία, για αισιοδοξία, αλλά και για νέες ιδέες και τη δυνατότητα της προώθησής τους με πολύ ικανοποιητικό τρόπο. Πολύ υποστηρικτική και η Αφροδίτη στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου, που κινείται σε πιο βελτιωμένους ρυθμούς, διευκολύνοντας σχέσεις και συνεργασίες.
 
ΥΓ. Να θυμάσαι πως το κλίμα αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, ωστόσο η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο την εβδομάδα αυτή, μπορεί να προκαλέσει αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, καθώς επίσης και μια ένταση με το σύντροφό σου.
 
Πάντως, με τον Δίδυμο οι εξελίξεις μπορεί να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μπορεί όμως να προκύψουν και θέματα στην επικοινωνία σας, που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης ή και συγκρούσεων…

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Επιτέλους, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου, αφήνοντας σε για λίγο στην ησυχία σου! Βεβαίως, έρχεται να πυροδοτήσει καινούργιες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ξέρεις… εκείνες οι ανησυχίες που σε πιάνουν, οι ανασφάλειες, η διάθεση να βρεις εναλλακτικές λύσεις που θα ενισχύσουν το εισόδημά σου… Και ενδεχομένως είναι αυτές οι ανησυχίες, που θα σε σπρώξουν να δημιουργήσεις καινούργια δεδομένα και καινούργιες εναλλακτικές το διάστημα αυτό! Ωστόσο, μπορεί να φέρει κι έκτακτα έξοδα, που ένα πονοκέφαλο θα σου τον δημιουργήσουν… Αλλά Ταύρος είσαι, την εναλλακτική σου την έχεις!
 
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έρχεται να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα στην επικοινωνία σου, στις σχέσεις σου, στην καθημερινότητά σου και στις διαδικασίες που ακολουθείς. Τώρα, όλα φαίνεται πως γίνονται πιο εύκολα και διευκολύνουν τα θέματά σου. Η ψυχολογία σου κινείται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, δίνοντάς σου μια ανάσα αισιοδοξίας, ώστε να δεις τα πράγματα και από μια άλλη οπτική! Μάλιστα, δεν αποκλείεται τώρα να προκύψει και μια νέα γνωριμία, μέσα από τα πρόσωπα που συναντάς στην καθημερινότητά σου… Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, ίσως να έχει κάτι πολύ περισσότερο να σου πει…
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να μην ανοιχτείς οικονομικά και ιδιαίτερα να μην αναλάβεις το οποιοδήποτε ρίσκο. Απόφυγε οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλεις.
 
Το ενδιαφέρον την εβδομάδα αυτή, προέρχεται από τον Καρκίνο στον οποίο ανακαλύπτεις ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει… ευχάριστα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν θέλεις, μπορείς να γίνεις όχι μόνο απαιτητικός, αλλά να κάνεις και τους γύρω σου να αναρωτιούνται πού έκρυβες αυτόν το δυναμισμό! Και τώρα, με τον Άρη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργείται μέσα σου η ανάγκη της επιτυχίας, οδηγεί τα βήματά σου και σε ωθεί να κινηθείς με τρόπο μεθοδικό, οργανωμένο και λεπτομερή, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν εκεί που θέλεις να φτάσεις.
 
Βεβαίως, με όλη αυτήν την ορμή που σε διακρίνει, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις αρκετή αναστάτωση στο περιβάλλον σου, ιδιαίτερα το επαγγελματικό, αφού έχεις πάρει φόρα και δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να σε σταματήσει… Το αποτέλεσμα είναι πως πολύ συχνά οι γύρω σου νιώθουν πως με κάποιο τρόπο απειλούνται ή εμποδίζονται από τις κινήσεις σου. Πρόσεξε πώς μιλάς και πώς χειρίζεσαι γενικότερα τα πράγματα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν θέματα, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν.
 
Από την άλλη μεριά, ο Ερμής από τους Διδύμους είναι άκρως υποστηρικτικός και σου δίνει την κατεύθυνση, στην οποία πρέπει να κινηθείς, να επικοινωνήσεις και να διαπραγματευτείς, για να πετύχεις! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου θυμίσει πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι φίλοι σου, το μεγαλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ… Είναι αυτοί που στέκονται κοντά σου, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθειά σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ίσως να κρύβει και μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που σου ξυπνά εκείνα τα όμορφα συναισθήματά του ρομαντισμού και της τρυφερότητας!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή ανοίγει κάποιες διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά σου, που ενδεχομένως να πυροδοτήσουν εντάσεις, αντιδράσεις και συγκρούσεις. Στα προσωπικά σου, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η οικογένειά σου είναι αυτή που σε στηρίζει σε κάθε δυσκολία σου, όποτε μην γίνεσαι εριστικός και μην εκδηλώνεις εκείνη την γνωστή, κριτική σου διάθεση, γιατί μπορεί να πυροδοτήσεις έντονες αντιδράσεις!
 
Προσοχή με τον Δίδυμο αλλά και με τον Τοξότη την εβδομάδα αυτή, αλλά και όλο το διάστημα που ο Άρης θα παραμένει στους Διδύμους, καθώς η αντίθεση Άρη-Κρόνου σας βρίσκει και τους δύο να κινείστε στα όρια! Με τον Καρκίνο ωστόσο, η χημεία σας είναι εξαιρετική!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως το διάστημα αυτό αρχίζεις να νιώθεις περισσότερο αγχωμένος ακόμα και για μικροπράγματα που ''σκάνε'' στην καθημερινότητά σου, σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ιδιαίτερα ενισχυτικά στο συναίσθημά σου, τις σχέσεις και την επικοινωνία σου. Υπεύθυνη φυσικά για την ομαλή λειτουργία των σχέσεων σου είναι η Αφροδίτη, που κινείται απέναντί σου εξομαλύνοντας τα “κακώς κείμενα” που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αρμονικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους, ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να ανανεώνεται, αφού κι εσύ πριμοδοτείς με περισσότερο συναίσθημα την ερωτική σου σχέση, αλλά και ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη διάθεση να είναι κοντά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η εβδομάδα αυτή υπόσχεται ένα έντονα ερωτικό κλίμα, που πολύ πιθανόν να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα…
 
Εκείνο που θα πρέπει να θυμάσαι την περίοδο αυτή, που ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πως ενώ νοιώθεις την ανάγκη είναι να έχεις τον έλεγχο σε όλα, καλό είναι να αφήνεις πρωτοβουλίες και στους άλλους και να μην επιμείνεις, όταν νοιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εντάσεις (ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου), για τις οποίες θα είσαι εσύ υπεύθυνος. Μια σημαντική διέξοδος και εκτόνωση της ενέργειάς σου είναι η άσκηση, μέσα από την οποία θα μπορέσεις να ισορροπήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε δυσκολεύει.
 
ΥΓ. Ο Ήλιος από τον Ταύρο συνεχίζει να ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και να σε βοηθά να διατηρήσεις τις ισορροπίες, τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στις σχέσεις σου, δημιουργώντας ασφαλιστικές δικλίδες, μέσα από τις οποίες εκτονώνεις την πίεση ή το άγχος σου.
 

Με τον Ταύρο καταφέρνεις όχι μόνο να συνεννοηθείς, αλλά να ζήσετε και οι δύο τις δικές σας, πολύ προσωπικές στιγμές, που σας αποκόπτουν από τον έξω κόσμο και δημιουργούν τη δίκη σας, μοναδική πραγματικότητα. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα;

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια από 11 ως 17 Μαΐου 2015.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2015 17:23:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι