blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πανσέληνος στον Σκορπιό

Άλλη μια Πανσέληνος έρχεται να συνοδέψει τα όνειρά μας… Μα το φεγγάρι αυτό δείχνει απειλητικό, έρχεται με άγριες διαθέσεις, να ξεσηκώσει το χορό των συναισθημάτων μας και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, από κει που θα βγουν όλα εκείνα τα συναισθήματα, που πολλές φορές φοβάσαι να αντικρίσεις. Πάθος, ζήλια κτητικότητα… όλα προϊόντα του έρωτα, που την εβδομάδα αυτή έχει την τιμητική του!
 
Και βέβαια, με μια Πανσέληνο στον Σκορπιό, τι άλλο θα μπορούσε να είναι πέρα από ένα άκρως ερωτικό φεγγάρι! Όμως, ο έρωτας έχει πολλές μορφές, πότε γίνεται ένα απαλό αεράκι που σου χαϊδεύει το πρόσωπο και πότε θυελλώδης άνεμος, που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του!
 
Με την άγρια μορφή του έρωτα ερχόμαστε σε επαφή την εβδομάδα αυτή. Μια εβδομάδα, που έρχεται να γράψει τη δική της ιστορία με πολύ έντονα χρώματα στις καρδιές μας, οι οποίες φαίνεται πως θα χτυπήσουν πολύ δυνατά… άλλες φορές από πόθο και άλλες φορές παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις, που για κάποιους θα πονέσουν πολύ! Το φεγγάρι του Σκορπιού είναι δύσκολο, τα θέλει όλα, διεκδικεί κάθε κύτταρο της ύπαρξής σου και δεν θα διστάσει να γυρίσει την πλάτη σε οτιδήποτε του δίνει λιγότερα από αυτά που νιώθει πως χρειάζεται…

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο

Και βέβαια, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δίνει μια ακόμα πιο σκληρή πινελιά στο σκηνικό, φέρνοντας μας συχνά αντιμέτωπους με τις επιλογές μας. Ταυτόχρονα, καλούμαστε πλέον να πάρουμε… επίσημη θέση απέναντι σε οτιδήποτε νιώθουμε πως δεν μας εκφράζει ή δεν είναι αυτό που θέλουμε…

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό

Άλλωστε, επίσημη θέση παίρνει και η Αφροδίτη στην Πανσέληνο αυτή! Πρωταγωνιστεί με δύο όψεις, οι οποίες είναι ικανές και από μόνες τους να ανατρέψουν τα πάντα!
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα δώσει ένα μοιραίο χρώμα στο σκηνικό, δημιουργώντας τις ιστορίες εκείνες, που γράφουν με ανεξίτηλο μελάνι την αλήθεια τους… Αλήθεια, που είναι ικανή να ξεσηκώσει θύελλες συναισθημάτων και αντιδράσεων, φέρνοντας αυτούς τους οριστικούς χωρισμούς, μέσα από εκρήξεις συναισθηματικές…
 
Ταυτόχρονα, η συνοδός της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές από τη μια στιγμή στην άλλη, με κείνο τον ξαφνικό, αναπάντεχο τρόπο, που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς! Κι όλο αυτό με την υπογραφή του Σκορπιού…
 
Σκέψου λίγο και δες κατάματα την αλήθεια σου: Τι είναι αυτό που χρειάζεται ξεκαθάρισμα στη ζωή σου; Τι είναι αυτό που αρνείσαι πεισματικά να δεις; Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο, τι είναι αυτό που δεν αντέχεις στις σχέσεις σου; Αυτή είναι και η αχίλλειος πτέρνα σου, η πιο ευαίσθητη πλευρά σου, που ενδεχομένως να έρθει τώρα στην επιφάνεια και μάλιστα με πολύ απότομο και απρόβλεπτο τρόπο… Όμως αν το ξέρεις, μπορείς και να το διαχειριστείς… Προετοιμάσου!
 
Ωστόσο, στον κύκλο αυτόν υπάρχει κι άλλη πλευρά, άλλωστε πάντα υπάρχει και μια άλλη οπτική, την οποία οφείλουμε να δούμε! Είναι αυτή των νέων ενάρξεων ή των νέων σχέσεων που δημιουργούνται τώρα, και που από μόνες τους είναι ένα ολόκληρο βιβλίο στην ιστορία της ζωής μας… Γιατί σίγουρα οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα, έχουν τη δυναμική σφραγίδα των άστρων! Είναι αυτές που μπορεί να ονειρεύεσαι μια ολόκληρη ζωή και που ποτέ δε φαντάστηκες πως μπορεί να τις ζήσεις. Ιστορίες που είναι γραμμένες στ’ αστέρια και στην… καρδιά σου και σίγουρα θα μείνουν για πάντα εκεί… Θα μας συνοδεύουν σε ένα πολύ μακρινό μέλλον, που ούτε καν μπορούμε να το φανταστούμε τώρα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άραγε, αντέχω να δω την αλήθεια κατάματα;
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πεις… Καλό είναι να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου! Να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, μια και όλα μοιάζουν να είναι σαν ένα κουβάρι μέσα σου. Ένα κουβάρι που δεν μπορείς να βρεις την άκρη του. Και παρόλο που φαίνεται να είσαι από τους ευνοημένους του κύκλου αυτού, το συναίσθημά σου δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις ή να το ευχαριστηθείς… Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ο πειρασμός ενός τρίτου προσώπου… Και μάλιστα, να είναι ένα πρόσωπο με αρκετή εξουσία στον συναισθηματικό σου κόσμο! Άλλωστε, η τρυφερότητα πάντα έχει ισχυρή επιρροή επάνω σου! Αν μάλιστα, ήδη υπάρχει στη ζωή σου μια τέτοια σχέση, μπορεί να είναι και ο λόγος που θα αναθεωρήσεις την κατάσταση με τον μόνιμο σύντροφό σου, κάτι που έτσι κι αλλιώς στον κύκλο αυτόν δεν θα το αποφύγεις, αφού συχνά θα νοιώθεις να προκαλείσαι… Πάντως, ο έρωτας δηλώνει με ηχηρό τρόπο την παρουσία του στη ζωή σου! Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που έχουν μια σχέση που τους ικανοποιεί και τους γεμίζει συναισθηματικά, ίσως να θελήσεις να της δώσεις μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου… Όσο για εσένα που ακόμα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ο καινούργιος άνεμος που φυσάει στη ζωή σου, φαίνεται να σου φέρνει ένα νέο πρόσωπο, που όπως όλα δείχνουν, θα σημαίνει πολλά για εσένα…
 
ΥΓ. Με τον Κριό ή τον Αιγόκερω, το μεταξύ σας βρίσκεται υπό αναθεώρηση εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, για μια ακόμα φορά, υπάρχει ένταση που σε αναστατώνει πολύ και σε κάνει να αναρωτηθείς για το αν θέλεις την συνέχεια μαζί του. Με τον Σκορπιό, από την άλλη μεριά, είτε ξεκινά κάτι καινούργιο, με πολύ δυνατά συναισθήματα και από τις δύο μεριές, είτε η σχέση σας παίρνει μια πιο επίσημη μορφή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ώρα του τέλους ή… της αρχής; Αυτό είναι το ερώτημα!
Έτσι κι αλλιώς, είσαι άνθρωπος του πάθους και θα το ζήσεις σε όλη του την ένταση! Κι ας πληρώσεις το τίμημα! Ποτέ δεν το φοβήθηκες… “Δικό μου το λάθος, δικές μου και οι συνέπειες…” θα πεις! Και πραγματικά, αυτή είναι μια ατάκα που θα ακουστεί από τα χείλη πολλών Σκορπιών στον κύκλο αυτόν, μια και θα έρθουν αντιμέτωποι με τις επιλογές που έχουν κάνει μέχρι τώρα σε ό,τι αφορά στην ερωτική τους ζωή. Είναι εκείνο το πρόσωπο που εμπιστεύτηκες, πόθησες, αγάπησες, και που τώρα ξεγυμνώνονται μπροστά σου οι αδυναμίες του και καταλαβαίνεις πως δεν έχεις τίποτε άλλο να περιμένεις από τη σχέση σου μαζί του… Ίσως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου (δεν είναι και εύκολο να συμπορεύεσαι με ένα Σκορπιό!)… Ίσως νοιώσεις το συναίσθημά σου να μην ανταποκρίνεται πια στον έρωτα αυτόν… Ίσως να ζητήσεις πολύ περισσότερα από όσα μπορεί ο άνθρωπος αυτός να σου δώσει και να νοιώσεις απογοητευμένος… Αυτή είναι η μια εκδοχή. Γιατί υπάρχει και η άλλη, που μιλά για την έναρξη ενός νέου πάθους, που έρχεται να ξεσηκώσει… ερωτικούς ανεμοστρόβιλους, αυτούς ακριβώς που ζητά η έντονη φύση σου! Ναι, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος κύκλος στην ερωτική σου ζωή, μέσα σε ένα καταιγισμό συναισθημάτων, που θα σου δώσουν άλλο νόημα και άλλη προοπτική… Ίσως μάλιστα ο έρωτας αυτός έχει να κάνει και με ένα πρόσωπο, το οποίο είτε συναντάς στην καθημερινότητα σου, είτε συνυπάρχετε στον χώρο της δουλειάς σου… Όσο πάει, το σενάριο γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Θα τα ζήσεις όλα και θα τα δεις όλα! Έτσι όπως σου αρέσει: Με ένταση!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο αλλά και τον Κριό, νοιώθεις πως η σχέση σας δεν μπορεί να σε κρατήσει περισσότερο… Με τον Αιγόκερω αλλά και τον Καρκίνο, κάτι φαίνεται πως ξεσηκώνει πολύ έντονα συναισθήματα και στους δύο σας… Έρωτας ίσως; Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Κάτι… ενδιαφέρον υπάρχει εδώ!
Δες το τοπίο του δειλινού με τα όμορφα χρώματα που αγγίζουν την ψυχή σου και νοιώσε το άγγιγμα εκείνου του χεριού, που χαϊδεύει απαλά το δικό σου χέρι… Ναι, μπορεί να νοιώσεις πως στον κύκλο αυτόν το συναίσθημα σου κινείται σε μεγαλειώδη ύψη! Ίσως φταίει και το άτομο που έχεις πλάι σου ή ακόμα και ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται για να φωτίσει την ζωή σου με την παρουσία του… Όπως και να ‘χει, οι επιθυμίες σου είναι πολύ έντονες και είναι αυτές που θα έλξουν και το πρόσωπο εκείνο, που έχεις ανάγκη να μοιραστείς τις στιγμές σου μαζί του… Ίσως να είναι κάποιος από μακριά, ίσως ένα άτομο με έντονη διαφορετικότητα από εσένα, ίσως ακόμα και ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια διαφορά ηλικίας… Ό,τι και να είναι, φαίνεται να σε γεμίζει και σου δημιουργεί την διάθεση να το γνωρίσεις καλύτερα… Δεν αποκλείεται επίσης, το διάστημα αυτό να ζήσεις κάποιες έντονα ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που μεταμορφώνουν τις νύχτες σου και την διάθεσή σου… Άλλωστε, ο έρωτας έχει και αυτήν την ιδιότητα: Να σε μεταμορφώνει σε κείνο το άτομο, που απολαμβάνει τη στιγμή, το χάδι, το άγγιγμα, το παιχνίδι των αισθήσεων σ’ εκείνα τα υπέροχα μεταξωτά σεντόνια… εκεί που το πάθος σε κάνει να χάνεσαι στις δαιδαλώδεις διαδρομές του… Εκεί που η σιωπή κάνει και τον μεγαλύτερο θόρυβο!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό ζεις όλο το ερωτικό μεγαλείο που αναζητά η καρδιά σου. Με τον Αιγόκερω μπορεί το μεταξύ σας να μην στηρίζεται σε υποσχέσεις και όρκους, έχει όμως σίγουρα το απαιτούμενο πάθος, που θα σας φέρει κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλήθεια, ποιο φύλλο να τραβήξω;
Έχεις πολλά πράγματα που σε περιμένουν να τα διευθετήσεις… υποχρεώσεις, τρέξιμο, ρουτίνα, αλλά κι ένα κρυφό συναίσθημα που σε γυροφέρνει… και που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις… Άλλωστε, όταν τα συναισθήματα παίρνουν μπροστά, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ήσυχο και στη θέση του! Και βέβαια, εκείνο που έχει προτεραιότητα την περίοδο αυτή είσαι… εσύ, που ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει ούτε με τη σχέση σου, αλλά ούτε και μέσα σου το τι θέλεις να κάνεις! Αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ο κύκλος αυτός συνεχίζει να πυροδοτεί αρκετές εξελίξεις. Αν ήδη υπάρχει στη ζωή σου ένα… τρίτο πρόσωπο, φαίνεται πως δημιουργεί αρκετή ως πολύ μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση και κάνει την καθημερινότητά σου άνω-κάτω, είτε με τις απαιτήσεις του απέναντί σου, είτε με τις απαιτήσεις που έχεις εσύ από αυτό! Αν πάλι τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανοίξεις έναν τέτοιο κύκλο τώρα, κάτι που ομολογουμένως θα αναστατώσει επικίνδυνα την ζωή σου, μια και αυτό που τώρα ξεκινά δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε απλό! Είναι από τις σχέσεις αυτές που μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή σου, τόσο για καλό… όσο και για κακό! Παρόλα αυτά, είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να αποφύγεις, μια και έρχεται με πολύ ξαφνικό τρόπο. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις, βρίσκεσαι μπλεγμένος σε μια ιστορία, στην οποία δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς! Δεν αποκλείεται και μια φιλία να μετατραπεί σε πιο προσωπική σχέση ή ένα πρόσωπο από τον κύκλο των φιλικών σου ατόμων, με το οποίο από καιρό μπορεί να είχατε ένα είδος φλερτ στο μεταξύ σας, τώρα να εκδηλωθεί και μάλιστα και με πολύ έντονο τρόπο! Έχει εξελίξεις ο κύκλος αυτός, ωστόσο ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχουν οι ισορροπίες που θα ήθελες να έχεις… Περισσότερη ένταση φαίνεται να βγάζει το πράγμα και βεβαία, έχει και αυτή το ενδιαφέρον της!
 
ΥΓ. Με τον Κριό αλλά και τον Ζυγό, ακόμα υπάρχουν πολλές εξελίξεις! Προσοχή με τον Σκορπιό… ίσως να εκδηλώσει συμπεριφορές που δεν περίμενες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Πόσο ακόμα θα περπατάω χωρίς κατεύθυνση;
Είναι μακρύς ο δρόμος που έχει ανοίξει στις σχέσεις σου… Όλο αυτό το διάστημα νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα λαβύρινθο, που όσο κι αν ψάχνεις δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να βρεις την έξοδο, καθώς ούτε εσύ είσαι απόλυτα ξεκάθαρος μέσα σου για το τι ακριβώς θέλεις (Ζυγός είσαι άλλωστε, δεν είναι και εύκολο να αποφασίσεις!) αλλά ούτε και το άλλο πρόσωπο φαίνεται να ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντί σου… Και την εβδομάδα αυτή έρχεται στο προσκήνιο ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων. Ιδιαίτερα για εσένα, που έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πολύ έντονες και γρήγορες ανακατατάξεις, μια και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές, τις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να χειριστείς… Ο σύντροφός σου φαίνεται να εγείρει δύσκολα ζητήματα ανάμεσά σας. Ίσως να βγουν με πολύ ξαφνικό τρόπο στο προσκήνιο θέματα, τα οποία σας έχουν απασχολήσει όλο το διάστημα αυτό, αλλά τώρα φαίνεται πως δεν έχουν άλλο περιθώριο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης… Ακόμα ένα επόμενο σενάριο, είναι να βρεθείς μπροστά θα απόλυτες και δογματικές θέσεις του άλλου προσώπου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα, μια και οι αποφάσεις έχουν πλέον παρθεί από την μεριά του ή και από εσένα… Ωστόσο, υπάρχει κι άλλη πλευρά, που μιλάει για έναν έρωτα μοιραίο, απόλυτο, γεμάτο πάθος και ένταση, που έρχεται απρόσμενα στη ζωή σου και γίνεται το εφαλτήριο για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις!
 
ΥΓ. Με τον Κριό και τον Αιγόκερω το μεταξύ σας μπορεί να ανατραπεί από την μια στιγμή στην άλλη… Βεβαίως, και περισσότερο με τον Κριό, μία νέα αρχή ή ένας νέος έρωτας δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να μείνω ή να φύγω; Ιδού το δίλημμα…
Μοιάζει σαν να περπατάς σε κακοτράχαλα μονοπάτια, γεμάτα από βράχια και πέτρες, που δεν σε αφήνουν εύκολα να προχωρήσεις και σε αναγκάζουν να βρεις άλλα μονοπάτια, μια και όλοι οι γνωστοί τρόποι που μπορεί να σου προσφέρουν λύσεις, φαίνονται αδιέξοδοι… Ναι, είναι ένας δύσκολος κύκλος αυτός που θα διανύσεις με την Πανσέληνο αυτή και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές που σε συνόδευσαν μέχρι εδώ. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, ενδεχομένως τα πράγματα να περάσουν ένα μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα στο μεταξύ σας… Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο μια δέσμευση, ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, που προσπαθεί να σε κρατήσει πίσω… Σαν ένα ατίθασο άλογο, το οποίο θέλει να τρέξει ελεύθερα μπροστά, μόνο του, ανεξάρτητο, αλλά περιορίζεται από τα χαλινάρια, που το περιορίζουν αυστηρά σε μια συγκεκριμένη πορεία. Είναι πολύ πιθανό να σπάσεις τα χαλινάρια, που σε κρατούν δέσμιο σε καταστάσεις, οι οποίες δεν λένε τίποτα ούτε στην καρδιά σου, αλλά ούτε και στο μυαλό σου. Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο το έναυσμα να σου δοθεί με ένα πρόσωπο, που μπορεί να έρθει αναπάντεχα στη ζωή σου, να τη φωτίσει και να σου δείξει την άλλη πλευρά, αυτήν που μπορεί να έχεις ξεχάσει, αυτήν που μπορεί να μην ήθελες τόσο καιρό να δεις: τον έρωτα! Αυτός ο μικρός θεός έχει βγει την βόλτα του στα δικά σου λημέρια, στην καθημερινότητα σου, στις καθημερινές συναναστροφές σου, στα πρόσωπα που συναντάς… Κάπου εκεί υπάρχει κι αυτός, έτοιμος να ρίξει τα βέλη του και να σε μεταμορφώσει…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό και τον Ταύρο, οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές ούτε για συζητήσεις, αλλά ούτε και για θετικές εξελίξεις. Γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, αφού πολύ εύκολα και οι δύο μπορεί να απομακρυνθείτε, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στη σχέση σας! Με τον Κριό τα πράγματα μπορεί να πυροδοτήσουν… μεγάλους έρωτες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ας ήξερα τι ακριβώς θέλω!
Τα πάθη ξυπνούν και στήνουν άγριο χώρο στην καρδιά και στο μυαλό σου… Θα νιώσεις πιεσμένος, προβληματισμένος, και το συναίσθημά σου θα φουντώνει όλο και περισσότερο, συχνά χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ακόμα καταδιώκει τις σκέψεις σου, δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις, να κινηθείς… Όμως εσύ ακόμα δεν είσαι σε θέση να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτό! Αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε σημαντικά διλήμματα, που σου θέτει ο σύντροφός σου, ή εκείνες τις ξαφνικές… κατακλυσμιαίες αλλαγές, που πραγματικά δεν ξέρεις από που ήρθαν! Δεν είναι εύκολο στην φάση αυτή να σου βγει αυτό που θέλεις. Θα συνειδητοποιήσεις πως κάθε προσπάθειά σου μάλλον πέφτει στο κενό κι εσύ θα ψάχνεις να βρεις τρόπους για το πώς θα καταφέρεις αυτό που θέλεις! Είναι πολύ πιθανό πάντως μια σχέση σου τώρα να κλείσει οριστικά τον κύκλο της και να νιώσεις μετέωρος και πολύ, μα πολύ προβληματισμένος, αφού μάλλον δεν είναι δική σου η επιλογή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να βρεθεί μπροστά σου, με τελείως ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, μία νέα ιστορία με πολύ δυνατά συναισθήματα, που θα παίξει τα ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα… Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά τώρα!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό φαίνεται πως στον κύκλο αυτόν γράφονται και οι τίτλοι του τέλους, αλλά και με τον Ζυγό υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη σχέση σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτές οι ανακατατάξεις να έχουν να κάνουν είτε με μια δεύτερη ευκαιρία που δίνεται στο μεταξύ σας, είτε ο Ζυγός να είναι ένα νέο πρόσωπο, που θα σε συγκινήσει βαθιά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Θέλω να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο!
Τα περιθώρια στενεύουν, οι επιλογές πλέον φαίνεται να έχουν λιγοστέψει δραματικά και καλείσαι να πάρεις θέση σε μια ιστορία, που εδώ και καιρό φαίνεται να σε ταλαιπωρεί, τόσο ψυχικά όσο και σε σχέση με τις καταστάσεις που δημιουργούνται, ιδιαίτερα αν ανήκεις στα Λιοντάρια που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους. Και δεν είναι διόλου απίθανο να θελήσεις να την αφήσεις οριστικά πίσω σου και να προχωρήσεις τη ζωή σου παραπέρα, πιο ελεύθερος, πιο ανεξάρτητος, φορτωμένος με ελπίδες και όνειρα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου. Αυτό θα σε απελευθερώσει από τους συμβιβασμούς που μπορεί να έχεις κάνει και να μην σου πηγαίνουν ή να μην τους ήθελες… Από την άλλη μεριά, υπάρχει και εναλλακτικό σενάριο… Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε νέα ερωτικά ερεθίσματα, που θα σε βοηθήσουν να δεις το όλο πράγμα από μια άλλη οπτική. Δεν αποκλείεται καθόλου να βρεθείς κάτω από ξαφνικές ερωτικές καταιγίδες, που θα… σε μουσκεύουν ως το κόκαλο, όμως θα νιώθεις ζωντανός, θα νιώθεις ότι συμμετέχεις και πάλι στο παιχνίδι! Γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα υπάρξει παιχνίδι. Και ίσως αυτό να είναι και η αφορμή να δεις από μια άλλη οπτική τα πράγματα, πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη… Έτσι όπως ταιριάζει στην πληθωρική φύση σου!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα στο μεταξύ σας θέλουν ειδικούς χειρισμούς για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που προκύπτουν, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία, κάτι που δεν διαθέτετε ούτε ό ένας ούτε ο άλλος! Με τον Κριό θα έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις έναν νέο και πιο φωτεινό κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή!
Πολλές επιθυμίες, πολλά συναισθήματα ανεκδήλωτα, που νιώθεις να σε πνίγουν και να αναζητούν τρόπο έκφρασης… Ο κύκλος αυτός για σένα είναι περισσότερο εσωτερικός και ενεργοποιεί εκείνες τις πολύ λεπτές χορδές του συναισθήματος, που είναι ωστόσο ικανές να ξεσηκώσουν θύελλες, προκειμένου να εκτονωθούν! Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση και τώρα νοιώθεις έντονα την ανάγκη να βγεις, να φλερτάρεις, να παίξεις, να εκτονώσεις ό,τι έχεις μέσα σου, αυτές τις βαθύτερες εσωτερικές σου ανάγκες, με όποιο τρόπο μπορείς! Είναι πολύ πιθανό τώρα να έρθεις αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, που αρκεί μόνο να συναντηθούν τα βλέμματά σας, για να καταλάβετε κι οι δύο το ρόλο που θα παίξει ο ένας στη ζωή του άλλου! Κεραυνοβόλο έρωτα τον λένε… και είναι από αυτούς που μπορούν να σε απογειώσουν, μια και τα συναισθήματα που σου προκαλεί είναι μοναδικά και δεν τα νοιώθεις συχνά! Νέος ερωτικός κύκλος, πιθανόν και με εκείνη την στόφα του μυστικού ή του παράνομου… Αυτού που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το πάθος και θα φουντώσει τα συναισθήματα… Μην αναρωτηθείς για τίποτα, δεν έχει νόημα! Μόνο ζήσε την κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό, μια και κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το πόσο θα κρατήσει η ιστορία… Μόνο για την ένταση που θα έχει και που θα είναι μεγάλη!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό μια μυστική ένωση σε απογειώνει… Με τον Κριό νοιώθεις την χαρά της ανανέωσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μήπως ήρθε η ώρα των αποφάσεων;
Μήπως ήρθε η ώρα για να πεις ένα μεγάλο “όχι” σε ό,τι σε καταπιέζει και σε φθείρει; Μήπως ο δρόμος των συμβιβαστικών λύσεων που ακολουθούσες μέχρι τώρα, δεν κατάφερε να σου δώσει την χαρά που επεδίωκες; Μήπως, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται, ήρθε η ώρα να αλλάξεις σελίδα στην προσωπική σου ιστορία και να πας παρακάτω; Αυτά είναι μερικά από τα πολλά ερωτήματα της λίστας, που προκύπτουν την περίοδο αυτή. Τα πράγματα γύρω σου δεν δείχνουν εύκολα και είσαι πολύ προβληματισμένος με όλα αυτά! Και είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν να θελήσεις να εγκαταλείψει οριστικά μια σχέση, για την οποία πλέον τα συναισθήματά σου έχουν ξεθωριάσει και δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε και χαρά. Και βεβαίως, όλο αυτό έχει και εσωτερικές διεργασίες και διλήμματα, που σε πάνε ποτέ από εδώ και πότε από εκεί, μια και οι αποφάσεις μόνο εύκολες δεν είναι! Από την άλλη μεριά, υπάρχει και το επόμενο σενάριο, που περιμένει να το… ανακαλύψεις! Και μιλά για εκείνον τον έρωτα που έρχεται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, έχοντας ένα χρώμα πιο σκοτεινό, πιο μυστικό και, βεβαίως, πιο παθιασμένο! Και αναστατώνει για τα καλά την αισθησιακή φύση σου… Ενδεχομένως μάλιστα να είναι και η αιτία που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με μια άλλη οπτική και να νοιώσεις πως δεν είσαι μόνος σου! Γιατί είναι πολύ σημαντικό να νοιώσεις πως υπάρχει κάπου μια καρδιά, που χτυπά για σένα! Και τώρα όχι μόνο υπάρχει, αλλά μιλάμε και για έναν έρωτα μεγάλο…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό ο κύκλος της σχέσης σας ίσως και να έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να ζεσταθεί ξανά… Με τον Αιγόκερω, ένας μοιραίος έρωτα φαίνεται να ξεσηκώνει συναισθήματα, που σε κατακτούν ολοκληρωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβω;
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι μείνεις στην θέση του παρατηρητή και να περιμένεις τις εξελίξεις! Μια και θα υπάρξουν διάφορες προκλήσεις στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, όχι αρνητικές, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορεί να υπάρχει κι ένα κρυμμένο νόημα πίσω από τα αυτά που παρατηρείς να συμβαίνουν γύρω σου… Εσύ καλείσαι, σας άλλος… Σέρλοκ Χολμς, να τα ανακαλύψεις… Όπως, για παράδειγμα, οι προθέσεις των προσώπων που σε πλησιάζουν. Τι θέλουν από σένα; Αυτό που δείχνουν ή υπάρχει και ένα άλλο, κρυμμένο νόημα, πίσω από τις πράξεις τους; Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια παύση ή διακοπή της επικοινωνίας με μια σχέση σου ή ένα πρόσωπο, που φαίνεται πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις για παρακάτω… Γεγονός είναι πως η επικοινωνία σου έχει ένα μυστήριο την περίοδο αυτή και αρκετά πράγματα λειτουργούν με μια συγκάλυψη… όπως ας πούμε, το χαμόγελο του προσώπου εκείνου, που συναντάς στις καθημερινές σου συναλλαγές… Ίσως να μην είναι και τόσο τυπικό όσο νομίζεις… Ίσως να θέλει να σου πει και κάτι παραπάνω! Τέτοιου είδους γρίφους καλείσαι να αποκωδικοποιήσεις, γρίφους που μπορεί να σου δώσουν και πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις! Άλλωστε, ο έρωτας στον κύκλο αυτόν… ''κρυβεται'' παντού! Δεν έχεις παρά να ψάξεις για τα σημάδια που σου αφήνει!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το μυστήριο μεγαλώνει και, βέβαια, σου γεννά μεγάλη επιθυμία… Αλλά και με τον Αιγόκερω, βρίσκετε πάντα ένα δυνατό σημείο επαφής: Τον αισθησιασμό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ας… παίξουμε και λίγο!
Πολύ δυνατή η επιθυμία σου και είναι αυτή που θα σε παρακινήσει, θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, για κάνεις ένα πολύ σημαντικό βήμα! Να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να ''παίζεται'' μια κρυφή ερωτική ιστορία, είτε μέσα από τα φιλικά σου πρόσωπα, είτε μέσα από τον ευρύτερο κύκλο σου. Ένα πρόσωπο έρχεται περισσότερο κοντά σου και γεγονός είναι πως το ενδιαφέρον του δεν φαίνεται να είναι και τόσο… φιλικό! Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, σίγουρα ένας… πειρασμός θα σε τριγυρίσει… Κι επειδή είσαι σε μια φάση ευάλωτη, μάλλον δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς… Άλλωστε, η μόνιμη σχέση σου δεν φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες σου για τρυφερότητα και συναίσθημα στην φάση αυτή και δεν αποκλείεται αυτός να είναι και ένας από τους λόγους των έντονων συγκρούσεων με το ταίρι σου εδώ και καιρό! Γενικότερα πάντως, το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, θα είναι μια σημαντική πηγή αναζωογόνησης και ευεξίας, που βελτιώνει την ψυχολογία σου και σου δίνει νέα διάθεση για όλα! Ωστόσο, ό,τι ξεκινά τώρα, ίσως για κάποιο λόγο θα πρέπει να το προφυλάξεις από τα… αδιάκριτα βλέμματα και να το κρατήσεις κρυφό… Μπορείς όμως να το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ δυνατή χημεία και πολύ πάθος! Με τον Κριό και τον Ζυγό γεγονός είναι πως οι αναταράξεις στη σχέση σας δεν έχουν ακόμα τελειώσει… Το ίδιο και τα διλήμματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-05-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι