blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015

Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει, σε εντάσσει στα σχέδια του και γίνεσαι μέρος τους, τόσο εσύ όσο και το όνειρό σου! Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και το κεφάλαιο των σχέσεων για μια ακόμα φορά θα σε δυσκολέψει! Βλέπεις, οι σχέσεις είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αναπτύσσονται, εξελίσσονται, αλλά και κάποιες φορές τελειώνουν οριστικά, για να παραχωρήσουν τη θέση τους σε καινούργιες… Άλλωστε, οι ανάγκες διαφοροποιούνται από περίοδο σε περίοδο, από χρόνο σε χρόνο, και όταν οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν δεν εξελίσσονται μαζί σου, η φθορά είναι αναπόφευκτη!
 
Το ερώτημα που γεννάται είναι αν έχεις συνειδητοποιήσει πως κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν, ώστε να αναλάβεις την ευθύνη της αλλαγής, μια και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στον κύκλο αυτόν έχουν έντονα αποκαλυπτικό χαρακτήρα, που θα σε αναγκάσει να πάρεις θέση! Κάθε αλλαγή σε αναγκάζει να σταματήσεις να λειτουργείς κάτω από το καθεστώς της συνήθειας και σε βάζει στην διαδικασία της αναζήτησης και της εξερεύνησης του αγνώστου… Αυτό μπορεί να τρομάζει κάποιους, αν όμως το δει κανείς με μια πιο ψύχραιμη ματιά, η αλλαγή είναι αναγκαία και επιβαλλόμενη, καθώς εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει μέσα σε στασιμότητα και τέλμα! Κι αν εσύ επιλέξεις συμπεριφορές απόλυτες, αμετακίνητες και δογματικές, το σίγουρο είναι πως θα υποχρεώσεις την ζωή σου σε βάλτωμα.
 
Ωστόσο, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεριζώσεις τη συνήθεια, που το μόνο που έχει να σου προσφέρει είναι μια αδιάκοπη επανάληψη της καθημερινότητας, άχρωμη, άοσμη, και άγευστη, χωρίς γαλήνη, χωρίς ευδαιμονία, χωρίς χαρά! Οτιδήποτε παλιό που δεν σε εκφράζει, έχει έρθει η στιγμή να κλείσει οριστικά τον κύκλο του, για να παραχωρήσει τη θέση του στο καινούριο… Η έμφαση δίνεται στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτή η περίοδος μπορεί να γίνει αφετηρία μιας νέας ζωής, απαλλαγμένης από κατάλοιπα του παρελθόντος…

Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Δία

Οι δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Δία, δίνουν μια σημαντική ώθηση σε κάθε καινούργιο ξεκίνημα, στηρίζοντάς το με θετική ενέργεια και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι μια εποχή που μπορείς να ελπίζεις πως οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και τα όνειρα μπορεί να βρουν σημαντική στήριξη και προώθηση, αρκεί να ξέρεις τι αναζητάς και σε ποια κατεύθυνση στοχεύεις…

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου, στο κέντρο σου, και να ανακαλύψεις τη δύναμη που έχει ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση, αφού οι πνευματικές αναζητήσεις είναι μόνο το μόνο εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει στην εσωτερική σου γαλήνη και ισορροπία! Αλλιώς, κινδυνεύεις να νιώσεις εκείνο το συναίσθημα της απογοήτευσης, της εξαπάτησης, αυτό που σε βγάζει από τον εαυτό σου και σε αφήνει έκθετο στην όποια αρνητική επιρροή των γύρω σου… Γιατί όπως και να το κάνουμε, η πνευματικότητα είναι το μόνο κλειδί για την ευτυχία σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας κύκλος γεμάτος εκπλήξεις! Είναι η στιγμή που όλα δείχνουν να γίνονται πιο εύκολα ή τουλάχιστον οι εξελίξεις που δρομολογούνται τώρα έχουν έναν σαφώς πιο ευχάριστο χαρακτήρα, καθώς όλα συντελούν στο να σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδιά σου, να εξελίξουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σου (αν έχεις), αλλά κυρίως να σου δώσουν τη δυνατότητα να χαρείς ποικιλοτρόπως! Ναι, έχεις όλες τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να δεις κυριολεκτικά τα σχέδιά σου να απογειώνονται και μαζί τους κι εσύ!
 
Η ανάγκη σου να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέζει, είναι αυτή που ενισχύει την κοινωνικότητά σου, διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και κάνει το φλερτ καθημερινή υπόθεση, ανανεώνοντας την ψυχολογία σου και την ζωή σου γενικότερα! Με κυρίαρχο το ερωτικό παιχνίδι, δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα… Ένας έρωτας, που είναι βέβαιο πως η εξέλιξή του θα είναι συναρπαστική και ενθουσιώδης!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μια λύση σε ένα οικογενειακό ζήτημα, μία ευκαιρία που σου δίνει πολύ σημαντικές προοπτικές ή μια βοήθεια στα θέματα που σε απασχολούν!
 
Η έμφαση στον κύκλο αυτόν δίνεται στο Ζυγό και στο Κριό. Η χημεία μεταξύ σας που κυριολεκτικά σας απογειώνει!
 
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ανοίγει τον κύκλο των σχέσεων, που περνούν από έντονες αναταράξεις, συχνά μη αναμενόμενες. Όμως, από την άλλη μεριά, μήπως είναι η ώρα να αποδεσμευτείς από οτιδήποτε κουβαλάς χωρίς να σε εκφράζει; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα; Γιατί όλα αυτά που διαδραματίζονται τώρα, έχουν ακριβώς αυτόν το σκοπό: την εξέλιξή σου!
 
Ναι, είναι η ώρα μιας επανεκκίνησης, που θα σου επιτρέψει να απελευθερωθείς και να αναλάβεις τον έλεγχο της ζωής σου. Ακόμη κι αν προς το παρόν τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα, να θυμάσαι πως κάθε αλλαγή στην αρχή της μπορεί να λειτουργεί πιεστικά. Αυτό όμως μόνο μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσεις να κάνεις το βήμα, που θα σε ξεκολλήσει και θα σου δώσει τα φτερά που χρειάζεσαι για να πετάξεις!
 
ΥΓ. Μεγάλο ρόλο το διάστημα αυτό παίζει το παρασκήνιο, που οργανώνει θετικές εξελίξεις για σένα, χωρίς εσένα. Ίσως ακόμα κάποια πρόσωπα να λειτουργήσουν ιδιαίτερα υποστηρικτικά απέναντί σου, βοηθώντας τις όποιες εξελίξεις!
 
Με τον Κριό πολύ πιθανόν να βρεθείς απέναντι από ξαφνικές εντάσεις, εκρήξεις και γενικότερα συμπεριφορές μη αναμενόμενες, που μπορεί να δημιουργήσουν πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ σας… Προσοχή επίσης με τον Τοξότη και με τον Ιχθύ, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα φορτισμένο!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νοιώσεις πως υπάρχει κάτι που σε καθοδηγεί και ξεδιπλώνει μπροστά σου καινούργιους δρόμους, νέα ενδιαφέροντα, νέους ανθρώπους και δραστηριότητες με πιο πνευματικό χαρακτήρα. Ενδεχομένως νέοι κύκλοι γνώσης να ανοίγονται μπροστά σου, που μπορεί να βοηθήσουν είτε στην εξέλιξη της δουλειάς σου, είτε στην εξέλιξη του μυαλού και της ψυχής σου! Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά και ομολογουμένως είσαι από τους τυχερούς της περιόδου, που μπορούν πραγματικά να μεγαλουργήσουν. Αρκεί να αξιοποιήσεις κάθε τι που έρχεται στο δρόμο σου, αφού ο κύκλος αυτός έχει σαν κύριο σκοπό την επέκταση των σχεδίων σου στον επαγγελματικό τομέα.
 
Όμως, και η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται, βελτιώνεται και επεκτείνεται, μέσα από νέες γνωριμίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα, συναρπαστικά, μοναδικά… Να γευτείς νέες εμπειρίες, να νιώσεις το συναίσθημά σου να εκτοξεύεται στα ύψη, να αφουγκραστείς τη συγκίνηση που σου δίνει ένα και μόνο άγγιγμα, γεμάτο νόημα! Είναι η εποχή σου Υδροχόε, αυτή που σε οδηγεί σταθερά σε νέες αναζητήσεις, έτσι όπως ορίζει η ανήσυχη φύση σου!
 
ΥΓ. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, το διάστημα αυτό μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική οικονομική εξέλιξη, να πάρεις χρήματα τα οποία περίμενες, να πετύχεις μια αύξηση στη δουλειά σου, να κερδίσεις ένα μπόνους, να δεχτείς μια χρηματοδότηση, που θα σε βοηθήσει να ανασάνεις ή να διεκδικήσεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία με μεγάλη επιτυχία.
 
Με τον Ζυγό, το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Με τον Παρθένο υπάρχει έντονος ερωτισμός!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η αλλαγή είναι μέρος της ζωής σου. Ως Ταύρος, σου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μετακινηθείς από την μια κατάσταση στην άλλη όμως σε κάποιες περιπτώσεις όπως τώρα, αυτό είναι επιβεβλημένο! Ο κύκλος αυτός σε καλεί να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, ποια πρόσωπα χρειάζεσαι κοντά σου, ποια σχέδιά σου θέλεις να εξελίξεις και ποια θα αφήσεις πίσω σου, έτσι ώστε να κάνεις χώρο για νέα πράγματα, νέα σχέδια και νέα πρόσωπα, που μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να σου δώσουν θεαματικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη κατευθύνει την ενέργειά της στην καθημερινότητά σου, που με κάποιο τρόπο φαίνεται να φορτώνεται με υποχρεώσεις, που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι συνήθως για κάποια ζητήματά σου, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο. Και δεν είναι διόλου απίθανο από ένα λάθος κάποιου άλλου προσώπου, να οδηγηθείς σε μια ευκαιρία, που σου δίνει πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. Ίσως ακόμα να υπάρξει κι ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα!
 
Εκείνο όμως που πραγματικά φαίνεται να είναι αναγκαίο την περίοδο αυτή, είναι η μεγαλύτερη ενασχόλησή σου με… εσένα, με τον εαυτό σου, είτε μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα διατροφής μέσα από το οποίο μπορείς να βελτιώσει αισθητά την εικόνα σου, είτε με ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Έτσι, θα καταφέρεις να τονώσεις την ψυχολογία σου, αλλά και την ενέργειά σου, φέρνοντας μια συνολικότερη βελτίωση στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Είναι μια εποχή που πραγματικά μπορείς να κάνεις θαύματα! Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, μπορεί πραγματικά να απογειώσει τα σχέδιά σου, μέσα από πολύ σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης! Δεν αποκλείεται και ένας μεγάλος έρωτας να είναι το κίνητρο για την αλλαγή σου στον κύκλο αυτό!
 
Και φυσικά, ο Παρθένος βοηθά να γίνει πιο όμορφη καθημερινότητά σου, ενώ με τον Ζυγό, μια συνεργασία φαίνεται να εξελίσσεται πολύ θετικά!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άσε στην άκρη αμφιβολίες, κριτική, φοβίες κι οτιδήποτε μπορεί να αναστείλει τη δράση σου, και ξεκίνα! Αν όχι τώρα, πότε; Όλα είναι με το μέρος σου! Οι συγκυρίες, οι προϋποθέσεις, οι εξελίξεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, στέκονται στο πλευρό σου και σου προσφέρουν την αμέριστη συμπαράστασή τους! Είναι μια εποχή δράσης και πρωτοβουλιών, που σε οδηγούν κατευθείαν στον στόχο σου και ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Οτιδήποτε σχεδίαζες και μεθόδευες το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική επιτυχία, επαγγελματική ή οικονομική, που πραγματικά θα βελτιώσει σημαντικά τη ζωή σου!
 
Βεβαίως, και η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου, φέρνει μαζί του έναν άνεμο ανανέωσης, δημιουργώντας έντονους συναισθηματικούς δεσμούς και πολύ πάθος!
 
Η Νέα Σελήνη εστιάζει στην εξέλιξη των οικονομικών σου και είναι πολύ πιθανό να δεις κάποιες καταστάσεις να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους… Μπορεί για παράδειγμα να κλείσει μια πηγή εσόδων, ανοίγοντας παράλληλα κάποια άλλη, η οποία ενδεχομένως σε διευκολύνει πολύ περισσότερο. Να θυμάσαι πως όλα είναι μεθοδευμένα και όλα είναι υπέρ σου. Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να είσαι καλά οργανωμένος και να δρας! Τις εξελίξεις τις αναλαμβάνουν άλλοι!
 
ΥΓ. Για σένα βεβαίως των πρώτων ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί προσωρινά να αναστείλει τα σχέδιά σου, αλλά να δημιουργήσει και ρήξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς έχει έρθει η στιγμή να πάρεις την ευθύνη και την κατάσταση στα χέρια σου. Να θυμάσαι όμως πως όλα ακολουθούν έναν εξελικτικό μηχανισμό που εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδιά σου… Πρέπει να απαλλαγείς τα βάρη του παρελθόντος, για να κάνεις χώρο στο καινούργιο!
 
Με το Ζυγό μια οικονομική συνεργασία μπορεί να σου δώσει πολύ καλά αποτελέσματα… Με τον Αιγόκερω αυτό που τώρα μπορεί να βιώσεις, είναι μοναδικό!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμη κι αν προβληματίζεσαι ή νοιώθεις πως το παιχνίδι δεν προχωρά έτσι όπως θα ήθελες, να θυμάσαι πως οι εξελίξεις μπορεί να σε πάνε κάπου πολύ καλύτερα από εκεί που είχες σχεδιάσει! Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τα επαγγελματικά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, ένα καινούργιο φιλόδοξο σχέδιο… Ίσως όχι εύκολα, αλλά να θυμάσαι πως στο πλευρό σου έχεις σημαντικούς συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν σε όποια δυσκολία παρουσιαστεί. Γιατί είναι γεγονός πως την περίοδο αυτή μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές μη αναμενόμενες, με καταστάσεις που λειτουργούν ανατρεπτικά στα σχέδιά σου και σε βγάζουν προσωρινά από την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις, ή και με πρόσωπα που προσπαθούν να εμποδίσουν την όποια προσπάθειά σου!
 
Φυσικά, μπορείς να τα καταφέρεις, μπορείς να βγεις νικητής, κι εκείνο το σχέδιο που αρχικά δείχνει να αναβάλλεται, να επανέρχεται εκ νέου από εκεί που δεν το περιμένεις και να σου αποδίδει τα καλύτερα! Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο, παρά να μείνεις πιστός σε αυτά που πρεσβεύεις και υποστηρίζεις. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να σου δώσει τη δυνατότητα και μιας καινούργιας συνεργασίας ή μιας νέας εργασίας, η οποία έχει έναν βαθμό δυσκολίας, έχει όμως και πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, είναι σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου, γιατί μόνο αυτός μπορεί να επιβεβαιώσει το όποιο αποτέλεσμα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι υπέρ σου!
 
ΥΓ. Πολύ σημαντικός σύμμαχός σου στον κύκλο αυτόν είναι ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, που σε βοηθά σε κάθε είδους επεκτάσεις και σε καθετί που μεθοδεύεις. Να θυμάσαι πως είναι η εποχή μεγάλων ανοιγμάτων και επιτυχιών, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην ερωτική σου ζωή, γιατί ο κύκλος αυτός είναι πολύ πιθανό να σου φέρει έναν έρωτα με πολύ δυνατά συναισθήματα και σημαντικές εξελίξεις στο παρακάτω!
 
Βέβαια, ο Παρθένος είναι αυτός που σε βοηθά σε κάποια επαγγελματικά θέματα, ενώ μπορεί να κάνει και την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά! Με τον Ζυγό η συνεργασία μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού! Είναι αυτή η στιγμή που αντιδράς έντονα, απόλυτα και αποφασιστικά σε οτιδήποτε δείχνει να καταδυναστεύει το είναι σου, σε οτιδήποτε δεν ακολουθεί την επιθυμία σου, και δεν θα διστάσεις να κόψεις τα δεσμά με οτιδήποτε δεν εκφράζει την ανάγκη σου, το συναίσθημά σου ή τη φιλοδοξία σου! Είναι η προσωπική σου επανάσταση, που μπορεί να σκέφτεσαι πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις… Είναι το σπάσιμο των αλυσίδων, που σε κρατούσε μέχρι τώρα μακριά από τη ζωή, τον έρωτα, την κάθε επιδίωξή σου!
 
Ναι, ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, είναι η δική σου ευκαιρία, το δικό σου ξεκίνημα, η προσωπική σου έναρξη, όπου όλα φαίνονται διαφορετικά! Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης για εσένα, είναι ανατροπή! Γιατί μόνο μέσα από το ξεκαθάρισμα του παρελθόντος μπορούν να προκύψουν νέα δεδομένα, πιο φωτεινά, πιο αισιόδοξα… Μια καινούργια συνεργασία, μια νέα σχέση, ένας νέος κύκλος σε περιμένει, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή… Αλήθεια, είσαι έτοιμος να πετάξεις;
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή αλλά και η περίοδος που ακολουθεί γενικότερα, σου δίνει μια σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι πολύ πιθανή μια προαγωγή, μια αύξηση αποδοχών ή η εξέλιξη ενός δημιουργικού σου σχεδίου, που μπορεί να το δεις να απογειώνεται! Για εσένα των πρώτων ημερών ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να λήξει μια συνεργασία, που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά ως τώρα.
 
Με τον Ζυγό αλλά και τον Καρκίνο το κλίμα είναι πολύ τεταμένο και εσύ ιδιαίτερα αντιδραστικός απέναντί τους! Με τον Παρθένο μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό στα επαγγελματικά σου.
 
ΛΕΩΝ
Επικοινωνιακά βρίσκεσαι στην καλύτερή σου φάση! Αυτός ο τομέας ενεργοποιείται και σε διευκολύνει, τόσο στις συνεργασίες σου και τις συναλλαγές σου, όσο και στις δραστηριότητές σου γενικότερα, που στον κύκλο αυτόν είναι πολύ περισσότερες, μια και αποκτάς περισσότερα ενδιαφέροντα. Όμως, και η κοινωνικότητά σου διευρύνεται, σου δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, ίσως πιο επιφανειακών, που μπορούν όμως να ανανεώσουν το ψυχισμό σου. Επίσης, μία σειρά ευχάριστων μηνυμάτων και ειδήσεων που έρχονται τώρα στη ζωή σου, πραγματικά μπορούν να σου ανοίξουν το δρόμο για σημαντικές εξελίξεις σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή! Ίσως στο διάστημα αυτό προκύψουν και κάποια ταξίδια, ενδεχομένως για επαγγελματικούς λόγους, που ωστόσο φέρνουν έναν άνεμο ανανέωσης στην καθημερινότητά σου!
 
Όμως, και η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια άλλη φάση, πιο αισιόδοξη. Είναι η δική σου διάθεση που βελτιώνεται και σε ωθεί να αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με έναν πολύ καλύτερο τρόπο, με ένα πιο θετικό βλέμμα… Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας, με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα!
 
ΥΓ. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις στα οικονομικά σου. Η δυνατότητα νέων πηγών εσόδων είναι υπαρκτή, ιδιαίτερα αν στηρίζεται σε ένα σχέδιο το οποίο οργανώνεις εδώ και καιρό και έχεις δουλέψει μεθοδικά πάνω σε αυτό. Για εσένα ωστόσο των πρώτων ημερών, ενδεχομένως να υπάρξει μια αναβολή ή ματαίωση στα οικονομικά σου σχέδια.
 
Με τον Ζυγό είναι μια πολύ καλή εποχή να επικοινωνήσεις μαζί του, να κάνεις μια καλή συμφωνία ή να έρθετε πιο κοντά σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά και με τον Κριό μπορεί να υπάρξουν ανατρεπτικές εξελίξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σένα, οι φίλοι σου είναι πολύτιμοι, καθώς είναι πάντα κοντά σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτός ο κύκλος σε φέρνει πιο κοντά τα πρόσωπα που αγαπάς, καθώς συσφίγγει τις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, με τα οποία θα χτίσεις καινούργιες φιλίες και καινούργιες σχέσεις γενικότερα! Είναι μια εποχή που μπορείς να δεις να αναδύονται σημαντικές ευκαιρίες εκκίνησης από το πουθενά, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματικής σου ζωή. Γενικότερα, τώρα η τύχη σου είναι ενισχυμένη και μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάλληλη κατεύθυνση, που πρέπει να ακολουθήσεις!
 
Και βέβαια, διευρύνεται η ερωτική σου ζωή, αφού ένας έρωτας που έρχεται ενδεχομένως και μέσα από το φιλικό κύκλο, πιθανόν να έχει την μορφή του κεραυνοβόλου! Όλα δονούνται σε πολύ υψηλές συχνότητες, ανεβάζοντας το δείκτη της αδρεναλίνης στα ύψη! Παράλληλα, για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, η εποχή αυτή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, για την οποία έχεις εργαστεί σκληρά!
 
Με τον Ζυγό έχεις πάρα πολλά να μοιραστείς, αλλά και με τον Κριό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η βαθιά σου επιθυμία για αλλαγή, θα σε οδηγήσει να αναλάβεις δράση, πρωτοβουλίες, αλλά και να κάνεις ξεκαθαρίσματα! Πολύ πιθανόν εδώ και καιρό να νοιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ίσως θέλεις να αλλάξεις σπίτι, ίσως θέλεις να ξεκινήσεις μια δουλειά από το σπίτι σου, ίσως έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς απ’ οτιδήποτε σε καταπίεζε μέχρι τώρα, ίσως νιώθεις πως έχει έρθει η στιγμή να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις σε μια κατεύθυνση άγνωστη, γεμάτη όμως χρώματα… Όλα αυτά προστάζει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έστω κι αν η όποια αλλαγή δεν είναι εύκολη κι απαιτεί από σένα συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, στόχους, πολύ καλή οργάνωση και αντοχή! Όμως, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπεις στη διαδικασία της εφαρμογής των σχεδίων σου, καθώς θα υπάρξουν και τα κατάλληλα ερεθίσματα για να τις πραγματοποιήσεις, όπως συμπεριφορές ή γεγονότα μη αναμενόμενα, που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά!
 
Όπως κι αν εκδηλωθούν οι καταστάσεις ωστόσο, να θυμάσαι πως είναι ένα κίνητρο, που σε ωθεί να αναλάβεις ευθύνες, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Γεγονός είναι επίσης, πως μπορεί να έχεις πολύ σημαντικές βοήθειες στο πλευρό σου, αλλά και να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή που θα ήθελες, όπως μια επαγγελματική συμφωνία ή μια επαγγελματική ευκαιρία, που διευκολύνει σημαντικά τα σχέδια σου! Όπως και να έχει, κάτι αλλάζει, για να σε οδηγήσει στο στόχο σου! Να θυμάσαι όμως πως όλα είναι στο χέρι σου! Και εξαρτώνται από τον δικό σου, καλό σχεδιασμό…
 
ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια αναβολή ή μια ματαίωση στα προγραμματισμένα σου σχέδια, σε μια συμφωνία ή γενικότερα σε πράγματα τα οποία είναι δρομολογημένα, γεγονός που μπορεί να σε απογοητεύσει… Καλό είναι το διάστημα αυτό να αποφύγεις συζητήσεις ή συμφωνίες για τις οποίες δεν είσαι απόλυτα προετοιμασμένος, αφήνοντάς τες για παρακάτω.
 
Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις, που θα σε βοηθήσουν να προάγεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ με τον Ζυγό και το Κριό το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο μεταξύ σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια εποχή που σε βάζει στη διαδικασία μυστικών συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων, προκειμένου να προετοιμάσεις το έδαφος για τα μελλοντικά σχέδιά σου! Μπορεί τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένεις ακριβώς, όμως δεν αποκλείεται να οδηγηθείς κάπου πολύ καλύτερα από εκεί που περίμενες! Είναι ωστόσο μια εποχή που όλα κινούνται παρασκηνιακά… Δεν αποκλείεται η ύπαρξη ενός παρασκηνίου στα επαγγελματικά σου να ανατρέψει τα σχέδιά σου ή να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στην καθημερινότητά σου, όμως δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μια καινούργια ευκαιρία από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένεις, η οποία θα έχει πολύ σημαντικές προοπτικές! Γιατί στον κύκλο αυτόν, γεγονός είναι πως άλλα περιμένεις και άλλα έρχονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχεις και πολύ σημαντικές βοήθειες. Μέσα από τον φιλικό κύκλο ενδεχομένως να αναδειχθούν κάποιες ευκαιρίες, που εξυπηρετούν ιδιαίτερα τα σχέδιά σου, ενώ μια σημαντική συμφωνία που ενδεχομένως δρομολογείται εδώ και καιρό, τώρα μπορεί κυριολεκτικά να σε απογειώσει!
 
Εξελίξεις όμως φαίνεται να υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή. Τώρα, η δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας, ενδεχομένως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να είναι το εφαλτήριο μιας σημαντικής αλλαγής, μέσα από μια σχέση που κυριολεκτικά ξεσηκώνει συναισθηματικές θύελλες και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μια διάψευση στην προσωπική σου ζωή… Μια σχέση σου ενδεχομένως, να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου ή να χρειαστεί να κλείσεις έναν κύκλο, που δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες σου, το συναίσθημα ή τις φιλοδοξίες σου…
 
Με τον Ζυγό και τον Κριό μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, ενώ με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω κάτι σημαντικό συμβαίνει μεταξύ σας!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για συναισθηματισμούς, αλλά για δράση και πρωτοβουλίες, που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις (ίσως και οριστικά) τα οικονομικά ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν! Θα έχεις και το κίνητρο και τα εργαλεία που χρειάζεσαι, παρόλο που το τοπίο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι κάπως θολό… Ιδιαίτερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, την περίοδο αυτή δείχνουν να κινούνται σε ένα ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα. Από την άλλη όμως, έχεις την δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Ίσως να δεχτείς μία σημαντική οικονομική υποστήριξη, ενδεχομένως από το σύντροφό ή τους συνεργάτες σου, που θα διευκολύνει σημαντικά τα σχέδιά σου! Όπως και να ‘χει, το να είσαι απόλυτα οργανωμένος και μεθοδικός στις οικονομικές εκκρεμότητες και τα σχέδιά σου, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στο τελικό αποτέλεσμα. Γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα, είναι στο χέρι σου ωστόσο να πετύχεις μια θετική εξέλιξη.
 
Η περίοδος αυτή επίσης μπορεί να φέρει μια σημαντική συμφωνία, που ολοκληρώνεται μέσα από αρκετές δυσκολίες, εντάσεις κι αντιπαραθέσεις. Ωστόσο φτάνεις στο στόχο που επιδιώκεις και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία και ανταμοιβή στις προσπάθειες σου!
 
Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Η δική σου διάθεση είναι έντονα ερωτική και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που γίνεσαι πιο απαιτητικός από το σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Η περίοδος αυτή δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου μια σχέση, με έντονα πάθη, δυνατές ερωτικές εμπειρίες και πολύ συναίσθημα!
 
ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά και η αντίθεσή της με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει μια διάψευση στα σχέδιά σου ή μια οριστική ρήξη στις συνεργασίες σου, που σε απογοητεύει.

Με τον Παρθένο υπάρχει ένταση, αλλά και δυνατός ερωτισμός! Με τον Αιγόκερω, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική…

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-10-2015 15:32:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι