Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Καθώς ο Ερμής την Δευτέρα μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων, είναι υπεύθυνος για ένα… φρεσκάρισμα στη σκέψη και στις συμπεριφορές (προσωρινά τουλάχιστον), ενώ σου επιτρέπει να εξυπηρετήσεις πολύ καλύτερα τα θέματά σου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 13 ως 19 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή στους Διδύμους

Να θυμάσαι όμως, πως με τον Ερμή στους Διδύμους όλα κινούνται στην επιφάνεια και πολύ δύσκολα θα μπορείς να διεισδύσεις από αυτήν το διάστημα που ακολουθεί, για να κατανοήσεις ή να ανακαλύψεις ότι μπορει να σε ενδιαφέρει.

Η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων, είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και που μοιραζόμαστε, ωστόσο καλό είναι να μην τις εμπιστευόμαστε απόλυτα, μια και πολλές φορές δεν είναι προφανές το πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει η παραπληροφόρηση…

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Την Τρίτη, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό μπορεί να διαμορφώσει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά μας, μέσα από ευχάριστες ανταλλαγές, επικοινωνίες, αλλά και εκπλήξεις, που ανατρέπουν πολύ ευχάριστα το σκηνικό και μας δίνουν λόγους να χαμογελάμε…

Αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Παρασκευή, είναι ένας λόγος που θα γλυκάνει τις ψυχές μας, την επικοινωνία μας, τη διάθεσή μας, ενώ θα βοηθήσει σε μια πιο αρμονική ανταλλαγή ενέργειας, που θα διευκολύνει πολύ τις σχέσεις μας.

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το δύσκολο κομμάτι όμως, όχι μόνο της εβδομάδας αυτής, αλλά και ολόκληρης της περιόδου που θα μας ακολουθήσει, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα την ημέρα του Σαββάτου. Δυο πλανήτες τελείως ασύμβατοι, συναντιούνται μέσα από μια δύσκολη γωνία, για να δώσουν το δικό τους στίγμα στις εξελίξεις, που μάλλον δεν είναι ούτε ευχάριστο, ούτε φωτεινό…

Η αναζήτηση του Κρόνου για κάτι στέρεο, για οργάνωση και σκληρή δουλειά, προσκρούει πάνω στις επιθυμίες του Ποσειδώνα για ονειροπόληση, για φυγή, αλλά και για συναίσθημα… Είναι αυτές οι ποιότητες λοιπόν, που μπλέκονται και στην καθημερινότητα, δημιουργώντας ένα πραγματικό χάος! Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε πως χάνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: την ελπίδα μας… Μια και η σύγκρουση των δύο πλανητών, πολύ συχνά θα νιώσουμε πως δεν της αφήνει κανένα περιθώριο για να ανθίσει!

Και εδώ χρειάζεται να αντισταθείς… Διατήρησε τη φλόγα της ελπίδας αναμμένη, αυτή μόνο θα μπορέσει να σε βοηθήσει επί της ουσίας να κρατηθείς και να διατηρήσεις το μεγαλείο της ψυχής σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή όπως θα διαπιστώσεις, δεν είναι εύκολο να κατευθύνεις τη ροή των εξελίξεων, χαλάρωσε και εστίασε σε ό,τι θεωρείς σημαντικό και ουσιαστικό! Ο Ερμής από την νέα του θέση στο ζώδιό σου θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι για να εξελίξεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό σου δίνει μια πρόσθετη βοήθεια για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να ανανεωθείς, αλλά και να δεις… φως στην άκρη του τούνελ! Ναι, οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν απρόσμενα, απροειδοποίητα, και να σου δώσουν την ώθηση που χρειαζόσουν για να κάνεις ένα βήμα παραπέρα, ενώ και ο έρωτας χαράσσει τη δική του πορεία στη ζωή σου το διάστημα αυτό, μέσα από ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, που ανανεώνουν σημαντικά το συναίσθημά σου, κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου!

Όμως από την άλλη μεριά έχεις να αντιμετωπίσεις και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα! Οι γύρω σου, σου ασκούν έντονες πιέσεις, γεγονός που σε αναγκάζει άλλα να σκέπτεσαι, άλλα να επιθυμείς και άλλα να κάνεις! Ακολούθησε την ροή των γεγονότων και κυρίως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά και να εμπιστευτείς λόγια ή πρόσωπα, που μπορει να σου προσφέρουν εύκολες λύσεις, κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, απόφυγε ριψοκίνδυνες κινήσεις και ενέργειες. Δεν θα καταφέρεις αυτό που θέλεις, όσο και αν πιέσεις τα πράγματα.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, πολύ πιθανόν να επανέλθουν προβλήματα του παρελθόντος, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασάφειας και ασυνεννοησίας στην προσωπική σου ζωή. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και σε κάθε περίπτωση, δώσε χρόνο. Μόνο αυτός μπορει πραγματικά να σε βοηθήσει!

ΥΓ. Με τον Τοξότη κράτα τις αποστάσεις. Αλλά και με τον Ιχθύ καλό είναι να αποφύγεις να οριστικοποιήσεις συζητήσεις, συμφωνίες ή συνεργασίες, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω μπορούν να τηρηθούν. Με τον Κριό, αναπάντεχες εκπλήξεις σε αναστατώνουν ευχάριστα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σε βοηθά να εξωτερικεύσεις το συναίσθημά σου, να το μοιραστείς με τα πρόσωπα που αγαπάς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ασχοληθείς με πραγματικά ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου! Βεβαίως, ο Ερμής εδώ ενισχύει και την επικοινωνία σου, έτσι που μπορείς ουσιαστικά να ωφεληθείς στις διαπραγματεύσεις, τις συζητήσεις ή τους στόχους σου! Αλλά και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να ανοίξει με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, που σου δίνουν έναν πρόσθετο λόγο να χαρείς. Ίσως και κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια να είναι πιο κοντά από ποτέ, ενώ και μια νέα ερωτική ιστορία που μπορεί να προκύψει τώρα, ανεβάζει τον δείκτη του συναισθήματός σου στα ύψη (κυρίως για σένα του τρίτου δεκαήμερου)!

Βεβαίως, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα έρχεται να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου με ένα ασαφές κλίμα στην επικοινωνία, στα επαγγελματικά θέματά σου, αλλά και στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και αναβολές ή ματαιώσεις, ακόμα και σε συμφωνίες που έδειχναν να έχουν οριστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις χρόνο και κυρίως να αποφύγεις να πιέσεις καταστάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα εισπράξεις ένα θετικό αποτέλεσμα! Επίσης, κράτησε τις αποστάσεις και με τα συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί και εδώ το κλίμα είναι εύφλεκτο!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο έχεις πολλά να ανταλλάξεις, και κυρίως αισιοδοξία και χαρά! Με τον Τοξότη και τον Ιχθύ χρειάζονται αποστάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Με τον Κριο αναπάντεχες συνατήσεις σε ανανεώνουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί να βγάζεις από μέσα σου οτιδήποτε νιώθεις, να εκφράζεσαι, να επικοινωνείς, διευκολύνοντας πολύ και τις σχέσεις σου. Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και στον σύντροφό σου, εξομαλύνοντας κάθε πιθανή αντιπαράθεση που μπορεί να είχε υπάρξει. Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό παράλληλα, μπορεί να σου δώσει μια απροσδόκητη εξέλιξη στην προώθηση ενός επαγγελματικού σχεδίου σου. Τώρα μια είδηση, μια πληροφορία, μια ευκαιρία που έρχεται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, να σου ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο. Δεν αποκλείεται βεβαίως, η όψη αυτή να φέρει ξαφνικούς και αναπάντεχους έρωτες στο δρόμο σου, ανανεώνοντας πλήρως την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου.

Βεβαίως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου, στις κινήσεις και τις επιδιώξεις που μπορεί να έχεις αυτόν τον καιρό. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις ένα μέτρο στα οικονομικά σου ανοίγματα και να αποφύγεις κάθε ρίσκο, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να υπάρξουν ακόμα και απώλειες. Ίσως ακόμα και μια φιλική σχέση να βρεθεί στο στόχαστρο της όψης και να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις ζήσει πολλά στο παρελθόν. Γενικότερα, κράτα αποστάσεις απ’ οτιδήποτε νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς, γιατί τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση είναι αμφίβολα (κυρίως για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου).

ΥΓ. Με τον Δίδυμο υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στο μεταξύ σας σε πάσης φύσεως σχέσεις, κυρίως όμως στις προσωπικές. Αλλά και με τον Κριό, ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες σε ανανεώνουν! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ιχθύ κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, αλλά και με τον Τοξότη στις φιλικές σου σχέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου αρχίζει σταδιακά να αλλάζει, οι σχέσεις σου γίνονται πολύ καλύτερες, πιο ζεστές, πιο τρυφερές και πιο συναισθηματικές, έτσι όπως τις θέλεις, όμως να θυμάσαι πως είσαι εσύ που αλλάζεις το διάστημα αυτό… Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο εξωστρεφή και με μια διάθεση να μοιραστείς πράγματα και συναισθήματα με τους γύρω σου! Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό ανανεώνει και την επαγγελματική σου ζωή, φέρνει εξελίξεις και ευκαιρίες με ξαφνικό τρόπο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευχαρίστησης, αλλά και τη δυνατότητα να κατακτήσεις έναν στόχο σου, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου.

Βεβαίως, το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου και στις επιδιώξεις σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, μην γίνεσαι αυστηρός και γενικότερα μην τραβάς τα άκρα. Δώσε περισσότερη σημασία στον εαυτό σου, στην ενέργειά σου, στην διατροφή σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι σωστά. Επίσης, δείξε ανοχή και διαλλακτικότητα στα προσωπικά σου και μην βιάζεσαι να επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα, που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.

ΥΓ. Με τον Τοξότη, τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ, τα πράγματα λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον ασάφειας, οπότε καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις. Με τον Κριό και τον Δίδυμο, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολυαστρία στους Διδύμους σε βγάζει από τα νερά σου και σε γεμίζει άγχη, διλήμματα, εσωτερική αναστάτωση και προβληματισμό, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο σε οικονομικά θέματα! Την εβδομάδα αυτή έρχεται και ο Ερμής να προστεθεί στην πλανητική παρέα των Διδύμων, εντείνοντας ακόμη περισσότερο το όλο σκηνικό… Έτσι, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, προκειμένου να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να οργανωθείς καλύτερα, μέσα σου κυρίως.

Βεβαίως, την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, φέρνοντας σταδιακά μια ανανέωση στην καθημερινότητά σου, στη διάθεσή σου, στις σχέσεις σου και γενικότερα στις εξελίξεις της ζωής σου, που αρχίζουν να κινούνται σε ένα πιο ανάλαφρο σκηνικό. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να σου προσφέρει ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, με λύσεις πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις!

Ωστόσο, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα από το παρελθόν, εκκρεμότητες, παραλείψεις ή λάθος κινήσεις, τις οποίες καλείσαι τώρα να διαχειριστείς. Ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, να θυμάσαι πως δεν είναι η στιγμή για νέα οικονομικά ξεκινήματα, αλλά μόνο για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που μπορεί να υπάρχουν. Παράλληλα, η όψη αυτή δημιουργεί ασάφειες και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, γιατί μπορει είτε να βγάλεις λάθος συμπεράσματα, είτε να διαψευσθείς σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες σου.

ΥΓ. Με τον Τοξότη και με τον Ιχθύ υπάρχει αρκετή δυσκολία στην επικοινωνία και τη συναισθηματική κατανόηση του ενός προς τον άλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Με το πλανητικό σκηνικό να εστιάζει στους Διδύμους, αλλά και με τον Κρόνο στον Τοξότη, γεγονός είναι πως νιώθεις πολλές φορές άβολα! Δεν ξέρεις τι σου φταίει, τι σε κρατά σε ένταση, έτσι που δεν είναι εύκολο στην παρούσα φάση να επικοινωνήσει κανείς μαζί σου, ακόμα και αν ανήκει στον πολύ στενό σου κύκλο. Τώρα, έρχεται και ο Ερμής, ο οποίος όμως φαίνεται πως σε διευκολύνει, βελτιώνει την επικοινωνία σου και κυρίως τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο έρχεται να σε βοηθήσει να αλλάξεις, να ανανεωθείς και κυρίως να κοινωνικοποιηθείς!

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανό να φέρει μία απρόβλεπτη, θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια ή με οικονομικά θέματα, διευκολύνοντας ιδιαίτερα την καθημερινότητά σου.

Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο κι ενδεχομένως να σε αναγκάσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Ακολούθησε τη ροή των εξελίξεων και τελικά δες ποιοι στέκονται δίπλα σου στην όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζεις και ποιοι όχι! Είναι μια περίοδος δοκιμασίας, αλλά και ξεκαθαρισμάτων, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γι’ αυτό απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις και κυρίως ρεαλισμός.

ΥΓ. Με τον Τοξότη αλλά και με τους Δίδυμους κράτα τις αποστάσεις, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο… Με τον Καρκίνο μπαίνεις σε μια φάση άκρως αναζωογονητική και ενδιαφέρουσα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους την εβδομάδα αυτή, σε φορτίζει με περίσσεια διάθεση για δράση, έτσι που πολλές φορές μπορεί να νιώσεις πως το εικοσιτετράωρο είναι πολύ μικρό για να κάνεις όλα όσα προγραμματίζεις. Παράλληλα, διευκολύνονται οι συζητήσεις, οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς στόχους σου. Αντίστοιχα υποστηρικτικό και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, που σου χαρίζει τύχη τις ημέρες αυτές, ενώ σου φέρνει πληροφορίες που θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Δεν αποκλείεται όμως η όψη αυτή να ευνοήσει ιδιαίτερα και την ερωτική σου ζωή, με έναν νέο, συναρπαστικό έρωτα! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βελτιώσει πολύ τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Από την άλλη, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, ευθύνεται για αναβολές και ματαιώσεις στα επαγγελματικά σου ζωή και κωλύματα σε κάποιες νομικές υποθέσεις σου. Και βέβαια, πάντα υποβόσκει ένα παρασκήνιο, που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εκδηλωθεί, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι το διάστημα αυτό.

ΥΓ. Με τον Τοξότη και τον Ιχθύ κράτα αποστάσεις, γιατί θα διαπιστώσεις πως πολύ συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Ο Δίδυμος σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΛΕΩΝ

Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έρχεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως να προσθέσει κάποια καινούργια πρόσωπα στο φιλικό σου περιβάλλον, προσφέροντάς σου σημαντική ανανέωση! Επίσης, σε βοηθά να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα επαγγελματικά σου σχέδια και να τα εξελίξεις. Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό συνηγορεί κι έρχεται να σου ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και να σου προσφέρει νέες δυνατότητες. Φυσικά, η όψη αυτή μιλά για αναπάντεχες γνωριμίες, ίσως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που σκοπό έχουν να σε κάνουν να ξανανιώσεις, να ερωτευτείς και να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά! Άλλωστε, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει το συναίσθημα και σε κάνει πιο ευάλωτο, πιο τρυφερό και πιο δοτικό απέναντι στους άλλους.

Βεβαίως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί αρκετή σύγχυση και ένα περιβάλλον ασάφειας και ερωτηματικών στην ερωτική σου ζωή και τη σχέση με το σύντροφό σου. Εφιστά επίσης την προσοχή σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και κινήσεις. Χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις λεπτομέρειες, τις εκκρεμότητες ή τις ρυθμίσεις που έχεις και να μην αφήνεις ανοιχτά μέτωπα ή εκκρεμείς καταστάσεις, που μπορεί πάρα κάτω να τις βρεις μπροστά σου!

ΥΓ. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον Τοξότη και τον Ιχθύ, γιατί γεγονός είναι πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς το κλίμα που καλλιεργείται μεταξύ σας. Με τον Κριό υπάρχει πολύ χαρά και πολλές εκπλήξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής απέναντί σου από την εβδομάδα αυτή, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται κι έρχονται νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Παράλληλα, το πολύ όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού σε πριμοδοτεί με έκτακτη τύχη, φέρνοντας επαγγελματικές ευκαιρίες ή οικονομικές διευκολύνσεις. Δεν αποκλείεται όμως να σου φέρει κι έναν έρωτα έντονο, συναρπαστικό, που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά!

Βεβαίως, από την άλλη μεριά η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου γεννά έντονα συναισθήματα, επιθυμίες κι ανάγκες, που σε κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικό, κτητικό και πολλές φορές απόλυτο απέναντι στο σύντροφό σου. Πάντως με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να εξυπηρετηθείς σε ένα οικονομικό ζήτημα, που σε απασχολούσε μέχρι τώρα.

Η δύσκολη όψη Κρόνου-Ποσειδώνας, με τον Κρόνο στη δίκη σου ζωδιακή περιοχή, επηρεάζει κυρίως σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο δεν είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσεις, ούτε να κατανοήσεις όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου το διάστημα αυτό. Δοκιμάζεις και δοκιμάζεσαι, πιέζεις και πιέζεσαι, όμως τώρα μπορείς να κάνεις ένα οριστικό ξεκαθάρισμα απέναντι σε οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις που παίρνεις και κυρίως δώσε χρόνο πριν κατασταλάξεις σε ένα τελικό συμπέρασμα!

ΥΓ. Φυσικά με τον Ιχθύ κρατάς τις αποστάσεις. Με τον Κριό αλλά και με τον Δίδυμο, οι εκπλήξεις ανανεώνουν και τη διάθεση και το συναίσθημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά την Παρασκευή στον Καρκίνο και ανοίγει έναν νέο ορίζοντα στην καθημερινότητά σου, πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο και σαφώς πιο ευνοϊκό για την επικοινωνία σου, τις σχέσεις σου, τις συναλλαγές και γενικότερα την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται, βελτιώνεται, με νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά και τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ταξίδια.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, είναι ίσως η ευκαιρία που περίμενες για να διεκδικήσεις, να επικοινωνήσεις, να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα και να πετύχεις! Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό από την άλλη, μπορεί να σου φέρει απρόσμενα θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημά σου και να ενισχύσει τη ρευστότητά σου!

Όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα τρίτων (τράπεζες, εφορίες, δάνεια, διατροφές) μια και τώρα το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ασαφές. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν και παρελθοντικές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και να κλείσεις οριστικά. Οι όψη όμως εστιάζει και στα θέματα των φιλικών σχέσεών σου, όπου μπορεί να καταλάβεις πως οι προθέσεις κάποιων προσώπων απέναντί σου, δεν είναι τόσο θετικές όσο πίστευες…

ΥΓ. Με τον Τοξότη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές. Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανανεώνει σημαντικά τόσο τον ψυχισμό σου όσο και τη δυνατότητα που σου δίνεται να προωθήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου. Ακόμα, ενισχύει τους φιλικούς σου δεσμούς, ενώ διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει τη διευκόλυνση που χρειαζόσουν για να εξελίξεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου! Παράλληλα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σου ζωή και θα σου δώσει την δυνατότητα να αποφορτιστείς και να διασκεδάσεις.

Και βέβαια την εβδομάδα αυτή το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ανέλπιστα θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα σ’ εσένα του τρίτου δεκαήμερου!

Στα δύσκολα της εβδομάδας είναι η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου. Θα σε απασχολήσει οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, ενώ μπορεί να προκύψουν και πρακτικά ζητήματα, όπως η επιδιόρθωση κάποιων ζημιών στο σπίτι! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να επανέλθουν προβλήματα από το παρελθόν στη σχέση, απαιτώντας μια οριστική διευθέτηση! Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα σίγουρος σε οτιδήποτε επιλέγεις να κάνεις τώρα και κυρίως να μη λειτουργείς παρορμητικά, γιατί είναι πολύ πιθανό παρακάτω να το μετανιώσεις. Αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΥΓ. Με τον Τοξότη αλλά και τον Ιχθύ το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Με έναν Δίδυμο μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον Καρκίνο, και σταδιακά αλλάζει το σκηνικό, εστιάζοντας κυρίως τα θέματα των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών, που γίνονται σαφώς πιο ήπιες, πιο γλυκές, πιο τρυφερές, βελτιώνοντας σημαντικά το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους που συνυπάρχεις. Κυρίως όμως, η Αφροδίτη θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή, θα αναθερμάνει τη σχέση με το σύντροφό σου, θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του σε άλλου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία, που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά!

Ο Ερμής στους Διδύμους έρχεται να επιβαρύνει ένα ήδη φορτισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο, με περισσότερες υποχρεώσεις και δουλειά. Εξυπηρετεί όμως σημαντικά την επικοινωνία, έτσι που μπορείς να προωθήσεις σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα τα σχέδιά σου και να λάβεις σημαντική βοήθεια! Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό την εβδομάδα αυτή, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά σε ευχάριστες ανατροπές ή εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου.

Βεβαίως, ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει ένα παρασκηνιακό περιβάλλον, με αναβολές και ματαιώσεις στα σχέδιά σου. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις, σε διαπραγματεύσεις, σε δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις, αλλά και σε υποσχέσεις που μπορεί να δίνονται τώρα, καθώς ενδέχεται να μην μπορούν να υλοποιηθούν παρακάτω. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, τη διατροφή σου και κυρίως την ξεκούρασή σου, γιατί το διάστημα που θα ακολουθήσει, πολύ πιθανόν να νοιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος σωματικά.

ΥΓ. Απόφυγε να εμπιστευθείς έναν Ιχθύ, κυρίως σε επαγγελματικές συναλλαγές, αλλά και συναισθηματικές επενδύσεις. Η σχέση σου με τον Τοξότη δεν είναι ειλικρινής, γι’ αυτό καλό είναι να κρατάς πάντα έναν άσο στο μανίκι σου. Με έναν Δίδυμο μπορεί να έχεις απρόβλεπτες και ενδιαφέρουσες εργασιακές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2016 17:00:00