blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία

Άφησε το φως που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου να βγει προς τα έξω, να λάμψει, να αγκαλιάσει όλους όσους βρίσκονται γύρω σου και να τους δώσει τη θετική διάθεση και ενέργεια που νιώθεις μέσα σου! Οι πλανητικές επιρροές της εβδομάδας, στο μεγαλύτερο μέρος τους τουλάχιστον, συνηγορούν στο κλίμα των Χριστουγέννων, σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία!
 
Ίσως μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις από τις συνηθισμένες, μια και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία την Δευτέρα σε βγάζει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που σε βάζει περισσότερο στο πνεύμα των ημερών, όπως για παράδειγμα μια βόλτα με φίλους στα μαγαζιά, για να χαρείς τα φώτα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, να περπατήσεις στα πλακόστρωτα της πόλης, να δεχτείς την ενέργεια που μεταδίδει το λαμπερό πνεύμα των ημερών, παρόλες τις δυσκολίες που υψώνονται γύρω μας!

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου, να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις το δρόμο που ορίζει η αλήθεια σου!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Την Πέμπτη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνει ένα πιο μοιραίο χρώμα στις εξελίξεις… Ο μικρός φτερωτός θεός εμφανίζεται στη σκηνή και εξαπολύει τα βέλη του σε κάθε κατεύθυνση, για να δημιουργήσει εκείνη τη σφοδρή επιθυμία της ένωσης, του μοιράσματος, της συνύπαρξης, μέσα από δυνατές, παθιασμένες σχέσεις!
 
Οι ημέρες αυτές μπορεί να επαναφέρουν στο προσκήνιο παλαιότερους έρωτες, που για κάποιο λόγο δεν ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους, ή να δημιουργήσουν και νέες, συχνά μοιραίες ενώσεις, μέσα από τις οποίες τα πρόσωπα που συμμετέχουν θα ζήσουν πολύ δυνατές, μεταμορφωτικές εμπειρίες! Στα μέσα της εβδομάδας, μια συζήτηση με άτομο με το οποίο είχατε σχέση στο παρελθόν, θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας.

Οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό

Το τέλος της εβδομάδας ωστόσο, κινείται κάτω από πιο δύσκολες ενεργειακές δονήσεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντά σε δύο δύσκολες όψεις τους… ''μεγάλους'' του ζωδιακού, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό! Το μυαλό τώρα πλημυρίζει με ενοχλητικές σκέψεις, που δεν το αφήνουν να ησυχάσει, το αποπροσανατολίζουν, το σκοτεινιάζουν… Αντίστοιχα, οι συμπεριφορές γίνονται απρόβλεπτες, συχνά ακραίες, με μια επαναστατική διάθεση, που ωστόσο πηγάζει από αυτά που… ''νομίζουμε'' και που συχνά δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα! Το σκηνικό περιλαμβάνει αποκαλύψεις, ανατροπές και σκληρά λόγια, που συχνά καθοδηγούνται από μια καχυποψία, που δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά αυτά που γίνονται γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία οτιδήποτε προκύπτει τώρα, πολύ πιθανόν να οδηγηθείς σε περιπέτειες, αφού ταυτόχρονα η παρόρμηση κι η ανυπομονησία εγκαθίστανται στην καθημερινότητά σου.
 
Το δύσκολο είναι βεβαίως να ελέγξεις τον εαυτό σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που αντιδράς… Ωστόσο, είναι μια καλή άσκηση… υπομονής και ψυχραιμίας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ακόμα κι αν το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, δυναμιτίζει τις σχέσεις σου με εκρήξεις και αντιπαραθέσεις, η έμφυτη αισιοδοξία σου μπορεί πάντα να σε βγάλει από τα δύσκολα! Ο Ήλιος από τον Τοξότη συνεχίζει να ζεσταίνει την ψυχή σου και την εβδομάδα αυτή οδηγεί σε μια αλλαγή σκηνικού, μέσα από το οποίο εισπράττεις αλλά και δίνεις χαρά! Έξοδοι, βόλτες, παρέες, διασκέδαση, αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας, ενώ κι ένα ταξίδι μπορεί να μην είναι πια… άπιαστο όνειρο! Ίσως ακόμα κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, τώρα να περάσουν στην επόμενη φάση και επιτέλους να δρομολογηθούν, ιδιαίτερα για σένα το τρίτου δεκαήμερου.
 
Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη ενισχύει την ανάγκη σου για συνύπαρξη, για μοίρασμα, για έρωτα… Πολύ πιθανόν τώρα να σου δοθεί η δυνατότητα της επαναπροσέγγισης ενός προσώπου από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στο μεταξύ σας, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να διεγείρει πολύ υψηλές ερωτικές δονήσεις!
 
ΥΓ. Η δυσκολία της εβδομάδας βρίσκεσαι στα επαγγελματικά σου, που κινούνται σε ένα περιβάλλον έντασης και αναβρασμού, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου. Ίσως να είναι η δική σου διάθεση πιο ανατρεπτική, ίσως και οι άλλοι να γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντί σου, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς απόλυτα και ακραία… Όπως και να έχει, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί το κλίμα μυρίζει μπαρούτι…
 
Με τον Αιγόκερω το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Με τον Σκορπιό νιώθεις, αλλά και μοιράζεσαι πολλά!
 
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία για ένα διάλειμμα! Σου ανοίγει την πόρτα στην πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, να απολαύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, να χαμογελάσεις και να διασκεδάσεις. Ο κυβερνήτης σου, ο Ήλιος απο τον Τοξότη, σε βοηθά όχι μόνο να νιώθεις, αλλά και να είσαι καλά! Την εβδομάδα αυτή μπορεί να βρεθείς μπροστά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου, σε μια θετική εξέλιξη που αφορά τα παιδιά σου, ή απλά να το ρίξεις έξω, να ζήσεις πιο ανάλαφρα και χαλαρά! Και βέβαια, δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έσοδα, που σε διευκολύνουν!
 
Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς η διάθεσή σου έλκει πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, μια νέα γνωριμία να ανανεώσει πλήρως την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου.
 
ΥΓ. Προσοχή σε λόγια και κουτσομπολιά στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις, τσακωμούς ή και διλήμματα ως προς το τι πρέπει να κάνεις, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που προκύπτουν.
 
Με τον Τοξότη αλλά και τον Κριό το κλίμα έχει πολλή χαρά και αισιοδοξία! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Αιγόκερω, γιατί μεταξύ σας επικρατεί μια… ασυνεννοησία!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Λίγο οι γιορτές, λίγο η διάθεσή σου να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και πιο χαλαρά, σε κάνουν να αποφεύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις που σε πιέζουν. Ασχολείσαι περισσότερο με χαλαρά ζητήματα, που τροφοδοτούν με αισιοδοξία την καθημερινότητά σου, για να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς! Βεβαίως, κάπου εκεί ανάμεσα στην καλοπέραση, τη διασκέδαση και τις παρέες, μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση ή μια θετική εξέλιξη σε κάτι που μπορεί να μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις και να εξετάσεις τα δεδομένα με ρεαλισμό, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου.
 
Εκείνο που σε δυσκολεύει κάπως, είναι η επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς ούτε με το σύντροφό σου, ούτε με τους συνεργάτες σου, ούτε με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις γενικότερα. Παράλληλα, θα διαπιστώσεις πως η περίοδος αυτή ενισχύει κάποια άγχη και προβληματισμούς, κυρίως σε οικονομικά θέματα, που δημιουργούν ένα δύσκολο περιβάλλον στην καθημερινότητά σου και μια πρόσθετη πίεση, προκειμένου να τα διαχειριστείς ή να τα επιλύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος και κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και εντάσεις με το σύντροφο, που αφορούν οικονομικές διαφορές και προβλήματα, έστω και προσωρινά.
 
Ένα άλλο σενάριο μιλά για τη διάθεσή σου να συμπαρασταθείς σε κάποια κοντινά σου πρόσωπα που σε χρειάζονται, ενώ δεν αποκλείεται στην ερωτική σου ζωή να προκύψει μια σχέση, με μάλλον μυστικό ή παράνομο χαρακτήρα, που ωστόσο δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα!
 
ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, το ήδη ενεργό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια έντονη ασάφεια στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, ενώ η έλλειψη αντικειμενικότητας δεν σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να αναβάλεις τα σοβαρά για παρακάτω, γιατί τώρα δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις τι είναι σωστό και τι λάθος!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Δίδυμο οι αντιπαραθέσεις σας μπορεί να είναι πολύ έντονες. Με τον Σκορπιό κάτι που ξεκινά τώρα, έχει πολλή ένταση και ερωτισμό.
 
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να βελτιώσει, να ομορφύνει και να διανθίσει με πιο όμορφα χρώματα την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου, μια και η Αφροδίτη σε βοηθάει να ξεπερνάς την όποια δυσκολία και να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους σκοπιά! Και μάλιστα τώρα, που το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα εμβαθύνει τις σχέσεις σου, τις κάνει πιο ουσιαστικές, μπορείς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπά που σε ενδιαφέρουν σε μια πιο ουσιαστική βάση, να εκφράσεις πιο εύκολα την αλήθεια σου, αλλά και να ανταποκριθείς καλύτερα σε ό,τι σου λένε οι άλλοι.
 
Αυτό αφορά τα παιδιά σου αν έχεις, αλλά και τον σύντροφό σου, με τον οποίο τώρα το μεταξύ σας ανανεώνεται, έρχεστε πιο κοντά, ανοίγεστε, μοιράζεστε και κυρίως αντιλαμβάνεστε πιο ξεκάθαρα το λόγο για τον οποίο είστε μαζί! Βεβαίως, για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει και μια νέα ερωτική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά!
 
ΥΓ. Από την άλλη, οι όψεις του Ερμή απέναντί σου πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ένα επικοινωνιακό χάος και να νιώσεις πως οι γύρω σου λειτουργούν με έναν απρόβλεπτο και ίσως χειριστικό τρόπο, που δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές, διαφωνίες και εντάσεις, που ενδεχομένως θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου. Μια είδηση που αφορά τα εργασιακά σου ζητήματα και σε εκπλήσσει ευχάριστα, χρειάζεται πολύ μεγάλη εξέταση πριν αποδεχτείς τους όρους της ή προβείς σε δεσμεύσεις.
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Αιγόκερω, γιατί μπορεί οι διαφωνίες σας να γίνουν λόγος ψυχρότητας και απόστασης, ενώ με τον Σκορπιό το συναίσθημά σας εκτοξεύεται!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το συναίσθημά σου είναι σημαντικό, μέσα από αυτό φιλτράρεις τα πάντα γύρω σου… Ακόμα κι όταν οι άλλοι σε θεωρούν ψυχρό ή σκληρό, εσύ ξέρεις πως για σένα όλα είναι συναίσθημα! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έρχεται να το ενισχύσει, και μάλιστα το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο βαθιά, πιο ουσιαστικά με τα πρόσωπά που σε ενδιαφέρουν και ενδεχομένως να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις που διαταράχθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου με το οποίο έχει υπάρξει απόσταση! Δεν αποκλείεται ωστόσο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και μιας νέας ερωτικής ιστορίας, που φουντώνει το πάθος σου…
 
Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε μια χαλαρή διάθεση. Λίγο οι προετοιμασίες των εορτών, λίγο τα ψώνια, λίγο η διάθεση σου να διασκεδάσεις περισσότερο, ε… δεν φτάνουν τα χρήματα για όλα… Περιόρισε λίγο την καταναλωτική σου διάθεση ή τουλάχιστον κράτησε ένα μέτρο. Δεν αποκλείεται πάντως η εβδομάδα αυτή να φέρει μια οικονομική διευκόλυνση, κάποια χρήματα που περίμενες, κάποια χρήματα που σου χρωστούν ή ακόμα και μια οικονομική ευκαιρία, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα έχει τέτοιες τάσεις, πάντα όμως να θυμάσαι πως χρειάζεται ρεαλισμός σε ό,τι κι αν κάνεις!
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή επηρεάζουν κυρίως την επικοινωνία σου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται το διάστημα αυτό, ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρες, ενώ αν αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, γιατί τα πράγματα μάλλον δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν. Προσοχή επίσης και με τα συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς η ατμόσφαιρα φαίνεται να είναι τεταμένη.
 
Με έναν άλλο Σκορπιό, αλλά και με τον Αιγόκερω κινείστε σε… ενδιαφέρουσες ερωτικές διαδρομές!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Όπως και να έχουν τα πράγματα, εσύ έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά! Και βεβαίως, έχεις πολλούς λόγους όχι μόνο να τα καταφέρεις, αλλά να δημιουργήσεις και ένα πολύ καλό κλίμα γύρω σου! Η κοινωνική σου ζωή διανθίζεται και σε ανανεώνει, θέλεις να βγεις περισσότερο έξω, να δεις πρόσωπα που αγαπάς, να ανταλλάξεις το χρόνο σου μαζί τους, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς όσο περισσότερο μπορείς και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βεβαίως, δεν αποκλείεται και μια επαγγελματική ευκαιρία, που την εβδομάδα αυτή σου ανοίγει μια πόρτα, μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά. Ωστόσο, πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε, είναι σημαντικό να εξετάσεις λεπτομερώς κάθε παράμετρο και να στηριχθείς απόλυτα σε ρεαλιστικές και ορθολογιστικές βάσεις.
 
Η Αφροδίτη από την άλλη μεριά, ανανεώνει σημαντικά το περιβάλλον σου, ενώ φέρνει διάφορες προσκλήσεις που τονώνουν την κοινωνική σου διάθεση, διευκολύνοντας τις επαφές σου, τις σχέσεις σου. Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, με το οποίο φαίνεται πως κάτι περισσότερο έχεις να ανταλλάξεις!
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή σου εφιστούν την προσοχή κυρίως σε οτιδήποτε αφορά τα σχέδια σου, που μπορεί να τα δεις να αναβάλλονται προσωρινά, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες εμπλοκές με φιλικά πρόσωπα. Ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα και στην επικοινωνία σου, με παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν!
 
Με το Σκορπιό το κλίμα στο μεταξύ σας έχει πολύ συναίσθημα. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο, γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιτέλους μπορείς να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις! Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, έχει σαν κύριο σκοπό την ανανέωση της ψυχολογίας σου, του περιβάλλοντός σου, των σχέσεών σου, αλλά και τη δημιουργία ενός σαφώς καλύτερου κλίματος, που εξελίσσει θετικά τις υποθέσεις σου! Σχεδόν όλα δείχνουν να κινούνται σε ένα καλύτερο κλίμα, και κυρίως οι σχέσεις σου, που ανανεώνονται, βελτιώνονται και σου δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να συζητήσεις, να ευχαριστηθείς και να λειτουργήσεις σε ένα πιο υγιές περιβάλλον, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.
 
Κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια εξισορρόπηση στη σχέση με το σύντροφό σου ή γενικότερα με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μέσω του συναισθήματος, που αμβλύνει κάθε δυσκολία. Αλλά και εσύ του πρώτου δεκαημέρου, έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις στον εργασιακό χώρο σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις ή να βοηθηθείς ουσιαστικά! Είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς την εύνοια της εβδομάδας και να την αξιοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις καλύτερα…
 
ΥΓ. Βεβαίως, για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο κυβερνήτης σου Ερμής μπαίνει σε νέες περιπέτειες, συναντώντας τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε δύσκολες όψεις, γεγονός που αναστατώνει την ψυχολογία σου… Μπορεί να νιώσεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό να το εκφράσεις περίεργα και στους γύρω σου, προκαλώντας αντιδράσεις συχνά στο περιβάλλον σου… Φρόντισε να αποφύγεις δύσκολες ή αδιέξοδες συζητήσεις, γιατί το κλίμα μπορεί να επιβαρυνθεί σημαντικά!
 
Με τον Τοξότη και τον Παρθένο, έχεις πολλά να ανταλλάξεις και να περάσεις καλά… Αλλά και με τον Σκορπιό η επικοινωνία σου κινείται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και διευκολύνει τη σχέση σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Να θυμάσαι πως όσο αντιστέκεσαι στις εξελίξεις, τόσο περισσότερο δυσκολεύεις και τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου! Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή ελαφρύνει την καθημερινότητά σου, ενώ πολύ πιθανόν να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου και τα θέματα που ενδεχομένως οργανώνεις το τελευταίο διάστημα. Προάγει επαφές, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται καθόλου να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στις σχέσεις σου με τα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και να δεχτείς μια στήριξη από αυτά.
 
Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε μια ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, σου προσφέρει μια σημαντική οικονομική διευκόλυνση. Βεβαίως, με τον Άρη ακόμα να διελαύνει στην δική σου ζωδιακή περιοχή, η καθημερινότητά σου συνεχίζει να αποτελεί πεδίο αντιπαραθέσεων, δημιουργώντας θέματα τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον… Χρειάζεται η ευελιξία και η διπλωματία που σε διακρίνουν, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου!
 
ΥΓ. Αυτή τη διπλωματία βεβαίως θα χρειαστείς ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Ο Ερμής στον τομέα της οικογένειας, με τις δύσκολες όψεις του πυροδοτεί τις σχέσεις σου, αλλά και τη διάθεσή σου, ανοίγοντας ακόμα και θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν για κάποιο λόγο εκτονωθεί, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα.
 
Πάντως, με τον Τοξότη μπορεί να περιμένεις μια σημαντική συζήτηση, συμφωνία ή συνεργασία, ενώ με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις επωφελείς οικονομικές διαπραγματεύσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που πραγματικά σου δίνει χαρά, είναι το να βρίσκεσαι με τα πρόσωπα που αγαπάς και κυρίως με τους φίλους σου, να ανταλλάσσεις μαζί τους τις στιγμές σου, τη διάθεσή σου, το συναίσθημά σου! Και η εβδομάδα αυτή σου δίνει όσους λόγους χρειάζεσαι για να ζήσεις ακριβώς έτσι: παρέα με τους αγαπημένους σου, ενώνοντας μαζί τους την ενέργειά σου, το χρόνο σου και ανταλλάσσοντας χαρούμενες στιγμές, μέσα από τις οποίες τροφοδοτείς στην ψυχή σου με αισιόδοξα συναισθήματα! Ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται να έχεις είτε μια σημαντική στήριξη από ένα φιλικό πρόσωπο, είτε ένα οικονομικό άνοιγμα, το οποίο εξυπηρετεί σημαντικά τα σχέδιά σου.
 
Σε ό,τι αφορά εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη συνεχίζει να δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για την προώθηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου, ενισχύοντας τις θετικές εξελίξεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιβραβεύσει την προσπάθειά σου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα εξακολουθεί να ενισχύει και την κοινωνική σου ζωή, με ευχάριστες προσκλήσεις, ανταλλαγή κοινωνικών συναναστροφών, αλλά και νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς με κάποιο τρόπο!
 
ΥΓ. Πάντως, για καλό και για κακό, πρόσεξε λίγο τις αντιδράσεις σου την εβδομάδα αυτή, μια και η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και το τετράγωνό του με τον Ουρανό, δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση, που εκφράζεται εύκολα και στη συμπεριφορά σου, δημιουργώντας ανατροπές, διαφωνίες και εντάσεις στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις, για τις οποίες ενδεχομένως να μην είσαι απόλυτα προετοιμασμένος.
 
Με τον Τοξότη έχεις πολλά να ανταλλάξεις και να περάσετε πολύ καλά και οι δύο, ενώ με τον Σκορπιό οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμες και για τους δύο.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι γεγονός πως δεν μπορούν όλα να γίνονται έτσι όπως τα σκέφτεσαι, όμως η εβδομάδα αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νοιώσεις καλά, αλλά και να έχεις θετικές εξελίξεις σε κάθε κατεύθυνση. Η Αφροδίτη δημιουργεί μια σειρά ευνοϊκών συγκυριών, που εξυπηρετούν πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ πολύ πιθανόν να σε βοηθήσει να προωθήσεις ένα σχέδιό σου, μια επεκτατική ιδέα σου, μία διεύρυνση του επαγγελματικού σου ορίζοντα ή μια συνεργασία σου! Βεβαίως, ενισχύει και την ερωτική σου ζωή, βελτιώνοντας σημαντικά τη σχέση με το σύντροφό σου και δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα, που σας βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά. Όσο για τους αδέσμευτους Ταύρους, η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει μια νέα ερωτική σχέση, με πολύ έντονα συναισθήματα και σοβαρές προοπτικές εξέλιξης.
 
Από την άλλη μεριά, το θετικό κλίμα της εβδομάδας μιλά και για τη διευκόλυνσή σου στα οικονομικά θέματα, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου. Με κάποιο τρόπο εξυπηρετείσαι σημαντικά με μια ρύθμιση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε έχει ταλαιπωρήσει, μια χρηματοδότηση που ενδεχομένως περίμενες, ένα μπόνους από τη δουλειά σου που έρχεται απρόσμενα, ή μια οικονομική συμφωνία, για την οποία έχεις δουλέψει αρκετά.
 
ΥΓ. Βεβαίως, μπορεί να προκύψουν και αναβολές στα σχέδιά σου ή ανατροπές σε προγραμματισμένα θέματα… Όμως, να θυμάσαι πως οτιδήποτε τώρα δεν σου βγαίνει έτσι όπως το έχεις σχεδιάσει, είναι πολύ πιθανό να σε πάει κάπου αλλού, που ενδεχομένως να είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενες!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Σκορπιό, είναι σίγουρο ότι έχεις πολλά να μοιραστείς και ακόμα περισσότερα να νιώσεις!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις δουλέψει, έχεις κοπιάσει, έχεις ταλαιπωρηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή να το ρίξεις και λίγο έξω! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια ανάσα, να απομακρυνθείς λίγο από τις δυσκολίες που σε πίεσαν το διάστημα που προηγήθηκε, και να δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, πιο αισιόδοξη, πιο θετική, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, να ζήσεις όμορφες στιγμές μαζί τους, να βγεις περισσότερο έξω, να κοινωνικοποιηθείς, αλλά και να επιλύσεις τυχόν προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Αν και, για να πούμε την αλήθεια, κι εσύ ο ίδιος έχεις την επιθυμία να αφήσεις πίσω τα σοβαρά και να ζήσεις πιο ανάλαφρα, ασχολούμενος μόνο με ό,τι είναι απαραίτητο και αναγκαίο!
 
Δεν αποκλείεται πάντως, να προκύψει μια ευκαιρία στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή. Επίσης, δεν αποκλείονται και οι επωφελείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορούν να προωθήσουν σημαντικά τα σχέδια και τις ιδέες σου, δίνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα! Στην προσωπική σου ζωή, οι προσκλήσεις και οι μετακινήσεις δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά σου, ενώ κάποιες νέες γνωριμίες εγείρουν έντονα το ενδιαφέρον σου!
 
ΥΓ. Οι όψεις του Πλούτωνα και του Ουρανού με τον κυβερνήτη σου Ερμή, πολύ πιθανά να δημιουργήσουν αναβολές ή ακόμα και ματαιώσεις σε προγραμματισμένα σχέδια ή να προκαλέσουν εμπλοκές και διαφωνίες με τον σύντροφό σου. Καλό είναι την εβδομάδα αυτή να αποφύγεις κάθε κριτική διάθεση απέναντί του, γιατί ενδεχομένως να βρεθείς μπροστά σε αντιδράσεις, τις οποίες δεν περίμενες. Επίσης, προσοχή και στις σχέσεις με τα παιδιά σου, γιατί ένα περιβάλλον διαφωνιών είναι πιθανό να οξύνει το μεταξύ σας.
 
Με τον Σκορπιό υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Αιγόκερω, γιατί το κλίμα είναι πολύ εύκολο να οξυνθεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σου, μπορεί να παίζει διάφορα παιχνίδια με τον ψυχισμό σου, που φαίνεται να περνάει μια μικρή κρίση… Προσπαθείς να επιβάλεις με κάθε τρόπο την άποψή σου και όταν αυτό δεν σου βγαίνει, εκνευρίζεσαι και αντιδράς απότομα, δημιουργώντας εντάσεις στο περιβάλλον σου. Αυτή είναι η μόνη δυσκολία της εβδομάδας, που μπορεί όμως να ανακατέψει για τα καλά τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή, δημιουργώντας ανατροπές, που απαιτούν ψυχραιμία για να διαχειριστείς τα πράγματα προς όφελος σου! Κατά τα άλλα, το κλίμα όχι μόνο δεν φαίνεται να στρέφεται εναντίον σου, μα σε κάποιες περιπτώσεις να συνηγορεί και στην εξέλιξη των υποθέσεών σου!
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, λειτουργεί πολύ ενισχυτικά σε οτιδήποτε θέλεις να εξελίξεις, να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να προωθήσεις. Δημιουργεί ένα υγιές περιβάλλον στις συνεργασίες σου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα, ενδεχομένως και από τον φιλικό κύκλο, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην οποία εξέλιξη επιθυμείς. Θα λειτουργήσει ευεργετικά και στην προσωπική σου ζωή, αφενός φέρνοντας πιο κοντά σου τα φιλικά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα, ερωτική γνωριμία που σε ξεσηκώνει…
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσεις οτιδήποτε μπορεί να έχεις κατά νου, αρκεί να έχει απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις. Επίσης, ένα παρασκήνιο που ενδεχομένως οργανώνει πράγματα πίσω από την πλάτη σου, φαίνεται να έχει πολύ θετικές διαθέσεις απέναντι σου!
 
Με τον Τοξότη και τον Παρθένο η συνεργασία σας μπορεί να είναι πολύ θετική και να προοιωνίζει αισιόδοξες εξελίξεις. Με τον Σκορπιό μπορείτε να συνεργαστείτε σε ένα πολύ καλό κλίμα, ενώ σε ερωτικό επίπεδο έχετε πολλά να ανταλλάξετε!
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-12-2015 16:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι