blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 19
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η ενέργεια της έκλειψης πλανιέται πάνω από τις ζωές μας, ανοίγοντάς καινούργιες ιστορίες, νέες διαδρομές, δημιουργώντας τις δικές τις συγκυρίες και εξελίξεις, που την εβδομάδα αυτή εμπλουτίζονται με τις νέες πλανητικές επιρροές!

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η αντίθεση μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά, τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, κλονίζοντας τις ισορροπίες που το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες… Μιλά για την έλλειψη ορίων, για καταστάσεις οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου, από την καθημερινότητά σου, αφού το κύριο χαρακτηριστικό της είναι μια τάση υπεραισιοδοξίας που στηρίζεται συνήθως σε ανεδαφικά σχέδια, σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και όνειρα… Όλα αυτά που μπορεί να σε οδηγήσουν μακριά από την πραγματική ζωή. Να σε οδηγήσουν σε μια λάθος κίνηση, που δεν την έχεις σχεδιάσει αλλά ξεπηδά από μια βαθύτερη ανάγκη σου. Όμως χωρίς προετοιμασία, δεν έχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας…
 
Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, σχέδια που δεν ολοκληρώνονται και προσδοκίες που μένουν στο ράφι του ανεκπλήρωτου… Πώς αντιμετωπίζεις μια τέτοια πλανητική ενέργεια; Φυσικά, με το να μένεις εστιασμένος στο τώρα, χωρίς προσμονές, υποθετικά σενάρια κι ελπίδες που τις ντύνεις όπως σε βολεύει!
 
Όλα όσα αναζητάς βρίσκονται μέσα σου, η ψυχή σου ξέρει πού τελειώνει αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα… Αυτήν μόνο μπορείς να εμπιστευτείς, όχι το μυαλό σου, γιατί αυτό είναι πάντα ο μεγάλος προδότης της ιστορίας! Ο νους έχει την τάση πάντα να φτιάχνει τα δικά του σενάρια και να σε παραπλανά… Σενάρια που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Ερμής σε ανάδρομη πορεία

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, επαναφέροντας για μια ακόμα φορά τη δυνατότητα της αναθεώρησης. Το παρελθόν αναβιώνει μέσα από διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν και φυσικά, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις και πάλι εκείνη την απομάκρυνσή σου από ένα πρόσωπο, που το μυαλό και η καρδιά σου έχουν παραμείνει προσκολλημένα πάνω του… Ανοίγει και πάλι ένας κύκλος, που δίνει τη δυνατότητα στους εραστές να βρεθούν για μια ακόμα φορά κοντά, να νοιώσουν και πάλι τα συναισθήματα, την ένταση και τον έρωτα, να ξαναδώσουν μια δεύτερη, τρίτη ή και… τέταρτη ευκαιρία σε αυτό το κάτι που συνεχίζει να τους φέρνει κοντά!

Κρόνος στον Τοξότη

Ο Κρόνος εισέρχεται οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη την Παρασκευή, για να συνεχίσει το έργο του, ό,τι άφησε ημιτελές επιστρέφοντας στον Σκορπιό τον Ιούνιο του 2015. Δίνει τη δυνατότητα για σημαντικά ξεκαθαρίσματα πλέον, αλλά και οριστικές αποφάσεις! Ιδιαίτερα εσύ που ανήκεις στο σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς) περνάς πλέον στη δράση, αφού η παρουσία του Κρόνου σου επιβάλλει να πάρεις θέση απέναντι στα δύσκολα τη ζωή σου… Να θυμάσαι ωστόσο πως το ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο, αν θέλεις να φυσήξει καινούργιος άνεμος στη ζωή σου…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να ανασάνεις ανακουφισμένος, ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών, που ομολογουμένως ταλαιπωρήθηκες αρκετά από την παρουσία του Κρόνου απέναντί σου! Το πεδίο από εδώ και πέρα είναι δικό σου, μπορείς να κυνηγήσεις το όνειρό σου, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, που σταδιακά θα τις δεις να μπαίνουν σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και να ανταμείβουν τις προσπάθειες και τους κόπους σου! Στις αρχές της εβδομάδας μια είδηση, μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση που αφορά είτε τα προσωπικά είτε τα επαγγελματικά σου θέματα, μπορεί να σου φέρει πολύ ευχάριστα αποτελέσματα και εξελίξεις.
 
Ωστόσο, για σένα του πρώτου δεκαημέρου η ανάγκη να παραμείνεις απόλυτα ρεαλιστής σε οτιδήποτε στοχεύεις, είναι αναγκαία για να μπορέσεις να αποφύγεις σκοπέλους ή απογοητεύσεις. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, είναι οι προσδοκίες σου αυτές που μπορεί να σε απογοητεύσουν, όχι οι ίδιες οι καταστάσεις… Ακολούθησε τη διαδρομή που ορίζει το μέσα σου, υποστήριξε μόνο την αλήθεια σου και απόφυγε τις συναισθηματικές επενδύσεις. Αλλά και τις οικονομικές, γιατί στην φάση αυτή, οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο, ίσως να είναι και επικίνδυνο…
 
ΥΓ. Ο Άρης συνεχίζει να πυροδοτεί για λίγο ακόμα εντάσεις στο σπίτι, στην οικογένεια, στις σχέσεις σου, αλλά και στις καταστάσεις οι οποίες διαδραματίζονται τώρα… Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην ανοίγεις μέτωπα που μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Η αναδρομή κίνηση του Ερμή φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις στα εργασιακά σου. Τώρα είναι μια περίοδος επανεξέτασης, όχι όμως κατάλληλη για τη λήψη αποφάσεων.
 
Με τον Λέοντα υπάρχει αρκετή ένταση, την οποία καλείσαι να διαχειριστείς! Με τον Παρθένο αλλά και με τον Ιχθύ, προσέχεις πολύ τις συναισθηματικές επενδύσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί ο Δίας να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο και να ευνοεί (ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) αρκετές από τις υποθέσεις σου, τώρα όμως είναι η στιγμή να έρθεις αντιμέτωπος με τον Κρόνο! Στο προσκήνιο θέματα που σε απασχόλησαν το διάστημα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου του 2014, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά, τις σχέσεις σου, που πέρασαν από αρκετές δυσκολίες, ομολογουμένως… Τώρα είναι η στιγμή της εκκαθάρισης, οφείλεις να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που εδώ και καιρό αποτελούν ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή σου. Είναι αναγκαίο να μείνεις ψύχραιμος κι εστιασμένος στην αλήθεια σου, μια και οι σχέσεις σου δοκιμάζονται έντονα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Μπορεί για παράδειγμα να αλλάξεις σπίτι, αν αυτό στο οποίο έμενες μέχρι τώρα λειτουργούσε πιεστικά στον ψυχισμό σου! Αλλαγή μπορεί να υπάρξει και σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο ό,τι διαδραματίζεται τώρα, σε καλεί να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος στα θέλω και στις ανάγκες σου, με απόλυτα ρεαλιστική οπτική. Μόνο αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις και να είσαι συνεπής, ιδιαίτερα απέναντι στον εαυτό σου, γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό! Θα θυμάσαι πως αν διαχειριστείς αυτήν την περίοδο σωστά, η επιβράβευση που θα εισπράξεις θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που περίμενες!
 
Βεβαίως, την εβδομάδα αυτή απόφυγε αποφάσεις ή δεσμεύσεις που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστική βάση, καθώς επίσης και συνεργασίες, για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος… Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να αποφύγεις τις συναισθηματικές επενδύσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς.
 
ΥΓ. Στις αρχές της εβδομάδος, μπορεί να έχεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε αναδρομή πορεία, δίνοντας τη δυνατότητα μιας ανασυγκρότησης και μιας δεύτερης οπτικής, σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, προωθείς ή διαχειρίζεσαι το διάστημα αυτό. Επίσης, ανοίγει και πάλι τον κύκλο των… πρώην, επαναφέροντας στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν…
 
Με τον Ζυγό έχεις ακόμα πολλά να πεις, να ανταλλάξεις, να μοιραστείς και να νιώσεις… Ιδιαίτερη προσοχή με τον Ιχθύ… Το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα χαοτικό!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια εποχή αρκετά ευνοϊκών συγκυριών, που οι περισσότερες από αυτές συμβάλουν στην ανάπτυξη, την εξέλιξη, την προώθηση και την επέκταση πάσης φύσεως θεμάτων, είτε επαγγελματικών είτε προσωπικών! Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου από το ζώδιο του Σκορπιού στο ζώδιο του Τοξότη, σε προτρέπει να ολοκληρώσεις οτιδήποτε μπορεί να έχεις αρχίσει, το προηγούμενο διάστημα (ή ακόμα και τα προηγούμενα χρόνια) και να το έχεις αφήσεις ημιτελές. Είναι επίσης μια εποχή οργάνωσης, μεθόδευσης, αλλά κυρίως αυτοκριτικής σε σχέση με τα λάθη σου και τον επαναπροσδιορισμό τους.
 
Η εβδομάδα αυτή ωστόσο, κινείται σε ένα περιβάλλον ασάφειας, ιδιαίτερα στην επικοινωνία σου. Καλό είναι να αποφύγεις να δεσμευτείς με οριστικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, το συναίσθημά σου λειτουργεί με μια μεγαλύτερη δόση ευαισθησίας από ό,τι συνήθως κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει απογοητεύσεις. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα στις νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου. Δώσε χρόνο πριν βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!
 
ΥΓ. Στις αρχές της εβδομάδας, μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημά σου μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Η αναδρομή κίνηση του Ερμή φέρνει αρκετές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, από την άλλη μεριά όμως σου δίνει τη δυνατότητα να τα οργανώσεις με πολύ καλύτερο τρόπο, αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις.
 
Με τον Παρθένο η χημεία σας είναι μοναδική! Αλλά και με τον Λέοντα το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας ανεβάζει πολύ ψηλά τον δείκτη του ερωτισμού!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, την εβδομάδα αυτή περνά σε αναδρομή πορεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα σχέδιά σου, αλλά και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, περνούν σε μια φάση επαναπροσδιορισμού κι αναθεώρησης, προκειμένου να δεις πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, ώστε να πάρεις και την ανάλογη θέση ή να κάνεις τις σωστές κινήσεις για την υλοποίησή τους! Φυσικά, δεν αποκλείεται να ανοίξεις και πάλι ένα κεφάλαιο του παρελθόντος και να αναζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία, με ένα πρόσωπο που το μεταξύ σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί!
 
Αλλά το γεγονός της εβδομάδας, αλλά και γενικότερα της περιόδου που ακολουθεί, είναι η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντί σου. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, επαναφέρει στην ζωή σου καταστάσεις οι οποίες ενεργοποιήθηκαν την περίοδο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 2014, που έχουν να κάνουν με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, τις μέχρι τώρα επιλογές σου, αλλά και το ξεκαθάρισμα αυτών! Βεβαίως, η περίοδος αυτή δίνει δημιουργεί ένα έντονα φορτισμένο κλίμα, τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου με τα συγγενικά πρόσωπα, όσο και με την επαγγελματική σου ζωή, που φαίνεται πως στο διάστημα αυτό κινείται σε μια κατάσταση χάους και ασυνεννοησίας. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να μείνεις εστιασμένος σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους, γιατί οτιδήποτε τροφοδοτείται από την ελπίδα σου ή από την επιθυμία σου, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει απογοητεύσεις…
 
ΥΓ. Ωστόσο, ο Άρης και η Αφροδίτης τον Λέοντα λειτουργούν πολύ ενισχυτικά στην καθημερινότητά σου, μέσα από ευχάριστες ειδήσεις, δημιουργικές επικοινωνίες, διευκόλυνση στις συναλλαγές ή τα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Επίσης, ενισχύουν πολύ και την κοινωνική σου ζωή, που την περίοδο αυτή είναι μια σημαντική διέξοδος στην όποια δυσκολία υπάρχει στον ορίζοντα!
 
Με τον Παρθένο αλλά και με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις! Με τον Λέοντα δημιουργείται ένα όμορφο περιβάλλον στο μεταξύ σας, με πολλή χαρά.
 
ΖΥΓΟΣ
Το κλίμα της περιόδου έχει ένα μικτό χρώμα, που δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση, καθώς και ένα παρασκήνιο που σε πολλές περιπτώσεις δεν λειτουργεί και με τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, που την εβδομάδα αυτή παρουσιάζουν έντονη αναστάτωση, ασυνεννοησία, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην εμπλακείς σε λόγια ή κουτσομπολιά, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου! Απόφυγε δεσμεύσεις οριστικές αποφάσεις η υπογραφές συμβολαίων, ιδιαίτερα αν έχεις αμφιβολίες ως προς το αποτέλεσμά τους, γιατί ενδεχομένως ό,τι συμφωνείς τώρα, παρακάτω να μην μπορέσει να τηρηθεί!
 
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που γίνεται στο δικό σου σπίτι, φέρνει μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων, τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σχέδιά σου, που μπαίνουν σε μια φάση αναθεώρησης και επανεξέτασης, προκειμένου παρακάτω να τα δρομολογήσεις με έναν καλύτερο τρόπο, πιο ουσιαστικό και πιο αποτελεσματικό! Ο Ανάδρομος όμως έχει και τα καλά του, μια και σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε μια ιστορία ερωτικού περιεχομένου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει οριστικά, ούτε για σένα, ούτε για το πρόσωπο αυτό!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, ενισχύουν την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την ερωτική. Δεν αποκλείεται στις αρχές της εβδομάδας μια είδηση ή μια συνάντηση να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Η νέα θέση του Κρόνου λειτουργεί υποστηρικτικά απέναντί σου και επαναφέρει συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή σχέδια που μπορεί να έγιναν την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου του 2014, προκειμένου να ολοκληρωθούν.
 
Με τον Παρθένο αλλά και τους Ιχθείς χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Με τον Λέοντα η φιλία μπορεί να μετασχηματιστεί σε έρωτα!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται ακόμα απέναντί σου, γεγονός είναι πως μπορεί να δημιουργούνται συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και εντάσεις πάσης φύσεως, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου! Για εσένα όμως του δεύτερου δεκαήμερου, το κλίμα έχει σαφώς καταλαγιάσει, οι εντάσεις έχουν παραχωρήσει τη θέση τους σε πιο ουσιαστικές και δημιουργικές συζητήσεις, αποκαθιστώντας το κλίμα αλλά και τις ισορροπίες, ενώ η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά, τόσο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και μέσα από νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
 
Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού επαναφέρει μια διάθεση αναθεώρησης σε πρόσωπα ή καταστάσεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσεις και τη δική σου ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει, αλλά να ανοίξεις κι έναν καινούργιο κύκλο σε μια σχέση του παρελθόντος, που νιώθεις πως έχει ακόμα πράγματα να σου δώσει!
 
Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός εφιστά την προσοχή σου στα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους. Τώρα είναι σημαντικό η όποια κίνησή σου να μην στηρίζεται στον παρορμητισμό ή σε μια διάθεση να εκτονώσεις το συναίσθημά σου μέσα από περιττές αγορές ή ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει ακόμα και απώλειες!
 
ΥΓ. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη επαναφέρει ζητήματα, τα οποία είχαν ενεργοποιηθεί την περίοδο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 2014. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να τα δρομολογήσεις με έναν πολύ πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει βοήθεια από το φιλικό ή τον συγγενικό σου κύκλο!
 
Ο Λέοντας είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σου, στην επικοινωνία, αλλά και στο συναίσθημά σου! Μετά τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ απόφυγε οικονομικές συναλλαγές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη σου δίνει μια σημαντική ανάσα και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα θέματα που ήδη είχαν ξεκινήσει την περίοδο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαήμερου, είναι μια εποχή που μπορεί να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα, στα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου, αλλά και τις επεκτάσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Βεβαίως, όλα θα κριθούν στο πόσο οργανωμένος είσαι, για να ελπίζεις και σε ένα καλό αποτέλεσμα!
 
Από την άλλη μεριά, Άρης και Αφροδίτη συνεχίζουν να ενισχύουν τη διάθεσή σου, να υποστηρίζουν με πολύ δημιουργικό τρόπο τα σχέδιά σου και τις εξελίξεις τους, αλλά κυρίως να τροφοδοτούν με άπειρο συναίσθημα την ερωτική σου ζωή, που βρίσκεται σε μια φάση ανάπτυξης, αισιοδοξίας και χαράς! Ο Ερμής απέναντί σου σε ανάδρομη πορεία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις της επανεξέτασης σε σχέσεις και συνεργασίες, που νιώθεις πως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Η δυνατότητα να ξαναδείς κάποια πράγματα με μια νέα οπτική, θα σε βοηθήσει πολύ να κατανοήσεις και τη δική σου συμμετοχή και τα τυχόν λάθη που εσύ έχεις κάνει, ώστε να μπορέσεις να τα διορθώσεις! Φυσικά, ενεργοποιεί και τον κύκλο των… πρώην και σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρεις με νέα δεδομένα στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν!
 
ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εποχή αυτή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο θέτει εμπόδια στα σχέδιά σου, υπονομεύοντας τις κινήσεις σου. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις, που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές και οργανωμένες μεθοδεύσεις, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις!
 
Με τον Λέοντα το πάρτι συνεχίζεται! Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, γιατί τα πράγματα συχνά δεν είναι όπως φαίνονται!
 
ΛΕΩΝ
Άρης και η Αφροδίτη, συνεχίζοντας την διέλευσή τους στο ζώδιό σου, δίνουν ένα έντονο στίγμα και στην εβδομάδα αυτή. Αρχικά για σένα το τρίτου δεκαήμερου, η παρουσία του Άρη στο δικό σου δεκαήμερο πυροδοτεί συχνά συμπεριφορές από την μεριά σου, που είναι έντονες, απόλυτες ή προκλητικές, δημιουργώντας έριδες, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις σου! Αντίθετα, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η παρουσία της Αφροδίτης βελτιώνει την ψυχολογία, αλλά και τις σχέσεων σου, επαναφέροντας τις ισορροπίες που ενδεχομένως διαταράχθηκαν την προηγούμενη περίοδο. Παράλληλα, δημιουργεί προϋποθέσεις επέκτασης στα επαγγελματικά σχέδιά σου, ενώ διαμορφώνει κι ένα πιο υγιές περιβάλλον στη σχέση με το σύντροφό σου.
 
Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή εφιστά την προσοχή σου στα οικονομικά. Χρειάζεται αρκετή σκέψη στην όποια οικονομική κίνηση θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου, μια και ενδεχομένως να επανεμφανιστούν παρελθοντικές εκκρεμότητες, οι οποίες λειτουργούν πιεστικά, δημιουργώντας μια κατάσταση που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες ή ανοίγματα, καθώς επίσης να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα.
 
ΥΓ. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη συνηγορεί στην εξέλιξη ζητημάτων, που είχες δρομολογήσει την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του 2014, προκειμένου να ολοκληρωθούν σε ένα πολύ πιο υγιές κλίμα! Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή επαναφέρει τη δυνατότητα συζήτησης με πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, ενώ ανανεώνει φυσικά και σχέσεις από το παρελθόν, που περνούν σε μια νέα φάση εξελίξεων!
 
Με τον Υδροχόο χρειάζεται να είσαι περισσότερο προσεκτικός, γιατί το μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση. Με τον Ιχθύ αλλά και τον Παρθένο, μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σου, την εβδομάδα αυτή δρομολογεί πολλές εξελίξεις! Η επιστροφή του πλανήτη θα επαναφέρει θέματα που σε απασχόλησαν την περίοδο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 2014, δυσκολεύοντας τον τομέα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών. Οτιδήποτε μπορεί να έμεινε σε εκκρεμότητα από τότε, τώρα επανέρχεται… δριμύτερο, προκειμένου να πάρεις μια οριστική και ξεκάθαρη θέση απέναντί του!
 
Παράλληλα, η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έναν χαοτικό κύκλο εξελίξεων σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και επικοινωνίας με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Επίσης, στην επαγγελματική σου ζωή, νιώθεις να αναστέλλονται, να αναχαιτίζονται οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου, ενδεχομένως από κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που διαμορφώνουν ένα δύσκολο κλίμα. Εσύ από την μεριά σου, οφείλεις να κινηθείς με μέθοδο, σύνεση και απόλυτο ρεαλισμό! Δεν είναι περίοδος για αποφάσεις, είναι εποχή για περισυλλογή και ανασυγκρότηση… Καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις ή να πιέσεις καταστάσεις, που βλέπεις πως δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν.
 
ΥΓ. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ενδέχεται να δημιουργήσει και αυτή με τη σειρά της ένα περιβάλλον αναθεώρησης σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και σχέδια που είναι εν εξελίξει. Από την άλλη μεριά, σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα φιλικό πρόσωπο που ενδεχομένως μέχρι τώρα υπήρξε μια απόσταση στο μεταξύ σας, ενώ μπορεί να επαναφέρει και σχέσεις από το παρελθόν, με τις οποίες φαίνεται πως ο κύκλος δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά! Άρης και Αφροδίτη από τον Λέοντα λειτουργούν υποστηρικτικά, κρατώντας την ψυχολογία σου σε υψηλά επίπεδα και διαμορφώνοντας ένα πολύ καλό σκηνικό, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου σε ό,τι αφορά τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ ενισχύουν σημαντικά την κοινωνική και την ερωτική σου ζωή!
 
Ο Λέοντας σε στηρίζει, σου δίνει δύναμη και ενισχύει το συναίσθημά σου! Με τον Ιχθύ αλλά και τον Παρθένο κράτα αποστάσεις και μην εμπιστεύεσαι εύκολα το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα σου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και εμπλοκές στο μεταξύ σας!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει ένα θετικό περιβάλλον συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και επαφών. Ενδεχομένως να νιώσεις ότι τα πράγματα στην καθημερινότητά σου κυλούν πιο εύκολα, πιο αβίαστα, ενώ είναι πιθανόν να προκύψουν και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, γιατί ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Είναι σημαντικό να εξετάζεις πολύ καλά τις επιμέρους λεπτομέρειες και να αποφύγεις να δεσμεύσεις σε οτιδήποτε, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου.
 
Για εσένα επίσης, η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων σε επαγγελματικά θέματα που είχαν ξεκινήσει την περίοδο του Οκτωβρίου και του Νοέμβριου του 2014, ο οποίος θα λειτουργήσει μάλλον πιεστικά… Το σημαντικό εδώ είναι να λειτουργήσεις μεθοδικά και με σύνεση, να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος και να θυμάσαι πως η όποια αλλαγή χρειάζεται πολύ προσεκτική οργάνωση και έλεγχο, πριν την υλοποίησή της! Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα ωστόσο, λειτουργούν πολύ υποστηρικτικά, στα οικονομικά σου, παρόλο που συχνά μια καταναλωτική διάθεση μπορεί να σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού!
 
ΥΓ. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει αρκετές αναβολές, ματαιώσεις και καθυστερήσεις σε θέματα οικογενειακά ή ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, δημιουργώντας συχνά ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα. Στα επαγγελματικά σου δεν είναι η κατάλληλη εποχή για τη λήψη αποφάσεων, αλλά για έναν πιο μεθοδικό και λεπτομερή σχεδιασμό στα επόμενα βήματα και τις κινήσεις σου!
 
Με τον Ιχθύ και με τον Παρθένο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συναλλαγές, είναι σημαντικό να μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση συναισθηματικά, αλλά στηριζόμενος απόλυτα στη λογική σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προκαλέσει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που θα θολώσει το κριτήριό σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις (ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου) τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να σου βγει μια ένταση κι ένα παράπονο προς τον σύντροφό σου, να νιώσεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες ή πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Ό,τι απ’ όλα αυτά, νοιώσεις να σε επηρεάζει, καλό είναι να μην το αφήσεις να πάρει μεγάλες διαστάσεις μέσα σου, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι! Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες και στις συναισθηματικές επενδύσεις που ο χρόνος δεν έχουν προλάβει να ''τσεκάρει''! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και με φιλικά πρόσωπα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μια απογοήτευση ή ψυχρότητα μεταξύ σας. Πριν βιαστείς να βγάλεις το όποιο συμπέρασμα, δώσε χρόνο και μην ανοίξεις συζητήσεις, που δεν θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις επί της ουσίας το τι έχει συμβεί!
 
Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να πυροδοτεί έντονες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Πρόσωπα ή θέματα που προκύπτουν τώρα, είναι πιθανό να βάλουν εμπόδια στα σχέδια ή τις φιλοδοξίες σου, κι αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις συνθήκες που επιθυμείς για την πρόοδό σου! Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η Αφροδίτη εξομαλύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και δημιουργεί ένα πολύ καλό περιβάλλον στις προσωπικές σχέσεις σου!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Κρόνου επιτέλους, σου φέρνει μεγάλη ανακούφιση, ενώ ανοίγει έναν καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς με μια μεγαλύτερη σύνεση, οργάνωση και μέθοδο, έτσι ώστε να δημιουργήσεις συνθήκες ασφάλειας.
 
Με τον Λέοντα υπάρχει πολλή ένταση αλλά και πολύ πάθος! Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός…
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η περίοδος αυτή δρομολογεί αρκετές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρχουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις ή ακόμα και απώλειες, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αν δεν προσέξεις! Στην ερωτική σου ζωή, φρόντισε να δώσεις χρόνο στις νέες γνωριμίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, προκειμένου να αποδείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις, ενώ μια πιθανή επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενδεχομένως να μην έχει τόσο ξεκάθαρα κίνητρα…
 
Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου, επαναφέροντας θέματα που σε προβλημάτισαν την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου του 2014, προκειμένου να υπάρξει μία πιο θετική εξέλιξη μέσα στο επόμενο διάστημα! Είναι μια εποχή γενικότερα που χρειάζεται να κρατήσεις, μέτρο, όρια και σύνεση σε όλες τις υποθέσεις που εξελίσσονται γύρω σου, γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς, άμεσα τουλάχιστον. Μόνο ο χρόνος μπορεί να σου δείξει τις πραγματικές τους προθέσεις και να δρομολογήσει πιο ουσιαστικές εξελίξεις για εσένα.
 
ΥΓ. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς με μια μεγαλύτερη ευελιξία οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους και να οργανώσεις με πιο μεθοδικό τρόπο τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην αναλάβεις δεσμεύσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα.
 
Με τον Ζυγό, ο κύκλος που ανοίγει σας δίνει για μια ακόμα φορά τη δυνατότητα να επανεξετάσετε την σχέση σας και να τη δείτε με νέα δεδομένα. Με τον Παρθένο, αλλά και τους Διδύμους καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλεις από αυτούς!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2015 18:42:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι