blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 46
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2016

Την εβδομάδα αυτή, δύο πλανητικές μετακινήσεις ενεργοποιούν δύο ποιότητες αντίθετες μεταξύ τους, αυτές της Αφροδίτης και του Ήλιου!

Αφροδίτη στον Υδροχόο και Ήλιος στους Ιχθείς

Η Αφροδίτη την Τετάρτη εισέρχεται στο ανατρεπτικό σπίτι του Υδροχόου, θυμίζοντάς μας πως τόσο η ζωή όσο και οι σχέσεις, είναι ελευθερία και ανεξαρτησία, επιλογή και εξερεύνηση… Αυτό είναι που τους δίνει γοητεία, μια και τίποτα δεν είναι δεδομένο και πάντα ό,τι αξίζει είναι η ελευθερία, που μπορείς να προσφέρεις ή να σου προσφέρουν…
 
Ο Ήλιος, που την Κυριακή περνά στους Ιχθείς, ενεργοποιεί εκείνο το ατελείωτο φάσμα των συναισθημάτων που δονεί ολόκληρη την ύπαρξή σου, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα! Τώρα έχεις δύο επιλογές… να αφεθείς σε κείνα τα πελώρια κύματα που μπορούν να σε καταπιούν ή να συντονιστείς με κάτι ανώτερο… Εκεί που μπορείς να βρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς, εκεί που μπορείς να αναζητήσεις την αλήθεια σου, εκεί που μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις!
 
Γιατί πάντα υπάρχουν δύο όψεις, δύο επιλογές, δύο μηνύματα που καλείσαι να αφουγκραστείς και να διαχειριστείς… Η μια απευθύνεται στα κατώτερα ένστικτά σου, τα πιο γήινα, που είναι προσκολλημένα στο Εγώ σου, ενώ η άλλη που σε συνδέει με εκείνο τον ανώτερο εαυτό σου, που αποτελείται από καθαρό φως και ίσως είναι δύσκολο να τον ανακαλύψεις, όμως μόνο αυτός μπορεί πραγματικά να σε εξυψώσει και να σε συνδέσει με το σύμπαν!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αξιοποίησε το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτει η ύπαρξή σου: την επικοινωνία! Αυτή μπορεί να σου ανοίξει πολλαπλές επιλογές και τώρα φαίνεται να διευκολύνεται ιδιαίτερα! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια υπόσχεση για εσένα πως τα πράγματα όχι μόνο μπορούν, αλλά και θα πάνε καλύτερα σε κάθε επίπεδο, και κυρίως στα ερωτικά σου, που ανανεώνονται με νέα δεδομένα! Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, που μπορεί να έχουν έντονη διαφορετικότητα από εσένα, όμως είναι αυτή που έλκει περισσότερο το ενδιαφέρον σου! Παράλληλα, η καθημερινότητά σου ανανεώνεται και οι υποθέσεις της διευκολύνονται, καθώς όλο το κλίμα συνηγορεί σε μια σημαντική βελτίωση, που ξεκινάει κυρίως από μέσα σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων σηματοδοτεί έναν κύκλο, όπου τα επαγγελματικά σχέδια σου έρχονται στο προσκήνιο πιο έντονα από ποτέ… Φυσικά, είσαι εσύ που διεκδικείς, που διαπραγματεύεσαι, που μπορείς να κάνεις εκείνα τα ανοίγματα που επιθυμείς εδώ και καιρό! Αυτό που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην υλοποίησή τους, είναι το να μείνεις απόλυτα συντονισμένος σε ρεαλιστικές βάσεις και κυρίως να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο σίγουρος για την ποιότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναλλάσσεται και εμπιστεύεσαι!
 
Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσει αποστάσεις μέχρι να πειστείς για τις προθέσεις του. Από τον Υδροχόο μπορείς να περιμένεις πολλά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Αυτό που σε κάνει πραγματικά χαρούμενο, είναι να μπορείς να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, με τον οποίο μοιράζεσαι τις στιγμές, τη διάθεση, το συναίσθημά σου… Και σε αυτό σε βοηθά ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, που περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου με χαρά, να βγεις, να επικοινωνήσεις, να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου, να διαπραγματευτείς, να κοινωνικοποιηθείς και κυρίως να φλερτάρεις, μια και το φλερτ γίνεται προτεραιότητα στη ζωή σου και είναι ένα σημαντικό στοιχείο ανανέωσης! Είτε ανήκεις στους αδέσμευτους, είτε στους δεσμευμένους Ζυγούς, το φλερτ διαμορφώνει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά σου και την τροφοδοτεί με χαρά και ενέργεια! Βεβαίως, δεν αποκλείεται τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, να δημιουργήσουν δυνατές συγκινήσεις και να ανοίξουν την πόρτα σε νέες ερωτικές ιστορίες την περίοδο αυτή! Μπορείς να το απολαύσεις!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από την άλλη μεριά, έχει έναν τελείως διαφορετικό σκοπό… έτσι, για να διατηρούνται οι ισορροπίες! Και σκοπός του είναι να σε βάλει σε μια καθημερινότητα, με πολλές υποχρεώσεις και κυρίως με πολλή δουλειά! Παράλληλα, θα βελτιώσει σημαντικά τον ψυχισμό σου, καθώς θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με τις διατροφικές σου συνήθειες και ίσως με την άσκηση!
 
Με τον Υδροχόο και με τον Κριό, μπορείς να περνάς πάρα πολύ καλά και φυσικά να ερωτευτείς! Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσει τις αποστάσεις, κυρίως στο χώρο της δουλειάς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μια υπόσχεση για θεαματική βελτίωση σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, που όχι μόνο ανανεώνονται, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις απογειώνονται! Δεν είναι μόνο η δική σου ψυχολογία, η οποία γίνεται πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη, αλλά θα παρατηρήσεις πως και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, έχουν μια πιο άμεση ανταπόκριση στις προθέσεις ή τις ανάγκες σου! Η προσωπική σου ζωή ανανεώνεται, οι σχέσεις με το σύντροφό σου περνούν σε μια φάση μεγαλύτερης κατανόησης, αλλά και διάθεσης να έρθετε πιο κοντά! Βεβαίως, μπορείς να δρομολογήσεις και εκείνα τα επαγγελματικά σχέδιά σου πολύ καλύτερα και να βρεις την αποδοχή που περίμενες! Γενικά, το όλο κλίμα λειτουργεί υπέρ σου, κυρίως σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις της καρδιάς σου, καθώς αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, ίσως είναι η ώρα που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα!
 
ΥΓ. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε βοηθά να οργανωθείς περισσότερο στα οικονομικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να διαπραγματευτείς μια νέα οικονομική συμφωνία! Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να σε κάνει πιο σπάταλο και να δημιουργήσει ένα πραγματικό χάος στην οικονομική σου ζωή, αν δεν προσέξεις!
 
Με τον Ιχθύ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε οικονομική συναλλαγή ή συνεργασία. Με έναν άλλο Υδροχόο, αλλά και τον Δίδυμο, μπορείς να περάσεις πραγματικά πολύ καλά και κυρίως να ερωτευτείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε μπορεί να σχεδίαζες ή οργάνωνες το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορείς να το βάλεις σε μια πιο πρακτική βάση και να το επιτύχεις, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου! Οι ευκαιρίες που περίμενες δείχνουν να είναι πιο κοντά από ποτέ, τώρα μπορείς να εξελίξεις οτιδήποτε σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις συνεργασίες ή τα ανοίγματα που επιδιώκεις. Παράλληλα, μπορεί να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν επί της ουσίας να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα, καθώς η κοινωνική σου ζωή συνεχίζει να κινείται σε έντονους ρυθμούς και να ενισχύει την καλή σου διάθεση. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, για να πας ένα βήμα παραπέρα και να εξελιχθείς!
 
ΥΓ. Ο Ήλιος στους Ιχθείς ενισχύει το θετικό κλίμα, αφενός προτρέποντάς σε να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου, αφετέρου φέρνοντας κοντά σου εκείνα τα πρόσωπα που, πάντα λειτουργούν υποστηρικτικά απέναντί σου: τους φίλους σου! Δεν αποκλείεται επίσης, το διάστημα αυτό να προκύψει μια ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, ανανεώνοντας σημαντικά τις εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή!
 
Με τον Υδροχόο μπορείς να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις, κυρίως στα θέματα των επαγγελματικών σου. Με τον Ιχθύ που μπορεί να ζήσεις έναν έρωτα γεμάτο συναίσθημα ή να ανανεώσεις μια φιλική σχέση. Μην ξεχνάς τον Άρη απέναντί σου, που κάνει τη σχέση σου με τον Σκορπιό ευαίσθητη και εύθραυστη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος απέναντί σου, φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και σε βάζει στη διαδικασία να δεις εκείνες τις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά… εκείνες τις συμπεριφορές που θα σε κάνουν να καταλάβεις ποιοι τελικά είναι κοντά σου, ποια πρόσωπα μπορείς να εμπιστευτείς, ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί, στους οποίους μπορείς να στηριχτείς σε κάθε δυσκολία σου! Την περίοδο που ακολουθεί το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να μείνεις στη θέση του παρατηρητή, χωρίς ελπίδες, προσδοκίες ή απαιτήσεις από τους άλλους… Απλά να αφουγκράζεσαι τις προθέσεις τους, αλλά και το πώς νοιώθεις εσύ σε σχέση με αυτούς! Και φυσικά, σε καμία περίπτωση μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, μέχρι τουλάχιστον να μπορέσεις να δεις τα πράγματα με αντικειμενικότητα, γιατί το τοπίο δεν είναι πάντα ξεκάθαρο… Ωστόσο, η περίοδος αυτή μπορεί όμως να είναι ένα πάρα πολύ καλή, καθώς θα σου αποκαλύψει μυστικά που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να κατανοήσεις…
 
ΥΓ. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φορτώνει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις και σε βάζει σε ένα διαρκές τρέξιμο! Η δουλειά σου έχει αυξημένες απαιτήσεις από σένα και καλείσαι να της αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο… Ωστόσο, να θυμάσαι πως η εποχή αυτή μπορεί να λειτουργήσει άκρως εποικοδομητικά στην πορεία και να εισπράξεις τους καρπούς του κόπου σου από εκεί που δεν το περιμένεις… Ακόμα, δεν αποκλείεται κι ένας έρωτας να ανθίσει στο χώρο της δουλειάς και να κάνει το περιβάλλον πολύ πιο ενδιαφέρον…
 
Με τον Ιχθύ να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, όσον αφορά στην εμπιστοσύνη που του δείχνεις! Με τον Υδροχόο πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος στους Ιχθείς έρχεται να τροφοδοτήσει την καθημερινότητά σου, τις σκέψεις και τις σχέσεις σου με περισσότερο συναίσθημα, ενώ διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, γεγονός που εξελίσσει τις υποθέσεις σου! Παράλληλα, αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες, προκειμένου να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου, ενώ ανοίγεις κι έναν καινούριο κύκλο δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, γεγονός που ενισχύει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις και καινούργια πρόσωπα! Την περίοδο αυτή αντιμετωπίζεις τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που διαδραματίζονται στη ζωή σου μέσα από ένα πιο συναισθηματικό φίλτρο, που διευκολύνει σημαντικά τις προσωπικές σχέσεις σου και σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, βοηθώντας να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες τους, αλλά να κατανοήσουν κι εκείνοι τις δικές σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιδιώκεις και που ονειρεύεσαι, αρκεί βέβαια να έχεις καλό προγραμματισμό και μεθόδευση, κυρίως στα επαγγελματικά σου.
 
ΥΓ. Η Αφροδίτη στον Υδροχόου θα διευκολύνει ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Νέες διαπραγματεύσεις, συζητήσεις ή ανοίγματα, ενισχύουν την οικονομική σου κατάσταση, ωστόσο μια καταναλωτική τάση που σε διακρίνει, μπορεί πολύ εύκολα να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού… Το νου σου!
 
Με τον Υδροχόο μπορεί να πετύχεις μια σημαντική οικονομική διευκόλυνση ή συμφωνία. Με τον Ιχθύ έρχεστε πιο κοντά και επικοινωνείτε πολύ καλύτερα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το συναίσθημα πάντα είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη, που σε οδηγεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να διαχειριστείς πολύπλοκες καταστάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς ενεργοποιεί τη διάθεσή σου να μοιραστείς, να συνυπάρξεις, να ανταλλάξεις, να ερωτευτείς! Όλα περνούν σε μια νέα φάση, ενώ οι προσωπικές σου σχέσεις αλλάζουν, γίνονται πιο ζεστές, πιο οικείες, πιο τρυφερές, αγγίζουν την ψυχή σου διαμορφώνοντας ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά σου, που εμπλουτίζεται με κατανόηση, επικοινωνία, βοήθεια, συμπαράσταση, αλλά και έρωτα! Γεγονός είναι πως ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος ενδιαφερόντων, μέσα από τον οποίο νέα πρόσωπα έρχονται τώρα κοντά σου, ανανεώνοντας τόσο τον κοινωνικό σου περίγυρο, όσο και την ερωτική σου ζωή! Νοιώθεις, αλλά και είσαι πιο δραστήριος και είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που προκύπτει και που σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις νέους ορίζοντες, που μπορεί να σε ωφελήσουν σημαντικά!
 
ΥΓ. Για εξυπηρετήσεις μιλάει και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου δώσει μια σημαντική ανάσα! Επίσης, και η ερωτική σου ζωή την περίοδο αυτή φαίνεται για να είναι γεμάτη με νέες εμπειρίες…
 
Με τον Υδροχόο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία, αλλά και να ζήσεις έντονες στιγμές, γεμάτες πάθος! Με τον Ιχθύ το συναίσθημα σας ταξιδεύει, χρειάζεται όμως προσοχή στο κατά πόσο μπορείς να τον εμπιστευτείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, μια και είναι η φύση σου τέτοια, που πάντα τον αναζητά και εκφράζεται μέσα από αυτόν! Τώρα, είναι μια εποχή που μπορείς να ζήσεις έντονα, συναρπαστικά και κυρίως ερωτικά, εκμεταλλευόμενος όλες τις συγκυρίες που δημιουργούνται για να σε διευκολύνουν και να σε κάνουν να βγεις από τα συνηθισμένα σου μέτρα και όρια! Ο Ήλιος στους Ιχθείς ανοίγει μια περίοδο, κατά την οποία θα νοιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις οτιδήποτε μπορεί να κρύβεις μέσα σου, προκειμένου να γίνεις πιο δημιουργικός, να βγάλεις τα κρυμμένα ταλέντα σου και να τα εκμεταλλευτείς με κάποιο τρόπο! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, νοιώθεις πιο αισιόδοξος, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς με τους γύρω σου γίνεται πιο ευχάριστος, φέρνοντας πιο κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο. Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις…
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης έρχεται να βελτιώσει και αυτή με τη σειρά της οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια ή τις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα, θα έχεις και την τάση να βελτιώσεις το χώρο σου, να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα πιο ζεστή, να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου και φυσικά να ανανεωθείς και εσύ!
 
Με τον Υδροχόο έρχεστε πιο κοντά, ενώ με τον Ιχθύ μπορείτε να ζήσετε έναν… έρωτα μεγάλο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γεγονός είναι πως πάντα δίνεις μια πιο συναισθηματική χροιά σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου… Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου έρχεται να εκτινάξει το συναίσθημά σου και να δρομολογήσει ένα νέο κύκλο εξελίξεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γενικότερα στο στόχαστρο αυτής της εβδομάδας φαίνεται να μπαίνουν οι πάσης φύσεως σχέσεις σου, με κύριο άξονα την επιθυμία, την ανάγκη ή το στόχο σου, ανάλογα με τα πρόσωπα που εμπλέκονται! Προσπαθείς με κάποιο τρόπο να επιβάλλεις την άποψή σου, τη διάθεσή σου ή την επιθυμία σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαλότητες και διαφωνίες στους χώρους που κινείσαι. Κι επειδή σχεδόν όλα ξεκινούν τις περισσότερες φορές από εσένα, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το λόγο ή τις απαιτήσεις σου το διάστημα αυτό. Από την άλλη, νέα ανοίγματα, επεκτάσεις και ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσουν την πόρτα και να σου δώσουν ένα κίνητρο για να εξελιχθείς, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά! Και φυσικά, ο έρωτας θα παίξει κι αυτός τον ρόλο του, και μάλιστα πρωταγωνιστικό, είτε δίνοντας ένα τέλος σε μια σχέση που πια δεν σε εκφράζει, είτε βάζοντας στη ζωή σου σχέσεις, που πολύ πιθανόν να κινηθούν στο παρασκήνιο… Άλλωστε, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου διαμορφώνει ένα τοπίο μυστικό, περίεργο, συναισθηματικό και πολλές φορές γεμάτο πάθος!
 
ΥΓ. Με έναν Σκορπιό μπορεί να απογειωθείς συναισθηματικά, με έναν Παρθένο να κάνεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία και με έναν Τοξότη να κοντραριστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι το καλό νέο της εβδομάδας για εσένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε όλα όσα μπορεί να σχεδιάζεις ή να επιθυμείς! Είναι όμως και η ενίσχυση των συνεργασιών σου, μέσα από τις οποίες μπορεί και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επίσης, είναι και η σύσφιξη των φιλικών σχέσεών σου, που σε κάνει να νοιώθεις εκείνη την ψυχική υποστήριξη που χρειάζεσαι, αφού νιώθεις πως αυτοί που αγαπάς είναι πάντα κοντά σου και σε στηρίζουν! Ανανέωση φέρνει όμως και στην ερωτική σου ζωή, ενισχύοντας τη σχέση σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές, διαθέσεις και συναισθήματα, που ισχυροποιούν την σχέση σας. Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται, ανανεώνεται και διευρύνεται, με νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων εστιάζει στο μέσα σου, δημιουργώντας συχνά διλήμματα και ερωτηματικά, ενώ ένα παρασκήνιο διαμορφώνει μια σειρά εξελίξεων και στον εργασιακό τομέα. Καλό είναι το διάστημα αυτό να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός σε σχέση με τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν και που εμπιστεύεσαι. Ίσως και ένας έρωτας που κάνει τώρα την εμφάνισή του, να έχει έντονα μυστικό ή παρασκηνιακό χαρακτήρα, ενισχύοντας το προβληματισμό αλλά και το πάθος!
 
Με τον Ιχθύ, ο έρωτας που μπαίνει τώρα στη ζωή σου έχει πολύ δυνατά συναισθηματικά χαρακτηριστικά, αλλά και παράνομο χαρακτήρα. Με τον Υδροχόο έρχεστε πιο κοντά και ανανεώνετε σημαντικά το μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον Υδροχόο, και σου υπόσχεται πως οτιδήποτε σε προβλημάτισε, σε απογοήτευσε, σε δυσκόλεψε το διάστημα που προηγήθηκε, έχει πολλές πιθανότητες να αποκατασταθεί, να εξυγιανθεί και να ισορροπήσει, κυρίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Η επικοινωνία σου όχι μόνο βελτιώνεται σημαντικά, αλλά σου προσφέρει και την δυνατότητα να συζητήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να σου δώσει λύσεις! Ίσως ακόμα τώρα να ολοκληρωθεί μια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία, που προωθεί τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή αποκαθίσταται πάσης φύσεως προβληματισμός, δίλημμα ή αντιπαράθεση, που μπορεί να υπήρξε με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει τη δουλειά σου σε πρώτο πλάνο. Υποχρεώσεις, εκκρεμότητες ή μεγαλύτερος όγκος δουλειάς, επιβαρύνουν την καθημερινότητά σου, κάνοντάς σε συχνά να ασφυκτιείς, όμως να θυμάσαι πως λίγο παρακάτω θα αποζημιωθείς για τις προσπάθειές σου! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σου, στην ξεκούρασή σου και στη διατροφή σου…
 
Με τον Ιχθύ μπορεί να συνεργαστείς πολύ αρμονικά. Με τον Υδροχόο μπορείς να επιλύσεις όποια διαφορά είχε υπάρξει στο παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητά σου ανανεώνεται, βελτιώνοντας τον ψυχισμό σου, τις σχέσεις σου, αλλά και στην επικοινωνία σου! Οι υποθέσεις σου, οι συναλλαγές, οι διαπραγματεύσεις σου διευκολύνονται σημαντικά και τώρα ίσως είναι η κατάλληλη εποχή να διαπραγματευτείς μια σοβαρή συμφωνία, να επιλύσεις ένα ζήτημα που σε έχει απασχολήσει ή να κάνεις μια συναισθηματική εξομολόγηση από καρδιάς, προκειμένου να αποκαταστήσεις μια σχέση που μπορεί να ταλαιπωρήθηκε. Και φυσικά ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο ενδιαφερόντων, μέσα από τον οποίο μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή τον κύκλο σου. Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, εμπλουτίζεται με νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να ενεργοποιήσουν και το συναίσθημά σου.
 
ΥΓ. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς, μπορείς να οργανώσεις, να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια πρόσωπα να σταθούν κοντά σου και να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως και μια νέα γνωριμία να αποδειχτεί πολύ πιο χρήσιμη από ό,τι νόμιζες. Έχε υπόψιν σου πάντως, πως ό,τι ξεκινάς τώρα, πρέπει να είναι λεπτομερώς οργανωμένο και να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις.
 
Με τον Ιχθύ ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες. Με τον Υδροχόο η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2016 18:30:00