blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015 με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Καινούργιος κύκλος, καινούργια όνειρα… Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων με τη συμμετοχή του Άρη έρχεται να σου θυμίσει πως στην πλάτη σου έχεις ένα ζευγάρι φτερά… Αρκεί μόνο να το πιστέψεις, να απλώσεις τα φτερά σου και να… πετάξεις!
 
Θέλεις να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε σε καταπιέζει, να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο κύκλος αυτός του φεγγαριού προσφέρεται για δυναμικά, καινούργια ξεκινήματα, που σε βοηθούν να μπεις ενεργά στο παιχνίδι και να ορίσεις τους δικούς σου νόμους και κανόνες… Έχει πολλή δράση η περίοδος που ακολουθεί. Ανοίγει μια πύλη στο άγνωστο, μπορεί να μην ξέρεις που πηγαίνεις, έχεις όμως τη σιγουριά πως θα τα καταφέρεις ό,τι και να γίνει…
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά, όταν λειτουργείς παρορμητικά, πάντα αυξάνεται ο κίνδυνος του λάθους… Όμως, πώς θα καταλάβεις τι είναι σωστό για σένα, αν δεν βιώσεις την εμπειρία ενός λάθους; Γι’ αυτό ζήσε, τόλμησε, ακόμα και αν αυτό που κυνηγάς δεν σου βγαίνει όπως ακριβώς το φαντάστηκες…

Κρόνος στον Σκορπιό

Πολύ σημαντική η μετακίνηση του Κρόνου, που από την Δευτέρα και μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, ελευθερώνοντας τους Τοξότες των πρώτων ημερών και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν ένα ξένοιαστο πιο ελεύθερο καλοκαίρι. Βεβαίως, σειρά έχουν τα σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών, που καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν οριστικά οτιδήποτε τους ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα!

Ήλιος στον Καρκίνο

Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου την Κυριακή εγκαινιάζει μια καινούργια περίοδο, όπου το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο. Αναζητούμε την ασφάλεια των δικών μας πραγμάτων, την οικειότητα που μας δίνει το σπίτι μας, ο χώρος μας, οι άνθρωποί μας… Ναι, με όλα αυτά στο πλευρό μας, μπορούμε να νιώσουμε ευτυχισμένοι!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θυμήσου πως κάθε τι που συμβαίνει, έχει δύο όψεις, δύο πλευρές! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να πυροδοτήσει την επιθυμία σου για καινούργια ξεκινήματα, ώστε να ορίσεις πλέον τη δική σου διαδρομή, έτσι όπως εσύ την έχεις φανταστεί, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς συμβιβασμούς, μια και η διάθεση για ανεξαρτησία που σε χαρακτηρίζει στον κύκλο αυτόν, δεν μπορεί να χαλιναγωγηθεί και να μπει σε καλούπια. Θέλεις να ζήσεις έτσι όπως εσύ επιλέγεις και ο Άρης σου δίνει ακόμα περισσότερα ερεθίσματα για να μπεις στο παιχνίδι δυναμικά, ορμητικά, ακούγοντας μόνο την εσωτερική σου φωνή και την επιθυμία σου. Φυσικά, αυτή η στάση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια πρόσωπα. Οι γύρω σου είναι πολύ πιθανό να ξαφνιαστούν από τη συμπεριφορά σου και να προβάλουν αντιρρήσεις στα σχέδια, τις ιδέες ή τις επιθυμίες σου, γεγονός όμως που μάλλον σε αφήνει παγερά αδιάφορο! Εσύ έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και τίποτα δεν μπορεί να τις αλλάξει!
 
Απαλλαγμένος πλέον και από την επιρροή του Κρόνου, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών, το σίγουρο είναι πως παίρνεις μια σημαντική ανάσα. Έχεις τη δυνατότητα να χαράξεις μια νέα πορεία, να ανασυγκροτηθείς, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και πάνω απ’ όλα, να ζήσεις ένα ξένοιαστο, χαλαρό και ευχάριστο καλοκαίρι.
 
Και φυσικά, γεγονότα θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, όπου δρομολογείται μια νέα σειρά εξελίξεων, πυροδοτώντας πολύ δυνατά συναισθήματα. Ενδεχομένως να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ανεβάζοντας το συναίσθημα και το πάθος στα ύψη!
 
ΥΓ. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται πλέον σε ορθή πορεία, τα πράγματα έχουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο χαρακτήρα. Ενισχύεται η επικοινωνία σου και βελτιώνεται αισθητά το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Δίας και Αφροδίτη φέρνουν καλά μηνύματα, θετικές ειδήσεις και ίσως κάποιες ευκαιρίες, που καλό είναι να εκμεταλλευτείς!
 
Προσέξτε τη νέα σχέση σου με έναν άλλο Δίδυμο, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έντονο κλίμα μεταξύ σας. Αλλά και με τον Τοξότη ενδεχομένως τα πράγματα να κινούνται σε ένα περιβάλλον που δεν είναι εύκολο. Με τον Λέοντα το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
 
ΖΥΓΟΣ
Μην έχεις ερωτηματικά και αμφιβολίες… Επίτρεψε σε όλη εκείνη τη γλυκύτητα που κουβαλάς μέσα σου να βγει προς τα έξω, ενισχύοντας τις σχέσεις σου και ανοίγοντας ένα καινούργιο κύκλο στα σχέδιά σου και στην κοινωνική σου ζωή, καθώς στον καινούργιο κύκλο της Σελήνης φαίνεται πως η δημοτικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη! Κόσμος πάει και έρχεται στη ζωή σου σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, που σου επιτρέπει να ζήσεις, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς… Παράλληλα, σου ανοίγει καινούργιες ευκαιρίες, που έχουν να κάνουν τόσο με τα ενδιαφέροντά σου, όπου το διάστημα αυτό εμπλουτίζονται, όσο και με τις ιδέες και τα σχέδιά σου, που φαίνεται πως επεκτείνονται μέσα από καινούργιες, δημιουργικές προτάσεις, ευκαιρίες και προοπτικές! Ενδεχομένως να ταξιδέψεις ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, που θα εκπληρώσει μια επιθυμία ή ένα όνειρό σου… Όπως και να έχει, η περίοδος αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις καλά!
 
Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, είτε επειδή βελτιώνονται οι συνθήκες της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, είτε γιατί έρχεται στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις να ανταλλάξεις πολύ έντονες και γεμάτες πάθος ερωτικές στιγμές!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόσθετο άγχος στα επαγγελματικά σου, που πολύ πιθανόν να λειτουργήσει πειστικά στον ψυχισμό σου. Καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, γεγονός που μπορεί να σε βγάλει εκτός των σχεδίων σου! Πάντα όμως υπάρχει και η χρυσή τομή…
 
Με τον Δίδυμο το παιχνίδι σας απογειώνει και τους δυο! Αλλά και με τον Λέοντα προβλέπονται μοναδικές στιγμές!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να γευτείς όλα όσα σου δίνονται τώρα! Να χαρείς, να διασκεδάσεις και να απογειωθείς, να πετάξεις για άλλα ταξίδια, γεμάτα καινούργιες εμπειρίες, νέους ανθρώπους και να ανοίξει καινούργιους κύκλους… Νιώθεις πιο δημιουργικός, έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά και να τη φέρεις στα μέτρα σου! Θέλεις να κυνηγήσει στο όνειρό σου, είτε αυτό είναι να δρομολογήσεις μια ιδέα σου, είτε να νιώσεις το πάθος ενός φιλιού!
 
Η εσωτερική σου φλόγα που αναζωπυρώνεται, σε ωθεί να μη σταματάς μπροστά σε κανένα εμπόδιο, προκειμένου να κάνεις αυτό που θέλεις, να ζήσεις έντονα, στα κόκκινα, με πάθος… Να ρουφήξεις όλη την ένταση της στιγμής! Η ερωτική σου ζωή είναι αυτή που τροφοδοτεί κυρίως τις εξελίξεις, μια και το φλερτ, το παιχνίδι, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο το διάστημα που ακολουθεί και σε απογειώνει! Μια νέα γνωριμία στον κύκλο αυτόν του φεγγαριού, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τις μέρες σου και τις νύχτες σου!
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, η νέα θέση του Κρόνου σε βάζει στη διαδικασία της επανεξέτασης στα επαγγελματικά σου. Ορισμένα ζητήματα που ενδεχομένως σε είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορείς να τα δεις με μια πιο ξεκάθαρη ματιά και να πάρεις οριστική και ξεκάθαρη θέση απέναντί τους. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποιες συνεργασίες που δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου ή να υπάρξουν κάποια οριστικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως, πως με Δία και Αφροδίτη στο Λέοντα έχεις σημαντικά στηρίγματα, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία…
 
Προσέχεις τη σχέση σου με τον Σκορπιό γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο… Με τον Δίδυμο… it’s party time!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Πολύ πιθανόν το εικοσιτετράωρο να μοιάζει πολύ μικρό από δω και πέρα… Η καθημερινότητά σου γίνεται ασφυκτική, καθώς έχεις ανοίξει πάρα πολλά καινούργια μέτωπα και τρέχεις να τα προλάβεις όλα! Και βέβαια, μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ευνοϊκό, μια και όλα μοιάζουν να κινούνται στην κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Πολύ συχνά θα δέχεσαι διευκολύνσεις, οι οποίες πραγματικά σου λύνουν τα χέρια και σε βοηθούν να ολοκληρώσεις κάποιες προσπάθειες ή κάποια σχέδιά σου που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, τα καινούργια ξεκινήματα φαίνεται να σου ανοίγουν πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές, ενώ κάποια μικρά ταξίδια θα έχουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα…
 
Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης είναι από τις πιο δημιουργικές και ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς για σένα. Σου δίνει το κίνητρο να πας παραπέρα, να εξελιχθείς, να κάνεις οτιδήποτε ευχαριστεί την ψυχή σου… Και βέβαια, σου χαρίζει γενναίες δόσεις ερωτικών συγκινήσεων!
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, η μετακίνηση του Κρόνου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά θέματα που έχεις ενδεχομένως αφήσει σε εκκρεμότητα. Τώρα καλείσαι να τα διαχειριστείς εκεί νέου, προκειμένου να τα τακτοποιήσεις οριστικά. Ανοίγει όμως και ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, που πιθανόν να αναταράξει έντονα το συναίσθημά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κλείσεις μια ερωτική σχέση, που δεν εκφράζει άλλο τις συναισθηματικές και ερωτικές σου ανάγκες…
 
Προσοχή με τον Σκορπιό γιατί το διάστημα που ακολουθεί έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις για το μεταξύ σας. Με το Λέοντα, το καλοκαίρι είναι μακρύ...
 
ΛΕΩΝ
Να θυμάσαι πως αυτό το καλοκαίρι όλα συνωμοτούν υπέρ σου! Ο κύκλος της Νέας Σελήνης έρχεται να φωτίσει τα σχέδιά σου, τη δημιουργικότητά σου, να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ιδιαίτερα δημιουργικό και ελπιδοφόρο στην επαγγελματική σου ζωή, που τώρα φαίνεται να περνά σε μια άλλη φάση. Ο Ερμής σταδιακά εξισορροπεί τυχόν εντάσεις, διαφωνίες ή ασυνεννοησίες της προηγούμενης περιόδου, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρεις τα σχέδιά σου με μια άλλη δυναμική και να διεκδικήσει εκ νέου ό,τι νιώθεις πως σου ανήκει! Παράλληλα, ενισχύει την κοινωνικότητά σου, οι φίλοι σου σε περιβάλουν με την αγάπη τους και τώρα είναι κοντά σου περισσότερο από ποτέ!
 
Και βέβαια, σημαντικές εξελίξεις έρχονται και στην ερωτική σου ζωή, μια και βελτιώνεται αισθητά το κλίμα στις σχέσεις σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με το σύντροφό σου, να πεις αυτά που νιώθεις και να γίνεις κατανοητός… Γενικά, δημιουργείται ένα κλίμα πιο ζεστό, πιο ερωτικό, που σου επιτρέπει μια σημαντική αναθέρμανση στη συναισθηματική σου ζωή! Για σένα που ανήκεις στα αδέσμευτα λιοντάρια, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο να γίνει η αφορμή καινούργιων εξελίξεων και να καταλάβεις πως με το πρόσωπο αυτό θα υπάρχει… συνέχεια!
 
ΥΓ. Για εσένα των τελευταίων ημερών, η μετακίνηση του Κρόνου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε παλιές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, αλλά και τη σχέση με τον σύντροφό σου. Τα ζητήματα που ενδεχομένως σας απομάκρυναν ή σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα επανέρχονται και τώρα καλείσαι να πάρεις μια πιο οριστική και ξεκάθαρη θέση απέναντι στις καταστάσεις που δημιουργούνται.
 
Προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο μεταξύ σας. Με τον Δίδυμο όμως έχεις πολλά να μοιραστείς και ακόμα περισσότερα να νιώσεις!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ταξίδι σου συνεχίζεται σε μια πιο ήρεμη θάλασσα, όπου τα πάντα μοιάζουν να έχουν καταλαγιάσει και πολύ περισσότερο τα συναισθήματα και οι προβληματισμοί σου! Βεβαίως, με τον Άρη να κινείται απέναντι σου (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου), συχνά οι εντάσεις προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις και γίνονται ανεξέλεγκτες, αφού οι συμπεριφορές γίνονται ιδιαίτερα προκλητικές απέναντί σου. Όμως, η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει ένα καινούργιο άνοιγμα, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σε σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα νέων ενάρξεων ενισχύοντας την ελπίδα!
 
Όμως, τη μεγαλύτερη ανάσα σου τη δίνει η μετακίνηση του Κρόνου, που εγκαταλείπει μέχρι τον Σεπτέμβριο το ζώδιό σου, προσφέροντας ένα διάλειμμα (ιδιαίτερα στους Τοξότες των πρώτων ημερών), προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να πάρεις την απόσταση που χρειάζεσαι από οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε ή να σε πίεσε το προηγούμενο διάστημα και πάνω απ’ όλα να περάσεις ένα ευχάριστο, χαλαρό και χαρούμενο καλοκαίρι.
 
Και βεβαίως, στην ερωτική σου ζωή μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας νέος κύκλος εξελίξεων, με μια νέα γνωριμία που μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στο κόκκινο!
 
ΥΓ. Το διάστημα που ακολουθεί φρόντισε να εκμεταλλευτεί στην ευεργετική επίδραση του Δία και της Αφροδίτης στον Λέοντα, για να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες ή για να κάνεις εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό… Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο ενδεχομένως να διευκολύνει την οικονομική σου καθημερινότητα.
 
Προσοχή στην σχέση σου με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας μπορεί να είναι εκρηκτικό… Με τον Λέοντα όμως, ό,τι και αν ονειρευτείς να ξέρεις πως μπορείς και να το πραγματοποιήσεις!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στο καβούκι σου και να μην το ανοίγεις για κανένα λόγο και για κανένα πρόσωπο! Έτσι κι αλλιώς, η περίοδος αυτή έχει έντονες δόσεις εσωστρέφειας, πράγμα πολύ εύκολο για εσένα, μια και όταν ενοχλείται το συναίσθημά σου έχεις την τάση να απομονώνεσαι και να μην μπορείς να δεις τι υπάρχει έξω από αυτό που νιώθεις! Βεβαίως, ο κύκλος αυτός θα σε φέρει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες και τις αδυναμίες σου, αλλά και να βάλεις προτεραιότητες στα θέλω σου. Ίσως να κάνεις έναν απολογισμό σχετικά με το πού είσαι και πού θέλεις να φτάσεις, γιατί λίγο παρακάτω, το ''παιχνίδι'' θα περάσει σε σένα και καλό είναι να είσαι έτοιμος για δράση!
 
Ίσως ακόμη να νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις, να συμπαρασταθείς, να σταθείς, κοντά στα πρόσωπά που σε έχουν ανάγκη και να τους δώσεις το χρόνο σου, την αγάπη σου και τη φροντίδα σου. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονες αναταράξεις στον εσωτερικό σου κόσμο, να μην μπορείς να καταλάβεις τι είναι εκείνο που σε ενοχλεί, τι σου φταίει… Και όλο αυτό ίσως επηρεάσει την συμπεριφορά σου, που θα γίνει αρκετά έντονη ή και προκλητική, δημιουργώντας μια ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι!
 
Ωστόσο, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου την Κυριακή, το ''παιχνίδι'' αρχίζει να ζωντανεύει, η διάθεσή σου αλλάζει, περνάς σταδιακά σε μεγαλύτερη δράση και η ψυχολογία σου αρχίζει να ανεβαίνει. Ο κύκλος που ανοίγει, δίνει το στίγμα του σε όλη την χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου κι εσύ καλείσαι πλέον να περάσεις στην δράση, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κινήσεις τα νήματα όπως επιθυμείς! Χρόνια πολλά, Καρκίνε!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι τον Σεπτέμβριο σηματοδοτεί μια περίοδο που επηρεάζει εσένα των τελευταίων ημερών και σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις σχέδια ή ιδέες σου για τις οποίες έχεις δουλέψει, ενώ μπορεί να φέρει και την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης!
 
Με το Σκορπιό κάτι φαίνεται πως οδεύει προς την κορύφωση. Πολύ πιθανόν η επισημοποίηση της σχέσης σας μέσα στο επόμενο διάστημα να σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση! Περισσότερη προσοχή με τον Δίδυμο αφού δεν είναι σίγουρο ότι οι προθέσεις του απέναντί σου είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκείνο που δίνει ιδιαίτερο χρώμα στον κύκλο αυτόν είναι το συναίσθημα, που εκτοξεύεται άγριο, έντονο, παθιασμένο, έτοιμο να κατακτήσει και να κατακτηθεί! Οι ερωτικές εμπειρίες της περιόδου αυτής έχουν πολύ ιδιαίτερο χρώμα, πρωταγωνιστούν στο σκηνικό της ζωής σου, μεταμορφώνουν τις νύχτες σου, που γίνονται σαφώς πιο ενδιαφέρουσες και γεμάτες δυνατές συγκινήσεις… Παράλληλα όμως, είναι μια περίοδος που μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξυπηρετήσεις στα οικονομικά σου, μια διευκόλυνση, μία στήριξη οικονομικού περιεχόμενου, που ομολογουμένως ενισχύει πολύ τον προϋπολογισμό σου.
 
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα οτιδήποτε θέλεις με τους γύρω σου, να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, ενώ διευρύνεται και ο κοινωνικός σου κύκλος. Έχεις τη δυνατότητα να βγεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις και να γεμίσεις καινούργιες, πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Δεν αποκλείονται και οι νέες, ερωτικές γνωριμίες, που θα χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σου… Το διάστημα που θα ακολουθήσει είναι πιθανόν να έχει και κάποιες ενδιαφέρουσες μετακινήσεις και ταξίδια, που ονειρευόσουν εδώ και καιρό!
 
ΥΓ. Για εσένα των τελευταίων ημερών, το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιό σου ανοίγει καινούργια κεφάλαια σε προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, που σε απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο διάστημα. Τώρα καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσεις οριστικά τη θέση κάποιων προσώπων στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν ο κύκλος σε μία σχέση σου να κλείσει, αν δεν έχει τίποτε περισσότερο να σου δώσει. Βεβαίως, υπάρχει άλλο ένα σενάριο που μιλά για την ανάληψη νέων ευθυνών σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού τώρα έρχεται η ώρα της επιβράβευσης, αλλά και της ευθύνης. Επίσης δεν αποκλείεται να αναλάβεις μια δέσμευση και στην προσωπική σου ζωή, σε μια σχέση σου η οποία παίρνει μια πιο επίσημη μορφή.
 
Με τον Λέοντα χρειάζεται προσοχή σε σχέση με το τι ακριβώς θέλεις εσύ από αυτόν κι αυτός από εσένα, ενώ με τον Δίδυμο μπορεί να ζήσεις πολύ έντονες συγκινήσεις!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου έρχεται να φωτίσει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Πολλές φορές ανακινούνται και παρελθοντικά ζητήματα, προκειμένου να τα δεις πιο ξεκάθαρα και να τα επιλύσεις, ενώ γενικότερα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, που μπορεί να έχουν δυσκολέψει μέχρι τώρα! Βεβαίως, συχνά μπορεί να νιώσεις ότι προκαλείσαι (τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή) από πρόσωπα, που πάντα έχουν μια αντίρρηση σε αυτά που λες και που με κάποιο τρόπο δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου. Όμως, να θυμάσαι πως δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό σου!
 
Ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον, έρχεται να βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη, αλλά και τις σωστές προτεραιότητες. Παράλληλα, ενισχύει και προάγει την επικοινωνία σου, ενώ η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα σημαντικό χέρι βοήθειας, που ανανεώνει τη διάθεσή σου και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πιο αισιόδοξα! Ταυτόχρονα, προωθεί τα σχέδια και τις ιδέες σου, ενώ βελτιώνει αισθητά και την ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης με νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες έχεις πολλά να ανταλλάξεις και να νιώσεις.
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί υποστηρικτικά για σένα των τελευταίων ημερών και έρχεται να σε βοηθήσει στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου, πολύ πιθανόν όμως να σου φέρει και κάποιες επιπλέον ευθύνες. Δεν αποκλείεται επίσης και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
 
Με τον Σκορπιό έχετε ακόμα πολλά να πείτε, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε το τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Με τον Καρκίνο ανοίγει καινούργιος κύκλος εξελίξεων.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα εστιάζει στο ευαίσθητο σημείο σου, την υλική ασφάλεια! Σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις ένα καινούργιο οικονομικό άνοιγμα, αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με την αύξηση του εισοδήματός σου! Το οικονομικό είναι πάντα ένα σημαντικό ζήτημα, που σε κινητοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αναλάβεις δράση, για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Όλα αυτά θα σε απασχολήσουν τώρα και ενδεχομένως να έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κινηθείς στην κατεύθυνση που επιθυμείς! Αυτό είναι βέβαιο πως θα μειώσει τα άγχη σου και θα δημιουργήσει μια πολύ καλύτερη ψυχολογία μέσα σου. Από την άλλη μεριά, ο κύκλος αυτός της Σελήνης μπορεί να σε κάνει να εκτονώσεις την καλή σου διάθεση ξοδεύοντας, καταναλώνοντας, σπαταλώντας χρήματα σε υλικές απολαύσεις που ευχαριστούν ιδιαίτερα την ψυχή σου και συχνά αποτελούν το αλατοπίπερο στη ζωή σου.
 
Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή σε βοηθά να ολοκληρώσεις θέματα που πιθανόν είχες αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, ενώ προσφέρεται και για την ολοκλήρωση συζητήσεων και συμφωνιών οικονομικού περιεχομένου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα εξομαλύνει τις οικογενειακές σχέσεις σου, δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου και προάγει την επικοινωνία σου. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια εποχή που διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου, τις συναλλαγές σου και την επικοινωνία σου γενικότερα. Σου δίνει τη δυνατότητα της ενίσχυσης των δραστηριοτήτων, των ενδιαφερόντων, αλλά και της κοινωνικής σου ζωής, που περνά σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, με περισσότερες εξόδους, περισσότερη διασκέδαση και περισσότερη κοινωνικοποίηση. Και κάποια ταξιδάκια είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου!
 
ΥΓ. Για εσένα των τελευταίων ημερών, η μετακίνηση του Κρόνου απέναντί σου στον Σκορπιό σε φέρνει αντιμέτωπο με σχέσεις και συνεργασίες που το προηγούμενο διάστημα λειτούργησαν πειστικά στον ψυχισμό σου. Τώρα μπορείς να τα ξαναδείς, προκειμένου να αποφασίσεις οριστικά ποια στάση θα κρατήσει απέναντί τους. Δεν αποκλείεται μία σχέση σου να περάσει οριστικά στο παρελθόν…
 
Με τον Σκορπιό χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, γιατί και οι δύο κινείστε σε πολύ ευαίσθητες ισορροπίες. Με τον Λέοντα το κλίμα σαφώς είναι πολύ πιο βελτιωμένο μεταξύ σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους, αλλά κυρίως στον εαυτό σου… Αυτός ο μηχανισμός ενεργοποιείται στον κύκλο αυτόν και σε κάνει να διεκδικείς, να τρέχεις, να διαπραγματεύεσαι, να παθιάζεσαι και να φέρνεις τα επαγγελματικά σου σε πρώτη προτεραιότητα! Φυσικά, μπορείς να τα καταφέρεις, ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα ή ακόμα και αδιέξοδα, αρκεί να αγνοήσεις τις προκλητικές συμπεριφορές όσων αντιτάσσονται απέναντί σου και να συνεχίσεις απτόητος τη διαδρομή για τον στόχο σου! Βεβαίως, είναι σημαντικό να ξέρεις πού είναι τα όριά σου, πού πρέπει να επιμείνεις ή πού πρέπει να σταματήσεις, όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις.
 
Η κοινωνικότητα σου εκτοξεύεται, η ανάγκη σου για να ζήσεις έντονα είναι αυτή που διαμορφώνει ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό στην κοινωνική σου ζωή. Έρχεσαι πιο κοντά σε αξιόλογα πρόσωπα, φίλους, αλλά και νέες γνωριμίες, που ενδεχομένως να έχουν και ερωτικό χαρακτήρα! Η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου, που σου χαρίζει πολύ καλή ψυχολογία, ενώ ενδεχομένως να σου ανοίξει και κάποιες πόρτες που θα διευκολύνουν τα σχέδια σου. Δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου, οι προσωπικές σχέσεις σου ενισχύονται κι έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ και αυτά από την μεριά τους, σε ενισχύουν και σου συμπαραστέκονται σε ό,τι κι αν χρειάζεσαι!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό επηρεάζει εσένα των τελευταίων ημερών και σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και συμφωνίες, οι οποίες δίνουν αφενός επιπρόσθετες ευθύνες, αφετέρου όμως ανταμείβουν την προσπάθεια και τη δουλειά που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα.
 
Προσέξτε τη σχέση σου με τον Δίδυμο περισσότερο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κύκλος αυτός σου δίνει σημαντικά ερεθίσματα και το κίνητρο να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα σε βοηθήσουν να στοχεύσεις κατευθείαν εκεί που θέλεις να φτάσεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου! Τώρα, υπάρχει ένα πολύ καλύτερο κλίμα από αυτό της προηγούμενης περιόδου και τώρα μπορείς και να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με συναδέλφους και συνεργάτες, να πεις αυτά που σκέφτεσαι και να βρεις συμπαραστάτες. Παράλληλα, μπορείς να δρομολογήσεις καινούργια, φιλόδοξα εγχειρήματα, αναζητώντας κάτι καινούργιο, που μπορεί να σε εκφράζει καλύτερα. Παράλληλα με όλα αυτά, είναι μια εποχή που σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα, με τον εαυτό σου, να μπεις σε ένα καινούργιο διατροφικό πρόγραμμα, να ξεκινήσεις γυμναστήριο και γενικότερα να βελτιώσεις την εικόνα σου και οτιδήποτε δεν σου αρέσει επάνω σου!
 
Και φυσικά, με το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σου στον Καρκίνο, ανοίγει μια περίοδος που οι σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, μπαίνουν σε μια καινούρια βάση. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν από δω και πέρα, θα σε κάνουν να καταλάβεις περισσότερα για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σου, αλλά ενδεχομένως να ξεκαθαρίσεις και εσύ τα δικά σου συναισθήματα απέναντι στα πρόσωπα αυτά. Βεβαίως, διευρύνεται και ο κύκλος των γνωριμιών σου, γεγονός που ανανεώνει το σκηνικό των σχέσεών σου, αλλά και της ερωτικής σου ζωής!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι τον Σεπτέμβριο, επηρεάζει εσένα των τελευταίων ημερών και σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις ένα σχέδιο που ενδεχομένως το είχες αφήσει στο περιθώριο, να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου για τον οποίο έχει δουλέψει πολύ, να αποκαταστήσεις μια φιλική σχέση που διαταράχτηκε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να επισημοποιήσεις τον ερωτικό σου δεσμό!
 
Με τον Λέοντα το σκηνικό μεταξύ σας έχει πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές, ενώ με τον Καρκίνο περνάτε από δυνατά… τεστ το διάστημα που ακολουθεί!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2015 17:39:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι