blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 

Όλα κάνουν κύκλους, και τα άστρα επίσης… Την εβδομάδα αυτή, ανοίγουμε έναν καινούργιο κύκλο με την Πανσέληνο του μήνα (και όχι μόνο), ένα… ''Μπλε Φεγγάρι'', μια και το κλίμα αλλάζει, αγριεύει και σε κάποιες περιπτώσεις ξεσηκώνει τρικυμίες, που σε βρίσκουν τελείως απροετοίμαστο!

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016, με τον Ήλιο στους Διδύμους

Την Παρασκευή, η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο… Μας βγάζει από την ηρεμία και τη διάθεση για σταθερότητα του Ταύρου και αλλάζει τις συχνότητες στην επικοινωνία και στη διάθεσή μας, δημιουργώντας μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά μας, η οποία γίνεται πιο σύνθετη και πιο πολύπλοκη.

Πανσέληνος στον Τοξότη

Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Κυριακή, δονείται κάτω από την ενέργεια της αντίθεσης του Ηλίου με τον ανάδρομο Άρη! Το παρελθόν αναβιώνει, πρόσωπα, συναισθήματα, προθέσεις, αναμειγνύονται σε έναν ξέφρενο χορό αντιθέσεων, που σίγουρα για κάποιους θα έχουν καθοριστικό χαρακτήρα! Οτιδήποτε δεν εκφράστηκε ή δεν εκτονώθηκε όταν έπρεπε κι έχει μείνει αποθηκευμένο στη μνήμη σου, επανέρχεται πιο οξύ και με σαφώς πιο άγριες διαθέσεις, αναζητώντας τρόπο να εκδηλωθεί.

Ο κύκλος αυτός κρύβει εντάσεις, τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις, αφού συχνά το κλίμα έχει… εμπόλεμο χαρακτήρα! Να θυμάστε πως τώρα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου αποκαλυφθεί παρακάτω… Μην εμπιστευτείς ειδήσεις, μηνύματα και πληροφορίες που έρχονται προς τη μεριά σου, γιατί μπορεί να έχουν έντονα παραπλανητικό χαρακτήρα!

Η επικοινωνία την περίοδο αυτή βρίσκει λόγους να οξύνεται, να ανεβάζει τους τόνους και να στήνει παιχνίδια για… σκληρούς παίκτες! Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Ερμής, ο οποίος την ημέρα του Σαββάτου περνά σε στάση. “Δώσε χρόνο” σου λέει “μην εμπιστεύεσαι την παρόρμηση σου, τα γεγονότα θα αλλάξουν και αυτά που θα δεις μπροστά σου να εξελίσσονται, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με ό,τι νόμιζες ή ό,τι φαντάστηκες!”

Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο

Στον κύκλο αυτόν, είναι ενεργό και το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, που δημιουργεί ένα κλίμα χαοτικό, αποσταθεροποιεί κάθε πρόθεση ή τάση, που το προηγούμενο διάστημα σε βοήθησε ή σε εξυπηρέτησε στα σχέδια και τους σκοπούς σου.

Το κλειδί του κύκλου αυτού είναι η απόσταση! Απόσταση από πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις, ειδήσεις και οτιδήποτε μπορεί να ανατρέψει δυσάρεστα την ψυχολογία σου. Το να μείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου και στην αναζήτηση της αλήθειας σου, να ξέρεις πως θα αποδειχτεί… Σοφία!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική με το ζώδιό σου, η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη, και μάλιστα ανάδρομου, είναι αυτή που πυροδοτεί την συμπεριφορά σου αλλά και τις εξελίξεις… Άλλωστε, τα διλήμματα δεν έχουν πάψει ούτε στιγμή να τριγυρνούν στα μυαλό σου και πολύ συχνά νοιώθεις αναποφάσιστος και μετέωρος. Αυτά τα διλήμματα ενδεχομένως να αφορούν και σε παρελθοντικά ζητήματα ή ακόμα και μια σχέση από το παρελθόν, που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ποια θέση έχει στη ζωή σου. Και είναι όλο αυτό το ανακάτεμα δυσκολεύει και την επικοινωνία σου, με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργείται μια αναστάτωση στην καθημερινότητα, αλλά και στις σχέσεις σου, γεγονός που σε προβληματίζει και σε δυσκολεύει στον κύκλο αυτόν. Το θέμα ωστόσο αφορά εσένα και όχι τους άλλους, παρόλο που συμμετέχουν ενεργά στις εξελίξεις! Εσύ πρέπει να αποφασίσεις και να καταλήξεις για το πώς θα κινηθείς, τι θα αφήσεις πίσω σου και τι θα κρατήσεις για το παρακάτω της ζωής σου. Ωστόσο, η περίοδος αυτή δεν συνιστά οριστικές αποφάσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς, γιατί σε κάθε περίπτωση μπορεί να αναθεωρήσεις!

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά της καθημερινότητας, διευκολύνει την επικοινωνία και σε βοηθά να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες! Σε βοηθά επίσης και να χαλαρώσεις, να δεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο ανάλαφρο πρίσμα, όσο είναι φυσικά δυνατόν αυτό. Η κοινωνικότητά σου, σου δίνει σημαντικές ανάσες ξεκούρασης και ανανέωσης, ενώ και κάποια ταξιδάκια, είναι σίγουρο πως θα βελτιώσουν την διάθεση σου!

ΥΓ. Προσοχή με τον Τοξότη, αλλά και με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο γενικότερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις δράση και να επανεκκινήσεις όλα εκείνα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω, να τα επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου προωθώντας σχέδια, ιδέες, δημιουργικά ταλέντα, και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου γενικότερα. Κυρίως όμως εσύ του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο έχεις απομακρυνθεί. Βεβαίως, γεγονός είναι πως ό,τι συμβαίνει τώρα στη ζωή σου δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, όμως μπορείς τώρα να παρατηρήσεις, να κατανοήσεις, αλλά και να δείξεις τις δικές σου προθέσεις, εξομαλύνοντας το κλίμα και τις διαθέσεις.

Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο το διάστημα που ακολουθεί στη ζωή σου και σου συμπαραστέκονται σε καθετί που χρειάζεσαι ή σε καθετί που σε δυσκολεύει. Αν έχεις παιδιά, δώσει λίγη προσοχή στη σχέση σου μαζί τους και στην επικοινωνία σας, γιατί το κλίμα είναι πολύ εύκολο να οξυνθεί και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Κι επειδή γενικότερα η επικοινωνία έχει την τάση να δημιουργεί διαφόρων ειδών θέματα, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους έρχεται να δημιουργήσει πιο στενούς δεσμούς με τους φίλους σου και να σε φέρει πιο κοντά τους, να σε βοηθήσει στις συνεργασίες σου, να προωθήσει τις σχέσεις σου και γενικότερα να βελτιώσει την ψυχολογία σου!

ΥΓ. Με τον Τοξότη υπάρχει η δυνατότητα της αναθεώρησης, πάντα όμως με προσοχή και με διάθεση κατανόησης του ενός προς τον άλλον. Με τον Δίδυμο έρχεστε πιο κοντά και βελτιώνετε σημαντικά την επικοινωνία και τη διάθεσή σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του μηνός στον άξονά σου, είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως ανακατατάξεις κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και στην εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν και που ομολογουμένως παρουσιάζουν μια αναβλητικότητα, γεγονός που δυσκολεύει και την ψυχολογία σου… Δεν είναι λίγες οι φορές, που κι εσύ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εριστικός ή απαιτητικός από τους γύρω σου, προκαλώντας εντάσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ίσως ακόμα να βρεθείς μπροστά σε απαιτήσεις των άλλων, γεγονός που δυσκολεύει τις σχέσεις σου, αλλά ταυτόχρονα σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τις προθέσεις που μπορεί να έχουν κάποια πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις…

Να θυμάσαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ο σκοπός τώρα είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να κατανοήσεις τις ανάγκες σου, αλλά και ποια πρόσωπα τελικά είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι χρόνο, γιατί τίποτα στον κύκλο αυτόν δεν έχει οριστικό χαρακτήρα! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων απέναντί σου, ενισχύει αυτήν ακριβώς την τάση της περιόδου και φέρνει ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, συχνά μέσα σε ένα έντονο κλίμα, προκειμένου να τις αξιολογήσεις πιο σωστά.

ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με έναν άλλο Τοξότη, αλλά και με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι συχνά εκρηκτικό! Αλλά και με τον Παρθένο δεν είναι εύκολη η επικοινωνία και η αποκατάσταση των ισορροπιών! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Το συναίσθημά σου ξεδιπλώνεται, αναδύεται και πολλές φορές εκρήγνυται, προκαλώντας ένα έντονο κλίμα κυρίως σε σχέση με το σύντροφό σου… Είναι πολύ πιθανό τώρα να εκφράσεις δυσαρέσκειες, παράπονα και θυμό, που δεν είχες καταφέρει να εκτονώσεις το προηγούμενο διάστημα και τώρα δημιουργούν ένα περιβάλλον αναταράξεων στις σχέσεις σου. Βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις και από το σύντροφό σου τέτοιου είδους διαθέσεις, γεγονός που ασκεί μεγάλη πίεση στη ψυχολογία σου. Ίσως ακόμα θελήσεις να κλείσει προσωρινά τον κύκλο μιας σχέσης που έχει φτάσει στο όριό της και χρειάζεται μια αποστασιοποίηση για να επανεξεταστεί παρακάτω.

Το επόμενο σενάριο του κύκλου αυτού, μιλά και για έκτακτες οικονομικές ανάγκες που προκύπτουν, είτε μέσα από κινήσεις που δεν οργανώθηκαν σωστά, είτε μέσα από εκκρεμότητες του παρελθόντος. Όπως και να έχει, τα οικονομικά ζητήματα είναι κυρίαρχα την περίοδο αυτή και καλό είναι να κρατήσεις την καλύτερη δυνατή οργάνωση και τάξη σε ό,τι τα αφορά. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει αυτήν την ανάγκη της τακτοποίησης, της μεθόδευσης και της ανανέωσης στα οικονομικά σου, ενώ σου δίνει και την δυνατότητα να κάνεις νέα ανοίγματα, να δημιουργήσεις καινούργιες οικονομικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς. Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει η δική σου στάση και η αντιμετώπιση των όποιων οικονομικών θεμάτων έρχονται στο προσκήνιο.

ΥΓ. Κράτα αποστάσεις με τον Τοξότη και τον Σκορπιό και φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς μιλάς και πώς απαιτείς κάτι από αυτόν, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Με τον Δίδυμο χρειάζεται να είσαι πολύ μεθοδικός και συγκεκριμένος στις οικονομικές σας συναλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να δεις την Πανσέληνο αυτήν σαν μια πρόκληση… Βέβαια, οι προκλήσεις μας δυσκολεύουν, μας ξεβολεύουν, κι έτσι εσύ καλείσαι να φύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να θεωρείς δεδομένο στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου, να πάρεις αποστάσεις και να το δεις από μια άλλη οπτική, πιο αντικειμενική! Οτιδήποτε αφορά το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, ενεργοποιείται σε ένα έντονο κλίμα… Ίσως ακόμα, θέματα από το παρελθόν που δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις, να επανέλθουν στο προσκήνιο και σε να σε δυσκολέψουν, καλώντας σε να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και έκτακτα έξοδα ή μια αναμόχλευση στις σχέσεις σου με τους γονείς ή το σύντροφό σου. Όπως και να ‘χει, εκείνο που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση, είναι ευελιξία και κυρίως ψυχραιμία!

Σε ένα αντίστοιχο κλίμα κινούνται και τα επαγγελματικά σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, που και αυτές με τη σειρά τους περνούν από έντονες αναταράξεις και πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν στα όριά σου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις τις αποστάσεις απ’ οτιδήποτε εμφανίζεται μπροστά σου, μια και αναβολές ή ματαιώσεις σε σχέδια ή φιλοδοξίες σου, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσουν εκ νέου τον ψυχισμό σου. Να θυμάσαι ωστόσο πως ό,τι συμβαίνει τώρα, σε καμία περίπτωση δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, αλλά χρειάζεται χρόνο! Μην ξεχνάς πως ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνά από την Κυριακή σε ορθόδρομη πορεία, εξισορροπώντας σταδιακά οτιδήποτε μέχρι τώρα δεν κατάφερες να μεθοδεύσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει ένα περιβάλλον ανακατατάξεων στην εργασιακή σου ζωή, δημιουργώντας έντονο ανταγωνισμό και συμπεριφορές που μπορεί να πυροδοτήσουν έντονες καταστάσεις στις σχέσεις, τις συνεργασίες και γενικά τα θέματα που σε απασχολούν.

ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη αλλά και με τον Δίδυμο, μια και θέματα από το παρελθόν δυναμιτίζουν τις διαθέσεις και δημιουργούν ένα έκρυθμο κλίμα στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή έχει έναν κύριο στόχο: Να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αναταράξεων στην εσωτερική σου ηρεμία! Άγχη, διλήμματα, ανασφάλειες, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν την περίοδο αυτή, μια και το παρασκήνιο εξακολουθεί να λειτουργεί… Ωστόσο, δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτό να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα, που μέχρι τώρα έχουν παίξει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, πίσω από την πλάτη σου φυσικά, αλλά τώρα πλέον εμφανίζονται ξεκάθαρα μπροστά σου! Και γεγονός είναι πως μπορεί να νιώσεις έναν έντονο περιορισμό της ελευθερίας σου, καθώς άλλα να θέλεις να κάνεις, και άλλα να αναγκάζεσαι να κάνεις! Οι εξελίξεις αφορούν και τα θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή σου ζωή, μια και είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο κοντά σου, όσο νόμιζες. Αυτό που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει, είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, να μην εμπλακείς με συνεργάτες ή συναδέλφους και να κινηθείς σε ένα πιο μοναχικό περιβάλλον, χωρίς συζητήσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο τις διαθέσεις και το κλίμα! Και κυρίως, να μην αφήσεις την εσωτερική σου παρόρμηση να σε παρασύρει, γιατί το σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα δεν θα σε ευνοήσουν!

Βεβαίως η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σου παρέχει μια υποστήριξη, που σε βοηθά να ξεπερνάς πιο εύκολα την όποια δυσκολία, ωθώντας σε και σε μια πιο έντονη κοινωνική ζωή, που σε αποφορτίζει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει έναν κύκλο, που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθημερινότητά σου και στα επαγγελματικά σου, που γίνονται πιο απαιτητικά. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου, το σώμα σου, την ενέργειά σου, την διατροφή σου και κυρίως την ξεκούρασή σου.

ΥΓ. Τον Τοξότη απόφυγε να τον εμπιστευτείς, γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του. Με τον Δίδυμο η συνεργασία δυσκολεύει, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσει αποστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το… πάρτι γίνεται απέναντί σου, στον Τοξότη! Και φυσικά, η αντίθεση του Ηλίου με τον Άρη σημαδεύει τις εξελίξεις, μια και σε φέρνει μπροστά από σχέσεις ή συνεργασίες, που λειτουργούν προκλητικά. Θέματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, επανέρχονται με μεγαλύτερη σφοδρότητα και ανοίγουν ένα νέο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να καταλήξει κάπου… Χρειάζεται ψυχραιμία και ευελιξία, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία! Αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση, η οποία το προηγούμενο διάστημα πέρασε από αρκετές ανακατατάξεις (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), το κλίμα ανανεώνεται και γίνεται για μια ακόμα φορά προκλητικό, αφού ο σύντροφός σου πολύ πιθανόν να βγάλει παράπονα, θυμό, ένταση ή να νιώσει πως δεν τον καταλαβαίνεις όσο θα ήθελε!

Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, ένα κλίμα ανταγωνισμού που υποβόσκει εδώ και καιρό, εμφανίζεται εκ νέου, δυσκολεύοντας την εξέλιξη των σχεδίων σου και προκαλώντας αναβολές ή ματαιώσεις. Το να κρατήσεις τις αποστάσεις, σε κάθε περίπτωση θα λειτουργήσει ευεργετικά. Και κυρίως, να μη βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε σε δυσκολεύει το διάστημα αυτό, γιατί ό,τι συμβαίνει τώρα, δεν έχει οριστικό χαρακτήρα και θα χρειαστεί παρακάτω να το αναθεωρήσεις! Ακριβώς αυτό το μήνυμά σου δίνει και ο κυβερνήτης σου Ερμής, ο οποίος πλέον περνά σε ορθή πορεία για να σου δώσει τη δυνατότητα να επαναφέρεις σταδιακά τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου και να τα υλοποιήσεις! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει αφενός να βάλεις σε μια νέα βάση στους στόχους και τις επιδιώξεις σου και αφετέρου να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή!

ΥΓ. Με τον Τοξότη και τον Κριό, καλό είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική σου ζωή, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις στη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει ένα σημαντικό κίνητρο να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να επαναφέρεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις του προηγούμενου διαστήματος σε ένα νέο κλίμα, με καινούρια δεδομένα και θετικές εξελίξεις! Βεβαίως, επειδή το σκηνικό που διαμορφώνεται στην Πανσέληνο αυτή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, στον τρόπο που διεκδικείς, αλλά κυρίως στις επαφές με συγγενικά πρόσωπα, γιατί είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν ζήτημα από το παρελθόν που δεν εκτονώθηκαν, και να δυναμιτίσουν ένα νέο κύκλο διαφωνιών και συγκρούσεων μεταξύ σας! Ωστόσο, να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου οι εξελίξεις, μια και οι πρωτοβουλίες σου είναι αυτές που θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα.

Στην επαγγελματική σου ζωή, θα έχεις τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς μία υπόθεση, μια συνεργασία ή μία φιλοδοξία σου, ενώ και στην προσωπική σου ζωή, ίσως μια είδηση, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, να ανανεώσει εκ νέου την ελπίδα σου για ένα πρόσωπο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην καρδιά σου! Άκρως υποστηρικτική για σένα η νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους, που ενισχύσει την κοινωνικότητά σου, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου και ενισχύοντας την ερωτική σου ζωή, είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε με νέες γνωριμίες που ενεργοποιούν το συναίσθημά σου. Επίσης, ένα ταξίδι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την ψυχολογία σου, ωστόσο καλό θα είναι το διάστημα αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τις μετακινήσεις σου!

ΥΓ. Με τον Τοξότη, μπορείς να αναβιώσεις στιγμές και συναισθήματα από το παρελθόν. Με τον Δίδυμο το κλίμα στο μεταξύ σας έχει ιδιαίτερα ευεργετικό χαρακτήρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το δύσκολο χρώμα της Πανσελήνου, για εσένα η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους είναι μια υπόσχεση πως στο τέλος, ό, τι και να γίνει, τα πράγματα θα πάνε καλά! Η νέα θέση του Ήλιου ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και την περίοδο αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις με μοναδικό τρόπο και να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, ακόμα και μέσα από δυσκολίες. Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου, χτυπάει κόκκινο! Σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις περισσότερο έξω, να διασκεδάσεις, να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και γενικότερα να ανανεώσεις τον ψυχισμό σου, τη διάθεση και το συναίσθημά σου.

Αν έχεις παιδιά, την περίοδο αυτή μπορείς να βελτιώσεις το μεταξύ σας και τη σχέση σας. Κυρίως όμως, η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε προτεραιότητα και κινείται σε ένα περιβάλλον πιο θετικό και πιο αισιόδοξο, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να κάνει και την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά! Στην Πανσέληνο ωστόσο, χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις όλα εκείνα τα θέματα, που έμειναν σε εκκρεμότητα το διάστημα που προηγήθηκε! Βεβαίως, στις συνεργασίες σου η περίοδος αυτή μπορεί να αναμοχλεύσει θέματα που θα προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις… Γι’ αυτό χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι ή διεκδικείς, ενώ και σε μια φιλική σχέση μπορεί προκύψουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο υπάρχουν πολλά σημεία που σας φέρνουν κοντά. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Τοξότη, γιατί το κλίμα είναι και για τους δυο ιδιαίτερα ευαίσθητο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί οτιδήποτε αφορά την επαγγελματική σου καθημερινότητα και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς, που τώρα περνούν σε μια φάση έντασης, ενδεχομένως και για ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, όμως τώρα επανέρχονται μέσα σε ένα κλίμα πιο οξύ, που μπορεί αν οδηγήσει ακόμα και σε ρήξεις, αν τραβήξεις το σκοινί! Συζητήσεις, λόγια και κουτσομπολιά, σχεδόν… απαγορεύονται στον κύκλο αυτόν. Φρόντισε να λειτουργήσεις πιο απομονωμένα και μοναχικά, χωρίς να εμπλακείς σε κουβέντες και αναλύσεις, γιατί οτιδήποτε πεις μπορεί να παρεξηγηθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεται απαραίτητα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και μπορεί να προκληθούν ακόμα και ανατροπές! Γεγονός είναι πως μπορεί να νιώσεις μια έλλειψη ελευθερίας ή ακόμα υπάρξει πρόσθετος όγκος δουλειάς, γεγονός που θα σε πιέσει περισσότερο.

Εστίασε στον εαυτό σου, στη διατήρηση της καλής σου ψυχολογίας, δώσε στην ψυχή σου οτιδήποτε την τροφοδοτεί με ευχαρίστηση, ασχολήσου περισσότερο με το σώμα σου και την άσκηση και εκτόνωσε κάθε αρνητικό συναίσθημα ή ενέργεια, μέσα από ένα θετικό τρόπο! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, έρχεται να ενεργοποιήσει και να αναμοχλεύσει εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα του άγχους και της ανασφάλειας, που προκαλούν δυσαρμονία και με τους γύρω σου… Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να φροντίσεις ή να υποστηρίξεις κάποια πρόσωπα, που σε έχουν περισσότερο ανάγκη το διάστημα αυτό. Γεγονός είναι πως γίνεσαι πιο συναισθηματικός ή και πιο ευάλωτος, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή των προσώπων που εμπιστεύεσαι, γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να απογοητευτείς. Ασχολήσου με πιο πνευματικά ζητήματα, που θα απαλύνουν κάθε φοβία και κάθε ανασφάλεια, έτσι ώστε να δεις και πιο ξεκάθαρα τις πραγματικές σου ανάγκες!

ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη κυρίως στον εργασιακό χώρο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ευαίσθητο και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις! Με τον Δίδυμο καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε μια φάση ανακατάταξης και αναθεώρησης… Τι είναι τελικά σημαντικό για εσένα, σε ποιες καταστάσεις ή πρόσωπα δίνεις προτεραιότητα και τι χρειάζεται να έχεις τη ζωή σου, έτσι ώστε να νιώθεις ευτυχισμένος; Τέτοιου είδους ερωτήματα έχεις να διαχειριστείς και στον κύκλο αυτόν της Πανσελήνου, παράλληλα με οικονομικές εκκρεμότητες που ενεργοποιούνται και πιέζουν για επίλυση! Είναι πολύ σημαντικό τώρα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα έξοδά σου και να είσαι συγκρατημένος σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να επανέλθουν με νέα δυναμική και καινούργιες προοπτικές, αρκεί να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στους στόχους σου. Ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία απέναντί σου, επαναφέροντας σταδιακά τη δυνατότητα να εξισορροπήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική!

Για λίγο ακόμα και κυρίως για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη δημιουργεί ένα περιβάλλον ισορροπία και αρμονίας, διευκολύνοντας σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες, και προσφέροντας ακόμα και λύσεις σε κάθε τομέα που σε απασχολεί. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί το συναίσθημά σου, που τώρα γίνεται πιο έντονο. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παράπονα, θυμός, ανασφάλειες, άγχος, που εκφράζονται με έντονο τρόπο απέναντι στο σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να προκύψουν ακόμα και συγκρούσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις! Αλλά και στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν εκκρεμότητες που θα σε προβληματίσουν. Να θυμάσαι όμως, πως με σωστή και συνετή διαχείριση μπορείς να πετύχεις πολλά!

ΥΓ. Με τον Τοξότη καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές. Με τον Δίδυμο, το μεταξύ σας μπορεί να γίνει πιο χαοτικό και να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή η Πανσέληνος σε προκαλεί να δεις τα πράγματα αλλιώς, πιο αποστασιοποιημένα και κυρίως πιο αντικειμενικά, για να αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα σε ό,τι σε προβληματίζει! Η επαγγελματική σου ζωή και οι εξελίξεις της πρωταγωνιστούν, με ανταγωνισμούς και συγκρούσεις, και σε ένα κλίμα δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου! Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα θέτουν τεράστια εμπόδια στα σχέδιά σου, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς έντονα… Και αυτή σου η αντίδραση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ρήξεις, για τις οποίες όμως δεν είσαι προετοιμασμένος. Γι’ αυτό, χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις και να μην πυροδοτήσεις εξελίξεις, που σε καμία περίπτωση δεν σε συμφέρουν! Έτσι κι αλλιώς, χρειάζεσαι χρόνο γιατί οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, σε καμιά περίπτωση δεν έχει οριστικό χαρακτήρα!

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια (κυρίως για τους Ιχθύες του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου) πυροδοτώντας ένα δύσκολο κύκλο εξελίξεων… Κι εδώ επίσης, οφείλεις να χρησιμοποιήσεις τη γνωστή σου ευελιξία για να διατηρήσεις τις ισορροπίες, κυρίως αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί το μεταξύ σας μπορεί να φτάσει σε σημεία που δεν είναι εύκολο να ελέγξετε… Ο χρόνος σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-05-2016 17:25:00