blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016, με τον Ήλιο στον Ταύρο

Οι τόνοι πέφτουν, το κλίμα ανανεώνεται και αναζητάμε την ηρεμία και την σταθερότητα απ’ όπου κι αν προέρχεται… Από την αγκαλιά των αγαπημένων μας, αλλά και από τις μικρές χαρές της καθημερινότητας, τις στιγμές της χαλαρότητας και τον έρωτα… Και όλα αυτά απορρέουν από την μετακίνηση του Ήλιου, που εγκαταλείπει την ένταση και τον παρορμητισμό του Κριού, για να περάσει στον Ταύρο, σε ένα άλλο επίπεδο πιο ήρεμο, με λιγότερη παρόρμηση, αλλά και την ανάγκη να αισθανθούμε… να ακούσουμε, να γευτούμε, να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε στιγμές με τους αγαπημένους μας!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης

Ωστόσο, κυρίαρχη την εβδομάδα αυτή είναι η παρουσία της Αφροδίτης, με τρείς πλανητικές όψεις, που σε κάποιες περιπτώσεις φέρνουν τα πάνω… κάτω!

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο την Δευτέρα, μας βοηθά να έρθουμε αντιμέτωποι με την πρακτική πλευρά της ζωής και να ξαναδούμε κάποιες παλαιότερες υποθέσεις μας, που για κάποιο λόγο μπορεί να έμειναν σε εκκρεμότητα. Όμως τώρα, μπορούμε να τις διαχειριστούμε με μια νέα δυναμική, αναλαμβάνοντας καινούργιες πρωτοβουλίες και αξιοποιώντας τα νέα δεδομένα που μπορεί να υπάρχουν.

Λίγο παρακάτω, την Τρίτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανοίγει εκείνο το… κουτί των συναισθημάτων, βγάζοντας από μέσα κάθε τι που μπορεί να σε έχει πιέσει, να σε έχει στενοχωρήσει και δεν το έχεις εκφράσει όταν έπρεπε! Και ναι… Θέλεις να επιβάλεις το δικό σου, θέλεις να μιλήσεις, να φωνάξεις, να εκτονωθείς, να πεις όλα όσα δεν είπες όταν έπρεπε και τώρα σε τυραννούν… Οι σχέσεις ανακατεύονται, αγριεύουν, αλλάζουν… Δεν σε καλύπτουν πια οι συμβιβασμοί, βαρέθηκες να κάνεις εκπτώσεις σε αυτό που νοιώθεις… Και φυσικά αυτό θα διεκδικήσεις, κι ό,τι γίνει!

Πανσέληνος στον Σκορπιό

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού την Παρασκευή, σε καλεί να καταδυθείς στους σκοτεινούς βυθούς της ψυχής σου… Εκεί που είναι κρυμμένη η αλήθεια σου και που εδώ και καιρό έχεις πάψει να την αναζητάς, καθώς σε έχει απορροφήσει η επιφάνεια ή σε φοβίζει το σκοτάδι! Όμως αυτή υπάρχει μέσα σου και περιμένει να την ανακαλύψεις, γιατί μόνο όταν ακολουθήσεις το μονοπάτι της αλήθειας θα μπορέσεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος!

Βεβαίως Πανσέληνος αυτή συνοδεύεται και από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό! Η όψη αυτή, είναι όλες εκείνες οι συγκυρίες που δημιουργούνται, για να σε κάνουν να δεις, να αντιληφθείς, να κατανοήσεις! Όλες εκείνες οι… συμπτώσεις, που σε φέρνουν μπροστά σε γεγονότα αναπάντεχα, ξαφνικά, απροσδόκητα, προκειμένου να βρεθείς που πρέπει να είσαι… Σε μια εξέλιξη, σε μια ξαφνική συνάντηση ή σε έναν έρωτα… Μια και ο έρωτας πάντα είναι ο κινητήριος μοχλός της αλλαγής…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή στον Σκορπιό είναι μια υπόσχεση, πως όσο δύσκολα και αν μπορεί να φαίνονται τα πράγματα τώρα, εσύ όχι μόνο θα είσαι καλά, αλλά θα μπορέσεις και να προχωρήσεις μπροστά και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου! Η καθημερινότητά σου αποκτά ένα άλλο νόημα, το φλερτ γίνεται αναπόσπαστο μέρος της, ανανεώνοντας την ψυχολογία σου. Και βέβαια, το συναίσθημά σου γίνεται τώρα έντονο, η ερωτική σου διάθεση αναζητά την ανανέωση και φέρνει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου ή την εξέλιξη μιας παλιότερης! Από την άλλη μεριά, ο κύκλος αυτός σε φέρνει πιο κοντά στα παιδιά σου (αν έχεις), βελτιώνοντας τη σχέση σας (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου).

Παράλληλα, η Αφροδίτη έρχεται να ενισχύσει τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες διευθετήσεις. Ωστόσο, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε απρόοπτες εξελίξεις σε σχέση με μια συνεργασία, ενώ και στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανατροπών, μέσα από το οποίο να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο μια γνωριμία, μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο να έχει έντονα το ερωτικό στοιχείο, κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου.

ΥΓ. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ταύρο εξυπηρετεί πολύ τα σχέδιά σου, αλλά κυρίως σε βοηθά να συνεργαστείς πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Επίσης, η περίοδος αυτή θα φέρει πιο κοντά τους αγαπημένους σου φίλους ή μπορεί να υπάρξουν και νέα πρόσωπα, που θα εμπλουτίσουν το φιλικό σου κύκλο.

Με τον Ταύρο μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά, ενώ με τον Κριό μπορει να υπάρξουν ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Αιγόκερω προσοχή, γιατί το κλίμα είναι πολύ τεταμένο αναμεσά σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και δημιουργεί σημαντικά ερωτήματα: Πόση επαφή έχεις με τις πραγματικές σου ανάγκες; Μήπως αφήνεις το συναίσθημά σου ανεξέλεγκτο, να ορίζει τις κινήσεις σου; Καταφέρνεις να ισορροπείς το συναισθηματικό με το πρακτικό μέρος της ζωής σου ή συχνά μπερδεύεσαι και αυτό σε οδηγεί σε λάθος κινήσεις κι επιλογές; Με την Πανσέληνο αυτή καλείσαι να τιθασεύσεις την ορμή σου, αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες! Ναι, έχεις ανάγκες κι επιθυμίες, αλλά πώς τις διεκδικείς; Εδώ βρίσκεται το κλειδί του κύκλου αυτού, που σου εφιστά την προσοχή στον τρόπο διαχείρισης των αναγκών σου! Να θυμάσαι πάντα πως ο απέναντί σου, μπορεί να μην έχει ούτε την ίδια διάθεση, ούτε την ίδια πρόθεση με εσένα, γεγονός που μπορεί να γεννήσει δυνατές αντιπαραθέσεις και εντάσεις, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Το πιο σημαντικό είναι να δώσεις τη δυνατότητα στο συναίσθημά σου να καταλαγιάσει, να ηρεμήσει, ώστε να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική, πιο αντικειμενική! Αυτό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μια ισορροπία, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις σου, αλλά και να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες των άλλων!

Εξελίξεις όμως αναμένονται και στην επαγγελματική σου ζωή, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες ή να αναβαθμιστείς αποκομίζοντας και ένα οικονομικό όφελος, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.

ΥΓ. Η νέα θέση του Ήλιου απέναντί σου, στο ζώδιο του Ταύρου, σε βάζει στη διαδικασία να αναλύσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και να κατανοήσεις τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι φρόνιμο να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις.

Στη σχέση σου με τον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες. Με τον Κριό μπορεί να ζήσεις αναπάντεχες εκπλήξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις την ανάγκη, αλλά και την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα δώσει άλλη ώθηση και άλλη δυναμική τόσο σ’ εσένα, όσο και στις εξελίξεις γύρω σου! Η Πανσέληνος αυτή, ενισχύει την κοινωνικότητά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις σε καινούριους κύκλους, αλλά και να ολοκληρώσεις θέματα σπουδών ή επαγγελματικής κατάρτισης που μπορεί να ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, κάποια νομικά ζητήματα φαίνεται να παίρνουν μια πιο θετική τροπή, ενώ και οικονομικά θέματα φαίνεται να εξυπηρετούνται στον κύκλο αυτό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία να είναι αυτή που περίμενες, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Εκείνο όμως που ενισχύεται σημαντικά είναι η ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημά σου γίνεται πιο έντονο. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου, να δημιουργήσεις ένα ζεστό και τρυφερό κλίμα μεταξύ σας ή ακόμα και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και το μεταξύ σας ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Ίσως ακόμα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις κι εκείνο το ταξίδι που σχεδίαζες, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου.

ΥΓ. Με τον Σκορπιό μπορείς να ζήσεις ένα έντονο πάθος και να μοιραστείς πολύ δυνατά συναισθήματα. Με τον Τοξότη μια οικονομική ή επαγγελματική συναλλαγή φαίνεται να δίνει θετικές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές! Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να πετύχεις κάτι πολύ θετικό μέσα από τη συνεργασία. Ιδιαίτερα αν ανήκεις σε συλλογικούς χώρους, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική εξέλιξη ή ένα θετικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται! Από την άλλη μεριά, εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις λίγο περισσότερο (ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου), είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι, γιατί μπορεί να γίνεις απαιτητικός κυρίως απέναντι στα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί ένα στρεσάρισμα ή μια αντιπαλότητα μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και ψυχρότητα μεταξύ σας!

Όμως η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας, να δημιουργήσει νέες γνωριμίες ή να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται πως μεταξύ σας υπάρχει έντονος ερωτισμός, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου! Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα περιβάλλον ανακατατάξεων, όχι απαραίτητα αρνητικών, που σχετίζονται με τα εργασιακά σου ζητήματα. Ίσως τώρα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησε στο προηγούμενο διάστημα, ίσως ακόμα να βρεις μια νέα δουλειά με τη βοήθεια κάποιων προσώπων που σε υποστηρίζουν.

ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί μια πιο εσωτερική περίοδο, μέσα από την οποία καλείσαι να επεξεργαστείς άγχη, φοβίες και διλήμματα, και να τα ισορροπήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις σε μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον. Για καλό και για κακό, ωστόσο, πρόσεξε τα πρόσωπα που εμπιστεύεται την περίοδο αυτή, γιατί δεν είναι σίγουρο πως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται.

Με τον Κριό υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, έντονα συναισθήματα και δυνατοί έρωτες, που γεννώνται το διάστημα αυτό. Με τον Τοξότη μπορείς να ολοκληρώσεις μια συμφωνία που ξεκίνησε στο παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, απέναντί σου στον Κριό, σχηματίζει μια σειρά όψεων που από τη μια μεριά εξυπηρετούν σημαντικά τα επαγγελματικά σχέδιά σου! Από την άλλη μεριά βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματικές αναταράξεις, καθώς μπορει να νοιώσεις πως το περιβάλλον σου δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου ή δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες. Δεν αποκλείεται επίσης, κάποια πρόσωπα να προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν με κάθε τρόπο την άποψή τους, γεγονός που σε βρίσκει αντίθετο, δημιουργώντας προστριβές στην οικογένεια και στις σχέσεις σου με τους γονείς ή το σύντροφό σου, κυρίως για εσένα του δευτέρου δεκαήμερου.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπόσχεται ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις, μηνύματα, που μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδιά σου, μπορεί όμως να φέρουν στο δρόμο σου και ένα πρόσωπο, που σε ξεσηκώνει ερωτικά! Η Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά να ολοκληρώσεις οικονομικά σχεδία, προσφέροντάς σου λύσεις και εξυπηρετήσεις που σε διευκολύνουν!

ΥΓ. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, σε υποστηρίζει στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τρίτους, όπως διατροφές, κάρτες, δάνεια κλπ. Ίσως ακόμα με κάποιο τρόπο υποστηριχθείς οικονομικά από τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Δίνει επίσης μεγαλύτερη έμφαση στην ερωτική σου διάθεση, που τώρα γίνεται πιο σφοδρή, πιο έντονη και εσύ πιο απαιτητικός ή κτητικός απέναντι στον σύντροφό σου!

Με τον Κριό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το περιβάλλον στο οποίο κινείστε, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, και εύκολα μπορεί να χάσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε ξεσηκώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή, είναι ίσως η ώθηση που χρειαζόσουν για να κάνεις εκείνο το επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζεις το τελευταίο διάστημα. Ίσως είναι η στιγμή που περίμενες, για να περάσεις στη δράση, να γίνεις πιο αποφασιστικός και να προχωρήσεις σε μία σειρά κινήσεων που θα ωφελήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Να θυμάσαι πως ακόμη κι αν τα πράγματα δείχνουν δύσκολα ή νοιώθεις πως δεν έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια που μπορεί να χρειαζόσουν, είναι θέμα χρόνου να φτάσεις σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα, αρκεί να το πιστεύεις, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου.

Από την άλλη μεριά, η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες, καινούρια σχέδια, αλλά και νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο και που δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επίσης, δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να καταφέρεις να ολοκληρώσεις με θετικά αποτελέσματα μια διαπραγμάτευση που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Γεγονός είναι πως την εβδομάδα αυτή έχουν την τιμητική τους ειδήσεις, μηνύματα και συναντήσεις, ίσως με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, ίσως και με έναν νέο έρωτα…

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία το σπίτι και οικογένεια αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε μέσα από τη διάθεσή σου να εξισορροπήσεις τα θέματα του σπιτιού σου, είτε ακόμα να διευθετήσεις και κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες, που μπορεί να αφορούν την ακίνητη περιουσία ή ακόμα και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις.

Με τον Σκορπιό χρειάζεται να είσαι ευέλικτος και ψύχραιμος για να μπορέσεις να πετύχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Κριό, οι εκπλήξεις σε ανανεώνουν ευχάριστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα, σε καλεί να ισορροπήσεις ανάμεσα στην πρακτική και την συναισθηματική σου πλευρά. Τι ακριβώς ζητάς από τους άλλους και κυρίως από το σύντροφό σου; Μπαίνεις στη διαδικασία να κατανοήσεις τις ανάγκες του, να αφουγκραστείς τις επιθυμίες του και να τις ακολουθήσεις; Δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα στο διάστημα που θα ακολουθήσει, να αντιμετωπίσεις παράπονα, δυσαρέσκειες και μια συναισθηματική φόρτιση, που επιβαρύνει την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου. Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται ούτε να βιαστείς, ούτε να πάρεις αποφάσεις, αν δεν είσαι πραγματικά έτοιμος να τις υποστηρίξεις. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα η ψυχολογία σου ομολογουμένως δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερή της φάση, με διλήμματα, προβληματισμούς, άγχη και ανασφάλειες, που δεν σε βοηθούν να σχηματίσεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σου! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να βιώσεις κι έναν έρωτα, που κινείται στο παρασκήνιο και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΥΓ. Και βέβαια, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να εκφραστείς πολύ καλύτερα, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να ανανεώσεις τις σχέσεις σου και γενικότερα να βάλεις νέους στόχους!

Με τον Κριό, υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα, έντονο πάθος, αλλά και πολύ παρασκήνιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ένα γενικά ευνοϊκό κλίμα φαίνεται να κινούνται οι εξελίξεις, με τα θέματα της καθημερινότητάς σου να διευκολύνονται σημαντικά, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να ολοκληρώσεις με επιτυχία σχέδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος αυτή λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά απέναντί σου, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ενισχύοντας την επικοινωνία σου, αλλά και την κοινωνική σου ζωή, που εμπλουτίζεται, ανανεώνοντας την καθημερινότητά σου, αλλά και την ψυχολογία σου! Ίσως τώρα να μπορέσεις να αποκαταστήσεις και τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, ενώ και κάποιες μετακινήσεις την περίοδο αυτή θα έχουν άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Από την άλλη μεριά, οικονομικές διευκολύνσεις έρχονται να λειτουργήσουν άκρως υποστηρικτικά και να ανοίξουν νέες, θετικές προοπτικές για το μέλλον, αλλά και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Βεβαίως, δεν αποκλείονται και κάποια απρόοπτα κέρδη!

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, εκτός από την κοινωνική σου ζωή, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανανέωση και στην ερωτική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ταξίδια, ίσως και πιο μακρινά!

Με τον Κριό, μπορείς να πετύχεις μια οικονομική συμφωνία ή μια οικονομική διευκόλυνση, αλλά και να ζήσεις ένα πολύ έντονο πάθος. Με τον Ταύρο το πάρτι τώρα αρχίζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή σου ανοίγει την πόρτα της αισιοδοξίας και των ευκαιριών! Φορτίζει με πολύ ευχάριστα χρώματα την καθημερινότητά σου, τονώσει την ψυχολογία σου και φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα πολύ καλών συνεργασιών, κυρίως αν ανήκεις σε συλλογικούς χώρους, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Και βέβαια, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και στην ερωτική σου ζωή, ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος, ή φέρνοντάς σε πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Παράλληλα, οι όψεις της Αφροδίτης λειτουργούν ευνοϊκά στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού, που μπορείς να τα ρυθμίσεις ή να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να βγει με έντονο τρόπο στους γύρω σου και να δημιουργηθεί αναστάτωση, εμπλοκές, διαφωνίες, ίσως και τσακωμούς. Ίσως να νιώθεις πως οι γύρω σου, δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες, ίσως εκφράσεις παράπονα ή δυσαρέσκειες, ίσως ο τρόπος με τον οποίο μιλάς να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός… Όπως και να έχει, πρόσεξε τον τρόπο σου, γιατί οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες την περίοδο αυτή…

ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου σου υπόσχεται πως ό,τι και να γίνει εσύ θα περάσεις καλά, μια και κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται, ενώ κι εσύ εστιάζεις στην χαλαρή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Ο έρωτας δίνει κι αυτός το δικό του στίγμα στην καθημερινότητά σου, προσφέροντας ένα κλίμα ανανέωσης!

Με τον Σκορπιό η χημεία μεταξύ σας είναι πάντα πολύ ιδιαίτερη και κυρίως πολύ έντονη! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Κριό, γιατί η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Να θυμάσαι πως αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι είναι στα χέρια σου! Βεβαίως, συχνά θα νιώθεις να παρασύρεσαι σε εκείνον τον ξέφρενο χείμαρρο των συναισθημάτων σου, μια και η Πανσέληνος αυτή σε κάνει να διεκδικείς ή ακόμα και να απαιτείς από το άλλο πρόσωπό με έντονο τρόπο τις επιθυμίες σου! Κατέβασε τους τόνους και μην παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό σου… Να θυμάσαι πως για όλα όσα γίνονται, έχεις ένα πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης! Ίσως ακόμα τώρα να θελήσεις να κλείσεις τον κύκλο μιας σχέσης που νιώθεις πως δεν καλύπτει άλλο τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου… Βεβαίως, δεν αποκλείεται και η διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων!

Η Αφροδίτη από την άλλη μεριά, κάνει… ''παιχνίδι'' στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου την δυνατότητα να ολοκληρώσεις κάποιες κινήσεις στην επαγγελματική σου ζωή, από την άλλη μεριά όμως δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ρήξεις με κάποια πρόσωπα κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή, που νιώθεις πως με κάποιο τρόπο σου επιβάλλονται, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Από την άλλη μεριά, εσύ του τρίτου δεκαήμερου, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές συναντήσεις ή αναπάντεχες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να συναντήσεις έναν έρωτα… κατακόκκινο και γεμάτο πάθος!

ΥΓ. Ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο, για να περάσει στον Ταύρο και να σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Θέτεις νέους οικονομικούς στόχους, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να σε διακρίνει και μια έντονα καταναλωτική διάθεση!

Με τον Σκορπιό το συναίσθημά σου εκτοξεύεται! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Αιγόκερω γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΛΕΩΝ

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάποιες επιχειρηματικές δράσεις σου, να επιτύχεις κάτι που επιδιώκεις το τελευταίο διάστημα, αλλά και να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή. Η Αφροδίτη στον Κριό δρομολογεί μια σειρά ευνοϊκών εξελίξεων, ανανεώνοντας την ερωτική σου ζωή, που την εβδομάδα αυτή γίνεται πιο έντονη και γεμάτη συναίσθημα! Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου δεν αποκλείεται τώρα να έρθεις πιο κοντά και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά σου, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί πολλές φορές το έντονο συναίσθημα σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό! Εσύ του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή μπορεί να δεχτείς μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα ταξίδι ή ένας νέος έρωτας, που ανανεώνει τα δεδομένα σου και το συναίσθημά σου.

Η Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά να ισορροπήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά ζητήματα, με θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και με τις οικογενειακές σχέσεις σου, βελτιώνοντας το κλίμα, τις διαθέσεις, αλλά κυρίως την επικοινωνία, που τώρα γίνεται πιο ομαλή και πιο συναισθηματική.

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επεκτείνεις τα σχέδιά σου και να δρομολογήσεις τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και πολύ πιθανόν να φέρει και νέα πρόσωπα στην ζωή σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Με τον Κριό έχεις πολλά να ανταλλάξεις, αλλά κυρίως πολλά περισσότερα να νιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλες οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται την εβδομάδα αυτή, έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό: Να υποστηρίξουν κάθε σχέδιό σου, αλλά και τις σχέσεις σου, καθώς τα περισσότερα από όσα διαδραματίζονται, έχουν έναν άκρως υποστηρικτικό χαρακτήρα απέναντι σου! Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, τώρα έχεις την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις ένα σχέδιό σου και να το ολοκληρώσεις, να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου ή να αποκαταστήσεις μια προσωπική σχέση, που για κάποιο λόγο είχε ψυχρανθεί. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή προβλέπονται εκπλήξεις, που χρωματίζουν με πολύ ευχάριστα χρώματα την καθημερινότητά σου, με κάθε λογής διευκολύνσεις, απρόβλεπτα κέρδη ή ακόμα και έναν έρωτα από το πουθενά, που ανανεώνει πλήρως το τοπίο στην ερωτική σου ζωή!

Η Πανσέληνος έχει ένα ιδιαίτερα εσωτερικό χαρακτήρα και σε προτρέπει να αναζητήσεις τις αλήθειες που βρίσκονται μέσα σου, αυτές που θα καταλαγιάσουν κάθε άγχος, κάθε ανασφάλεια και κάθε φοβία σου. Δημιουργεί όμως και ένα παρασκήνιο, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, ιδιαίτερα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις τους!

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο ανοίγει έναν καινούριο κύκλο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και σε φορτώνει με περισσότερες υποχρεώσεις. Από την άλλη μεριά, σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής, που θα σε ωφελήσει.

Με τον Κριό υπάρχει πολλή χαρά, πολύ ένταση, πολύ συναίσθημα και… πολύς έρωτας! Με τον Σκορπιό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2016 18:12:00