Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου.

Τα ζώδια έως 24 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Άφησε το φως του ήλιου να πλημμυρίσει την καρδιά σου, το μυαλό σου, την ψυχή σου, το είναι σου ολόκληρο… Νοιώσε όλη την ευλογία της ζωής, να κυλάει διαπερνώντας το δέρμα σου, τις αισθήσεις σου… Νοιώσε πως είσαι εσύ ο εκλεκτός, αυτός που έχει το επόμενο ραντεβού με τη ζωή και τα δώρα της!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Γιατί το σίγουρο είναι πως με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία, που κορυφώνεται τη Δευτέρα, η εβδομάδα ανοίγει τις μαγικές πύλες, για να επιτρέψει σε κάποιους να μπούνε σε έναν κόσμο φτιαγμένο από το υλικό των επιθυμιών τους… Δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο, παρά να πιστέψεις πως ανήκεις σε αυτούς που θα έχουν την ευλογία των άστρων και του σύμπαντος από πάνω τους… Σε αυτούς που έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές, ανομολόγητες επιθυμίες τους, αυτές που δεν τόλμησαν να εξομολογηθούν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό…
 
Μπορεί εσύ να φοβήθηκες να πιστέψεις σε όλα αυτά, τα οποία πόθησες… Δεν τόλμησες να διανοηθείς πως μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, το πίστεψαν όμως κάποιοι άλλοι, πιο πάνω από σένα! Και τώρα, έχει έρθει η ώρα να δεις την επιθυμία σου να πραγματοποιείται μπροστά σου, ολοζώντανη!
 
Ο έρωτας κατεβαίνει με συγκεκριμένα σχέδια και προγραμματισμό: Να ενώσει τα πρόσωπα εκείνα, που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής τους, φαίνεται πως έχουν συγκεκριμένο ραντεβού… μαζί του! Οι ιστορίες με τα πρόσωπα που θα έρθουν τώρα κοντά, είναι από εκείνες που θα γράψουν με πολύ λαμπερά γράμματα τη διαδρομή τους στ’ αστέρια… Είναι από εκείνες που θα κρατήσουν το φως του έρωτα αναμμένο για πολλά χρόνια, από εκείνες που δε θα φοβηθούν το χρόνο και τη φθορά του, γιατί το άστρο που λάμπει από πάνω τους έχει τόσο φως, που μπορεί να τους συνοδέψει και στις επόμενες ζωές τους…

Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Ωστόσο, λίγο παρακάτω οι ενέργειες αντιστρέφονται… Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να χαθείς στις σκέψεις σου και στα αναρίθμητα δωμάτια του μυαλού σου… Σε εκείνα τα ανήλιαγα υπόγειά του, που δεν μπήκε ποτέ το φως για να τα καθαρίσει και να φωτίσει… Που είναι γεμάτα κρυμμένα μυστικά, που φοβάσαι ν’ αντικρίσεις… Μυστικά που θα σε στείλουν σε άλλο δρόμο από την διαδρομή που έχεις επιλέξει για προορισμό… Θα σε παραπλανήσουν, θα σου πουν ψέματα, θα σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν να χάσεις κάθε ελπίδα…

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Μα λίγο παρακάτω, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Στο παλάτι του μυαλού σου, θα σταθεί εκεί στη μέση, στη… σάλα, θα τραβήξει τις κουρτίνες και θα δώσει χώρο στον ήλιο, να ρίξει τις ευεργετικές του ακτίνες, για να εξοντώσει κάθε κακό, κάθε ψέμα, κάθε απαισιοδοξία, και να αποκαλύψει το μεγαλείο του παλατιού σου… Πάνω απ’ όλα σε σένα τον ίδιο, σ’ εσένα που μπορεί να μην πίστεψες πως το όχημα για την αλλαγή, για τη μετάβαση που αναζητάς, είναι η πνευματικότητα! Είναι εκείνη η σύνδεση με τις ανώτερες χορδές, τους ανώτερους παλμούς, τις ανώτερες δονήσεις, που μπορούν πραγματικά να προάγουν την ύπαρξή σου σε ανώτερες σφαίρες… Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις συγκεκριμένα μηνύματα, που θα σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς και σε συγκεκριμένες διαδρομές… Αυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θέλεις!
 
Βέβαια, σε αυτές τις διαδρομές μπορεί να έχεις και άλλες συναντήσεις, όπως έναν έρωτα, γεμάτο μυστήριο, γεμάτο συναισθήματα, γεμάτο πάθος, που θα σε πιάσει από το χέρι και θα σε οδηγήσει σε άγνωστα τοπία, που μπορεί να μην έχεις επισκεφθεί ποτέ ξανά, που έχουν εκείνο το πρωτόγονο, άγριο χρώμα και, παράλληλα, όλη τη γοητεία του ανεξερεύνητου… Και μιας συγκλονιστικής διαδρομής, γεμάτης εμπειρίες!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ετοιμάσου για ένα ταξίδι απογείωσης!
Ναι, μπορείς να πιστέψεις πως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά! Και την εβδομάδα αυτή, σου ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες της ευτυχίας… Αυτής που δικαιούσαι, αυτής που σε βγάζει από μια μονότονη καθημερινότητα και σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις όλες εκείνες τις επιθυμίες, που σε κράτησαν ξάγρυπνο πολλά βράδια… Δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και θα σου δοθεί. Μια και οι ευκαιρίες που έρχονται την εβδομάδα αυτή μπροστά σου, δεν είναι συνηθισμένες, θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, νέες λεωφόρους να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις, να χαμογελάσεις, να ερωτευτείς… Βεβαίως, είναι σημαντικό να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι το διάστημα αυτό, γιατί είναι πολύ πιθανό η καλή σου διάθεση απέναντι σε κάποια πρόσωπα, να σε οδηγήσει σε διαψεύσεις και απογοητεύσεις. Όμως, λίγο παρακάτω μπορεί να δεις και νέα δεδομένα, που αφορούν στην εργασιακή σου ζωή, να ανοίγονται μπροστά σου και να σου δίνουν σημαντικές προοπτικές εξέλιξης! Όμως τώρα, εκείνο που προέχει είναι η ερωτική σου ζωή, μια και τα γεγονότα όλα σε οδηγούν εκεί… Σε ένα πρόσωπο που ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς σου και ανεβάζει τη διάθεσή σου! Και αυτό είναι που μετράει περισσότερο…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η διαδρομή μεταξύ σας είναι συγκλονιστική… Με τον Σκορπιό δημιουργούνται οι συναισθηματικές καταστάσεις, που σε βγάζουν έξω από τα όριά σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Τα πράγματα αλλάζουν, γιατί αλλάζω εγώ!
Νιώθεις το τοπίο της ζωής σου να ανθίζει, να γεμίζει χρώματα, μοσκοβολιές, ομορφιά… Προκύπτουν εξελίξεις, που πολλές φορές μπορεί να μην είναι εύκολες, όμως εσύ είσαι πια διαφορετικός… Έχεις αλλάξει, ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις, έχεις αρχίσει να βλέπεις πως κάπου στην άκρη του ορίζοντα υπάρχει ένα φως, που είναι εκεί για να σου δώσει τη λύση! Αυτό σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική, πιο αισιόδοξη, που ταιριάζει με τη λαμπερή φύση σου! Ο έρωτας κυρίαρχος, μέσα σου και γύρω σου. Η διάθεσή σου έλκει τα πρόσωπα εκείνα, που είναι κατάλληλα για να βρίσκονται κοντά σου, που μπορείς να μοιράσει τις πιο βαθιές ανησυχίες σου, αλλά και την ομορφιά της καρδιάς σου! Και είναι πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή μια νέα γνωριμία να έχει εκείνο το χρώμα που αναζητάς, αυτό που θα φωτίσει τη ζωή σου ως τα μύχια της καρδιάς σου… Γιατί το σίγουρο είναι πως η γνωριμία αυτή δεν είναι ούτε απλή, ούτε τυχαία! Έχει έρθει για να περπατήσει μαζί σου στις ανεξερεύνητες διαδρομές του επόμενου διαστήματος τη ζωή σου! Εκείνο που καλείσαι να προσέξεις περισσότερο την εβδομάδα αυτή, είναι η σχέση σου με το χρήμα, μια και η καλή σου διάθεση πολύ εύκολα μπορεί να εκφραστεί μέσα από την τάση σου να ξοδεύεις, αλλά και να δίνεις στους γύρω σου. Εδώ είναι που πρέπει να φανείς περισσότερο προσεκτικός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οικονομική ευκαιρία, με πολύ καλές προοπτικές!
 
ΥΓ. Ο Κριός σε συνεπαίρνει με την ενέργειά του και τη διάθεσή του, σε οδηγεί σε ένα παιχνίδι που δεν έχει αρχή και τέλος… Με το Σκορπιό καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί κι οι δύο είστε αρκετά πιεσμένοι, για τους δικούς σας λόγους ο καθένας… Με έναν άλλο Λέοντα τα πράγματα δείχνουν να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμπειρίες, που απογειώνουν!
Θα έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, νέους ορίζοντες, νέες δραστηριότητες, μια και η εβδομάδα αυτή θέτει νέα δεδομένα, που φαίνεται πως θα σε ξεσηκώσουν για τα καλά! Η κοινωνική σου ζωή θα απογειωθεί, μια και υπάρχουν πολλά πρόσωπα που έλκονται από τη γοητεία σου και σε περιτριγυρίζουν, για να έρθουν πιο κοντά σου… Πολύ πιθανόν σε ένα ταξίδι που θα κάνεις, να ζήσεις πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες. Γενικότερα όμως, σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, οι καταστάσεις που διαδραματίζονται τώρα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έντονους ερωτικούς ρυθμούς, που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι πως τα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου την περίοδο αυτή, μπορεί να βρίσκονται κι εκείνα κάτω από την διάθεσή του να ζήσουν κάτι διαφορετικό, όπως κι εσύ. Η σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας, στην πορεία ενδέχεται να σε απογοητεύσει… Και επειδή οι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν τώρα, θα έχουν εκείνο το χρώμα το απροσδιόριστο, που όμως έχει πολύ μεγάλη γοητεία και ασκεί και ιδιαίτερη επίδραση επάνω σου, φρόντισε να δώσεις χρόνο πριν επενδύσεις συναισθηματικά στα πρόσωπα αυτά.
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα οι εξελίξεις μεταξύ σας προδιαγράφονται συναρπαστικές! Με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο ζεις ένα πολύ έντονο πάθος, που όμως καλό είναι να του δώσεις χρόνο και χώρο, πριν βγάλεις οριστικά συμπεράσματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 24 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ονειρικό το χρώμα του τοπίου, αλλά και ομιχλώδες παράλληλα…
Είναι καλό την εβδομάδα αυτή να κρατήσεις τις αποστάσεις από πρόσωπα, από καταστάσεις, από οτιδήποτε δείχνει να έχει ένα χρώμα ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αλλά δεν σου δίνει να καταλάβεις ξεκάθαρα τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια συμπεριφορά, από ένα λόγο, από μια κατάσταση… Έχει ένα θολό χρώμα για σένα η εβδομάδα αυτή και ένα τοπίο ιδιαίτερα ομιχλώδες, που πολύ συχνά μπορεί να μην σου δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσεις τι γίνεται πίσω από την ομίχλη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην πάρεις αποφάσεις και να μη βιαστείς να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, που όμως διεγείρει πολύ έντονα τις αισθήσεις σου και διαμορφώνει ένα πολύ ιδιαίτερο τοπίο στην ερωτική σου ζωή και στα συναισθήματά σου… Η κοινωνικότητά σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη την περίοδο αυτή και φέρνει εξελίξεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου… Όμως φρόντισε, πριν ενθουσιαστείς, να τσεκάρεις προθέσεις, συμπεριφορές, διαθέσεις, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά… Μην ξεχνάς πως το συναίσθημά σου είναι ήδη σε πολύ ανεβασμένα ερωτικά επίπεδα και δεν θα σε διευκολύνει να καταλάβεις…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και πολλή χαρά! Με τον Παρθένο, αλλά και τον Ιχθύ, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις κινήσεις σου και στις αποφάσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Η διαδρομή γίνεται πιο φωτεινή!
Οι διαδρομές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου, δείχνουν τόσο φωτεινές, τόσο αισιόδοξες, γεμάτες φως που σε οδηγεί ακριβώς στην κατεύθυνση που θέλεις να πας, στην κατεύθυνση που σου ορίζουν οι επιθυμίες σου… εκείνες οι πολύ βαθιές. Ναι, έχει έρθει η εποχή που θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα βρισκόταν μόνο στα όνειρά σου. Θα υπάρξουν και τα πρόσωπα εκείνα, που θα συμμετέχουν ενεργά στο έργο αυτό, εκείνα που σου δίνουν διάθεση, συγκινήσεις, συναισθήματα, όλα όσα έχεις ανάγκη για να απογειωθείς και μαζί σου, να απογειωθεί και η ζωή σου, η καθημερινότητά σου και πολύ περισσότερο η ψυχή σου! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου φέρει πολύ σημαντικά δώρα, όπως ένα πρόσωπο που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και καταλαβαίνεις αυτόματα πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής το επόμενο διάστημα… Εκείνο που χρειάζεται περισσότερη προσοχή, είναι ένα παρασκήνιο, το οποίο δρα πίσω από την πλάτη σου και διαμορφώνει τις εξελίξεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Βεβαίως, δεν μπορείς να ελέγξεις κάτι που δεν γνωρίζεις, μπορείς όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα έχετε πολλά να πείτε, πολλά να ανταλλάξετε, και πολλά περισσότερα να ζήσετε! Με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο πρόσεχε πολύ τι λες, αλλά και πόσο τους εμπιστεύεσαι, αν τα πρόσωπα αυτά είναι καινούργια στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ερωτική σου ζωή αποκτά η λάμψη!
Τα πάντα αλλάζουν γύρω σου… Είναι οι σχέσεις σου που πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα, αλλά και την περίοδο ολόκληρη! Φαίνεται πως όλα κινούνται μέσα σε ένα σκηνικό ιδιαίτερα θετικών και ευχάριστων εξελίξεων, που σου δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσεις την ψυχολογία σου, αλλά και να επιτρέψεις στους γύρω σου να έρθουν πιο κοντά σου, να επικοινωνήσουν πιο εύκολα μαζί σου! Η δίοδος ανάμεσα σ’ εσένα και στους άλλους έχει αποκτήσει μια καλύτερη πρόσβαση και σου επιτρέπει μια πολύ όμορφη επικοινωνία. Παράλληλα, φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία κάτι σημαντικό έχεις να πεις και κάτι σημαντικό έχεις να ανταλλάξεις… Και η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου ανοίξει ένα πολύ ιδιαίτερο παράθυρο, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψεις την ομορφιά που μπορεί να κρύβει μέσα του ένα πρόσωπο, που μπαίνει τώρα στη ζωή σου και σε εντυπωσιάζει! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει πολύ σημαντικά δώρα για την ερωτική σου ζωή, μια και η Αφροδίτη με τον Δία απέναντί σου φωτίζουν με ένα μοναδικό τρόπο το σκηνικό και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες, για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μόνο τυχαίο δεν είναι για εσένα! Και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εντυπωσιακές συναισθηματικές δονήσεις, απ’ αυτές που νιώθεις ελάχιστες φορές στη ζωή σου… Εκείνο που καλό θα είναι να προσέξεις περισσότερο, είναι η σχέση σου με τα χρήματα, μια και η καλή σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να μην τα υπολογίσεις και να ξεφύγεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου… Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν και κάποιες σημαντικές διευκολύνσεις, που θα σου δώσουν πολύ μεγάλη ανάσα και πολύ μεγάλη χαρά!
 
ΥΓ. Ο κύκλος που μπορεί να ανοίγει τώρα με τον Λέοντα, δημιουργεί εντελώς άλλα δεδομένα και συνθήκες στην ερωτική σου ζωή, αλλά σου ανοίγει και νέες λεωφόρους να περπατήσεις με το πρόσωπο αυτό… Περισσότερη προσοχή με τον Δίδυμο και με τον Ιχθύ, αφού μπορεί πολύ εύκολα να σε παραπλανήσουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 24 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να θυμάσαι πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!
Την εβδομάδα αυτή, εκείνο που κυριαρχεί στη διάθεσή σου, στην ψυχολογία σου, είναι μια μεγάλη ανάταση, που θα σε διευκολύνει, στην εξέλιξή σου, στους στόχους σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, που φαίνεται πως περνά σε μια φάση πιο ήρεμη και πιο επικοινωνιακή. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, η εβδομάδα σου στρώνει το κόκκινο χαλί, για να περπατήσεις με το σύντροφό σου χέρι-χέρι, αγκαλιασμένοι, μονοιασμένοι! Ενδεχομένως να δοθούν κάποιες λύσεις σε προβλήματα, που μπορεί να σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και σας έχουν δημιουργήσει αναταραχή. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε και τελικά να ανακαλύψετε πως η σχέση αυτή έχει και λόγους ύπαρξης και πολλή αγάπη μεταξύ σας. Γενικότερα, το διάστημα που θα ακολουθήσει φαίνεται πως ανοίγει μια ιδιαίτερα αισιόδοξη πόρτα στην ερωτική σου ζωή, φέρνοντας αρκετές ανακατατάξεις. Παράλληλα (και ιδιαίτερα για τις νέες σχέσεις που έρχονται τώρα στη ζωή σου), καλό είναι να κρατήσεις ένα μέτρο και τις κατάλληλες αποστάσεις, μέχρι να βεβαιωθείς αφενός για τις προθέσεις του άλλου προσώπου απέναντί σου, και αφετέρου για το πόσο μπορείς να εμπιστευτείς το συναίσθημά σου και τις καταστάσεις που δημιουργούνται… Είναι πιθανό, άλλα να νομίζεις, άλλα να νιώθεις και άλλα να συμβαίνουν τελικά στην πραγματικότητα… Βεβαίως, τα γεγονότα της εβδομάδας φαίνεται να σε απογειώνουν και να σου δημιουργούν εκείνα τα δυνατά συναισθήματα απ’ τα οποία ομολογουμένως δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα, αλλά… ''τσέκαρε'' κάποια πράγματα πριν αποφασίσεις να παραδοθείς ολοκληρωτικά!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα το κλίμα φαίνεται όχι μόνο να ισορροπεί, αλλά να σας δίνει και νέες δυνατότητες επανεκκίνησης στη σχέση σας… Με τον Παρθένο, αλλά και τον Ιχθύ, καλό είναι να δώσεις χρόνο, πριν αποφασίσεις πως το πρόσωπο αυτό κάνει για εσένα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην βιαστείς για τίποτα… άφησε τις εξελίξεις να σε οδηγήσουν!
Το σενάριο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να σε μπερδέψει, να σε αποπροσανατολίσει, ίσως ακόμα και να σε κάνει να νοιώσεις μια απογοήτευση… Όμως, δεν είναι απαραίτητα πραγματικό, ίσως είναι η δική σου εικόνα, τα δικά σου συναισθήματα, που σε προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο… Ίσως ακόμα και κάποια πρόσωπα, που αποκαλύπτουν το πραγματικό τους ρόλο στη ζωή σου, να σε κάνουν να νοιώσεις πως η επιλογή σου απέναντί τους, δεν ήταν και η καλύτερη… Ωστόσο, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, δώσε χρόνο και επίτρεψε στις εξελίξεις να ξεδιπλωθούν. Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια, νέες διαδρομές, αλλά και νέα πρόσωπα, που θα σου προκαλέσουν εντυπωσιακά συναισθήματα! Και είναι πολύ πιθανό τώρα, ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο να ανοίξει μια νέα διαδρομή στην ερωτική σου ζωή, μια και φαίνεται πως έρχεστε πιο κοντά και ανακαλύπτετε πως κάτι παραπάνω έχετε να πείτε… Κάτι παραπάνω έχετε να μοιραστείτε και, σίγουρα, κάτι παραπάνω έχετε νιώσει ο ένας για τον άλλον, που τώρα εκδηλώνεται και ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και τα μεταξύ σας! Δεν αποκλείεται καθόλου ένας μεγάλος έρωτας να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, ένας έρωτας άκρως μεταμορφωτικός για την ύπαρξή σου, μια και αγγίζει τις πολύ λεπτές συναισθηματικές σου χορδές… Και επίσης, πολύ πιθανόν να είναι ένας έρωτας που για κάποιο λόγο θα έχει μυστικό χρώμα, ένας έρωτας από αυτούς που διεγείρουν έντονα το πάθος…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ έντονη χημεία και πολύ μυστικό χρώμα στο μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις αποφάσεις και τις επιλογές σου. Με τον Αιγόκερω είναι πολύ δυνατή η έλξη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα παιχνίδια των αισθήσεων…
Δυνατός ο ερωτισμός που εκπέμπεις, καθώς και δυνατά τα συναισθήματα που εγείρονται την εβδομάδα αυτή, και όχι τυχαία φυσικά! Στο παιχνίδι ανακατεύονται πολλές πλανητικές ενέργειες και μέσα σου και γύρω σου. Οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν σε πολύ υψηλού επιπέδου ερωτικές δονήσεις, από αυτές που μπορείς να νιώσεις λίγες φορές στη ζωή σου! Η ερωτική σου ζωή αποκτά ένα πολύ ιδιαίτερο και δυνατό χρώμα, που θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, μια και το παιχνίδι των αισθήσεων που παίζεται τώρα, σου είναι γνώριμο και άκρως διεγερτικό, ικανό να σε παρασύρει ακόμα και έξω από τα συνηθισμένα σου όρια… Ενδεχομένως βεβαίως να νιώσεις μπερδεμένος, αποπροσανατολισμένος, χαμένος σε ένα ταξίδι, που σου ανοίγει εκείνες τις πόρτες των απολαύσεων, στις οποίες δύσκολα θα αντισταθείς… Ωστόσο, πριν θελήσεις να οριστικοποιήσεις κάποιες καταστάσεις ή να τους βάλεις συγκεκριμένη ταμπέλα, πάρε το χρόνο σου, γιατί μπορεί είτε να μην έχεις καταλάβει καλά, είτε το παιχνίδι να περιλαμβάνει μόνο την απόλαυση της νύχτας ή της στιγμής… Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος είναι εκείνος που θα δώσει τις τελικές απαντήσεις. Εσύ, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο… Γιατί να ξέρεις πως δεν θα το μετανιώσεις!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα έχεις πολλά να ανταλλάξεις και πολλά περισσότερα να νιώσεις… Με τον Ιχθύ, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου και τις αποφάσεις σου. Με τον Παρθένο απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 24 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως τώρα, να είναι μόνο η αρχή!
Το σίγουρο είναι πως η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάσεις και να πάρεις βαθιές ανάσες. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, είναι πιθανό κάτι που εξελίσσεται την εβδομάδα αυτή, να σου φέρει πολύ αισιόδοξα μηνύματα. Όμως παράλληλα, εκείνο που ανανεώνεται είναι και η κοινωνική σου ζωή, που σου προσφέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες θα εγείρουν έντονα το ενδιαφέρον σου! Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να σου προκαλέσει πολύ ιδιαίτερα και βαθιά συναισθήματα, που θα σε κάνουν να θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα, γεγονός που δεν αποκλείεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή… Ωστόσο, πριν εμπιστευτείς αυτό που νοιώθεις, δώσε χρόνο στις εξελίξεις, για να σου δείξουν αν τελικά πρέπει να το κάνεις ή όχι… Γιατί μπορεί τελικά τα γεγονότα και οι καταστάσεις να σου δείξουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται… Μπορεί, όμως, να είναι και η αρχή ενός μεγάλου έρωτα!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, αλλά και τον Παρθένο, ενδεχομένως αυτό που νιώθεις να σε ξεπερνάει, όμως άφησε στο χρόνο τις εξελίξεις… Με τον Αιγόκερω η χημεία σας είναι πολύ δυνατή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το συναίσθημα θέλω να το μοιραστώ!
Έντονες οι εξελίξεις της εβδομάδας και μάλιστα ίσως για κάποιους πολύ σημαντικές! Οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, ίσως να έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή, που σου ανοίγει μια νέα πόρτα, με πολύ αισιόδοξες προοπτικές για την εξέλιξη σου… Η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται και σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο μπορεί να σου φανούν χρήσιμα και ίσως να σου δώσουν νέες δυνατότητες σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου θέματα. Ίσως όμως οι εξελίξεις να αφορούν και στην ερωτική σου ζωή, που φαίνεται πως κινείται και αυτή σε πολύ ενδιαφέρουσες γραμμές… Οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν και σε ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, που έρχεται πιο κοντά σου και ενδεχομένως σου αποκαλύπτει κάποιες άλλες προθέσεις ή συναισθήματά του για σένα, πιο βαθιά, που θα δημιουργήσουν και σε εσένα αντίστοιχες συναισθηματικές δονήσεις… Ενδεχομένως μάλιστα, να δημιουργήσουν το σενάριο μιας καινούργιας ερωτικής ιστορίας, που ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως μπορείς να την εμπιστευτείς, τουλάχιστον από την αρχή… Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, μπορείς να τη ζήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα κάτι έχεις να ανταλλάξεις, κάτι έχεις να μοιραστείς και ίσως να είναι αυτό, που θα σου προσφέρει μια ευκαιρία εξέλιξης! Με τον Παρθένο, αλλά και με τον Ιχθύ, το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό και οι εξελίξεις ραγδαίες… Ωστόσο, ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς να νιώσεις, αλλά όχι να εμπιστευτείς!
Ο κύκλος που ανοίγει την εβδομάδα αυτή, έχει ενδιαφέρουσες και πολύ έντονες εξελίξεις, μια και τώρα η δική σου διάθεση είναι πολύ ανοιχτή απέναντι στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Παράλληλα, θα υπάρξουν και νέα δεδομένα, που θα σου δημιουργήσουν έντονο ενδιαφέρον… Όπως καινούργια πρόσωπα, που ανεβάζουν την ερωτική αδρεναλίνη και σου δημιουργούν συναισθήματα με ιδιαίτερη ένταση… Δεν αποκλείεται βεβαίως, το σενάριο να θελήσεις να ανοίξεις έναν νέο κύκλο με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που το μεταξύ σας δείχνει να έχει ακόμα περιθώρια, αλλά και συναισθήματά του ενός προς τον άλλον… Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο το αν τελικά θα πρέπει να κάνεις το βήμα ή όχι, γι’ αυτό καλύτερα να ακολουθήσεις τις εξελίξεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά και να παρακολουθήσεις τις διαθέσεις που δείχνει και το άλλο πρόσωπο απέναντί σου… Και καλό είναι να μην βιαστείς να εμπιστευτείς το συναίσθημά σου, γιατί φαίνεται πως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο και υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς κι εσύ, αλλά και το άλλο πρόσωπο… Από την άλλη μεριά, υπάρχει πάντα και η εναλλακτική εκδοχή: ένας μεγάλος έρωτας, που κάνει την εμφάνισή του και διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην ερωτική σου ζωή… Επίσης, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να έχεις πολύ αισιόδοξες εξελίξεις, που αφορούν στα εργασιακά σου ζητήματα και που φαίνεται πως θα σε κάνουν να χαμογελάσεις…
πλατιά!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο αλλά και με τον Δίδυμο, ο κύκλος που ανοίγει τώρα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος, έχει όμως πολύ δυνατές συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2014 20:00:00