blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016

Η μαγεία του έρωτα κατακλύζει την καθημερινότητά μας, θέλουμε να ζήσουμε έξω το συνηθισμένο, έξω από τα μέτρα, τα όρια, και να αναζητήσουμε εμπειρίες που μας ταξιδεύουν, μας εξιτάρουν και μας απογειώνουν!

Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα εκτινάξει το συναίσθημα και θα δώσει στο παιχνίδι των αισθήσεων ένα ιδιαίτερο χρώμα… Οι ερωτικές εμπειρίες βγαίνουν από το συνηθισμένο πλαίσιο, αποκτούν έναν πιο μυσταγωγικό χαρακτήρα… Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, η ένωσή σας αποκτά μια άλλη διάσταση, πιο βαθιά, πιο εσωτερική και ίσως πιο τελετουργική! Άλλωστε, η όψη αυτή δίνει και μια πνευματικότητα, ωθεί στον διαλογισμό και σε συνδέει με το σύμπαν!

Ήλιος στον Υδροχόο

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου την Τετάρτη ανοίγει έναν κύκλο που η ανάγκη σου για ελευθερία και για ανεξαρτησία, σημαδεύει κάθε κίνησή σου! Ταυτόχρονα, θα κατανοήσεις πως όλα επιτυγχάνονται πιο γρήγορα και πιο σωστά μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογικότητα!

Ερμής, Ουρανός, Πλούτωνας και Δίας

Οι όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα απασφαλίζουν εκείνες τις συμπεριφορές ή τις καταστάσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν έντονα γεγονότα, αποκαλύψεις κι εντάσεις σε θέματα που μπορεί και στο παρελθόν να σε απασχόλησαν. Συχνά όμως φέρνουν και ανατροπές, για τις οποίες ίσως δεν είσαι προετοιμασμένος…
 
Η σύνοδος του Δία με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, που κορυφώνεται το Σάββατο, έρχεται να σου θυμίσει πως η ζωή έχει αξία μόνο όταν τη μοιράζεσαι, όταν συμπορεύεσαι, όταν αγαπάς, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις κινήσεις και τις επιλογές που θα κάνεις το διάστημα αυτό, γιατί θα σε συνοδέψουν και παρακάτω!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Πανσέληνος στον Λέοντα

Το πέρασμά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ενισχύει εκείνη την αυστηρή σου διάθεση να τα περνάς όλα μέσα από το φίλτρο της εκλογίκευσης, περιορίζοντας το συναίσθημα σε μια πιο ρεαλιστική διάσταση!
 
Την Κυριακή, η Πανσέληνος του μήνα που κορυφώνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και σε έναν δύσκολο πλανητικό σχηματισμό ταυ-τετραγώνου με τον Άρη, σου θυμίζει πως οι επιδιώξεις, οι φιλοδοξίες, τα σχέδιά σου ή οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να πετύχεις, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσα από ψύχραιμες και μεθοδικές κινήσεις, όχι με παρορμητικές αντιδράσεις που μόνο ένταση μπορούν να δημιουργήσουν. Παράλληλα, σου εφιστά την προσοχή και στην ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημα είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί, να πυροδοτηθεί και να κάνει τα πάντα γύρω του άνω κάτω!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Όσο κι αν επιθυμείς να πετύχεις, να προχωρήσεις, να εξελιχτείς, πάντα θα υπάρχει κάτι που σε δυσκολεύει! Και αυτό δεν είναι άλλο από το συναίσθημά σου που σε βραχυκυκλώνει, σε κάνει να μην μπορείς να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και ρεαλιστικά! Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να δημιουργεί τις προϋποθέσεις να προχωρήσεις, να επεκταθείς, να δημιουργήσεις, από την άλλη μεριά όμως θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια στην προσπάθειά σου. Η ερωτική σου ζωή περνά από διακυμάνσεις, διλήμματα, συγκρούσεις, που μπορεί να σε κλονίσουν και να σε κάνουν να χάσεις τις ισορροπίες. Χρειάζεται να κρατηθείς πολύ καλά στο κέντρο σου, στην αλήθεια σου, για να μπορέσεις να κινηθείς συγκροτημένα και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση της στιγμής ή τις επιθυμίας σου! Αν το καταφέρεις, μπορείς πραγματικά να μεγαλουργήσεις και να δεις ό,τι έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα να ολοκληρώνεται μεγαλειωδώς!
 
Αρκετά υποστηρικτική η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ενώ θα φέρει πιο κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς, εκείνα που η παρουσία τους είναι πολύτιμη για τη ζωή σου! Οι σχέσεις σου μαζί τους ανανεώνεται ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς και ουσιαστική βοήθεια από κάποιο φιλικό πρόσωπο!
 
ΥΓ. Παρ όλο που το επαγγελματικό σου περιβάλλον παρουσιάζει αρκετά θέματα την εβδομάδα αυτή, που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, ανατροπές, ματαιώσεις και αναβολές των σχεδίων σου, να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα, παρακάτω θα μπορέσει να διορθωθεί και να αναθεωρηθεί, γι’ αυτό μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση παρορμητικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι άλλη μια σημαντική βοηθός στην αποκατάσταση των όποιων δυσαρμονιών παρουσιάζονται τώρα, ενώ θα τροφοδοτήσει και την κοινωνική σου ζωή, που συχνά θα λειτουργεί σαν μια βαλβίδα αποσυμπίεσης!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο, γιατί οι ισορροπίες στο μεταξύ σας (κυρίως οι επαγγελματικές) είναι πάρα πολύ εύκολο να κλονιστούν. Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ ο έρωτας αποκτά μια άλλη διάσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα αυτή να θυμάσαι πως το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι η μεγαλοψυχία! Θα την χρειαστείς όταν νιώσεις πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε καλεί να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Πολύ πιθανό να νιώσεις πως προκαλείσαι και από τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αλλά και από συνεργάτες, γεγονός που δημιουργεί μια έντονη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου. Βεβαίως, από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται κι εσύ να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις επιθυμίες, τις απόψεις και κυρίως το… ''Εγώ'' σου! Να θυμάσαι πως η ψυχραιμία μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και να σε προστατέψει από τα δύσκολα. Γιατί όλα χρειάζονται τρόπο και κυρίως χρόνο, για να μπορέσουν να αποδώσουν.
 
Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σου βάζει σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο και τις περνά από… μικροσκόπιο υψηλής ανάλυσης! Κι εδώ φυσικά απαιτούνται ιδιαίτερα λεπτοί και επιδέξιοι χειρισμοί!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή εστιάζει επίσης και στα επαγγελματικά σου, επαναφέροντας συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μέσα σε ένα δύσκολο κι έντονο κλίμα. Δεν αποκλείεται να βρεθείς και μπροστά σε αποκαλύψεις ή ανατροπές, και καλό είναι να θυμάσαι πως μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στις εξελίξεις που προκύπτουν. Σημαντική υποστήριξη στο όποιο εγχείρημά σου το επόμενο διάστημα, θα σου δώσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, βελτιώνοντας αισθητά το κλίμα.
 
Ιδιαίτερα προσεκτικός να είσαι με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο, γιατί το κλίμα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει. Με τον Αιγόκερω χρειάζεται να δώσεις χρόνο σε ό,τι βλέπεις πως τώρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εσωτερική σου παρόρμηση σε ωθεί στη δράση, στη διεκδίκηση, ίσως και με έναν τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε διενέξεις, διαπληκτισμούς και διαφωνίες, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο! Μην ξεχνάς πως η Πανσέληνος αυτή ενισχύει κάθε δημιουργική προσπάθεια, επέκταση ή σχέδιο, που έχει την κατάλληλη υποδομή να αναπτυχθεί, ενώ εσύ κινείσαι σε ένα περιβάλλον εσωτερικών συγκρούσεων και διλημμάτων, που δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά που θέλεις να φτάσεις ή να συνεργαστεί αρμονικά με τους γύρω σου. Ίσως ακόμα η ύπαρξη ενός παρασκηνίου να διαμορφώνει ένα έκρυθμο σκηνικό γύρω σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πρόσωπα δεν έχουν και τόσο καλές προθέσεις απέναντι σου! Είναι πολύ σημαντικό το διάστημα αυτό να μην καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις, δεσμεύσεις ή υποσχέσεις, γιατί αργότερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Ίσως και ένα οικονομικό ζήτημα από το παρελθόν να προκαλέσει εντάσεις ή αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα αυτή.
 
Πάντως, η σύνοδος του Δία με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά (κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου) δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί έναν κύκλο μέσα από τον οποίο η επικοινωνία θα λειτουργήσει άκρως υποστηρικτικά και ευεργετικά στις υποθέσεις σου!
 
ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική οικονομική διαπραγμάτευση, που θα ενισχύσει με κάποιο τρόπο το εισόδημά σου, αλλά και γενικότερα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.
 
Με τον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή, κυρίως σε οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις. Με τον Παρθένο, πολύ πιθανόν να ανοίξει ένας νέος κύκλος σχετικά με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η θέλησή σου, η διάθεση να μπεις στο παιχνίδι, να περάσεις στη δράση, να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδιά σου και στις φιλοδοξίες σου, ισχυροποιείται! Παράλληλα, ενισχύονται και βελτιώνονται τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος αυτή ανοίγει έναν κύκλο οικονομικών διεκδικήσεων και διευκολύνσεων, ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και κάποιες εντάσεις ή αντιπαραθέσεις γύρω από αυτά. Ίσως ακόμα, να δεις πως κάποια σχέδιά σου δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, όμως πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα, να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα, λίγο παρακάτω θα αναθεωρηθεί ή θα αλλάξει, το καλύτερο λοιπόν είναι να δώσεις χρόνο πριν καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Ο Ερμής απέναντί σου κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει την επικοινωνία σου, αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα, που βιώνουν ένα περιβάλλον εντάσεων και ανατροπών! Αν ανήκει στους δεσμευμένους (και κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου), χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο.
 
Βεβαίως, η Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις οτιδήποτε τώρα σε δυσκολεύει, ενώ γενικά εξυγιαίνει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, επαναφέροντας και πάλι την ομαλότητα.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα οικονομικά σου, που μπαίνουν σε μία νέα φάση που σε διευκολύνει, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και κάποιες οικονομικές ενισχύσεις! Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μια ερωτική ανανέωση την εβδομάδα αυτή, σου χαρίζει… υψηλού επιπέδου ερωτικές εμπειρίες!
 
Με το Σκορπιό και τον Ιχθύ, απογειώνεσαι ερωτικά. Με τον Αιγόκερω υπάρχει ένα περιβάλλον έντονων διαφωνιών και συγκρούσεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου ενισχύονται στην Πανσέληνο αυτή, ενώ τα επαγγελματικά σου κινούνται σε ένα δύσκολο κλίμα, που αποκαλύπτει εκείνον τον εαυτό σου που είναι αποφασισμένος να κερδίσει και δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν, αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και το στόχο του! Βεβαίως, πολύ πιθανόν αυτή συμπεριφορά σου να προκαλέσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ίσως τσακωμούς στον κύκλο αυτόν, γεγονός που δυσχεραίνει το κλίμα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή! Συνεπώς, χωρίς να καταστείλεις την δράση σου, καλό θα είναι να φροντίσεις να διατηρήσεις και τις ισορροπίες, όσο αυτό είναι δυνατόν!
 
Ο Ερμής από τον Αιγόκερω φροντίζει να επαναφέρει θέματα από το παρελθόν, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και που κινούνται σε ένα δύσκολο επικοινωνιακό κλίμα, μέσα από το οποίο δεν μπορούν ούτε να ολοκληρωθούν, ούτε να βρούν τη λύση που επιδιώκουν. Επίσης, να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη ούτε για αποφάσεις ούτε για δεσμεύσεις.
 
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει άκρως υποστηρικτικά λίγο παρακάτω στην επικοινωνία σου, εξυγιαίνοντας σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και στην προσωπική σου ζωή! Βεβαίως, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μιλά και για ένα ερωτικό πάθος, που σε παρασύρει στο παιχνίδι των αισθήσεων…
 
ΥΓ. Ο Ήλιος στον Υδροχόο ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας, φέρνοντας μια σειρά εξελίξεων σε οτιδήποτε μπορεί να σε έχει απασχολήσει και δίνοντας λύσεις και εξυπηρετήσεις.
 
Με τον Ιχθύ μπορεί να ζήσεις στιγμές πολύ δυνατού ερωτικού πάθους! Με τον Αιγόκερω η επικοινωνία δεν φαίνεται να λειτουργεί υποστηρικτικά για κανέναν από τους δύο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δίνει μια σημαντική ανάσα και υποστήριξη σε ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ και οι σχέσεις σου, ιδιαίτερα οι φιλικές, ανανεώνονται σημαντικά. Από την άλλη, η Πανσέληνος αυτή δεν φαίνεται να διευκολύνει ούτε την καθημερινότητά σου αλλά ούτε τα επαγγελματικά σου, που κινούνται σε ένα δύσκολο περιβάλλον ανταγωνισμών, εντάσεων και διαπληκτισμών. Άλλωστε, και ο Ερμής σε δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και με τον Πλούτωνα, σε φέρνει αντιμέτωπο με παρελθοντικές καταστάσεις που σε είχαν προβληματίσει. Να θυμάσαι ωστόσο, πως οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, παρακάτω θα αναθεωρηθεί! Γι’ αυτό πριν βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κλείσεις κεφάλαια, δώσε χρόνο στα πρόσωπα και τις καταστάσεις, ώστε να ισορροπήσουν και να επανέλθουν στην πρότερή τους κατάσταση.
 
Βεβαίως, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα (κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου) μιλά για πολύ ιδιαίτερες ερωτικές εμπειρίες, που ενεργοποιούν την ερωτική σου ζωή και της δίνουν λάμψη…
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, σε βάζει σε μια περίοδο με έντονες εσωτερικές ανακατατάξεις, άγχη, διλήμματα, αλλά και απολογισμού, που θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική, πιο ξεκάθαρη! Παράλληλα, μπορεί να σε φέρει και πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα, που πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να σε έχουν ανάγκη.
 
Με τον Αιγόκερω, τον Παρθένο ή τον Δίδυμο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, γιατί πολύ εύκολα το κλίμα μπορεί να ανατραπεί και να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Με τον Σκορπιό το μεταξύ σας έχει ιδιαίτερη ερωτική χημεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο κι αν τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα την εβδομάδα αυτή, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια υπόσχεση… ανάτασης! Ίσως ένας νέος κύκλος γνώσης, πιο εσωτερικός, να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, ή να σου ανοίξει νέους ορίζοντες, που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου και θα ξεμπλοκάρουν την σκέψη σου! Και είναι αυτός ένας λόγος για να βελτιωθεί πολύ η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, ενώ και η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, είτε αναβαθμίζοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος!
 
Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα μπλοκάρισμα στην ψυχολογία αλλά και στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σε έχουν προβληματίσει για κάποιο λόγο και στο παρελθόν! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και σε καλεί να δώσεις χρόνο στις όποιες καταστάσεις διαδραματίζονται τώρα ή στις αποφάσεις που παίρνεις, γιατί είναι σίγουρο είναι πως δεν θα έχουν διάρκεια, αλλά λίγο παρακάτω θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν. Δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν και οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο, ωστόσο τώρα οφείλεις να τα ξαναδείς και να τα αντιομετωπίσεις!
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί αρκετή κινητικότητα στην καθημερινότητα, συχνά μπλοκάροντας την επικοινωνία σου! Ίσως επίσης κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα που τώρα έρχονται προς εσένα, να σε αναστατώσουν. Καλό είναι το διάστημα αυτό να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις στην άποψή σου, γιατί το αποτέλεσμα μάλλον δεν θα σε δικαιώσει. Προσοχή και στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, γιατί και εδώ το κλίμα φαίνεται να έχει αρκετή ένταση.
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει… ειρηνευτικά στην ερωτική σου ζωή, βελτιώνονται σημαντικά τις συνθήκες και τις καταστάσεις, ενώ παράλληλα θα εξυγιάνει και το συναίσθημά σου, καταλαγιάζοντας τις όποιες εντάσεις μπορεί να δημιουργήθηκαν την εβδομάδα αυτή. Παράλληλα, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα που σε ζόρισαν τον τελευταίο καιρό.
 
Με έναν Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να ανακινείται εκ νέου, ενώ με έναν Λέοντα, πολύ πιθανόν ένας κύκλος από το παρελθόν να ανοίξει και πάλι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, είναι το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Αιγόκερω! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσεις τις οικογενειακές συνθήκες και να λύσεις προβλήματα, μια και η Αφροδίτη εδώ, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξυγίανση όλων αυτών των θεμάτων. Μην ξεχνάς πως την εβδομάδα αυτή η επικοινωνία δυσκολεύει αρκετά, ενώ έρχονται στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, που είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν ψυχρότητα ή απόσταση ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που συνυπάρχεις! Να θυμάσαι ωστόσο πως όλα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, καθώς παρακάτω θα μπορέσεις όχι μόνο να αποκαταστήσεις την τάξη και τις σχέσεις, αλλά και να επιλύσεις οτιδήποτε τώρα μπορεί να σου φαίνεται αξεπέραστο!
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς ή σχεδιάζεις. Ωστόσο, επειδή η επικοινωνία και εδώ κινείται σε μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία, είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι σε συμπεριφορές ή ακόμα και προθέσεις των άλλων, καθώς πολύ εύκολα οι τόνοι μπορεί να ανεβούν. Καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε παρορμητική κίνηση, γιατί παρακάτω μπορεί και να το μετανιώσεις! Επίσης, πρόσεξε και τα οικονομικά σου, γιατί κι εκεί μπορεί να προκύψουν θέματα στον κύκλο αυτόν… Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την όποια δυσκολία, αξιοποιώντας την κοινωνικότητά σου, τη δυνατότητα που σου δίνεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και να αποφορτιστείς από οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέζει. Κι αν βλέπεις πως κάτι δεν προχωρά όπως θα ήθελες, χρησιμοποίησε την ευελιξία και τη διπλωματικότητά σου, αφήνοντας το χρόνο να κάνει για εσένα όλη τη… δουλειά!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να εκτονωθείς διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο, να προωθήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο τις ιδέες σου, αλλά κυρίως να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, είτε μέσα στην υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια νέα γνωριμία!
 
Με τον Υδροχόο μπορείς να ζήσεις έντονα, χαρούμενα και συναρπαστικά! Με τον Αιγόκερω καλό είναι να είσαι πολύ επιφυλακτικός προς το παρόν, γιατί είναι θέμα χρόνου να αναθεωρηθεί ό,τι και αν συμφωνηθεί την εβδομάδα αυτή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονά σου, και μάλιστα με τη συμμετοχή του Άρη από τον Σκορπιό, είναι ένας λόγος που δημιουργεί αναταράξεις στον ψυχισμό σου, αλλά και στις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Πολύ πιθανόν να δεις τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου να εμποδίζονται, να μπλοκάρονται με κάποιο τρόπο, γεγονός που δημιουργεί έντονες καταστάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, που ίσως να είναι υπεύθυνοι. Ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει ξαφνικές ανατροπές ή αποκαλύψεις, που είναι πολύ εύκολο να φέρουν μια σημαντική ρήξη στις σχέσεις σου, που ωστόσο έχει προσωρινό χαρακτήρα, μια και τώρα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγεις τις δεσμεύσεις, αλλά και τις συζητήσεις για ζητήματα που βλέπεις πως δεν είναι εύκολο προς το παρόν να ολοκληρωθούν και που πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.
 
Στην ερωτική σου ζωή, η εβδομάδα αυτή ομολογουμένως δεν είναι από αυτές που μπορούν να προάγουν τις σχέσεις σου ή το συναίσθημά σου… Όλα δείχνουν να κινούνται σε υψηλούς τόνους και δεν επιτρέπουν ούτε τις συζητήσεις, ούτε την διευκόλυνση της έκφρασης των συναισθημάτων, αντιθέτως μπορεί να τα μπλοκάρουν.
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιό σου, σε βοηθά να πιάσεις το νήμα από την αρχή και να ασχοληθείς κυρίως με τα πολύ προσωπικά θέματά σου, εξελίσσοντάς τα και διευκολύνοντας τις υποθέσεις σου. Ένα restart θα σε βοηθήσει να ξαναδείς σχέσεις και συνεργασίες με άλλο μάτι, αποκαθιστώντας την τάξη και τις ισορροπίες! Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο προσιτό και διαθέσιμο σε κάποια πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και ενδεχομένως σε έχουν ανάγκη. Ενεργοποιεί και την ερωτική σου ζωή, είτε επαναφέροντας μια σχέση από το παρελθόν, είτε με μια νέα γνωριμία με παρασκηνιακό ή μυστικό χαρακτήρα.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Λέοντα και τον Σκορπιό, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας είναι πάρα πολύ ευαίσθητες την περίοδο αυτή. Με τον Δίδυμο μια σχέση από το παρελθόν ενεργοποιεί και πάλι έναν νέο κύκλο εξελίξεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το αισιόδοξο γεγονός της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Ίσως είναι η υποστήριξη που περίμενες ή το ερέθισμα που χρειαζόσουν, για να ενεργοποιηθείς και να ανοίξει τους ορίζοντές σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή ή να βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου! Κράτησε το αυτό στα υπόψιν σου, γιατί από την άλλη, η Πανσέληνος αναστατώνει για τα καλά την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εντάσεων και συγκρούσεων, μέσα από το οποίο δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς ή να προωθήσεις τις ιδέες σου, καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις προκλητικές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που θα σε κάνουν να αντιδράσεις ανάλογα… Ξέρεις, δεν θέλει και πολύ να ανάψουν τα… αίματα, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και ο Άρης απέναντί σου πυροδοτεί την ατμόσφαιρα, χωρίς να αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο!
 
Να θυμάστε επίσης πως ότι τώρα προκύπτει, παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να το διορθώσεις ή να το επιλύσεις, γι’ αυτό χρειάζεσαι χρόνο σε κάθε περίπτωση! Η εβδομάδα αυτή επίσης, πολύ πιθανόν να σου δώσει τη δυνατότητα αναθεώρησης ή βελτίωσης σε ένα οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος. Επίσης, και μια σχέση από το παρελθόν, σου δίνει την ευκαιρία που περίμενες για να την αποκαταστήσεις.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα επαγγελματικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, με την Πανσέληνο αυτή χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί μπορεί να δεις κάποια σχέδιά σου να αναβάλλονται ή να ματαιώνονται.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Λέοντα και τον Σκορπιό, γιατί το κλίμα μεταξύ σας συχνά γίνεται έκρυθμο. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ανανεώσεις ακόμα και μέσα από δυσκολίες τη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό για σένα σηματοδοτεί μια εποχή μεγάλων διευκολύνσεων! Μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα οτιδήποτε θέλεις στα κατάλληλα πρόσωπα, να προωθήσεις σχέδια ή ιδέες, να βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις με τα παιδιά σου, καθώς επίσης να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς βελτιώνοντας τις συνθήκες του μεταξύ σας! Όσο και αν η εβδομάδα αυτή σου φαίνεται να κινείται ανάμεσα σε διλήμματα και προβληματισμούς, σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναδείς με μια νέα οπτική καταστάσεις, γεγονότα ή ακόμα και σχέσεις από το παρελθόν, προκειμένου να ξαναπιάσεις το νήμα από την αρχή και να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις σε κάθε περίπτωση! Είναι η εποχή που μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου, να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, έτσι ώστε να πετύχεις παρακάτω οτιδήποτε επιδιώκεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση αρχικά, που και αυτή με τη σειρά της δεν φαίνεται να διευκολύνει την άμεση διαχείριση των ζητημάτων που σε απασχολούν, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και αρκετή ένταση στην επικοινωνία σου, αφού κι εσύ δεν είσαι σε φάση να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα γεγονότα! Να θυμάσαι πως όλα χρειάζονται το χρόνο τους για να ισορροπήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή και με συγγενικά πρόσωπα, γιατί και εκεί το περιβάλλον είναι πολύ εύφλεκτο!
 
Πολύ πιθανόν επίσης να δεις και κάποιες υποθέσεις σου να αναβάλλονται ή να ματαιώνονται, ενώ και εργασιακά θέματα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, πυροδοτούν εντάσεις ή δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις σου! Από την άλλη μεριά, αν στο μυαλό σου τριγυρνά έντονα ένα πρόσωπο από το παρελθόν και νοιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις ένα νέο κύκλο μαζί του, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου, που η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο έντονη, πιο δραστήρια, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και περισσότερη δουλειά, που ωστόσο πιέζει τον ψυχισμό σου! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δημιουργήσεις συνθήκες αποφόρτισης, που θα διατηρήσουν την ισορροπία σου! Για σένα του τρίτου δεκαήμερου, μια σημαντική σχέση ή συνεργασία φαίνεται τώρα να επανέρχεται στη ζωή σου, ολοκληρώνεται και να σου ανοίγει καινούργιες διαδρομές!
 
Με τον Σκορπιό, τον Λέοντα ή τον Υδροχόο, είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε συζητήσεις που όχι μόνο δεν καταλήγουν πουθενά, αλλά δημιουργούν και ένα δύσκολο κλίμα. Με τον Αιγόκερω ή έναν άλλον Παρθένο μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πάρτι όχι μόνο συνεχίζεται στο δικό σου σπίτι, αλλά τώρα ανεβάζει και την ένταση! Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομα στο δεύτερο δεκαήμερό σου, και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, φέρνει αποκαλύψεις που μπορεί να σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα αλλιώς, κυρίως στο σπίτι ή την οικογένεια, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται οι αποκαλύψεις να αφορούν σένα και κάποιες δραστηριότητες ή κινήσεις σου, γεγονός που σε βρίσκει απροετοίμαστο… Ωστόσο, τώρα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου και κάποιες σχέσεις ή ζητήματα από το παρελθόν, να τα ξαναδείς με μια άλλη οπτική, που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις καλύτερα και το πώς νιώθεις εσύ, αλλά και ποιες είναι οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου!
 
Όπως και να ‘χει, να θυμάσαι πως την εβδομάδα αυτή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σου υπόσχεται αποκατάσταση και εξυγίανση των όποιων δυσκολιών μπορεί να προκύψουν τις ημέρες αυτές… Οι πάσης φύσεως σχέσεις σου περνούν σε μια φάση εξισορρόπησης, ενώ στο επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία κάποια επαγγελματικά ζητήματά σου.
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα εστιάζει κυρίως στην συναισθηματική σου ζωή, δημιουργεί ανάγκες και επιθυμίες, που σε κάνουν πιο απαιτητικό ενδεχομένως από τον σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργεί μια ένταση μεταξύ σας. Τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν την περίοδο αυτή, προέρχονται κυρίως από το παρελθόν σου και μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα πρόσθετο άγχος. Όμως, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα οικονομικά σου, με ενδιαφέρουσες διαπραγματεύσεις και διευκολύνσεις.
 
Με τον Σκορπιό προσέχεις ιδιαιτέρως τις φιλικές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Με τον Λέοντα υπάρχει ένταση σε όλα τα επίπεδα. Με τον Δίδυμο πολύ πιθανόν μια σχέση από το παρελθόν να επανέλθει δριμύτερη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2016 19:51:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι