blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η εβδομάδα αυτή σε προτρέπει να πιάσεις το νήμα της ζωής σου από την αρχή και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα! Ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να σκέφτεσαι εδώ και καιρό και θα δώσει μια νέα ώθηση στην ψυχολογία σου, αλλά και σε όσα θέλεις να κατακτήσεις… Η Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα του Ταύρου, σου θυμίζει πως ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, βρίσκεται μέσα σου! Και βέβαια, εστιάζει στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων και σε ό,τι σε κάνει να νοιώθεις υλική, αλλά και συναισθηματική ασφάλεια.
 
Νιώθεις την ανάγκη να διασφαλίσεις οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και πως ακουμπάς σε ένα στέρεο έδαφος, για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω… Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, μια και η ανάγκη να έχουμε σταθερές, είναι ένας σημαντικός λόγος στήριξης των προσδοκιών και των ελπίδων μας!

Ανάδρομος Ερμής

Πολύ σημαντικό γεγονός της εβδομάδας η αναδρομή κίνηση του Ερμή την Τρίτη, που επιβάλλει μια στάση, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, μας βοηθά να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας με πρόσωπα που μπορεί να αφήσαμε πίσω, όμως το συναίσθημά μας γι’ αυτά είναι ακόμα ενεργό…

Ήλιος στους Διδύμους

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί μια νέα, αισιόδοξη περίοδο, που ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα, τα όνειρα, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, υποστηρίζοντας πως η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για τη διαμόρφωση καλύτερων σχέσεων, αλλά και διεκδίκησης των οραμάτων μας!

Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και Αφροδίτης-Πλούτωνα

Βεβαίως, η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο που κορυφώνεται το Σάββατο, είναι μια όψη που δυσκολεύει την έκφραση και την ποιότητα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας, που περνούν από έντονες αναταράξεις, συχνά από μια έλλειψης διάθεσης να ακούσουμε αυτά που μας λέει ο συνομιλητής μας και να τα κατανοήσουμε. Κυριαρχεί μια έμμονη στο “Εγώ” που όχι μόνο δεν διευκολύνει τις εξελίξεις, αλλά αντίθετα, δυσκολεύει την καθημερινότητά μας.
 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, ανοίγει για μια ακόμα φορά το κουτί με τα έντονα, ακραία και απόλυτα συναισθήματα, εγείροντας συναισθηματικές… θύελλες, που δημιουργούν ένα έκρυθμο τοπίο στις σχέσεις κάθε μορφής… Ο έρωτας περνά από έντονες διεκδικήσεις και δυνατά πάθη, που όταν εμπλέκονται με το συναίσθημα, λειτουργούν ακραία…
 
Μα όπως και να έχει, έρωτας είναι αυτός και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την ένταση και την διεκδίκηση… Έτσι είναι το παιχνίδι!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε η στιγμή που περίμενες… αυτή που αποφασίζεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό! Έχεις περάσει αρκετές δοκιμασίες το τελευταίο διάστημα, έχεις ξεκαθαρίσει και το τοπίο των σχέσεών σου και ήρθε η ώρα να περάσεις στην επόμενη φάση! Ένας νέος κύκλος εξελίξεων σε περιμένει και εσύ μπορείς να τον κατευθύνεις εκεί που σε ενδιαφέρει, εκεί που στοχεύεις! Νέα επαγγελματικά δεδομένα και νέα ξεκινήματα χαρακτηρίζουν τον κύκλο αυτόν, αλλά δεν αποκλείεται και μία νέα γνωριμία να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σου ζωής!
 
Όλα παίζουν στον κύκλο αυτό! Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, έρχεται να υποστηρίξει την επικοινωνία σου, τις επαφές σου, την καθημερινότητά σου, δημιουργώντας ένα ερωτικό χρώμα τόσο στη δική σου διάθεση, όσο και στη διάθεση των προσώπων με τα οποία συναναστρέφεσαι. Τα συναισθήματά σου ενεργοποιούνται, μέσα από ένα πρόσωπο, που τα βλέμματά σας διασταυρώνονται στις καθημερινές σου κινήσεις η συναλλαγές. Ένα πρόσωπο, που συναντάς μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο! Παράλληλα, με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.
 
“Δημιουργία” είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το διάστημα που ακολουθεί, ιδιαίτερα για εσένα το τρίτου δεκαήμερου. Φρόντισε όμως να είσαι συγκεκριμένος και οργανωμένος και στην πιο μικρή λεπτομέρεια… Είναι αυτή που θα κάνει και τη διαφορά!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει έναν νέο κύκλο στα οικονομικά σου. Είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να δημιουργήσει θέματα, τα οποία ενδεχομένως να λειτουργήσουν πιεστικά… έξοδα, λογαριασμοί και ρυθμίσεις, σχέδια τα οποία δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν, μπορεί να δημιουργήσουν ένα σχετικό στρεσάρισμα. Είναι σημαντικό όμως να πάρεις το χρόνο σου να τη χειριστείς τις καταστάσεις με ευελιξία, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου.
 
Με τον Καρκίνο αλλά και τον Αιγόκερω, οι εξελίξεις φαίνεται να ακουμπούν κατευθείαν στον στόχο τους: Στην καρδιά σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναδρομή πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή την εβδομάδα αυτή, σου δίνει την δυνατότητα να διορθώσεις οτιδήποτε βλέπεις πως δεν λειτουργεί! Τώρα είναι η εποχή να κάνεις μια αποτίμηση στις εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σου! Δεν αποκλείεται να κοιτάξεις για μια ακόμα φορά στο παρελθόν σου, για να βρεις εκείνο το πρόσωπο, που μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή σου, όμως δεν έχει αντικατασταθεί. Ένας καινούριος κύκλος συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συναντήσεων είναι πιθανό να σου δώσει μια καινούργια ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά του!
 
Βέβαια, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις επαγγελματικά σχέδια, που πολύ πιθανόν να μην ολοκληρώθηκαν το διάστημα που προηγήθηκε και χρειάζεται να τα ξαναδείς, προκειμένου να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις, για να εξελιχθούν αργότερα! Άλλωστε, η Νέα Σελήνη του μήνα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική στα σχέδιά σου και τη δυνατότητα να τα δρομολογήσεις έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί. Παράλληλα, η διάθεσή σου για καλοπέραση και για κοινωνικότητα, θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων εμπειριών, νέων ανθρώπων, ενώ ίσως σου ανοίγει το δρόμο και για κάποια ταξίδια, τα οποία θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ενισχυτικά στην ανανέωση του ψυχισμού σου (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου)!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους φωτίζει τον ήδη ενεργοποιημένο τομέα των επαγγελματικών σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις! Ωστόσο, με την αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο την εβδομάδα αυτή, πολύ πιθανόν να υπάρξουν θέματα που θα σε απασχολήσουν έντονα, δημιουργώντας μια δυσκολία στις συζητήσεις και τις επαφές σου, ή θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που μάλλον θα σε πιέσουν.
 
Με τον Καρκίνο αλλά και τον Αιγόκερω, ένας νέος κύκλος εξελίξεων έρχεται να ανανεώσει το τοπίο! Η νέα γνωριμία με έναν Ταύρο μπορεί να σε απογειώσει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σου για έλεγχο ενεργοποιείται την εβδομάδα αυτή, ταράζοντας τα νερά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που κινούνται σε ένα έντονο κλίμα, το οποίο φαίνεται πως προκαλείς εσύ. Είναι σημαντικό όμως να θυμάσαι, όταν γίνεσαι αυστηρός, πως η αγάπη είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που διέπει την ισορροπία των σχέσεων και πάνω σε αυτήν χρειάζεται να στηρίζεσαι, μια και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή στον άξονά σου, είναι πολύ πιθανό να βγάλει από μέσα σου τα δύσκολα συναισθήματα, του ελέγχου, της ζήλιας, της διεκδίκησης, του χειρισμού, που πραγματικά μπορεί να αναστατώσουν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου τη ζωή και τις σχέσεις σου.
 
Ωστόσο, η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο, πιο αισιόδοξο, φωτίζει τη δημιουργική σου πλευρά και την ανάγκη σου να κάνεις ένα βήμα παραπέρα, να κυνηγήσεις το όνειρό σου… όποιο κι αν είναι αυτό! Τώρα είναι πιο εύκολο να απαλλαγείς από αυτά που σε έχουν προβληματίσει ή στενοχωρήσει και να κοιτάξεις μπροστά, τον ορίζοντα που ανοίγεται… Και να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα σου!
 
Ο έρωτας θα πλέξει τις δικές του ιστορίες στον κύκλο αυτόν, τροφοδοτώντας με χαρά την ψυχή σου και το συναίσθημά σου! Πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα ανανέωσης για εσένα που έχεις ήδη μια σχέση στην ζωή σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, να φέρει στη ζωή σου ένα καινούριο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχεις πολλά να μοιραστείς μαζί του (ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου).
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τα θέματα της καθημερινότητάς σου, αλλά και τα εργασιακά σου ζητήματα, που κινούνται σε ένα αρκετά φορτισμένο περιβάλλον την εβδομάδα αυτή, αφού η δική σου διάθεση συχνά είναι απόλυτη απέναντί στους γύρω σου, στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις και συνεργάζεσαι. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι λες και πώς διεκδικείς αυτά που θέλεις, αφού μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός και απαιτητικός, προκαλώντας και τις αντίστοιχες συνέπειες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!
 
Προσοχή στην σχέση σου με τον Καρκίνο, γιατί μπορεί και οι δύο να λειτουργείτε κάτω από μια έντονα φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση και να μην είναι εύκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας! Με τον Ταύρο ανοίγεις ένα νέο κύκλο, που μπορεί να έχει συναρπαστικές εξελίξεις!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα, μια παύση! Με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, και μάλιστα στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδια τα οποία βλέπεις πως δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα είχες σκεφτεί, ενώ στα προσωπικά σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα πισωγύρισμα σε ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την ζωή σου, όμως το συναίσθημά σου είναι ακόμα ένα ενεργό γι’ αυτό! Και γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα, πολλά ενδιαφέροντα, πολλές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα παρακολουθήσεις, όχι όλα τουλάχιστον! Κι επειδή είναι πολύ εύκολο να χάσεις την… μπάλα, είναι σημαντικό να βάλεις προτεραιότητες, για μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα φωτίζει τις κρυφές πτυχές ενός παρασκηνίου, που μπορεί να σου αποκαλύψει πως κάποια πρόσωπα, τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική σου ζωή, δεν έχουν και τόσο ξεκάθαρες ή… φιλικές προθέσεις απέναντί σου, ανατρέποντας συχνά τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Πολύ πιθανόν να δημιουργήσει και μια σειρά εξελίξεων στα επαγγελματικά σου, που τώρα κινούνται σε πιο εντατικούς ρυθμούς!
 
Ο Άρης στο ζώδιό σου, σαφώς σου δίνει μια ζωντάνια, μια τόνωση της ενέργειάς σου. Σε κάνει πιο διεκδικητικό απέναντι σε οτιδήποτε θέλεις να υλοποιήσεις, παράλληλα όμως μπορεί να σε κάνει και πιο επιθετικό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κινηθείς σε πιο χαμηλούς τόνους, χρησιμοποιώντας την γνωστή σου ευελιξία, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις που την εβδομάδα αυτή μπορεί να σε δυσκολέψουν!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, σηματοδοτώντας την έναρξη καινούργιων πραγμάτων, που θα στιγματίσουν την νέα ηλικιακή χρονιά σου! Ωστόσο, και ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών, η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο δυσκολεύει πολύ τα σχέδια σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες ή ότι οι πιέσεις που σου ασκούνται, δεν βοηθούν προς το παρόν να καταφέρεις αυτά που θέλεις! Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ευθύνες, στις οποίες είναι δύσκολο να ανταποκριθείς! Όπως και να έχει, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές που κανείς, αλλά και στις σχέσεις σου, γιατί την εβδομάδα αυτή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!
 
Με τον Τοξότη χρειάζεται να επιστρατεύσεις την διαλλακτικότητα σου, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν δύσκολες εξελίξεις μεταξύ σας, αφού και οι δύο το διάστημα αυτό νιώθετε ιδιαίτερα φορτισμένοι ψυχικά!
 
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα φωτίζει εκείνη την περιοχή των οικονομικών σου, που έχει να κάνει με τρίτα πρόσωπα (υποχρεώσεις που αφορούν δάνεια, κάρτες, οικονομικές οφειλές), ενώ μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου, που τώρα χρειάζονται την βοήθεια σου. Φωτίζει επίσης και τον τομέα των συναισθημάτων σου, που τώρα γίνονται πιο έντονα, πιο διεκδικητικά, απέναντι στο σύντροφό σου. Νοιώθεις την ανάγκη να είναι συνεχώς δίπλα σου και αυτό μπορεί να το διεκδικήσεις πιο έντονα… Επίσης, η έντονα ερωτική σου διάθεση πιθανόν να σε οδηγεί σε κάποιες ιδιαίτερα ερωτικές εμπειρίες, που μπορεί να μεταμορφώσουν τις ημέρες σου ή, για να είμαστε και πιο ακριβείς, τις νύχτες σου!
 
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο εστιάζει στα επαγγελματικά σου, που την εβδομάδα αυτή πυροδοτούν έντονες καταστάσεις και εξελίξεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με συμπεριφορές, που σκοπό έχουν με κάποιο τρόπο να σου επιβληθούν. Από την άλλη μεριά, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή έρχεται να σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποια σχέδια, που ενδεχομένως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Επίσης, μπορεί να αποκαταστήσει τη σχέση σου με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που ενδεχομένως αφορούν και την ερωτική σου ζωή, ανοίγοντας νέα κεφάλαια μαζί τους!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να δώσει μια ώθηση στα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, στις ιδέες σου, στις επαφές σου, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσεις και κάποια ταξίδια! Ωστόσο, η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει αρκετή αναστάτωση, συγκρούσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία σου. Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή μπορεί να τα πράγματα να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα τους όρια… Γι’ αυτό χρειάζεται να επιστρατεύσεις την γνωστή σου διαλλακτικότητα και να μην απαντάς σε προκλήσεις κάθε είδους!
 
Με τον Ταύρο μπορεί να ζήσεις πολύ έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ με τον Δίδυμο ένας κύκλος από το παρελθόν ανοίγει ξανά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται να ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο, στις οικογενειακές υποθέσεις σου, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα και με την παρουσία του Άρη στον τομέα αυτόν υπήρξαν αρκετά γεγονότα ή καταστάσεις, που δημιούργησαν ένα δύσκολο κλίμα. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, ενώ ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να προκύψει και στα επαγγελματικά σου! Γενικότερα, είναι μια περίοδος που σε βρίσκει σε μια πολύ καλύτερη φάση, τόσο ψυχικά όσο και στις σχέσεις σου γενικότερα, που φαίνεται να κυλούν σε ένα πιο ομαλό κλίμα. Ανοίγονται καινούργια πεδία, ενώ βγαίνει στην επιφάνεια η δημιουργικότητά σου, που δίνει ώθηση στα σχέδιά σου!
 
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή πολύ πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο σχέδια και ιδέες που είχες αφήσει για λίγο στην άκρη, προκειμένου να επανεξεταστούν, και να υλοποιηθούν. Πολύ πιθανόν να φέρει κοντά σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που μπορεί να έχει απομακρυνθεί, αλλά δεν έχει ακόμα κλείσει ο κύκλος μαζί του!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο, όπου τον κύριο λόγο έχει η καλοπέρασή σου, η διασκέδαση, η ευχαρίστηση και ό,τι σου προσφέρει ευεξία και χαρά! Ωστόσο, με την αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο χρειάζεται να είσαι περισσότερο προσεκτικός, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μια και αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου μπορεί να σε προβληματίσουν. Επίσης, η σχέση με τον σύντροφό σου ενδεχομένως να περάσει από αναταράξεις!
 
Πάντως, τα σκήπτρα στο ερωτικό παιχνίδι φαίνεται πως εξακολουθεί να κρατά ένας Δίδυμος!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καινούργιο φεγγάρι έρχεται να σου θυμίσει πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι οι φίλοι σου! Το δώρο σου είναι οι άνθρωποί σου, που η αγκαλιά τους είναι πάντα ο παράδεισος για σένα και που βρίσκονται κοντά σου, στο πλευρό σου, όποτε τους χρειάζεσαι! Παράλληλα όμως, είναι και μια εποχή, που σε βοηθά να ανοίξεις καινούργιες διαδρομές χαράς, αλλά και ευκαιρίες που σε φέρνουν πιο κοντά στα σχέδιά σου! Να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου το διάστημα που ακολουθεί και σε σπρώχνει στην κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις!
 
Ωστόσο, το μεγαλύτερο παιχνίδι την εβδομάδα αυτή το παίζει η Αφροδίτη και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, που έρχεται να ταράξει τα νερά των σχέσεών σου, δημιουργώντας ένα σκηνικό εντάσεων και διεκδικήσεων. Σε φέρνει αντιμέτωπο με απαιτήσεις των γύρω σου, που ίσως να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείς! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους (και ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου), χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην ανοίξεις μέτωπα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όταν ο σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός ή προκλητικός απέναντί σου! Για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, που εισβάλει τώρα στη ζωή σου δημιουργώντας νέα δεδομένα και ερωτικά πάθη!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να ενισχύσει μια εσωτερική διεργασία, που ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή μπορεί να γίνει αιτία για έντονες ανασφάλειες και ανησυχίες. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο, ενδεχομένως να ενεργοποιήσει και τα επαγγελματικά ζητήματα, που σου προκαλούν μεγαλύτερο άγχος και ανασφάλεια. Πολύ πιθανό επίσης το σενάριο ενός παρασκηνίου, που αποκαλύπτεται και ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει τις προθέσεις κάποιων προσώπων απέναντί σου!
 
Με τον Αιγόκερω η ένταση κορυφώνεται, έχει όμως και πολύ δυνατά συναισθήματα και έντονο πάθος!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την νέα Σελήνη απέναντί σου, φωτίζεται ο τομέας των προσωπικών σου σχέσεων, που έτσι κι αλλιώς είναι ενεργοποιημένος το διάστημα αυτό. Όμως τώρα, σου δίνεται μία πιο ξεκάθαρη δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες, ξεκινώντας μια καινούρια διαδρομή στη ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό να βάλεις τις βάσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ στην προσωπική σου ζωή πολύ πιθανόν να προκύψει μία καινούργια σχέση, που φωτίζει την ψυχή σου και το συναίσθημά σου (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου)!
 
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συνεχίζει να συντελεί στην καλή επικοινωνία και στη διαμόρφωση ενός ιδιαίτερα θετικού κλίματος στις προσωπικές σου σχέσεις. Την εβδομάδα αυτή, η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί εκείνα τα πολύ βαθιά σου συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που επανέρχεται στη ζωή σου, για να επαναδιαπραγματευτεί μια νέα αρχή σε μια σχέση, που όσο και αν έχεις προσπαθήσει να την αφήσεις πίσω σου, δεν το έχεις καταφέρει!
 
Γενικότερα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθά στη δημιουργία νέων ευκαιριών, εξελίξεων που έχουν να κάνουν με τα σχέδια σου και την επέκτασή τους. Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο, δημιουργώντας προϋποθέσεις νέων γνωριμιών με πολύ ενδιαφέροντα άτομα, ενώ πολύ πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις και κάποια ταξίδια, που ενισχύουν πολύ τον ψυχισμό και την αισιοδοξία σου.
 
Η αναδρομή κίνηση του Ερμή σε βοηθά να αναθεωρήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή τα ζητήματα που έχεις αφήσει στο περιθώριο. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις ή να τις δρομολογήσεις με έναν καλύτερο τρόπο. Είναι γενικότερα μια εποχή επαναπροσδιορισμού και αλλαγής της ροής των εξελίξεων, που σε βοηθά να βάλεις τα πράγματα σε μια πολύ καλύτερη βάση!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο που τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά τρίτων (εφορίες, δάνεια, κάρτες, διατροφές). Ταυτόχρονα, είναι πιθανόν να χρειαστεί να στηρίξεις πρόσωπα, όπως ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου, που ενδεχομένως να έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου! Ωστόσο, η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο πολύ πιθανό να φέρει εντάσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα, τόσο με τον σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου.
 
Με τον Ταύρο υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και χημεία… Με τον Αιγόκερω το παρελθόν ξυπνά και πάλι. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα;
 
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι μια εποχή που τα πράγματα έχουν αρχίσει όχι μόνο να λειτουργούν πιο θετικά απέναντί σου, αλλά να φέρνουν στη ζωή σου και ένα καινούριο πρόσωπο, από το οποίο φαίνεται να βγαίνεις ωφελημένος! Εντάξει, υπάρχουν εκείνα τα πρακτικά ζητήματα και τα θέματα της δουλειάς που σε προβληματίζουν και που συχνά-πυκνά πυροδοτούν πολύ έντονες καταστάσεις, μια και ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου… Πολύ περισσότερο τώρα, με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, αλλά και την αντίθεσή του με τον Κρόνο, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που αντιμετωπίζεις ή και που ανοίγεις το διάστημα αυτό, καθώς τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα δεν φαίνεται να δίνουν διεξόδους ή τάσεις βελτίωσης, προς το παρόν τουλάχιστον!
 
Μα να θυμάσαι πως ακόμα κι αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα ή αξεπέραστα, έχεις σημαντικούς υποστηρικτές στο πλευρό σου, όπως η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που δίνει μια πιο ανάλαφρη πινελιά στις εξελίξεις! Μπορείς να φορέσεις το καλό σου χαμόγελο, την καλή σου διάθεση, να βγεις έξω και να δώσεις χώρο σε νέα πρόσωπα και νέες εμπειρίες να εισβάλλουν στη ζωή σου! Και βέβαια, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καινούργιας γνωριμίας, με έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα, που ξεσηκώνει πάθη!
 
Και βεβαίως, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου, τις σχέσεις σου, την επικοινωνία σου. Δημιουργεί νέες διόδους και μονοπάτια, μέσα από τα οποία αν κινηθείς σωστά, μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικές προοπτικές εξέλιξης σε ό,τι σε ενδιαφέρει! Είναι σημαντικό να δεις τα πράγματα μέσα από μια ευρύτερη οπτική κι όχι στενά και αδιέξοδα… Μόνο αυτή μπορεί να σου δώσει λύσεις!
 
Και μην ξεχνάς πως μπορεί να προκύψουν και κάποια μικρά ταξιδάκια, ιδανικά για… ανανέωση!
 
ΥΓ. Η αναδρομή κίνηση του Ερμή επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες, σχέδια ή ιδέες, που έχεις αφήσει προσωρινά στην άκρη ή χρειάζονται μια αλλαγή προκειμένου να εξελιχθούν! Πολύ πιθανόν επίσης, ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα…
 
Ένας Παρθένος ή ένας Δίδυμος επιχειρούν νέα προσέγγιση… Με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω το παιχνίδι έχει ένταση και πάθος!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έχεις μπει σε διαδικασία εγρήγορσης! Ο Άρης και ο Ερμής, που κινούνται στους Διδύμους, σου δημιουργούν την ανάγκη να τα κάνεις όλα και να τα κάνεις τώρα, ενώ την εβδομάδα αυτή, προστίθεται και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, προκαλώντας μια μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, στην επικοινωνία σου, στις επαφές σου και γενικότερα στις δραστηριότητές σου. Το διάστημα που ακολουθεί πολύ συχνά θα νιώθεις πως το εικοσιτετράωρο είναι λίγο για να προλάβεις αυτά που θέλεις! Ωστόσο, η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα έκρυθμο περιβάλλον στις επαφές και την επικοινωνία σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην αφήσει στην ορμητικότητα σου να σε παρασύρει…
 
Ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να αναθεωρήσεις οτιδήποτε δεν λειτούργησε όπως θα ήθελες, αλλά ταυτόχρονα σου δημιουργεί και την ανάγκη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο επικοινωνίας σε μια σχέση από το παρελθόν, με την οποία μεταξύ σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη λειτουργεί αρκετά υποστηρικτικά στα οικονομικά σου. Τώρα είναι η εποχή να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα ή να βάλεις τις βάσεις για μια αύξηση των εσόδων σου. Γενικότερα, την περίοδο που ακολουθεί μπορείς να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να πετύχεις σημαντικές οικονομικές διευθετήσεις ή εξελίξεις.
 
ΥΓ. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να δημιουργήσει θέματα στο σπίτι και την οικογένεια, που μπορεί να τροφοδοτήσουν ένα έκρυθμο περιβάλλον… Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή το κλίμα κινείται σε αντίστοιχους ρυθμούς, με συμπεριφορές και προκλήσεις που αναστατώνουν την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Δίας στέκεται αρωγός και σε βοηθά να υλοποίησης τα δημιουργικά σχέδιά σου, αλλά και να βάλεις νέες βάσεις σε οτιδήποτε θέλεις να εξελίξεις, ανανεώνοντας πλήρως το σκηνικό της ζωής σου, αν το επιθυμείς!
 
Με τον Δίδυμο και με τον Τοξότη υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα μεταξύ σας και συναντήσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο περισσότερο την εβδομάδα αυτή, γιατί μπορεί να πυροδοτηθούν εντάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη φωτίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου, που βεβαίως δεν φαίνονται εύκολα στην επίτευξή τους… Όμως, κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά σου έχει μια γοητεία, αυτή της κατάκτησης, και εσύ είσαι πάντα ένας βασιλιάς, που ξέρει πώς να κερδίζει τις μάχες! Στον κύκλο αυτόν του φεγγαριού σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις, τώρα είναι η εποχή σου να δουλέψεις, να τρέξεις, να κοπιάσεις και να καταφέρεις αυτό που δεν είχες καταφέρει μέχρι τώρα, ακόμα και αν χρειαστεί να περπατήσεις σε άγνωστους δρόμους ή να ανοίξεις κεφάλαια τελείως καινούργια, με τα οποία δεν έχεις ασχοληθεί ξανά… Σημαντικός υποστηρικτής σου ο Δίας, που ανάβει το πράσινο φως για τη διαδρομή αυτή, ώστε να πετύχεις στόχους, που τώρα μπορεί να σου φαίνονται ακατόρθωτοι!
 
Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους ενεργοποιεί μια περίοδο ιδιαίτερης τύχης και εύνοιας, αν εξαιρέσουμε την αντίθεσή του με τον Κρόνο την εβδομάδα αυτή, που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με φιλικά πρόσωπα και να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο περιβάλλον σου. Γενικότερα όμως, είναι μια εποχή που ευνοεί τις προσπάθειές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία!
 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει μια εσωτερική σύγχυση, μια σύγκρουση ανάμεσα στο “πρέπει” και στο “θέλω”… Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που χρειάζονται τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σου, το ζήτημα είναι κατά πόσο αφήνεις τον εαυτό σου στο περιθώριο, για να προσφέρεις και να συνδράμεις, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος! Επίσης, δεν αποκλείονται κάποιες εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, που μπορεί να πυροδοτηθούν ακόμα και χωρίς λόγο και απαιτούν μια διπλωματική στάση από την μεριά σου, για να κρατηθούν οι ισορροπίες.
 
ΥΓ. Η αναδρομή κίνηση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς εκτενέστερα με ένα σχέδιο ή με μια φιλόδοξη ιδέα που είχες αφήσει ως τώρα στο περιθώριο. Επίσης, μπορεί να επαναφέρει ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο είχες απομακρυνθεί. Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα μιας ουσιαστικής και ειλικρινούς συζήτησης, προκειμένου να διευθετήσετε εκ νέου τις ισορροπίες και το μεταξύ σας. Φυσικά, δεν αποκλείεται και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, που αφορά την ερωτική σου ζωή!
 
Και βεβαίως, ο Δίδυμος είναι αυτός που σου δίνει μια καινούργια ευκαιρία να έρθεις κοντά του, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο μεταξύ σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων αυτή την εβδομάδα. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων απέναντί σου, φωτίζει ακόμα περισσότερο την περιοχή των προσωπικών σχέσεών σου. Αρχικά, φέρνει μια ένταση στο προσκήνιο, καθώς η αντίθεσή του Ήλιου με τον Κρόνο δεν φαίνεται να διευκολύνει την επικοινωνία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, αλλά ούτε και σου προσφέρει τις λύσεις που θα ήθελες! Προσωρινά τουλάχιστον, γιατί μην ξεχνάς πως απέναντί σου έχεις και έναν Ερμή, ο οποίος την εβδομάδα αυτή περνά σε αναδρομή πορεία, για να σου δώσει τη δυνατότητα της επαναδιαπραγμάτευσης σε σχέσεις και συνεργασίες, διορθώνοντας λάθη ή δίνοντας περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Και φυσικά, ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και σου ανοίγει μία καινούργια ευκαιρία να συζητήσεις ειλικρινά και από καρδιάς με ένα πρόσωπο, που μπορεί ο χρόνος να σας έχει απομακρύνει, το συναίσθημά σας όμως είναι ακόμα ισχυρό!
 
Ωστόσο, με τον Άρη να στέκεται απέναντί σου είναι σημαντικό να θυμάσαι πως οτιδήποτε σε προκαλεί, χρειάζεται να το χειρίζεσαι με απόλυτη ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, γιατί τα πράγματα μπορεί να περνούν ανεξέλεγκτες διαστάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, που ενδεχομένως σε προβληματίζει. Πρόκειται για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα, αλλά και αλλαγές ή μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, μέσα από τα οποία επηρεάζεσαι κι εσύ. Όμως, το επόμενο σενάριο μιλά και για εκείνη την ερωτική διάθεση, που σε καλεί να ζήσεις κάποιες πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες, που διαμορφώνουν ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό στον ψυχισμό σου και στο συναίσθημά σου την εβδομάδα αυτή.
 
ΥΓ. Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου. Πολύ πιθανόν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο της δουλειάς σου ή ακόμα και μία νέα εργασία. Επίσης, αυτός ο κύκλος προσφέρεται για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να ξεκινήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, να γυμναστείς βελτιώνοντας οτιδήποτε δεν σου αρέσει και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για το καλοκαίρι που ακολουθεί!
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις φυσικά παίζει ο Δίδυμος, είτε πρόκειται για νέα γνωριμία που έρχεται τώρα στη ζωή σου, είτε με το άνοιγμα ενός κύκλου σε μια σχέση από το παρελθόν, που το μεταξύ σας δεν έχει ακόμα την σφραγίδα του τέλους! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στις τηλεοπτικες εκπομπες μας στο τέλος του άρθρου.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια από 18 ως 24 Μαΐου 2015.

 Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2015 17:56:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι