blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου

 Η εβδομάδα 2 έως 8 Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Είναι και αυτό το καλοκαιράκι, που έχει μπει για τα καλά πια και ξεσηκώνει τα συναισθήματα… Εγείρει πιο δυνατές επιθυμίες και κάνει τις καρδιές μας να ζητούν όλο και περισσότερα…
 
Και βέβαια, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έρχεται να ενισχύσει το κλίμα, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αυτές που μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στον άλλον (ή… στους άλλους), να αγγίξουμε εκείνες τις πολύ λεπτές συναισθηματικές χορδές, που μιλούν για αγάπη, για κατανόηση, για τρυφεράδα…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε ενέργεια την ημέρα της Τετάρτης, χρωματίζει με εκείνα τα πολύ ιδιαίτερα χρώματα την ατμόσφαιρα και τις διαθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στις σχέσεις. Μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε αυτά που πραγματικά νιώθουμε σε εκείνους που αγαπάμε… Και βεβαίως, να έχουμε και την ανάλογη ανταπόκριση, γιατί το σίγουρο είναι πως το χαμόγελο επιστρέφεται με χαμόγελο και η αγάπη επιστρέφεται με αγάπη!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό

Αλλά την εβδομάδα αυτή έχουμε άλλον ένα λόγο να αισιοδοξούμε! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, είναι που μας φέρνει μπροστά στο απρόοπτο, το ξαφνικό, το αναπάντεχο, εκείνο που θα συνθέσει τις εκπλήξεις που χρειαζόμαστε, για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας… Βεβαίως, στο σκηνικό πρωταγωνιστεί ο έρωτας… Ο έρωτας, που χρειάζεται μόνο μια ματιά, για να ενεργοποιήσει όλα τα κύτταρα του μυαλού και της καρδιάς! Και να παραδοθεί στους ρυθμούς του καλοκαιριού και του πάθους… συνήθως αυτά τα δύο πάνε και μαζί!

Ανάδρομος Ερμής

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις για το επόμενο διάστημα αναλαμβάνει και ο Ερμής, ο οποίος την ημέρα του Σαββάτου περνά σε ανάδρομη κίνηση,ανοίγοντας εκείνο τον περίεργο κύκλο των… πρώην, επαναφέροντας εκείνα τα πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία νοιώθουμε ότι μας συνδέει μια αδιόρατη η χορδή… Τα πρόσωπα που αν και έχουν φύγει από τη ζωή μας, υπάρχουν στο μυαλό μας και στην καρδιά μας ολοζώντανα!
 
Και ναι, για μια ακόμα φορά μπορούμε να αποκτήσουμε την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει… Μια και οι σχέσεις αυτές, θα γράψουν και πάλι με τα δικά τους, μοναδικά χρώματα, τις ξεχωριστές τους ιστορίες! Γιατί ο χρόνος δεν χωρίζει ποτέ κάτι που έχει ουσία και αγάπη… Απλά, το φρεσκάρει, για να το επαναφέρει καλύτερο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Νοιώθω πιο ανάλαφρος και ευδιάθετος!
Ναι, νοιώθεις ανανεωμένος και με μία διάθεση να κάνεις όλα αυτά που θεωρείς πως έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα! Να ξέρεις πως θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά. Και κυρίως, είναι αυτή η τάση σου να προσφέρεις στους γύρω σου αγάπη, τρυφεράδα, συμπαράσταση, που θα σου ανοίξει την πόρτα σε πολύ περισσότερα πρόσωπα από ό,τι έχεις τώρα στη ζωή σου και κυρίως, θα ενισχύσει πολύ τις φιλικές σου σχέσεις… Δεν είναι διόλου απίθανο το σενάριο, μια φιλική σχέση να γίνει πιο… προσωπική, όταν ο ένας από τα δύο πρόσωπα, κοιτάξει τον άλλον διαφορετικά, πιο βαθιά στα μάτια! Τότε θα ενεργοποιήσει εκείνο το βαθύ συναίσθημα και θα θελήσει να μοιραστεί κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία! Πολύ πιθανό επίσης, μέσα στο επόμενο διάστημα να ανοίξει και ο κύκλος μιας παλιότερης σχέσης, που φαίνεται πως σε συγκινεί ακόμα… Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις δεν θα λείψουν και θα σου δώσουν τη δυνατότητα ίσως να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή! Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το πώς θα κινηθείς!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ταξιδεύεις σε πολύ βαθιά νερά… Με τον Καρκίνο το παρελθόν ζωντανεύει ξανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλάζω οπτική… και αλλάζω τις εξελίξεις!
Μπορείς να επιτρέψεις στη φαντασία σου να δημιουργήσει… Να αφεθείς σε εκείνα τα όμορφα ταξίδια, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δεις όλα τα χρώματα του ορίζοντα! Η περίοδος αυτή έρχεται να ανοίξει νέες ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου και τον τρόπο, με τον οποίο μέχρι τώρα αντιμετώπιζες τα πράγματα! Και βέβαια, μια βασική αιτία είναι ο έρωτας, μια και η διάθεσή σου είναι άκρως ερωτική και έλκει τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τις επιθυμίες σου! Μία είδηση ή μια συνάντηση την εβδομάδα αυτή, μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, γιατί ενδεχομένως αφορά και σε ένα πρόσωπο, που μπορεί κάτι να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα στο μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, μια νέα γνωριμία να ταράξει για τα καλά τα νερά της ερωτικής σου ζωής, μια και σου δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα, που αξίζει να νοιώσεις…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ στα σίγουρα έχετε πολλά να πείτε, πολλά να ανταλλάξετε και πάνω απ’ όλα να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον… Αλλά και με τον Καρκίνο κάτι φαίνεται να επανέρχεται εκ νέου στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να προχωρήσω μπροστά ή να γυρίσω πίσω;
Το κλίμα σαφώς έχει βελτιωθεί, αλλά εκείνο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις είναι η διάθεσή σου, η οποία πλέον κινείται σε τελείως άλλους ρυθμούς… Έχει γίνει πιο ανάλαφρη, πιο επικοινωνιακή, πιο ανοιχτή, πιο δεκτική! Και είναι αυτή που έλκει αρκετά πρόσωπα γύρω σου, πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς χαρούμενες στιγμές. Το φλερτ, το παιχνίδι, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου και τώρα είναι πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία να σε ενθουσιάσει και να ανοίξει ένα νέο, αρκετά σημαντικό κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή! Σημαντικό κεφάλαιο όμως είναι και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, που φαίνεται πως επανέρχεται δριμύτερο, με έντονες διαθέσεις διεκδίκησης απέναντί σου… Η επιλογή είναι πάντα δική σου!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο φαίνεται πως ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει πολύ όμορφα συναισθήματα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσετε πολύ καλά! Με τον Καρκίνο ανοίγει και πάλι μια σχέση από το παρελθόν, που όπως φαίνεται δεν είχε κλείσει πότε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Η εβδομάδα 2 έως 8 Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερωτικές… ανατροπές!
Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου το διάστημα αυτό, και όλα δείχνουν να κινούνται σε πιο ανάλαφρους ρυθμούς. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα, που μπορεί να έχεις παραμελήσει κάπως. Αλλά και λίγο παρακάτω, και με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, το άνοιγμα στις σχέσεις σου έχει να κάνει με το παρελθόν σου και με τα πρόσωπα, που μπορεί να έχουν μείνει λίγο πιο πίσω, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ξεχασμένα! Η εβδομάδα αυτή πάντως, πέρα από το ότι σου δίνει εκείνη τη γνωστή ευεξία και την τάση να επικοινωνείς αδιάκοπα με όλους και με όλα, σου ανοίγει ένα παράθυρο στην έκπληξη, στο απρόσμενο! Σου δίνει το δώρο μιας ξαφνικής γνωριμίας, που κάνει τις αισθήσεις σου να διεγείρονται και την καρδιά σου να ανεβάζει περισσότερες παλμούς! Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς τις ημέρες που ακολουθούν, και μάλιστα παθιασμένα, έντονα, κεραυνοβόλα! Και είναι επίσης, πολύ πιθανό ο έρωτας αυτός να έχει πολλά χαρακτηριστικά μυστικά, παράνομα, από αυτά που ανεβάζουν περισσότερο την αδρεναλίνη! Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, με απρόβλεπτες εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Κριό το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο σασπένς και πολλές, πολλές εκπλήξεις και ανατροπές! Με τον Ζυγό, έντονες συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο έρωτας βρίσκεται… παντού!
Δεν έχεις παράπονο, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει αισθητά, εσύ έχεις επανέλθει σε μία σαφώς καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα… Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως οι εξελίξεις ακολουθούν εκείνη την αισιόδοξη πορεία, που σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις και πάλι στο γνωστό παιχνίδι της κοινωνικότητας, που το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά θα το κερδίσεις! Βεβαίως, το παιχνίδι αυτό έχει πολλές εκπλήξεις, ανατροπές, ξαφνικές συναντήσεις και τόνωση της ερωτικής διάθεσης, μια και το φλερτ πλέον περνά στην πρώτη γραμμή της επικοινωνίας σου… Κι έτσι, μέσα στον κόσμο, ανάμεσα στα πρόσωπα, είναι πολύ πιθανό ένα βλέμμα να τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον σου και να σου δημιουργήσει την περιέργεια να το γνωρίσεις καλύτερα… Ο έρωτας είναι παντού την εβδομάδα αυτή… γύρω σου, στα πρόσωπα που συναντάς, στο άγγιγμα που ανταλλάσσεις και, πάνω απ’ όλα, μέσα σου! Γιατί είσαι εσύ αυτός που δημιουργεί τις εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο οι εκπλήξεις είναι πολύ ευχάριστες και σας συνεπαίρνουν και τους δύο! Με τον Κριό επίσης υπάρχει πολύ έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ώρα για… απολαύσεις!
Είναι από αυτές τις ημέρες, που σου δίνουν τη δυνατότητα ενός μεγάλου χαμόγελου, που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου… Βρίσκεσαι στη φάση εκείνη, που θέλεις να βγεις έξω, να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί περισσότερο, να διώξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει… Και βέβαια, στη διάθεσή σου αυτή, να ξέρεις πως θα έχεις και υποστηρικτές: Πρόσωπα, με τα οποία η συναναστροφή σου μαζί τους θα έχει πολλά να σου δώσει και γενικότερα, θα έχεις πολλά να ανταλλάξεις! Φυσικά, η ερωτική σου ζωή είναι πολύ ανεβασμένη, μια και το πρόσωπο με το οποίο συντροφεύεσαι, φαίνεται πως έχει αντίστοιχα καλή διάθεση με τη δική σου και μπορείτε κι επικοινωνείτε σε ένα άλλο μήκος κύματος, εντελώς δικό σας, και αυτό είναι ικανό να ανανεώσει πάρα πολύ το μεταξύ σας… Όμως, για εσένα που δεν έχεις ακόμα ένα πρόσωπο για να ανταλλάξεις το συναίσθημά σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που έρχονται κοντά σου τις ημέρες που ακολουθούν… Το σενάριο μιλά για έναν έρωτα ξαφνικό, ανατρεπτικό, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής… Θα το απολαύσεις, είναι βέβαιο!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο και η χημεία στο μεταξύ σας δεν μπορεί να κρυφτεί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Η εβδομάδα 2 έως 8 Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Σμαρώ

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Διάλειμμα για ανασυγκρότηση!
Είναι μία έντονα κοινωνική περίοδος και αυτό αφενός δίνει μια μεγάλη ανάσα στην ψυχολογία σου, αφετέρου σε φέρνει και πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς και που ενδεχομένως όλο το διάστημα που προηγήθηκε, η σχέση σου μαζί τους “στραπατσαρίστηκε” αρκετά. Ωστόσο, τώρα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες που κλονίστηκαν, πιο εύκολα. Βεβαίως, από την άλλη μεριά τα συναισθήματά σου συνεχίζουν να πυροδοτούν τις διαθέσεις σου και είναι ο παρορμητισμός σου, που σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, οι οποίες ομολογουμένως δε σου βγαίνουν και πάντοτε σε καλό! Πάντως, το διάστημα που ακολουθεί να ξέρεις πως, είτε με έναν ξαφνικό τρόπο σου δίνεται η λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά την ερωτική σου ζωή και σε απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα, είτε ένα ξαφνικό άνοιγμα, μια ξαφνική γνωριμία, έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και να ανοίξει ένα νέο πεδίο, πολύ ενδιαφέρον! Το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς, μια και συνεχώς θα υπάρχουν οι εναλλαγές εκείνες, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου… Μια και λίγο παρακάτω, μια σχέση από το παρελθόν, που τριγυρνάει συνέχεια μέσα στο μυαλό σου, εμφανίζεται εκ νέου στο προσκήνιο και με κάποιο τρόπο διεκδικεί πάλι μια θέση στη ζωή σου! Γεγονός είναι πως το παιχνίδι των σχέσεών σου όλο το διάστημα αυτό, έχει μια ιδιαιτερότητα και, βεβαίως, πολλά πήγαινε-έλα… Το σίγουρο επίσης είναι, πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα! Αντίθετα, ίσως τώρα ξεκινούν όλα!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο υπάρχει πολλή χαρά στο μεταξύ σας, που την μεταδίδετε ο ένας τον άλλον και αυτό δημιουργεί μία πολύ καλή ψυχολογία, ενώ νιώθετε και την ανάγκη να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Ας περάσω επιτέλους καλά!
Το νιώθεις και μέσα σου πως τα πράγματα έχουν γίνει πιο ανάλαφρα. Τα γεγονότα που το προηγούμενο διάστημα σε δυσκόλεψαν, έχουν αρχίσει να ηρεμούν και η ψυχολογία σου περνάει πάλι στη γνωστή της αισιόδοξη κατάσταση… Βεβαίως, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει και η κοινωνική σου ζωή, που το τελευταίο διάστημα ομολογουμένως είναι περισσότερο ανεβασμένη και νιώθεις, ιδιαίτερα στον κύκλο των φιλικών σου προσώπων, να υπάρχει μια μεγάλη αγκαλιά, που είναι πάντα εκεί για σένα… Έτοιμη να σου δώσει τη ζεστασιά της και την αγάπη της! Βεβαίως, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από αυτά με τα οποία συναναστρέφεσαι μέχρι τώρα σε φιλικό επίπεδο, να βλέπει κάπως διαφορετικά το μεταξύ σας και τις ημέρες που ακολουθούν θα το αντιληφθείς πιο έντονα… Ίσως όμως η πρόθεση να είναι από τη δική σου μεριά και να εκδηλωθεί από εσένα! Όπως και να έχει, είναι πολύ πιθανό μια φιλία να μετατραπεί σε πιο προσωπική σχέση και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, ο αναπάντεχος, ο ξαφνικός, σε ενθουσιάζει και σου αρέσει πολύ! Αυτές οι εκπλήξεις είναι πάντα ευχάριστες και φαίνεται ότι την εβδομάδα αυτή παίζουν πολύ στο πλανητικό σκηνικό για εσένα, προκειμένου να σου ανοίξουν νέες ευκαιρίες, από τις οποίες θα τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου! Και το συναίσθημά σου επίσης!
 
ΥΓ. Με τον Κριό περνάς σε μια νέα φάση, με πολύ ενθουσιασμό και παιχνίδι. Με τον Δίδυμο περνάτε πολύ καλά και οι δυο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιστροφές με ανανέωση, αλλά και δυνατά ερωτικά ταρακουνήματα!
Είναι λίγο άνω-κάτω τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις στενές σου σχέσεις, καθώς την περίοδο αυτή νιώθεις πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους, μια και στην ατμόσφαιρα μπορεί να υπάρχει διάχυτη μια ένταση, που δεν διευκολύνει ούτε σένα, αλλά ούτε και τις καταστάσεις που δημιουργούνται… Την εβδομάδα αυτή, όχι πως το σκηνικό αλλάζει πολύ, σου δίνει όμως και άλλες προοπτικές, τις οποίες ενδεχομένως ούτε καν είχες φανταστεί! Όπως μια ξαφνική γνωριμία, που έρχεται στη ζωή σου πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, ανατρέποντας τα δεδομένα, αλλά και τις ισορροπίες σου! Και είναι πολύ πιθανό να τα χάσεις και να αναρωτηθείς πώς έγινε αυτό, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα το ζήσεις και μάλιστα με πολύ μεγάλη ένταση! Επίσης ανοίγει και πάλι ο κύκλος των… πρώην σου, μια και ο Ερμής μπορεί να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όμως θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο των Διδύμων, απέναντί σου, προκειμένου να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις ξανά τόσο το τι δεν πήγε καλά στην σχέση που τελείωσε, όσο και τη δική του συμμετοχή και τα δικά σου λάθη! Και να σου δώσει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αν το άτομο για το οποίο μιλάμε, είναι από αυτά που δεν έχουν ακόμα σβηστεί από μέσα σου! Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις εσύ, γιατί απ’ αυτό εξαρτώνται και όλα τα υπόλοιπα!
 
ΥΓ. Με τον Κριό το σίγουρο είναι ότι δεν αφήνει αδιάφορο ο ένας τον άλλον… Με το να Δίδυμο ωστόσο, υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Η εβδομάδα 2 έως 8 Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλαγή σκηνικού!
Καλό είναι να μην αφήνεις τις κακές σου σκέψεις να σε παρασύρουν, ούτε τους προβληματισμούς από τα πρόσφατα, δύσκολα γεγονότα, που εξελίχθηκαν στο σκηνικό της ζωής σου. Έχεις ήδη περάσει σε μια φάση, που από τη μια μεριά έρχεται να σου δώσει θετικά μηνύματα και να ανανεώσει την ψυχολογία σου, από την άλλη μεριά φέρνει ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή! Την εβδομάδα που διανύουμε, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που σε φέρνουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και νιώθεις όλη εκείνη τη ζεστασιά, που έχεις ανάγκη να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου… και αυτό είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να είσαι καλά! Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος και με έναν νέο έρωτα, ο οποίος φαίνεται να έχει πολύ τρυφερά χαρακτηριστικά, από αυτά που καταλαγιάζουν τη τρικυμία της ψυχής σου και συνοδεύουν τα όνειρά σου… Αλλά το επόμενο σενάριο μπορεί να αφορά και ένα πρόσωπο από το παρελθόν (ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών) που επανέρχεται για να σου θυμίσει πως υπάρχει κάποιος, που είναι δίπλα σου και σε περιμένει…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά (και μάλιστα αυτός ο Ταύρος να ανήκει στον κύκλο των φίλων σου)… Αλλά και με τον Ιχθύ η συνάντησή σας είναι καθοριστική και για τους δύο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εξελίξεις τώρα αρχίζουν!
Έντονο το σκηνικό και οι εξελίξεις επίσης, το σίγουρο είναι ότι δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο… Γεγονός είναι πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα γύρω σου, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή, που δείχνει να περνά σε μια πιο ενεργή κατάσταση… Αλλά και η διάθεσή σου είναι υποστηρικτική σε όλο αυτό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα πρόσωπο, το οποίο έρχεται κοντά σου από εκεί που δεν το περιμένεις και ενεργοποιεί εκείνα τα πολύ όμορφα συναισθήματα που έχεις μέσα σου, την τρυφερότητα, τη γλύκα και το ρομαντισμό… Ίσως να δημιουργήσεις μαζί του ένα πολύ όμορφο και ζεστό ερωτικό σκηνικό, που θα συντροφέψει τις καλοκαιρινές νύχτες και την καρδιά σου… Το επόμενο σενάριο, βέβαια, μιλά για ξαφνικές, ερωτικές εμπειρίες, που σε απογειώνουν…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο, η χημεία σας είναι εξαιρετική και η ερωτική σε ζωή σας απογειώνει και τους δύο. Με τον Ιχθύ χάνεστε μέσα στους ωκεανούς του συναισθήματος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ναι, μπορώ να βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι!
Μπορεί να αναρωτηθείς αν τα πράγματα γύρω σου είναι τόσο καλά ή αν εσύ τα φαντάζεσαι έτσι, μια θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σε κάνουν να νιώσεις και να είσαι καλά την εβδομάδα αυτή! Βεβαίως, η κοινωνική σου ζωή είναι ένας από τους λόγους αυτούς, που σου δίνουν την δυνατότητα να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα γύρω σου, σε ένα πιο ζεστό και τρυφερό κλίμα. Και πολύ πιθανόν να αποκαταστήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να είχες γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου… Διόλου απίθανο, βεβαίως, ένα πρόσωπο να παίξει ρόλο στην ενίσχυση της ψυχολογίας σου, μια και το φλερτ, το παιχνίδι, γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου, που μπορεί να σε τροφοδοτήσει με αισιοδοξία απ’ τη μια στιγμή στην άλλη! Αλλά δεν αποκλείεται στο διάστημα που θα ακολουθήσει, να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που μπορεί στο προηγούμενο διάστημα να απομακρυνθήκατε για κάποιο λόγο, όμως μέσα σας υπάρχει ακόμα μια σπίθα που σιγοκαίει και που δεν θέλει και πολύ να γίνει φλόγα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο εκείνο που σας φέρνει κοντά είναι αυτή η αίσθηση που έχετε και οι δύο, πως μπορείτε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον βαθιά και ουσιαστικά! Με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο (ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών) φαίνεται πως ανοίγει ξανά ο κύκλος του μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

Η εβδομάδα 2 έως 8 Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2014 00:00:00