Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015, με τον Άρη σε σύνοδο με Αφροδίτη

Κοίταξε γύρω σου με ένα άλλο βλέμμα… αυτό του παρατηρητή, που αφουγκράζεται τη λεπτομέρεια σε ό,τι βλέπει… Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου και κυρίως στις βραδινές εξόδους, παρατήρησε εκείνα τα ζευγαράκια που φλερτάρουν, αγγίζονται, φιλιούνται, παίζουν με τα βλέμματα και μπορεί να βρίσκονται σε έναν κατάμεστο χώρο, όμως υπάρχουν μόνο οι δύο τους… Κανείς άλλος δεν φαίνεται να υπάρχει ανάμεσά τους… Παρατήρησε τη μαγεία που εκπέμπουν, την λάμψη που υπάρχει στα βλέμματα και την ένταση που υπάρχει στο άγγιγμα! Αυτή ακριβώς η εικόνα σε κάνει να σκεφτείς πως παρόλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο έρωτας συνεχίζει να τρέφει την ελπίδα!
 
Ο Άρης σε σύνοδο με Αφροδίτη την εβδομάδα που διανύουμε, σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη καθημερινότητα! Γιατί όταν οι πλανήτες… επιβάλλουν κάτι τόσο όμορφο, εμείς δεν έχουμε παρά να ενδώσουμε στις διαθέσεις τους! Άκρως ερωτική η περίοδος που ακολουθεί, σε σπρώχνει να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώνει, να σε προβληματίζει και να σε πιέζει. Μπορεί να είναι η δική σου ώρα να συναντήσεις τον έρωτα, μπορεί τα ραντεβού που οργανώνονται τις ημέρες αυτές να είναι σχεδιασμένα μόνο για σένα… Να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και να αφεθείς στην μαγεία της στιγμής!

Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού την Δευτέρα, βαθαίνοντας τη σκέψη και τα συναισθήματα, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο επικοινωνίας, που κινείται κάτω από την επιφάνεια και αντιλαμβάνεται αυτό που δεν φαίνεται…
 
Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, δίνει μεγαλύτερη ένταση στο συναίσθημα, ενώ ενισχύει την πρωτοβουλία και τη δράση, που σε βοηθά να κατακτήσεις οτιδήποτε επιθυμείς!
 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα εξυψώνει το νου σε άλλες διαστάσεις, σε άλλες σφαίρες… Σε ενώνει με την ενέργεια του σύμπαντος, δίνοντας στην ποιότητα των ημερών μια πιο πνευματική χροιά, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με έμπνευση όσους ασχολούνται με την Τέχνη!

Αφροδίτη στον Ζυγό

Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό. Μετά από την ταλαιπωρία της Παρθένου, ο πλανήτης φτάνει στο σπίτι του, για να εκφράσει όλες εκείνες τις υπέροχες ποιότητες που εκπροσωπεί. Οι σχέσεις περνούν σε μια άλλη βάση, πιο ζεστή, πιο συναισθηματική και φυσικά πιο ουσιαστική, για να προχωρήσουν έτσι όπως πρέπει… Με το φως στο βλέμμα τους και τη αγάπη στην καρδιά τους!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εποχή αυτή μπορεί να σε βοηθήσει, να σε στηρίξει, να σου δώσει την δυνατότητα να φτάσεις πιο κοντά σε όλα αυτά που έχεις ονειρευτεί! Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα μέσα σου, αλλά και για να το εκφράσεις προς τα έξω. Νιώθεις ζωντανός και δημιουργικός, έτοιμος να διεκδικήσεις όλα αυτά που μπορεί να τριγυρνούν στο μυαλό σου, μα μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να τα βάλεις σε τάξη, να τα οργανώσεις και να τα υλοποιήσεις! Κάθε δημιουργικό σχέδιό σου, κάθε ιδέα σου, τώρα μπορείς να την προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα και να βρεις συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν στην εφαρμογή της! Φυσικά, αυτή η εποχή γεννά ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως να δεχτείς και πολύ καλές ειδήσεις ή μηνύματα, που ενεργοποιούν θετικές εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια σημαντική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα!
 
Η περίοδος αυτή όμως, ενεργοποιεί κυρίως το συναίσθημά σου, την ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να περνά σε μια άλλη φάση… Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου, ακόμα κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, γεγονός που σε ζωντανεύει και σε ανανεώνει! Και φυσικά, για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, είναι η κατάλληλη εποχή για να αφεθείς σε έναν καινούριο έρωτα…
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό ανανεώνει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, δημιουργώντας μια αρμονία στην ατμόσφαιρα, ενώ δίνει και μια άλλη δυναμική στα θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Την περίοδο αυτή μπορεί να δεχτείς περισσότερο κόσμο στο σπίτι ή να μείνεις περισσότερο στο σπίτι και να απολαύσεις τη γαλήνη του.
 
Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις πολύ καλές συζητήσεις ή μια θετική έκβαση σε μια συνεργασία ή επαγγελματικό ζήτημα, μπορείς όμως να έχεις και ένα πολύ όμορφο ερωτικό παιχνίδι. Με τον Σκορπιό η χημεία σας είναι εξαιρετική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας σου! Οι ενέργειες που διαμορφώνονται τώρα στο πλανητικό σκηνικό, έχουν βαλθεί να σου ανοίξουν πόρτες, που μέχρι χθες μπορεί να έμοιαζαν ερμητικά κλειστές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να έρθεις πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια που ενδεχομένως έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό. Να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, με τα πρόσωπα που αγαπάς και να νιώσεις την αξία και το δώρο της φιλίας στη ζωή σου, για μια ακόμα φορά! Να κάνεις καινούργιους φίλους, με τους οποίους έχεις να ανταλλάξεις όμορφα συνθήματα, σκέψεις και στιγμές! Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, ανανεώνοντας σημαντικά την επικοινωνία σου! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις, να διεκδικήσεις όλα όσα χρειάζεσαι και να βρεις συμμάχους στην όποια προσπάθεια ή δράση σου.
 
Όμως την περίοδο αυτή, την χαρακτηρίζει και η ανανέωση στην ερωτική σου ζωή! Πολύ πιθανόν ο φιλικός κύκλος σου να γίνει αφορμή να συναντήσεις και νέα πρόσωπα, που έρχονται στη ζωή σου με σκοπό να την αλλάξουν, να τη διευρύνουν και να την ανανεώσουν! Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά…
 
ΥΓ. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη της προσφοράς. Τώρα μπορεί να θελήσεις να σταθείς πιο κοντά στα πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη και που αγαπάς… Αλλά και στην αισθηματική σου ζωή, η περίοδος αυτή σε κάνει πιο παραχωρητικό, πιο γλυκό και τρυφερό, σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς το συναίσθημά σου με τον σύντροφό σου! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να φέρει κι έναν έρωτα που θα κινηθεί σε ένα πιο μυστικό περιβάλλον…
 
Με τον Παρθένο έχεις πάρα πολλά να ανταλλάξεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό… Ένας Ταύρος, ένας Ιχθύς ή ακόμα και ένας άλλος Σκορπιός όμως, ενδεχομένως να είναι αυτοί που σου κλέβουν την καρδιά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Άρης και Αφροδίτη απέναντί σου σε σύνοδο! Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, και που έχει και αρκετά καλές προοπτικές. Ίσως ακόμα να μιλά για την αναθέρμανση μιας σχέσης, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, ενώ μπορεί και να σημαίνει την έναρξη μιας καινούργιας ερωτικής ιστορίας, από αυτές που διεγείρουν έντονα το συναίσθημά σου! Να θυμάσαι ωστόσο πως οτιδήποτε ξεκινάει τώρα, δεν είναι εύκολο στη διαχείρισή του, είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον.
 
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, σου ανοίγει ένα καινούργιο πεδίο δραστηριοτήτων, εμπειριών και γνώσεων, που ενδεχομένως τώρα θέλεις να αναπτύξεις περισσότερο! Είναι μια περίοδος που σου ανοίγει πόρτες και διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο μπορούν να σε ωφελήσουν. Όπως και να ‘χει, τόσο η εβδομάδα όσο και γενικότερα η περίοδος αυτή, έχει οφέλη, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορείς και πρέπει να εισπράξεις!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού διευκολύνει εξαιρετικά τον οικονομικό σου τομέα. Έτσι, το διάστημα αυτό μπορείς να ελπίζεις σε μια μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια και άνεση. Αλλά και η ερωτική σου ζωή, φαίνεται πως εμπλουτίζεται, ανανεώνεται και σε απογειώνει!
 
Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά και μεγάλη έλξη. Με τον Σκορπιό η ερωτική σας ζωή απογειώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, δηλώνει πως η δουλειά σου είναι ο κύριος άξονας, γύρω από τον οποίο στρέφεται το ενδιαφέρον σου το διάστημα που ακολουθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να είσαι ακριβής, λεπτομερής και μεθοδικός σε οτιδήποτε κάνεις, γιατί μπορεί να υπάρχει μια σχετική πίεση ή φόρτος εργασίας, όμως να θυμάσαι πως μπορείς να πετύχεις θαυμάσια αποτελέσματα μέσα από διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις όλων όσων στοχεύεις ή επιθυμείς. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τα περιττά λόγια, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να παραποιηθούν ή να μπερδευτούν.
 
Η εβδομάδα αυτή ωστόσο, μπορεί να σου δώσει τα κίνητρα για μια καινούργια προσπάθεια ή ένα νέο εγχείρημα… Τώρα μπορείς να βάλεις τα σχέδιά σου σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία! Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ασχοληθεί περισσότερο με το σπίτι σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή κάποιες αγορές οικιακού εξοπλισμού, ενώ και κάποια οικογενειακά θέματα ενδεχομένως να διευθετηθούν, διαμορφώνοντας καινούργιες συνθήκες στο περιβάλλον που κινείσαι!
 
ΥΓ. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό φροντίζει για τη χαλάρωση και την καλή σου ψυχολογία, ενώ ενισχύει πάρα πολύ την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τη δυνατότητα για διασκέδαση και ξένοιαστες στιγμές. Παράλληλα, ενισχύει κάθε δημιουργική σου προσπάθεια, ενώ φροντίζει και για την ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ μέρος της καθημερινότητάς σου!
 
Με τον Παρθένο, αν συνεργαστείς αρμονικά, θα βγείτε και οι δύο πάρα πολύ ωφελημένοι, αλλά και με το Σκορπιό η καλή συνεργασία είναι απαραίτητη! Με τον Ζυγό τα πράγματα εξελίσσονται με μεγάλη ομαλότητα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιό σου και οφείλεις να την υποδεχτείς με τις δέουσες τιμές, μια και έρχεται φορτωμένη δώρα! Το σημαντικότερο από αυτά τα δώρα, είναι η αρμονία σε όλες τις σχέσεις σου, κάτι ομολογουμένως πολύ σημαντικό για σένα, που νοιώθεις την ανάγκη να συνυπάρχεις με ομαλότητα και ζεστασιά με τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου! Ο ψυχολογία σου ανανεώνεται και μαζί της ανανεώνονται και οι σχέσεις που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα!
 
Λίγο νωρίτερα όμως, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων σε μια σχέση από το παρελθόν, που κινείται σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται όμως και μια νέα ερωτική ιστορία, με τα ίδια χαρακτηριστικά! Οι εξελίξεις που θα προκύψουν τώρα στην ερωτική σου ζωή, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο και στο μέλλον…
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί εκ νέου κάποια οικονομικά θέματα, ανοίγοντας έναν διαπραγματευτικό κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις μια βελτίωση ή μια αναβάθμιση.
 
Με τον Παρθένο έρχεστε πιο κοντά, καθώς το συναίσθημά σου ενεργοποιείται και δημιουργεί έντονα πάθη. Αλλά και με τον Κριό, έτσι κι αλλιώς η χημεία σας είναι μοναδική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, το συναίσθημά σου ενεργοποιείται και σε κάνει απαιτητικό, απόλυτο και ενδεχομένως ακραίο στις αντιδράσεις σου! Ο έρωτας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, η ερωτική σου επιθυμία είναι έντονη, σφοδρή, σε ωθεί να διεκδικείς με απόλυτο τρόπο τις επιθυμίες σου από τον ερωτικό σου σύντροφο! Το σεξ αποκτά και αυτό μια άλλη διάσταση, γίνεται πιο έντονο, πιο διεγερτικό, και αποτελεί κινητήριο μοχλό στην εξέλιξη της σχέσης με το πρόσωπο που το απολαμβάνεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να σου φέρει έναν παράνομο, μυστικό έρωτα, με μεγάλη συναισθηματική ένταση και πολύ πάθος! Πέρα όμως από τις ερωτικές εξελίξεις, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική βοήθεια ή εξέλιξη και στα οικονομικά σου, που μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια και να βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση γενικότερα!
 
Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να δραστηριοποιηθείς και να πετύχεις αρκετά από αυτά που επιδιώκεις! Συζητήσεις, επαφές και πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις που αφορούν την εξέλιξή σου, κινούνται σε ένα πολύ θετικό κλίμα και είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξεις μια προαγωγή ή μια βελτίωση των συνθηκών στον επαγγελματικό σου χώρο! Αλλά και κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται και σου προσφέρει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, μέσα από τις οποίες δεν αποκλείεται να ωφεληθείς με κάποιο τρόπο!
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης, σου χαρίζει νέες εμπειρίες. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ασχοληθείς με θέματα που έχουν πιο πνευματικό χαρακτήρα, να αποκτήσεις γνώση, μέσα από την οποία μπορείς να αντλήσεις αρμονία και ομορφιά. Δεν θα λείψουν οι στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ξενοιασιάς, μέσα από τις οποίες ανανεώνεις σημαντικά και την ψυχολογία σου! Ο έρωτας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τώρα και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν έντονη διαφορετικότητα με σένα και θα ξεσηκώσουν το ενδιαφέρον σου!
 
Με τον Παρθένο η ερωτική σου ζωή αποκτά μια νέα διάσταση. Αλλά και με τον Κριό και τον Ζυγό οι εξελίξεις έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε η στιγμή να πας ένα βήμα πιο πέρα, προς την κατεύθυνση που σχεδίαζες κι ονειρευόσουν… Ή ίσως και κάπου καλύτερα από ό,τι είχες φανταστεί… Άρης κι Αφροδίτη ενώνονται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό είναι η υπόσχεση μιας καινούργιας έναρξης για πολλά πράγματα! Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια άκρως δημιουργική φάση και κάθε σου δραστηριότητα μπορείς να τη δεις να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να σου δίνει θετικά αποτελέσματα, που σε βοηθούν να συνεχίσεις με αισιοδοξία! Και βέβαια, δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας να σου αλλάξει τη ζωή, να την κάνει πιο χαρούμενη, πιο φωτεινή και βεβαίως πιο συντροφική!
 
Είναι πολλές οι πιθανότητες στο διάστημα αυτό να ερωτευτείς έντονα, απόλυτα, να βιώσεις συναρπαστικά συναισθήματα που σε απογειώνουν, όχι μόνο εσύ αλλά και το άλλο πρόσωπό, μια και ό,τι γίνεται τώρα έχει έναν αμοιβαίο χαρακτήρα, που κάνει τα πράγματα συγκλονιστικά! Ακόμη κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να φέρει πειρασμούς, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά, διεγείροντας τις αισθήσεις σου! Φυσικά, είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας και καλό είναι να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, ακόμα κι αν με την πρώτη ματιά, μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενες… Δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει!
 
Σημαντικός και ο ρόλος του Ερμή απέναντί σου, που σου δίνει τη δυνατότητα εποικοδομητικών συζητήσεων, δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα ακόμα και με τα πρόσωπα που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα σε είχαν προβληματίσει! Αγαπητέ Ταύρε, είναι η ώρα σου… αυτή που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, ανοίγεις καινούργιες διαδρομές επιτυχίας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Μην ξεχάσεις να παίξεις και κάποιο τυχερό παιχνίδι ή λαχείο… Ποτέ δεν ξέρεις!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Ζυγού, σε παρακινεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου. Και εδώ το κλίμα ιδιαίτερα θετικό απέναντί σου, εξομαλύνοντας τυχόν διαφωνίες ή εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Λίγο μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στη διατροφή σου την περίοδο αυτή, μια και πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς με επιπλέον κιλά!
 
Με τον Παρθένο οι εξελίξεις έχουν εξαιρετικά ομαλή ροή, έντονα συναισθήματα, δυνατά πάθη και πολύ έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι οι προβολείς στραμμένοι επάνω σου, καθώς είσαι ο πρωταγωνιστής στις εξελίξεις αυτής της περιόδου! Άρης και Αφροδίτη σε σύνοδο στο ζώδιό σου, σου επιτρέπουν να προχωρήσεις γεμάτος πίστη και την πεποίθησή του ότι θα τα καταφέρεις, ό,τι κι αν γίνει! Τώρα είναι η στιγμή να σχεδιάσεις μια οικονομική επέκταση, ένα νέο ξεκίνημα, αλλά και να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση ή διαπραγμάτευση, που θα καταλήξει σε μια επιτυχή συμφωνία!
 
Εννοείται πως ευνοείσαι και στον έρωτα… Αυτόν που σε μεταμορφώνει, σε αλλάζει, σε γλυκαίνει και σε κάνει να νιώθεις πως βρήκες επιτέλους το άλλο σου μισό! Γιατί ό,τι ξεκινά κάτω από την ενέργεια της όψης Άρη-Αφροδίτης στιγματίζεται από πολύ δυνατό συναίσθημα, έντονες ερωτικές εμπειρίες, πάθος, ενώ θα έχει κι εξέλιξη… Η σχέση που έρχεται τώρα στη ζωή σου δεν είναι κάτι απλό, θα το καταλάβεις με τον χρόνο!
 
Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο δραστηριοτήτων, αυξάνοντας τους καθημερινούς σου ρυθμούς και δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση στις επαφές και την επικοινωνία σου, που τώρα πληθαίνουν. Είναι μια πολύ καλή εποχή για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, αφού υπάρχει πολύ μεγάλη κατανόηση από τους γύρω σου, αλλά και μια διάθεση βοήθειας και συμπαράστασης απέναντί σου! Επίσης, βελτιώνει τις επαφές και τις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Πολύ καλή εποχή και για οικονομικές συναλλαγές.
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης, που εγκαταλείπει πλέον το ζώδιό σου και περνά στον Ζυγό, δημιουργεί εξελίξεις στα οικονομικά σου. Εδώ καλείσαι να προσέξεις πολύ το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού, καθώς μπορεί να προχωρήσεις σε ακριβές αγορές και σπατάλες.
 
Με τον Ταύρο αλλά και έναν άλλο Παρθένο έχετε πολλά να μοιραστείτε και ακόμα περισσότερα να νιώσετε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τί είναι εκείνο που θα ήθελες, αλλά δεν έχεις τολμήσει ακόμα να διεκδικήσεις; Ποιο ταξίδι θα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν το ξεκίνησες ποτέ; Η εβδομάδα αυτή, σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις πανιά και να ταξιδέψεις στους προορισμούς που ονειρεύεσαι και που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρεις να φτάσεις… Είναι η εσωτερική σου ανάγκη να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να αφεθείς στην πιο φωτεινή πλευρά της ζωής… Ένας καινούργιος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σου και σε συντροφεύει στο ταξίδι σου! Ένας έρωτας ίσως διαφορετικός από ό,τι είχες ζήσει μέχρι τώρα, έντονος, παθιασμένος, γεμάτος συναισθήματα, που έρχεται να σου δώσει αυτό που αναζητάς… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, το δίλημμα που παρουσιάζεται μπροστά σου είναι έντονο και η ανάγκη σου πολύ συγκεκριμένη… να τα ζήσεις όλα! Αν είσαι αδέσμευτος, η περίοδος αυτή σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι, για να αλλάξεις και να ζήσεις διαφορετικά…
 
Από την άλλη μεριά, μπορεί τώρα να δεις να υλοποιούνται και πάσης φύσεως επεκτάσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή, καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ιδέες σου, τα πιστεύω σου, τους στόχους σου, ενώ φέρνει κοντά σου τους φίλους σου, δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα στις προσωπικές σου σχέσεις! Παράλληλα, ανακαλύπτεις τα οφέλη και την αξία της συνεργασίας, γιατί μέσα από αυτήν μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό διευκολύνει πάρα πολύ τις εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου, ή φέρνοντας κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά σε ό,τι χρειάζεσαι. Αλλά και κοινωνική σου ζωή αναβαθμίζεται, επεκτείνεται και φέρνει γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα, από τα οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να ωφεληθείς!
 
Με τον Παρθένο αλλά και με τον Ταύρο, είναι η χημεία σας που κάνει την ένωσή σας μοναδική και ανεβάζει την αδρεναλίνη σε πολύ υψηλά επίπεδα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου και ανοίγει μια πολύ σημαντική περίοδο αναβάθμισης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Το κλίμα κινείται σε ιδιαίτερα αρμονικούς ρυθμούς, αφού και η δική σου ψυχολογία είναι πολύ καλύτερη και σε βοηθά να διαχειριστείς με ευελιξία κάθε τι που προκύπτει και να αποκαταστήσεις κάθε σχέση που ταλαιπωρήθηκε και σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα! Φυσικά, ανανεώνει και την ερωτική σου ζωή, κάνοντας πιο ζεστή τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, αφού και οι δύο έχετε τη διάθεση να έρθετε πιο κοντά, δείχνοντας μεγαλύτερη κατανόηση ο ένας απέναντι στον άλλον. Για τους αδέσμευτους Κριούς, είναι μια περίοδος που το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σας φέρει κοντά σε καινούργια πρόσωπα και καινούργιες ερωτικές εμπειρίες!
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει σημαντικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας δεδομένα. Μια καινούργια έναρξη, μια αναβάθμιση ή προαγωγή, για την οποία έχετε δουλέψει πολύ το προηγούμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα. Δεν αποκλείεται βεβαίως κι ένας έρωτας που εκδηλώνεται στο χώρο της δουλειάς, να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σου δημιουργεί την ανάγκη να στραφείς περισσότερο μέσα σου. Να ασχοληθείς με την εσωτερική σου αλήθεια, να βάλεις προτεραιότητες και να δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές στις εξελίξεις της ζωής σου! Επίσης, πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Με τον Ζυγό έχεις πάντα θέματα να… εξερευνήσεις. Με τον Παρθένο μπορείς να συνεργαστείς αρμονικά και να εισπράξεις πολύ σημαντικά οφέλη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Τώρα μπορείς να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, βρίσκοντας λύσεις που θα σε εξυπηρετήσουν! Μπορεί τώρα να εξελιχθεί θετικά μια οικονομική συζήτηση ή ακόμα να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, όπως μια καινούργια δουλειά, που θα διευκολύνει πάρα πολύ την οικονομική σου κατάσταση. Όπως και να ‘χει, η περίοδος αυτή μπορεί να βελτιώσει αισθητά την κατάσταση των οικονομικών σου και να σε βοηθήσει να ανασάνεις από τις δυσκολίες που σε προβλημάτισαν την προηγούμενη περίοδο.
 
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τις προτεραιότητες σου και βέβαια, να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου! Πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και τις οικογενειακές σχέσεις σου. Μην ξεχνάς πως είναι περισσότερο μια εποχή σχεδιασμού, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να οργανωθείς, έτσι ώστε να μπορέσεις παρακάτω να περάσεις στη δράση!
 
ΥΓ. Άκρως θετική η νέα θέση της Αφροδίτης, καθώς εξυπηρετεί σημαντικά την καθημερινότητά σου, διευκολύνει την επικοινωνία σου και φέρνει κοντά σου χρήσιμα πρόσωπα. Επίσης, βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις με τα πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα στο μεταξύ σας, ενώ φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και προσκλήσεις, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή, που γίνεται πιο δραστήρια και πιο ενδιαφέρουσα! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, οι οποίες κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, έχουν όμως ανανεωτικό χαρακτήρα για τον ψυχισμό σου!
 
Με τον Παρθένο μπορείς να πετύχεις μια σημαντική οικονομική σου επιδίωξη, ενώ με τον Ζυγό ανταλλάσσεις ευχάριστες στιγμές, που σε ανανεώνουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οργανώσου, σχεδίασε, πάρε πρωτοβουλίες και πέρνα στη δράση! Τώρα, η επαγγελματική σου ζωή σου προσφέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που σε φέρνουν πιο κοντά στα σχέδιά σου και στις φιλοδοξίες σου! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει μια σημαντική ευκαιρία ή ένα άνοιγμα. Κάτι που ενδεχομένως μπορεί να σχεδιάζεις και να μεθοδεύεις εδώ και καιρό, έχει έρθει η στιγμή να το υλοποιήσεις. Αν ψάχνεις για δουλειά, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει μια καινούργια αρχή, που ανοίγει μπροστά σου μια αισιόδοξη διαδρομή! Αλλά και γενικότερα μπορεί να δεις τους στόχους σου να επιτυγχάνονται, γεγονός που βελτιώνει την ψυχολογία σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι εκείνα τα πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Γι’ αυτό μη σταματάς σε καμία περίπτωση να δραστηριοποιείσαι και να προσπαθείς… Το αποτέλεσμα μπορεί να σε εκπλήξει! Βεβαίως, μην ξεχνάς πως κάθε κίνησή σου απαιτεί ευελιξία και χαμηλούς τόνους, γιατί είναι πολύ εύκολο μια βιαστική ή παρορμητική κίνηση να φέρει άλλα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις!
 
Πολύ βοηθητική στο όλο κλίμα, είναι θέση της Αφροδίτης, που διευκολύνει τη συλλογικότητα και τη συνεργασία. Παράλληλα, δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις φιλικές. Εκείνο όμως που βελτιώνεται αισθητά, είναι η ερωτική σου ζωή, καθώς έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, δημιουργώντας ένα πιο αρμονικό κλίμα στο μεταξύ σας. Ταυτόχρονα, ενισχύεται σημαντικά και η κοινωνική σου ζωή, γεγονός που – αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες – σου δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει και ερωτικό ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις πιο μυστικοπαθής, αποφεύγοντας να εκθέσεις και να μοιραστείς τις απόψεις σου με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, ή να σου δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο άγχος, το οποίο θα σε πιέσει ψυχολογικά… Γι’ αυτό, φρόντισε να αποφύγεις τα… φανταστικά σενάρια, που μόνο αναστάτωση μπορεί να σου φέρουν. Προτίμησε την ενδοσκόπηση και την πνευματική εργασία με τον εαυτό σου, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! Επίσης καλό είναι να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι την περίοδο αυτή, γιατί το παρασκήνιο δεν κινείται πάντα με τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου…
 
Με τον Παρθένο, αν συνεργαστείς ομαλά μπορεί να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τον Ζυγό ανανεώνεσαι σημαντικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2015 16:23:00